[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Verbindende Teamleider Samenleving (interim, tot 2021) Noord-Oost Nederland

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Groningen, zijn wij op zoek naar een Interim Teamleider Samenleving. Het betreft een opdracht voor een periode van circa twee jaar. Graag komen wij in contact met een verbindende Teamleider die strategisch goed is onderlegd. Wil je meer weten over deze uitdagende opdracht? Neem contact op met Interim Select!

 • 12 December 2018 om 17:58

Stagiair(e) Communicatie/Marketing Groningen

Heb jij kennis van (online) marketing en communicatie en ben je enthousiast, creatief en ondernemend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een geweldige stageplek bij een professioneel en gerenommeerd werving- en selectiebureau in Groningen. Het gaat om een stageplaats vanaf februari.

 • 12 December 2018 om 16:11

Accountmanager (in procedure) Noord Nederland

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een creatieve Accountmanager met lef. Ben jij energiek, ambitieus en eager om door te groeien? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 10 December 2018 om 11:12

Interim Manager Onderhoud & Distributie (in procedure) Groningen

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Groningen een Interim Manager Onderhoud & Distributie. Heb jij minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare rol, beschik jij over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde) en woon jij op maximaal een uur rijden van de stad Groningen? Neem dan contact op met Interim Select!

 • 7 December 2018 om 09:46

Customer Service Medewerker (on hold) Stadskanaal

Voor STOPAQ, een unieke en innovatieve productieorganisatie in Stadskanaal zijn wij, op zoek naar een Customer Service Medewerker. In deze veelzijdige functie heb jij volop contact met internationale klanten. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 6 December 2018 om 14:13

Senior HR adviseur/Business Partner Drenthe

Ben jij het organisatietalent wat wij zoeken? Kun jij koers en focus houden in een dynamische, veranderende omgeving en krijg jij energie van het begeleiden van transities? Beschik je over een mensgerichte en klantgerichte houding en verbind jij op een coachende wijze leidinggevenden, medewerkers en (tegenstrijdige) belangen met elkaar? Dan ben jij de Senior HR adviseur/business partner die wij zoeken!

 • 4 December 2018 om 12:03

Teamleider Accountancy Drachten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige, flexibele, en klantgerichte Teamleider Accountancy. In deze functie stuur je op een coachende wijze het team van 6 assistent accountants aan en werk je bij én met verschillende MKB- klanten. Je houdt je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes en het maken van financiële analyses en managementrapportages. Ben jij de Teamleider die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

 • 30 November 2018 om 12:49

Operations manager ICT (in procedure) Leek

Voor Telecom Service Groep zijn wij op zoek naar een Operations Manager ICT die bijdraagt aan de ICT-strategie van de organisatie. In deze functie houd jij je bezig met het ontwikkelen, managen en realiseren van de geformuleerde doelstellingen en verandertrajecten op het vlak van de technische uitvoering wat betreft IT, Telecom, Zorg en Infrastructuur en Netwerken. Heb jij een achtergrond in de IT en ervaring met Cloud-proposities? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 29 November 2018 om 14:27

CoΓΆrdinator Huisvesting Groningen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een inspirerende kartrekker, die ervaring heeft met het in gang zetten en begeleiden van bouw- en onderhoudstrajecten. Presteer je optimaal in een complexe omgeving en haal je plezier uit het omgaan met verschillende stakeholders? Dan nodigt Hunter Select jou graag uit om te reageren.

 • 28 November 2018 om 15:39

Interim Manager Onderhoud & Distributie Groningen

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Groningen een Interim Manager Onderhoud & Distributie. Heb jij minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare rol, beschik jij over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde) en woon jij op maximaal een uur rijden van de stad Groningen? Neem dan contact op met Interim Select!

 • 28 November 2018 om 13:09

Senior Business Controller / Commercial Controller (in procedure) Assen

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ondernemende, proactieve en resultaatgerichte Commercial Controller. Ben jij een sterke finance business partner met een scherp analytisch vermogen? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 28 November 2018 om 10:00

Bid Editor Heerenveen

Zet jij graag de lijnen uit van kwaliteitsplannen op basis van bestek en tenderstrategie? Werk jij graag met deadlines en ben jij een kei in het plannen en organiseren? Dan is dit een uitgelezen kans om je carrière een vervolg te geven!

 • 27 November 2018 om 16:17

Financial Controller Leek

Ben jij een accurate en integere Financial Controller? Kun je met jouw heldere rapportages, analyses en uitvoerende taken een bijdrage leveren aan de organisatie èn hun financiële processen optimaliseren?
Als Financial Controller verwerk je tijdig alle transacties in het grootboek en dat doe je voor de verschillende entiteiten van Data B, waaronder de vestiging in Spanje. Alle financiële vraagstukken komen langs jou; zo stel je financiële- en managementrapportages op (inclusief KPI’s). Je bent een sparringpartner voor Directie en Management, waardoor je jouw adviesvaardigheden en overtuigingskracht goed kunt gebruiken. Je rapporteert aan de Directie.

 • 26 November 2018 om 10:59

International Support Specialist (in procedure) Groningen

Voor onze opdrachtgever, een groeiende en internationale ontwikkelaar van 3D design software, zoeken wij een International Support Specialist. In deze boeiende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van klanten m.b.t. (complexe) vraagstukken. Heb jij affiniteit met CAD/CAM software? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar en houd je van reizen? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 26 November 2018 om 10:19

Manager Training Center Emmeloord

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende producent in windturbines, is Hunter Select op zoek naar een slagvaardige, bevlogen en resultaatgerichte Manager. In deze zelfstandige rol maak jij onderdeel uit van het MT en stuur jij het Training Centrum aan. Heb jij relevante werkervaring, beschik jij over een hands-on mentaliteit en schakel jij moeiteloos tussen de verschillende niveaus? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 27 November 2018 om 15:14

Interim Hoofd Productie (grafische industrie) Groningen

Voor een toonaangevend digitaal productiebedrijf in het Noorden van Nederland zoekt Interim Select een Interim Hoofd Productie. Je beschikt over een afgeronde HBO- opleiding (Technische Bedrijfskunde) en hebt minimaal 4 jaar relevante leidinggevende ervaring in een vergelijkbare technische (grafische) omgeving. Je bent bij voorkeur woonachtig binnen de driehoek Groningen, Assen, Drachten.

 • 26 November 2018 om 13:36

Customer Service Medewerker Stadskanaal

Voor STOPAQ, een unieke en innovatieve productieorganisatie in Stadskanaal zijn wij, op zoek naar een Customer Service Medewerker. In deze veelzijdige functie heb jij volop contact met internationale klanten. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 23 November 2018 om 16:24

Toezichthouder, algemeen lid (vervuld) Warffum

Vanwege het vertrek van de huidige toezichthouder, is Hunter Select op zoek naar een Toezichthouder, die wordt benoemd op voordracht van de MR-VO.

U bent een generalist en beschikt over een HBO+/WO werk- en denkniveau. U heeft strategisch en beleidsmatig inzicht en affiniteit met het onderwijs. U beschikt over deskundigheid op het gebied van personeel- en organisatie-ontwikkeling en kent de taken en rollen binnen een one-tier besturingsmodel. U weet het evenwicht te bewaren tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand. U bent op de hoogte van maatschappelijk relevante vraagstukken en kunt deze relateren aan het onderwijs. Tevens bent u in staat essentiële vragen te stellen, door te vragen en in te grijpen waar nodig. U bent vertrouwd met de regio Noord-Groningen en de issues die daar spelen.

 • 23 November 2018 om 13:08
❌