[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 28 Mei 2018NU Achterklap

Door Kanye West opgerichte stichting neemt afstand van rapper

Door BuzzE

De stichting die Kanye West heeft opgericht om kansarme jongeren te helpen in Chicago, heeft de banden met de rapper verbroken. De organisatie wijzigt zelfs de naam van Donda's House, dat een eerbetoon is aan de moeder van Kanye.

Universitaire titel voor Sting en zijn vrouw Trudie Styler

Door BuzzE

Sting en zijn vrouw Trudie Styler hebben zondag een eregraad gekregen van Brown University. Het opleidingsinstituut is één van de acht universiteiten die de prestigieuze Ivy League vormen.

Gisteren β€” 27 Mei 2018NU Achterklap

Stacy Keibler is in verwachting van tweede kindje

Door NU.nl

Actrice, model en voormalig professioneel worstelaarster Stacy Keibler (38) en haar man Jared Pobre (43) verwachten hun tweede kindje. In augstus 2014 werd hun eerste kind, Ava Grace, geboren.

OuderNU Achterklap

Ondernemer Richard Branson traint om astronaut te worden

Door NU.nl

Richard Branson, de miljardair die oprichter is van de Virgin Group, volgt momenteel trainingen om een ruimtereis te ondernemen.

Dagboeken overleden acteur Alan Rickman te koop voor miljoen euro

Door NU.nl

Dagboeken, persoonlijke brieven en filmscripts die zijn geschreven of ontvangen door de in 2016 overleden acteur Alan Rickman, zijn te koop gezet. Voor zo'n miljoen euro kunnen de documenten gekocht worden.

Kledingkasten ontwerpduo Viktor en Rolf steeds leger

Door NU.nl

Het ontwerpduo Viktor en Rolf is dagelijks bezig met het bedenken en maken van kleding, maar hun eigen kledingkasten zijn in de loop der jaren flink uitgedund.

Hugh Grant in Londen getrouwd met Zweedse vriendin

Door BuzzE

Hugh Grant is getrouwd met de Zweedse televisieproducent Anna Eberstein. Bij de ceremonie in de Londense wijk Chelsea waren vrienden en familieleden aanwezig.

Kit Harington en Rose Leslie trouwen 23 juni in Schotland

Door BuzzE

De twee Game Of Thrones-sterren Kit Harington en Rose Leslie trouwen op 23 juni in het noordoosten van Schotland, meldt de BBC. De ouders van Leslie hebben daar een kasteel.

Sylvia Geersen vraagt hulp aan John van den Heuvel tegen stalker

Door BuzzE

Sylvia Geersen wordt gestalkt door haar ex-man en in RTL Boulevard vrijdagavond riep het model de hulp in van John van den Heuvel om haar van de stalker te verlossen.

Katja Schuurman: 'Ik had ook aangeklaagd kunnen worden voor #metoo'

Door NU.nl

Actrice Katja Schuurman zegt dat zij ook wel voor #metoo-gedrag aangeklaagd had kunnen worden, omdat ze zelf vaak seksueel getinte opmerkingen maakt.

Socialemediaoverzicht: Saskia Noort op Ibiza en Gerard Joling met zijn moeder

Door NU.nl

Wat hebben de BN'ers deze week gedaan in hun vrije uren? Elke week plaatst NU.nl een overzicht van de leukste foto's die de sterren de afgelopen week hebben gedeeld.   

Barry Atsma zou nooit naar buitenland verhuizen voor carrière

Door NU.nl

Barry Atsma zou nooit naar het buitenland verhuizen voor zijn carrière. De acteur speelt momenteel in Londen voor de nieuwe advocatenserie The Split, maar "ziet het niet gebeuren" dat hij voor zijn werk naar een ander land vertrekt.

Kanye West betaalde 85.000 dollar voor drugsfoto Whitney Houston

Door BuzzE

Kanye West heeft voor de fotorechten van een uitgelekte foto van de badkamer van Whitney Houston ruim 85.000 dollar (ruim 72.500 euro) betaald. De afbeelding werd gebruikt als coverfoto voor een album van de rapper Pusha T., een zakenpartner van West.

Zoon Woody Allen noemt verhaal van broer een haatcampagne tegen moeder

Door BuzzE

Ronan Farrow doet het verhaal dat zijn broer Moses woensdag publiceerde af als een haatcampagne gericht op hun moeder Mia Farrow. Moses nam het in een blogpost op voor hun vader Woody Allen, die door de zus van Ronan en Moses, Dylan Farrow, wordt beschuldigd van misbruik.

Voormalig topvoetballer Ronaldinho gaat trouwen met twee vrouwen

Door NU.nl

Voormalig topvoetballer Ronaldinho treedt komende zomer in het huwelijk met twee vrouwen tegelijk.

Brad Pitt dreigde Weinstein te vermoorden na incident Gwyneth Paltrow

Door NU.nl

Nadat Gwyneth Paltrow in 1995 haar toenmalige vriend Brad Pitt vertelde dat Harvey Weinstein haar seksueel lastig had gevallen in een hotelkamer, dreigde hij de filmproducent te vermoorden. 

Oasis-frontman Liam Gallagher ontmoet dochter na 21 jaar

Door BuzzE/NU.nl

Liam Gallagher heeft zijn 21-jarige dochter, Molly Moorish, voor het eerst ontmoet. De 45-jarige frontman van britpopband Oasis onthulde het nieuws door een foto van zichzelf en zijn dochter te posten op Instagram.

Henk Westbroek met veteranenziekte opgenomen in ziekenhuis

Door NU.nl

Henk Westbroek is donderdag opgenomen in het Diakonessenziekenhuis in Utrecht. De 66-jarige presentator heeft een zware infectie van de legionellabacterie, ook bekend als de veteranenziekte, opgelopen.

Pinkpop-directeur Jan Smeets (73) aan hart geopereerd

Door NU.nl

Pinkpop-oprichter Jan Smeets heeft woensdag een operatie aan zijn hart ondergaan. De 73-jarige festivaldirecteur is alweer aanspreekbaar na de ingreep.

Frans Bauer na twee transplantaties nog steeds onzeker over haar

Door NU.nl

Frans Bauer kan erg onzeker worden over zijn haar en droomt van "een bos deinende krullen".

❌