[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018Autowereld

Hyundai gaat toch voor compleet nieuwe i40

Allereerst borrelde er de vraag waar de opvolger van de Hyundai i40 blijft? Vervolgens heerste er lang de twijfel of de Zuid-Koreanen voor een (grondige) facelift gingen of toch een compleet nieuwe auto. Hier het verlossende antwoord.

Reed Dumas toch bijna de peperdure VW R Pikes Peak in puin

Zo verpulver je een begeerlijk record en zo ben je ineens het zwarte schaap. Het overkwam de Franse coureur Romain Dumas bijna nadat hij zich liet verrassen door de elektrische krachten van de Volkswagen R Pikes Peak op de Goodwood-heuvel afgelopen weekend.

Reed Dumais toch bijna de peperdure VW R Pikes Peak in puin

Zo verpulver je een begeerlijk record en zo ben je ineens het zwarte schaap. Het overkwam de Franse coureur Romain Dumas bijna nadat hij zich liet verrassen door de elektrische krachten van de Volkswagen R Pikes Peak op de Goodwood-heuvel afgelopen weekend.

SeetroΓ«n by CitroΓ«n dΓ© oplossing tegen wagenziekte?

Het klinkt als een (verlate of heel vroege) 1-april en het design ervan werkt tevens nogal op de lachspieren. Maar de door Citroën ontwikkelde Seetroën bedoelt het serieus goed. De bril moet helpen tegen wagenziekte.

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

In 2020 moet er een gloednieuwe S-klasse bij de dealers arriveren. Nog zo'n twee jaar te gaan dus, wat betekent dat Mercedes-Benz al behoorlijk vergevorderd moet zijn met de ontwikkeling. Maar wat hebben de Duisters in petto om ons te overtuigen dat de nieuwe S nog weer wat beter is dan z'n voorganger?

Nissan: 'Nieuwe GT-R wordt snelste ter wereld'

Een markante uitspraak van Nissan's designchef Alfonso Albaisa. Hoewel de nieuwe GT-R nog niet klaar is om onthuld te worden, belooft hij nu al dat de auto 's werelds snelste sportauto zal worden.
Gisteren β€” 16 Juli 2018Autowereld

BN’ers die zo lekker gewoon zijn gebleven met hun auto

Ze zijn knap en getalenteerd, verdienen bakken met geld, werken in een business ‘waar zien en gezien’ een lijfspreuk is en worden daarom door velen aanbeden. Kortom, het is moeilijk bescheiden te blijven als BN’er. Je zou zodoende verwachten dat een bekende persoonlijkheid het nogal bont zou maakt als het op auto’s aankomt. Maar niets is minder waar (voor zover wij krijgen te weten). Deze BN’ers zijn best gewoon gebleven met hun autokeuze.
OuderAutowereld

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Het is als petrolhead verdraaid moeilijk bescheiden te blijven wanneer een auto als deze Singer Porsche 911 DLS in het daglicht wordt gezet. Maar eigenlijk worden we hier vooral enorm stil van. Waar zijn de tissues?!

Weg belastingvoordeel na 200.000ste Tesla

Tesla heeft z'n 200.000ste auto in de Verenigde Staten afgeleverd, een dubbele mijlpaal. Enerzijds geeft dit namelijk aan dat het de betere kant op gaat met de productie, anderzijds verliest het EV-merk hiermee de federale belastingkorting van 7.500 dollar per auto.

Elektrische MINI E nadert productie

Het is vrij stil rond MINI. Het laatste compleet nieuwe model (Countryman) stamt uit 2016 en sindsdien proberen de Engelsen de aandacht vast te houden met speciale edities. In de loop van volgend jaar staat er dan eindelijk weer wat 'groots' te gebeuren: de komst van de Mini E. Hier de jongste beelden van die volledig elektrische versie.

Maserati versterkt zich met Levante GTS

Moederbedrijf FCA heeft grootse plannen met Maserati. Het merk met de drietand krijgt er diverse modellen bij, waaronder een tweede SUV. Tot die tijd moet de grote Levante – als SUV – het in z'n eentje stellen. Versterking wordt echter alsnog geboden met deze nieuwe GTS-uitvoering.

Sodeknetter! Aston Martin propt V8 in Cygnet

Eigenlijk is de Cygnet, een veredelde Toyota iQ, al jaren uit productie. Maar dat weerhield Aston Martin niet om er alsnog een moddervette V8 in te lepelen. Die van de Vantage S!

Porsche in volle gang met Cayenne CoupΓ©

Toen eerder dit jaar de Porsche Mission E Cross Turismo onder de spotlights werd gereden was niet de vraag óf daarvan een productiemodel zou komen, maar wanneer. Wel, hier het halve antwoord daarop.

Transfer Ronaldo zorgt voor staking onder Fiat-personeel

Fiat-werknemers in de Melfi-fabriek in Zuid-Italië gaan volgende week in staking vanwege de transfer van voetbalvedette Cristiano Ronaldo van Real Madrid naar Juventus. Met die transfer gaat namelijk een bedrag van liefst € 105 miljoen gemoeid, exclusief exorbitant salaris van 30 miljoen per jaar.

Volkswagen geeft al veel prijs over T-Cross

Wanneer komende herfst officieel het doek wordt getrokken van de T-Cross is dat eigenlijk slechts een formaliteit. Volkswagen geeft namelijk nu al veel prijs over het compacte broertje van de T-Roc en Tiguan.

Opel is toe aan nieuwe designtaal

PSA mag dan wel roepen dat het pas ingelijfde Opel niet verfranst zal worden, de Duitsers nemen graag het zekere voor het onzeker. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe designtaal waarmee nabije modellen van het onmiskenbare Opels zullen zijn.

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

Al tijden gonst het van de geruchten dat BMW de roemruchte naam CSL afstoft. Zou deze M Performance Parts Concept op basis van de M2 Coupé hier een eerste levensteken zijn?

Autotest | Ford Focus (Wagon)

Gezonde stress bij menig Ford-dealer. De nieuwe Focus komt eraan. In groten getale, net als bij de Fiesta. Nooit eerder was de Focus er in zoveel smaken. En van elke uitvoering kan er maar beter minimaal eentje op voorraad worden genomen, want de onderlinge verschillen zijn nogal merkbaar. De ene Focus is de andere hierdoor niet. Leuk, maar tegelijk ook best lastig kiezen voor de klant. Ook voor de officiële dealer. Want waar laat je al die varianten? Wij helpen de geïnteresseerde graag een handje op weg via deze rijtest.

Ook Seat wil het gaan maken in China

China is het nieuwe Amerika. Zodoende is de gekende leus 'if you can make it here you can make it anywhere' al meer van toepassing op de enorme consumentenmarkt aldaar. In het bijzonder voor autofabrikanten. Ook Seat hoopt op een stukje van de Chinese taart.

Prijzen voor nieuwe BMW X5

BMW is er vroeg bij. Want hoewel de showroomintroductie van de onlangs onthulde X5 pas eind november plaatsvindt, heeft het nu al de prijzen bekendgemaakt.
❌