[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 Oktober 2018NU Achterklap

Sarah Silverman: Louis C.K. niet bewust van positie bij seksuele intimidatie

Door NU.nl

Sarah Silverman denkt dat collega-comedian Louis C.K. zich lange tijd niet bewust was van het feit dat hij een bepaalde status had in de komediewereld, waardoor hij bij sommige vrouwelijke collega's te ver is gegaan.

Prinses Mabel hoopt ooit weer nieuwe liefde te vinden

Door NU.nl

Prinses Mabel hoopt ooit weer een nieuwe man haar leven te krijgen. 

Model Nadia Poeschmann (37) getrouwd in Parijs

Door NU.nl

Nadia Poeschmann is afgelopen weekend in Parijs getrouwd met haar vriend Michel.

Prins Harry hoopt op een meisje

Door NU.nl

Prins Harry hoopt dat hij een dochter krijgt. Een Australische fan ontlokte hem die uitspraak.

Chris Hemsworth pikt lifter op per helikopter

Door BuzzE

Een lifter in Australië kreeg dit weekend hulp van Chris Hemsworth. De jongen werd door de Thor-acteur per helikopter naar zijn plaats van bestemming gebracht.

Actrice Tara Reid rouwt om verlies van moeder

Door BuzzE

De moeder van Tara Reid is dit weekend na een ziekbed overleden. De actrice schrijft op Instagram dat het een van de meest hartverscheurende dagen van haar leven was.

Model Winnie Harlow en rapper Wiz Khalifa zijn een setje

Door BuzzE

Na maanden speculatie hebben model Winnie Harlow en rapper Wiz Khalifa laten zien dat ze een stelletje zijn. De twee verlieten hand in hand een basketbalwedstrijd van de LA Lakers.

Pete Davidson grapt over breuk met Ariana Grande

Door BuzzE

Pete Davidson heeft zich voor het eerst uitgelaten over het einde van zijn relatie met Ariana Grande. De comedian grapte zaterdagavond tijdens een show dat hij op zoek is naar nieuwe huisvesting.

Gisteren โ€” 21 Oktober 2018NU Achterklap

Park in Florida ter nagedachtenis vernoemd naar Tom Petty

Door BuzzE

Honderden fans en familieleden van Tom Petty verzamelden zich zaterdag in een park in Gainesville in Florida. Op de dag dat de rocker 68 zou zijn geworden, vierden ze zijn geboortedag met muziek en werd het Northeast Park officieel omgedoopt tot Tom Petty Park.

Thomas Markle hoorde via radio over zwangerschap dochter Meghan

Door NU.nl

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, hoorde op de radio dat zijn dochter in verwachting is. De voormalige actrice en haar echtgenoot, de Britse prins Harry, maakten begin deze week bekend een kindje te verwachten.

Zwangere Meghan Markle 'doet het rustiger aan'

Door ANP/NU.nl

De zwangere vrouw van de Britse prins Harry, Meghan Markle, gaat het de komende anderhalve week van hun reis naar Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee rustiger aan doen.

Hans Klok geeft zondag voorlopig laatste show in Nederland

Door BuzzE/NU.nl

Hans Klok geeft zondag zijn laatste show in Nederland, voordat hij voor onbepaalde tijd naar Las Vegas emigreert. De komende tien jaar gaat de illusionist daar shows geven in het MGM-theater op de wereldberoemde Strip.

Actrice Selma Blair heeft chronische zenuwziekte MS

Door BuzzE/NU.nl

Selma Blair lijdt aan de chronische zenuwziekte multiple sclerose (MS). De ziekte werd twee maanden geleden vastgesteld bij de Amerikaanse actrice.

OuderNU Achterklap

Wielrenner Tom Dumoulin getrouwd met vriendin Thanee

Door NU.nl

Tom Dumoulin is zaterdag getrouwd met zijn vriendin Thanee van Hulst. Meerdere bekenden uit de wielerwereld waren aanwezig op de bruiloft die werd gehouden in Maastricht.

'Hailey Baldwin legt naam Hailey Bieber als handelsmerk vast'

Door NU.nl

Hailey Baldwin, over wie het gerucht gaat dat zij in in het geniep is getrouwd met Justin Bieber, zou de achternaam van haar vriend inmiddels hebben geregistreerd als handelsmerk, blijkt uit papieren die entertainmentsite TMZ in handen heeft.

Acteur Bruce Dern (82) loopt heupblessure op na joggen

Door NU.nl

Bruce Dern, die onder meer meespeelde in The Hateful Eight, is geblesseerd geraakt nadat hij viel tijdens het joggen. De 82-jarige acteur gleed uit en raakte hierdoor gewond. 

Hacker eiste 2.000 dollar van Abbey Hoes na overnemen Instagram-account

Door NU.nl

Het Instagram-account van Abbey Hoes was gehackt door een onbekende man. De actrice heeft haar profiel inmiddels weer terug, laat zij weten op Instagram.

Sonja Silva belooft echtgenoot voor tweede keer eeuwige trouw

Door NU.nl

Sonja Silva en haar echtgenoot, zanger Pyke Pos, hebben opnieuw hun huwelijksgeloften afgelegd. Op Kaapverdië is het stel na vier jaar opnieuw met elkaar getrouwd.

Zangeres Anouk (43) heeft zich laten steriliseren

Door NU.nl

Anouk, moeder van zes kinderen in de leeftijd van twee tot zestien jaar, heeft vorig jaar een ingreep laten uitvoeren waardoor ze niet meer zwanger kan raken. "Ik wil geen risico meer lopen", aldus de zangeres.

Roxeanne Hazes openhartig over lichaam na zwangerschap

Door NU.nl

Roxeanne Hazes is op Instagram open over haar lichaam na de bevalling. "Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen", vertelt de zangeres. 

โŒ