[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019NU Achterklap

RTL trekt deelname Temptation VIPS-koppel terug wegens zwangerschap

Door NU.nl

RTL heeft samen met Channah en Quentin, deelnemers van het realityprogramma Ex on the Beach, besloten dat zij niet meedoen aan het programma Temptation Island-VIPS. Tijdens de opnames bleek dat Channah in verwachting was.

'Prinses Amalia schrijft mee aan voorstelling met Trijntje Oosterhuis'

Door NU.nl

Prinses Amalia heeft volgens royaltydeskundige Sandra Schuurhof meegeschreven aan Het Kerstklooster, een musical die in december wordt opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

'Oud-manager Johnny Depp wil dat Amber Heard getuigt in zaak'

Door NU.nl

Jake Bloom, de voormalige manager en advocaat van Johnny Depp die door zijn oud-cliënt voor het gerecht is gedaagd omdat hij hem geld schuldig zou zijn, heeft een aantal bekenden van de acteur verzocht om te getuigen in de zaak.

'Kinderen Michael Jackson doen onderzoek naar fonds Wade Robson'

Door NU.nl

Prince, Paris en Bigi Jackson, de kinderen van de overleden popster Michael Jackson, doen onderzoek naar zijn vermeende slachtoffers Wade Robson en James Safechuck.

Sylvie Meis en Bart Willemsen zonder ruzie uit elkaar

Door NU.nl

Sylvie Meis en Bart Willemsen, die ongeveer een half jaar samen waren, zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De presentatrice vertelt in gesprek met het Duitse RTL dat er geen sprake is van ruzie.

Jeroen van Koningsbrugge worstelde voor sabbatical met bekendheid

Door NU.nl

Jeroen van Koningsbrugge heeft het een hele tijd lastig gevonden dat hij op straat werd herkend. Pas na zijn sabbatical, waarbij hij ruim een half jaar in Los Angeles woonde, werd hij opener.

Maroon 5-zanger Adam Levine zet huis voor 47,5 miljoen dollar te koop

Door BuzzE

Het huis van Adam Levine en Behati Prinsloo staat te koop. De Maroon 5-zanger en het model vragen 47,5 miljoen dollar (zo'n 42 miljoen euro) voor de woning.

T2 Trainspotting-acteur Bradley Welsh doodgeschoten in Edinburgh

Door BuzzE

Voormalig bokser Bradley Welsh is woensdagavond omgekomen bij een schietpartij in Edinburgh. De Schot maakte in 2017 zijn filmdebuut in T2 Trainspotting.

OuderNU Achterklap

Ik Vertrek-deelnemer Martien breekt pols bij verbouwing kasteel

Door NU.nl
Ik Vertrek-deelnemer Martien Meiland is bij de verbouwing van zijn kasteel in Frankrijk van een steiger gevallen. De ondernemer viel 4,5 meter naar beneden en brak daarbij zijn pols.

'Dean Saunders overweegt stappen tegen ex-vriendin Jamie Faber'

Door NU.nl

Dean Saunders zou juridische stappen tegen zijn ex Jamie Faber overwegen. De gedetineerde zanger komt volgens zijn advocaat René Halfens tot dit besluit door het interview waarin de modeontwerpster haar ex beschuldigde van ernstige mishandelingen.

In de bladen: 'Carice vreest voor leven' | Zijn lezers Sylvie zat?

Door NU.nl

Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week: waarom vreest Carice van Houten voor haar leven? En zijn de lezers klaar met het liefdesleven van Sylvie Meis? Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.

Boer zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne ouders geworden van zoon Siem

Door NU.nl

Schapenboer Jan en zijn vrouw Rianne zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het stel, dat elkaar in 2015 vond in het programma Boer zoekt Vrouw, verwelkomde op 11 april zoon Siem Jan Jelle.

BeyoncΓ© onderging in 2017 spoedkeizersnede bij bevalling van tweeling

Door NU.nl

De bevalling van Rumi en Sir, de tweeling van Jay-Z en Beyoncé, ging over in een spoedkeizersnede. Volgens de Amerikaanse zangeres was dat nodig omdat het slecht ging met een van haar kinderen.

Jamai wilde na nieroperatie niet als patiΓ«nt behandeld worden door RTL

Door NU.nl

Jamai Loman, die in november 2018 een succesvolle niertransplantatie onderging, merkte dat hij na die ingreep anders werd behandeld door zijn werkgever RTL. De presentator voelde zich hierdoor "beperkt".

Game of Thrones-actrice Sophie Turner worstelt al vijf jaar met depressie

Door NU.nl

Actrice Sophie Turner, bekend van haar rol als Sansa Stark in Game of Thrones, zegt al vijf jaar met een depressie te worstelen. Dat vertelt ze in een podcast met Dr. Phil, waar onder meer TMZ woensdag over schrijft.

Management Yolanthe Cabau wil verkoop restaurant Ibiza niet bevestigen

Door NU.nl

Xenia Kasper, de manager van Yolanthe Sneijder-Cabau, wil geen uitspraken doen over het gerucht dat het restaurant XaXa op Ibiza verkocht zou zijn. Bronnen meldden aan Shownieuws dat het etablissement een nieuwe eigenaar heeft, maar een bevestiging blijft uit.

Presentator Buddy Vedder vindt zichzelf geen hunk

Door NU.nl

Buddy Vedder wordt door meidenbladen weleens in de categorie "hunk" geschaard, maar zelf vindt hij dat absoluut niet. De presentator zegt vrouwen nooit te hebben versierd met zijn uiterlijk.

'R. Kelly riskeert weer gevangenisstraf na wanbetaling kinderalimentatie'

Door NU.nl

R. Kelly belandt mogelijk op korte termijn weer achter de tralies. De zanger, die in maart ook al kort de gevangenis in moest, zou de afgelopen twee maanden geen kinderalimentatie hebben betaald.

Jamie Faber raakte bewusteloos na mishandeling door ex Dean Saunders

Door NU.nl

Jamie Faber, de ex van de gedetineerde zanger Dean Saunders, vertelt in een interview met LINDA over de mishandeling door haar voormalige vriend. Volgens Faber raakte ze bewusteloos nadat ze door hem zou zijn geslagen met een loopkarretje.

OM eist drie maanden jeugddetentie voor vlogger Snapking

Door NU.nl

Tegen Tim van Teunenbroek, beter bekend als vlogger Snapking, is door het Openbaar Ministerie (OM) drie maanden jeugddetentie geëist, waarvan twee voorwaardelijk. Dat werd dinsdag duidelijk tijdens een zitting in de rechtbank van Lelystad.

❌