[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019NU Achterklap

Patricia Paay met schuldeisers in gesprek over beslaglegging

Door NU.nl

Patricia Paay gaat verder in gesprek met de schuldeisers die in december beslag legden op de schadevergoeding die de oud-zangeres van GeenStijl zou krijgen.

KhloΓ© Kardashian bevestigt relatiebreuk Tristan Thompson

Door NU.nl

Khloé Kardashian bevestigt de geruchten rond haar relatiebreuk op Instagram. Haar ex en basketballer Tristan Thompson zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.

'Blac Chyna en Soulja Boy na relatie van een paar weken uit elkaar'

Door NU.nl

Blac Chyna en rapper Soulja Boy zijn na een relatie van een paar weken weer uit elkaar. Volgens TMZ zouden de twee ruzie hebben gekregen over Blac Chyna's ex: rapper Tyga.

Acteur Jussie Smollett geeft zichzelf aan, bekent aanval te hebben verzonnen

Door NU.nl
Empire-acteur Jussie Smollett heeft zich donderdag in Chicago aangegeven bij de politie. De acteur zei eerder mishandeld te zijn, maar bekent de aanval nu in scène te hebben gezet, wegens "onvrede over zijn salaris".

Naomi van As heeft 'niks te klagen' over pasgeboren dochter

Door NU.nl

Naomi van As heeft naar eigen zeggen "niks te klagen" over haar dochter Kae Robin Kramer, die in oktober werd geboren.

'Kylie Jenner wijst beste vriendin de deur na geruchten over vreemdgaan'

Door BuzzE/NU.nl

Jordyn Woods is vertrokken uit het huis van Kylie Jenner. De beste vriendin van de realityster woonde bij haar in, maar zou niet langer welkom zijn nadat ze volgens bronnen een avond heeft doorgebracht met Tristan Thompson, de vriend van Jenners halfzus Khloé Kardashian.

Birgit Schuurman en Arne Toonen na tien jaar uit elkaar

Door NU.nl

Birgit Schuurman en Arne Toonen hebben na een huwelijk van tien jaar besloten uit elkaar te gaan. De twee zijn de ouders van zoon Chico.

Acteur Jussie Smollett verdacht van valse aangifte over mishandeling

Door NU.nl

Jussie Smollett wordt verdacht van het doen van een valse aangifte over een vermeende mishandeling, zo heeft de politie van de Amerikaanse stad Chicago laten weten na een gesprek met de advocaten van de Empire-acteur.

Gisteren β€” 20 Februari 2019NU Achterklap

Rapper Ronnie Flex heeft zijn hand gebroken

Door NU.nl

Ronnie Flex heeft zijn hand gebroken. De 26-jarige rapper heeft niet laten weten hoe dit is gebeurd.

In de bladen: Zoon Pechtold geboren | Maroeska verkeerd neergezet

Door NU.nl

Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Bronnen melden dat het kind van Alexander Pechtold en Anne Lok is geboren en Maroeska reageert op uitlatingen van Weekend. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.

Zender FOX weerspreekt geruchten over ontslag acteur Jussie Smollett

Door NU.nl

Jussie Smollett, de acteur uit Empire die zou zijn mishandeld door twee mannen, wordt na de ophef die hierdoor is ontstaan niet uit de serie geschreven. Eerder gingen geruchten dat dit wel het geval zou zijn, maar zender FOX weerspreekt dat.

Zieke Erwin Olaf moet regie internationale boekverfilming afblazen

Door NU.nl

Fotograaf Erwin Olaf heeft de vergevorderde plannen voor zijn speelfilmdebuut stop moeten zetten. Lichamelijke klachten dwongen hem om de verfilming van Arthur Japins Een schitterend gebrek aan zich voorbij te laten gaan.

Ivo Niehe had vroeger 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest

Door NU.nl
TV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was "werkelijk geen idee" wat hij met zijn leven moest.

Zangeres Hind vierde Kerst met familie Stallone

Door NU.nl

Hind Laroussi werkt sinds een paar jaar keihard aan een carrière in de Verenigde Staten. Hoewel ze het heel zwaar heeft, zijn er ook positieve kanten; zo vierde ze Kerstmis met de familie van Sylvester Stallone.

Herman den Blijker dacht niet ouder dan dertig te worden

Door NU.nl

Herman den Blijker had in zijn jonge jaren niet verwacht dat hij de dertig zou passeren. De chef-kok hield er jarenlang een ongezonde levensstijl op na.

Lady Gaga verbreekt verloving met Christian Carino

Door NU.nl

Lady Gaga heeft haar verloving met Christian Carino verbroken, zegt haar management tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

OuderNU Achterklap

'KhloΓ© Kardashian verbrak relatie nadat Tristan Thompson vreemdging'

Door NU.nl

Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.

Hans Klok geΓ«erd met koninklijke onderscheiding

Door NU.nl

Hans Klok is dinsdag onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De illusionist kreeg het lintje uitgereikt door Elbert Roest, burgemeester van de gemeente Bloemendaal.

Gwyneth Paltrow omschrijft omstreden Harvey Weinstein als 'pestkop'

Door NU.nl

Gwyneth Paltrow, die eerder vertelde seksueel lastig gevallen te zijn door de van misbruik beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein, heeft nog meer nare ervaringen met hem. De actrice vertelt dat ze regelmatig ruzie met de producent had.

Zieke Ozzy Osbourne zegt shows af om thuis te kunnen herstellen

Door NU.nl

Ozzy Osbourne (70), die eerder in het ziekenhuis werd opgenomen met ernstige complicaties in zijn luchtwegen, kan voorlopig nog niet optreden.

❌