[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Januari 2018NU Achterklap

Sylvie Meis vond breuk met Charbel Aoud zwaar

Door BuzzE

Sylvie Meis vond de breuk met haar ex-verloofde Charbel Aoud zwaar. De presentatrice is van mening dat ze het perfecte stel vormde met de Dubaise zakenman.

Chris Hemsworth vindt Miley Cyrus een 'leuke schoonzus'

Door BuzzE

Chris Hemsworth mag zijn aanstaande schoonzus Miley Cyrus graag. Dat vertelt hij in een interview met het radioprogramma Sway op Sirius XM. 

Echtgenoot Glee-actrice Naya Rivera trekt aanklacht huiselijk geweld in

Door BuzzE

Ryan Dorsey, de echtgenoot van actrice Naya Rivera, heeft de aanklacht van huiselijk geweld tegen haar ingetrokken. Daarom heeft de rechtbank van Kanawha County in de Amerikaanse staat West Virginia de zaak geseponeerd.

Chrissy Teigen wil boete turnster Maroney om breken zwijgcontract betalen

Door NU.nl/BuzzE

Model Chrissy Teigen wil de boete voor het breken van een geheimhoudingsovereenkomst van 100.000 dollar (81.000 euro) voor de Amerikaanse turnster McKayla Maroney betalen.

Gisteren β€” 16 Januari 2018NU Achterklap

Lewis Hamilton weer actief op Instagram na kritiek op foto

Door ANP/NU.nl

Lewis Hamilton is na een korte absentie weer actief op de sociale media. De wereldkampioen in de Formule 1 zette een foto van zichzelf op Instagram, waar hij 5,7 miljoen volgers heeft. 

Enrique Iglesias en Anna Kournikova delen foto's van tweeling

Door NU.nl

Enrique Iglesias en Anna Kournikova hebben voor het eerst foto's gedeeld van de tweeling die zij in december kregen. 

Draagmoeder Kim Kardashian en Kanye West bevallen van meisje

Door NU.nl

De draagmoeder van het derde kindje van Kim Kardashian en Kanye West is maandag bevallen. Het bekende koppel heeft een meisje gekregen.

Samantha 'Barbie' de Jong in kliniek na 'overmatig drugsgebruik'

Door BuzzE/NU.nl

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is afgelopen vrijdag thuis buiten bewustzijn geraakt door overmatig drugsgebruik. Dat meldt manager Jake Hampel dinsdag namens de familie van Samantha.

Seal ontkent beschuldiging van seksueel wangedrag

Door BuzzE

Nadat zanger Seal zich hardmaakte voor slachtoffers van seksueel geweld in Hollywood, is hij nu zelf onderwerp van een aanklacht. Actrice Tracey Birdsall claimt dat hij haar in 2016 tegen haar wil probeerde te zoenen.

Samantha de Jong maakt het volgens ex Michael 'naar omstandigheden goed'

Door NU.nl

Realityster Samantha "Barbie" de Jong, die afgelopen vrijdag met spoed naar het ziekenhuis is gebracht, maakt het naar omstandigheden goed.

Relatie AndrΓ© Hazes en Monique was bijna voorbij

Door BuzzE

De relatie van André Hazes en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique was vlak voordat zijn concerten begonnen in Ahoy in oktober bijna gebroken. 

Angela Schijf vindt het 'heel jammer dat mensen niet meer ouder mogen worden'

Door NU.nl

Angela Schijf vindt het een "gevaarlijke ontwikkeling" dat mensen "niet meer oud mogen worden". "Het lijkt wel een nieuw taboe."

Actrice Leah Remini neemt het op voor van verkrachting beschuldigde Haggis

Door BuzzE

In een open brief heeft Leah Remini het opgenomen voor de van misbruik beschuldigde Paul Haggis. De regisseur is net als zij een voormalig lid van de Scientology Kerk, en Remini denkt dat de aantijgingen uit die hoek komen.

Jane Fonda (80) geopereerd aan gezwel in lip

Door BuzzE

Jane Fonda heeft onlangs een operatie ondergaan om een gezwel te laten verwijderen uit haar onderlip. Dat liet de 80-jarige actrice maandag weten toen ze bij een interview verscheen met pleisters op haar lip en kin.

OuderNU Achterklap

Regisseur Frans Weisz vond werken met zoon GΓ©za 'levensgevaarlijk'

Door BuzzE

Frans Weisz voelde zich kwetsbaar door zijn eigen zoon te regisseren in de verfilming van Het Leven is Vurrukkulluk. Géza Weisz speelt een van de hoofdrollen in de verfilming van het succesvolle boek dat Remco Campert 55 jaar geleden schreef.

Dio niet tevreden met waar hij nu staat

Door NU.nl

Rapper Dio is niet tevreden met waar hij nu staat. Dat zegt hij maandag in het programma Zie Ze Liegen, van YouTube-kanaal Concentrate.

Actrice Catherine Zeta-Jones reageert op beschuldiging aan adres echtgenoot

Door BuzzE/NU.nl

Catherine Zeta-Jones heeft voor het eerst in het openbaar gereageerd op de verklaring die haar man Michael Douglas vorige week gaf over een beschuldiging van ongepast seksueel gedrag.

Politie Los Angeles onderzoekt vermeend seksueel misbruik Steven Seagal

Door NU.nl

De politie van Los Angeles heeft een onderzoek ingesteld naar een beschuldiging van seksueel misbruik aan het adres van Steven Seagal.

Musicalacteurs William Spaaij en Daisy Duin uit elkaar

Door BuzzE/NU.nl

William Spaaij en zijn vriendin Daisy Duin zijn uit elkaar. De twee musicalsterren hebben na anderhalf jaar een punt achter hun relatie gezet, maken ze bekend op Instagram.

Stef Bos voelde zich enige tijd schuldig over dood vriendin

Door NU.nl

Stef Bos (56) heeft zich enige tijd schuldig gevoeld nadat een depressieve vriendin kwam te overlijden. De zanger vroeg zich af of hij misschien had kunnen ingrijpen.

❌