[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018NU Achterklap

Inbraak in woning zanger Paul McCartney in Londen

Door BuzzE

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in de woning van Paul McCartney in het noordwesten van Londen. Of er spullen zijn buitgemaakt van de voormalig Beatle, is nog onduidelijk.

Relaties Edwin Evers hadden zwaar te lijden onder werk

Door NU.nl

Edwin Evers heeft de afgelopen jaren veel moeite gehad met het onderhouden van liefdesrelaties door zijn ochtendprogramma op Radio 538. 

Chris Pratt bevestigt relatie met Katherine Schwarzenegger

Door BuzzE

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn officieel een koppel. De acteur plaatste op Instagram een collage met foto's van hem en de dochter van Arnold Schwarzenegger, waarin hij hun relatie bevestigt.

Marieke Elsinga zou wel graag 'met iemand willen zijn'

Door NU.nl

Marieke Elsinga (32) is niet actief op zoek naar een relatie, maar zou wel graag met iemand willen zijn. 

Buffy-actrice kreeg 9,5 miljoen dollar van zender CBS in #metoo-zaak

Door BuzzE

Eliza Dushku heeft Michael Weatherly, met wie ze te zien was in de serie Bull​, in 2016 beschuldigd van seksueel ongepast gedrag. Televisiezender CBS heeft haar 9,5 miljoen dollar (8,3 miljoen euro) betaald ter compensatie. 

Doutzen Kroes terug in top tien bestbetaalde modellen ter wereld

Door BuzzE

In de top tien van bestbetaalde modellen ter wereld, die zakenblad Forbes opstelt, maakt de Nederlandse Doutzen Kroes haar rentree. Kendall Jenner voert de lijst aan.

Jersey Shore-realityster Nicole 'Snooki' Polizzi in verwachting van jongen

Door BuzzE
Jersey Shore-realityster Nicole 'Snooki' Polizzi en haar man Jionni LaValle hebben het geslacht van hun derde kind bekendgemaakt. In een video die ze op YouTube plaatsten, wordt duidelijk dat ze een tweede zoon krijgen.

Advocaten Bill Cosby starten procedure om in hoger beroep te gaan

Door BuzzE

De advocaten van Bill Cosby zijn de procedure gestart waarmee ze in beroep gaan tegen de veroordeling van de comedian. Het juridische team van de The Cosby Show-ster noemen elf punten waarop het proces volgens hen niet eerlijk is verlopen.

Gisteren β€” 13 December 2018NU Achterklap

Sylvie Meis bevestigt relatie met producent

Door NU.nl

Sylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. De veertigjarige presentatrice heeft haar relatie met de 29-jarige Bart Willemsen bevestigd met een foto.

Frank Masmeijer weigert mee te werken aan kruisverhoor

Door NU.nl

Frank Masmeijer, die donderdag bij het hof van beroep in Antwerpen zou worden ondervraagd, heeft de rechtszaal na tien minuten weer verlaten. De oud-presentator, die wordt verdacht van drugssmokkel, weigerde vragen over hemzelf te beantwoorden. 

Jennifer Lopez leerde beter naar zichzelf kijken na mislukte liefdes

Door NU.nl

Jennifer Lopez, die drie huwelijken zag mislukken, heeft in de afgelopen jaren geleerd beter naar zichzelf te kijken wat betreft relaties. 

Actrice Abbey Hoes gekwetst door uitspraken in Veronica Inside

Door NU.nl

Abbey Hoes (Petticoat, Nena) voelde zich gekwetst nadat ze zag hoe er in het televisieprogramma Veronica Inside op haar kledingkeuze tijdens een prijzengala werd gereageerd.

Gordon stuurt potentiΓ«le liefde binnen een dag terug naar Zuid-Afrika

Door BuzzE/NU.nl

Gordon heeft een potentiële nieuwe liefde uit Zuid-Afrika, het 24-jarige model Ryk, na 24 uur in Nederland op het vliegtuig terug naar huis gezet. 

Chris Pratt spreekt nieuwe film Pixar in

Door BuzzE

De nieuwste film van animatiegigant Pixar gaat over twee elfenbroers die op avontuur gaan om te ontdekken of er nog magie is in de wereld. De stemmen van de twee tieners worden ingesproken door Chris Pratt en Tom Holland.

OuderNU Achterklap

Keith Richards volledig gestopt met sterke drank

Door BuzzE

Keith Richards drinkt al bijna een jaar geen druppel sterke drank meer. "Ik had er genoeg van", aldus de Brit.

In de bladen: Najib vertelt over verslaving | 'Ex Rafael maakt stennis'

Door NU.nl/bas scharwachter

Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week bellen we met een zeer openhartige Najib Amhali over zijn verslaving en daarnaast vertelt de ex van Rafael van der Vaart de waarheid over een mogelijke slaande ruzie op een beurs. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.

Roxeanne Hazes wil over een paar jaar kunnen stoppen met werken

Door NU.nl

Roxeanne Hazes hoopt over een paar jaar te kunnen stoppen met haar muziekcarrière om zich volledig op haar gezin te storten.

Najib Amhali gebruikt sinds half jaar helemaal geen drank en drugs meer

Door BuzzE/NU.nl

Najib Amhali heeft meerdere afkickklinieken in binnen- en buitenland bezocht om zijn drank- en drugsverslaving aan te pakken en is nu sinds een halfjaar helemaal clean.

Brooklyn Beckham aan het daten met model Hana Cross

Door BuzzE

Brooklyn Beckham is weer verliefd. De oudste zoon van David en Victoria Beckham verliet samen met model Hana Cross de afterparty van de British Fashion Awards. De twee hielden elkaars hand vast en probeerden door een rij van fotografen naar een taxi te komen, meldt Page Six.

Stormy Daniels moet Trump vergoeding van 260.000 euro betalen

Door BuzzE

Porno-actrice Stormy Daniels moet 260.000 euro aan de Amerikaanse president Donald Trump betalen vanwege een zaak die ze tegen hem had aangespannen voor laster. Daarvoor stelde de rechter haar afgelopen oktober in het ongelijk en nu is er beslist dat ze een schadevergoeding moet betalen.

❌