[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Februari 2018Brabants Dagblad - Den-Bosch e.o.

Sven Blummel was bijna RKC'er: 'Geen moment spijt van mijn overstap naar FC Den Bosch'

Sven Blummel, rechtsbuiten van FC Den Bosch, was nog geen jaar geleden op proef in Waalwijk. RKC wilde hem toen toch niet, in stadion De Vliert is Blummel nu een van de revelaties van dit seizoen.

 • 23 Februari 2018 om 08:30

20 miljoen euro winst voor Heijmans, bedrijf is uit de rode cijfers

DEN BOSCH - De weg naar herstel bij Heijmans is duidelijk ingezet. Het Rosmalense bouwbedrijf sloot het afgelopen jaar af met een winst van 20 miljoen euro, waar een jaar eerder nog dieprode cijfers werden geschreven. De omzet in Nederland, de markt waar Heijmans zich tegenwoordig uitsluitend op richt, steeg en ook de nettoschuld van het bedrijf werd weggewerkt.

 • 23 Februari 2018 om 08:22

AgriFood Capital werkt niet

DEN BOSCH - De AgriFood Capital oogst forse kritiek in een interne evaluatie.

 • 23 Februari 2018 om 07:02

'Vage' AgriFood Capital oogst forse kritiek

DEN BOSCH - De AgriFood Capital oogst forse kritiek in een interne evaluatie.

 • 23 Februari 2018 om 07:02

Gewonde bij uitslaande woningbrand in Den Bosch

DEN BOSCH – Bij een uitslaande brand in een bedrijfswoning aan de Graaf van Solmsweg in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een man gewond geraakt.

 • 23 Februari 2018 om 06:26

Gewonde bij uitslaande brand in Den Bosch

DEN BOSCH – Bij een uitslaande brand in een bedrijfswoning aan de Graaf van Solmsweg in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een man gewond geraakt.

 • 23 Februari 2018 om 06:26

Teleurstelling politie over werkstraf voor Bosschenaar met 150 strafbare feiten op zijn naam

MILL - De politie is teleurgesteld over een straf die een 60-jarige Bossche verdachte vandaag heeft gekregen nadat deze na een wilde achtervolging was opgepakt: een taakstraf van 30 uur en 2 maanden rijontzegging.

 • 22 Februari 2018 om 23:51
Gisteren โ€” 22 Februari 2018Brabants Dagblad - Den-Bosch e.o.

Korte maar felle brand op dak in Margarethalaan in Den Bosch

DEN BOSCH - Op het dak van een pand aan de Margarethalaan in Den Bosch heeft donderdag een korte maar felle brand gewoed. Die brand ontstond tijdens dakdekwerkzaamheden.

 • 22 Februari 2018 om 17:47

Warm lentegeluk in de vrieskou: vierling van lammetjes geboren in Rosmalen

ROSMALEN - Terwijl de koudste week van de winter nog moet aanbreken, is er in Rosmalen al wat ruimte voor warm lentegeluk. Om twee uur afgelopen nacht beviel een Veluws Heideschaap van twee lammetjes, maar tot verbazing van schapenherder John Sterrenburg volgden er in de uren daarna nog twee.

 • 22 Februari 2018 om 16:51

Politiemol meldt zich na weekeinde bij autoriteiten

DEN BOSCH - Mark M. alias de politiemol, zal zich zelf na komend weekeinde melden bij de Nederlandse autoriteiten. Dat zegt althans zijn advocaat, het Openbaar Ministerie wil dat niet bevestigen. De Weertenaar kreeg maandag vijf jaar celstraf die onmiddellijk in moet gaan. Hij was echter vrij uit voorarrest en zat thuis in de Oekraïne.

 • 22 Februari 2018 om 16:21

Geen doorbraak bij onderzoek brute overval op Bossche vrouw (74)

DEN BOSCH - De politie hoopte op meerdere tips na de oproep maandag in het Omroep Brabant-programma Bureau Brabant voor een Bossche zaak: de beroving van een vrouw in haar woning. Zoals het Brabants Dagblad na de uitzending kreeg de politie één tip. Donderdag bleek er geen enkele tip bij te zijn gekomen.

 • 22 Februari 2018 om 16:09

Wethouder Kagie veroordeelt landelijke partijen en lonkt naar de Bossche Volkspartij

DEN BOSCH – Lijsttrekker Paul Kagie van Leefbaar ’s-Hertogenbosch heeft hard uitgehaald naar de oppositiepartijen PvdA, GroenLinks en de SP in de Bossche gemeenteraad.

 • 22 Februari 2018 om 15:54

Lampen op parkeergarage Maijweg worden afgedekt en gedraaid, maar blijven schijnen op leeg parkeerdek

Do 22 feb. De felle lampen op het parkeerdek aan de Maijweg - die bij omwonenden 's nachts naar binnen schijnen - worden afgedekt en gedraaid. Op datzelfde parkeerdek komen dan wel weer nieuwe lampen om de 'verlichting weer op niveau te brengen', zo stelt B en W.

 • 22 Februari 2018 om 15:51

Schade januaristorm loopt in Vught op tot zo'n 22.000 euro

VUGHT - Vught verwacht dat de hevige januaristorm een schadepost oplevert van zo'n 22.000 euro. ,,Tot op heden kosten de herstelwerkzaamheden ongeveer 18.000 euro maar er komt nog meer", aldus een gemeentewoordvoerster.

 • 22 Februari 2018 om 15:20

Toch weer een nieuwe kans voor Jort van der Sande bij FC Den Bosch

Eigenlijk is FC Den Bosch-trainer Wil Boessen helemaal niet tevreden over wat Jort van der Sande de laatste weken tijdens zijn wedstrijden en trainingen heeft laten zien. Toch start de Oisterwijkse aanvaller vrijdagavond in de derby tegen RKC gewoon als diepste spits bij FC Den Bosch.

 • 22 Februari 2018 om 14:46

Harry Vermeulen wordt directeur van De Blauwe Kei in Veghel, hij verlaat Theater aan de Parade

VEGHEL/DEN BOSCH – Harry Vermeulen (56) uit Veghel wordt op 1 juni de nieuwe directeur van theater De Blauwe Kei in zijn woonplaats. Hij is sinds 2007 directeur van Theater aan de Parade in Den Bosch.

 • 22 Februari 2018 om 13:00

Opknappen bibliotheek Den Bosch kost minimaal tien miljoen euro

DEN BOSCH – Als de bibliotheek aan de Hinthamerstraat in Den Bosch wil blijven zitten, gaat het minimaal 10,3 miljoen euro kosten om het historische pand op te knappen.

 • 22 Februari 2018 om 11:48

Hogere winst bij Van Lanschot Kempen

DEN BOSCH - De Bossche bank Van Lanschot Kempen kijkt terug op een 'succesvol' en solide 2017. De bank wist zowel een hogere omzet als meer winst te realiseren. Volgens topman en bestuursvoorzitter Karl Guha is de strategie om zich vooral te richten op vermogenbeheer voor rijke particulieren de laatste vijf jaar succesvol gebleken.

 • 22 Februari 2018 om 11:45

Den Bosch bouwt komende jaren veel bij: drie keer meer vergunningen uitgegeven

DEN BOSCH - In de gemeente Den Bosch wordt de komende jaren veel meer gebouwd dan in de afgelopen periode. Dat valt op te maken uit het aantal bouwvergunningen dat is verleend. Dat zijn er 3,5 keer meer dan vorig jaar.

 • 22 Februari 2018 om 11:00
โŒ