[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 Juni 2018Hunter Select

Commercieel Medewerker Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een groeiende projectenorganisatie in de omgeving Groningen, zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker. In deze uitdagende functie kun jij jouw organisatie talent meer dan kwijt. Samen met de accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren van complexe klantenprojecten. Meer weten over deze functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 22 Juni 2018 om 16:24

Inkoper Omgeving Groningen

Graag komen wij in contact met een ervaren Inkoper. Onze opdrachtgever is een internationale productieorganisatie nabij Groningen. Voel jij je thuis in een dynamische en hectische omgeving? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 22 Juni 2018 om 13:48
OuderHunter Select

HR Business Partner Zwolle

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende producent in windturbines, is Hunter Select op zoek naar een ondernemende en mensgerichte HR Business Partner. Geef jij graag gevraagd en ongevraagd advies aan het management? Sta jij stevig in je schoenen en vind jij het leuk om leidinggevenden te coachen en te begeleiden? Wij komen graag met jou in contact.

 • 20 Juni 2018 om 17:02

Interim Bedrijfsleider Wegenbouw (Civiel) voor 2-3 jaar Omgeving Groningen

Graag komen wij in contact met een Interim Bedrijfsleider die voor de duur van 2 à 3 jaar verder wil bouwen aan de positionering en bedrijfsvoering van een groeiende organisatie in de GWW & logistieke dienstverlening/sector. Heb jij ruime ervaring als het gaat om het verbeteren van processen en het structuren van afdelingen? Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 20 Juni 2018 om 15:05

Strategisch Marketeer/Marketing Manager Friesland

Graag komen wij in contact met een enthousiaste en gedreven Strategisch Marketeer/Marketing Manager. Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die bedrijven helpt om hun prestaties te verbeteren door hightech oplossingen aan te bieden. Ben jij een ervaren Marketing Strateeg met een hands-on mentaliteit? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 20 Juni 2018 om 11:48

Strategisch Marketeer Friesland

Graag komen wij in contact met een enthousiaste en gedreven Strategisch Marketeer. Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die bedrijven helpt om hun prestaties te verbeteren door hightech oplossingen aan te bieden. Ben jij een ervaren Marketing Strateeg met een hands-on mentaliteit? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 18 Juni 2018 om 15:09

Junior Trader EU Nabij Groningen

Ben jij onlangs (of bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende commerciele functie? Voor een internationale handelsorganisatie in Noord Nederland is werving- en selectiebureau Hunter Select op zoek naar een Junior Trader EU. Je beschikt over minimaal een afgeronde commerciële HBO opleiding en circa 0 tot 2 jaar werkervaring.

 • 18 Juni 2018 om 12:14

Trainee Export Manager nabij Groningen

Ben jij onlangs (of bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende sales functie? Voor een internationale handelsorganisatie in Noord Nederland is werving- en selectiebureau Hunter Select op zoek naar een Trainee Export Manager. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en maximaal enkele jaren (commerciële) ervaring.

 • 18 Juni 2018 om 12:12

Trainee Financial Controller Nabij Groningen

Ben jij onlangs (of bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende functie als Financial Controller? Voor een internationale handelsorganisatie in Noord Nederland is werving- en selectiebureau Hunter Select op zoek naar een Trainee Financial Controller. Je beschikt over minimaal een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding in economische/financiële richting aangevuld met enige ervaring met het voeren van een financiële administratie.

 • 18 Juni 2018 om 12:11

Senior Marketeer/Marketing Manager Friesland

Graag komen wij in contact met een enthousiaste en gedreven Senior Marketeer/Marketing Manager. Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die bedrijven helpt om hun prestaties te verbeteren door hightech oplossingen aan te bieden. Ben jij een ervaren Marketing Strateeg met een hands-on mentaliteit? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 18 Juni 2018 om 08:40

Marketing Manager Friesland

Graag komen wij in contact met een enthousiaste en gedreven Marketing Manager. Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die bedrijven helpt om hun prestaties te verbeteren door hightech oplossingen aan te bieden. Ben jij een ervaren Marketing Strateeg met een hands-on mentaliteit? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 15 Juni 2018 om 17:06

Financieel Manager (in procedure) Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever Ziegler Brandweertechniek zoeken wij per 1 september 2018 een ervaren Financieel Manager. In deze zelfstandige rol maak jij onderdeel uit van het MT en stuur jij de financiële afdeling en ondersteunende diensten aan (5 fte). Heb jij ervaring met de implementatie van SAP en affiniteit met HR ontwikkeling? Hunter Select komt graag met jou in contact!

 • 15 Juni 2018 om 09:10

Interim Manager In- en Excasso (circa 6 maanden) Groningen

Voor onze opdrachtgever, een aansprekende zakelijke dienstverlener in Groningen, zijn wij op zoek naar een resultaat- en klantgerichte Interim Manager In- en Excasso voor de duur van ca. 6 maanden. In deze functie ben jij een belangrijke schakel tussen jouw team en de rest van de organisatie. Ben jij een peoplemanager en denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 15 Juni 2018 om 14:02

International Trader Groningen

Are you a Sales Professional with a commercial drive, but do you also like working in a team? Do you like managing relationships and would you like to work within an international working environment and achieve the best deals? Apply now to this dynamic job!

 • 14 Juni 2018 om 15:15

Interim Bedrijfsleider/Directeur Wegenbouw (Civiel) voor 2-3 jaar Omgeving Groningen

Graag komen wij in contact met een Interim Bedrijfsleider/Directeur die voor de duur van 2 à 3 jaar verder wil bouwen aan de positionering en bedrijfsvoering van een groeiende organisatie in de GWW & logistieke dienstverlening/sector. Heb jij ruime ervaring als het gaat om het verbeteren van processen en het structuren van afdelingen? Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 14 Juni 2018 om 10:48

Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering (in procedure) Noord-Nederland

Voor onze opdrachtgever, een professionele en maatschappelijke zorgorganisatie in Noord-Nederland, zijn wij op zoek naar een Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering . Als Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering analyseer jij de organisatiedoelen en -processen op strategisch/tactisch niveau, op basis hiervan bepaal jij jouw visie op de informatiebehoefte binnen de organisatie. Je initieert en leidt programma's en projecten. Je adviseert over de inrichting van IT en bewaakt dit proces. In de rol van Manager Informatisering & Automatisering geef je leiding aan de afdeling Informatiemanagement en IT-Beheer en Services (in totaal 20 medewerkers). Meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 14 Juni 2018 om 09:17

Adjunct-directeur Informatisering & Automatisering (in procedure) Groningen

Heb jij ervaring als Manager Informatisering & automatisering, houd je van vernieuwing en ben je een echte people manager? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 14 Juni 2018 om 09:17

Teamleider Ontwikkeling Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een aansprekende gemeente in de provincie Groningen, zijn wij op zoek naar een verbindende en resultaatgerichte Teamleider Ontwikkeling. In deze functie heb jij een verbindende rol tussen de teams van de afdeling Samenleving & Ontwikkeling. Weet jij als geen ander jouw teamleden te enthousiasmeren, activeren en mobiliseren om samenwerkingen op te zoeken?  Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 13 Juni 2018 om 16:11

Commercieel Adviseur Communicatie & ICT Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve organisatie die maatwerkoplossingen levert op het gebied van communicatie- en ICT-oplossingen, zijn wij op zoek naar een gedreven Commercieel Adviseur (Communicatie & ICT). Beschik jij over meerdere jaren sales ervaring en geeft het jou voldoening om jouw klanten een passende maatwerkoplossing te kunnen bieden? Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 6 Juni 2018 om 11:08

Planner/Werkvoorbereider Omgeving Groningen

In de functie van Planner/Werkvoorbereider maak je onderdeel uit van een team van specialisten binnen het Bedrijfsbureau. In deze functie houd je je bezig met het realiseren van project-voorbereidende werkzaamheden (planning, werkvoorbereiding, project- en budgetbewaking). Ben jij klantgericht en beschik jij over ruime ervaring en kennis op het gebied van projectmatig werken? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 6 Juni 2018 om 09:52
โŒ