[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 16 Juni 2019NU Achterklap

Voetballer Daley Blind getrouwd met zijn geliefde Candy-Rae Fleur

Door NU.nl

Voetballer Daley Blind is dit weekend getrouwd met zijn geliefde Candy-Rae Fleur. Dat maakt hij zondag bekend op zijn Instagram-pagina, waar te zien is hoe hij zijn vrouw in bruidsjurk omhelst.

Zo vieren BN'ers Vaderdag: Bijna perfect knutselwerkje en ontbijtjes

Door NU.nl

Zondag vieren Nederlandse gezinnen Vaderdag. Ook bekend Nederland wordt in het zonnetje gezet door hun kroost of zet hun eigen vader in het middelpunt. Een overzicht van originele cadeautjes en gewaardeerde ontbijtjes.

Dochter Liam Gallagher niet boos ondanks twintig jaar afwezigheid

Door NU.nl/BuzzE

Molly Moorish, de 21-jarige dochter van zanger Liam Gallagher, is niet boos op haar vader die ze pas in 2018 voor het eerst ontmoette. "Integendeel", zegt ze zondag in The Sunday Times Magazine.

O.J. Simpson opent eigen Twitter-kanaal als tegengeluid voor critici

Door NU.nl

O.J. Simpson heeft een eigen Twitter-kanaal geopend. In zijn eerste video's laat hij weten dat hij het naast politiek en sport wil gaan gebruiken om "de boel recht te zetten".

Gisteren โ€” 15 Juni 2019NU Achterklap

Kees Jansma heeft spijt dat hij drugsverslaving Wim Kieft niet doorhad

Door NU.nl

Kees Jansma heeft er achteraf spijt van dat hij een aantal jaren geleden niet doorhad dat Wim Kieft drugsverslaafd was. De voetbaljournalist en oud-voetballer zijn goed bevriend met elkaar.

OuderNU Achterklap

Cuba Gooding jr. ontkent vrouw in club te hebben betast

Door NU.nl

Cuba Gooding jr. ontkent schuldig te zijn aan het betasten van een vrouw in een nachtclub in het Amerikaanse Manhattan op zondagavond. De acteur werd donderdag gearresteerd nadat een vrouw hem beschuldigde van het betasten van haar borsten, meldt AP.

Roddeloverzicht: Max eindelijk open over liefde en Patricia 'overvallen'

Door NU.nl/Danja Koeleman

Max Verstappen deelt eindelijk met zijn fans dat hij stapelverliefd is, Patricia Paay zou woedend zijn op roddeljournalisten en Ruud de Wild ziet het leven positief in na zijn verbroken relatie met Olcay Gulsen. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.

Lil' Kleine en Jamie Vaes noemen zoon Lรญo Zion

Door NU.nl

Lil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben hun pasgeboren zoon Lío Zion genoemd. Het jongetje krijgt de achternaam van beide ouders.

Kim Kardashian geeft speech in het Witte Huis

Door NU.nl

Kim Kardashian gaf donderdagavond een speech in het Witte Huis. De realityster nam het in haar toespraak op voor ex-gedetineerden.

Liefdesbrieven Leonard Cohen aan 'muze' leveren tonnen op bij veiling

Door NU.nl

Een verzameling liefdesbrieven die door Leonard Cohen zijn geschreven aan een vrouw die hem onder meer inspireerde het nummer So Long, Marianne te schrijven, heeft bij een veiling in totaal bijna 800.000 euro opgeleverd.

Rico Verhoeven schuwt 'ruwe' foto's op Instagram niet

Door NU.nl

Rico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto's die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? De kickbokser, Merol, Gwen van Poorten en andere BN'ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram en Twitter.

Acteur Cuba Gooding jr. aangehouden voor betasten vrouw in nachtclub

Door NU.nl

Cuba Gooding jr. is donderdag aangehouden, omdat hij afgelopen zondag een vrouw zou hebben betast in een nachtclub. Hij is gearresteerd op verdenking van aanranding.

Jennifer Lawrence dacht anders over trouwen na ontmoeten huidige vriend

Door NU.nl

Jennifer Lawrence (28) heeft voor het eerst uitgebreider in de media gesproken over haar verloofde Cooke Maroney (34). De actrice vertelt dat ze niet van plan was om te trouwen, maar dat ze door haar vriend snel op andere gedachten werd gebracht.

Acteur Oscar Aerts en vrouw verwachten tweede zoon

Door NU.nl

Oscar Aerts en zijn vrouw Jessica verwachten een tweede kind. De acteur deelt donderdag op Instagram een filmpje waarin zijn zoon Eli het nieuws deelt.

FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer getrouwd in Las Vegas

Door NU.nl

FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer (34) is afgelopen maandag in Las Vegas getrouwd met haar vriend Steven Victoor, vertelt de tv-persoonlijkheid aan NU.nl, na eerder zelf een foto te hebben gedeeld op Instagram.

Max Verstappen toont voor het eerst foto met nieuwe vriendin

Door NU.nl

Max Verstappen heeft voor het eerst sinds lange tijd een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin Dilara Sanlik op Instagram geplaatst.

Katja Schuurman trouwt volgende week met Freek van Noortwijk

Door NU.nl

Katja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk trouwen volgende week zaterdag. Dat bevestigt Schuurman tegenover NU.nl na berichtgeving in het AD.

Patty Brard: Schoonmoeders en -kinderen ervaren zelfde pijnpunten

Door NU.nl/Danja Koeleman

Een fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Brard zelf heeft gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.

In de bladen: Relatie Lieke Martens in gevaar? | Vlemmix seksloos

Door NU.nl

Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.

Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader

Door NU.nl

Johnny de Mol wordt voor de tweede keer vader. Dat maakt de tv-presentator woensdag zelf bekend via Instagram.

โŒ