[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 24 September 2018Autowereld

Nieuwe Mercedes B-klasse in Parijs op podium

De focus van Mercedes-Benz op de autosalon van Parijs (4 tot 14 oktober) ligt niet alleen op de première van de elektrische EQC maar ook op de wereldpremières van de GLE en de B-klasse.

Sterke plug-in hybride benzinemotoren van Peugeot

De sterke Hybrid-motor en de Hybrid4 (vierwielaangedreven) -motor worden geïntegreerd in de nieuwe Peugeot 508 en Peugeot 3008. In het tweede kwartaal van 2019 zijn ze beschikbaar.

Dacia Sandero met 75 pk benzinemotor

Dacia levert Sandero ook met een 75 pk sterke benzinemotor.
OuderAutowereld

Porsche stopt met productie dieselmotoren

"Er zal geen plaats meer zijn voor dieselmotoren bij Porsche", aldus Oliver Blume, topman van de Duitse sportwagenfabrikant, in het Duitse blad Bild.

Mercedes-AMG GT 43 en GT 53 zijn een kennismaking waard

Om met de deur in huis te vallen: de Mercedes-AMG GT 43 4Matic+ is er van 132.322 en de GT 53-versie 152.892 euro. Toch is een kennismaking alleszins de moeite waard.

Mazda heeft CX-3 'menscentrisch' benaderd

Verbeteringen als het gaat over design en technologie, a la. Maar een ´volledig menscentrische benadering´ komt een beetje zweverig over. De vernieuwde Mazda CX-3 heeft op het healingmatje gelegen.

Kleurrijke Audi R8 Spyder gespot

Wanneer je niet op wilt vallen, trek dan zo’n outfit aan. Audi is aan het testen met de R8 Spyder. Natuurlijk hielden we de sporter nauwlettend in het oog.

Audi A1 Sportback-epic exclusief voor Nederland

Audi laat de nieuwe A1 Sportback los in vier uitvoeringen waaronder exclusief voor Nederland de 'epic'.

Renault EZ-pro: slimme en opvallende bezorger

We zijn niet van de busjes en de vans. Af en toe vraagt een ontwerp om een uitzondering. Waarom? Om u voor schrikken te behoeden. Morgen, beter overmorgen, kan de Renault EZ-Pro zo maar bij u voor de deur staan met een pakje.

BMW 8-serie Cabrio is nagenoeg gereed

Er blijft niet veel meer te raden over als het gaat over de cabriolet-versie van de BMW 8-serie. Bekende vormen wisselen af met enkele verstopte carrosseriedelen.

Skoda Kodiaq RS met 'V' van Victory

Ze weten het wel op te bouwen de communicatiespecialisten van Skoda. Of zijn wij zo nieuwsgierig naar de Kodiaq RS? Twee ontwerpschetsen geven een aardig beeld van de nieuwkomer waarvan al een donker plaatje voorbij kwam.

Peugeot e-Legend Concept: retro-stijl met modern hart

Peugeot kijkt met de e-Legend Concept niet alleen terug maar ook vooruit. Retro en toekomst gaan hand in hand in de elegante tweezitter waarbij de 'e' verwijst naar de elektromotor.

Mercedes-Benz AMG A 35 4Matic: lekker in alle opzichten

Behalve met 'emotioneel', 'soepel' en 'digitaal' begint de informatie over de AMG A 35 4Matic over het brandstofverbruik. Bij het zien van deze Mercedes-Benz AMG A 35 denken we liever aan rijden dan aan drinken.

Tarraco schetst toekomstbeeld Seat

We spotten de grootste SUV van Seat enige tijd terug al in pyjama. Nu staat hij in chique outfit op de foto en in februari 2019 bereikt de nieuwkomer de showrooms in ons land: de Tarraco.

Ferrari pakt uit: incredibilmente bella

De iconische Ferrari´s uit de jaren vijftig hebben model gestaan voor de Monza SP1 en Monza SP2. Vooral de SP2 is een schatje maar onderschat de prestatiedrang van beide sporters niet.

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon is de ideale metgezel onderweg

Kia heeft een nieuwe Ceed. En zoals we inmiddels van het Zuid-Koreaanse automerk gewend zijn, betekent een nieuwe Kia een nieuw succesnummer. Iets wat we op voorhand ook van de nieuwe Ceed wel durven te zeggen. Lees waarom.

Audi e-tron startschot 12 elektrische Audi's

Een hoogtepunt in de historie. Zo kwalificeert Audi de presentatie van de Audi e-tron. "Het is de start van onze elektrificatiestrategie", zegt bestuurslid Peter Mertens.

Audi e-tron nu eindelijk officieel gepresenteed

De Audi e-tron is de start van een elektrisch offensief, heeft een actieradius van 400 kilometer en in ons land bedraagt de vanafprijs 84.100 euro. Dit is eindelijk de productieversie.

Ook Kia Niro elektrisch

Het kon niet missen natuurlijk. Als de Hyundai Kona Electric 485 kilometer kan rijden op een acculading dan kan de elektrische Kia e-Niro dat uiteraard ook.

Audi e-tron start e-offensief

Een hoogtepunt in de historie. Zo kwalificeert Audi de presentatie van de Audi e-tron. "Het is de start van onze elektrificatiestrategie", zegt bestuurslid Peter Mertens.
โŒ