[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017NU Film

Matt Berry bevestigt terugkeer komedie Toast of London

Door NU.nl

Matt Berry, acteur en bedenker van de Britse serie Toast of London, heeft verteld dat de komedie weer een nieuw seizoen krijgt. 

Schrijfster Papadag wil met serie geen boodschap uitdragen

Door NU.nl

Scenarioschrijfster Tamara Bos wil met de serie Papadag op een luchtige manier het geworstel van de mens met het leven en het ouderschap laten zien.

Gisteren β€” 23 November 2017NU Film

Talkshowhost Seth Meyers presenteert Golden Globes 2018

Door NU.nl
Late Night-presentator Seth Meyers (43) gaat de komende editie van de Golden Globes presenteren.

Verfilming in de maak van Mozart-opera The Magic Flute

Door NU.nl

Centropolis Entertainment, het productiebedrijf van Independence Day-regisseur Roland Emmerich gaat een filmversie maken van The Magic Flute, een opera van componist Mozart.

Beppie Melissen speelt dementerende oma in familiefilm

Door BuzzE

Actrice Beppie Melissen speelt de rol van een dementerende oma in de familiefilm Kapsalon Romy. De andere rollen worden vertolkt door Noortje Herlaar, Guido Pollemans, Bianca Krijgsman en George Tobal.

Annet Malherbe speelt topadvocate in nieuwe BNNVARA-serie

Door BuzzE

Annet Malherbe en Mark Rietman gaan de hoofdrollen van twee topadvocaten vertolken in de nieuwe achtdelige Nederlandse dramaserie De Zuidas. Andere grote rollen zijn er voor Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en Bram Suijker, zo heeft BNNVARA donderdag bekendgemaakt.

OuderNU Film

The Other Side of Everything is beste lange documentaire op IDFA

Door BuzzE
The Other Side of Everything is door de IDFA-jury uitgeroepen tot beste lange documentaire. De film van regisseur Mila Turajlic is een politieke kroniek van een familie in Joegoslavië, nu Servië, verteld aan de hand van het appartement in Belgrado waar de moeder van Turajlic woont. 

'Jude Law speelt rol in Captain Marvel'

Door NU.nl

Jude Law gaat een rol spelen in de superheldenfilm Captain Marvel. Eerder werd al bekend dat actrice Brie Larson de titelrol gaat spelen. 

Buddy Vedder vertrekt uit Goede Tijden, Slechte Tijden

Door NU.nl

Buddy Vedder vertrekt uit Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur wil zich meer gaan focussen op zijn presentatieklussen bij AVROTROS.

Rashida Jones bevestigt vertrek Toy Story-film door 'creatieve verschillen'

Door NU.nl

Actrice en schrijfster Rashida Jones heeft bevestigd dat haar vertrek bij de nieuwste Toy Story-film te maken heeft met creatieve meningsverschillen. Eerder gingen er geruchten dat Jones een van slachtoffers zou zijn van Pixar-medeoprichter John Lasseter, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik.

Regiedebuut Theo Maassen ook in bioscopen te zien

Door BuzzE

De telefilm Billy, het regiedebuut van Theo Maassen, is volgend jaar ook in de bioscoop te zien. Maar voor het zover is, gaat Maassen op tournee met Billy. Hij laat zijn film tijdens de kerstvakantie in een aantal bioscopen zien.

Iraanse man aangeklaagd om Game of Thrones-hack en afpersing HBO

Door NU.nl

Een Iraanse man is door het Amerikaanse Openbaar Ministerie aangeklaagd omdat hij de betaalzender HBO zou hebben gehackt en afgeperst. De man bemachtigde onder meer scripts van Game of Thrones en plaatste deze online toen HBO weigerde losgeld te betalen.

Anna Drijver in eerste Belgisch-Nederlandse Netflixserie Undercover

Door BuzzE/NU.nl

Anna Drijver en Frank Lammers hebben een hoofdrol in Undercover, de eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix. 

Medeoprichter Pixar John Lasseter trekt zich terug na 'misstappen'

Door NU.nl

John Lasseter (60) trekt zich per direct terug als hoofd animatie van Disney en Pixar nadat hij naar eigen zeggen 'misstappen' heeft begaan.

'Weinstein gebruikte bankrekening broer om misbruikschikkingen te treffen'

Door NU.nl

De van seksueel misbruik en intimidatie beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein zou via de bankrekening van zijn broer en zakenpartner Bob geld hebben gebruikt om vermeende slachtoffers tot stilzwijgen te brengen.

Emilia Clarke vindt kritiek op 'vele seksscènes' Game of Thrones irritant

Door NU.nl

Emilie Clarke vindt het vervelend worden dat iedereen maar grapjes maakt over het aantal seksscènes in Game of Thrones, waarin zij Daenerys Targaryen speelt.

Film Murder on the Orient Express krijgt vervolg

Door NU.nl
Murder on the Orient Express krijgt een vervolg in de vorm van een verfilming van Death on the Nile, een ander boek van Agatha Christie.

International Emmy Award voor acteur Kenneth Branagh

Door BuzzE

Kenneth Branagh heeft een International Emmy gewonnen voor beste acteur voor zijn rol in het BBC detective-drama Wallander. De twee Nederlandse kanshebbers vielen buiten de prijzen.

'Lizzy Caplan speelt vrouwelijke hoofdrol in Gambit'

Door NU.nl

Lizzy Caplan gaat de vrouwelijke hoofdrol in de superheldenfilm Gambit spelen. De film is een spin-off van de populaire X-Men-filmreeks.

Actrice en zangeres Della Reese (86) overleden

Door NU.nl

De actrice en zangeres Della Reese is op 86-jarige leeftijd overleden. Reese vergaarde grote bekendheid met haar rol in de Amerikaanse dramaserie Touched by an Angel.

❌