[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017RTL Boulevard

Taylor Swift zit Katy Perry dwars met tour op zelfde tijd

De rivaliteit tussen zangeressen Taylor Swift (27) en Katy Perry (33) kan volgend jaar wel eens een nieuwe impuls krijgen. De popdiva's hebben afzonderlijk van elkaar besloten om op hetzelfde moment op tournee door het Verenigd Koninkrijk te gaan.

Tiende Evergreen top-1000 maandag van start

Komende maandagochtend gaat voor de tiende keer de Evergreen Top 1000 van start op NPO Radio 5. De aanloop naar het jaarlijkse festijn van onverwoestbare klassiekers begint zaterdag al in het programma Wekker-Wakker-Weekend! Daarin bereidt presentator Jan Rietman zich voor op de top 1000. Hij loopt alvast door de lijst en praat met Henkjan Smits over de Evergreen Top 1000 op televisie.

Sylvana Simons doet aangifte

Sylvana Simons heeft aangifte gedaan, nadat vier mensen die hun gezicht donker hadden gemaakt haar thuis hadden opgezocht. Sylvana Simons was er op dat moment niet, maar de vier zouden hun actie wel hebben gefilmd en dit vervolgens, inclusief haar adres en kadastrale documenten, online hebben gezet.

Lost Frequencies viert een miljard streams

De ook in Nederland populaire Belgische dance-act Lost Frequencies (echte naam Felix De Laet) heeft deze week de magische grens van een miljard gestreamde tracks op muziekplatform Spotify bereikt.

Vrouw Wietze de Jager verlaat Qmusic

Radiopresentator Lieke Veld, de vrouw van voormalig Q-dj Wietze de Jager, verlaat na 3,5 jaar Qmusic. Lieke presenteert sinds 2,5 jaar het lunchprogramma op de radiozender en was daarmee de eerste vrouw op dat tijdstip op de Nederlandse radio.

Backstagebeelden Cordaid-reis Marieke Elsinga

Onlangs maakte Marieke Elsinga voor Cordaid een indrukkende reis door Ethiopië. Marieke kwam in contact met de lokale bevolking, het heerlijke eten en... een struisvogel! En dat zorgde voor hilarische taferelen.

Aangifte Sylvana Simons na bezoek Zwarte Piet

Sylvana Simons heeft aangifte gedaan, nadat vier mensen die hun gezicht donker hadden gemaakt haar thuis hadden opgezocht. Simons was er op dat moment niet, maar de vier zouden hun actie wel hebben gefilmd en dit vervolgens, inclusief haar adres en kadastrale documenten, online hebben gezet.

Water Challenge: dochtertje Dennis Weening heeft wel zin in bekertje water

Presentator Dennis Weening gaat in deze actieweek voor Cordaid de 3 Liter Water Challenge aan. En is dat nog behoorlijk lastig. Zeker wanneer dochtertje Charlie ook wel zin lijkt te hebben in een bekertje water...

Guido Weijers voor het eerst live met oudjaar

Guido Weijers speelt de oudejaarsconference dit jaar voor het eerst live. De rechtstreekse RTL4-uitzending vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam vergt een grondige voorbereiding en minutieuze timing, vertelt hij tijdens een van de try-outs in het land.

Frenna wint strijd om koppositie singlelijst

Frenna en Diquenza blijven de Single Top 100 aanvoeren met hun hit Vervloekt, ondanks hevige aanvallen om de koppositie door Broederliefde en Famke Louise. Vervloekt staat al vier weken bovenaan. De nieuwe single 16 Million van Frenna en Diquenza komt nieuw binnen op de zevende positie.

Marco Borsato als vanouds weer op nummer 1

Marco Borsato voert weer als vanouds de Album Top 100 aan. Wat met zijn vorige album niet lukte, daarin slaagt de zanger dit keer wel. Zijn nieuwe plaat Thuis komt binnen op de eerste plaats.

Alexander Skarsgard haalt hand open

Alexander Skarsgard is gewond geraakt aan zijn linkerhand. De Zweedse acteur liep donderdag een diepe snee op in zijn handpalm.

Tweede zoontje op komst voor Seth Meyers

Seth Meyers wordt weer vader. De Amerikaanse komiek en talkshowhost en zijn vrouw Alexi verwachten opnieuw een zoontje.

PathΓ© brengt Home Alone weer naar witte doek

De filmklassieker Home Alone is volgende maand eenmalig te zien in de bioscoop. Pathé brengt de kerstfilm uit 1990 weer naar het witte doek in 24 zalen in het kader van de Feestdagen Specials. De film is op 9 december te zien, zo meldt de bioscoopketen.

Oleta Adams bij Trouw Kerstconcert

De Amerikaanse zangeres Oleta Adams is dit jaar een van de artiesten die optreedt tijdens het Trouw Kerstconcert. Ook Trijntje Oosterhuis, Richard Groenendijk, Stef Bos, Anita Meyer, Noortje Herlaar en The BlueBirds zijn van de partij, meldt Omroep MAX. Het concert wordt begeleid door Guido's Orchestra.

Eurosonic/Noorderslag bevestigt 121 acts

Een waslijst van liefst 121 artiesten en bands zijn toegevoegd aan het programma van Eurosonic/Noorderslag 2018. De line-up is daarmee bijna rond, zo laat de organisatie vrijdag weten.

Anouk Hoogendijk slaat zich door de 3 Liter Water Challenge

Marieke Elsinga daagt collega's uit om voor de actieweek van Cordaid de 3 Liter Water Challenge aan te gaan. Zo ervaart ook Anouk Hoogendijk hoe het is om met maar 3 liter water de dag door te komen.

Taylor Swift voorlopig niet naar Nederland

Taylor Swift heeft vrijdag drie stadionconcerten aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De Amerikaanse popzangeres treedt op 8, 15 en 22 juni op in respectievelijk Manchester, Dublin en Londen.

'Verlovingsaankondiging prins Harry aanstaande'

Britse media weten het zeker: de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle wordt binnenkort aangekondigd. Verschillende media melden dat de BBC is ingelicht over 'een koninklijke aankondiging'. Als gevolg daarvan hebben de wedkantoren alle weddenschappen wat betreft de verloving stilgelegd.

Queens of the Stone Age op Rock Werchter

Queens of the Stone Age is volgend jaar een van de headliners op Rock Werchter. De band treedt op de eerste dag van het Belgische festival op, zo kondigde de organisatie vrijdag aan. De Amerikaanse rockers zijn na Gorillaz en Nick Cave & the Bad Seeds de derde act die voor de komende editie is bevestigd.

❌