[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 November 2017Brabants Dagblad - Boxtel

Cafetaria De Punder in Liempde sluit

LIEMPDE - Cafetaria De Punder in Liempde was in augustus al drie weken dicht, nadat exploitanten Angela en Jos Evers de zaak sloten. De Liempdse broers Jos en Bernard van Genugten kochten het pand en kwamen met een tijdelijke exploitant waardoor de zaak snel weer open kon. Maar het is hen niet gelukt een definitieve uitbater te vinden. De Punder is op 26 november voor het laatst open. 

 • 20 November 2017 om 17:06

Den Hoek in Helvoirt voorzien van een AED apparaat

HELVOIRT - De stichting Zes Minuten Zone Helvoirt heeft onlangs een AED-apparaat in een speciale kast gehangen in de wijk Den Hoek in Helvoirt. Het apparaat staat zeven dagen en 24 uur per dag ter beschikking bij noodgevallen rond hartfalen of hartritmestoornissen. 

 • 20 November 2017 om 15:36

Ook Helvoirt krijgt feestverlichting

HELVOIRT - Het kostte twee jaar overleggen, maar Helvoirt krijgt toch uniforme feestverlichting. Dat heeft een groepje lokale ondernemers besloten. 

 • 20 November 2017 om 15:25

Stekker uit Startershuis Haaren

BOXTEL - Haaren trekt de stekker uit het Startershuis in de oude brandweerkazerne aan het Gildepad. Vanaf 2013 konden startende ondernemers zich daar vestigen. 

 • 20 November 2017 om 15:19

Kerkdiensten in Boxtel opgenomen voor thuisgebruik

BOXTEL - Parochianen vroegen erom en daarom komt de Heilig Hart-parochie in de gemeente Boxtel met een extra service: ze kan een huwelijks- of begrafenismis opnemen zodat mensen die thuis nog eens kunnen beluisteren.  

 • 20 November 2017 om 11:55

Vuurwerkverbod losse flodder; nauwelijks nieuwe knalvrije zones

DEN BOSCH - Dit jaar komen er nauwelijks vuurwerkvrije zones bij. Net als de afgelopen twee jaar wijst ongeveer een kwart van de gemeenten gebieden aan waar tijdens de jaarwisseling niet geknald mag worden. In deze regio zou het daarbij alleen gaan om de gemeenten Oirschot en Zaltbommel

 • 20 November 2017 om 03:00
Gisteren โ€” 19 November 2017Brabants Dagblad - Boxtel

Brandweerlieden Gestel gehuldigd

SINT-MICHIELSGESTEL/BERLICUM - Bij hun afscheid van de vrijwillige brandweer in Berlicum en Sint-Michielsgestel zijn Patrick van Kasteren en Henk Schouten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • 19 November 2017 om 20:38

Veiling voor eeuwfeest Harmonie Wilhelmina in Den Dungen is geslaagd

SINT-MICHIELSGESTEL - De bijna-honderdjarige Harmonie Wilhelmina boerde zondagmiddag allerbest met een goederen- en dienstenveiling bij Boer Goossens. Liefst 139 verschillende 'producten' gingen er onder de hamer. Allemaal met als doel om voor het naderende eeuwfeest, in april, de financiële middelen van de vereniging te spekken. 

 • 19 November 2017 om 18:54

Oude Linie 1629 heeft een nieuw juweeltje in Den Dungen

DEN DUNGEN - Met de opening van de markeringsplaats van Fort De Brederode in Den Dungen is de Linie 1629 weer een 'juweeltje' rijker. 

 • 19 November 2017 om 17:12

Indiase markt voor goed doel in Boxtel

BOXTEL - Sieraden, sleutelhangers, handgemaakte babyschoentjes en rijkelijk versierde doosjes. Er was zondag van alles te krijgen op de goedbezochte India Cantai, een kleurige Indiase markt in Dagcentrum De Werf in Boxtel. 

 • 19 November 2017 om 16:54

โ‚ฌ10000 opgehaald voor diverse goede doelen Boxtel

BOXTEL - Afgelopen zaterdagavond stond Podium Boxtel helemaal in het teken van Rocking Stars. Een door de Lionsclub Dommel en Aa georganiseerde muziekavond waarbij de complete opbrengst bij verschillende goede doelen terecht komt.

 • 19 November 2017 om 14:53
OuderBrabants Dagblad - Boxtel

Bibliotheekpunt Liempde zoekt nieuwe volwassen leden

LIEMPDE - Om het voortbestaan van het Liempdse bibliotheekpunt voor volwassenen in basisschool De Oversteek te garanderen, zijn extra leden noodzakelijk. Momenteel zijn slechts weinig volwassenen lid van het bibliotheekpunt, waardoor het punt voor hen mogelijk moet sluiten.

 • 18 November 2017 om 14:09

Kies de mooiste foto's van Brabant in Beeld

DEN BOSCH - De inzendingen voor de fotowedstrijd Brabant in Beeld zijn heel divers. Een prachtig zwart-witportret van een deelnemer aan de Roze Maandag tijdens de kermis in Tilburg. Of een serie foto’s van verbrande dieren tijdens een van de vele stalbranden. Heftig en indringend. Het publiek kan vanaf vandaag stemmen op hun favoriete foto. 

 • 18 November 2017 om 06:03

Weg vrij voor nieuwe Gemondse multifunctionele accommodatie

GEMONDE - Samen met de gemeente Sint-Michielsgestel ondertekenden Stichting Leefbaarheidsgroep Gemonde en Skipos vrijdagmiddag een intentieverklaring om daarmee een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) te realiseren. 

 • 17 November 2017 om 23:36

Acht jongens verdacht van veroorzaken brand in monumentale villa in Boxtel

BOXTEL - Acht jongens tussen 12 en 14 jaar hebben maandag de brand in de monumentale villa aan de Eindhovenseweg in Boxtel veroorzaakt. Dat meldt de politie.

 • 17 November 2017 om 16:40

Acht jongens verdacht van veroorzaken brand in monumentale villa in Boxtel veroorzaakt

BOXTEL - Acht jongens tussen 12 en 14 jaar hebben maandag de brand in de monumentale villa aan de Eindhovenseweg in Boxtel veroorzaakt. Dat meldt de politie.

 • 17 November 2017 om 16:40

Jos van Boxtel van gelijknamig autobedrijf in Middelrode, Den Bosch en Oss schakelt terug naar 'vrij'

MIDDELRODE - Jos van Boxtel vertrekt vandaag bij het bekende Autobedrijf Jos van Boxtel, met vestigingen in Middelrode, Den Bosch en Oss. Maar twee zussen, twee broers en zijn dochter gaan gewoon door in het familiebedrijf. Hij schakelt terug naar een lagere versnelling en gaat vooral genieten van de kleine dingen in het leven. 

 • 17 November 2017 om 15:02

Toekomst van door brand geteisterd pand Eindhovenseweg 12 in Boxtel nog ongewis

BOXTEL - Vier dagen na de grote brand in het complex Eindhovenseweg 12 in Boxtel is er nog weinig duidelijkheid over de toekomst van de deels uitgebrande monumentale villa. De bouwkundige inspectie is weliswaar achter de rug, maar het rapport is nog niet opgemaakt, aldus Ronald van Heeswijk van eigenaar IMvest Vastgoed uit Schijndel.

 • 17 November 2017 om 13:43

Gemeentehuis in Sint-Michielsgestel moet gemeenschapshuis voor iedereen worden

SINT-MICHIELSGESTEL - Als alles zonder vertraging verloopt, ondergaat het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel in de zomervakantie van 2018 een metamorfose naar een gemeenschapshuis 3.0. Voor die verbouwing is nog ruim drie miljoen euro nodig. De gemeenteraad van Sint-Michielsgestel besluit daar 7 december over.

 • 17 November 2017 om 08:40

Kritische vragen over 175 extra treinen per dag door Boxtel en Esch

BOXTEL - Dat het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) hoor- en voelbare gevolgen heeft voor Boxtel en Esch werd donderdagavond opnieuw duidelijk tijdens de drukbezochte informatiebijeenkomst in het Boxtelse Restaurant Molenwijk.

 • 16 November 2017 om 22:53
โŒ