[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Manager Marketing & Klantadvies (in procedure) Groningen

Bouw jij als Manager Marketing & Klantadvies mee aan de droom van SKSG? Jij zorgt samen met je team voor een optimale communicatie in alle fasen van contact met de klanten van SKSG. Je speelt proactief in op de wensen van ouders en weet deze door te vertalen naar beleid. Daarnaast richt je je op vernieuwing van producten en diensten en de positionering van SKSG bij diverse samenwerkingspartners. Graag komen wij in contact met een ervaren Marketing professional met sterke leiderschapsvaardigheden die het onderscheidend vermogen van SKSG overtuigend weet over te brengen aan potentiële en bestaande klanten. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 14 Juni 2019 om 13:43

HR Adviseur Groningen

Ben jij dé allround HR Professional die wij zoeken? Bij Solarfields krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan deze nieuwe positie. Kortom ben jij op zoek naar zowel een beleidsmatige als een praktische en organiserende HR rol? Wij komen graag met je in contact!

 • 11 Juni 2019 om 17:19

Technical Management Trainee Groningen

Voor BAT Niemeyer in Groningen zijn wij op zoek naar een Technical Management Trainee. Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 7 Juni 2019 om 15:51

Maintenance Lead Coach Groningen

Voor BAT Niemeyer in Groningen zijn wij op zoek naar een Maintenance Lead Coach. Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 7 Juni 2019 om 14:50

Global Sales Manager Friesland

Ben jij een Global Sales Manager met de gevraagde competenties? Heb jij gevoel voor relaties? Werk jij graag binnen een internationale en technische setting, waarbij het verbinden van mensen centraal staat? Reageer dan voor 24 juni 2019 op deze dynamische baan.

 • 6 Juni 2019 om 16:05

Salesmanager Groningen

FC Groningen zoekt talent buiten het veld! Ben jij de gedreven Salesmanager die wij zoeken? Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 6 Juni 2019 om 15:50

Finance Manager Scheemda

Voor onze opdrachtgever, Hoza Logistics Solutions gevestigd in Scheemda, zoeken wij een analytische Finance Manager. In deze brede rol maak jij onderdeel uit van het MT. Ben jij die zelfstandige finance professional die het leuk vindt om zowel operationeel als strategisch te werken? En heb jij affiniteit met IT en verbeterprocessen? Hunter Select komt graag met jou in contact!

 • 5 Juni 2019 om 17:11

Commercieel Manager (in procedure) Drenthe

Voor Jollein in Assen zijn wij op zoek naar een ondernemende en gedreven Commercieel Manager die anderen kan inspireren en motiveren. Daarnaast breng je leidinggevende ervaring mee om jouw team te kunnen aansturen en supporten. Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en professionalisering van de commercie. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 4 Juni 2019 om 12:19

Manager Partner Sales (in procedure) Groningen

Ambieer jij een commerciële spilpositie bij de grootste educatieve uitgever van Nederland waarbij je als Sales Manager verantwoordelijk bent voor de strategische partners van Noordhoff Uitgevers? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 4 Juni 2019 om 12:14

Junior Verkoop Manager (gebiedsontwikkeling) Groningen

Heb jij passie voor Verkoop & Gebiedsmarketing? En wil jij van Groningen de nieuwe hotspot op het terrein van gebiedsontwikkeling van de Noordelijke provincies maken? Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 29 Mei 2019 om 14:27

Interim HR Adviseur (32 - 40 uur, tot oktober 2019) Groningen

Ben jij een pragmatisch ingestelde, allround interim HR-professional die zich thuis voelt in een productieomgeving? Ben je op korte termijn beschikbaar? Neem dan contact op met Interim Select!

 • 28 Mei 2019 om 16:36

Commercieel Technisch Manager Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ondernemende en resultaatgerichte Commercieel Technisch Manager. In deze veelzijdige rol waarin je als tweede man binnen de organisatie fungeert en veel vrijheid en verantwoordelijk krijgt, werk jij nauw samen met de directeur. Wil je meer weten over deze positie? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 28 Mei 2019 om 15:37

Manager Content Management (in procedure) Groningen

In de functie van Manager Content Management geef je leiding aan de Content Managers (35 FTE) en de Atlasredactie (5 FTE) van Noordhoff Uitgevers. Ambieer jij een spilpositie als manager bij de grootste educatieve uitgever van Nederland, voel je je thuis in een dynamische omgeving en wil je een belangrijke rol innemen in een veranderprogramma binnen Noordhoff Uitgevers? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 27 Mei 2019 om 17:20

Accountmanager Hoger onderwijs (in procedure) Landelijk

Voor onze opdrachtgever, Noordhoff Uitgevers, zoeken wij een proactieve, resultaatgerichte en energieke Accountmanager. Wil jij graag meebouwen aan de groei van Noordhoff Uitgevers en wil jij een aandeel hebben in steeds beter onderwijs? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 30 April 2019 om 14:04

Internationaal georiΓ«nteerde Controller Friesland

In deze functie rapporteer je aan de CFO van Stertil Group en ben je verantwoordelijk voor het financieel beheer van een aantal dochterondernemingen in binnen- en buitenland. Je adviseert en ondersteunt bij financiële vraagstukken en levert feitelijke onderbouwing voor strategische en operationele beslissingen. Je bent verantwoordelijk voor de financiële planning- en control cyclus en je verzorgt tijdig en accuraat reviews van de maand- en jaarrapportages door lokale controllers. Je verleent hands-on ondersteuning in de afwikkeling van het gehele financieel/administratieve proces. Accuratesse, overtuigingskracht, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid zijn hierbij vanzelfsprekend.

Je taken bestaan onder andere uit:
• Het beoordelen van het financiële beleid van dochtermaatschappijen;
• Het opstellen van analyses en het doorvertalen naar financiële adviezen voor directie en management van de Stertil Group en de betreffende dochterondernemingen;
• Het tijdig opstellen en beoordelen van begrotingen en maand- en jaarrapportages i.s.m. het locatiemanagement;
• Het zorgdragen voor naleving van (wettelijke) financiële verplichtingen en voorschriften;
• Het bewaken van een adequate interne controle en administratieve organisatie;
• Het bewaken van de financiële positie en het resultaat van dochterondernemingen.

Je bent een integere, professionele en gedreven Controller die vanuit zijn of haar intrinsieke motivatie net dat stapje extra doet! Je bent daadkrachtig en je hebt jezelf reeds bewezen in een vergelijkbare functie binnen een internationale productieomgeving.

 • 24 Mei 2019 om 17:25

Start als GZ-psycholoog je eigen praktijk! Gorredijk

Wil jij je eigen praktijk openen maar heb je deze stap nog niet kunnen of durven nemen? Dan is dit een unieke kans. Voor onze opdrachtgever, Psychologenpraktijk Westerhaven in Gorredijk, zoeken wij een ervaren GZ-Psycholoog die hun team gaat versterken. Je krijgt alle hulp en ondersteuning bij het opzetten van je eigen bedrijf. Interesse? Neem dan contact op met Interim Select.

 • 24 Mei 2019 om 16:53

Junior Accountmanager Binnendienst Groningen

Voor Solarfields in Groningen zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager Binnendienst. In deze spilfunctie bied je pro-actief ondersteuning aan de Business Developers. Ben jij op zoek naar een startersfunctie op het gebied van (inside) sales mét doorgroeimogelijkheden? Wij komen graag met je in contact!

 • 27 Mei 2019 om 13:31

Accountmanager Basisonderwijs Regio West

Geloof jij dat leren altijd beter kan? Heb jij een sterke commerciële drive, stap jij doelgericht en actief op klanten af en wil jij een aandeel hebben in het verbeteren van het onderwijs voor onze jongste generatie? Wij zoeken voor onze opdrachtgever, Noordhoff Uitgevers, een gemotiveerde Accountmanager in het westen van het land. Past dit bij jou? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 17 Mei 2019 om 14:02

Allround Financieel Manager Friesland

Voor onze opdrachtgever, een internationale toonaangevende productieorganisatie in Friesland, zoeken wij een allround Financieel Manager. In deze brede zelfstandige rol maak jij onderdeel uit van het MT. Ben jij die financiële professional die het leuk vindt om zowel operationeel als strategisch te werken? Hunter Select komt graag met jou in contact! Solliciteren kan tot uiterlijk 14 juni 2019.

 • 6 Juni 2019 om 15:53

Director Manufacturing and Supply Chain (in procedure) Noord Nederland

The role is responsible for the manufacturing site in Assen.You will lead & develop the manufacturing and supply chain activities of the busines and working closely with the supply plants.
A significant proportion of the material supply is inter-company.

The Director Manufacturing and Supply Chain will organize all manufacturing and supply chain activities to ensure the business meets its customer commitments, quality/productivity requirements and achieves budgeted financial performance while maintaining a positive working environment and strong relations with the community. The role will also require close attention to the standard GMO metrics & this will form a significant proportion of the reporting requirements for the role.

Drive cultural change and development across direct reports, identify talent and build strong, focused and effective team. Will interact with other leaders to improve business and customer performance. The facilities are an integral part of the matrix management organization in the company and this will require extended networking with the organization.

• Develop, plan and execute the strategy to achieve defined operating plan for all assigned areas of responsibility; including manufacturing operations and procurement;
• Provide strategic input into budget setting process;
• Through our Global Business Operation system, Pathway to Excellence ( PTE ) develop people and processes to continuously improve business performance;
• Manage and report GMO metrics on a monthly basis (ensuring appropriate corrective actions are implemented as required);
• Implement the strategy and monitor actions to ensure the business meets or exceeds its financial targets. Evaluate all current business activities to determine the areas of strength and limitations relative to current operations and to anticipate future needs created by growth;
• Ensure Manufacturing, Engineering and Operations are properly aligned to provide “best in class” solutions, providing delivery and quality;
• Partner with Commercial organization to ensure operations are properly aligned to broader business strategy and market objectives. Including consolidation opportunities;
• Manage costs of labor, materials, and operations to provide the largest possible gross margin on sales;
• Facilitate communication and business transactions for inter-company partners;
• Ensure sound accounting and other SOX financial controls are in place;
• Ensure business operations comply with the Company’s internal ethical code of practice and with full adherence to external regulatory requirements, including Health, Safety and Environmental compliance;
• Select, hire, develop and motivate members of the management team as appropriate, to ensure that business goals and objectives are met or exceeded. Individuals should be capable of assuming broader responsibilities in the future;
• Drive cooperation across all business activities and be an advocate of cross-functional teams;
• Maintain open lines of communication and personally visit key customers, suppliers and other outside sources to maintain an up-to-date understanding of industry trends and needs;
• Perform all duties commensurate with the position and as requested by the Executive Management;
• From time-to-time, as required by the senior management, carry out other duties/actions that are in line with the individuals scope of skills and work experience.

 • 6 Mei 2019 om 14:15
❌