[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019www.dutchradio.net Blog Feed

Q-Top 500 van de Zomer op Qmusic

De Q-Top 500 van de Zomer is vanaf maandag 22 juli om 07.00 uur te horen op Qmusic.

Qmusic: ''Het geluid van ijsklontjes in een glas, de bel van de ijscoman of de zee op een heerlijke zomerse dag. En op z'n minst net zo belangrijk voor het ultieme zomergevoel: je all time favorite zomerhits! Gelukkig komen ze állemaal voorbij in de Q-Top 500 van de Zomer op Qmusic!''

''Grijp nu je kans: wat zijn jouw favoriete zomerhits? Geef jouw top 40 van de zomer door en maak samen met andere Q-members de 2019-editie van de Q-Top 500 van de Zomer'', aldus de commerciële radiozender.

Stemmen kan tot en met zondag 21 juli via Qmusic.nl.

Bron: Dutch Radio/Qmusic

 • 20 Juli 2019 om 21:09

YouTuber Thomas van Grinsven ambassadeur Anti Pest Club

Tijdens de Week tegen Pesten in september zendt de EO op NPO Zapp voor het vijfde jaar de Anti Pest Club uit. Dit jaar wordt er door de EO, NPO Zapp en de Stichting School & Veiligheid ook een interactief spel ontwikkeld dat in klassen en andere groepen gespeeld kan worden!

YouTuber Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) is samen met Anti Pest Club presentatrice Anne-Mar Zwart ambassadeur van het spel.

Mooie toekomst
Thomas: “Ooit werd ik zelf gepest waardoor ik bijna mijn zelfvertrouwen en geloof in de toekomst verloor. Maar door toch voor mijzelf op te komen en heel hard te werken om mijn dromen uit te laten komen, kan ik met een groot hart zeggen dat ik trots ben op wie ik ben geworden. Nu maak ik wekelijks video’s op het YouTube-Kanaal ‘Gewoon Thomas’ waar ruim 320.000 jongeren op geabonneerd zijn. Het onderwerp ‘Pesten’ komt hier vaak aan bod. Door mij in te zetten voor de ‘Week Tegen Pesten’ hoop ik zo veel mogelijk jongeren te kunnen helpen die in dezelfde situatie zitten als waar ik vroeger in zat. En hopelijk zien ze in dat ze zoveel beter zijn en een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Openbreken
Anne-Mar Zwart: “Ik ben echt superblij dat Thomas zich ook gaat inzetten voor de Anti Pest Club. Hij werd zelf gepest, hoe mooi is het dan dat hij die ervaringen nu wil inzetten om anderen te helpen! Twee jaar geleden deed hij zijn verhaal bij de Anti Pest Club en vertelde hij over wat pesten met hem had gedaan. Dat vond ik heel dapper, ik heb echt respect voor de manier waarop hij met het onderwerp pesten omgaat. Hij breekt het open en dat is precies wat wij met de Anti Pest Club ook doen! Daarom past hij heel goed als ambassadeur bij dit nieuwe spel waar we het gesprek over pesten in klassen ook op gang willen krijgen.”

De Week tegen Pesten is dit jaar van 23-27 september. Dagelijks wordt de Anti Pest Club op Zapp uitgezonden vanaf 17.10 uur. In het EO-programma komen kinderen op voor hun gepeste klasgenoten en presentatrice Anne-Mar helpt ze daarbij. De Anti Pest Club won de afgelopen jaren onder meer de Gouden Roos voor beste Europese kinderprogramma.

Bron: (foto) EO

 • 20 Juli 2019 om 13:20
Ouderwww.dutchradio.net Blog Feed

Dit is de nieuwe vriendin van Mattie Valk!

Mattie Valk heeft een foto van zijn nieuwe vriendin gedeeld op Instagram. De 34-jarige Qmusic-dj is samen met Jamy (36) te zien op het kiekje.

Dit bericht bekijken op Instagram

More than you know❤️

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk) op

 • 19 Juli 2019 om 14:48

AndrΓ© van Duin gaat het rustiger aandoen

André van Duin gaat volgend jaar zijn werk beter indelen. Dit jaar is André iets te druk, want alles komt tegelijk. Daarom weet de tv-vedette zeker dat 2020 er anders uit gaat zien…

”Iets te druk hoor, want ik ga het volgend jaar anders doen. Ik ga het beter verdelen. Ik heb alles tegelijk, en dat bootje en Hendrik Groen. En Heel Holland Bakt, dus op een gegeven moment is alles door elkaar. Dat ga ik volgend jaar anders doen, even beter verdelen.”

Bron: Shownieuws/Dutch Radio

 • 19 Juli 2019 om 12:31

Kermis FM start vrijdag

Kermis FM brengt de twee grootste evenementen van Tilburg bij elkaar. Kermis FM zendt voor de elfde keer uit tijdens het grootste evenement van Nederland, de Tilburgse Kermis. Daarnaast bestaat de Carnavalsstichting in Tilburg dit jaar 55 jaar. Op dinsdag 23 juli is het dan ook carnavalsdinsdag op de kermis.

Vrijdag 19 juli begint de kermis en start ook Kermis FM om 15:00 uur. Tien dagen lang kan Nederland via radio en internet meegenieten van de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux. “Een paar jaar geleden is Kermis FM samen met de horeca op het Piusplein begonnen met KermisCarnaval op dinsdagavond. Nu de omroep 11 jaar bestaat (het gekkengetal) en de Carnavalsstichting 5×11 jaar bestaat, maken we de hele dag oranje-groen!”, aldus hoofdredacteur Arno Leblanc.

Feest DJ Maarten en Jordy Graat (Omroep Brabant) staan in de programmering op dinsdag. Overdag zal in de hele stad carnavalsmuziek te horen zijn en ‘s avonds om elf over acht wordt Prins KermisCarnaval bekendgemaakt op het Piusplein. Lamme Frans staat daar de hele avond op het podium samen met andere artiesten. Kermis FM zendt de avond live uit. “Reken maar dat we KermisCarnaval niet aan ons voorbij laten gaan!”

In de programmering van de radiozender staan ook andere bekende namen, waaronder Domien Verschuuren (Qmusic), Barry Paf (100% NL), Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2), Mart Meijer (538), Bas Menting (538) en Lindo Duvall (Radio Veronica). Ook vaste dj’s zoals Thomas van Groningen (BNR Nieuwsradio), Desmond Baidjoe (538) en Michiel Jurrjens (SLAM!) zijn te horen.

Volgens radiobaas Niels van der Veen draait het niet alleen om de bekende namen. “Achter de schermen geven onze dj’s radioworkshops en coaching aan nieuwe talenten. Wij vinden het belangrijk dat ze een kans krijgen.”

Kermis FM is in Tilburg en omgeving te ontvangen via 105.9FM. In heel Noord-Brabant kun je Kermis FM luisteren via DAB+. Verder hoef je niks te missen via de livestream op YouTube, de Smart TV app, smartphone apps, social media en kermisfm.nl. Op Roze Maandag zijn de uitzendingen ook te volgen op NPO 1 Extra.

Bron: Tilburg.com/Dutch Radio

 • 19 Juli 2019 om 11:08

'Mattie Valk heeft nieuwe vriendin'

Qmusic-dj Mattie Valk heeft een nieuwe vriendin en het is - ondanks hardnekkige geruchten - níet zijn collega Marieke Elsinga. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De 34-jarige plaatjesdraaier is volgens de krant namelijk "hartstikke gelukkig" met Jamy (36).

"We kennen elkaar al een hele tijd, maar pas sinds kort is de vonk overgeslagen. Ik ben hartstikke gelukkig", aldus Mattie. Jamy vult hem naar eigen zeggen goed aan. "Ze laat me onwijs lachen en ik vind haar ontzettend knap. Ze kan me ook als geen ander op mijn plek zetten als ik weer eens chaotisch ben. Ze geeft me regelmaat. Want dat is iets wat ik van nature niet zo heb."

Wat de blondine in het dagelijks leven zelf doet houdt Mattie liever voor zichzelf. "Ze werkt niet in de schijnwerpers", is het enige wat hij over zijn nieuwe vlam kwijt wil.

Tot een paar jaar geleden was de dj samen met zijn vriendin Kirsten. Nadat bekend was geworden dat zij een tweeling ter wereld had gebracht die niet van Mattie was, ging het stel uit elkaar. Sinds de dj sinds september vorig jaar samen met Marieke Elsinga de ochtendshow van Qmusic presenteert, deden de geruchten de ronde dat hij bij haar opnieuw de liefde had gevonden. Dit werd echter altijd - door beide dj's - stellig ontkend.

Bron: © ANP
Foto: © ANP Kippa - Koen van Weel

 • 19 Juli 2019 om 08:01

Albert Verlinde nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen MECC Maastricht

MECC Maastricht heeft een nieuwe voorzitter voor haar Raad van Commissarissen (RvC). Vrijdag 5 juli jl. hebben de leden van Raad van Commissarissen Albert Verlinde uit haar midden tot voorzitter gekozen. Albert Verlinde was al commissaris bij MECC Maastricht sinds 1 september 2018 en volgt nu Jan Lamkin op als voorzitter die in het voorjaar is afgetreden.

Rob van de Wiel, Algemeen Directeur MECC Maastricht, is trots op de benoeming van Albert Verlinde tot voorzitter: “Zijn betrokkenheid is in de afgelopen periode van grote waarde gebleken en wij zijn verheugd dat hij deze rol op zich wil nemen. MECC Maastricht is een succesvolle onderneming met een groeiende portefeuille en staat aan de vooravond van een bijzondere periode”. Ook wethouder John Aarts zegt verheugd te zijn met deze benoeming. “MECC Maastricht floreert en daar plukken stad en regio de vruchten van. Met de benoeming van Albert Verlinde krijgt MECC Maastricht een toegewijde voorzitter.”

Albert Verlinde is sinds 2015 Algemeen Directeur van Stage Entertainment Nederland. Als oprichter en eigenaar van Albert Verlinde Entertainment was hij daarvoor al 15 jaar actief als producent van musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Albert is daarnaast al 25 jaar werkzaam als televisiemaker. Tevens is Albert ambassadeur van de BankGiroLoterij, de cultuurloterij van Nederland en is voorzitter van de Stichting Nationale Boomfeestdag. Albert was lid van het bestuur van de Stichting Musical Awards en van het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk. Zijn maatschappelijke betrokkenheid vormde de basis voor de oprichting van de Stichting Nationaal Theater Fonds. Deze stichting is opgezet om grootschalig theateraanbod in de regio te stimuleren. In 2010 werd Albert benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn bijdrage aan de Nederlandse cultuur.

De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Prof. Dr. Marielle Heijltjes en drs. Lian Doesburg RA. Mariëlle Heijltjes is als hoogleraar Managerial Behavior verbonden aan Maastricht University School of Business and Economics (SBE). Daarnaast is zij als Associate Dean Strategic Development & Internationalization lid van het bestuur van SBE en als directeur van UMIO verantwoordelijk voor alle programma’s voor professionals van de school. Lian Doesburg is Directeur Accountancy bij ABAB Accountants en als docent bij AVANS Hogeschool betrokken bij de academie voor Financieel Management (AFM) in ’s-Hertogenbosch). De Raad van Commissarissen is momenteel op zoek naar een vierde lid en na invulling van deze vacature is de RvC weer voltallig.

Bron: (foto) MECC Maastricht

 • 18 Juli 2019 om 14:05

Dries Roelvink houdt column op NPO Radio 1

Dries Roelvink keert komend seizoen terug met zijn vaste dagelijkse column op NPO Radio 1. De volkszanger geeft vanaf begin 2018 elke dag iets voor 12 uur ‘s middags zijn mening over actuele zaken in het programma van Sven Kockelmann.

Zijn programma gaat na deze week met zomerstop. Maar eind augustus keren zowel Kockelmann als Roelvink terug. "KRO-NCRV is erg tevreden", laat Roelvink weten. "En ik vind het het ontzettend leuk om te doen, al ben ik er nog wel vaak nerveus voor. Ik krijg veel feedback dat mensen het leuk vinden dat ze eens een heel andere kant van mij horen dan ik op het podium laat zien."

Roelvink gaat de komende weken op vakantie naar Gran Canaria, waar hij ook een aantal optredens gaat geven. Het is goed nieuws voor de volkszanger dat hij zijn radiocolumn behoudt; de NPO gaat het komende seizoen weer een aantal veranderingen en bezuinigingen doorvoeren. Zo zal de zendtijd van het VPRO-cultuurprogramma Nooit meer slapen worden gehalveerd, liet de omroep eerder deze week weten.

Bron: © ANP
Foto: © Novum - Frans van Zijst

 • 18 Juli 2019 om 13:09

Radio 1 TourcafΓ© opent deuren voor luisteraars

Voor het eerst kunnen wielerliefhebbers live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen. Vanaf zaterdag opent het NPO Radio 1 Tourcafé de deuren in Beeld en Geluid in Hilversum.

"Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven", zegt een woordvoerder van de NPO.

Het wielercafé is tot en met zaterdag 27 juli dagelijks open. Bezoekers zien de werkwijze van NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van 't Hof, die de koers samen met oud-wielrenners op de voet volgen en regelmatig schakelen naar Frankrijk met Sebastiaan Timmermans op de motor en Gio Lippens die het finishverslag verzorgt.

Onderdelen

Bekende onderdelen van de radio-uitzending zijn de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, 'De kwis die niet te googelen is' door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media.

Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich aanmelden via nporadio1.nl/tourcafe.

Bron: © ANP

 • 18 Juli 2019 om 11:39

Lekker luisteren, LINDA. start met podcasts

Vanaf donderdag 18 juli lanceert LINDA. de allereerste LINDA.podcasts. Er wordt afgetrapt met twee producties: Over Haar en Amber. In Over Haar onderzoekt cabaretier Carolien Borgers onze relatie met lichaamshaar. In Amberzijn de waargebeurde verhalen van de high-class escort Amber, die ook in LINDA.magazine schrijft, te beluisteren. De LINDA.podcasts zijn te vinden op LINDA.nl en Juke.nl.

Schaamte, lange broeken & gênante reacties
In de zesdelige podcast Over Haar neemt cabaretier, zangeres en radio & tv-maker Carolien Borgers (35) de luisteraar mee in haar zoektocht naar een gezonde relatie tot lichaamshaar. Om het onderzoek naar een hoger plan te tillen besloot ze acht maanden geleden haar scheermesjes weg te gooien en haar pincet in haar toilettas te laten. Het bleek een periode vol schaamte, lange broeken en ongemakkelijke vragen van mensen in haar omgeving. Haar persoonlijke ervaringen leiden tot hilarische, ontroerende en soms schokkende gesprekken die ze voert met vrouwen én mannen over haar haar en over hun haar. Zo spreekt Carolien met Alma Mathijsen, Paulien Cornelisse, Eva Koreman en anderen.

Een kijkje in de wereld van een elite escort
Amber wilde altijd al ‘iets met mensen’ doen. Puur voor de kick besloot ze, om naast haar kantoorbaan, te gaan dinnerdaten. Als een date haar vraagt voor een betaalde onenightstand, neemt ze zijn aanbod aan. Dat blijkt de perfecte oplossing voor meer spanning in haar leven en ze gaat de prostitutie in. Amber is al zeven jaar een succesvolle rubriek in LINDA.magazine. Ze schrijft elke maand over haar leven als high-class escort dame. Haar waargebeurde belevenissen met zeer uiteenlopende klanten zijn in deze podcast te beluisteren.

De eerste drie afleveringen van Over Haar en van Amber zijn vanaf donderdag 18 juli, naast LINDA.nl en Juke.nl, ook te beluisteren in de Podcast app en via Spotify.

Over Haar
Duur: 30 minuten
Totaal aantal afleveringen: 6

Amber
Duur: 3,5 minuten
Totaal aantal afleveringen: 10

Bron: LINDA.
Foto's : Wendelien Daan - Anh Kiet Duong

 • 18 Juli 2019 om 11:18

Na het Nieuws komt terug, zonder Klamer

De NPO-talkshow Na het Nieuws, die het afgelopen seizoen te zien was op het digitale kanaal NPO 1 Extra, komt in het najaar terug. De vaste presentator Renze Klamer maakt echter plaats voor een nieuwe ster aan het firmament.

Dat vertelde Klamer donderdag in een interview op NPO Radio 2. Het programma, dat wordt uitgezonden ná het NOS Journaal van 20.00 uur, werd dit seizoen door critici ontvangen als een verfrissend geluid in de overdaad aan talkshows op de Nederlandse televisie. Klamer werd zelfs geprezen als de mogelijke opvolger van Jeroen Pauw bij de NPO.

"Na het Nieuws gaat door", vertelde Klamer in het WNL-programma ‘t Wordt nu laat. "Maar ik ga niet mee. Het moet een ontwikkelplek zijn waar mensen kunnen groeien en spelen. Waar het niet meteen erg is als je een keer iets raars zegt of als het een keer niet gaat zoals het zou moeten."

Klamer maakte het afgelopen seizoen 120 afleveringen. "Nu ga ik door met nieuwe dingen", stelde de BNNVARA-presentator, die eerder doorbrak bij de EO. Hij kon echter niet nog niet zeggen wat hij precies gaat maken. "Ik hou er nooit van als mensen met een mond vol meel moeten praten, maar het is nog te vroeg om te vertellen wat we aan het ontwikkelen zijn."

Bron: © ANP
Foto: BNNVARA - Tom Cornelissen

 • 18 Juli 2019 om 11:02

Miljuschka Witzenhausen op cover Grazia

Miljuschka Witzenhausen staat deze week op de cover van Grazia. Op Instagram showt de tv-kok en presentatrice alvast een foto van de shoot in Grazia.

"Ik ben trots op mijn vetjes, putjes en love handles. Het is allemaal een investering in smaak en genot, wat uiteindelijk recepten oplevert", aldus Miljuschka.

Bron: Dutch Radio

 • 17 Juli 2019 om 22:26

KRO-NCRV DJ Wouter van der Goes maakt politiek toegankelijk in nieuwe podcast β€˜De Derde Kamer’

De Ombudsman heeft recentelijk laten weten dat politiek versimpeld moet worden, zodat het begrijpelijk is voor iedereen. KRO-NCRV en NPO Radio 2 spelen hierop in met een nieuwe podcast ‘De Derde Kamer’. Radio DJ Wouter van der Goes praat elke week met NOS politiek verslaggever Lars Geerts over de perikelen in Den Haag. Ze praten over actuele, politieke onderwerpen op zo’n manier dat iedereen eindelijk snapt wat er in politiek Den Haag gebeurt. In ‘De Derde Kamer’ wordt alles wél duidelijk.

De Ombudsman heeft als belangrijkste verbeterpunt om politiek voor veel mensen te versimpelen, dus begrijpelijke taal en eenvoudige procedures. Dat is precies wat ‘De Derde Kamer’ gaat doen. Deze podcast laat horen dat politiek niet elitair is, maar iets is dat iedereen aangaat.

Elke week bespreken Wouter en Lars enkele actuele, politieke onderwerpen, zoals: ‘’Welke gevolgen heeft het klimaatakkoord voor mensen met een dieselauto? Wat merken wij van de Brexit? Waarom is er in de ene stad wel een vuurwerkverbod en in de andere stad niet?’’ Daarnaast staat wekelijks een kamerlid of minister centraal. Luisteraars kunnen elke week vragen insturen, die ze aan deze persoon willen stellen. Zo leren we onze Kamerleden en regering beter kennen.

Wouter van der Goes: “Ik vind politiek leuk. Maar kom op, het is soms niet te volgen. Het is een tijd waarin politiek steeds meer lijkt te draaien om oneliners en waarin politici lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan. Niet iedereen weet precies waar het over gaat, maar iedereen heeft er wél een mening over. Maar wat betekent het politieke nieuws eigenlijk echt voor de luisteraar? Dat zoek ik uit. Die steen komt boven!”

De Derde Kamer, vanaf september bij KRO-NCRV te beluisteren via iTunes/Apple Podcasts, Stitcher, Google Podcasts, Pocket Casts en de NPO Radio 2 app en website.

Bron: KRO-NCRV 
Foto: Stijn Ghijsen

 • 17 Juli 2019 om 15:18

Dennis Bakker uit Nederhorst den Berg wint jackpot β€˜Veronica Snipperhit’ van €7.350,-

Dennis Bakker uit Nederhorst den Berg heeft de laatste opgave van de ‘Veronica Snipperhit’ van Radio Veronica geraden. Hij herkende ‘Proud Mary’ van Ike & Tina Turner in het ultrakorte muziekfragment en haalde daarmee de jackpot van €7.350,- binnen. Veronica-dj Giel Beelen overhandigde vanmorgen in de Veronica studio de cheque aan Dennis.

Dennis Bakker: “Lekker man. We hebben een groot gezin dus dit komt goed terecht. We gaan de achtertuin flink aanpakken en ik geef mijn moeder nieuwe vitrage cadeau.”

Veronica Snipperhit
Bij de 'Veronica Snipperhit’ draait het om het herkennen van een ultrakort muziekfragment. Luisteraars kregen van 1 juli tot en met 12 juli op werkdagen tussen 07.00 en 09.00 uur en tussen 10.00 en 18.00 uur de 'Veronica Snipperhit' te horen. Aan hen de taak deze te raden. De luisteraar die de track wist te herkennen en in de uitzending kwam, won de jackpot. Deze begon met een bedrag van €150,- en werd na elk onjuist antwoord verhoogd met €150,- tot een maximumbedrag van €15.000,-.

Bron: (foto) Talpa Network

 • 17 Juli 2019 om 12:04

Dj’s Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen en Daniel Lippens op Tomorrowland

Naast wereldberoemde dj’s als Martin Garrix, The Chainsmokers en Armin van Buuren staan 538-dj’s Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen, Daniel Lippens, Barend van Deelen, Mark Labrand en Menno de Boer dit jaar ook op Tomorrowland. De dj’s reizen af naar België om live radio te maken vanaf het grootste dancefestival ter wereld. Radio 538 doet als enige Nederlandse radiozender on air, via 538.nl en TV 538 uitgebreid verslag van Tomorrowland.

Artiesten als Bebe Rexha, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en Armin van Buuren brengen een bezoek aan de 538-studio en de beste dj-sets worden live uitgezonden. Ook gaan de 538-dj’s zelf het festivalterrein op voor speciale reports. Op 538.nl, de 538-app en social kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) zijn interviews met de grootste nationale én internationale dj’s, unieke backstage-reports vanaf het festivalterrein en alle andere hoogtepunten vanaf het grootste en mooiste festival ter wereld te zien.

Op TV 538 (kanaal 538) kan er live worden meegekeken in de studio tijdens de uitzendingen en zijn dj-sets en exclusieve interviews te zien. Daarnaast praten de dj's de kijker tussen 18:00 en 00:00 uur ieder heel uur bij in speciale ‘Tomorrowland Updates’. In deze updates bespreken ze de laatste hoogtepunten, interviewen ze grote artiesten en nemen ze het laatste (social) nieuws door. Op de 538 YouTube-kanalen komen de tofste Tomorrowland-items voorbij. Presentatrice Sylvana IJsselmuiden maakt een speciale editie van ‘Cashen of Flashen’; de ultieme vriendentest waar vriendenduo’s kans maken op festivalmunten. Voor het docu-programma ‘2 Days’ volgt 538 exclusief het internationale DJ-duo Lucas & Steve, die een van de belangrijkste sets gaan draaien van hun jaar.

Per helikopter naar Tomorrowland
Luisteraars maken vrijdag 19 juli kans op allerlaatste, exclusieve tickets voor Tomorrowland. Zij krijgen de opdracht om de meest originele vraag in te sturen voor Armin van Buuren. De luisteraar die wint wordt op zaterdag 20 juli per helikopter naar Tomorrowland gevlogen om zijn of haar vraag live aan Armin in de 538-studio te stellen.

Radio-uitzendingen
Vrijdag 19 juli – 18.00 uur tot 01.00 uur
Zaterdag 20 juli – 18.00 uur tot 01.00 uur
Zondag 21 juli – 18.00 uur tot 00.00 uur

Zaterdag 27 juli zijn van 21.00 uur tot 23.00 uur alle hoogtepunten te horen tijdens ‘Dance Department: The Best of Tomorrowland’ op Radio 538.

Bron: (foto) Radio 538

 • 17 Juli 2019 om 11:48
❌