[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderRadio Nl MediaNieuws

Rob Stenders beantwoordt vragen luisteraars in YouTube serie

Iedere dag ontvangen Rob Stenders en Caroline Brouwer tientallen vragen van luisteraars. Te veel om allemaal in hun uitzending op NPO Radio 2 te behandelen. Daarom is het Platenbonanza-duo met de wekelijkse YouTube serie “Klantenservice” gestart.

 • 23 Augustus 2019 om 11:00

Joris Brys krijgt tijdslot van Christophe Lambrecht op StuBru

Joris Brys (30) presenteert vanaf maandag 2 september het blok van 9 tot 12 uur op Studio Brussel. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Christophe Lambrecht, die begin mei plotseling overleed. Momenteel neemt Kirsten Lemaire deze uren voor haar rekening.

 • 23 Augustus 2019 om 09:00

Brandpunt+ onthult netwerk achter Bitcoinadvertenties op FB

Achter de Bitcoinreclames op Facebook met foto’s van BN’ers gaat een internationaal netwerk van bedrijven schuil, waar ook minstens één Nederlands onderneming deel vanuit maakt. Brandpunt+ meldt dat de volgende zeven bedrijven betrokken zijn bij de verspreiding van deze advertenties: Clickdealer, Crypto7, Media500, Olavivio, Themobiadz, Converting Team en als laatste VIP Response uit Nederland.

 • 23 Augustus 2019 om 08:58

Joris Brys krijgt tijdslot van Christophe Lambrecht op Studio Brussel

Joris Brys (30) presenteert vanaf maandag 2 september het blok van 9 tot 12 uur op Studio Brussel. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Christophe Lambrecht, die begin mei plotseling overleed. Momenteel neemt Kirsten Lemaire deze uren voor haar rekening.

 • 23 Augustus 2019 om 09:00

Yvon Jaspers stelt boeren voor in nieuwe Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers zal op zondag 1 september de tien nieuwe boeren voorstellen die dit jaar via 'Boer zoekt Vrouw' op zoek moeten gaan naar een nieuwe liefde. Ze zijn door Kro-Ncrv gekozen uit een kleine 400 aanmeldingen. De jongste deelnemer is 25, de oudste 61 jaar.

 • 23 Augustus 2019 om 08:03

DPG Media bevestigt komst alternatieve radiozender Vlaanderen

Vlaanderen krijgt er een alternatief voor Studio Brussel bij op de radio. DPG Media start dit jaar met de nieuwe digitale zender “Willy.” Willy wordt een rockzender die zich richt op muziekliefhebbers onder het motto ‘Music Matters’.

 • 22 Augustus 2019 om 20:25

DPG Media bevestigt komst alternatieve radiozender Vlaanderen

Vlaanderen krijgt er een alternatief voor Studio Brussel bij op de radio. DPG Media start dit jaar met de nieuwe digitale zender “Willy.” Willy wordt een rockzender die zich richt op muziekliefhebbers onder het motto ‘Music Matters’.

 • 22 Augustus 2019 om 20:24

Radio Veronica komende drie weken in het teken van jaren 80

Radio Veronica staat vanaf maandag (26 augustus) drie weken lang in het teken van de Epic 80’s, met onder andere de Epic 80’s Top 500 en de uitzending van het legendarische Live Aid-concert uit 1985.

 • 22 Augustus 2019 om 15:43

Radio 8FM gestart met Crazy Classics Mix op vrijdag

De regionale zender Radio 8FM in Noord-Brabant heeft een nieuwe manier om het weekend in te luiden. Sinds afgelopen week zendt het station op vrijdag na het nieuws van 16 uur de “Crazy Classics Mix” uit met de leukste 80’s, 90’s en 00’s hits in de mix.

 • 22 Augustus 2019 om 14:59

Amateurvoetbal Zuid-Holland terug op de regionale radio

Het amateurvoetbal in de Tweede en Derde Divisie in Zuid-Holland is vanaf zaterdag live te volgen in een nieuwe gezamenlijke uitzending van Radio Rijnmond en Radio West. Het programma ‘Zuid-Holland Sport’ is voortaan iedere zaterdag te horen tussen 14.00 en 18.00 uur.

 • 22 Augustus 2019 om 10:55

Angelique Houtveen afwezig op 3FM na operatie

Angelique Houtveen is de komende weken niet op de radio te horen. Afgelopen woensdag is de 3FM-deejay geopereerd aan Endometriose. Waarschijnlijk is Houtveen vanaf eind september of begin oktober weer te horen op zender.

 • 22 Augustus 2019 om 09:00

Luistercijfers BelgiΓ«: Winst voor Qmusic en Studio Brussel

Studio Brussel en Qmusic hebben goede zaken gedaan in het tweede kwartaal van dit jaar. Dit blijkt uit de nieuwe Luistercijfers die woensdag zijn gepubliceerd. Beide zenders stegen. Radio 2 blijft de grootste zender in Vlaanderen, terwijl Nostalgie in Wallonië haar koppositie verstevigde.

 • 21 Augustus 2019 om 16:55

iHeart Media brengt Kiss FM naar Indianapolis

Het bekende radiomerk Kiss FM is nu ook in de ether van Indianapolis, de grootste stad van de staat Indiana, te vinden. Afgelopen donderdag is iHeart Media van start gegaan met de hitzender op de frequentie 97.5 FM. Een opmerkelijke zet, want drie weken geleden werd deze frequentie verkocht.

 • 21 Augustus 2019 om 16:00

Dramaserie over ebola-besmetting in VS bij National Geographic

National Geographic’s 'The Hot Zone' belicht het bijzondere verhaal van de eerste verschijning van ebola op Amerikaans grondgebied. In deze spannende wetenschappelijke thriller is actrice Julianna Margulies (bekend van ER en The Good Wife) als heldin te zien die een ebola-uitbraak moet voorkomen.

 • 21 Augustus 2019 om 14:58

Nieuw seizoen: De wereld rond met 80-jarigen

Voor het derde seizoen op rij reist oud judoka en tv-presentator Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden een stukje van de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in 'De wereld rond met 80-jarigen' staan nog volop in het leven. Ze hebben allemaal hun eigen droom: een droom die alleen in het buitenland in vervulling kan gaan.

 • 21 Augustus 2019 om 11:59

Jan Joost van Gangelen: Niet de ambitie om radio te gaan maken

Jan Joost van Gangelen had tot voor kort niet de ambitie om radio te gaan maken. Dit vertelt de vrijdagmiddagpresentator van Radio Veronica in een interview met De Telegraaf. Op de vraag of een jongensdroom is uitgekomen antwoordt hij dan ook: ”Niet echt.”

 • 21 Augustus 2019 om 10:53

'Klootzak' op de radio: bij deze radiozenders mag dat niet

Diverse radiostations weigeren het nieuwe nummer 'Mama Was Een Klootzak' van zangeres Roxeanne Hazes te draaien vanwege de 'onnodige grove' titel. De zangeres, die nog een appeltje te schillen had met haar moeder, heeft de single onder druk toch aangepast.

 • 21 Augustus 2019 om 09:02

VS: Radiostations krijgen boete na uitzenden valse alarmtonen

Twee radiostations in de Amerikaanse staat Californië hebben een boete van in totaal $67.000 gekregen vanwege het uitzenden van valse alarmtonen. De overtredingen werden al in 2017 begaan, maar nu heeft mediawaakhond alsnog de boete opgelegd.

 • 20 Augustus 2019 om 16:02

Radio 538 ochtendshow in teken van Spieren voor Spieren

Net als voorgaande jaren staat de ochtendshow van Radio 538 één keer per jaar in het teken van een goed doel. Radio 538-deejay Frank Dane en zijn team gaan met luisteraars en bekende vrienden van de show racen op Circuit Zandvoort voor 'Spieren voor Spieren'.

 • 20 Augustus 2019 om 13:59

WalloniΓ«: ChΓ©rie FM gestart op DAB+

De softopzender Chérie FM is afgelopen week van start gegaan op DAB+ in het Franstalige gedeelte van België. Daarmee keert het station na 11 jaar terug in de ether van Wallonië, zij het dit keer digitaal.

 • 20 Augustus 2019 om 13:00
❌