[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 Februari 2018Autowereld

Zelfstandig Cupra geeft meteen gas met 4 auto's

Cupra is niet langer een sportlabel onder de vleugels van Seat maar een op zichzelf staand automerk. Sportiviteit en een sterke liefde voor tempo zit als vanouds in het bloed. En dat merk je op de manier waarop Cupra als zelfstandige aftrapt.

Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8

Iemand nog trek in de BMW i8 Roadster? Want ja, de hype rond de hybride-sportauto uit Beieren is al lang niet meer wat het was. Wat wil je als je een auto in 2012 voor 't eerst toont maar nu pas als productiemodel introduceert?! Dat gebeurde trouwens op de LA Auto Show, waar ook de vernieuwde i8 (Coupé) schittert voorzien van enkele technische updates.

Geen ST, wel beresterk diesel voor 'Nederlandse' Ford Edge

Eerder dit jaar stelde Ford de vernieuwde Edge voor. Voorzien van Amerikaanse specificaties. De Edge op deze foto's is de versie voor Europa en ook ons land. En helaas maken daarbij niet alle vernieuwingen de oversteek over de Atlantische Oceaan.

Dit is de Seat Tarraco (uitgelekt)

Zo begin je met een teasercampagne en zo is een paar dagen later de spanning ook alweer over. Want ondanks dat Seat natuurlijk nog graag van alles aan ons had willen vertellen in vage foto's en schetsen hebben we hier een blik op de voor- en achterzijde van de gehele auto. Jammer joh...

De nieuwe Peugeot 508: vijfdeurs coupรฉ

"De radicale berline", zo opent Peugeot haar persbericht over de gloednieuwe 508. Het is een gedurfde uitspraak, maar wel eentje die hout snijdt. Het design is ontegenzeggelijk gewaagd, het interieur vooruitstrevend en de technologie die aan boord is van topniveau. Peugeot wil er een statement mee maken in het D-segment. En eerlijk is eerlijk, dat doen ze op papier beslist.
OuderAutowereld

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Volvo V60

Volvo heeft de nieuwe V60 klaar. Dat wist je. Idem dat het model als twee druppels water lijkt op de grotere V90. Wat je echter nog niet kon weten is wat 'ie zoal kan en moet kosten. Die informatie geven de Zweden nu zelf prijs.

Nog een ronde voor Mitsubishi Outlander PHEV

Enkele jaren geleden ontving de in Nederland ooit extreem populaire Outlander PHEV al een grote facelift. Ditmaal houdt Mitsubishi het kleiner met voornamelijk een verbeterde aandrijflijn.

Eerste model van opzichzelfstaand Cupra is ontketend

Er komt geen nieuwe Seat Ibiza Cupra. Maar er komt wel een Cupra Ibiza. Dit is 'm.

Officieel: Ferrari 488 Pista toch niet sneller dan LaFerrari

Ferrari heeft de 488 Pista officieel voorgesteld. In de aanloop naar dat moment werd gefluisterd dat deze extreme 488 GTB sneller zou zijn dan de almachtige LaFerrari. Nogal een statement dus. Nu blijkt dat toch niet zo te zijn. Althans…

Nieuwe Peugeot 508 lijkt in niets op voorganger

Balen voor Peugeot. Met nog maar een paar weken te gaan is haar grote primeur op de Autosalon van Genève toch nog vroegtijdig op straat komen te liggen.

Nu alle details van Porsche 911 GT3 RS

Porsche maakt het haar fans allesbehalve makkelijk. Tenzij je als een Dagobert Duck in het geld zwemt en alle uiterst begeerlijke 911's kan kopen, waaronder deze vernieuwde 911 GT3 RS.

Rolls-Royce Cullinan spart met de 'ondergeschikte' concurrentie

Niet Land Rover bouwt de beste SUV's en ook Bentley zal het nakijken hebben. Lamborghini dan misschien? Dat merk kan je misschien maar beter helemaal niet aanhalen als je Rolls-Royce vraagt of de Urus een rivaal is voor de Cullinan, de 'aanstormende koning onder de SUV's'.

Opnieuw gespot: de Mercedes-AMG GT4 die niet zo kan heten

Op de Autosalon van Genève van vorig jaar stal Mercedes de show met de AMG Concept. Die auto is niets meer maar zeker ook niets minder dan de vierdeurs-uitvoering van de AMG GT. Pers en publiek waren er zodoende al snel uit; het productiemodel zal gedoopt worden tot AMG GT4. Logisch nietwaar? Maar toen presenteerde Mercedes-AMG ineens een volbloed racer met diezelfde naam.

Niet Speciale, niet GTO, maar Ferrari 488 Pista!

Dat het niet wederom Speciale zou worden, daar waren de meesten wel over eens. Ferrari zou de illustere GTO-naam weer van stal halen om haar nieuwste paradepaardje op basis van de 488 GTB aan te duiden. Ja, zo zou het zijn. De overtuiging was er volop. Maar niet dus. Het is Pista!

Een Tesla Roadster reserveren, het kan. Maar wie durft?

Tesla heeft een nieuw model aangekondigd voor 2020, de Roadster. Dat duurt nog eventjes. Echter zoals je van het EV-merk gewend bent valt een exemplaar nu al te reserveren. Wie durft?

Nieuwe Peugeot 508 met de billen bloot

De Peugeot 508 dateert alweer uit 2010. De hoogste tijd voor een nieuwe generatie dus. Wel, die is al kopjes aan het geven.

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

De M3 Sedan stopt er binnenkort mee. Dat bericht sloeg bij veel fans in als een bom, ook al keert 'ie wel weer terug. Zi hier echter het tijdelijke goedmakertje van BMW: de M4 Cabriolet 30 Jahre Edition.

Glimp van SEAT's familie-SUV Tarraco

De grootste SUV uit de stal van Seat heeft een naam: Tarraco. Daarmee geven de Spanjaarden ons, samen met een teasende foto van de voorzijde, de eerste details van de nieuweling.

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Dagelijks verblijdt de auto-industrie ons met tal van nieuwkomers. Tientallen. Jaarlijks honderden. Hoe graag we ook willen, het is ondoenlijk bij elke nieuwe auto achter het stuur te kruipen. Of we dat spijtig vinden? Meestal, soms niet. De Panamera Sport Turismo was zo'n geval. Hier 6 redenen waarom je deze Porsche moet hebben en eigenlijk nooit meer achterom hoeft te kijken.

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

In het kielzog van de lekkage heeft BMW de Concept Z4 officieel gepresenteerd op het Concours d'Elegance in Pebble Beach. Verrassend was de roadster daardoor niet meer. Maar wel dat de mededeling dat de auto er als productiemodel nauwelijks anders uit zal zien.
โŒ