[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 20 November 2017NU Achterklap

In 2006 gestolen spullen John Lennon teruggevonden

Door ANP

De Duitse politie heeft in Berlijn een 58-jarige man gearresteerd die probeerde gestolen spullen van John Lennon te verkopen. Hem zal oplichting en heling ten laste worden gelegd. 

Vriendin hielp YouTuber Dylan Haegens om angsten bespreekbaar te maken

Door NU.nl

De succesvolle YouTuber Dylan Haegens kampte onder meer lange tijd met hyperventilatie, zijn vriendin hielp hem om zijn angsten bespreekbaar te maken en hulp te zoeken.

Presentatrice Mirella van Markus bevallen van tweede dochter

Door NU.nl

Mirella van Markus (40) is vrijdag voor de tweede keer moeder geworden. De Hart van Nederland-presentatrice is bevallen van een dochter.

Gordon herdenkt overleden ouders op bruiloft

Door NU.nl

Gordon bewaart tijdens zijn bruiloft twee lege stoelen voor zijn overleden ouders. De zanger zegt op die manier zijn ouders er toch bij te hebben als hij zijn jawoord geeft.

Drake steunt veroordeelde rapper Meek Mill vanuit Melbourne

Door BuzzE

Tijdens een concert van zijn Boy Meets World Tour in Melbourne zag Drake een fan in het publiek staan, die een t-shirt droeg met daarop de tekst 'Free Meek Mill'. Hierop reageerde de Canadese rapper: "Zeker weten man, Meek Mill moet vrijgelaten worden. Je hebt helemaal gelijk!"

Gisteren β€” 19 November 2017NU Achterklap

Peter Andre houdt kinderen weg bij sociale media in verband met pesterijen

Door BuzzE

Peter Andre houdt zijn kinderen weg bij sociale media. De zanger is naar eigen zeggen als kind flink gepest en hoopt zijn eigen kroost op deze manier eenzelfde traumatische lot te besparen.

JoΓ«lle Witschge heeft relatie met neefje van Henny Huisman

Door BuzzE

Joëlle Witschge heeft na de recente breuk met Waylon weer een nieuwe relatie met Sander Huisman, lid van het dj-collectief Kris Kross Amsterdam en neefje van Henny Huisman. 

Penoza-acteur Niels Gomperts wordt vader

Door BuzzE/NU.nl

Acteur Niels Gomperts wordt vader. Zijn vriendin Chantal Ferro is zwanger, maakte hij zaterdag bekend op Instagram.

OuderNU Achterklap

Voormalig tieneridool David Cassidy in kritieke toestand in ziekenhuis

Door BuzzE

Zanger en acteur David Cassidy ligt in het ziekenhuis. Hij werd eerder in een kunstmatige coma gehouden, maar was zaterdagavond bij bewustzijn. Zijn toestand is kritiek.

Producent Murray Miller door Aurora Perrineau beschuldigd van verkrachting

Door NU.nl

Murray Miller, producent van onder meer Girls en King of the Hill, wordt door actrice Aurora Perrineau beschuldigd van verkrachting. De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan.

Ex Jennifer Hudson wil omgangsverbod met zoon opheffen

Door NU.nl

De ex-verloofde van zangeres Jennifer Hudson, voormalig worstelaar David Otunga, wil het omgangsverbod met hun zoon opheffen zodat hij Thanksgiving met hem kan vieren.

Yolanda Hadid strijdvaardig geworden door zware periodes van ziekte van Lyme

Door NU.nl
The real housewives of Beverley Hills-actrice Yolanda Hadid zegt zaterdag in het AD strijdvaardig te zijn geworden door de zware periodes die ze met de ziekte van Lyme meemaakte.

Acteur Frederik Brom noemt gezinsleven 'fenomenaal leuk'

Door NU.nl

Acteur Frederik Brom, onder meer bekend van de series Familie Kruys en Danni Lowinski, geniet van het gezinsleven met zijn vrouw en actrice Nienke Römer. "Ja, het klinkt heel burgertruttig, maar ik vind het gezinsleven fenomenaal leuk."

Bobbi Eden noemt haatberichten over zwangerschap 'heftig'

Door BuzzE

Erotisch zakenvrouw Bobbi Eden had het tijdens haar zwangerschap moeilijk met alle "lelijke dingen" die mensen op sociale media haar toewensten.

Harry Styles vervangt Katy Perry bij show Victoria's Secret

Door BuzzE

Harry Styles zal een optreden verzorgen tijdens de Victoria's Secret Fashion Show in Shanghai op 28 november. Hij vervangt Katy Perry, die geen visum kreeg om China binnen te komen. 

Roddeloverzicht: Wietze was naΓ―ef en liefde voor Waylon overviel Bibi

Door NU.nl/Lara Zevenberg

Wietze de Jager was naïef in brief naar Mattie Valk, Blake Shelton is zeker niet de meest sexy man op aarde, Bridget Maasland valt op "gepassioneerde jonge mannen" en Bibi Breijman "overvallen" door verliefdheid Waylon. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Kim Kardashian nodigde draagmoeder niet uit voor babyfeestje

Door NU.nl

Kim Kardashian heeft de vrouw die haar kind draagt niet uitgenodigd voor het babyfeestje dat ze organiseerde. De realityster had haar kinderen nog niet uitgelegd over de surrogaatmoeder en voelde zich er daarom ongemakkelijk bij.

Gigi Hadid niet bij Victoria's Secret-show

Door BuzzE

Nadat eerst vier modellen geen visum voor de modeshow van Victoria's Secret in China kregen, haakt nu ook een van de grootste namen van het evenement af: topmodel Gigi Hadid.

Gerard Joling doet aangifte na onjuist verhaal over wietplantage

Door NU.nl

Gerard Joling heeft aangifte gedaan tegen een satirische website waar een verhaal is verschenen dat de politie een inval bij de zanger heeft gedaan. Volgens de website zou Joling een kleine wietplantage op zolder hebben gehad en daarna in de cel hebben gezeten.

Selena Gomez en Justin Bieber zoenend gefotografeerd

Door BuzzE

Justin Bieber en Selena Gomez doen steeds minder moeite om te verhullen dat ze weer een stel zijn. Woensdag ging Gomez mee naar een ijshockeywedstrijd van Bieber in Los Angeles en tijdens een pauze gaf ze hem een zoen op de mond.

❌