[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Innovatie Manager Drenthe

Voor onze opdrachtgever, TVM, zijn wij op zoek naar een Innovatie Manager. Ben jij creatief en klantgericht en heb je daarnaast commercieel inzicht? En weet jij hoe je een concept iteratief ontwikkelt en snel stappen maakt? Dan komen wij graag met jou in contact!

 • 9 Juli 2020 om 12:06

Business Unit Manager Zon op Dak (in procedure) Groningen - Rotterdam - Arnhem

Voor de Business Unit "Zon op Dak" van Solarfields zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager. Als Business Unit Manager bepaal jij de strategie voor deze Business Unit; je stuurt het team aan (4 fte) en zorgt voor een verdere groei. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 6 Juli 2020 om 08:42

Learning Experience Lead Utrecht

For Infinitas Learning we are looking for a Learning Experience Lead. Are you able to switch between strategic, tactical and operational levels and would you like to work within an organization in the (professional) educational sector? Do you have experience in digital product management, ideally in a B2B or SaaS environment, and the desire to go deep into digital learning and didactics? We would like you to contact Hunter Select!

 • 3 Juli 2020 om 14:35

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst (in procedure) Heerenveen

Lijkt het jou leuk om bij een Fries familiebedrijf te werken dat volop in ontwikkeling is? Voor Tolsma Tanks in Heerenveen zijn wij op zoek naar een Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst. Ben jij commercieel ingesteld, heb jij affiniteit met techniek en heb jij een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal? Wij komen graag met je in contact! Wil je meer weten over deze afwisselende en uitdagende functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 3 Juli 2020 om 09:35

Ondernemende MKB Accountant (AA) Groningen

Voor onze opdrachtgever, RBZ Accountants en Ondernemersadviseurs, zoeken wij een ondernemende en proactieve MKB accountant. In deze functie werk jij voor en praat jij met ondernemers. Ben jij op zoek naar een zelfstandige rol en kom jij goed tot je recht in een organisatie waar je volop kansen kunt benutten? Hunter Select komt graag met jou in contact!

 • 2 Juli 2020 om 16:23

Corporate Finance Accountant Groningen

Zorg jij als Corporate Finance Accountant voor het leveren van tijdige, relevante en innovatieve financiële rapportages en analyses? En fungeer jij graag als sparringpartner? Wij komen graag in contact met een mensgerichte teamplayer die beschikt over ervaring op het gebied van accounting en reporting.

 • 1 Juli 2020 om 15:43

Teamlead Learning Experience Utrecht

Voor Infinitas Learning zijn wij op zoek naar een Learning Experience Lead. Kan jij moeiteloos schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en werk jij graag in een organisatie in de (professioneel-) educatieve sector? Heb jij aantoonbare ervaring in digitaal productbeheer, idealiter in een B2B- of SaaS-omgeving, en de wens om diep in te gaan op digitaal leren en didactiek? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 1 Juli 2020 om 12:20

Teamleider Onderwijs/Locatiemanager - Locatie Groningen (vervuld) Groningen

Heb jij ervaring als leidinggevende binnen het onderwijs en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van speciaal onderwijs voor jongeren met een complexe ondersteuningsvraag? Voor Portalis zoeken wij een bevlogen Teamleider Onderwijs voor de locatie Keerpunt Groningen. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 1 Juli 2020 om 11:13

Teamleider Onderwijs/Locatiemanager - Portalis Kortehemmen (vervuld) Portalis Kortehemmen

Heb jij ervaring als leidinggevende binnen het onderwijs en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van speciaal onderwijs voor jongeren met een complexe ondersteuningsvraag? Voor Portalis zoeken wij een bevlogen Teamleider Onderwijs/Locatiemanager voor de locatie Kortehemmen. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 1 Juli 2020 om 11:12

Teamleider Onderwijs/Locatiemanager (in procedure) Portalis Kortehemmen

Heb jij ervaring als leidinggevende binnen het onderwijs en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van speciaal onderwijs voor jongeren met een complexe ondersteuningsvraag? Voor Portalis zoeken wij een bevlogen Teamleider Onderwijs/Locatiemanager voor de locatie Kortehemmen. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 30 Juni 2020 om 13:06

Teamleider Onderwijs/Locatiemanager (80-100%) in procedure Groningen

Heb jij ervaring als leidinggevende binnen het onderwijs en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van speciaal onderwijs voor jongeren met een complexe ondersteuningsvraag? Voor Portalis zoeken wij een bevlogen Teamleider Onderwijs voor de locatie Keerpunt Groningen. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 29 Juni 2020 om 12:59

Process Manager / Proces Technoloog Groningen

Ben jij die ondernemende Process Manager / Proces Technoloog die op zoek is naar een uitdagende rol binnen een hightech productieomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om resultaten te boeken?

 • 24 Juni 2020 om 12:26

Commissaris Marketing & Communicatie Γ©n een Commissaris IT (vervuld) Leeuwarden

Voor onze opdrachtgever, Zevenwouden in Leeuwarden, zijn wij op zoek naar een Commissaris Marketing & Communicatie én een Commissaris IT. Beschikt u over actuele en relevante governance ervaring, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening? Dan komen wij graag met u in contact!

 • 23 Juni 2020 om 17:23

Technical Support Expert Landelijk

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Technical Support Expert. Vind jij het leuk om vanuit je technische expertise je collega’s met raad en daad bij te staan bij de ontwikkeling en realisatie van zonneparken? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 22 Juni 2020 om 15:51

Ambtelijk Secretaris (20 uur) Groningen

Ben jij een échte duizendpoot, kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en beweeg je je makkelijk in een wereld die snel verandert?
Voor Elker zijn wij op zoek naar een Ambtelijk Secretaris (20 uur) in Groningen. Beschik jij over relevante werkervaring en heb je kennis van de WOR? Wij komen graag met je in contact!

 • 18 Juni 2020 om 17:27

Ambtelijk Secretaris (20-24 uur) Groningen

Ben jij een duizendpoot, iemand die goed kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zich makkelijk beweegt in een wereld die snel verandert? Voor Elker zijn wij op zoek naar een Ambtelijk Secretaris (20 uur) in Groningen. Beschik jij over relevante werkervaring en heb je kennis van de WOR? Wij komen graag met je in contact!

 • 18 Juni 2020 om 16:18

Toezichthouder FinanciΓ«n Noord-Groningen

Om het algemeen bestuur compleet te maken is Lauwers & Eems op zoek naar een Toezichthouder Financiën.

De toezichthoudende leden geven op passende wijze uitvoering aan de maatschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid van Schoolbestuur Lauwers en Eems. De Code goed bestuur voor het primair onderwijs wordt nageleefd en de daarin genoemde principes voor governance zijn ook leidraad voor de toezichthoudende leden.

De toeziende bestuursleden hebben de volgende taken en verantwoordelijkheden op grond van de statuten van stichting Schoolbestuur Lauwers en Eems en het bestuursreglement van stichting Schoolbestuur Lauwers en Eems.
• Het uitoefenen van integraal en onafhankelijk toezicht op de organisatie, waarbij de bestuursleden het toezicht zodanig inrichten dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid daarin tot uiting komt. Onderwerpen van toezicht zijn:
- Ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van strategie.
- De resultaten en doelstellingen die de organisatie realiseert.
- Het functioneren en handelen van de directeur-bestuurders.
- De wijze waarop het dagelijks bestuur omgaat met de risico’s op de langere termijn.
- De effecten van belangrijke externe ontwikkelingen.
- De relatie met de leerlingen, ouders, leidinggevenden en personeel en de externe. belanghebbenden, zoals de medezeggenschap, gemeenten en het toeleverend en afnemend onderwijsveld en bedrijven.
- Het geven van invulling aan de openbare identiteit van de openbare scholen.
- De statutair voorgeschreven taken inzake toezicht houden.
• Het gevraagd en ongevraagd adviseren van de directeur-bestuurders en optreden als klankbord.
• Het nemen van statutair voorgeschreven beslissingen.
• Het functioneren als werkgever voor de directeur-bestuurders.
• Het jaarlijks evalueren van het toezicht door het algemeen bestuur. 

Lauwers en Eems zoekt een toezichthouder met kennis en ervaring op het gebied van financiën.

Het toeziend bestuurslid met de portefeuille financiën heeft een zwaardere functie dan de overige toeziende bestuursleden, vergelijkbaar met de functie van voorzitter. Dit bestuurslid is lid van de audit- en treasurycommissie en adviseert het algemeen bestuur over financiële zaken, ontwikkelingen en risico’s en over financiële statutair voorgeschreven beslissingen als het goedkeuren van de begroting en de jaarrekening van de organisatie.

Planning:
Eerste selectie op grond van ontvangen sollicitaties: van 17-08 tot 22-08-2020
Eerste selectiegesprekken met BenoemingsAdviesCommissie: van 31-08 tot 05-09-2020
Eventuele tweede ronde selectiegesprekken met BAC: van 07-09 tot 12-09-2020
Start toezichthouderschap 1e termijn: per 15-04-2021

 • 11 Juni 2020 om 12:24

Toezichthouder Onderwijs Noord-Groningen

Om het algemeen bestuur compleet te maken is Lauwers & Eems op zoek naar een Toezichthouder Onderwijs.

De toezichthoudende leden geven op passende wijze uitvoering aan de maatschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid van Schoolbestuur Lauwers en Eems. De Code goed bestuur voor het primair onderwijs wordt nageleefd en de daarin genoemde principes voor governance zijn ook leidraad voor de toezichthoudende leden.
De toeziende bestuursleden hebben de volgende taken en verantwoordelijkheden op grond van de statuten van stichting Schoolbestuur Lauwers en Eems en het bestuursreglement van stichting Schoolbestuur Lauwers en Eems.
• Het uitoefenen van integraal en onafhankelijk toezicht op de organisatie, waarbij de bestuursleden het toezicht zodanig inrichten dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid daarin tot uiting komt. Onderwerpen van toezicht zijn:
- Ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van strategie.
- De resultaten en doelstellingen die de organisatie realiseert.
- Het functioneren en handelen van de directeur-bestuurders.
- De wijze waarop het dagelijks bestuur omgaat met de risico’s op de langere termijn.
- De effecten van belangrijke externe ontwikkelingen.
- De relatie met de leerlingen, ouders, leidinggevenden en personeel en de externe. belanghebbenden, zoals de medezeggenschap, gemeenten en het toeleverend en afnemend onderwijsveld en bedrijven.
- Het geven van invulling aan de openbare identiteit van de openbare scholen.
- De statutair voorgeschreven taken inzake toezicht houden.
• Het gevraagd en ongevraagd adviseren van de directeur-bestuurders en optreden als klankbord.
• Het nemen van statutair voorgeschreven beslissingen.
• Het functioneren als werkgever voor de directeur-bestuurders.
• Het jaarlijks evalueren van het toezicht door het algemeen bestuur.

Planning:
Eerste selectie op grond van ontvangen sollicitaties: van 17-08 tot 22-08-2020
Eerste selectiegesprekken met BenoemingsAdviesCommissie: van 31-08 tot 05-09-2020
Eventuele tweede ronde selectiegesprekken met BAC: van 07-09 tot 12-09-2020
Start toezichthouderschap 1e termijn: per 01-01-2021

 • 11 Juni 2020 om 12:24

Strategisch Marketeer Middelbaar Beroepsonderwijs Noordhoff Groningen

Ben jij op zoek naar een rol waarmee je impact kan maken? Geeft het jou veel energie om blended en digitaal leren naar een volgend niveau te tillen? Ben jij data gedreven en durf je out-of-the-box te denken? Lees dan snel verder en wie weet word jij de nieuwe Strategisch Marketeer Middelbaar Beroepsonderwijs bij Noordhoff! 

 • 5 Juni 2020 om 17:03

Digital Marketeer Noordhoff Groningen

Ben jij op zoek naar een rol waarmee je impact kan maken en je de ruimte krijgt om jouw kwaliteiten te laten zien? Geeft het jou veel energie om de digitale transitie naar een volgend niveau te tillen? Zit fact-based en data gedreven werken in jouw DNA, maar durf je ook out-of-the-box te denken? Voor Noordhoff zijn wij op zoek naar een Digital Marketeer. Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 5 Juni 2020 om 17:02
❌