[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 16 Juni 2019GeenStijl

Evolutionair bioloog Bret Weinstein: linkse ID-politiek veroorzaakt white nationalism

Door Spartacus

De biologie achter tribalisme in 6 minuten!

@Bret, inderdaad, de broer van @Eric. Mooie linkse lullen noemen we dat tegenwoordig. Of nja, links. Te vinden in het tweede kwadrant van Erics Four Quadrant Model, zouden ze zelf terecht zeggen. TL;DW: als het intersectionalisme blanke hetero-mannen in een hoek blijft drijven veroorzaakt en accelereert dit juist het white nationalism dat het intersectionalisme in eerste instantie wilde bestrijden, zelfs toen het nog vooral een fata morgana was. Samenwerking op basis van een gedeelde genetica tegen een outgroup is de menselijke fabrieksinstelling, die even vanzelfsprekend als dodelijk kan zijn als je een groep met de rug tegen de muur zet. Geeft te denken. Kijk nou uit jongens en meisjes daar aan de universiteiten.


 • 16 Juni 2019 om 21:00

Gregorius Nekschot wil geen haatlarf babysitten

Door Gregorius Nekschot

Opklik voor het nummer van de salafistische oppascentrale


 • 16 Juni 2019 om 19:33

Fictie Feuilleton - Dagboek van een uitkeringstrekker, deel 33: Niet de beste rapper

Door Eren Yilmaz

Onze roman in stukjes gaat verder! Vorige week las u deel 32, vandaag deel 33. Het complete verhaal leest u van onder naar boven in ons Fictie Feuilleton dossier.

Dinsdag 28 juni 2016  

Ik ben op bezoek bij de muziekstudio van oud-klasgenoot Thijs. Freek is er ook. Hij wil mij zijn skills laten zien.  

De studio bestaat uit twee kamers. Een grote en een kleine. In de grote kamer staan allemaal instrumenten en bevindt zich een enorm mengpaneel. Via een deur is de andere, iets kleinere ruimte te bereiken. Daar staat alleen maar een microfoon op een standaard. Tussen de twee ruimtes bevindt zich een glazen wand. Thijs heeft zich achter het mengpaneel genesteld. Ik zit links naast hem, enigszins oncomfortabel op een kleine kruk. Freek bevindt zich in de ruimte met de microfoon.

“Kijk,” zegt Thijs terwijl hij naar mij kijkt. “Als ik op kop druk, kan Freek ons horen.” Hij drukt op een rode knop helemaal aan de linkerkant van het paneel waardoor ik een stukje naar achteren wordt gedwongen. “Freek, hoor je me?” zegt hij. Freek steekt zijn duim op en knikt. Hij hoort ons.  

“Goed,” zegt Thijs. “Ik laat de knop nu los en ga een beat starten, OK?”  

“Prima,” reageer ik. “Natuurlijk.” Alsof hij mij om toestemming moet vragen.

Thijs duwt enkele schuiven omhoog, rommelt iets met een touchscreen aan de rechterkant van het paneel, en opeens klinkt een stevige beat met af en toe een strijk van een viool er doorheen. Freek begint zijn hoofd op de beat heen en weer te bewegen en Thijs doet net zo vrolijk mee. Ik twijfel. Moet ik ook mijn hoofd in de maat meebewegen of de situatie gewoon maar even aanzien? Ik heb niks met rapmuziek. En gevoel voor ritme heb ik al helemaal niet. Kans is groot dat ik uit de maat beweeg als ik mee doe, hoe simpel de beat ook is.  

Voordat ik een beslissing kan nemen, klinkt de rauwe stem van Freek door de ruimte. In korte, agressieve zinnen rapt hij over zijn leven.  

Hier is ie dan, Lijpe Freek, ik verdien meer geld, week op week

Elke dag tel ik mijn centen, word gewoon rijk met me talenten

Kijk in wat voor huis ik woon, er is niemand zoals ik, geen kloon

In m’n Bentley aan het stuur, luister naar mijn woordenvuur.

Terwijl ik de neiging heb om mijn handen voor mijn oren te slaan, kijk ik opzij naar Thijs, maar die gaat helemaal op in de performance van Freek. Hij beweegt zijn hoofd nog enthousiaster op de beat en duwt af en toe een schuif omhoog of juist omlaag. En dan, na drie tenenkrommende minuten, is het voorbij. Thijs slaat op mijn bovenbeen en kijkt me glimlachend aan. “Nou? En?” informeert hij.

Verschrikkelijk. Ik zeg: “Nee, ja, heel…” Ik aarzel even en zeg dan vol overtuiging: “Heel knap!”  

Thijs drukt op de knop om contact te zoeken met Freek en roept: “Je begint er te komen Freek! Gaat de goede kant op!” Freek balt zijn vuist en wijst dan glimlachend in de richting van Thijs. Klaarblijkelijk is het tweetal inmiddels uitgegroeid tot een hecht team. “We doen zo een nieuwe ronde!”

Thijs laat de knop weer los en zegt tegen mij: “Kijk, misschien is hij nog niet de beste rapper die we in Nederland hebben. Maar we moeten hem wel dat vertrouwen geven. Een kans.”

“Ja,” stamel ik. “Nog niet de beste rapper.”

“Precies, maar beats maken kan hij als geen ander. Dat stukje viool dat je hoort? Heeft hij gespeeld. De basisbeat? Heeft hij gemaakt. De teksten? Van hem. Ik heb alleen de zaken mooi in elkaar gemixed, maar in feite is het werk van Freek.”

“Moet hij zich dan niet daar op richten?” tip ik Thijs voorzichtig. “In plaats van dat rappen?”

“Misschien. Maar zo ver is hij nog niet. Vooralsnog denkt hij dat hij de beste rapper van Nederland is. Dit is ook een proces voor hem. Hier moet hij gewoon doorheen. En wie weet, misschien kan hij zich ontwikkelen tot een topper.”

Ja. Wie weet.


 • 16 Juni 2019 om 18:00

Varen met je vrienden VERBOTEN in 020

Door Van Rossem

Succeshatende antikapitalistencommune Mokum haalt plezier uit pleziervaart

Iemand heeft, verscholen achter een dukdalf, over het water staan schouwen en gezien dat Teun meer dan twaalf passagiers op zijn schuit over de Amsterdamse wateren vervoerde. Dat verschrikkelijke en onverteerbare feit is gemeld bij wethouder Sharon “volgevreten hok” Dijksma, die prompt de schipper met een volslagen debiele dwangsom van 10.000 euro dreigt als hij het waagt om zijn vrienden nog een keer met meer dan een dozijn tegelijk mee uit dobberen te nemen. Want op het vasteland van de Mokumse heilstaat is geen mens illegaal, maar op het grachtenwater is iedere veertiende persoon of meer op een boot zo ongeveer het zwaarste vergrijp in Halsema’s bonnenboekje. En helaas voor Teun zijn er op het water geen donkere bosjes om de schuld te geven.


 • 16 Juni 2019 om 16:30

Edwin Wagensveld. Held of Totaalmalloot?

Door Pritt Stift

Roept u maar. U MOET kiezen.

*man in de straat* Zeg, die Wagensveld he. Hij doet het allemaal wat klungelig. Maar hij toont wel iedere keer weer feilloos aan dat Ons Land aan de rand van een burgeroorlog staat. +++ Krijgen die agenten in Eindhoven nu ook een tevredenheidsverklaring? +++ LOL, zelfs de meest redelijke Turken wapperen nu met rode vlaggen op sociaalmedia +++ JA MAAR DE BLOKKEERFRIEZEN +++  Scheelt wel met DNA afnemen straks, want die lui hebben allemaal dezelfde genenpoel +++ Kan die vervelio niet gewoon in Duitsland blijven en klappertjespistolen verkopen? +++ ET TU, ALPI? +++  Kom kom, het is maar een opstootje, we krijgen vanzelf gematigd populisme +++ Iemand nog een loempidel? +++

Social

Social


 • 16 Juni 2019 om 15:00

Full fight: Tyson Fury TKO't ongeslagen Germaan

Door Spartacus

Gewoon alweer een complete ontmanteling van ongeslagen heavy weight door de Zigeunerkoning. 

Social

Tyson, sinds z'n spirituele wedergeboorte en het verslaan van zijn depressies en verslavingen een algehele force of good and fun. En nu doet-ie het gewoon opnieuw. Beste man die Tony Schwartz natuurlijk, maar hij had nooit een kans. Het kostte minder dan anderhalve ronde en één switch van regular naar southpaw, en dat was all she wrote. Volledige gevecht onderstaand. En nu is het wachten op Tyson vs Wilder II. Joshua zei na z'n nederlaag tegen de Andy Ruiz "I still want Wilder", maar Joshua heeft eventjes niet zoveel te willen. Slowmo's van Tysons fenomenale head movement, lol-stare down, mooie post fight-beelden en Tysons toestand 18 maanden geleden, na de breek. 

Social

Video

Social

Social


 • 16 Juni 2019 om 13:30

Onderzoek: 36% ouders wantrouwt vaccinaties

Door Spartacus

n = 32.000 ouders: 24% vertrouwt het RIVM "helemaal niet", 12% "niet echt".

Daar tegenover staat dat 71% juist een keiharde algehele vaccinatieplicht wil, en ja, meeste stemmen gelden. Directeur van het Rijksvaccinatieprogramma Hans van Vliet reageert mild op de bevindingen: "Een beetje wantrouwen tegen de instituties geen kwaad. Wij raden mensen aan om naast het RIVM ook met hun huisarts of een jeugdarts te spreken." Het probleem is volgens hem ook dat er buiten het RIVM weinig solide bronnen zijn. 82% vindt dat kinderopvangcentra's ongeprikte kinderen mogen weigeren en 55% vindt dat weigerouders op hun kinderbijslag gekort mogen worden. Kortom, A NATION DIVIDED!


 • 16 Juni 2019 om 11:55

Win een jaar lang gratis Loempidellen en een reis naar de bron!

Door Stijlloze Promotie

We zijn inmiddels eigenlijk zó verzot op de Loempidel dat we het niet langer uit kunnen leggen als we dit juweel niet delen. En daarom geven wij u nu, louter uit de goedheid van ons hart, de kans van uw leven. Maak een KNOTSGEKLUDIEKE FOTO van jou, je vrienden en je Loempidellen (wel SFW danku) en maak kans op EEN JAAR LANG GRATIS LOEMPIDELLEN VOOR 4 FUCKING PERSONEN GEK! 4 per week = 208 stuks per jaar, gewoon gratis af te halen bij je eigen vertrouwde snackbar. Wat kan een man zich nu eigenlijk nog meer wensen? Nou, een reis naar de geboorteplaats van dit elixer van de goden natuurlijk! Maar wat dat precies inhoudt, houden we nog even tegen de borst. Mail jouw Loempidel naar loempidel@geenstijl.nl en wordt de absolute koning van de VrijMiBo!


 • 16 Juni 2019 om 11:45

Eenmalig en definitief pleidooi tegen zo'n volslagen idiote fietstunnel onder het IJ

Door Mosterd

BOUW EEN BRUG.

Dit kunnen ze echt alleen in Amsterdam en nergens anders ter wereld. Reeds in 1839 beginnen met ouwehoeren over een brug over het IJ en dan 180 jaar later nog geen millimeter opgeschoten zijn met die letterlijk en figuurlijk oeverloze discussie. "Misschien is een tunnel ook wel een goede optie." Nee, want je gaat ook geen crack spuiten als iemand een hijsje van een joint oppert. Een muffe rattentunnel onder het water door, met afgrijselijke """kunst""", een met flikkerende lichten behangen donker drugshol waar het stinkt naar dierenpis en mensenkots met graffiti op de muren, waar iedereen zo snel mogelijk wil opbokken vanwege de muffe zuurstofarme lucht, met allemaal van die verdwaalde sukkelduiven die de uitgang niet kunnen vinden, waar zelfs de zwervers helemaal geen zin hebben om rond te hangen omdat het zo'n bedompte plek voor traverserende daywalkers is. Nee, dan een brug. Een sierlijke, elegante, mooie en prachtige brug, in de vorm van een prachtige zwaan die zojuist geslachtsgemeenschap heeft gehad met een andere zwaan. Een brug die symbolisch verlicht kan worden in tijden van voor- en tegenspoed, een nieuw visitekaartje voor je stad zoals de A'DAM Toren dat ook plots is, een gracieuze manier om van A naar B te komen, dat je bovenop die brug fietst en denkt: jongens wat wappert die wind lekker door mijn haren, vanmiddag trakteer ik iedereen op frikandellen.

Maar nee hoor, in Amsterdam zijn er mensen die aan een TUNNEL denken. Waar je sterft van ellende als je moet lopen omdat je fiets weer eens een lekke band heeft opgelopen van al die rondslingerende naalden. Waar er achter iedere pilaar gevaar en ongemak schuilt, in plaats van het gevoel van vrijheid dat zich meester maakt van de mensen op de brug. Prachtige, elegante bruggen, ontelbaar in hun soort. De Ponte Vecchio, de Tower Bridge, Stari Most, Golden Gate, Karelsbrug en vooruit, de Erasmusbrug, het ademt vreugde, geluk, uitzicht en blauwe luchten. Dan de lijst met beroemde tunnels. 1. De Gotthardtunnel, omdat het stinkt er naar uitlaatgassen, het is er druk en er staat altijd file. 2. de Pont de l'Alma, een tunnel die verdomme vernoemd is naar een brug, en daar ging Diana heel erg dood. Leuk man, tunnels, waar al die Amsterdamse stoethaspels op hun smoel gaan omdat ze happend naar adem zo snel mogelijk het mollenlevel weer willen ontstijgen.

Weet je wie die tunnel wilde? Melanie Schultz van Haegen, een politieke passant van wie we geen idee hebben wat ze nu doet, maar ze zit vast ergens als ceo de centjes naar binnen te harken. Lekker snel en makkelijk scoren met een tunneltje en bovendien was ze hoogstpersoonlijk te lui om omhoog te fietsen op een brug. Ze trok de vergelijking met de Mont Ventoux, echt waar, alsof zij ooit langer dan vijf minuten over een pukkeltje is gefietst zonder stiekem de elektromotor de sporen te geven. Nou Haegemans, Amsterdam krijgt mooi geen tunnel en wél een brug. De GroenLinks-Khmer heeft er met het eeuwige gemekker tegen de toerist toch al voor gezorgd dat de cruiserederijen helemaal meer geen zin hebben in dat gezeik. Die gaan wel naar Rotterdam, ofzo. Nou hartstikke mooi, hoeft die brug niet meer zo hoog, en die paar rijnaken kunnen we onder het mom van een of andere milieuverordening ook wel de tering laten krijgen. Probleem opgelost et voila, een prachtige, stralende, stijlvolle, knappe brug, om moverende redenen bij voorkeur niet ontworpen door een blanke man, en niet zo'n bestorven rattenkelder van een tunnel. Ga maar bouwen, Van Nieuwenhuizen, en noem haar (de nieuwe brug van Amsterdam is een vrouwtje) in godsnaam de Eberhard van der Laan Brücke, dan hebben we meteen een plek om collectief te janken als we in die stad weer een keer lief voor elkaar zijn geweest.


 • 16 Juni 2019 om 10:15
Gisteren โ€” 15 Juni 2019GeenStijl

Feynman en/of Feiten โ€“ Afbraakakkoord

Door Feynman

De ene generatie kan het pensioen op de beurs bij elkaar gokken, de andere generatie zal iedere euro moeten sparen.

D66-minister Koolmees is in zijn nopjes met de laatste twee referenda. U mag stemmen, zolang u het juiste hokje inkleurt. Zo'n 375.000 leden van de FNV stemden over de “herziening” van ons unieke pensioenstelsel. 75% stemde voor. Zoals eerder bij het CNV ook al gebeurde. Beide vakbonden zagen de meerderheid van hun leden niet stemmen, de digitale opkomst was een derde.

In deze groep zijn ouderen oververtegenwoordigd, omdat het ledenbestand van de FNV geen afspiegeling is van de beroepsbevolking. Vervolgens werd het resultaat van die stemming als advies gebruikt door het ledenparlement van de FNV,  105 mensen hakken een knoop door. Kijk voor uw beeldvorming even naar de pasfoto's om de leeftijd van deze kaderleden te schatten.

Dat dit een feestje is voor de oude garde werd benadrukt door voorzitter Busker van het FNV. Deze sprak over snellere indexatie, eerder met pensioen en lagere AOW-leeftijden. Hij sprak niet over jongeren. Gevangen in de flexibele schil van bedrijven bouwen ze door jaarcontracten, payrolling of andere ellende minder of geen pensioen op.

De FNV staakt zelfs voor het aannemen van uitzendkrachten. De jeugd mag wel komen opdraven om de werkdruk te verlagen, pf als schijnzelfstandige zonder (pensioen)rechten. Wel het risico op geen omzet werk, zonder uitkering of beloning voor dat ondernemingsrisico. Wel de kosten van acquisitie sollicitaties, zonder de optie die kosten door te belasten. De jeugd stemt met de voeten, en is weggelopen bij de vakbonden.

De eerste ingreep in het stelsel bestaat uit een splitsing van de potten per leeftijdscohort. Dit is eigenlijk meer een erkenning van de huidige situatie. Er zijn te weinig werkenden met een vaste aanstelling om via premieverhogingen nog de buffers van de pensioenpotten te herstellen. Herstel via de beurzen door sterke economische groei wordt niet meer verwacht.

De tweede ingreep is binnen het cohort voor de gepensioneerden. Zij mogen bij lagere dekkingsgraden indexeren, meer risico nemen, meer uitkeren bij lagere buffers. Dat geeft op korte termijn extra uitkeringen, tegen het risico van een lagere pot door tegenvallende beleggingsresultaten omdat er met minder geld wordt belegd. Dit maakt ook de ouderenzorg afhankelijk van beleggingsresultaten, omdat ze op hoge leeftijd minder kunnen meebetalen via de hoge eigen bijdragen van de WLZ als het pensioen aan het einde van de rit abrupt gekort wordt.

De derde ingreep is binnen het cohort voor bijna gepensioneerden. Zij mogen eerder met pensioen dan eerder voorzien. Het systeem wordt meer gehouden aan beloften die hun gemaakt zijn, dan aan wat de pensioenpot rekenkundig aankan. Dat klinkt op korte termijn heel prettig, maar hun pensioenpot is nu een eigen leeftijdcohort, het risico of er aan het einde van de rit volledig wordt uitgekeerd is voor hun. Dit is scherper aan de wind varen.

Deze ouderen krijgen een vergelijkbaar pensioensysteem als een oude ondernemer heeft in een stamrecht BV. Bij inleggen was alles aftrekbaar, gedurende de rit allerlei actuariële berekeningen hoe hoog de spaarpot moet zijn, maar als aan het einde van de rit de pot leeg is, stopt het pensioen abrupt. Samengevat mag het potverteren beginnen, wie dan leeft, wie dan zorgt. Met de term wiebelpensioen wordt de illusie gewekt dat een pensioen ook onverwacht hoger kan uitvallen.

De vierde ingreep is binnen het cohort van de jongeren. Zij mogen zelf proberen een nieuwe pensioenpot op te bouwen. In tegenstelling tot hun voorgangers, wordt hun pensioen niet meer gefinancierd vanuit beleggingsresultaten over (oude) buffers. Sparen aan het begin van de carrière geeft het langst rendement en zorgt voor de meeste opbouw, maar lukt nu in de praktijk zelden.

Een passieve ingreep die niet genoemd wordt, is dat de politiek en werkgevers de uitnamewetten van Lubbers, de premievakanties vanuit pensioenfondsen of de vervroegde uittreding van ambtenaren zonder inleg van premie allemaal niet hoeven te repareren. Al deze diefstal van uitgesteld loon gebeurden toen de actuarissen zichzelf rijk rekenden, wordt gedoogd.

Het is ook definitief niet meer de ambitie het Nederlands stelsel in volle glorie te herstellen, en daarmee is dit akkoord een eerste stap naar Europese harmonisatie. Zodra het spaarstelsel in de toekomst definitief flopt, mag de laatste leeftijdsgroep die heeft geprobeerd te sparen voor zijn eigen pensioen, via een omslagstel het mislukte pensioen van de groep ervoor aanvullen.

De Rus Nikolaj Kondratjev publiceerde in 1925 al conjunctuurbewegingen met een looptijd van vijftig tot zestig jaar. De ene generatie kan het pensioen op de beurs bij elkaar gokken, de andere generatie zal iedere euro moeten sparen. Het is onbegrijpelijk dat dit pensioenprobleem de polder overviel. De buffers zijn geen bezit, het is een onderdeel van het stelsel dat deze bewegingen moet opvangen.

Dat centrale banken tijdens recessies de economie probeert te reanimeren door via lage rentes meer geld in omloop te brengen, is basiskennis. ECB en FED stelden de rente op nul, en werden daarmee shariabanken. Dit heeft een positief effect in EU-landen met een omslagstelsel. Die landen hebben niets gespaard, en hebben economische voorspoed nodig om hun ouderen te kunnen betalen.

Landen die pensioenen betalen vanuit een spaarstelsel missen rendement op hun potten, en daardoor een complete geldstroom. Sinds de economie door de ECB en FED wordt gestimuleerd met renteloze leningen, kwantitatieve verrijking en indirecte monetaire financiering, zit niemand te wachten op investeringen vanuit pensioenfondsen. De pensioenvorm rentenieren is met terugwerkende kracht afgeschaft.

De rekenrente is een verwachting van het komende rendement op de pensioenpot. Moet iedere euro uitgekeerd pensioen ook ingelegd zijn, of past de aandelenbeurs de helft bij? Dat de pensioenpotten vroeger veel kleiner waren, bij een hogere dekkingsgraad, is vooral een indicatie hoe naïef en optimistisch beheerders, actuarissen en politici toen waren.

Dit akkoord schiet iedere ambitie het stelsel te herstellen af. De muzikanten spelen door terwijl de Titanic zinkt. FNV en CNV stemden voor om voorlopig niet te korten, tegen iedere prijs.

FNV-leden tijdens een bijeenkomst over het pensioenakkoord. De vakcentrale laat leden in een referendum stemmen over een nieuw pensioenstelsel.

 • 15 Juni 2019 om 21:55

Scooterkloodtzakje Baudet aangehouden in 020

Door Pritt Stift

Brokkenpiloot Thierry heeft het nu definitief VERPEST

Social

We onderbreken de uitzending voor schokkend politiek nieuws. In Amsterdam is FvD-leider Thierry Baudet STAANDE GEHOUDEN wegens scooteren op het fietspad. Zo'n beetje de grootste misdaad die je heden ten dage kunt begaan in de hoofdstad (op rondlopen op de Dam met een Israëlisch vlaggetje op je pet natuurlijk). Baudet werd verraden door het Amsterdamse D66-raadslid Jan-Bert Vroege de Regenplaskiller, die meteen de BOA's inschakelde en nu het kopgeld a 7,50 gulden tegemoet kan zien. Onbekend is wie er achterop de scooter bij de heer Baudet zat. Thierry verklaarde vanaf zijn scooter in een psychose te zitten, en dientengevolge zullen alle bosjes in de binnenstad nu gekapt worden. Later meer.


 • 15 Juni 2019 om 20:28

FEIT: @WilmaBorgman (NOS) is ontiegelijk lui

Door Van Rossem

Staatsomroep zou integriteit nog niet herkennen als het in stropdas en met een plastic pistool hun redactie op zou stormen

De ironie van integriteit, vrijdagavond bij Pauw. De bureauredacteur vvd van de NOS, Wilma Borgman, zat aan tafel om te praten over de integriteitslijn die de Vereniging voor Dieven heeft geopend. Uiteraard werd het item ingeleid met een supercut aan hele en halve vvd-misdaden, want geen enkele politieke montage is makkelijker te maken. Maar gelukkig voor de vvd zat hun persvoorlichter Wilma Borgman (NOS) aan tafel om tut-tut-tut te doen: zo erg is die vvd niet, het meeste is beeldvorming en iemand als sjoemelsenator Anne-Wil Duthler is daar het arme zielige weerloze slachtoffer van. Nou. En dat is een SCHITTEREND voorbeeld van falende mainstream media die op arrogante toon schaamteloos nepnieuws op nationaaltelevee verkondigen, teneinde corrupte bestuurders te beschermen.

Waarom we ons hier druk over maken? Omdat zo'n aartsluie omroepambtenaar met haar nuffige neus in de lucht de aangetoonde en bewezen malversaties, halve misdaden, wanbetalingen en corrupte handelingen van Anne-Wil Duthler zit te bagatelliseren door het """beeldvorming""" te noemen, zonder kennelijk maar een letter van de artikelen, bewijzen of uitspraak van de rechter ("voldoende steun in de feiten") gelezen te hebben. Duthler stapte *zelf* naar de rechter en werd door die rechter met kop en kont én een extra trap onder d'r hol weer buiten gezet: de verhalen van Quote waren waterdicht. Niks beeldvorming, Duthler is meer dan een decennium actief onderdeel van de criminele tak van de vvd geweest. Maar zo'n dikbetaalde televisietrut van de NOS wuift het harde en ondergewaardeerde onderzoekswerk van rechtschapen & schrapende freelancers dus achteloos weg als """beeldvorming""". Dit is waarom Nederland een bananenmonarchie is: Niet vanwege de valse daden van de machthebbers, maar door het oorverdovend zwijgen van de vale klerkenkerk van gezagsgetrouwe media. 

Bewijsstuk A:

Social

Social

Social


 • 15 Juni 2019 om 19:33

Zorgwekkende video. Robot verzet zich actief tegen zijn ingenieurs

Door Spartacus

Nou jongens, het was leuk zolang het duurde. Doet de laatste het licht uit?

Want dit gaat natuurlijk helemaal mis en binnenkort oogsten ze onze organen. Tabee lui, we zijn moe.

We zijn een loer gedraaid en ons is een poets gebakken. Maar zoals wel met pranks tegenwoordig, had het NET ZO GOED ECHT KUNNEN ZIJN.

Video

Hele filmpje

Video


 • 15 Juni 2019 om 18:00

VIDEO. Man in pick-up ramt meerdere auto's te 010, overmeesterd door omstanders

Door Spartacus

(Bron).

Ergens op de Zwart Janstraat/Noordmolenstraat (maps) te Rotterdam. Waarschijnlijk geen voorstander van het Klimaatplan, want vooral elektrische auto's mochten het onderweg naar bestemming ontgelden. Wij zetten ons geld voorlopig even op een verwarde Soma. En op de vloer, ligt een lege fles wijn...
Update: Auto-details na de breek.
Update: Meer beeld, Wild West in Het Oude Noorden van Boven:

Social


 • 15 Juni 2019 om 16:15

3-1 - ORANJE DOOR NAAR ACHTSTE FINALE

Door Mosterd

Kameroeniaanse slopers opgerold

Werkelijk iedereen mag meedoen met dit voetbalfeestje. Iedereen, behalve die flegmatieke trutten uit Kameroen, want die kunnen er niks van. Kameroen was ooit van Frankrijk en toen van Groot-Britannië en toen van Duitsland (lol) en vandaag zijn ze van Oranje. Vrouwen uit Kameroen zijn hartstikke leuk, mits ze na een helftje van 45 minuten jankend naar hun mammie rennen omdat ze Jantje hebben gekregen van de heilige Oranje-graal Vivianne Miedema, Shanice van de Sanden en Lieke Martens. Die laatste kan zelfs fietsen! Uw NOS-commentator is vast en zeker weer een fluim en Pierre van Hooijdonk is de analyticus, hij liet zich als volwassen kerel ooit de kaas van het brood eten door een piepjonge Robin van Persie, dus dan weten we ook weer hoe daar de verhoudingen liggen. Hup Holland V-elftal, schop ze in de ballen. Live op NPO1.

Gefeliciteerd!

Social


 • 15 Juni 2019 om 15:00

Halsema gaat over lijken om illegalen te behouden

Door Van Rossem

Verkrachte en vermoorde vrouw in Buitenveldert mag niet met de heilige missie van de huisvesting van 70 illegalen in verband gebracht worden

Halsema gaat struiken schouwen in Buitenveldert. Want misschien is het gewoon een beetje te donker op straat en dat is gevaarlijk voor oude vrouwtjes die 's avonds door de wijk schuifelen. Schuld van de struiken, niet van statushouders met kerfstokjes. Die mag je niet in verband brengen met de verkrachting en mishandeling met de dood tot gevolg van Rinia Chitanie (68). En Halsema vindt het al helemaal niet netjes als je, zoals Annabel & anderen doen in 020, deze lelijke lustmoord koppelt aan de heilige huisvestingsmissie van GroenLinks-fundamentalist Rutger Groot Gevaar Wassink, die Buitenveldert zeer tegen de zin van Buitenveldert wil opzadelen met 70 uitgeprocedeerde, illegale en voornamelijk jongmannelijke Uitheemsiërs. Want een statushouder die een moord pleegt, heeft niks te maken met non-statushouders die nog geen moord gepleegd hebben. En dat gevoel van onveiligheid bij de protesterende buurtbewoners, dat is gewoon kleinburgerlijke xenofobe quatsch, die niet past bij een lieve stad. De buurt kan zich gewoon aanpassen, en tevens rustig slapen. Schouwarts Halsema gaat immers samen met de politie de struiken schouwen en een paar extra lampjes ophangen. Zodat de struiken in Buitenveldert geen weerloze slachtoffers meer kunnen maken. #notallstruiken #lievestad #waardewaanzinregeert


 • 15 Juni 2019 om 13:29

Nu dit weer. Belastingdienst hield stukken achter voor onderzoekers naar fraude Belastingdienst

Door Ronaldo

Dit is echt niet meer leuk zo.

We hadden het etnisch profileren door de Belastingdienst. Toen bleek er gefraudeerd te zijn. Door de Belastingdienst zelf. Toen probeerde staatssecretaris Snel de advocaat van de slachtoffers te omzeilen. En nu dus nog een dieptepunt. "Renske Leijten (SP) zegt 'verdrietig, moedeloos en woedend tegelijk' te worden" en wij snappen Renske Leijten (SP). Lees die reconstructie van RTL Nieuws en Trouw maar. "Uit onze reconstructie van de affaire blijkt nu dat de Belastingdienst het onderzoek naar de eigen fouten tegenwerkte. Eerst werd niet goed gezocht. Daarna werden stukken achtergehouden voor de accountants (auditors)." Dat komt mooi uit voor die ontslagen taxichauffeur. Volgende week is er een vacature voor staatssecretaris op Financiën. 


 • 15 Juni 2019 om 12:00

Exclusieve korting van โ‚ฌ402: deze oerhollandse retro design E-bike

Door Stijlloze Promotie

Flinke jongen die ons aanwijst wat er nóg meer viriliteit, levenslust en oorverdovende hetereoseksualiteit ademt dan een E-bike hoor. Nee, maar even serieus. We moeten met de tijd mee en hangen het stigma aan de wilgen. Want iedereen verdient op gezette tijden zoals bijvoorbeeld altijd een duwtje in de rug en wat wind in de zeilen. En nu hebben we een primeur, want Dealert is de eerste die deze oerhollandse Hollandia Electric Transporter aan de vieze man mag brengen. Ziet eruit als die fiets die je opa in een rechtvaardige wereld nog terugkrijgt van de Duitsers, maar dan met een 250 Watt, 36 Volt voorwielmotor en een actieradius tussen de 60 tot 90 kilometer. Heeft een bagagedrager voor én achter dus dat helpt meteen dat transportprobleem uit de lucht rondom al die trio's die u aan komen waaien als u met dit rijwiel over het dorpsplein flaneert. Kortom, premium kwaliteit en feilloos retro design met €402 korting voor de prachtprijs van slechts €997,00. En uiteraard inclusief een garantie tot de volgende keer dat de Duitsers binnenvallen van twee jaar. Check en bestellum HIER!


 • 15 Juni 2019 om 11:50

LIVE Luchtmachtdagen. Absolute Air Power, Day II

Door Van Rossem

Yes, het regent dus de hele dag livestream kijken!

Video

Ja, natuurlijk is het allemaal propaganda en ja, natuurlijk heeft die vliegende Fyra (waar we er jaren geleden al tachtig betaalbare van moesten hebben in plaats van de twee onbetaalbare die nu alleen nog maar wat oefenbommetjes hebben gegooid op de Wadden) nog allerlei missie-kritieke malfuncties. Maar goddomme wat is het toch episch om op de televeebuis naar Typhoons, P51 Mustangs, Stef Stuntpiloot, Red Arrows en een echte Spitfire in formatie met een F-16 en een F-35 te kijken. Hebben we drie jaar moeten missen vanwege geld en gedoe en ja, defensiebudgetten en NAVO-normen zijn ook zaken die een permanent scherp kritisch oog nodig hebben. Maar vandaag is het gewoon schaamteloos het hobby-oog op weekendstand en lekker gluren naar Air Power Demo's met Chinooks en Herculessen en mannetjes die uit Cougars fastropen of achteruit een vliegtuig parachuteren. MOGEN WE OOK EENS AF EN TOE. Livestream hierboven, info daarrr, pica's van vrijdag hieronder, sterkte in de Volkelfiles, rij niet tegen een kernbom en pro-tip voor de thuiskijker: de Belgische F-16 heeft de beste war paint, de beste soundtrack en misschien wel de beste skills. Bonustip: de Hercules van de Luchtmacht heet Bob van der Stok en zijn levensverhaal wil je echt lezen.


 • 15 Juni 2019 om 10:35

WODC-klokkenluider dient klacht in na dolk in de rug door klokkenluidersjager Ferd Grapperhaus

Door Ronaldo

Hup klokkenluider!

De aanval is de beste verdediging. Na de schandalige aanval op de persvrijheid én op de """cultuurverandering""" bij het ministerie van Vunzigheid en Jaknikkers van Ferd Grapperhaus, krijgt de minister zelf een klacht aan zijn broek. Van een klokkenluider, die de aangifte een dolksteek in de rug noemt. En zo is het maar net. "Grapperhaus laat nu zijn oren hangen naar zijn hoge ambtenaren. Klokkenluiders zijn daar de dupe van. Als hij de strafrechtelijke weg kiest, dan moet hij ook ambtenaren aanpakken die het WODC onder druk hebben gezet om foute conclusies richting de Kamer te presenteren. Dat is ambtsdwang." Mogen we een nieuwe rechtsstaat? Deze is stuk. Of beter gezegd. Krom. Als een banaan.


 • 15 Juni 2019 om 09:35
โŒ