[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 Augustus 2018Brabants Dagblad - Meierijstad

Gestelaar (45) staat terecht voor mishandelen dochter (14): 'In SyriΓ« heel gewoon'

DEN BOSCH - Een inwoner van Sint-Michielsgestel (45) demonstreerde dinsdag tijdens een rechtszitting hoe hij zijn dochter (14) twee keer met de vlakke hand heeft geslagen. Het meisje, haar moeder en een buurvrouw beweerden eerst dat hij haar met een riem bijna had gewurgd. Ook zou met een stok zijn geslagen. Die verklaringen werden later teruggetrokken. Volgens het drietal zouden de eerdere verklaringen verkeerd zijn opgevat door (ver)taalproblemen.

 • 14 Augustus 2018 om 18:12

Bijna een vrijwilliger per kind tijdens Zijtaartse JAZ-dagen

ZIJTAART - Voor een vrijwilligerstekort hoeven zij bij de stichting Jeugd Activiteiten Zijtaart (JAZ) niet bang te zijn. Daar helpen deze dinsdag, en morgen en donderdag dagelijks zo'n honderd ouders mee. ,,Bijna een vrijwilliger per kind'', grapt Berrie van Sleuwen van de organisatie. ,,Want we hebben 140 kinderen die meedoen.''

 • 14 Augustus 2018 om 15:30

Voetballen in Schijndel voor titel koning of koningin

SCHIJNDEL - Wie wordt deze week de voetbalkoning van Schijndel? En wie de voetbalkoningin?

 • 14 Augustus 2018 om 15:24

Brand die zes garages in Veghel in de as legde, is aangestoken

VEGHEL - De brand die in de nacht van vrijdag op zaterdag zes garages en carports aan de Patrijsdonk in Veghel in as legde, is aangestoken. ,,We gaan uit van brandstichting'', stelt politiewoordvoerder Jordi Cebrian van Himbergen.

 • 14 Augustus 2018 om 14:42

Wijkagent Veghel Peter Mouwen na kort ziekbed overleden

VEGHEL - Wijkagent Peter Mouwen (59) uit Uden, die Veghel-Zuid en De Leest tot zijn werkgebied had, is maandag na een kort ziekbed overleden.

 • 14 Augustus 2018 om 12:27

Waarschuwing tegen curry's van Veghelse EmtΓ©: 'Mensen met melkallergie opgepast'

VEGHEL - The Greenery waarschuwt mensen met melkintolerantie voor de eigen maaltijdpakketten Curry Madras en Groene Curry. Deze bevatten melkeiwit, terwijl melk niet op de ingrediëntenlijst staat.

 • 14 Augustus 2018 om 11:34

Bananenbrood van bakker Bekkers uit Veghel voor Oeganda

VEGHEL - Als zoete broodjes gaan ze over de toonbank, de bananenbroden voor het goede doel van bakkerij Bekkers uit Veghel. ,,We verkopen er nu dagelijks ongeveer twintig per winkel. En aangezien we dertien winkels in de regio hebben, tel maar uit hoe snel het gaat'', zegt Alexander Bekkers, eigenaar van bakkersketen. Hij wil de komende weken 5500 bananenbroden verkopen, zodat de stichting Bake for Life in Oeganda een bakkerij op kan zetten.

 • 14 Augustus 2018 om 09:01

Het Boerdonk van ... Marieke de Koning: 'Nieuwe mensen zijn welkom in Boerdonk'

BOERDONK - Marieke de Koning (29) werd geboren in Boerdonk en groeide er op. Ze doorliep de Havo in Gemert. Dankzij juf Lonneke op haar eigen Boerdonkse basisschool Sint Nicolaas, koos Marieke vervolgens voor Pabo de Kempel in Helmond.

 • 14 Augustus 2018 om 07:00

Het regent weer, maar de groene Brabantse sportvelden zijn er nog niet mee gered

BOEKEL - De meeste voetbalteams beginnen deze week weer met trainen. Maar hoe liggen de velden er na deze hete en gortdroge zomer bij?

 • 14 Augustus 2018 om 06:00

Het gras oogt groen op de sportvelden, maar het is de vraag voor hoelang

BOEKEL/ERP/HEESCH - Hoe is het gesteld met de velden van de voetbalclubs na een hete zomer? De meeste voetbalteams beginnen deze week weer met trainen. Maar hoe liggen de velden er na deze hete en gortdroge zomer bij?

 • 14 Augustus 2018 om 06:00
Gisteren β€” 13 Augustus 2018Brabants Dagblad - Meierijstad

Rai Vloet uit Schijndel tekent vierjarig contract bij Frosinone

Exact drie weken na de aankondiging van NAC dat Rai Vloet aan FC Chiasso is verkocht, is bekend geworden dat het Italiaanse Frosinone Vloet heeft overgenomen van FC Chiasso. De 23-jarige middenvelder uit Schijndel heeft volgens Italiaanse media een vierjarig contract getekend bij de club uit de Serie A.

 • 13 Augustus 2018 om 20:11

Horeca Meierijstad houdt buurthuizen aan regels, 'Gelijke monniken, gelijke kappen'

SCHIJNDEL - Ben zuinig op de horeca in Meierijstad. En laat het vooral niet de norm zijn dat burgers kunnen feesten bij sportclubs of buurthuizen.

 • 13 Augustus 2018 om 17:47

Femme, Max en Jesse openen bouwweek in Veghel na ritje in Cadillac

VEGHEL - Met hamers en spijkers al in de hand stonden ze gretig te wachten op het startsein, de bijna achthonderd deelnemers van Veghel in Hout.

 • 13 Augustus 2018 om 10:51

Veghelse Jumbo 'liegt over verdoven van kreeft', nominatie voor dubieuze prijs

VEGHEL - Jumbo, Albert Heijn, Campina, Rabobank en ECOstyle zijn dit jaar genomineerd voor de Liegebeestverkiezing 2018 van Wakker Dier. Met de jaarlijkse actie probeert de stichting misleidende claims over dierenwelzijn aan te pakken.

 • 13 Augustus 2018 om 10:57

Femme, Max en Jesse openen bouwweek in Veghel met de Cadillac

VEGHEL - Met hamers en spijkers al in de hand stonden ze gretig te wachten op het startsein, de bijna achthonderd deelnemers van Veghel in Hout.

 • 13 Augustus 2018 om 10:51
OuderBrabants Dagblad - Meierijstad

Auto vat vlam op A50 bij Veghel, rook trekt over snelweg

VEGHEL - Een auto is spontaan in brand gevlogen rond 16.00 uur bij de oprit Veghel-Noord op de A50. Daardoor is een bermbrand ontstaan, waarvan de rook over de snelweg trekt.

 • 12 Augustus 2018 om 16:28

Rook over A50 bij Veghel door brandende auto die bermbrand veroorzaakt

VEGHEL - Een auto is spontaan in brand gevlogen rond 16.00 uur bij de oprit Veghel-Noord op de A50. Daardoor is een bermbrand ontstaan, waarvan de rook over de snelweg trekt.

 • 12 Augustus 2018 om 16:28

Hospice Sint-Michielsgestel als bijna-thuis-huis

SINT-MICHIELSGESTEL - Een plaats waar mensen met hun naasten in alle rust en waardigheid de laatste levensfase kunnen doorbrengen. Een hospice, of zoals de twee initiatiefnemers tot deze voorziening in de gemeente Sint-Michielsgestel het liever noemen, een 'Bijna-thuis-huis'.

 • 11 Augustus 2018 om 14:58

Vlammenzee legt zes schuurtjes in de as in Veghel: 'Daar stond ik dan met mijn tuinslang'

VEGHEL - ,,Het is gewoon bizar om zoiets mee te maken. Dat verwacht je niet. Een paar brandweermannen stonden vannacht aan mijn bed en hebben me het huis uitgehaald'', zegt Roy Bekkers verbouwereerd.

 • 11 Augustus 2018 om 12:25

Ravage in de Veghelse Patrijsdonk: 'Daar stond ik dan met mijn tuinslang'

VEGHEL - ,,Het is gewoon bizar om zoiets mee te maken. Dat verwacht je niet. Een paar brandweermannen stonden vannacht aan mijn bed en hebben me het huis uitgehaald'', zegt Roy Bekkers verbouwereerd.

 • 11 Augustus 2018 om 12:25
❌