[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017RTL Boulevard

Brugklas weer in race voor Gouden Stuiver

Bommetje XXL, Brugklas en Hallo, ik heb kanker zijn de programma's die dit jaar genomineerd zijn voor de Gouden Stuiver, de prijs voor beste jeugdprogramma. Dat werd maandagavond bekendgemaakt in het Jeugdjournaal.

X Factor UK legt Berget nu al geen windeieren

Zangeres Berget Lewis steekt de plas over voor een nieuw avontuurtje: de Lady of Soul doet mee aan X Factor UK. Gisteren was haar auditie te zien op tv. En Simon Cowell? Die is lyrisch!

Trend: Wimperserum voor lang, langer, langst

Less is more, maar niet als het om wimpers gaat. We gaan voor lang, langer, langst met mascara's, krultangen en nu ook wimperserums!

Berget Lewis twijfelde over deelname X Factor

Berget Lewis twijfelde of ze wel mee moest doen aan de Britse versie van X Factor. De Nederlandse zangeres werd gepolst door haar platenmaatschappij en ging uiteindelijk toch overstag: haar nieuwsgierigheid won het van de twijfel.

Vechtscheiding Mel B en ex bereikt kookpunt

Huiselijk geweld, trio's, vreemdgaan met de nanny. Zomaar een greep uit de aanklacht van voormalige Spice Girl Melanie Brown (Mel B) tegen haar ex Stephen Belafonte. De rechter moet er nu aan te pas komen om de twee kemphanen uit elkaar te houden en te beslissen of het contactverbod dat Mel Stephen liet opleggen in stand blijft. Mag hij eindelijk hun twee kinderen weer zien?

Barbie laat borsten betasten voor goede doel

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, gaat zich komend weekend op de Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doe met een wel heel ludieke actie: bezoekers mogen tegen betaling even aan haar voorgevel voelen.

Na Hollywood keert ook sportwereld zich tegen Trump

Niet meezingen met het volkslied is in Amerika heiligschennis. En toch doen American Football-spelers dat massaal, uit protest tegen Donald Trump. En dat houdt de gemoederen daar flink bezig.

Kids zien papa Rico liefst lekker thuisblijven

Rico Verhoeven is vorige week voor de derde keer vader geworden, van zoon Vince ditmaal. De kickbokser had al twee dochters. Papa staat inmiddels alweer in de startblokken om zijn tegenstanders een flink pak op de broek te geven, zijn eerste wedstrijd is op 14 oktober in China. Maar van zijn kroost mag -ie wel gewoon lekker thuisblijven.

Heidi Klum en vriend uit elkaar

Heidi Klum en haar vriend Vito Schnabel zijn uit elkaar. De twee hebben na ruim drie jaar besloten om voorlopig een punt achter hun relatie te zetten, bevestigt het Duitse model tegen People.

Yolanthe's acteerklus op haar lijf geschreven

Yolanthe Sneijder-Cabau grijpt de acteerrol in The Christmas Show in de Ziggo Dome met beide handen aan. Dit vertelde Yolanthe maandag in Amsterdam tijdens de bekendmaking van de cast van de kerstshow.

'Simone laat zien dat kunst en schoonheid alles overstijgt'

In hetzelfde theater als waar ze in maart afscheid nam van haar grote liefde Guus Verstraete schittert Simone Kleinsma nu op het podium als schrijfster Annie M.G. Schmidt in de musical Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Vrienden en collega's uit het vak zijn trots op hun 'Moon'. "Het is zo'n ongelofelijke vakvrouw."

'Simone laat zien dat kunst en schoonhei dalles overstijgt'

In hetzelfde theater als waar ze in maart afscheid nam van haar grote liefde
Guus Verstraete schittert Simone Kleinsma nu op het podium als schrijfster
Annie M.G. Schmidt in de musical Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Vrienden en
collega's uit het vak zijn trots op hun 'Moon'. "Het is zo'n ongelofelijke
vakvrouw."

Pedro Pascal eist veiligheid voor Narcos-crew

Narcos-ster Pedro Pascal vindt dat de serie niet door kan gaan als de veiligheid van de acteurs en crew niet gegarandeerd kan worden. Dat zegt hij tegen TMZ in reactie op de moord van een locatiescout van de populaire Netflix-serie.

James Corden weer host Hollywood Film Awards

James Corden is ook dit jaar aangesteld als de presentator van de Hollywood Film Awards. De talkshowhost is voor het derde jaar op rij de spreekstalmeester tijdens de uitreiking van de filmprijzen, meldt Deadline.

Yvon Jaspers viert première met ex van man: 'Hoe leuk is dÑt?'

Yvon Jaspers viert de première van de Nederlands-Italiaanse comedy Tulipani met actrice Lidia Vitale. De twee kennen elkaar heel goed, de Italiaanse schone was vroeger namelijk de partner van Yvons huidige man. En ja, dat schept toch een band...

Partner Jack de Vries overleden

De 38-jarige partner van oud-staatssecretaris Jack de Vries is zaterdag overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Dat meldt de Telegraaf. De krant baseert zich op een rouwadvertentie van Jack de Vries en zijn naasten.

Mindy Kaling: moeder worden is spannend

Mindy Kaling vindt het spannend om voor de eerste keer moeder te worden. Half juli werd bekend dat de ster uit The Mindy Project in verwachting was. Vorige maand bevestigde ze het blijde nieuws.

Yolanthe, Glennis en Holly Mae in kerstshow

Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Danny de Munk, Martijn Fischer, Holly Mae Brood en illusionist Victor Mids zijn op 23 en 24 december te zien in The Christmas Show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Carlo Boszhard en Buddy Vedder maken opnieuw hun opwachting in de familievoorstelling met dans en kersthits.

The Prodigy geeft intieme show in Tilburg

The Prodigy komt eind dit jaar weer naar Nederland. De Britse alternatieve elektronische band staat op maandag 11 december in Tilburg. De vorige keer dat Keith Flint en co in Nederland een concert gaven, stonden ze in een uitverkochte Ziggo Dome.

Sieneke bedankt fans voor beterschapskaartjes

Sieneke bedankt haar fans voor alle beterschapswensen die ze heeft gekregen. De zwangere zangeres kreeg eerder deze maand geen hap meer door haar keel als gevolg van een keelontsteking, waardoor ze optredens moest afzeggen. Inmiddels is ze weer beter, schrijft ze op Facebook.

❌