[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 15 November 2018Autowereld

Roest iets uit het verleden? Echt niet!

Wie denkt dat roestende auto's iets is uit de tijd van het cassettebandje en daarvoor, heeft het mis. Ook moderne auto's corroderen nog altijd. Sterker, roest komt nog dermate vaak voor dat het Zweedse onderzoeksbureau Swerea weleens wilde weten welke recente modellen daar het minst en welke het meest tegen bestand zijn. Het Duitse Autobild was er vervolgens als de kippen bij om de resultaten te publiceren.

Snelle facelift moet Mercedes E-klasse vlotter maken

Mercedes-Benz gaat als een trein. Qua nieuwe en vernieuwde modellen, qua verkoop. Dat betekent dat de ingezette, meer sportieve (design)koers z'n vruchten afwerpt. En zodoende moet ook de van nature ietwat oubollige E-klasse eraan geloven.
Gisteren โ€” 14 November 2018Autowereld

Is dit de Ford (baby) Bronco?

Dat dankzij ene O.J. Simpson de langdurig verguisde Ford Bronco binnenkort terugkeert, wist je al. De Amerikanen haalden de aanstaande generatie van de vóór 1994 zeer populaire SUV onlangs nog maar eens aan. Tegelijk met een ogenschijnlijk tweede SUV die we nog niet kennen.

Gefacelifte Lexus RC Coupรฉ is er vanaf 49 mille

Lexus heeft de RC in 't nieuw gestoken. Had eigenlijk niet gehoeven want het coupémodel oogde nog kakelvers. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal. Evenals dat er nu hernieuwde prijzen zijn.

Nieuwe Range Rover Evoque is een klimrek

Op typische Land Rover-wijze wil het merk ons alvast warm krijgen voor de nieuwe Range Rover Evoque. Middels een metalen geraamte wordt alvast een glimp van het exterieurdesign gegeven. Dat was vast voor kinderen het kunstzinnige klimrek ontdekten.

Aston Martin belicht zelf de DBX

Het is alweer 3,5 jaar geleden dat Aston Martin het licht voor een allereerste SUV op groen zette. Maar nu is de marktlancering dan toch nabij. En dit zijn de eerste foto's van de zo gedoopte DBX.
OuderAutowereld

Ferrari F40 Tribute laat je kwijlen

Dertig jaar na dato spreekt de F40, Ferrari's cadeautje aan zichzelf en de wereld vanwege het 40-jarige bestaan van het merk, nog altijd tot de verbeelding. Sterker, zou het merk met het steigerende paard ooit nog eens zo'n geweldenaar uit de hoge hoed trekken? Want inderdaad, of je nu de F50, Enzo of LaFerrari erbij haalt, geen van allen kan tippen aan de bijna mythische proporties van de F40. Dat vindt designer Samir Sadikhov als geen ander en daarom heeft hij bijna een jaar aan deze F40 Tribute gewerkt.

Nieuwe Mercedes GLE kan bouncen als een volleerd lowrider

De nieuwe Mercedes-Benz GLE moet wel de volgende ride worden van Snoop Dogg & co. Kan niets anders na het zien van dit filmpje.

Eerste blik op nieuwe Mercedes C-klasse

Mercedes-Benz heeft het zichzelf zeer lastig gemaakt met het oog op de volgende generatie C-klasse. Eigen schuld, want had het maar niet zo'n geslaagde huidige generatie moeten maken.

Vanaf deze BMW M340i is 't nog maar kleine stap naar M3

In het kielzog van de gloednieuwe 3-serie presenteert BMW nu de M340i, het voorlopige topmodel totdat de almachtige M3 zich aandient.

Jaguar bouwt F-type om tot rallykanon

De F-type is nu niet bepaald de eerste de beste die in je opkomt om een rally mee te bedwingen. Bij Jaguar ook niet, maar voor de 70ste verjaardag van de XK120, de geestelijke vader van de F-type, maakt het graag een uitzondering.

Vernieuwde Renault Kadjar geprijsd

De gefacelifte Renault Kadjar, die zijn première beleefde op de autoshow van Parijs, nadert z'n marktlancering. Maar eerst zijn hier de prijzen.

Nieuwe Mercedes CLA vrijwel naakt gespot

Reed gisteren de Shooting Brake-stationvariant voor onze cameralens langs, vandaag is dat de vierdeurs versie van de aanstaande CLA. En Mercedes-Benz doet zelfs nauwelijks nog moeite het model te verhullen.

Ares Design droomt van dakloze Tesla Model S

Ares Design tekent sneller dan dat het bijzondere auto's kan (ver)bouwen en dat betekent dat het volgende droomproject alweer is grove lijnen is uitgetekend. Wat te denken van deze Tesla Model S Roadster?

Dit kan de M8 Coupรฉ volgens BMW M

Iemand al een beetje 8-serie-moe? Immers, geen nieuwkomer is en wordt nog altijd zo vaak belicht als BMW's nieuwe vlaggenschip. De reden? De keuze wordt reuze. Want na de reeds gepresenteerde 'gewone' Coupé en Cabriolet en een nog in ontwikkeling zijnde vierdeurs 8-serie Gran Coupé volgt er van al die carrosserievarianten ook nog een heuse M8. Hier alvast de prestaties van de Coupé-variant.

Eclipse Cross-neus voor nieuwe Mitsubishi L200

Mitsubishi presenteert de nieuwe L200. Of 'ie 100% nieuw is valt te betwijfelen, maar het Japanse pick-up-icoon ging op z'n minst grondig onder het mes.

Deze vrouw neemt bij Tesla 't stokje over van Elon Musk

Elon Musk ligt onder vuur en dat heeft hem de voorzittershamer gekost over zijn eigen geesteskind Tesla. Deze dame, genaamd Robyn Denholm, volgt de omstreden Amerikaanse captain of industry op.

De nieuwe BMW Z4 in 50 foto's

Wat is dat toch met de Z van BMW? Inmiddels zijn we aanbeland bij generatie vijf (de Z8 niet meegerekend) en wederom zijn de tongen nogal verdeeld over de visuele aantrekkingskracht. Ook de fonkelnieuwe Z4 heeft ermee te kampen. Ook wijzelf zijn er nog niet uit, al hangt een en ander sterk af van de achtergrond waartegen de roadster wordt geplaatst. Zo beïnvloedt deze fotogalerij de mening behoorlijk. Wat jij?

Nieuwe Mercedes CLA Shooting Brake brengt C-Estate in gevaar

Mercedes-Benz is werkelijk de koning van de niches. Zelfs als er eigenlijk geen gat in de markt meer is, meent het merk met de ster dat toch op te vullen met een apart model. Neem de nu gespotte nieuwe CLA Shooting Brake. Die groeit ten opzichte van z'n voorganger en zal daarmee verdacht dicht tegen de C-klasse Estate aan schurken.

Vanafprijs voor Cupra Ateca

Eind deze maand gaat het nieuwe Cupra dan echt los. Dan zal de Cupra Ateca bij een geselecteerd aantal Seat-dealers binnenrijden. En dit wordt er gevraagd voor de performance-SUV.
โŒ