[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 14 Augustus 2018Brabants Dagblad - Den-Bosch e.o.

Ook nog een Oostenrijkse huurling voor FC Den Bosch: Albin Gashi (21)

Na doelman Wouter van der Steen en het Argentijnse duo Julian Marchioni en Nicolas Romat heeft FC Den Bosch dinsdag nog een vierde aanwinst vastgelegd voor het nieuwe seizoen. De 21-jarige Oostenrijker Albin Gashi komt op huurbasis over van Rapid Wien.

 • 14 Augustus 2018 om 18:50

De zaaier is nog maar even een armoezaaier, bloembollen moeten kunstpaneel bij Vught en Helvoirt alsnog opfleuren

VUGHT/HELVOIRT - Het had zo mooi kunnen zijn: vierduizend planten die op een groot kunstzinnig paneel langs de N65 bij Vught het schilderij 'De zaaier' van Vincent van Gogh inkleurden. Als entree naar Helvoirt, het dorp dat zich zo sterk associeert met Van Gogh. Er zouden meer van deze groene gevels in de gemeente Haaren komen. 100.000 euro werd voor het project uitgetrokken. Maar de vier kwekers die hiertoe het initiatief namen, kregen het groen en de bewatering ervan nooit onder controle.

 • 14 Augustus 2018 om 17:30

Hardlopen door de bios, het stadhuis en een museum: ook Den Bosch krijgt een Urban Trail

Di 14 aug. Hardlopen door de bioscoop, het stadhuis en het hoofdkantoor van Essent. Ook Den Bosch krijgt een Urban Trail, waarbij de hardlooptijd er eigenlijk niet toe doet. Want stoppen voor een selfie onderweg, dat mag best.

 • 14 Augustus 2018 om 16:00

Hondenpoep te lijf in de Maaspoort

Zo op het eerste oog heeft het iets weg van een opdringerige marketingstunt, de tekst die zich maar blijft herhalen op de Sluisweg, het fiets- en wandelpad dat dwars door de Maaspoort loopt. 'Shit het mag hier op 't gras.

 • 14 Augustus 2018 om 16:00

Burgemeester Mikkers sluit winkel Bossche binnenstad vanwege heling

DEN BOSCH - Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch heeft dinsdagmiddag vanwege heling de winkel N3 GSM aan de Kruisstraat in het centrum van de stad voor twee weken gesloten. Met deze maatregel wil de burgemeester voorkomen dat in de shop gestolen spullen worden verkocht.

 • 14 Augustus 2018 om 14:59

Twee Argentijnse huurlingen voor FC Den Bosch: Julian Marchioni en Nicolas Romat

Het stikte van de nieuwe gezichten dinsdagochtend in stadion De Vliert. Naast doelman Wouter van der Steen en Juventus-huurling Stefano Beltrame liep ook het Argentijnse duo Julian Marchioni (25) en Nicolas Romat (30) er voor het eerst rond.

 • 14 Augustus 2018 om 14:35

FC Den Bosch is rond met Vughtse doelman Wouter van der Steen

Wouter van der Steen (28) is komend seizoen de eerste doelman van FC Den Bosch. Na uitgebreid onderhandelen bereikte de ploeg van trainer Wil Boessen een akkoord met de uit Vught afkomstige keeper.

 • 14 Augustus 2018 om 14:05

Ter dood veroordeelde bruine beuk kรกn worden ingepast; Vught plaatst er haar vraagtekens bij

VUGHT - De veelbesproken oude, waardevolle bruine beuk aan het Maurickplein in Vught hóeft niet te worden gekapt, stelt Vermeulen boomadvies uit Zeeland. En dat geldt ook voor de paardenkastanje ernaast.

 • 14 Augustus 2018 om 12:50

Geen winterevenement in Den Bosch? Ondernemers vrezen ervoor

DEN BOSCH - Er moet rond de jaarwisseling een wekenlang durend onderscheidend evenement op de Bossche Parade worden gehouden. ,,Je moet voorkomen dat mensen dadelijk uitwijken naar Eindhoven of Breda. Dat zou betreurenswaardig zijn'', benadrukt Bernard Kuenen, voorzitter van de Bossche afdeling Koninklijke Horeca Nederland.

 • 14 Augustus 2018 om 12:40

Ger Neef (Amadeiro XXI) overleden

DEN BOSCH - In Thailand is Ger Neef (76), Prins Amadeiro XXI, overleden. De in Ridderkerk geboren Neef was prins carnaval van Oeteldonk van 1974 tot en met 1980.

 • 14 Augustus 2018 om 11:31

Vught herdenkt gesneuvelde militairen

VUGHT - Vught herdenkt woensdag de Vughtenaren die in Indië zijn gesneuveld. Dat gebeurt elk jaar bij het Indië-monument in het Lievevrouwepark in Vught. Naast de Vughtse gesneuvelden, worden ook de overige militairen en burgers die in Indië zijn omgekomen herdacht.

 • 14 Augustus 2018 om 11:23

Mario Kart-koning Edwin (41) uit Den Bosch maakt comeback op WK: 'Dit is pure nostalgie'

DEN BOSCH/ALPHEN - In zijn tienerjaren was Edwin Peeters (41) een van de beste Mario Kart-spelers ter wereld. Maar nu hij de veertig is gepasseerd merkt hij dat het allemaal niet meer zo soepel gaat. Toch is de Bosschenaar deze week één van de vijftig deelnemers van het WK Super Mario Kart. ,,Natuurlijk wil ik winnen, maar ik verwacht er niet veel van."

 • 14 Augustus 2018 om 11:13

Vught zet alles op alles; nieuw kindcentrum Avonturier mรณet maandag open

VUGHT - Verhuiswagens rijden af en aan en tientallen bouwvakkers en stratenmakers zijn druk in de weer. Zelfs in het weekend werken ze door. Maandag 20 augustus móet het spiksplinternieuwe Integraal Kindcentrum (IKC) de Avonturier namelijk klaar zijn voor de ontvangst van zo'n 600 kinderen.

 • 14 Augustus 2018 om 11:00

Zo mooi, dat de schilder er twee van maakte

Elk museum staat natuurlijk vol met bijzondere objecten. Maar wat is nou dat ene pronkstuk dat het hart sneller doet kloppen?

 • 14 Augustus 2018 om 09:27

Straatbeeld: Theater maakt plaats voor Boosters

Di 14 aug. Er wordt geen dag gewacht met de afbouw van Theaterfestival Boulevard. Ondanks de overtrekkende buien werd maandag hard gewerkt aan het afbreken van de theatertentjes en tijdelijke terrasjes. Er zit dan ook enige haast achter: aankomend weekeinde begint de Bossche kermis alweer.

 • 14 Augustus 2018 om 09:27

Studenten van Avans helpen politie met DNA-onderzoek op haren van slachtoffers en daders

DEN BOSCH/BREDA - Er ligt een lijk in het bos. Op de plaats delict vinden politierechercheurs een paar haren, die niet van het slachtoffer zijn. Een DNA-profiel valt er niet uit af te leiden, want daarvoor zijn ook haarwortels nodig. Is er dan toch een mogelijkheid om de politie middels de gevonden haren op het spoor van de verdachte brengen?

 • 14 Augustus 2018 om 07:39
Gisteren โ€” 13 Augustus 2018Brabants Dagblad - Den-Bosch e.o.

Code geel voorbij in Brabant, straten staan plaatselijk onder water

Vanwege de zware regenval in het oosten van Brabant kondigde het KNMI maandagavond code geel af. De zwaarste buiten bevonden zich in Oost-Brabant en regio Nijmegen-Arnhem. Plaatselijk viel er veel regen, waardoor straten onder water staan.

 • 13 Augustus 2018 om 20:08

Code geel voor zware buien in oosten van Brabant afgekondigd, straten staan onder water

Vanwege de zware regenval in het oosten van Brabant heeft het KNMI code geel afgekondigd. De zwaarste buiten bevinden zich in Oost-Brabant en regio Nijmegen-Arnhem.

 • 13 Augustus 2018 om 20:08

Code geel voor zware buien in oosten van Brabant afgekondigd, auto's staan stil op vluchtstrook snelweg

Vanwege de zware regenval in het oosten van Brabant heeft het KNMI code geel afgekondigd. De zwaarste buiten bevinden zich in Oost-Brabant en regio Nijmegen-Arnhem.

 • 13 Augustus 2018 om 20:08

Estse spits Rauno Sappinen gearriveerd bij FC Den Bosch

Rauno Sappinen is maandag gearriveerd in De Vliert. Zoals Brabants Dagblad zondag al meldde speelt de Estse spits (22) komend seizoen op huurbasis voor FC Den Bosch.

 • 13 Augustus 2018 om 19:31
โŒ