[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017NU Film

Narcos-acteur eist veiligheidsgarantie cast en crew na dood locatiescout

Door BuzzE/NU.nl
Narcos-ster Pedro Pascal vindt dat de serie niet door kan gaan als de veiligheid van de acteurs en crew niet gegarandeerd kan worden.

James Corden presenteert opnieuw Hollywood Film Awards

Door BuzzE

James Corden is ook dit jaar aangesteld als de presentator van de Hollywood Film Awards. 

Gilmore Girls-bedenkers exclusief aan de slag voor Amazon

Door NU.nl

Amy Sherman-Palladino en Daniel Palladino, de bedenkers van Gilmore Girls, hebben een contract getekend met Amazon Studios. De komende jaren zullen de projecten van het echtpaar exclusief op de streamingsdienst van Amazon te zien zijn.

Grey's Anatomy-maker Shonda Rhimes wil meer LHBT-ers in Hollywood

Door BuzzE

Scenarioschrijfster en producent Shonda Rhimes vindt dat LHBT-ers zichtbaarder moeten worden in Hollywood. Dat zei de 47-jarige maker van de show Grey's Anatomy tijdens de uitreiking van een emancipatieprijs in Los Angeles. 

Fans vragen in petitie om biseksuele Wonder Woman

Door BuzzE

Fans van Wonder Woman zijn een petitie gestart waarin ze filmproducent Warner Bros vragen om de superheldin in de volgende film biseksueel te laten zijn. 

OuderNU Film

Film Bram Fischer opent festival Kaapstad

Door BuzzE

De Nederlandse film Bram Fischer, over de advocaat van Nelson Mandela, opent op 12 oktober het Filmfestival van Kaapstad. Regisseur Jean van de Velde is bij de bijzondere vertoning aanwezig, zo maakte hij zaterdag bekend.

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Door Superguide

De dagen worden korter en de avonden in rap tempo langer. Gelukkig heeft Netflix afgelopen week weer de nodige titels toegevoegd aan het aanbod. 

Film A Star Is Born met Lady Gaga komt eerder

Door BuzzE

De nieuwe versie van A star is Born, met Lady Gaga in de hoofdrol, komt volgend jaar vier maanden eerder uit dan gepland. Het regiedebuut van Bradley Cooper zou aanvankelijk september volgend jaar in de bioscopen te zien zijn.

Film over cameraman Theo van de Sande in maak

Door BuzzE

Regisseur Rob Crawfurd werkt aan een documentaire over Theo van de Sande, een van de beste en bekendste cameramannen die Nederland heeft voortgebracht. Crawfurd volgt Van de Sande al een aantal jaren voor het project.

Showtime koopt televisierechten boek Bill Clinton

Door NU.nl

De televisierechten voor het in 2018 uit te komen boek van Bill Clinton en James Patterson, The President Is Missing, zijn gekocht door Showtime. De Amerikaanse zender is van plan er een serie van te maken.

Lee Towers en Douwe Bob in animatiefilm De Grote Hummimummi Kerstspecial

Door BuzzE

Lee Towers en Douwe Bob maken hun opwachting in de nieuwe animatiefilm De Grote Hummimummi Kerstspecial. Dat heeft producent Viking Film vrijdag gemeld.

Fast & Furious-show in februari te zien in Gelredome

Door NU.nl

De populaire filmreeks Fast & Furious wordt op 24 en 25 februari met een live-arenashow vertolkt in de Gelredome in Arnhem. 

Roeland Fernhout fantaseert met cast over vierde Dummie de Mummie-film

Door NU.nl/Jorieke van Noorloos

Acteur Roeland Fernhout is 4 oktober te zien in de nieuwe film Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet, de derde film van de Dummie de Mummie-reeks. Fernhout hoopt nu al dat er een vervolg op komt. "We fantaseren er met de cast erg over", zegt hij tegenover NU.nl

Nu al tweede seizoen aangekondigd van Soof: de serie

Door BuzzE

De serie Soof: een nieuw begin krijgt vrijwel zeker een tweede seizoen. Dat meldt producent Millstreet Films donderdag. Het besluit voor een vervolg is opmerkelijk, omdat het eerste seizoen pas in november van start gaat.

Arthur Japin spreekt documentaire over Nederlands-IndiΓ« in

Door BuzzE

Schrijver Arthur Japin heeft de voice-over ingesproken van de nieuwe documentaire De vergeten krijgers

Riverdale-acteur kreeg auto-ongeluk na 16-urige werkdag

Door NU.nl
Riverdale-acteur K.J. Apa heeft vorige week een auto-ongeluk gehad nadat hij na een 16-urige werkdag naar verluidt in slaap was gevallen achter het stuur. 

Schrijfster Joyce Roodnat wint Louis Hartlooper Prijs

Door BuzzE

Schrijfster Joyce Roodnat heeft de Louis Hartlooper Prijs voor de beste filmpublicatie van het jaar gewonnen. Zij schreef een boek over de films van Ed van der Elsken. 

Carice van Houten met vriend Guy Pearce in nieuwe film Brian de Palma

Door BuzzE/NU.nl

Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce zijn begin volgend jaar weer samen in een film te zien. Pearce heeft naast Van Houten een rol bemachtigd in Domino, de nieuwe film van regisseur Brian de Palma.

Bedankfilmpje voor Van der Laan in Amsterdamse bioscopen

Door BuzzE

Acht Amsterdamse bioscopen vertonen volgende week de film van twee minuten die Amsterdammers afgelopen voorjaar voor burgemeester Eberhard van der Laan maakten. 

Regisseur Dick Maas boos op YouTube na blokkade van account

Door NU.nl

Het YouTube-account van de Nederlandse regisseur Dick Maas is definitief door de streamingdienst opgeschort. De regisseur is woest. 

❌