[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Productieplanner Friesland

Voor onze opdrachtgever, een groeiende productieorganisatie in Friesland, zijn wij op zoek naar een ondernemende Productieplanner. In deze functie ben jij de spil tussen de afdeling Operations en de productie. Wil jij graag onderdeel uitmaken van een professionele en groeiende organisatie? Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 19 April 2018 om 16:52

Projectaccountant & administrateur Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar ambitieuze Projectcontroller die het leuk vindt om enerzijds netjes de administratie en rapportages bij te houden en anderzijds graag mee werkt aan de ontwikkeling van de financiële functie binnen de organisatie. Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select. 

 • 18 April 2018 om 16:50

Teamleider Kliniek Groningen

Voor onze opdrachtgever in Groningen zoeken wij een Teamleider Kliniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek naar geneesmiddelen en geef je leiding aan circa 30 medewerkers. Ben jij flexibel, stressbestendig en sta jij stevig in je schoenen? Neem dan voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 18 April 2018 om 08:52

Projectcontroller Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar ambitieuze Projectcontroller die het leuk vindt om enerzijds netjes de administratie en rapportages bij te houden en anderzijds graag mee werkt aan de ontwikkeling van de financiële functie binnen de organisatie. Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select. 

 • 16 April 2018 om 13:52

Adjunct-directeur Informatisering & Automatisering (I&A) Groningen

Heb jij ervaring als Manager Informatisering & automatisering, houd je van vernieuwing en ben je een echte people manager? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 13 April 2018 om 15:06

Technisch Accountmanager Noord-en Midden Nederland

Voor onze opdrachtgever, Holthausen Groep, zijn wij op zoek naar een Technisch Accountmanager. Voor de uitbreiding van het salesteam zoekt Holthausen een ervaren accountmanager voor het onderdeel gassen en veiligheid. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor new business en onderhoud je relaties met potentiële en bestaande klanten. Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 12 April 2018 om 10:19

Finance Director (RA/RC) Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een internationale handelsorganisatie nabij Groningen, zijn wij op zoek naar een proactieve en stevige Finance Professional. Heb jij een afgeronde RA/RC opleiding, ca. 10 jaar werkervaring en beschik jij over leidinggevende ervaring? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 11 April 2018 om 10:07

Operationeel Directeur (vervuld) Sneek

Voor onze opdrachtgever Donkergroen zijn wij op zoek naar een Operationeel Directeur. Bent u de professional die deze eindverantwoordelijke positie ambieert bij een dynamisch familiebedrijf, actief in vergroening en verduurzaming? Geeft u inspirerend leiding aan teams die een ambitieuze ontwikkeling doormaken? Bent u gericht op samenwerken, ontwikkelen en het behalen van resultaten vanuit krachtenbundeling? Dan nodigen wij u uit om te reageren!

 • 10 April 2018 om 09:35

Stagiair Werving en Selectie Groningen

Hunter Select is vanaf september 2018 op zoek naar een stagiair Consultant. Als stagiair bij Hunter Select werk je aan diverse werving- en selectieopdrachten. Hierbij help je de consultants om de juiste match te vinden tussen de opdrachtgever en kandidaat. Dit houdt in dat je ondersteuning biedt bij het in kaart brengen van de vraag van de opdrachtgever, het functieprofiel samenstelt, potentiële kandidaten benadert en samen met een consultant diepte-interviews afneemt. In je werk ben jij te typeren als professioneel, proactief en mensgericht.

Bij Hunter Select krijg je de mogelijkheid om je onder andere op de volgende gebieden te ontwikkelen:
• Brede kennis verwerven van de huidige arbeidsmarkt, de branches en de diverse bedrijven die hierin opereren;
• Ervaring opdoen met complexe HRM- en arbeidsmarktvraagstukken;
• Creëren van meer diepgang in je gesprekstechnieken;
• Communicatieve vaardigheden, in staat zijn gesprekspartner te zijn op diverse niveaus met opdrachtgevers en kandidaten;
• Het ontwikkelen en verbeteren van je commerciële- en bedrijfskundige vaardigheden;
• Inzicht in diverse persoonlijkheids- en capaciteitentests;
• Werken met recruitmentsystemen.

 • 6 April 2018 om 17:06

Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering Noord-Nederland

Voor onze opdrachtgever, een professionele en maatschappelijke zorgorganisatie in Noord-Nederland, zijn wij op zoek naar een Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering . Als Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering analyseer jij de organisatiedoelen en -processen op strategisch/tactisch niveau, op basis hiervan bepaal jij jouw visie op de informatiebehoefte binnen de organisatie. Je initieert en leidt programma's en projecten. Je adviseert over de inrichting van IT en bewaakt dit proces. In de rol van Manager Informatisering & Automatisering geef je leiding aan de afdeling Informatiemanagement en IT-Beheer en Services (in totaal 20 medewerkers). Meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 4 April 2018 om 14:59

Adviseur Energietransitie Groningen

Voor E&E Advies zijn wij op zoek naar een Adviseur Energietransitie. Je bent verantwoordelijk voor het aanjagen en uitvoeren van adviesopdrachten en projecten op het gebied van de energietransitie. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en bent tevens inhoudelijk gesprekspartner voor jouw opdrachtgevers. Heb jij een sterke drive om de energietransitie te laten slagen en ben je een ondernemende en resultaatgerichte verbinder?  Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 4 April 2018 om 13:23

Junior Productspecialist/Trainer (Software) Groningen/Internationaal

Werving- en selectiebureau Hunter Select is voor haar opdrachtgever, een groeiende en internationale ontwikkelaar van 3D design software, op zoek naar een Junior Productspecialist/Trainer. Je bent HBO afgestudeerd in een technische richting, voorkeur werktuigbouw of scheepsbouw, en hebt interesse in CAD/CAM software. Je wilt graag je kennis verder ontwikkelen en dit inzetten voor het behouden of creëren van tevreden klanten. Je bent flexibel inzetbaar en houdt van reizen.

 • 3 April 2018 om 10:08

Manager Informatisering & Automatisering Noord-Nederland

Voor onze opdrachtgever, een professionele en maatschappelijke zorgorganisatie in Noord-Nederland, zijn wij op zoek naar een Manager Informatisering & Automatisering. Als Manager Informatisering & Automatisering analyseer jij de organisatiedoelen en -processen op strategisch/tactisch niveau, op basis hiervan bepaal jij jouw visie op de informatiebehoefte binnen de organisatie. Je initieert en leidt programma's en projecten. Je adviseert over de inrichting van IT en bewaakt dit proces. In de rol van Manager Informatisering & Automatisering geef je leiding aan de afdeling Informatiemanagement en IT-Beheer en Services (in totaal 20 medewerkers). Meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 3 April 2018 om 11:59

Informatiemanager Noord-Nederland

Voor onze opdrachtgever, een professionele en maatschappelijke zorgorganisatie in Noord-Nederland, zijn wij op zoek naar een Informatiemanager. Als Informatiemanager analyseer jij de organisatiedoelen en -processen op strategisch/tactisch niveau, op basis hiervan bepaal jij jouw visie op de informatiebehoefte binnen de organisatie. Je initieert en leidt programma's en projecten. Je adviseert over de inrichting van IT en bewaakt dit proces. In de rol van Informatiemanager geef je leiding aan de afdeling Informatiemanagement en IT-Beheer en Services (in totaal 20 medewerkers). Meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 29 Maart 2018 om 18:21

Energieke Accountmanager Noord-en Midden Nederland

Voor onze opdrachtgever, Holthausen Groep, zijn wij op zoek naar een energieke Accountmanager. Voor de uitbreiding van het salesteam zoekt Holthausen een ervaren accountmanager voor het onderdeel gassen en veiligheid. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor new business en onderhoud je relaties met potentiële en bestaande klanten. Neem voor meer informatie contact op met Hunter Select!

 • 4 April 2018 om 15:43

Inkoper (met focus op kwaliteit) Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een internationale productieorganisatie in de omgeving van Groningen, zijn wij op zoek naar een Inkoper (met focus op kwaliteit) . Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid en de kwaliteit van de ingekochte goederen en diensten. Ook initieer en coördineer jij leveranciers audits. Ben jij analytisch sterk en beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden? Wij komen graag met je in contact!

 • 28 Maart 2018 om 12:14

International Sales Support Wolvega

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler die voornamelijk actief is in de automotive, de industrie en de doe-het-zelf branche, zoeken wij een International Sales Support. Wil jij graag fungeren als spin in het web, kan jij snel schakelen en spreekt het werken binnen een dynamische omgeving jou aan? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 27 Maart 2018 om 17:09

Manager Magazijn Friesland

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler die voornamelijk actief is in de automotive, de industrie en de doe-het-zelf branche, zoeken wij een Manager Magazijn. Ben jij ondernemend, doortastend en heb jij ambities om door te groeien naar de functie van Manager Operations? Kan jij daarnaast snel schakelen en spreekt het werken binnen een dynamische omgeving jou aan? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 27 Maart 2018 om 14:33

International Sales Assistant Wolvega

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler die voornamelijk actief is in de automotive, de industrie en de doe-het-zelf branche, zoeken wij een International Sales Assistant. Wil jij graag fungeren als spin in het web, kan jij snel schakelen en spreekt het werken binnen een dynamische omgeving jou aan? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 27 Maart 2018 om 14:29
โŒ