[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 September 2017NU Achterklap

Aaron Carter laat zich opnemen in afkickkliniek

Door BuzzE

Zanger Aaron Carter heeft professionele hulp gezocht om af te rekenen met zijn verslavingen. De 29-jarige zanger nam vrijdag zijn intrek in een afkickkliniek, nadat de politie donderdag met spoed naar zijn huis ging na een alarmerend telefoontje.

Gisteren β€” 22 September 2017NU Achterklap

'Kylie Jenner (20) in verwachting van eerste kind'

Door BuzzE/NU.nl

Kylie Jenner (20) is in verwachting van haar eerste kind. De vader van het kind is rapper Travis Scott (25). 

Roddeloverzicht: Humberto weer thuis en Patty 'diep vernederd'

Door NU.nl/Lara Zevenberg

Humberto Tan mag het huis weer in, Sylvie Meis trouwt toch niet, Renate wilde Winston Gerschtanowitz niet en Patty Brard werd "diep vernederd". Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Verwarde vrouw die Kardashians bedreigde is opgepakt

Door BuzzE

De vrouw die donderdag met een kapmes en een luchtdrukwapen rondzwaaide in de winkel van Kourtney, Kim en Khloé Kardashian in Los Angeles, is opgepakt.

Rico Verhoeven vader geworden van een zoon

Door NU.nl

Kickboxer Rico Verhoeven is vrijdagmorgen vader geworden van een zoon. Samen met zijn vrouw Jacky Duchenne heeft hij al twee dochters.

Patricia Paay is naar eigen zeggen 'gewoon sexy'

Door NU.nl

Patricia Paay kan er niets aan doen: ze is gewoon sexy. "Al doe ik een hoofddoek om. Het is gewoon mijn uitstraling."

Verwarde vrouw met kapmes en pistool in winkel van Kardashians

Door BuzzE

Een verwarde vrouw heeft donderdag twee keer personeel en omstanders bedreigd in de Dash-winkel van Kourtney, Kim en Khloé Kardashian in Los Angeles.

Suge Knight niet volledig overtuigd van dood Tupac

Door BuzzE

Rapproducent Suge Knight is er ruim twintig jaar na de moord op Tupac Shakur niet van overtuigd dat de rapper echt dood is. Dat verklaart hij in een nieuwe documentaire over de moorden op Tupac en zijn rivaal Biggie Smalls.

Mel B niet vervolgd voor intimideren getuige

Door BuzzE

De openbaar aanklager in Los Angeles ziet geen reden Mel B te vervolgen voor het intimideren van een getuige in de rechtszaak tegen haar ex Stephen Belafonte. 

Marilyn Manson had lang last van nasleep schietpartij op Amerikaanse school

Door BuzzE

De aandacht die Marilyn Manson kreeg in de periode na de schietpartij op een school in het Amerikaanse Columbine in 1999 heeft hem nog lang parten gespeeld. 

KhloΓ© Kardashian kreeg nepbericht over overlijden Lamar Odom

Door BuzzE

Toen voormalig profbasketballer Lamar Odom in 2015 in coma was geraakt, kreeg zijn ex Khloé Kardashian het bericht dat hij was overleden.

OuderNU Achterklap

The Hills-realityster Audrina Patridge gaat scheiden

Door NU.nl

Audrina Patridge, bekend van realityserie The Hills, heeft de scheiding aangevraagd van haar man Corey Bohan. Eerder deze week kreeg Bohan al een tijdelijk contactverbod opgelegd. 

L'OrΓ©al-erfgename Liliane Bettencourt (94) overleden

Door ANP

Liliane Bettencourt is op 94-jarige leeftijd overleden. De erfgename van het cosmeticaconcern L'Oréal gold als de rijkste vrouw van Europa. Haar vermogen werd door het Amerikaanse zakenblad Forbes geschat op 30 miljard dollar (25 miljard euro).

Tim Hofman gaat scholieren bijles geven

Door BuzzE

Tim Hofman gaat middelbare scholieren helpen met hun huiswerk. De BNN-presentator is een van de eigenaren van de huiswerk- en bijlesschool BrainBoost. "Ik bemoei me graag met jongeren", zegt Hofman.

Bedpartner uit seksueel getinte video Kevin Hart ontkent afperser te zijn

Door NU.nl

De vrouw die het bed met Kevin Hart deelt in de seksueel getinte video waarvoor de komiek zondag zijn excuses aanbood, heeft gezegd niet degene te zijn die een poging heeft gedaan hem af te persen.

Vincent Bijlo voelt geen 'allesverterende woede' nu hij doof wordt

Door NU.nl

Vincent Bijlo wordt doof. De schrijver en cabaretier zegt zijn blindheid en toenemende doofheid met "actieve berusting" te benaderen. "Ik heb nooit een allesverterende woede gevoeld."

Laurence Fishburne en Gina Torres al jaar gescheiden

Door BuzzE

Laurence Fishburne en Gina Torres zijn vorig jaar, zonder daarmee naar buiten te treden, uit elkaar gegaan. 

'Tom Cruise medeverantwoordelijk voor fataal ongeluk American Made'

Door BuzzE

De nabestaanden van de slachtoffers van het ongeluk op de set van American Made in 2015 houden Tom Cruise deels verantwoordelijk voor de fatale vliegtuigcrash.

Renate had aanvankelijk geen interesse in Winston Gerschtanowitz

Door BuzzE

Renate Gerschtanowitz had jaren geleden totaal geen interesse in haar toekomstige man Winston. Een vriendin van de presentator wilde haar aan hem koppelen, maar dat zag het toenmalige model niet zo zitten.

Caro Emerald moeder geworden van tweede dochter

Door BuzzE/NU.nl

Caro Emerald is opnieuw bevallen van een dochter. Het meisje kwam in augustus ter wereld, bevestigt haar woordvoerder tegenover RTL Boulevard

❌