[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 18 April 2019Hunter Select

Manager Digital Marketing Groningen

Ben je dé expert met visie op het gebied van digital marketing en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de (door)ontwikkeling van customer journeys? Dan is de functie van Manager Digital Marketing wellicht interessant voor jou! Hunter Select komt graag met je in contact!

 • 18 April 2019 om 15:24

Uitgever Learning Solutions Geschiedenis Groningen

Als Uitgever Learning Solutions ontwikkel je, op een vernieuwende en commerciële wijze, leeroplossingen die aansluiten bij de onderwijspraktijk van het Voortgezet Onderwijs voor de vakken geschiedenis en mens en maatschappij. Wil jij een aandeel hebben in het vormen van de toekomstige generaties? Graag komen wij met jou in contact!

 • 18 April 2019 om 13:51

Senior QESH Manager Europe (vervuld) Groningen

Ter versterking van de QESH organisatie van M&G Group Europe, zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven en proactieve QESH Manager met een hands on mentaliteit, die voortdurend op zoek is naar verbetering.

 • 18 April 2019 om 10:29

Operations Manager (vervuld) Jirnsum

Voor onze opdrachtgever Elzinga, dé specialist in spuitwerk, zijn wij op zoek naar een Operations Manager. In deze functie geeft u de leiding aan de gehele operationele organisatie. U bent de vraagbaak voor de organisatie en werkt nauw samen met uw teamleiders en werkvoorbereiders aan het verbeteren van de effectiviteit van de workflow, teneinde de uitvoering van projecten te optimaliseren en de kosten te beheersen. De Operations Manager maakt actief deel uit van het managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. Wij komen graag in contact met een kandidaat die beschikt over een HBO+/WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar operationele managementervaring in een productieorganisatie.  

 • 18 April 2019 om 10:28

Facilitair Manager (vervuld) Assen

Voor zorgorganisatie Vanboeijen in Drenthe is werving- en selectiebureau Hunter Select op zoek naar een Facilitair Manager. De nadruk in deze functie ligt bij het beoordelen en upgraden van het dienstverleningsniveau en het integreren van de twee afdelingen vastgoed en facilitair. Je bent een persoonlijk voorbeeld en in staat om te inspireren en motiveren, je handelt altijd vanuit klant- en organisatiebelang. Verder ben je verantwoordelijk voor een goed functionerend inkoop- en contractmanagement. Graag komen wij in contact met een stevige manager die op een coachende en stimulerende manier kan aansturen.

 • 18 April 2019 om 10:28

Manager Finance & Control (vervuld) Noord Nederland

Voor een gerenommeerde zorgorganisatie in Noord Nederland is Hunter Select op zoek naar een Manager Finance & Control. De nadruk in deze functie ligt op de inrichting van de financiële processen en de verdere integratie en samenwerking van de afdelingen financiën (ca. 10 fte) en control (ca. 4 fte). Ben jij een finance professional met ervaring in in leidinggeven, projectmatig werken en veranderprocessen? Dan komen we graag met jou in contact!

 • 18 April 2019 om 10:28

Operationeel Directeur (vervuld) Sneek

Voor onze opdrachtgever Donkergroen zijn wij op zoek naar een Operationeel Directeur. Bent u de professional die deze eindverantwoordelijke positie ambieert bij een dynamisch familiebedrijf, actief in vergroening en verduurzaming? Geeft u inspirerend leiding aan teams die een ambitieuze ontwikkeling doormaken? Bent u gericht op samenwerken, ontwikkelen en het behalen van resultaten vanuit krachtenbundeling? Dan nodigen wij u uit om te reageren!

 • 18 April 2019 om 10:28

HR Manager/Business Partner (vervuld) Buitenpost

Voor onze opdrachtgever, een dynamische en groeiende productieorganisatie/ distributeur zijn wij op zoek naar een HR Manager/Business Partner. Jij bent ondernemend, enthousiast en inspirerend. Je beschikt over een gezonde portie doorzettingsvermogen en brengt meerdere jaren werkervaring mee binnen een internationale werkomgeving.

 • 18 April 2019 om 10:27

Global Sales Manager (vervuld) Kootstertille

Ben jij een Global Sales Manager met de gevraagde competenties? Heb jij gevoel voor relaties? Werk jij graag binnen een internationale en technische setting, waarbij reizen een extra dimensie aan jouw functie geeft? Reageer dan op deze dynamische baan.

 • 18 April 2019 om 10:27

Adjunct-directeur Informatisering & Automatisering (vervuld) Groningen

Heb jij ervaring als Manager Informatisering & automatisering, houd je van vernieuwing en ben je een echte people manager? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 18 April 2019 om 10:27

Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering (vervuld) Noord-Nederland

Voor onze opdrachtgever, een professionele en maatschappelijke zorgorganisatie in Noord-Nederland, zijn wij op zoek naar een Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering . Als Informatiemanager/Manager Informatisering & Automatisering analyseer jij de organisatiedoelen en -processen op strategisch/tactisch niveau, op basis hiervan bepaal jij jouw visie op de informatiebehoefte binnen de organisatie. Je initieert en leidt programma's en projecten. Je adviseert over de inrichting van IT en bewaakt dit proces. In de rol van Manager Informatisering & Automatisering geef je leiding aan de afdeling Informatiemanagement en IT-Beheer en Services (in totaal 20 medewerkers). Meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met Hunter Select!

 • 18 April 2019 om 10:27

Financieel Manager (vervuld) Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever Ziegler Brandweertechniek zoeken wij per 1 september 2018 een ervaren Financieel Manager. In deze zelfstandige rol maak jij onderdeel uit van het MT en stuur jij de financiële afdeling en ondersteunende diensten aan (5 fte). Heb jij ervaring met de implementatie van SAP en affiniteit met HR ontwikkeling? Hunter Select komt graag met jou in contact!

 • 18 April 2019 om 10:27

Interim Manager HR (vervuld) Groningen

Voor onze opdrachtgever SKSG in Groningen zijn wij op zoek naar een ondernemende Manager HRM. Wil jij bijdragen aan de strategische ontwikkeling van de organisatie en de dynamiek van de externe omgeving vertalen naar vernieuwingen intern? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 18 April 2019 om 10:25

HR Business Partner (vervuld) Zwolle

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende producent in windturbines, is Hunter Select op zoek naar een ondernemende en mensgerichte HR Business Partner. Geef jij graag gevraagd en ongevraagd advies aan het management? Sta jij stevig in je schoenen en vind jij het leuk om leidinggevenden te coachen en te begeleiden? Wij komen graag met jou in contact.

 • 18 April 2019 om 10:25
OuderHunter Select

Corporate Finance Manager Groningen

Zorg jij als Corporate Finance Manager voor eeen correct en optimaal verloop van de financiële processen bij onze opdrachtgever BAT Niemeyer? Wij komen graag in contact met een mensgerichte teamplayer die beschikt over ervaring vanuit de Accountancy.

 • 16 April 2019 om 14:51

Teamleider Accountancy Drachten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige, flexibele, en klantgerichte Teamleider Accountancy. In deze functie stuur je op een coachende wijze het team van 6 assistent accountants aan en werk je bij én met verschillende MKB- klanten. Je houdt je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes en het maken van financiële analyses en managementrapportages. Ben jij de Teamleider die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

 • 16 April 2019 om 14:51

Accountmanager Voortgezet onderwijs (in procedure) 't Gooi

Ben jij proactief, zelfstandig, energiek en wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs? Wij zoeken voor onze opdrachtgever, Noordhoff, een ervaren Accountmanager. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor regio 't Gooi. Wil jij meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 16 April 2019 om 13:50

Directeur technische groothandel (in procedure) Bolsward

Voor Howitec, dé specialist op het gebied van netten, zijn wij op zoek naar een inspirerende Directeur. Als directeur ben je een ondernemer, verbinder en coach in één. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de resultaatontwikkeling, continuïteit en groei van de organisatie. Meer weten? Neem contact op met Hunter Select!

 • 15 April 2019 om 12:58

Accountmanager Hoger onderwijs (in procedure) Landelijk

Voor onze opdrachtgever, Noordhoff Uitgevers, zoeken wij een proactieve, resultaatgerichte en energieke Accountmanager. Wil jij graag meebouwen aan de groei van Noordhoff Uitgevers en wil jij een aandeel hebben in steeds beter onderwijs? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 15 April 2019 om 12:58

Accountmanager Basisonderwijs (in procedure) Regio West

Geloof jij dat leren altijd beter kan? Heb jij een sterke commerciële drive, stap jij doelgericht en actief op klanten af en wil jij een aandeel hebben in het verbeteren van het onderwijs voor onze jongste generatie? Wij zoeken voor onze opdrachtgever, Noordhoff Uitgevers, een gemotiveerde Accountmanager in het westen van het land. Past dit bij jou? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 15 April 2019 om 12:58
โŒ