[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 20 Mei 2019www.dutchradio.net Blog Feed

Barry Paf draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

In de De Barry Paf Show was vanmorgen het liedje Arcade van Duncan Laurence een uur lang te horen op 100% NL. Barry Paf -Duncan Laurence-fan van het eerste uur- wilde op deze manier een eerbetoon geven aan zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival.

“We hebben er zó lang op gewacht. 5,3 miljoen Nederlanders zagen Duncan Laurence na 44 jaar de winst binnenslepen. 100% NL support Duncan al sinds het begin dus ik dacht, laten we een uur lang Duncan Laurence draaien ter ere van zin overwinning en natuurlijk om de Songfestivalsferen en nog eens goed in te houden!” Vertelt een enthousiaste Barry Paf.

Uniek moment in de geschiedenis 
Een uur lang non-stop Arcade op is een uniek moment in de geschiedenis. Het is namelijk nog niet eerder voorgekomen dat het liedje zo vaak achter elkaar te horen is geweest op een landelijk radiostation.

Ook Getty Kaspers, de winnares van het Eurovisie Songfestival in 1975, had ook nog een persoonlijke boodschap voor Duncan Laurence: “Lieve Duncan, Getty van Teach-In hier! Van harte gefeliciteerd, ik moet het stokje nog zoeken, maar ooit krijg je hem. Het wordt tijd om hem over te dragen. Het is geweldig dat na 44 jaar, oma eindelijk mag rusten. Van harte gefeliciteerd!”

Dubbel platina
De winnaar van het Songfestival is gisteren verrast met dubbel platina. Dat betekent dat het liedje Arcade 80.000 keer verkocht en gestreamd is. Duncan Laurence ontving de prijs gisteren bij Pauw.

Bron: 100% NL

 • 20 Mei 2019 om 10:55

Katja Schuurman in promofilmpje Nationale Haringtest 2019

Katja Schuurman is te zien in een promofilmpje voor de Nationale Haringtest 2019. In het filmpje roept Katja alle visspecialisten van Nederland op om zich aan te melden voor de 2e editie van de Nationale Haringtest.

Nationale Haringtest: ''Deelname aan de Nationale Haringtest is dé perfecte manier om de Hollandse Nieuwe van jouw viswinkel of viswagen te promoten.''

Doe jij al mee? Aanmelden kan vanaf nu tot en met 31 mei via www.nationaleharingtest.nl.

Bron: Dutch Radio

 • 20 Mei 2019 om 09:24

Bijna 2,3 miljoen kijkers voor Duncan bij Pauw

De songfestivalspecial van de talkshow Pauw, waarin Jeroen Pauw songfestivalwinnaar Duncan Laurence te gast had, heeft zondagavond 2.275.000 kijkers weten te treken. Dat is bijna drie keer zoveel dan een normale doordeweekse uitzending van de latenightshow.

Vanwege de Nederlandse overwinning op het Eurovisiesongfestival had Pauw een extra ingelaste uitzending op zondagavond. In de show kreeg Duncan Laurence een award voor zijn nummer Arcade, dat dubbel platina is.

De songfestivalspecial van Pauw staat samen met het NOS Journaal op een gedeelde eerste plek in de lijst van best bekeken televisieprogramma's op zondagavond. Ook Hart van Nederland, Shownieuws en RTL Boulevard stonden helemaal in het teken van de Nederlandse historische songfestivaloverwinning.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk als presentator trok zondagavond 1.180.000 kijkers. In de show, die naar NPO 1 is verhuisd, ontving Matthijs van Nieuwkerk strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq.

Bron: © ANP

 • 20 Mei 2019 om 08:22

Nรณg een award voor Duncan Laurence

Na een persprijs en natuurlijk dé bokaal van het Eurovisiesongfestival sleepte Duncan Laurence dit weekeinde nog een award in de wacht. Arcade, het nummer waarmee hij zaterdagavond het songfestival won, is dubbel platina. De bijbehorende award kreeg de zanger zondagavond overhandigd in een speciale uitzending van Pauw.

"Jeetje", was alles wat Duncan nog uit kon brengen nadat hij zijn songfestivalhit in intieme setting had gezongen. Voor een dubbel platina award moet een single minstens 80.000 keer worden verkocht. Ook streams tellen daarbij mee, 150 streams tellen als één download.

Aan tafel bij Jeroen Pauw vertelde Duncan dat hij voorlopig nog even wil "afwachten wat Arcade nog teweeg kan brengen". Over nieuwe muziek maakt de 25-jarige zanger, die pas vlak voordat hij naar Tel Aviv vloog voor het internationale liedjesfestijn zijn eerste soloconcert gaf, zich geen zorgen. "Ik blijf schrijven en er komt veel moois aan", beloofde Duncan.

Talent

Met zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival hoopt Duncan een voorbeeld te zijn voor jong talent. Dat geldt ook voor presentatietalenten, vertelde hij aan tafel bij Jeroen Pauw. "Net als in de muziek zijn er ook in presentatie best jonge talenten die een kans verdienen om op zo'n groot podium te staan."

Hoewel Duncan hoopt dat hem een "druk jaar vol muziek" te wachten staat, doet hij het eerst even rustig aan. "Ik ga morgen vooral even helemaal niks doen", zei Duncan, die afgelopen nacht nauwelijks sliep. "Eén hele dag."

Bron: © ANP

 • 20 Mei 2019 om 06:36
Ouderwww.dutchradio.net Blog Feed

Hart van NL en Boulevard in teken van Duncan

Naast Pauw staan de televisieprogramma's Hart van Nederland, Shownieuws en RTL Boulevard zondagavond helemaal in het teken van Duncan Laurence, die het Eurovisiesongfestival zaterdagavond won in Tel Aviv.

Hart van Nederland (SBS6, 22.30 uur) besteedt onder meer aandacht aan de aankomst van de songfestivalwinnaar in Nederland, het feest in zijn woonplaats en de strijd tussen de Nederlandse steden die het festival volgend jaar willen organiseren. De uitzending van Hart van Nederland gaat over in Shownieuws die ook alle zendtijd opoffert aan de songfestivaloverwinning.

RTL Boulevard (RTL4, 18.30 uur) kondigt een special aan die wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Rick Brandsteder. Te gast zijn voormalig songfestivaldeelnemers Ruth Jacott en Gerard Joling en Ruud de Wild die dit jaar een van de juryleden was namens Nederland. Verslaggever Aran Bade levert bijdragen uit Tel Aviv. De uitzending bevat reacties van Ilse DeLange, familie en vrienden, beelden van de persconferentie die Duncan Laurence geeft op Schiphol en reacties van BN'ers op de winst.

Zelf is Duncan Laurence zondagavond (22.20 uur) te gast in een ingelaste songfestivaluitzending van Pauw op NPO 1. Niet alleen Duncan zit aan tafel, ook zijn hele team, onder wie Ilse DeLange, komt mee. Jeroen Pauw blikt met commentatoren Cornald Maas en Jan Smit en verschillende oud-deelnemers terug op het Eurovisiesongfestival. Zangeres van Teach-In Getty Kaspers is er ook. Zij won in 1975 het Eurovisiesongfestival namens Nederland met het nummer Ding-a-Dong.

Bron: © ANP

 • 19 Mei 2019 om 14:25

Rutte: geen extra geld voor Songfestival

Premier Mark Rutte wil geen extra geld steken in de organisatie van het Eurovisie Songfestival, dat volgend jaar in Nederland wordt gehouden. ‘Ik geloof niet dat het een heel populaire gedachte is om er nou meteen belastinggeld in te steken,’ zegt de minister-president in WNL Op Zondag op NPO1.

Rutte heeft Duncan Laurence, de zanger die gisteravond namens Nederland de winst in de wacht sleepte in Tel Aviv, al kort gesproken. Hij is blij met de overwinning, maar is niet van plan daar direct extra belastinggeld aan uit te geven. ‘Laten we eerst even kijken of het uit het budget kan,’ aldus Rutte. ‘Ik heb de indruk, als ik hier en daar de salarissen zie, dat er nog wel ruimte voor is.’

De NPO, AVROTROS en de NOS zullen samenwerken om het populaire evenement te organiseren. De organisatie van het festijn zal naar verwachting 30 miljoen euro kosten.Volgens Rutte zou het ook voor de helft van het geld kunnen, zoals bij de organisatie van het Songfestival in Zweden.

Waar het Songfestival zal worden gehouden, is nog de vraag. Rutte vertelde in WNL Op Zondag dat hij gisteravond laat al een paar sms’jes van burgemeesters heeft ontvangen die graag hebben dat het Songfestival in hun gemeente wordt georganiseerd.

Bron: WNL

 • 19 Mei 2019 om 11:54

NPO, AVROTROS en NOS organiseren Eurovisie Songfestival 2020

Met 492 punten heeft Duncan Laurence gisteravond in Tel Aviv het Eurovisie Songfestival 2019 gewonnen. Een historische prestatie waarmee “Arcade” zich, 44 jaar na de winst van Teach-In, mag scharen in de lijst met Songfestival-klassiekers.

Deze overwinning betekent dat Nederland het Eurovisie Songfestival weer mag gaan organiseren. Dit zal een samenwerking zijn tussen NPO, AVROTROS en NOS, die namens de hele publieke omroep – ieder vanuit zijn eigen rol – de organisatie zal oppakken. Het festival is één van de grootste internationale evenementen en biedt geweldige kansen om Nederland wereldwijd op de kaart te zetten. Daarnaast past het uitstekend bij de verbindende rol die de publieke omroep in de samenleving wil spelen, omdat het evenement een groot bereik heeft bij diverse doelgroepen van jong tot oud.

Het Eurovisie Songfestival 2020 moet een visitekaartje worden van Nederlandse creativiteit en media-innovatie. De komende weken zal er achter de schermen hard worden gewerkt om de plannen vorm te geven en een projectorganisatie neer te zetten.

Bron: NPO

 • 19 Mei 2019 om 09:50

4,4 miljoen kijkers voor finale songfestival

De finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv heeft zaterdagavond 4.409.000 Nederlandse kijkers getrokken. De 64e editie van Eurovisiesongfestival werd gewonnen door Duncan Laurence met het liedje Arcade.

De vier uur durende show was daarmee veruit het best bekeken programma van de avond, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Op de tweede plek in de kijkcijferlijst eindigde Op weg naar het Eurovisie Songfestival, waarin voorafgaand aan de finale met BN'ers vooruit werd geblikt op de ontknoping van het liedjesfestijn. Daarnaar keken 1,9 miljoen Nederlanders.

Vorig jaar, toen Waylon namens Nederland meedeed met het nummer Outlaw In Em, trok de finale iets meer dan drie miljoen Nederlandse kijkers. In 2017 keken 4 miljoen Nederlanders naar de finale met OG3NE, dat toen als elfde eindigde. In 2016 keken 4,2 miljoen Nederlanders naar de finale met Douwe Bob. Ook hij belandde op de elfde plek.

Sinds 2002 is de best bekeken songfestivalfinale die van 2014, toen Waylon en Ilse DeLange meededen als The Common Linnets en op de tweede plek eindigden. Die finale trok destijds 5.149.000 kijkers en is nog steeds de best bekeken songfestivaluitzending van deze eeuw.

Ook de editie in 2013, toen Anouk ons land vertegenwoordigde, staat nog hoog in de ranglijsten met 4,9 miljoen kijkers tijdens de finale.

Bron: © ANP

 • 19 Mei 2019 om 08:10

Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival 2019

Onze Duncan Laurence is de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019, dat dit jaar plaatsvond in Tel Aviv, Israël. De 25-jarige singer-songwriter wist met zijn nummer ‘Arcade’ zo’n 200 miljoen kijkers te roeren en de harten van de Europeanen te veroveren. AVROTROS, de omroep die het muziekevenement uitzendt en verantwoordelijk is voor de Nederlandse inzending, is ontzettend trots op Duncan en feliciteert de zanger met zijn historische overwinning.

Duncan Laurence is door het dolle heen met zijn overwinning: “Dit is echt een droom die uitkomt. Het is fantastisch dat zoveel mensen in Europa en daarbuiten ‘Arcade’ in hun hart hebben gesloten. Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en ik kan niet wachten om Europa muzikaal te gaan veroveren met mijn muziek.”

Eric van Stade, algemeen directeur van AVROTROS, is euforisch over de uitslag: “Het Eurovisie Songfestival is het meest prestigieuze muziekevenement van Europa. Het is niet te beschrijven hoe trots en gelukkig ik ben dat Nederland na 44 jaar weer heeft gewonnen. Duncan heeft een fenomenaal optreden gegeven en is een zeer verdiend winnaar. 'Arcade' heeft niet alleen mij, maar ook miljoenen mensen over de wereld geraakt in het diepst van hun ziel. Nederland stond de afgelopen weken als één man achter Duncan. Daar ben ik als directeur van een omroep die mensen wil samenbrengen ontzettend trots op”.

Duncan komt naar verwachting tussen 18.00 en 19.00 uur aan bij aankomsthal 4 op Schiphol.

Bron: AVROTORS
Foto: Paul Bellaart

 • 19 Mei 2019 om 06:58

Duncan Laurence wint persprijs songfestival

Arcade van Duncan Laurence is door de songfestivalpers in Tel Aviv uitgeroepen tot beste liedje van dit jaar. De Nederlandse zanger kreeg de daar bijbehorende Marcel Bezençon Award vlak voor het begin van de finale uit handen van Ilse DeLange.

De Marcel Bezençon Awards werden in 2002 in het leven geroepen en worden sindsdien jaarlijks uitgereikt. De prijzen zijn vernoemd naar de bedenker van het Eurovisiesongfestival. Wie dit jaar de Artistic en Composer Award hebben gewonnen is nog niet bekendgemaakt.

Nederland wist tot nu toe drie keer te winnen. Esther Hart won in 2003 de Artistic Award voor haar nummer One More Night en The Common Linnets ging in 2014 met twee prijzen naar huis: de Artistic én Composer Award.

Bron: © ANP
Foto: © ANP Kippa - Sander Koning

 • 18 Mei 2019 om 22:16

Rutte en Baudet woensdag in debat bij Pauw

Het debat tussen VVD-leider Mark Rutte en Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) gaat door. Dat meldt het tv-programma Pauw, waarin het duel te zien is. Woensdagavond, de avond voor de Europese verkiezingen, kruisen de twee de degens in de Rode Hoed in Amsterdam onder leiding van presentator Jeroen Pauw.

Rutte daagde Baudet, die volgens opiniepeilers met FVD opnieuw kans maakt de VVD als grootste partij voorbij te streven, dinsdag uit. Beide partijen leken elkaar al gauw te vinden, totdat er onenigheid rees over de opzet. Baudet wilde bijvoorbeeld op Facebook debatteren, terwijl Rutte volhield dat ook televisiekijkers het moesten kunnen volgen.

"Na dagen van contact tussen de VVD en Forum voor Democratie is er een akkoord bereikt", aldus de makers van de talkshow. De uitzending volgt woensdagavond op een televisiedebat tussen de lijsttrekkers voor de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Het is ongebruikelijk dat de premier een rivaal uitdaagt voor een debat, maar Rutte deed dat naar eigen zeggen toch om de "gevaarlijke" en "rare verzinselen" van nexit-voorstander Baudet aan de kaak te stellen. "Goed dat het debat er komt", laat hij weten.

Bron: © ANP

 • 18 Mei 2019 om 20:33

NPO kijkt achter schermen mee in Tel Aviv

Een delegatie van de publieke omroep is momenteel in Tel Aviv om een kijkje achter de schermen te nemen van het Eurovisiesongfestival. Nu er een serieuze kans is dat het muziekevenement naar Nederland komt, wil de NPO alvast een idee krijgen over het reilen en zeilen rond het songfestival.

De NPO wil nog geen mededelingen doen over de eventuele organisatie van het liedjesfestijn. Als Duncan Laurence zaterdagavond wint is volgens een woordvoerder eerst AVROTROS aan zet als verantwoordelijke omroep.

Als Nederland wint kunnen steden die het songfestival willen organiseren zich melden. Zij moeten zich officieel kandidaat stellen en onder meer een bidboek indienen. Daarna beslissen de European Broadcasting Union (EBU) en AVROTROS wat de beste opties zijn.

Duncan Laurence staat zaterdagavond als een van de topfavorieten op het podium in Tel Aviv. Volgens de bookmakers heeft hij de grootste kans om te winnen.

Bron: © ANP
Foto: © ANP Kippa - Sander Koning

 • 18 Mei 2019 om 17:58

Paul de Leeuw met theatershow Vette Pech! live bij RTL 4

Zaterdagavond 18 mei is de liveregistratie van de theatershow Vette Pech! van Paul de Leeuw om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

 • 18 Mei 2019 om 15:39

Misdaadjournalist Thijs Zeeman spoort verdwenen Johnsons op en confronteert hen met vragen over dood fotomodel Ivana Smit

Op 7 december 2017 werd de achttienjarige Nederlandse Ivana Smit dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Alexandra en Luna Johnson, het echtpaar bij wie Ivana die nacht had doorgebracht, hebben haar als laatsten levend gezien. Desondanks weigerden zij in de rechtszaal te getuigen en verdwenen zij spoorloos, waarna niemand hun verblijfsplaats heeft ontdekt. Misdaadjournalist Thijs Zeeman is dit na een intensieve zoektocht onlangs wel gelukt en is de confrontatie met de Johnsons aan gegaan. Op zondag 19 mei doet hij hiervan om 20.30 uur verslag bij SBS6 in de documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit.

In de documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit gaat Thijs Zeeman op zoek naar de waarheid: wat is er die bewuste avond met Ivana gebeurd en waar zijn de Johnsons? Vragen waar de ouders van Ivana nog elke dag mee worstelen, zo laten ze Thijs Zeeman weten tijdens de documentaire. Ivana Smit had de nacht doorgebracht in het appartement van de Johnsons, van wiens balkon ze is gevallen. Of gegooid… Terwijl tal van verhoorde getuigen het beeld geven van onder andere een slecht uitgevoerd politieonderzoek, wast het echtpaar zijn handen in onschuld. De Johnsons zijn na deze gebeurtenis uit Maleisië vertrokken en weigerden eerder om voor de Maleisische rechtbank te getuigen. Op 8 maart jl. heeft een rechter in Maleisië geoordeeld dat een ‘ongeluk’ de enige verdedigbare conclusie is. De verblijfplaats van de Johnsons was tot voorkort niet bekend.

De mysterieuze dood van Ivana Smit wordt geproduceerd door Concept Street.

Uitzending: SBS6, zondag 19 mei 20.30 – 22.30 uur.

Bron: Talpa TV

 • 18 Mei 2019 om 06:45

Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan op zoek naar de meest talentvolle kids van Nederland

Geen kinderfeestjes, geen speelafspraken en geen gehang op de bank, maar 22 uur per week trainen en weekends die volledig in het teken staan van wedstrijden. Dát is het leven van kinderen die er alles voor over hebben om de allerbeste te worden in dat wat ze het allerleukst vinden: van pianospelen en breakdancen tot turnen of zingen. Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk geven in Superkids kinderen met uitzonderlijk talent een podium! In deze talentenjacht nemen kids het op zeer hoog niveau tegen elkaar op. De jury bestaat uit Maan, Wibi Soerjadi, Gordon en Juvat Westendorp. Dit zijn de vakmensen die bepalen welk kind het meeste talent heeft. Superkids is vanaf dit najaar elke week te zien bij SBS6.

Het is echter niet alleen de vakjury die zijn mening geeft: een 100-koppig publieksvak mag ook stemmen! In vier auditieafleveringen strijden steeds acht talentvolle kinderen voor een plek in de finale. De finale belooft een indrukwekkende show te worden: de kinderen die hier staan, zijn eigentijdse virtuozen die het talent hebben om tot de wereldtop door te dringen. De drie talenten die aan het einde van de finale op de eerste, tweede en derde plek staan, verdienen de titel Superkid! De nummers twee en drie winnen respectievelijk een studiebeurs van 10.000 en 5.000 euro. De nummer 1 wint uiteraard het hoogste bedrag: 25.000 euro.

Superkids zet de spotlights op nieuw Nederlands talent in de leeftijd van acht tot en met veertien jaar oud. Ze hebben maar één doel voor ogen: van hun passie een carrière maken. Marco Borsato, Ali B, Tania Kross, Epke Zonderland, Lucas en Arthur Jussen, André Rieu, Igone de Jongh, Candy Dulfer en Timor Steffens opgelet, serieuze concurrentie is onderweg!

Ben jij 10 jaar of ouder en wil je graag tijdens een van de opnames in het publiek zitten? Dat kan! Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/superkids.

Superkids wordt geproduceerd door Talpa Producties en mogelijk gemaakt door Kia Motors Nederland.

Uitzending: vanaf het najaar wekelijks te zien bij SBS6.

Bron: (foto) Talpa TV

 • 18 Mei 2019 om 06:29

PowNed legt wereld van datingapps bloot in nieuwe serie 'Veemarkt'

Het lijkt eenvoudiger dan ooit om een man te scoren. Waar je vroeger kon kiezen tussen twee mensen in je dorp, trek je nu gewoon een blik mannen open door één blik op je telefoon te werpen. Liggen liefde en geluk écht voor het oprapen of is daten inmiddels verworden tot een platte veemarkt van oppervlakkige hook-ups en snelle seks? PowNed-redactrice Vera Verzijl, op zoek naar haar prins op het witte paard, duikt samen met Charlotte Pieters in de wereld van de datingapps en zoekt het uit! Vanaf vrijdag 17 mei in 'Veemarkt'.

Als Vera de apps moet geloven, mist zij elk moment dat ze niet online is de virtuele pijl van Cupido. Door de overvloed aan datingapps is het aanbod van eventuele partners of vluggertjes overweldigend. Kortom: een heus mannenwalhalla. Maar hoe pak je zo’n date het beste aan? Waar moet je bij het swipen op letten? Welke versiertrucs pas je toe? En kun je via datingapps echt die gedroomverfde man vinden?

Met de hulp van vriendin en collega Charlotte stort Vera zich vol overgave op Tinder en andere datingapps. Want al functioneren haar eierstokken nog niet als wichelroede op zoek naar spermacellen, de behoefte aan verliefdheid en een maatje is er wel. Gewapend met een vlogcamera gaat ze op date en zijn we van dichtbij ooggetuige.

Na elke date is het tijd voor een beoordeling met haar partner in crime Charlotte. Was hij serieus relatiemateriaal of zag hij haar vooral als zijn rebound bitch? Gaat hij in de herkansing of kan de veemarkt opnieuw geopend worden? Ook nemen de dames de verhouding man-vrouw en het effect van het online datinggeweld onder de loep. Wat doet het met ons verwachtingspatroon als we 24/7 elkaars ideaalplaatjes consumeren?

Vera Verzijl: “Dit jaar telt Nederland 2.7 miljoen singles, waaronder ikzelf, en dat worden er alleen maar meer. Het vinden van een zielsverwant blijkt voor met name millennials het moeilijkst. Omdat het gras aan de overkant van het internet altijd groener lijkt, is kiezen voor hen lastiger dan ooit. Hoog tijd om zelf eens die veemarkt op te gaan en te ervaren hoe het gesteld is met de liefde in de 21ste eeuw.”

Charlotte Pieters: “Veemarkt toont de ‘lijdensweg’ die millennials anno 2019 moeten afleggen op zoek naar hun wederhelft. Rauw, puur en vol herkenbare dilemma’s.”

‘Veemarkt’ is vanaf vrijdag 17 mei te zien als webserie (wekelijks, 6 afleveringen) op PowNed.tv en NPO3.nl. De tv-documentaire wordt uitgezonden op maandag 27 mei om 21:10 uur op NPO 3.

Bron: PowNed 
Foto: Victor Kruit & Inge Jansen

 • 17 Mei 2019 om 20:41
โŒ