[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Januari 2018GeenStijl

De Groningers. Ze zijn het zat

Door Ronaldo

Landgenoten in de Rest van Nederland, let op uw saeck. En met Rest van Nederland bedoelen we niet alles buiten de Ring 020, maar iedereen die niet door NAM uit zijn krimpgebied wordt getrild.

Social

Die gaskraan gaat dicht namelijk. En zijn het niet de vuile Belastingdiensthanden van Wiebes die haar dichtdraaien, dan doen de Groningers het zelf wel. Kwaadschiks. Dus Rest van Nederland. Haal haardhout bij uw tankstation. Kap een boom. Koop een lekkere warme trui met of zonder opdruk. Want de CV doet het binnenkort niet meer. Oh en het geld? Dat is al lang op natuurlijk.

Same shit different day

Social

Social

Social


 • 17 Januari 2018 om 10:10

Je verwacht het niet. Vigilante MoslimaMama's eindoplossing voor Bontkraagjes Vraagstuk

Door Pritt Stift

Boef. Je moederrrr.

Social

Jeej. Deze zagen we even niet aankomen. Hoofddoekmoekes die de deur uit mogen (!) om hun strontvervelende overlastrelkroost op de lichtgetinte jatten te tikken. Best wel innovatief bij nader inzien. Buurthuizen gaven geen soelaas. Buurtvaders ook niet. En Grijze Campagnes om straattuigh van de jihad af te houden hadden averechts effect. Maar nu is daar - EUREKA - eindelijk een geniale move om het weer wat liever in De Stad te laten worden. Patrouillerende MoslimMoedertjes. Want die bontkraagprinsjes in hun 1000 euro ganzenjassen hebben maar repsect voor 1 iemand: hun eigenste mama, en als die op straat loopt te burgerwachten denken ze wel drie keer na om omaatjes van hun handtas af te helpen, "kech" tegen Volkskrant-troela's te roepen en dagopbrengsten van tankstations op te eisen. Bijkomend voordeel. Die thuisblijvende moslimadochters denken nu ook - hee, moeder is niet thuis. Wordt nog een dingetje dit.

Video


 • 17 Januari 2018 om 09:03
Gisteren β€” 16 Januari 2018GeenStijl

GeenStijl reanimeert Deltaplan GeenStijlland

Door Van Rossem

Het Mauritshuis jorist Maurits' buste uit de hal, de Amsterdamse J.P. Coenschool wijzigt haar koloniale haatnaam, Leeuwarden verwart zichzelf met een exotisch gebied en de EU wil de DDR nieuw leven inblazen. Het wordt tijd om een oud plan op te graven.

Een kleine tien jaar geleden droomden wij al eens weg bij het idee van GeenStijlland, een anarcholiberale oase en fantastische fata morgana ineen. Anno 2018 is de drang om daad bij droom alleen maar gegroeid. De EU breekt de laatste soevereiniteit af, de cultuurmarxisten slopen het nationale culturele erfgoed, zowel fysiek als geestelijk, en de overheid wil een doodeng keurmerk aan de vrijheid van meningsuiting koppelen. In fakkels, hooivorken en een woedend Malieveld geloven we al lang niet meer. In voor onszelf beginnen wel. We deden het al eerder, we kunnen het best nog eens.

Welkom op GeenStijland
GeenStijland is een soeverein stukje Nederland dat door een Hollands baggerbedrijf voor de kust opgespoten moet worden in een nader te bepalen vorm (suggesties welkom). De voertaal is Gewoon Nederlands en wie dat na een jaar niet beheerst, gaat enkele reis Vasteland. Wie kan, die zal en dat geldt voor alles van onderwijs tot arbeidsparticipatie. Luie flikkers moeten we niet, kraken = moord en voor arbeidsongeschikten bedenken we passende Functies van Algemeen Nut met een basisinkomen (geen uitkering), op basis van hetzelfde meritocratische ideaal als de rest van het eiland: voor elke man/vrouw (je MOET kiezen, gender-extremistisch uitzonderingsgezeik is Vastelandsgedram) een passende baan naar kennis, kunde & comfort. Werken moet lonen, zowel financieel als geestelijk.

Geen SJW's & geen islam
Een meritocratie betekent ook dat GeenStijlLand geen onderscheid maakt op afkomst, huidskleur of politiek/religieuze overtuigingen, op drie uitzonderingen na: SJW’s, beroepsgekwetsen en de islam komen er niet in en de grenzen gaan inderdaad als ook uiteraard stijf dicht. GeenStijlLand is geen Randstad, en al helemaal geen Amsterdam, en blijft dus sneeuwvlok- en salafismevrij.

Overige gebedshuizen komen er alleen om te zorgen dat religie achter de eigen deur blijft. Universiteiten worden gesticht rond alpha- en bèta-wetenschappen. Gammawetenschappen worden niet verboden in de stijlloze vrijstaat, maar zeer zeker ook niet aangemoedigd en krijgen bovendien een homeopathisch keurmerk om sociale wensdenkstudies als sociologie, genderstudies en antropologie te kunnen onderscheiden van serieuze wetenschap. De corporaal Zentgraaff zal hierop toezien.

Alle kinderen kunnen terecht op scholen die hun historische namen fier dragen en alwaar de Nederlandse geschiedenis met brede historische context (dus ook de Zwarte Bladzijden), maar ook met nationale trots wordt onderwezen, tezamen met het belang van de allergrootste vrijheid die de mensheid ooit bereikt heeft, namelijk de vrijheid van meningsuiting.

Guldens & GeenPeil
Dagelijks bestuur is soeverein, dus buiten de Europese Unie, en geschiedt op basis van transparante moderne technologische middelen. Het Plan GeenPeil dus - FAQ. De munteenheid wordt de crypto-Gulden (gekoppeld aan de US Dollar of de Chinese Yuan, maar niet aan de euro) en het minimumloon zal belastingvrij zijn. Belasting wordt sowieso een vlaktaks, want werken moet lonen en jaloezie is voor luie flikkers die we, zoals gezegd, überhaupt al niet moeten. Het ministerie van DasKapital zal de geldzaken regelen.

Op GeenStijland zijn nutsvoorzieningen gratis, inclusief gezondheidszorg, je mag zo veel tegels in je voortuin plempen als je maar wilt en er is een vrije keuze in energievoorziening (van zon & wind tot haardhout) maar met een progressief programma om de energie-toekomst veilig te stellen. Fossiel autorijden blijft legaal tot de olie op is (wat we niet snel verwachten) en er komen een gecombineerd solar- en windpark op zee, maar buiten zicht om het uitzicht vanaf het strand niet te verzieken.

Er geldt een adviessnelheid op alle wegen, flitskasten komen er niet maar wel een door Autobahn beheerde vrije racebaan. Pulsvisserij wordt aangemoedigd en consumptievlees wordt zo diervriendelijk mogelijk gekweekt. Hersluitbare vleeswarenverpakkingen zijn uit den boze, supermarkten zullen gratis vleeswarendozen verstrekken. Sport, spel & ontspanning worden als dienstverlening door Team Dumpert aangeboden, inclusief kartbaan, paintball en natuurlijk een echte gun range die onder leiding komt van Schout-bij-nacht Spartacus. Op verzoek van Ereburger Joris von Loghausen komen er ook gratis arcadehallen, met games van Pong tot de nieuwste VR. Frisdrank en A-klasse koffie worden overal gratis verstrekt dankzij de goeie saleskwaliteiten van de Paarse Broeken, en een biertje kost een piek voor de gezamenlijke pot, dus het is altijd happy hour.

Toestroom & Toegang
Interesse? Toegang tot GeenStijlland geschiedt op basis van extreme vetting op Trumpiaans-Amerikaanse leest, en vereist een taaltoets, een inburgeringstest en een verplichte basiscursus Ironie & Sarcasme. Een internetrijbewijs ligt nog ter overweging. Er is op GeenStijlland plek voor 100.000 Premium Pioniers & Kwartiermakers en die worden met de hand geselecteerd door maatschappijfilosoof P. Stift. Mensen die reeds lid zijn van GeenStijl krijgen sowieso een voorrangsvoucher op naam toegestuurd. Wilt u ook tot de Gelukkige Weinigen behoren? Registreer & ga voor de kans van je leven. Tot ziens. Aan de overkant...


 • 16 Januari 2018 om 22:05

GSTV Bewaarvideo. In Brussel loopt censuurakela zich warm, politiek Den Haag gaat rustig slapen

Door Ronaldo

Video

Een "volkomen onnodige angst", aldus Sybrand van Haersma Buma. Pechtold die blij is dat zijn minister Kafka Orwellongren niet op haar handen zit en een volslagen onnodige kat aan Wilders uitdeelt over #Penthousegate. Vriend van de show Özturk die niet tegen een grapje kan. Dit is een bewaarvideo die zo in de tijdcapsule voor 2025 kan. En dat we dan wakker worden in de Victory Mansions en dat we terug kunnen denken aan die goeie ouwe tijd dat je op het internet nog kon zeggen wat je dacht. Kijken dus, zolang het nog mag!

Social


 • 16 Januari 2018 om 19:33

Vraagje. Wie is na Theo Hiddema uw favoriete politicus op de foto met twee Friese kechs?

Door Ronaldo

Eerlijk antwoorden.

Is het Corrie van Brenk van de rancuneuze referendum relpartij?

Exotisch Leeuwarden...

Of die kerel van de Nationale Nepnieuws Partij?

Lekker vloggen joh

Of anders een van deze weggooiers?

Dancing LoLo

Of stiekem toch Theo Hiddema?

Nachtegalen, waar haalt de generalissimo het vandaan?


 • 16 Januari 2018 om 18:00

Nurk interviewt FakeNews-tsaar. Gaat niet goed

Door Zentgraaff

Kijk jongens, daar wordt onze internetvrijheid in blauwe wagonnetjes met gele sterren geduwd, met medewerking van de internethatende dodebomiërs. Nepnieuws-tsaar Madeleine de Cock Buning kan geen enkele concrete aanwijzing noemen van verkiezingsbeïnvloeding middels nepnieuws, maar wil wel mogelijk een "keurmerk" invoeren om nepnieuws mee te bestrijden. U ziet de bui al hangen: de Nurk krijgt er ongezien één en wij roze cowboys worden de digitale saloon uitgetrapt wegens onderbuikgevoelens van een elite die niet met ons kan dealen. Tijn Sadée van de Vlaamsche Meubelfolder schrijft het allemaal keurig op, drukt niet door en lijkt zich geen enkel moment bewust dat zijn fakenewsende kudtcourant (hoi glimmende folders, hoi Omtzigtgate, hoi werkgever van eminente anusmade Joshua "ik verzin Russische invloeden" Livestro) ook wel eens z'n goedkeuringsstempeltje zou kunnen verliezen. Oncollegiaal en doodeng, zo'n houding. 

Grappig ook dat De Cock Buning zegt dat er geen "ministerie van waarheid" komt. Nee, muts, wat dacht je? Zoiets gebeurt natuurlijk alleen in fictie. In het echt werken censoren altijd via gekke subbureautjes als, oh, het Commissariaat voor de Media of de achterkamertjes van de geheime dienst. Hoe dom denkt ze eigenlijk dat we zijn? 

Ps.: In België zijn ze al zover: anoniempjes verbieden online. 't Was gezellig, reaguurderskorps. 


 • 16 Januari 2018 om 16:55

FEEST! GeenStijl opent J.P. Coenzaal

Door Pritt Stift

Amsterdam - Uw stijlloze redactie heeft hedenmiddag 16 januari 2018 kordate stappen gezet in de oprechte hernieuwde verering van ons Nederlands erfgoed en geschiedenis. Zo is de voorheen naamloze GeenStijl NieuwsVloer - waar wij dagelijks bulderlachend beeldschermbuffelen om u voor nepnieuws  te behoeden - feestelijk omgedoopt tot J.P. Coenzaal. De witte muur naast de redactietafel is hernoemd naar Witte de Withmuur, en de betonnen draagconstructie in het midden van de redactieruimte is omgedoopt tot Mauritspaal. Een kleine moeite, een groot gebaar. Wij hopen dat het navolging krijgt in overige redactieruimtes & kantoortuinen van Nederland. Want dit land, is ons land. Er mag gefeest worden. Champagne, hapjes en De Ruyter-traktaties bij de bar. Einde bericht.


 • 16 Januari 2018 om 16:00

Illegale Marokkaan opgepakt in gestolen auto vol gestolen spullen. Vrijspraak natuurlijk

Door Van Rossem

Schoolvoorbeeldje rechtsstaatsatire. Alle clichés komen weer eens voorbij in een Roosendaalse inbraakzaak. Eerst de slotvraag, dan pas het verhaal: Verbaast het nog iemand?

In oktober 2017 wordt er ingebroken in een woning in Roosendaal. De politie is laks met sporenonderzoek want geen prio: het wordt pas gedaan nadat een verdachte is opgepakt in een gestolen auto vol gestolen spullen, afkomstig van meerdere inbraken. Die verdachte blijkt een illegaal in Nederland verblijvende Marokkaan te zijn, die uiteraard niet op zijn eigen strafzitting aanwezig was. Hij beriep zich bovendien op zijn zwijgrecht, en vanwege het slechte sporenonderzoek kon de aanklacht alleen op heling gegooid worden. Dat kon vervolgens niet worden bewezen. 'Heel vervelend', volgens de rechtbank, maar de man wordt vrijgesproken.De gedupeerden hebben een deel van hun spullen terug, maar niet alles en zijn 3000 euro armer aan schade en gedoe, en dat krijgen ze van niemand terug. Heel vervelend inderdaad. En. Iemand nog verbaasd?


 • 16 Januari 2018 om 15:05

Brussel torpedeert NL vissersvloot met nepnieuws

Door Van Rossem

Een zootje overbetaalde landrotten in Straatsburg heeft zojuist de Nederlandse vissersvloot getorpedeerd: Pulsvissen wordt verboden. Een zware slag voor Onze Vissers, die daar juist flink in geïnvesteerd hadden.

Social

Gevalletje bureaucratische oorlogsvoering tussen Noord-EU en Zuid-EU dit. De Nederlandse vloot heeft veel poen gepompt in pulsvissen, een methode waarmee vissen met elektrische pulsen van de zeebodem gewekt worden, waarna ze in het sleepnet geschept kunnen worden. Minder bijvangst (= moord) en geen zinloos zeebodemvandalisme omdat er geen sleepkettingen meer over de vloer geveegd hoeven worden. Iedereen wint, zou je denken. Behalve de Frambozen, want die hebben /niet/ geïnvesteerd in moderne vistechniek, in tegenstelling tot onze braafste vissers van de school. En de Franse lobby blijkt sterker dan de onze, want het handjevol NL MEPs in dat EU Nepparlement kon niet voorkomen dat Brussel zojuist voor een verbod op pulsvissen heeft gestemd. Fun fact: ze hebben zich daarbij gebaseerd op wat Annie Schreijer-Pieriek (die bonnetjestrut, ja) omschrijft als FAKE NEWS. Nou ja, fun. Dit kost de Nederlandse vissersgemeenschap dus hun inkomsten. Uit naam van de Europese "Eenheid", wordt het brood uit de mond van Onze Vissers gestoten. HALLO JOSEPH OLLONGOEBBELS. Mag deze zak nepnieuws ook mee in je onmogelijke & onwinbare kruistocht tegen Wat Waar Is en Wat Niet?

Social

Social

Social

Social

Social

Social

Social


 • 16 Januari 2018 om 14:00

Originele Coolest Monkey in the Jungle-trui mateloos populair bij verzamelaars

Door Mosterd

Ma-te-loos populair die heisahoodie van de Hitler&Mussert.

Hierboven een originele Coolest Monkey in the Jungle met de kaartjes er nog aan: hoogste bod 2.125 dollar. Jochie niet bij de prijs inbegrepen. Een andere originele gaat voor 1.900 dollar. Voor de koopjesjager: 450 dollar. Dankzij de fophef (leestip) is de Coolest Monkey in the Jungle nu een collector's item. Een contemporaine Bitcoin. Maar dan zonder vrije val. En met de ekte ekte truien komen natuurlijk ook de stomme alt-truien in RAL9010-Alex Oxlade-Chamberlains van 10 jaar oud. RACISME! ALSOF ALLE BLANKE MENSEN OP ELKAAR LIJKEN!

PS Hier (2MB) nog veel meer gloryhunters die schaamteloos geld verdienen over de rug van goorranzig racisme.


 • 16 Januari 2018 om 13:03

"PvdA-lijsttrekker Amsterdam = HOER"

Door Ronaldo

Zeggen wij niet hè.

Social

Dat zegt een man die met zijn dochtertje aan de hand door die lieve stad vol lieve mensen liep. Wij hebben kinky.nl er nog eens op nagezocht maar het lijkt er toch echt op dat we hier te maken hebben met een onvervalst staaltje fakenieuws op social medium 1.0, te weten de straat. Wij verwachten dan ook dat Kajsa Ollongren stante pede een blik taskforcende fopwetenschappers opentrekt om mensen die andere mensen een hoer noemen terwijl die andere mensen geen hoer zijn, monddood te maken. Of de man in kwestie een rapper is, was bij het ter perse gaan van dit topic onopgehelderd.


 • 16 Januari 2018 om 12:05

Google.nl kapot geΓ―slamiseerd

Door Ronaldo

Goedemorgen Nederland.

Of moeten we zeggen salaam aleikoem Hollandistan? Als het aan de islamiserende islamisten van Google.nl ligt wel. Kijk. Nou. Wat. Ze. Gedaan. Hebben. Allahverdomme, PVV-fractie Mountain View, stel hier eens een paar prangende vragen over. Voor je het weet is Maiwand de Thuisblijver Tweep des Vaderlands en wordt refoweb.nl gemoderate door rapper Boef. Als die mensen zo graag Vaderdag willen vieren, dan gaan ze maar lekker terug naar Istanboel. De enigen die in Nederland mogen zeiken over vrije dagen zijn Brabanders die zich laten lenen voor een goedkope marketingstunt ja. Wij gaan Maak Onze Googleresultaten Weer Van Ons Polsbandjes uitdelen.


 • 16 Januari 2018 om 11:11

Utrechtse moskeevoorzitter in Volkskrant: 'Als mensen bang zijn, is een grens overschreden'

Door Mosterd

Vooropgesteld. De fik in de moskee, dat is natuurlijk een tamelijk bizarre uitspraak van PVV-stoethaspel Henk van Deún. Maar.

Nu mag voorzitter Yucel Aydemir van de Utrechtse ULU-toko een hallucinante woordenkots door het morele vergiet van de Volkskrant persen en daar krijgt een mens de rillingen van. 

"Als mensen bang zijn, is een grens overschreden." Ja Yucel, dat is dus het verhaal van de kip en het ay. Zo blijkt in Nederland zeventig procent van de mensen bang te zijn om van de sokken geblazen te worden en dan weet jij wel welke religie dan die angst inboezemt. Al die mensen die hun bek maar houden uit angst voor boze bebaardiërs, 92-jarige cabaretiers die onderwerpen vermijden, vrijdenkers die lek worden geprikt, oude vrouwtjes die de metro vermijden, mensen die drukke bijeenkomsten op De Dam laten schieten, jongelui die niet meer naar een rockconcert durven, mensen die bang zijn om te vliegen, complete pleinen en straten die zijn volgeplempt met Lego, cartoonisten die niet meer durven te tekenen (of niet meer kunnen omdat ze al afgeslacht zijn) en ondertussen (wijlen) politici die maar roepen dat die angst is aangepraat. Inderdaad Yucel, als mensen bang zijn, is een grens overschreden.

"Moslims en moskeebesturen incasseren veel, we hebben een olifantenhuid gekregen voor beledigingen." O gut wat is er sprake van islamofobie, racisme, fascisme, xenofobie en discriminatie in Nederland. Iedereen is racist en islamofoob, wat hebben wij moslims het toch moeilijk. Een discussie over normen en waarden en of het in het Westen eigenlijk wel normaal is dat we al die achterlijke regeltjes uit het jaar nul volgen, en jezelf een keertje afvragen of het wel okee is dat die mensen worden neergeknald uit naam van de profeet, of misschien een keer een discussie in de eigen gelederen over de islam? Nee joh. Islam is namelijk vrede. Islam is tolerant. Dat weet toch iedereen? Dat er overal ter wereld slachtoffers vallen is van iedereen de schuld behalve van de islam, want de islam is vrede, en de rest is islamofoob.

"Wij weten dat er vrijheid van meningsuiting is. Maar het gaat te ver als iemand iets roept dat een ander kan overhalen over te gaan tot geweld." Vrijheid van meningsuiting is een rekbaar begrip, maar goed, zinnige woorden uit de mond van Yucel. Het gaat te ver als iemand iets roept dat een ander kan overhalen over te gaan tot geweld. Laten we eens nadenken over een voorbeeld. Nou ja. Neem, zeg, puur willekeurig, een imam. Oproepen tot geweld tegen homo's, oproepen tot geweld tegen kafirs, oproepen tot het afreizen naar Syrië, oproepen tot vechten voor de profeet, oproepen tot de dood van Ayaan Hirsi Ali. Allemaal knakkers met namen als Fawaz, El Alami en Tunahan. Blijkt uit de feitencheck van de/het NRC ook nog eens dat 50 miljoen moslims gewelddadig willen doen. Gewoon niet doen. Stop ermee.

"Zeker in een tijd dat er geweld en bedreigingen plaatsvinden van moslims en moskeeën." Geweld is enorm sneu. Bedreigingen zijn enorm sneu. Jij-bakken zijn sneu. Een slachtofferrol is sneu. Calimero is sneu. Hopen op brand is sneu. Verf op een deur is sneu. Malloten op een dak van een school is sneu. Huilie huilie doen in de Volkskrant is sneu.


 • 16 Januari 2018 om 10:10

We moeten praten over de term 'floatnegroes'

Door Pritt Stift

Lieve mensen. Er gaat was mis met de vertaling van 'dobbernegers'. Onze goedbedoelde benaming voor mensen in wrakke klotebootjes uit Aapfrika die naar Europa komen omdat ze aanzuigend uitgenodigd worden door Brusselse Omvolkers die met verzorgingsstaatpoet zitten te smijten, omdat de taxpoetontwijkende multinationals schreeuwen om cheap labour. Merijn Oudenampsen, een of andere SJW-totaalmalloot uit de Joop-hoek, hoopt binnenkort af te studeren met een *kuch* doorwrocht Engelstalig epistelpaper tjokvol rare woorden, en met een extragratis hoofdstuk over uw roze hangplek NoStyle. "Floatnegroes" dekt natuurlijk de lading voor geen meter. Graties cruise voor de bedenkert van een beter Engels woord. Succes!


 • 16 Januari 2018 om 09:04
OuderGeenStijl

The Economist: 'Het gaat best fantastisch met post-Brexit UK'

Door Spartacus

Social

Ah, ja. We wachtten even tot The Economist het neerschreef, want dan pas werd het leuk. Een blad met statuur dat er met het nodige gewicht naast zat, en dat schoorvoetend tussen de regels door toegeeft. THIS WAS NOT MEANT TO HAPPEN, leest de laatste regel van de subkop. "CHAOS was predicted. Following Britain’s vote to leave the European Union (EU) in June 2016, most economists believed that a recession was imminent. A government study published in the run-up to the referendum forecast that house prices would fall quickly, by up to a fifth, and that unemployment would rise by over 800,000. But there has been no recession. It is true that Britain has slipped down the international league tables of GDP growth since the Brexit vote, but growth in both 2016 and 2017 still averaged around 2%, roughly similar to 2015. Furthermore, house prices are steady and unemployment has dropped to a 40-year low of 4.3%. Disaster has been avoided. What went right?" Mooi man. En daarmee krijgt de onderstaande Rutte hem ook even mooi op de neus. Maar voor de 28-jarige Ellie was het de druppel. Zij voelt zich dusdanig Europeaan dat ze door Brexit besloot te emigreren naar Zweden, waar het ultieme Europa-gevoel inderdaad prevaleert. Het allerbeste, meid.

Video


 • 15 Januari 2018 om 21:05

Kijk Sylvana! Een analyse van PVV-klasje Pekela

Door Mosterd

Kijk Sylvana. Ongefundeerde, nodeloos kwetsende mediamakers hebben heus niet de pik (m/v) op die 'mooie kandidatenlijst' van BIJ1.

Ook de Volkskrantkleurige en genderzekere (want man) PVV-fractie te Pekela krijgt een grondige inspectie van de Roze Khmer. Een tikje Arno Kantelbergiaans weliswaar, maar toch. Lezen we voorts dat fractievoorzitter Arthur van Dooren een onderscheiden KNVB-scheidsrechter is. Wij checken. Klopt! Vooralsnog geen leugenaar dus. Vandaar ook dat pijltje naar dat vraagteken. Maar we houden deze rakkers in de gaten hoor, Syl.


 • 15 Januari 2018 om 19:33

Cranberries-zangeres Dolores O'Riordan dood

Door Van Rossem

Oi. De Ierse zangeres van nineties superhit Zombie, Dolores O'Riordan, is gestopt met rocken. 46 pas dus veel te jong.

Video

De doodsoorzaak is nog niet duidelijk maar het sterfgeval komt wel onverwacht, want mid-recording: "The lead singer with the Irish band The Cranberries, was in London for a short recording session", laat het management weten aan de media. In een ode aan haar familie (sorry, flauw) wordt gevraagd om rust & privacy. De 46-jarige zangeres had al langer last van rugproblemen, waardoor de laatste tour vorig jaar voortijdig werd afgebroken. Roddelneigingen over het ge- danwel misbruik van pijnstillers dringen zich dan onmiddellijk op, maar dat is vuige speculatie. De band uit Limerick brak al lang geen grote potten meer maarrr teert nog prima op heerlijke negentiesklassiekers. Nou ja, teerde dus want zonder de typische zangstem van Dolores is het vermoedelijk voorgoed afgelopen met The Cranberries.

Video

Video


 • 15 Januari 2018 om 18:34

BelgiΓ« maakt in 2018 ironie definitief kapot

Door Zentgraaff

Hier valt toch, welbeschouwd, niet meer tegen op te lollen? Hier drogen toch alle Belgenmoppen spontaan van op? Alle ROFLOL over zulke domme missjes die denken dat de Eerste Wereldoorlog samenviel met het eerste seizoen van Idols? Vanaf heden alle cabaretiers zonder pluchecontract bij de VARA in de bijstand, want het is gewoon klaar met humor. Amai. 


 • 15 Januari 2018 om 18:00

Volkskrant zoekt nauwelijks neukend Nederland

Door Van Rossem

Volkskrant gaat Weird Fuck Wierd Duk qua online volksraadpleging en zoekt mensen die weinig edoch gemiddeld neuken. Uw relaas mag naar een mailadres, en not just the tips maar the full monty.

Social

Doorzondoppers die driemaal per maand batsen op de boxspring, kezen op de Klippan of, doe eens gek, naakt-LARP'en op de lounge set in de tuin! De krant is op zoek naar u, met uw stoïcijnse seksleven van driemaal de Volkskrant en het dito dap're maandgemiddelde van driemaal per dertig dagen. Of het slim is om een postgleuf te openen voor tevreden trois frois par mois-tweetallen en Hun Verhaal - je moet er maar zin in hebben alsdanwel de lust voor kunnen opwekken. Dat door Netflix & social media kapot gebeukte landelijke neukgemiddelde kunnen we d'r niet mee opkrikken. Maar wellicht wordt de krant er warmer van als u een boekje open doet en de afwerkvloer op de Bontiusplaats laat delen in de geuren & kleuren van uw provinciale streekroman. Reacties mogen schriftelijk op jeroen.van.raalte@volkskrant.nl (hijgers, als die nog bestaan, moeten zelf even het nummertje opzoeken) - graag onder vermelding van Naam & Adres bij Redactie Bekend, want Martin Sommer krijgt een slappe stengel van anoniempjes. We sexten!


 • 15 Januari 2018 om 17:00

Politie waarschuwt voor man met zware dag

Door Spartacus

Bij de pakken neerzitten, maar dan anders. En nee, we gaan hier geen dehumaniserende grapjes maken over dat het een grofvuilzak betreft, en voor sneren over straatbeeldvervuiling kunt u ook beter bij Greets tijdlijn aankloppen. Wij zijn een humanistisch weblog dat graag de mens achter de zak bespreekt. Misschien springt de politie wel te snel tot conclusies, en is dit gewoon een heerschap van stand dat z'n Reeboks en Nickelson-jas in de best mogelijke conditie wil hebben als hij op het vliegveld van bestemming onthaald wordt. Enfin, als je door de Nederlandse staat afgewezen wordt, dan zal het wel echt dubbel en dwars vast staan dat het in land van herkomst prima toeven is. Ons cryptogeld staat op dat het gewoon een asielhopper uit Marokko is, maar daar verbinden we verder geen rechten aan.


 • 15 Januari 2018 om 15:55
❌