[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Hunter Select

Interim Manager Flexpool (16-24 uur) - in procedure Groningen

Voor SKSG zijn wij op zoek naar een Interim Manager Flexpool voor de duur van ca. 1 jaar. In deze brede en afwisselende functie zorg jij ervoor dat de flexpool op de juiste wijze wordt gepositioneerd en ingericht binnen de organisatie. Wil je meer weten over deze functie waarin je veel vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan jouw functie? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 22 Oktober 2018 om 16:56
OuderHunter Select

Internationaal Accountmanager Binnendienst Groningen

Voor de M&G Group in Groningen zijn wij op zoek naar een Internationaal Accountmanager Binnendienst. In deze functie heb je intensief contact met bestaande en potentiële klanten en voorzie je ze van (technische) adviezen. Heb je interesse in technische / B2B omgevingen en heb jij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Wij komen graag met je in contact!

 • 18 Oktober 2018 om 16:32

Senior Business Controller / Commercial Controller Assen

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ondernemende, proactieve en resultaatgerichte Commercial Controller. Ben jij een sterke finance business partner met een scherp analytisch vermogen? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 18 Oktober 2018 om 11:45

Software Application Specialist Groningen

Voor onze opdrachtgever, een groeiende en internationale ontwikkelaar van 3D design software, zoeken wij een Software Application Specialist. In deze boeiende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van klanten m.b.t. (complexe) vraagstukken. Heb jij affiniteit met CAD/CAM software? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar en houd je van reizen? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 17 Oktober 2018 om 12:25

Medewerker financiΓ«le administratie Groningen

Voor onze opdrachtgever, een groeiende projectenorganisatie in de omgeving Groningen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Medewerker financiële administratie. Naast de administratieve taken, vind jij het ook leuk om de HR afdeling te ondersteunen en baliewerkzaamheden te verrichten. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select.

 • 16 Oktober 2018 om 16:05

Interim Manager Flexpool (16-24 uur) Groningen

Voor SKSG zijn wij op zoek naar een Interim Manager Flexpool voor de duur van ca. 1 jaar. In deze brede en afwisselende functie zorg jij ervoor dat de flexpool op de juiste wijze wordt gepositioneerd en ingericht binnen de organisatie. Wil je meer weten over deze functie waarin je veel vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan jouw functie? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 10 Oktober 2018 om 16:10

Administrateur Hoogeveen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een parttime Administrateur. Ben jij kritisch, proactief en analytisch sterk? Houd jij ervan om financiële processen te doorgronden en voer jij verbeterslagen door waar nodig? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 10 Oktober 2018 om 10:16

Online Marketeer (24 uur) Joure

Voor onze opdrachtgever Regiozorg Holding BV, zijn wij op zoek naar een Online Marketeer. In deze nieuwe functie help je mee in het bedenken en uitvoeren van de online campagnes en het zoeken naar mogelijkheden om bijvoorbeeld de vindbaarheid van bestaande kanalen van Regiozorg Holding BV te optimaliseren. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie voor 24 uur per week? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 5 Oktober 2018 om 16:26

Accountmanager Noord Nederland

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ondernemende, proactieve en gedreven Accountmanager. Kom jij het beste tot je recht in een innovatieve en resultaatgerichte organisatie waar je volop kansen kan benutten? Ben jij daarnaast intrinsiek gemotiveerd en functioneer jij uitstekend in een zelfstandige en commerciële rol? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 5 Oktober 2018 om 14:24

Operations manager ICT Leek

Voor Telecom Service Groep zijn wij op zoek naar een Operations Manager ICT die bijdraagt aan de ICT-strategie van de organisatie. In deze functie houd jij je bezig met het ontwikkelen, managen en realiseren van de geformuleerde doelstellingen en verandertrajecten op het vlak van de technische uitvoering wat betreft IT, Telecom, Zorg en Infrastructuur en Netwerken. Heb jij een achtergrond in de IT en ervaring met Cloud-proposities? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 4 Oktober 2018 om 17:33

Sales Manager (vervuld) Drachten

Is sales jouw passie? Zoek jij graag naar oplossingen die écht aansluiten bij de klantvraag? Beschik jij over enthousiasme en doorzettingsvermogen? Weet jij het vertrouwen te wekken van de klant en ben je een gesprekspartner op alle niveaus? Werk je graag voor een bedrijf dat het verschil maakt? Word dan Sales Manager! Voor meer informatie neem contact op met Hunter Select.

 • 4 Oktober 2018 om 11:15

Officemanager (in procedure) Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Officemanager. Jij bent hét visitekaartje en de spil van het bedrijf. Er wordt daarnaast een beroep gedaan op jouw organisatietalent. In deze veelzijdige functie onderhoud je diverse in-en externe contacten en denk je proactief mee. Spreekt deze afwisselende functie binnen een jonge en groeiende organisatie jou aan? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 2 Oktober 2018 om 11:56

Verkoopadviseur Groningen

Ben jij een commercieel talent en heb affiniteit met de autobranche? Wij zijn voor Smidts Autogroep op zoek naar een Verkoopadviseur. Smidts Autogroep vertegenwoordigt de merken Ford en Nissan in de provincie Groningen. Kan jij niet wachten om deel uit te maken van een gemotiveerd, enthousiast en betrokken team? Neem contact op met Hunter Select!

 • 27 September 2018 om 14:09

Area Manager (Duurzaamheid) Landelijk (Amsterdam/Groningen)

Voor Reimarkt, dé winkel waar je duurzaam wonen kunt kopen, zijn wij op zoek naar een Area Manager (Duurzaamheid). Hun missie is het versnellen van verduurzaming van de woningvoorraad met een retailconcept. Heb jij affiniteit met duurzaamheid en wil jij graag een bijdrage leveren aan dit unieke concept? Wij komen graag contact met een integere sales professional die beschikt over leidinggevende ervaring!

 • 24 September 2018 om 16:39

Commercieel Adviseur Communicatie & ICT Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve organisatie die maatwerkoplossingen levert op het gebied van communicatie- en ICT-oplossingen, zijn wij op zoek naar een gedreven Commercieel Adviseur (Communicatie & ICT). Beschik jij over meerdere jaren sales ervaring en geeft het jou voldoening om jouw klanten een passende maatwerkoplossing te kunnen bieden? Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 21 September 2018 om 16:18

Online Marketeer Heerenveen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ondernemende Online Marketeer. Als Online Marketeer ben jij medeverantwoordelijk voor het verder bepalen van het strategische marketingplan. Ben jij proactief, innovatief en ondernemend? Neem dan voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 21 September 2018 om 11:23

Jr. Consultant Economie/Energietransitie Groningen

Voor E&E Advies zijn wij op zoek naar een Junior Consultant. Wil jij je graag ontwikkelen tot allround of meer gespecialiseerde consultant op het gebied van economische structuurversterking en/of energietransitie? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select. Wij vertellen je graag meer over deze dynamische organisatie en uitdagende startersfunctie.

 • 20 September 2018 om 10:42

Concerncontroller Groningen

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ondernemende, proactieve en resultaatgerichte Concerncontroller. Ben jij een sterke business partner met een scherp analytisch vermogen en ben jij financieel goed onderlegd? Beschik jij daarnaast over een ontvankelijke en nieuwsgierige attitude? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 19 September 2018 om 13:27

Financial Manager Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een internationale handelsorganisatie nabij Groningen, zijn wij op zoek naar een proactieve en stevige Finance Professional. Heb jij een afgeronde RA/RC opleiding, ca. 10 jaar werkervaring en beschik jij over leidinggevende ervaring? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 17 September 2018 om 13:44

Start als financieel adviseur je eigen OAMKB-vestiging! Noord Oost Nederland

Help jij ondernemers niet alleen met hun administratie maar vooral met ondernemen? Beschik jij over minimaal vijf jaar ervaring als accountant, belastingadviseur, bedrijfs- of financieel adviseur, controller, financieel directeur of administrateur en wil jij graag zelf ondernemer worden? Deze formule geeft jou net dat steuntje in de rug om de stap te wagen.
Word nu zelfstandig financieel adviseur met een eigen online kantoor en ervaren collega's die je graag verder helpen. Start vandaag nog met jouw eigen onderneming!

 • 17 September 2018 om 13:33
❌