[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019NU Achterklap

Elton John verdedigt Harry en Meghan na berichten over privΓ©vluchten

Door NU.nl

Elton John neemt het op voor prins Harry en diens vrouw Meghan Markle, die in de Britse pers fel worden bekritiseerd omdat ze in korte tijd meerdere keren vlogen met een privévliegtuig. Volgens verschillende tabloids is dat niet te rijmen met Harry's liefde voor het milieu.

Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd met Lauren Hashian

Door NU.nl

Dwayne 'The Rock' Johnson (47) heeft zondag zijn jawoord gegeven aan Lauren Hashian. De twee zijn al ruim twaalf jaar samen.

'Justin en Hailey Bieber organiseren jaar na jawoord hun bruiloft'

Door NU.nl

Justin en Hailey Bieber zijn van plan om in september hun bruiloft te vieren. Het stel trouwde een jaar eerder al, maar tot een groot feest voor familie en vrienden kwam het niet.

Rutte noemt zijn interviewsessie op Lowlands 'geslaagd debuut'

Door NU.nl

Premier Mark Rutte was zondag te gast in de talkshow Villa Lowlands op het Lowlands-festival in Biddinghuizen. "Een geslaagd Lowlands-debuut", zo blikt hij er zelf via Twitter op terug.

Zanger Frans Duijts krijgt een maagverkleining

Door NU.nl

Frans Duijts gaat binnenkort onder het mes: de zanger krijgt een maagverkleining. In gesprek met RTL Boulevard vertelt hij al jaren te strijden tegen de kilo's.

Gisteren β€” 18 Augustus 2019NU Achterklap

BN'ers zwoegen in de zomer: Suzan & Freek willen plaat 'zo snel mogelijk af'

Door NU.nl/Danja Koeleman

Waar veel BN'ers de komende weken languit op een strandbedje liggen, zijn er ook zeker wat bekende namen te vinden die in de zomer hard doorwerken. NU.nl belt met een paar van deze sterren en vraagt hen: wat ga jij doen in de zomermaanden? Deze keer: muziekduo en koppel Suzan & Freek, bekend van de hit Als het avond is.

OuderNU Achterklap

Grappen over gewicht werd tweede natuur voor Marc van der Linden

Door NU.nl

Marc van der Linden maakte in de tijd dat hij te zwaar was veel grappen over zijn gewicht. De koningshuisdeskundige dacht dat mensen die zelfspot van hem verwachtten.

RenΓ© van der Gijp weet zeker dat kijker grappen niet serieus neemt

Door NU.nl

René van der Gijp is ervan overtuigd dat kijkers van Veronica Inside grappen over homoseksuelen niet serieus nemen, zegt de voetbalanalist in een interview in de Volkskrant.

Easy Rider-acteur Peter Fonda (79) overleden

Door NU.nl

De Amerikaanse acteur Peter Fonda is vrijdag op 79-jarige leeftijd overleden, schrijft het Amerikaanse People Magazine. Fonda werd vooral beroemd door zijn rol als Wyatt in de film Easy Rider uit 1969.

Whitney Port: 'Spijt dat ik niet inging op avances van Leonardo DiCaprio'

Door NU.nl

Whitney Port, bekend van de realityshow The Hills, wisselde ooit nummers uit met Leonardo DiCaprio. Toen de acteur haar meevroeg naar zijn huis, durfde de realityster niet op zijn verzoek in te gaan.

Ook Sopranos-actrice Annabella Sciorra klaagt Harvey Weinstein aan

Door NU.nl

Annabella Sciorra, bekend uit de serie The Sopranos, heeft een aanklacht ingediend tegen de van seksueel misbruik beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein. Eerder deed de 59-jarige actrice al haar verhaal, maar volgens FoxNews heeft ze nu officieel een aanklacht ingediend.

Bridesmaids-actrice Kristen Wiig verloofd met vriend Avi Rothman

Door NU.nl

Kristen Wiig, bekend van haar hoofdrol in de comedy Bridesmaids, is verloofd. Haar woordvoerder bevestigt aan People dat de 45-jarige actrice en haar partner al een paar maanden geleden besloten heeft met elkaar te trouwen.

Roddeloverzicht: Aanklacht rondom Famke en Amalia krijgt veel geld

Door NU.nl/Lara Zevenberg

Famke Louise heeft het aan de stok met Fabiola, Sylvie Meis heeft een moeilijke zomer en Amalia kan haar achttiende verjaardag wel heel uitbundig vieren. Een overzicht van het entertainmentnieuws van deze week.

Ariana Grande betaalt stiekem maaltijd van Katy Perry en Orlando Bloom

Door NU.nl

Ariana Grande heeft in het geniep de restaurantrekening betaald van Katy Perry en Orlando Bloom. De zangeres was toevallig in hetzelfde sushirestaurant als het bekende koppel en wilde iets liefs voor hen doen.

Op Instagram: Jenner verwisselt dochters | Miley zoent met vrouw

Door NU.nl/Bas Scharwachter

Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. Deze week praten verslaggevers Lara Zevenberg en Jesse Taat over de opvallende felicitatie van Caitlyn Jenner aan haar verkeerde dochter en we bespreken de zoen van de kersverse vrijgezel Miley Cyrus.

'R. Kelly wil advocaat van Michael Jackson maar kan hem niet betalen'

Door NU.nl

De van seksueel misbruik beschuldigde R. Kelly wil voor zijn strafzaak Tom Masereau, de advocaat die Michael Jackson in 2005 vertegenwoordigde, inhuren. De kosten die dat met zich meebrengt, kan hij zich volgens TMZ echter niet veroorloven.

Prinses Christina (72) overleden aan de gevolgen van botkanker

Door NU.nl

Prinses Christina is vrijdagochtend op 72-jarige leeftijd overleden op Paleis Noordeinde in Den Haag, meldt de RVD vrijdagochtend. Bij de jongste zus van prinses Beatrix werd in het najaar van 2017 botkanker geconstateerd.

Gerard Joling kort opgesloten in Thaise cel vanwege e-sigaret

Door NU.nl

Gerard Joling heeft even in een Thaise cel vastgezeten vanwege de e-sigaret van zijn geluidsman. De zanger bemoeide zich met de hoogte van de boete die betaald moest worden, waarna de agenten besloten ook hem vast te houden.

Gordon verlaat verslavingskliniek en doet beroep op familie en vrienden

Door NU.nl

Gordon is ontslagen uit een kliniek in Zuid-Afrika, waar hij een maand lang werd behandeld voor meerdere verslavingen. De presentator zegt op Facebook dat hij verwacht dat hij het lastig gaat krijgen.

Thomas Dekker en JosΓ© Woldring maken relatie bekend

Door NU.nl

Thomas Dekker en José Woldring hebben een relatie, bevestigt Woldring donderdag nadat zij en de voormalige wielrenner dezelfde romantische foto's op Instagram hadden geplaatst.

❌