[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 6 April 2020Hunter Select

Interim Bestuurder (3 - 6 maanden) Groningen

Voor onze opdrachtgever, Vlechter, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Interim Bestuurder voor de duur van 3-6 maanden. Ben jij een energieke, inspirerende en daadkrachtige bestuurder met ruime kennis van de sector (jeugd)zorg of welzijn?

 • 6 April 2020 om 17:37

Commissaris Marketing & Communicatie รฉn een Commissaris IT (in procedure) Leeuwarden

Voor onze opdrachtgever, Zevenwouden in Leeuwarden, zijn wij op zoek naar een Commissaris Marketing & Communicatie én een Commissaris IT. Beschikt u over actuele en relevante governance ervaring, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening? Dan komen wij graag met u in contact!

 • 6 April 2020 om 16:43
OuderHunter Select

Digital Marketeer Groningen

Ben jij op zoek naar een rol waarmee je impact kan maken en je de ruimte krijgt om jouw kwaliteiten te laten zien? Geeft het jou veel energie om de digitale transitie naar een volgend niveau te tillen? Zit fact-based en data gedreven werken in jouw DNA, maar durf je ook out-of-the-box te denken? Voor Noordhoff zijn wij op zoek naar een Digital Marketeer. Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 3 April 2020 om 16:29

Bedrijfsleider Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd en toonaangevend meubelstoffeerbedrijf in de omgeving van Groningen, zijn wij op zoek naar een hands-on Bedrijfsleider. Ben jij ondernemend en op zoek naar een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een kleinschalige en vakkundige organisatie?  Wij komen graag met je in contact!

 • 30 Maart 2020 om 10:45

Ondernemende Warehouse/Logistiek Manager (in procedure) Groningen

Krijg jij energie van het werken in een groeiende en ambitieuze organisatie, samen met een bevlogen, jong en enthousiast team?  Dan komt Hunter Select graag met je in contact! Voor ToolMax, een groeiende online groothandel op het gebied van professionele gereedschappen, zijn wij op zoek naar een Warehouse/Logistiek Manager.

 • 25 Maart 2020 om 17:30

Rayonmanager Private Banking โ€“ Noord Nederland Noord Nederland

Om het team Private Banking van ING te versterken zoeken we een Rayonmanager Private Banking in Noord Nederland. Het rayon Noord Nederland is één van de 4 rayons Private Banking in regio Noord Oost. Jouw gebied bestaat uit Friesland, Groningen en het noordelijk deel van Drenthe. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 25 Maart 2020 om 11:17

Ambitieuze Manager Finance (RA/RC) - in procedure Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een internationale beursgenoteerde organisatie nabij Groningen, zijn wij op zoek naar een proactieve en ondernemende Finance Professional. Heb jij een afgeronde RA/RC opleiding, ca. 10 jaar werkervaring en beschik jij over leidinggevende ervaring? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 23 Maart 2020 om 15:46

Commissaris Marketing & Communicatie รฉn een Commissaris IT Leeuwarden

Voor onze opdrachtgever, Zevenwouden in Leeuwarden, zijn wij op zoek naar een Commissaris Marketing & Communicatie én een Commissaris IT. Beschikt u over actuele en relevante governance ervaring, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening? Dan komen wij graag met u in contact!

 • 20 Maart 2020 om 13:58

Commercieel Manager Leek

Voor Data B. Mailservice, een toonaangevend digitaal productiebedrijf gericht op fysieke en digitale documentoplossingen, zijn wij op zoek naar een Commercieel Manager. Het betreft een verantwoordelijke en veelzijdige MT-positie binnen een succesvolle, dynamische, innovatieve en ambitieuze organisatie. Heb jij ervaring in een vergelijkbare rol binnen een digitale/ online omgeving en heb jij een sterke commerciële drive en hands-on mentaliteit? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 18 Maart 2020 om 11:51

Systeem- en Netwerkbeheerder Groningen

Voor onze opdrachtgever, Solarfields, zijn wij ter versterking van het team in Groningen op zoek naar een Systeem- en Netwerkbeheerder. Krijg jij graag veel verantwoordelijkheden en wil je je ICT-ervaringen toepassen in een dynamische omgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

 • 13 Maart 2020 om 16:51

Manager Accounting & Reporting Groningen

Zorg jij als Manager Accounting & Reporting voor een correct en optimaal verloop van de financiële processen? Wij komen graag in contact met een mensgerichte teamplayer die beschikt over ervaring vanuit de Accountancy.

 • 13 Maart 2020 om 13:51

Projectmanager Arnhem

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Projectmanager voor het kantoor in Arnhem. In deze afwisselende functie werk je aan de ontwikkeling van de zonneparken. Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select.

 • 12 Maart 2020 om 16:01

Business Developer Sales Rotterdam

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Business Developer (standplaats Rotterdam). Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het identificeren en vastleggen van locaties die geschikt zijn voor de realisatie van zonneparken. Daarnaast denk je proactief mee aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ‘business opportunities’.  Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select.

 • 12 Maart 2020 om 15:52

Accounting employee Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Accounting employee. Wil jij werken bij een groeiende en innovatieve organisatie op het gebied van duurzame energie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 12 Maart 2020 om 11:21

Customer Contact Center Manager Heerenveen

Voor onze opdrachtgever, een financiële internationale dienstverlener, zoeken wij een Customer Contact Center Manager. Ben jij proactief, doortastend en resultaatgericht? Kan jij daarnaast snel schakelen en spreekt het werken binnen een dynamische omgeving jou aan? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 10 Maart 2020 om 11:18

Strategisch Marketeer Middelbaar Beroepsonderwijs Groningen

Ben jij op zoek naar een rol waarmee je impact kan maken? Geeft het jou veel energie om blended en digitaal leren naar een volgend niveau te tillen? Ben jij data gedreven en durf je out-of-the-box te denken? Lees dan snel verder en wie weet word jij de nieuwe Strategisch Marketeer Middelbaar Beroepsonderwijs bij Noordhoff! 

 • 9 Maart 2020 om 14:51

QESH Manager Drenthe

Graag komen wij in contact met een ervaren QESH Manager die het team wil meenemen in de verdere professionalisering van de afdeling. Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 24 Februari 2020 om 13:52

Teamleider Apotheek Groningen

Zit het aansturen van een team in jouw bloed, en wil je daarnaast een bijdrage leveren aan de geneesmiddelen van de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • 21 Februari 2020 om 14:58

Strategisch Manager Partners Groningen

Ben jij op zoek naar een uitdagende managementpositie in een nieuw en ambitieus team binnen een dynamische werkomgeving? Voor Noordhoff zijn wij op zoek naar een ervaren Strategisch Manager Partners. Heb jij aantoonbare ervaring in een Partner Management en/of Sales Managementfunctie in een dynamische complexe omgeving? Dan komen wij graag met je in contact!

 • 19 Februari 2020 om 16:13

Global Purchasing Manager Coevorden

Voor Intergas in Coevorden zijn wij op zoek naar een Global Purchasing Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het mede-ontwikkelen en uitvoeren van de globale inkoopstrategie. Daarnaast zorg je voor de vertaling van de strategie binnen de organisatie. Ben jij iemand die zich met plezier vastbijt in inkoopvraagstukken en werk je graag bij ambitieuze internationale productieorganisatie? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 19 Februari 2020 om 11:09
โŒ