[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Sales Support Medewerker Utrecht

Ben jij op zoek naar een brede sales functie mét doorgroeimogelijkheden? Wij zoeken voor onze opdrachtgever, Noordhoff Health, een Sales Support Medewerker. In deze functie onderhoud jij klantrelaties en bied jij proactief ondersteuning aan een team van Accountmanagers in het verkoopproces. Meer informatie? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 15 Februari 2019 om 16:43

Senior Business Controller Drenthe

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Kan je kritisch en onafhankelijk denken, maar opereer je als een echte teamspeler? Heb jij passie voor je vak en wil jij hét verschil uit kunnen maken binnen een gerenommeerde zorginstelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lijkt jou het leuk om een belangrijke sparringspartner, ontwikkelaar en adviseur te zijn op het gebied van finance, business en strategie, reageer dan op deze functie voor Senior Business Controler.

 • 15 Februari 2019 om 14:54

Senior HR Adviseur (on hold) Nabij Groningen

Voor een toonaangevend digitaal productiebedrijf nabij Groningen is Hunter Select op zoek naar een Senior HR Adviseur die beschikt over een afgeronde HBO- opleiding P&O/P&A/HRM (of vergelijkbaar) en minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een productieomgeving. 

 • 14 Februari 2019 om 16:07

Directeur technische groothandel Bolsward

Voor Howitec, dé specialist op het gebied van netten, zijn wij op zoek naar een inspirerende Directeur. Als directeur ben je een ondernemer, verbinder en coach in één. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de resultaatontwikkeling, continuïteit en groei van de organisatie. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 13 Februari 2019 om 12:36

Junior Trader Groningen

Ben jij een Sales Professional met een commerciële drive, maar vind jij het ook leuk om in een team te werken? Heb jij gevoel voor relaties? Werk jij graag binnen een internationale werkomgeving, en wil jij graag de beste deals binnenslepen? Reageer dan op deze dynamische baan!

 • 12 Februari 2019 om 10:00

International Trader Groningen

Are you a Sales Professional with a commercial drive, but do you also like working in a team? Do you like managing relationships and would you like to work within an international working environment and achieve the best deals? Apply now to this dynamic job!

 • 12 Februari 2019 om 09:04

Start als financieel adviseur je eigen OAMKB-vestiging! Noord Oost Nederland

Help jij ondernemers niet alleen met hun administratie maar vooral met ondernemen? Beschik jij over minimaal vijf jaar ervaring als accountant, belastingadviseur, bedrijfs- of financieel adviseur, controller, financieel directeur of administrateur en wil jij graag zelf ondernemer worden? Deze formule geeft jou net dat steuntje in de rug om de stap te wagen.
Word nu zelfstandig financieel adviseur met een eigen online kantoor en ervaren collega's die je graag verder helpen. Start vandaag nog met jouw eigen onderneming!

 • 6 Februari 2019 om 10:09

Vestigingsleider/Planner (in procedure) Delfzijl

Voor Radio Holland zijn wij op zoek naar een Vestigingsleider/Planner, in deze functie ben je verantwoordelijk voor de hiërarchische en operationele aansturing van het team van 9 service engineers (5 in Delfzijl en 4 in Den Helder). Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 4 Februari 2019 om 11:45

Accountmanager Hoger onderwijs Landelijk

Voor onze opdrachtgever, Noordhoff Uitgevers, zoeken wij een proactieve, resultaatgerichte en energieke Accountmanager. Wil jij graag meebouwen aan de groei van Noordhoff Uitgevers en wil jij een aandeel hebben in steeds beter onderwijs? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 1 Februari 2019 om 16:36

Accountmanager Taaltraining Landelijk

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een proactieve Accountmanager. Ben jij ondernemend, energiek en zelfstartend? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 1 Februari 2019 om 16:00

Business Developer Utrecht

Voor Noordhoff zijn wij voor de afdeling Noordhoff Academy op zoek naar een Business Developer. Als Business Developer ben jij dé specialist op het gebied van digitale en blended oplossingen. Je zoekt samen met klanten naar online en offline mogelijkheden om professionals in het onderwijs bij en/of na te scholen. Wil je meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 1 Februari 2019 om 14:15

IT Manager Groningen

In deze rol van IT Manager ben je verantwoordelijk voor het analyseren van bestaande systemen en bedrijfsprocessen om hierin verbeteringen te initiëren en te realiseren. Verantwoordelijk voor alle IT vraagstukken binnen BAT Groningen en de aansturing van de afdeling IT.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Onderzoeken van mogelijkheden naar het verbeteren/optimaliseren van bestaande systemen en bedrijfsprocessen binnen de kaders van het BAT beleid:
- Verwerven van inzicht in bedrijfsprocessen en mogelijke/gewenste wijzigingen;
- Voeren van overleg met lijnmanagement over strategie, werkprocessen, KPI’s e.d., inventariseren van knelpunten in processen en systemen;
- Analyseren van bevindingen, inventariseren van mogelijkheden tot aanpassing van systemen en definiëren van systeem- en procesveranderingen;
- Implementeren van regionale en globale IT initiatieven en gebruikmaken van best practices van andere locaties/organisaties;
- Bevorderen van het procesdenken in de organisatie en uitoefenen van een spilfunctie hieromtrent;
- Zorgen voor het implementeren van gewijzigde/nieuwe IT-functionaliteiten n.a.v. goedgekeurde projecten en wijzigingsverzoeken;
- Begeleiden van het technische ontwerp van systemen door externe specialisten en beoordelen van het ontwerp in relatie tot de functionele eisen;
- Coördineren van tests, implementatie en overdracht naar de gebruikersorganisatie;
- Bewaking van uitvoering in kwalitatief en voortgangstechnisch opzicht;
- Coördineren van het lokale IT budget;
- Onderhouden van contacten met alle relevante belanghebbenden binnen en buiten de organisatie;
- Volgen van ontwikkelingen in het vakgebied, signaleren van relevante ontwikkelingen voor de organisatie en het vertalen van deze ontwikkelingen naar de organisatiespecifieke situatie.

 • 31 Januari 2019 om 16:37

Administrateur Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Administrateur. Wil jij werken bij een groeiende en innovatieve organisatie op het gebied van duurzame energie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 31 Januari 2019 om 14:44

Financieel Analist Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een communicatieve en gestructureerde Financieel Analist. Als Financieel Analist ben je verantwoordelijk voor het maken van financiële doorrekeningen t.a.v. de haalbaarheid van projecten en houd je je bezig met de financiering van projecten.

Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 31 Januari 2019 om 13:48

Consultant E-learning Utrecht

Voor onze opdrachtgever, Noordhoff Health, zijn wij op zoek naar ondernemende, vernieuwende en initiatiefrijke Consultant. Beschik jij over relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheden? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 31 Januari 2019 om 11:04

Assembly Manager Friesland

Voor onze opdrachtgever, innovatieve en internationale productieorganisatie in Friesland, zijn wij op zoek naar een Assembly Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de assemblage van geavanceerde mechatronische systemen. In een veilige werkomgeving help jij jouw assemblageteams zodanig dat ze de kwaliteit van hun werk kunnen realiseren binnen de afgesproken planning. Ben jij de people manager die wij zoeken? Neem contact op met Hunter Select!

 • 30 Januari 2019 om 17:28

Production Manager Friesland

In de functie van Production Manager van de metaalbewerkingsafdeling ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de metaalonderdelen voor geavanceerde mechatronische systemen. Dit doe je met een team van ruim 25 Parts Production medewerkers in dag- en tweeploegendienst, die werken met moderne CNC gestuurde productiemiddelen. Meer weten over deze uitdagende functie bij een innovatieve en internationale productieorganisatie in Friesland? Neem contact op met Hunter Select!

 • 30 Januari 2019 om 17:27

Business Developer (zonneparken) Regio Midden-Oost Nederland

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Business Developer (Regio Midden-Oost Nederland). Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het identificeren en vastleggen van locaties die geschikt zijn voor de realisatie van grond gebonden zonneparken. Daarnaast denk je proactief mee aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ‘business opportunities’.  Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select.

 • 30 Januari 2019 om 17:03

Accountmanager Solar Regio Zuid-West Nederland

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Accountmanager Solar (Regio Zuid-West Nederland). Als Accountmanager Solar ben je verantwoordelijk voor het identificeren en vastleggen van locaties die geschikt zijn voor de realisatie van grond gebonden zonneparken. Daarnaast denk je proactief mee aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ‘business opportunities’.  Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select.

 • 30 Januari 2019 om 17:01

Accountmanager Solar Groningen

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Accountmanager Solar. Als Accountmanager Solar ben je verantwoordelijk voor het identificeren en vastleggen van locaties die geschikt zijn voor de realisatie van grond gebonden zonneparken. Daarnaast denk je proactief mee aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ‘business opportunities’.  Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select.

 • 30 Januari 2019 om 15:10
โŒ