[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Controller Groningen

Heb jij passie voor de jeugdzorg en zou jij graag een deskundige bijdrage wil leveren aan deze gerenommeerde en klantgerichte zorgorganisatie in Groningen? Wij komen graag in contact met een ervaren Controller. Vanzelfsprekend krijg je ook de tools, de ondersteuning én de waardering om jouw inbreng zo waardevol mogelijk te maken! Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 8 Augustus 2018 om 14:02

Marketeer / New Business Developer Leeuwarden

Voor A House of Happiness, dé decoratiespecialist op het gebied van op maat gemaakte gordijnen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en proactieve Marketeer/ New Business Developer! Heb jij kennis van marketing en het in de markt zetten van producten? Ben jij daarnaast een creatief en bevlogen Marketeer die vanuit zijn of haar intrinsieke motivatie net dat stapje extra doet? Dan komen wij graag in contact met jou!

 • 8 Augustus 2018 om 10:27

Manager Accounting & Reporting Eemshaven

Ben jij een proactieve Finance Professional en wil je je eigen positie creëren en ontwikkelen? Vind je het leuk om te werken in een dynamische werkomgeving en ben je een ambitieuze zelfstarter? Reageer dan op deze dynamische baan!

 • 6 Augustus 2018 om 15:15

Sales Manager Drachten

Is sales jouw passie? Zoek jij graag naar oplossingen die écht aansluiten bij de klantvraag? Beschik jij over enthousiasme en doorzettingsvermogen? Weet jij het vertrouwen te wekken van de klant en ben je een gesprekspartner op alle niveaus? Werk je graag voor een bedrijf dat het verschil maakt? Word dan Sales Manager bij Caparis! Voor meer informatie neem contact op met Hunter Select.

 • 3 Augustus 2018 om 14:49

Product Manager (Hydrauliek) Kootstertille

Voor onze opdrachtgever, Stertil te Kootstertille, zoeken wij een gedreven Product Manager voor de productgroep Stertil Koni. Ben jij die proactieve, enthousiaste en creatieve professional die zich inzet voor het optimaliseren van de productpakketten? Sta jij altijd klaar voor jouw klanten en ben jij goed in het vertalen van vraagstukken naar oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 1 Augustus 2018 om 14:20

Finance Director (RA/RC) Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever, een internationale handelsorganisatie nabij Groningen, zijn wij op zoek naar een proactieve en stevige Finance Professional. Heb jij een afgeronde RA/RC opleiding, ca. 10 jaar werkervaring en beschik jij over leidinggevende ervaring? Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 1 Augustus 2018 om 11:57

Global Sales Manager (vervuld) Kootstertille

Ben jij een Global Sales Manager met de gevraagde competenties? Heb jij gevoel voor relaties? Werk jij graag binnen een internationale en technische setting, waarbij reizen een extra dimensie aan jouw functie geeft? Reageer dan op deze dynamische baan.

 • 1 Augustus 2018 om 10:44

HR Business Partner (vervuld) Zwolle

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende producent in windturbines, is Hunter Select op zoek naar een ondernemende en mensgerichte HR Business Partner. Geef jij graag gevraagd en ongevraagd advies aan het management? Sta jij stevig in je schoenen en vind jij het leuk om leidinggevenden te coachen en te begeleiden? Wij komen graag met jou in contact.

 • 31 Juli 2018 om 16:12

Interim HR Business Partner (vervuld) Drenthe

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren HR-professional die per direct beschikbaar is voor een interessante interim opdracht. Ben jij de komende tijd voor 3 à 4 dagen beschikbaar? Neem dan contact op met Hunter Select, wij vertellen je graag meer!

 • 30 Juli 2018 om 16:00

HR Manager/Business Partner (vervuld) Buitenpost

Voor onze opdrachtgever, een dynamische en groeiende productieorganisatie/ distributeur zijn wij op zoek naar een HR Manager/Business Partner. Jij bent ondernemend, enthousiast en inspirerend. Je beschikt over een gezonde portie doorzettingsvermogen en brengt meerdere jaren werkervaring mee binnen een internationale werkomgeving.

 • 27 Juli 2018 om 13:18

Senior HR adviseur/Business Partner (in procedure) Drenthe

Ben jij het organisatietalent wat wij zoeken? Kun jij koers en focus houden in een dynamische, veranderende omgeving en krijg jij energie van het begeleiden van transities? Beschik je over een mensgerichte en klantgerichte houding en verbind jij op een coachende wijze leidinggevenden, medewerkers en (tegenstrijdige) belangen met elkaar? Dan bij jij de Senior HR adviseur/business partner die wij zoeken!

 • 26 Juli 2018 om 16:39

Junior Trader (Mandarijn/Kantonees) Groningen

Voor een jonge en snelgroeiende handelsonderneming in medische hulpmiddelen en cosmetica zoeken wij een Trader Cosmetica. In deze functie onderhoud jij het dagelijkse contact met relaties in Azië. Zijn jouw Nederlandse en Engelse taalvaardigheden goed ontwikkeld en beheers je daarnaast Mandarijn/Kantonees? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 25 Juli 2018 om 15:53

Junior Trader Groningen

Voor een jonge en snelgroeiende handelsonderneming in medische hulpmiddelen en cosmetica zoeken wij een Junior Trader. In deze functie onderhoud jij het dagelijkse contact met relaties in Europa. Ben jij net klaar met je studie en zijn jouw Nederlandse en Engelse taalvaardigheden goed ontwikkeld? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 25 Juli 2018 om 15:49

Administrateur Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Administrateur. Wil jij werken bij een groeiende en innovatieve organisatie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 25 Juli 2018 om 15:42

Sales Professional Groningen

Ben jij een Sales Professional met een commerciële drive, maar vind jij het ook leuk om in een team te werken? Heb jij gevoel voor relaties? Werk jij graag binnen een internationale werkomgeving, en wil jij graag de beste deals binnenslepen? Reageer dan op deze dynamische baan!

 • 25 Juli 2018 om 10:59

International Trader Groningen

Are you a Sales Professional with a commercial drive, but do you also like working in a team? Do you like managing relationships and would you like to work within an international working environment and achieve the best deals? Apply now to this dynamic job!

 • 25 Juli 2018 om 10:59

Projectcontroller Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek een enthousiaste en ambitieuze collega die het leuk vindt om enerzijds de planning&control cyclus bij te houden en anderzijds graag mee werkt aan de ontwikkeling van de controller functie binnen Solarfields. Je verzorgt periodieke rapportages en analyses en adviseert het management.
Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving in een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select. 

 • 25 Juli 2018 om 14:16

Facilitair Inkoper Friesland

Wil je graag aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf? Voor een productieorganisatie in Friesland zijn wij op zoek naar een Facilitair Inkoper. In deze functie ligt de nadruk op het inkopen van een breed pakket van goederen en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het inkoop- en uitbestedingsproces, van offerteaanvraag tot en met opdrachtverstrekking. Spreekt dit je aan en wil graag meer weten over de functie en de organisatie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 24 Juli 2018 om 12:35

Buyer Drenthe

Wij komen graag in contact met een Buyer (operationeel). Onze opdrachtgever is een internationale productieorganisatie in Drenthe. Heb jij een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie, ben jij commercieel en heb jij een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal? Wij vertellen je graag meer over deze afwisselende functie!

 • 24 Juli 2018 om 12:07
โŒ