[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 9 Juli 2020NU Achterklap

Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson is vader geworden

Door NU.nl

Acteur Jesse Tyler Ferguson en zijn echtgenoot Justin Mikita zijn vader geworden van hun eerste kind. Het stel laat aan People weten dat hun kindje op 7 juli is geboren.

Rechtszaak Amber Heard en Johnny Depp: mishandeling, cocaΓ―ne en poep

Door NU.nl

Amber Heard en Johnny Depp waren ooit gelukkig getrouwd, maar na felle beweringen over en weer is daar definitief een einde aan gekomen. Het voormalige koppel staat nu in de rechtbank vanwege een zaak die de acteur aanspande tegen The Sun, en daar komen een heleboel opmerkelijke details naar voren.

Meghan Markle: 'The Mail dreigt privacy van mijn vriendinnen te schenden'

Door NU.nl

Meghan Markle heeft het Britse gerechtshof verzocht om The Mail on Sunday te dwingen een geplande publicatie te schrappen. Daarin zou de Britse krant de namen van vijf vriendinnen van de vrouw van de Britse prins Harry bekend willen maken.

'Kanye West deed uitspraken over presidentschap tijdens manische periode'

Door NU.nl

Kanye West, die de afgelopen dagen veel media-aandacht kreeg omdat hij onder meer liet weten zich verkiesbaar te stellen als president van de Verenigde Staten, zou zich volgens ingewijden in een manische periode bevinden. De rapper liet eerder weten bipolair te zijn, wat inhoudt dat hij zowel manische als depressieve perioden meemaakt.

Boef begrijpt fans die bij hem aanbellen maar gaat niet op de foto

Door NU.nl

Boef heeft er begrip voor dat fans bij hem thuis aanbellen. De rapper gaat dan echter niet met ze op de foto, vertelt hij in gesprek met oud-voetballer Andy van der Meijde in Bij Andy in de auto.

Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht met zoontje

Door NU.nl

Naya Rivera is vermist. De Glee-actrice maakte een boottochtje met haar vierjarige zoon en kwam niet terug. Haar zoon werd door de politie in z'n eentje teruggevonden in een bootje op het meer Piru in Californië.

OuderNU Achterklap

Mascha Feoktistova vertelt over bevalling: 'Redelijk traumatisch'

Door NU.nl

De 33-jarige YouTuber Mascha Feoktistova (Beautygloss) is maandag bevallen van haar eerste kind. Op Instagram deelt ze details over haar bevalling die volgens haar "behoorlijk traumatisch" was.

Video | In de bladen: 'Geheime' baby Davids | Faillissement Wendy van Dijk

Door Jesse Taat

NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Deze week: Edgar Davids blijkt twee 'geheime' kinderen te hebben en Wendy van Dijk ligt in de clinch met haar ex-zakenpartner.

Kanye West denkt in februari coronavirus te hebben gehad

Door NU.nl

Kanye West denkt dat hij in februari het coronavirus heeft gehad. De rapper heeft zich destijds niet laten testen, maar vertelt aan Forbes dat hij flink ziek is geweest.

Erica Terpstra bewaarde haar interview met dalai lama op dvd

Door NU.nl

Erica Terpstra heeft het volledige interview dat ze in 2011 met de dalai lama had voor zichzelf op dvd bewaard, vertelt ze woensdag in Veronica Magazine. De presentatrice en voormalige politica ziet de boeddhist als haar spirituele inspiratie.

Johnny Depp: 'Poep in bed betekende einde van huwelijk met Amber Heard'

Door NU.nl

Johnny Depp heeft dinsdag in een Britse rechtbank gezegd dat hij zijn huwelijk met zijn ex-vrouw Amber Heard besloot te beëindigen toen hij poep in hun bed vond.

Thandie Newton over samenwerking met Tom Cruise: 'Ik was bang voor hem'

Door NU.nl

Actrice Thandie Newton "was bang voor Tom Cruise" toen ze met hem samenwerkte op de set van Mission: Impossible II, vertelde ze maandag in een interview met New York Magazine. Cruise is volgens Newton "een zeer dominant persoon".

Matthias Schoenaerts wilde zijn moeder een huis op Kreta schenken

Door NU.nl

Matthias Schoenearts wilde zijn moeder een huis op Kreta schenken, maar voordat hij zich die aanschaf kon permitteren, overleed zijn moeder. Dat zegt de Belgische acteur in een interview in Humo.

Anna Nooshin biedt excuses aan: 'Snap iedereen die me uitlacht volledig'

Door NU.nl

Anna Nooshin biedt haar excuses aan voor het niet naleven van de anderhalvemeterregel tijdens de opening van haar museum The Upside Down. In een vlog op YouTube zegt ze te begrijpen dat mensen haar uitlachten na een interview met De Telegraaf waarin ze niet op vragen erover wilde reageren.

Johnny Depp: 'Amber was de misbruiker in deze relatie'

Door NU.nl

Johnny Depp heeft dinsdag via zijn advocaten het eerste woord genomen in de rechtszaak die hij aanspant tegen The Sun. De acteur, die de Britse krant aanklaagt voor smaad, weerlegt volgens Deadline de verhalen van zijn ex Amber Heard en zegt dat juist zij degene was die hem misbruikte in hun relatie.

Johnny Depp klaagt The Sun aan voor smaad: wat is er tot dusver gebeurd?

Door NU.nl

Johnny Depp (57) en The Sun staan dinsdag tegenover elkaar in de rechtbank van Londen. Een grote rol in deze zaak is weggelegd voor zijn ex Amber Heard (34), het andere hoofdpersonage in het artikel van de Britse tabloidkrant waarin Depp een 'wife beater' (vrouwenmishandelaar) werd genoemd. De acteur spreekt van smaad en eist gerechtigheid. Heard staat achter het artikel en zegt met bewijs te komen dat haar ex-man haar heeft mishandeld. Wat is er allemaal voorafgegaan aan de inmiddels veelbesproken zaak?

Rudolph van Veen gaat na relatie van 19 jaar trouwen met Simone van den Berg

Door NU.nl

Televisiekok Rudolph van Veen (53) gaat trouwen met Simone van den Berg, met wie hij al negentien jaar samen is.

Video | Tom Hanks haalt uit naar mensen die coronamaatregelen negeren

Door NU.nl

Acteur Tom Hanks liet zich tijdens de persdag voor zijn nieuwe film Greyhound uit over mensen die de coronamaatregelen negeren.

Gordon wijt terugval na afkicken van drank en drugs aan coronacrisis

Door NU.nl

Gordon heeft eind mei een terugval gehad, nadat hij zich in juli 2019 in een afkickkliniek liet opnemen voor een behandeling van zijn alcohol- en drugsverslaving. De presentator meldt dinsdag in gesprek met De Telegraaf dat die terugval zonder de coronacrisis niet zou hebben plaatsgevonden.

Achterklap-updates | Renate en Winston Gerschtanowitz delen trouwdagfoto's

Door NU.nl

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

❌