[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019NU Film

Homobelangenorganisatie: 'Recordaantal Oscars-nominaties voor lhbt'ers'

Door BuzzE/NU.nl

Het is volgens de Amerikaanse homobelangenorganisatie GLAAD nooit eerder voorgekomen dat zo veel films over lhbt-personages kans maken op prijzen bij de Oscars.

Oscar-favoriet The Favourite gaat in veel meer zalen draaien

Door BuzzE
The Favourite, met tien nominaties een van de grote kanshebbers bij de uitreiking van de Oscars, gaat vanaf donderdag in veel meer bioscopen draaien.

The Favourite en Roma slepen meeste Oscar-nominaties in de wacht

Door NU.nl
The Favourite en Roma maken tijdens de uitreiking van de Oscars op 25 februari de grootste kans op een beeldje. Beide films zijn genomineerd in onder meer de categorieën beste film, beste regisseur, beste actrice en beste vrouwelijke bijrol.

De Oscar-nominaties van 2019

Door NU.nl

Over een maand zijn de winnaars van de Oscars van 2019 bekend. The Favourite, Roma, A Star Is Born, Green Book en Bohemian Rhapsody maken in ieder geval kans om te winnen op 25 februari. Een overzicht van alle genomineerden in verschillende categorieën.

Neefje Michael Jackson wil met docu 'waarheid' vertellen over zanger

Door BuzzE/NU.nl

Taj Jackson, het neefje van poplegende Michael Jackson, is een crowdfundingcampagne gestart om een documentaire over zijn overleden oom te kunnen maken.

OuderNU Film

Entertainmentblad Variety noemt Nederlandse regisseur 'talent van het jaar'

Door BuzzE/NU.nl

Het gezaghebbende Amerikaanse entertainmentblad Variety heeft de Nederlandse regisseur Steven Wouterlood als een van de tien grootste talenten van dit jaar uitgeroepen. Wouterlood is volgens het tijdschrift een van de tien Europese regisseurs die in 2019 definitief internationaal gaan doorbreken. 

Ryan Reynolds stelt armoperatie uit om filmpremière in China bij te wonen

Door NU.nl

Ryan Reynolds zou zondag geopereerd worden aan zijn arm, maar heeft de ingreep uitgesteld. De acteur ging in plaats daarvan zijn film Deadpool 2 promoten in China.

Opnames derde deel Fantastic Beasts uitgesteld

Door NU.nl

De opnames van het derde deel van Fantastic Beasts lijken te zijn uitgesteld. De film zou komende zomer worden opgenomen, maar dat is nu herfst geworden.

Gillian Anderson speelt Margaret Thatcher in The Crown

Door BuzzE/NU.nl

Gillian Anderson maakt haar opwachting in het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie The Crown

Film Gotti met John Travolta grootste kanshebber bij Razzie Awards

Door BuzzE/NU.nl

De film Gotti met John Travolta is favoriet bij de uitreiking van de Golden Raspberry Awards, de prijzen voor de slechtste filmprestaties van het afgelopen jaar.

CIA-agent achter reddingsoperatie Iraanse gijzelingscrisis is overleden

Door BuzzE

De Amerikaanse CIA-agent Tony Mendez, die tijdens de Iraanse gijzelingscrisis zes diplomaten uit Teheran hielp ontsnappen, is zaterdag op 78-jarige leeftijd gestorven.

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Door Superguide

Elke week worden nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze titels verschenen afgelopen week op de streamingdienst.

Britse acteur Windsor Davies (88) van 'Oh moeder, wat is het heet' overleden

Door ANP

De Britse tv-acteur Windsor Davies is op 88-jarige leeftijd overleden. Dit meldden Britse media zaterdag. Hij speelde in tientallen series en werd in Nederland vooral bekend door zijn rol als besnorde en snauwende sergeant-majoor Williams in de BBC-serie It Ain't Half Hot Mum. Die is in Nederland uitgezonden als Oh moeder, wat is het heet.

Veertiende seizoen Flikken Maastricht aangekondigd

Door NU.nl

De populaire politieserie Flikken Maastricht komt met een veertiende seizoen. 

Recensieoverzicht: 'Glass is geen doorsnee superheldenfilm'

Door NU.nl
Glass, het vervolg op de films Unbreakable en Split van regisseur M. Night Shyamalan, draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen. Wat vinden de recensenten van de film met James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson in de hoofdrollen? NU.nl zette de reacties op een rij.

Netflix van plan meer interactieve content als Bandersnatch te maken

Door NU.nl

Netflix is van plan om meer interactieve content als de Black Mirror-film Bandersnatch te maken, waarbij kijkers zelf konden beslissen hoe het verhaal verliep.

Net5 zendt uitreiking Academy Awards live uit

Door BuzzE

Net5 zendt eind februari de uitreiking van de Academy Awards live uit. De Oscars, zoals de beeldjes ook worden genoemd, gelden als de belangrijkste filmprijzen ter wereld.

Netflix kondigt tweede seizoen The Kominsky Method aan

Door NU.nl

De onlangs met twee Golden Globes bekroonde serie The Kominsky Method krijgt een tweede seizoen op Netflix.

Netflix ondertekent regels voor zelfcensuur in India

Door NU.nl

Streamingdienst Netflix wil samen met een aantal andere platforms zelf censuur kunnen toepassen in India. Het bedrijf tekende hiervoor een overeenkomst waarin gedragsregels rondom seks en religie staan opgesteld.

Samuel L. Jackson verkiest lightsaber boven Shyamalan-universum

Door NU.nl

Samuel L. Jackson speelt Elijah Price in Glass, het vervolg op Unbreakable en Split van regisseur M. Night Shyamalan. NU.nl sprak met hem en zijn medespeler James McAvoy over hun personages, superhelden en kinky nonnen.

❌