[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 Maart 2018GeenStijl

NU: De Slag om Rotterdam. De rechtse directe verkiezingsstrijd tussen Leefbaar en PVV

Door Van Rossem

Zo. Ff geen Amsterdam, maar ff een échte stad. En ook ff geen GroenLinks, D66 of NIDA-apologie op de NPO. Vanavond is Jaap op televee. En Jaap is best wel een baas.

Video

Jaap is de RotterdammerT in de trailerT hierboven, en Jaap was lijfwacht van Fortuyn. Jaap heeft het dus niet zo op AFA-gekkies, zoals de typetjes die tijdens een bijeenkomst met Baudet buiten hun brulboeiding stonden te doen. Niet praten, niet in discussie, geen argumenten. Alleen maar zenden door in schreeuwende vorm iedereen voor fascist uit te maken. Jaap is ook niet per se van de argumenten als het op zulke types aankomt. En dan zie je die ingehouden woede van Jaap, die zich zijn ouwe baas nog herinnert met een paar extreemlinkse gaatjes in zijn hoofd - ook het gevolg van iemand die wel wilde zenden maar niet in discussie durfde - en dan denk je wel eens: dit land heeft iets meer Jaap nodig. En misschien ook wel iets meer docu's zoals 3Doc: Slag om Rotterdam, NU op je beeldstream.

Social


 • 22 Maart 2018 om 20:15

#Penthousegate. Bijna 200 BEZORGDE BURGERS doen aangifte tegen Pechtolds omkoopneukhut

Door Ronaldo

Het zijn dan misschien geen 6474 aangiftes, maar we pakken toch mooi zilver.

Social

Er zijn bijna 200 mensen die valsheid in geschrifte, ambtelijke corruptie en onjuiste belastingaangifte zeg maar best wel een ding vinden en naar het OM zijn gestapt om aangifte te doen tegen Alexander Pechtold, wiens partij gisteren verloor bij de gemeenteraadsverkiezingen, en zijn trawanten. En zoals u van ons verwacht noemen wij die iets minder dan 200 mensen geen huilstruiken maar bezorgde burgers die geven om de bestuurlijke integriteit van ons land. Want zo is het toevallig wel ja. Een beetje omkoopneukhutten afdoen als een privékwestie en suggereren dat Geert Wilders, die in safe-houses woont, "stukken mooier zit", dat gaat zomaar niet. Het Openbaar Ministerie moet de hele affaire nu bestuderen, waarmee wij onze vrienden veel succes wensen. Dat het recht moge zegevieren!

Social

Extra sappige details bij DasKap!

Social


 • 22 Maart 2018 om 19:06

Gefeliciteerd beroepsjankers, Sinterklaas is kapot

Door Zentgraaff

Niemand wil Sinterklaas & Zwarte Piet opgeven, dus wordt het gewoon op een andere manier kapotgemaakt: geen gemeente wil een gespannen en geladen Sintocht op zich nemen.

Kijk dat krijg je nou he. Creëer een cultus rond activisme, geef als staat beroepszeikers een miljoenmiljard subisdie om je te laten vertellen dat je een stoute racistische staat bent en huppetee: alles wat leuk, fijn en gezellig Hollands is wordt op bestelling kapotgemaakt. De uitvreters Sunny, Quinsie en Sylvana en hun Helper Whiteys bij de Groene, Joop en Vrij Nederland hebben het voor elkaar hoor. Geen enkele Nederlandse gemeente heeft nog zin in de strijd tussen beroepsnegers en Gewone Nederlanders omtrent een kinderfeest, dus is de kans groot dat de intocht niet doorgaat dit jaar. En we hadden ons nog wel zo verheugd op de volgende snelwegblokkade door hulpklazende provinciepieten. Fijn dat multiculturalisme, he, waar het fijne gevoel van presentjes en warme chocomel ondergeschikt wordt gemaakt aan de cultuurmarxistische strijd van een stel doorgefokte permadeugers. This is why we can't have nice things


 • 22 Maart 2018 om 17:55

Rutte financiert jihad. Omtzigt wil de bonnetjes

Door Van Rossem

Gisteren hadden we een filmpje van Rutte die niet wil zeggen waarom de Nederlandse belastingbetaler de Koerdenmoord in Afrin per ongeluk met 21 miljoen gefinancierd heeft. Maar ja, verkiezingen, dus hier nog eens + Kamervragen.

Bovendien zit Pieter Omtzigt ook op verkiezingsdagen niet stil, en diende hij nieuwe Kamervragen over de kwestie in. Antwoorden zul je, MinPres, want het is totaal ziek dat Nederland jarenlang voor tientallen miljoenen aan investeringen deed in "rebellengroepen" waarvan we dachten dat het Good Guys waren maar waarvan we nu weten dat het in feite allemaal geradicaliseerde DENK-stemmers zijn. Dankzij een BBC-docu, Kamervragen en Harald Doornbos weten we hoe het zit, maar de publieke verantwoording blijft nogal uit. Terwijl er bloed aan onze taxpoet zit, en we wellicht ook de doorstart van ISIS Genocide BV aan het financieren zijn. Daar mag *best* een beetje meer ophef over komen. Dus na de breek de vervolgvragen van Omtzigt, die als Kamerlid doet wat #Weesgeenkees en de rest van de coalitiekudde zo opzichtig verzuimt: de regering controleren. Hij wil graag de bonnetjes van de Nederlandse bijdrage aan de jihad in Syrië  zien.

Vragen van de leden Van Helvert en Omtzigt aan de minister van Buitenlandse Zaken en de Minister-President over de Nederlandse steun aan het Vrije Syrische Leger, waarvan delen op dit moment samen met Turkije vechten in Afrin.  

1.    Heeft u kennis genomen van het feit dat de NOS in januari berichtte dat: “Een commandant van oppositiebeweging het Vrije Syrische Leger (FSA) zegt dat 25.000 strijders hebben zich bij de Turkse legereenheden gevoegd die in Noord-Syrië een offensief zijn begonnen tegen de Koerden” (bron)
2.    Heeft u kennis genomen van het artikel in de New York Times, waarin over de aanval op Afrin geschreven wordt: “Turkey mobilized hundreds of C.I.A.-trained Syrian Arab fighters from the opposition Free Syrian Army to spearhead its attack, and bombarded the enclave with jets and artillery fire” (bron)|
3.    Bent u bekend met de brief van uw ambtsvoorganger  die in April 2015 aan de Kamer schreef dat Nederland via uitvoeringsorganisaties in Turkije en Jordanië ‘non lethal support’ ging geven aan gewapende groepen in Syrië? (Kamerstuk 27925, nr. 534)
4.    Kunt u alle overdrachtsbewijzen – die er volgens de Kamerbrief zijn - van goederen aan de Kamer doen toekomen? (Kamerstuk 27925, nr. 534)
5.    Herinnert u zich dat in in 2016 aan de Kamer schreef dat alle steun van Nederland aan gewapende groepen in Syrie naar het vrije Syrische leger ging: “De Free Syrian Army (FSA) is een los samenwerkingsverband van verschillende gewapende groeperingen in Syrië. Het kabinet beperkt de steun tot groepen die aan de door het kabinet vastgestelde criteria voor ontvangst van steun voldoen. Vooralsnog zijn dat alleen groepen die zich tot de FSA rekenen.” (Kamerstuk: 27925, nr. 571)
6.    Herinnert u zich dat u in maart 2018 (zes weken nadat de aanval op Afrin was begonnen) aan de Kamer schreef dat de steun aan groepen in Noord Syrie was stopgezet: “De ontwikkelingen in Idlib zijn aanleiding voor het kabinet om het Non Lethal Assistance (NLA) programma voor de Syrische gematigde gewapende oppositie in die provincie te beëindigen. Het kabinet constateert dat de mogelijkheden om deze groepen te ondersteunen met NLA te beperkt zijn geworden, vanwege de complexe situatie op de grond en het verlies van grondgebied door de gematigde oppositiegroepen. Nederland blijft de Syrische gematigde gewapende oppositie ondersteunen waar dit kan. In het relatief stabiele zuiden van Syrië wordt het NLA programma voortgezet.  
7.    Hoeveel non lethal support heeft Nederland aan strijdgroepen binnen het Vrij Syrische Leger gegeven sinds 2015?
8.    Zijn er groepen die samen met het Turkse leger vechten in Noord Syrie, die non lethal support van Nederland ontvangen hebben? Zo ja, wat hebben zij ontvangen en tot wanneer hebben zij die steun ontvangen?
9.    Kunt u uitsluiten dat groepen, aan wie Nederland non lethal support gegeven heeft in het verleden, meevechten met Turkije in Afrin en omgeving (operatie olijftak)?
10.    Kunt u deze vragen een voor een (dus de laatste twee vragen apart en uitgebreid) en binnen een week beantwoorden, gezien de misdrijven die nu in Afrin en omgeving gepleegd worden?
11.    Kunt u in de beantwoording ook de overige gestelde vragen in het debat over de Europese Top meenemen (plenair debat van 20 maart)


 • 22 Maart 2018 om 17:00

Maar liefst ACHT booslim-organisaties doen aangifte tegen islam-documentaire Wilders

Door Pritt Stift

ISLAM IS... vooral een verzameling lichtgeraakte huilstruikkleuters

Liefst acht (8) moslimorganisaties doen huilie huilie bij Het OM wegens de schitterende, waargebeurde, op de NPO uitgezonden minidocumentaire "Islam is" van de gerenomeerde cineast G. Wilders. Al jaren worden we in de medias doodgegooid met beelden van homoos die van islamitische flats afgegooid worden, van islamitische vliegtuigen die islamitisch in flats vliegen, van islamitische onthoofdings, islamitische stenigings, islamitische verkrachtings en islamitische besnijdenings etc, maar als je dat uitbeeldt met een paar rode lettertjes en een stemmig muziekje, dan is het opeens WALGELIJK SMAKELOOS en BOEHOE-rechter zeg er wat van. Zeg, islamitische watjes. Groei er eens een paar. Kweek eens wat eelt. Dit land is ons land, en we schelden elkaars geloven al eeuwen verrot. Word je hard van. En verlicht. En polder. Of je nu paaps, fijn als poep, hippiegristen, van de verkeerde kant of van de neuzen bent. Daarom introduceert GeenStijl Maatschappij Verherverbeterings™ speciaal voor alle lichtgeraakte janklims deze handige ISLAM IS FOTOSOEPDINGES. Zeg het ze!


 • 22 Maart 2018 om 16:00

GSTV Tappen met Tom. Paasvee op verkiezingsdag #gr2018 in Schagen: 'Stemmen? Nee joh. Zuipen!'

Door Ronaldo

Video

Dat was even schrikken gisteren in Schagen. Gedoe in een drukke disco op het feest van het jaar, de Paasvee. Maar er was meer aan de hand: er moest voor de gemeenteraad worden gestempt én Tom Staal kwam zijn nieuwe rubriek Tappen met Tom te introduceren. Driedubbel feest dus. Een ideaal recept voor zwaar inhoudelijke politieke discussies over de stand van het land, de democratische hiaten in het representatieve stelsel en de verwording van D66 tot een regenpartij. Oh nee. PAASVEE! ZUIPEN! Schijt aan de overheiheiHEID!


 • 22 Maart 2018 om 14:35

Dit waren de verkiezingen van Richard de Mos

Door Zentgraaff

Vergeet 020. Vergeet den Terry. Vergeet Sylvana. De echte winner van deze verkiezingen is Richard de Mos. Ome Ries begon ooit voor de PVV, kwam er toen achter dat ie te aardig was om full time racist te zijn en begon toen maar voor zichzelf in Den Haag. Met succes: met negen zetels is de partij de grootste in 070 en van de steden die er toe doen in Nederland is Den Haag de enige waar de lokalo's de macht in handen hebben.

Wat De Mos goed laat zien is dat er een populistische derde weg is: een partij die gebaseerd is op de "gewone man", maar dan zonder het altijd maar hakken op bruinen en moslims. Het programma van De Mos was verder wel zuiver populistisch (auto's, dieren, bejaarden), maar de lijst was wél een eerlijke afspiegeling van Den Haag. Ook waren er bij de partij geen racistische dog whistles te horen. Van de andere kant maakte de partij van de diversiteit ook weer geen krampachtige fetisj. Werkelijk divers zijn is een heel andere houding dan continu maar voor de kleur een paar excuuskopvodden naar voren trekken om heel divers te doen. Kortom, de diversiteitsneurose van GroenLinks en D66 (oh, ja, en die van de PvdA, die dat al eeuwen doen maar de PvdA is natuurlijk gewoon dood dus daar hebben we het maar niet over) verliest het van de werkelijke diversiteit van het Groepie de Mos. Geen wonder dus dat de jankballenpartij van Peggold die hijgerig diversiteit stond te schreeuwen klapjes kreeg. 

Fijn zo, een lokale partij die niet dient als springplank voor het werk in de Tweede Kamer, maar die er zit voor de lokale bewoners; fijn, een populistische beweging voor de gewone man zonder bruine ruis;  fijn, '66 (vorige keer de grootste) dat vervangen wordt door lokalmatadoren, omdat de arrogantie van de peggoldoïden gelukkig wél grenzen kent; Fijn, dat de kracht van de lokale partijen nu ook bewezen is in een gemeente waar ze meer dan één problematisch zwembad hebben. 

Goed, de groen-gele partij mag nu de dans leiden in de formatie en de komende vier jaar laten zien dat het vertrouwen van de kiezer niet misplaatst was.

Video


 • 22 Maart 2018 om 13:25

PANIEK! ZELFMOORDPOGING IN TWEEDE KAMER

Door Mosterd

Damn.

Social

BREAKING, BIZAR & WUTWUT. Een dag na de verkiezingen heeft iemand besloten zichzelf van het leven te beroven, zo lijkt het. Met een riem aan de balustrade van de publieke tribune van de Tweede Kamer gaan hangen. Teleurgestelde D66'er die er genoeg van had? Homorechtenactivist ziet het einde der tijden naderen door zege moslimpartij DENK? Een gedesillusioneerde voor-Sleepwet-stemmer? Hieronder de gigantische schrik en reactie op beeld. "OPTILLEN! TIL HEM OP! DUW HEM OMHOOG!" De persoon lijkt door adequaat optreden van de aanwezigen nog in leven, dus (de stofzuiger van) Pia Dijkstra hoeft vooralsnog niet in actie te komen.

Social

Beelden van de aftermath:

Video

Op de beelden van de aftermath zien we politie, ambulancebroeders, geschrokken mensen die elkaar omhelzen en bazin en alleskunner Khadija Arib (in het wit) die het hoofd van de persoon stabiel houdt. Ze kan ook alles.

UPDATE: Volgens getuigen gaat het om een activist uit Groenlo. "Hij kampeerde al vier weken voor de deur van de Tweede Kamer, om aandacht te vragen  voor de legalisering van softdrugs."
UPDATE: "Het gaat op dit moment slecht met me. Ik slaap amper, het is wachten tot ik instort." (Via)
UPDATE: Luguber: zijn afscheidsbrief op zijn Facebook-pagina. (Spiegel)

Social


 • 22 Maart 2018 om 12:08

GR2018 The Day After. In 10 Tweets

Door Pritt Stift

Handzame polletieke duidings in tien twiets van Elsevier-meneer Syp. Scheelt u toch weer 400 opinie-artikelen in Dode Boom. Maar ff screenshotjes van gemaakt, want naar verluidt zit er op D66 HQ een woedende Bilderberg-prinses shadow bans uit te delen. Enjoy.


 • 22 Maart 2018 om 11:11

Nee Kees Verhoeven, blanco stemmen bij het referendum zijn geen stemmen voor de Sleepwet

Door Ronaldo

Bestaat er nog een sneuere D66-spin dan 'we hebben zilver' na een verkiezingsnederlaag? Jazeker wel!

Social

Het is nog retespannend rond de referendumuitslag en as we speak kan het alle kanten op. Maar wat Kees hierboven twittert, namelijk dat blanco stemmen meetellen bij het bepalen of er een meerderheid voor of tegen is, is aperte nonsens. Ten eerste is daar het logische verstand: als Kees gelijk heeft, dan zou het materiële effect van een blanco stem gelijk zijn aan een voor-stem. Het maakt de kans op een afwijzing van de wet kleiner. In dat geval zou Nederland zwaar misleid zijn door de kiesraad die zegt dat een blanco stem alleen meetelt voor de opkomst. Maar bovendien hebben we een klip en klare uitleg in de memorie van toelichting van de wet:

Sliep uit, Kees. Het staat er gewoon. Een blanco stem moet worden gezien als ongeldig. Als er meer mensen tegen de Sleepwet hebben gestemd dan voor, moet het kabinet de referendumwet uitvoeren en heroverwegen. #weesgeenkees, verkoop geen bullshit.

Kiesraad zegt het ook

Social

Neem je moeder in de maling

Social


 • 22 Maart 2018 om 10:10

Video's. Baudet en Hiddema buiten gezet bij poging tot stemmen tellen in de Stopera te 020

Door Van Rossem

Jozias van Aartsen wilde na half één ineens geen stemuitslagen meer doorgeven en Thierry Baudet vertrouwt het telsysteem niet. 1 + 1 werd een nachtelijk bezoekje aan de Stopera. Dat werd niet op prijs gesteld.. GeenStijl was er bij.

Video

In een rommelige setting worden alle Amsterdamse stemmen aangevoerd in de Stopera. Baudet en Hiddema, met wat entourage en beveiliging, waren vanaf hun feestlocatie daarheen gegaan nadat bekend werd dat Van Aartsen sinds half een geen tussenstanden meer wilde verstrekken (wat toch echt niet OK is, qua transparante democratie). Het bezoekje van de Kamerleden was in eerste instantie overrompelend, maar al snel werd de sfeer reactief (videootje boven). Het gezelschap werd doorverwezen naar een ander telbureau, maar aldaar bleken alleen processen verbaal te zijn: opkomstcijfers, maar geen stemmen. Nadat ook daar de eerste verbazing over het bezoek fluks omsloeg in een onaardige sfeer (niet dankzij FvD'ers, maar door de aanwezige stembureaumensen: “Hallo ik ben Thierry” - “Dat maakt met niet zoveel uit.”), werd het gezelschap ook daar onder dreiging van politie bellen naar buiten gedirigeerd. Daar werd zonder verder gedoe gehoor aan gegeven. Maar die tussenstand, daar konden ze naar fluiten. Tot zover het wettelijke recht om bij het optellen van de stemmen present te zijn, in Amsterdam... 

Video

Video


 • 22 Maart 2018 om 08:35
Gisteren โ€” 21 Maart 2018GeenStijl

Het Grote GR2018 UitslagenAvond LiveBlog

Door Pritt Stift

Zometeen straks dingdong, negen uur. Stembureaux dicht, telramen open. We gaan beginnen! Wie zijn de winnaars en de losers op deze Nationale Kantklos Dag? Eerste exit-poll is om 21:00 uur en vanaf 22:00 komen de eerste uitslagen binnen. Haal extra bierrrr & binge-proviand want het wordt een lange avond met Dionne Stax en hele grote staafdiagrammen of colour. Met desastreuze gevolgen voor de #StemZeWeg-kartelpartijen, en een eclatante zege voor ANanninga, in Amsterdam, waar verder GroenLinks de plofkippen van D66 gaat opvreten, en waar DENK dankzij fraude, corruptie en gesjoemel hele delen van de stad richting sharia duwt. Verder letten we op Rotterdam, waar Leefbaar roeleert en niet de PVV. En er is ook iets aan het handje in Utrecht. En oh ja, er was ook nog een Referendum over de Gluurwet. Nou, Schiermonnikoog... may we have your votes please... Showtime op KANTKLOS24.
Exitpoll: Leefbaar grootste in 010 met 11, PVV op 2, DENK op 4.

VIDEO: D66 Amsterdam krijgt uitslag te horen

Social

BELANGRIJKE VIDEO: Thierry Baudet swingt renaissancepan uit

Social


 • 21 Maart 2018 om 20:35

PANIEK. 15 gewonden op Paasvee in Schagen

Door Pritt Stift

Social

Tijdens de jaarlijkse Paasvee-tentoonstelling, waar trotse boeren hun dikbilkoeien tentoonstellen (lees: vanaf 13:00 uur zuipen) in het Noord-Hollandse Schagen zijn 15 gewonden gevallen. Trauma-heli's, pliesie's en brandweer zijn massaal uitgerukt. Het zou gaan om meerdere beknellingen in biertent Alpha (voorheen Kdanz). Het plein voor het café is ontruimd. Later meer.
UPDATE: 1 slachtoffer vervoerd naar ziekenhuis, 10 lichtgewonden worden in brandweerkazerne opgevangen meldt Veiligheidsregio NHN.

Social


 • 21 Maart 2018 om 19:45

Opvallend: iedereen stemt tegen de sleepwet

Door Van Rossem

De peilings zeggen allemaal 'het schapenstandpunt gaat winnen', want Mien de NPO-kijker en Henk de Niksteverbergenlul stemmen vóór een invasieve overheid die haar eigen burgers wantrouwt. Maar ondertussen, op internet...

..stemt echt iedereen en z'n prominent tegen, plus allemaal advocaten en journalisten en zelfs NPO'ers en NRC'ers en Correspedanten. Bij het Oekraïnereferendum weigerden ze allemaal voor de NEE-uitslag op de bres te gaan want tegen de EU stemmen is voor tokkies en Brussel is de baas. Maar nu zijn veel van diezelde lui ineens allemaal bang voor spionage en sleepwetten van hun eigen overheid. Dus *als* er een tegen uit rolt vanavond, kunnen Rutte, Ollongren en Kees Verhoeven toch nog een heleboel potentiële polemiek tegemoet zien van mensen met een Maatschappelijke Positie en toegang tot op Drukbezochte Media, die allemaal gaan eisen dat er Serieus Naar De Uitslag Gekeken worden. Dat wordt nog lachen. Stemforenzen! Kies je favo menspersoon om je te laten overtuigen en ga nog ff lekker Kees & Kajsa fokken. Je hebt nog tot 21u vanavond om TEGEN te stemmen! (Meer prominenten uit de onverdachte- of deugcategorie gezien? Drop ff in de comments.)

Rooie Regisseur

Cowboyreggisseur

Mogen wij dan bij jou?

Boris! Natuurlijk!

Brennemans, no surprises here

Linkse uitgeefmeneer met D66-wortels

Vriendin van de Shöw

Die lui van de Corrie

Hans La Fucking Roes.

De dude van WeTransfer

De zwager van God

Opiniemaker die ooit haar eigen bevalling live twitterde

Naaaaah. Zelfs de Referendumhaters van het Rokin!?

Asha wil geen overheidsblauwe stofzuigers in de buurt van haar genderneutrale kinderen

*boks*, gamerdude

Onze Opper Zwarte Kip <3

Nog een NRC-redacteur tegen!

En een NRC columnist!

Social

Aber naturlich!

Die dikke van TMG

Your friendly neighbourhood vampire.

Dinges van dat BNN joetjoep showtje met die lollige spellingsgrapjes

En z'n meissie.

HOPPA.

Bonuscategorie: Lokale D66'ers doen een #WeesgeenKees'je

Social

Social

Social

Ach fuck it, ook ff een soort selfie

Social


 • 21 Maart 2018 om 17:30

Fotostrip. Leermomentje voor @TimmermansEU

Door Van Rossem

Beetje rond aan het zappen op het web. Komen we een BBC Newsnight itempje tegen, van een paar dagen terug. Over de 'Poolse identiteitscrisis'. Zat een leerzaam momentje in dat we ff willen delen. Leerzaam voor Timmerfrans, welteverstaan.

Video

Het gaat niet per se heel lekker in Polen. Amper gewend aan vrijheid & democratie, waait er nu een regressief politiek windje waarin vrije media onder druk staan en de regering niet happig is op kritiek. Het Poolse volk is op drift, de migratiecrisis (en dus de islam) rammelt aan de Poolse poorten en neoliberale globalisering helpt het land niet voldoende vooruit. Zeg Frans Timmermans, uwe weledele, zeer welbespraakte, retorisch gezegende alsook jaloersmakend meertalige Eerste Vice-Voorzitter van den Europese Commissie der Europese Unie te Europa gezeteld namens ons allen te Brussel, België. Weet u wat op zo'n moment NIET HELPT om de olijke ontspanning in het Europa van Na de Oorlog te bewaren? Gewone, hardwerkende Polen voor "fascist" uitmaken omdat ze enerzijds hun tradities vieren en anderzijds niet meteen in de knipmessende hofhoudingshouding springen op het moment dat Zijne Ongekozen Hooghartigheid van het In De Modder Gereden Europese Ideaal een pakket dictaten op tafel smijt en zegt "DOESLEUKMEE!" Dat kon, op den duur als ook op termijn, wel eens tegen je gaan werken. Leermomentje:


 • 21 Maart 2018 om 16:30

Oh oh. Ome Henk komt uw pensioen opvreten

Door Ronaldo

Hebben we van DasKapital en die hebben het weer van De Telegraaf dus zal wel kloppen allemaal.

Maar terwijl iedereen naar Temptation Island zit te kijken gaan de bejaarden er met uw pensioen vandoor. Tenminste als u zelf geen bejaarde bent want dan is er goed nieuws. U gaat er namelijk met het pensioen van de rest van Nederland vandoor. De SER is bezig met een plannetje dat er op neer komt dat het allemaal net zo kut blijft als nu, maar dat het makkelijker wordt om de pensioenen omhoog te gooien. Ook als dat betekent dat de fondsen in de toekomst geld tekort komen om u te betalen als u op uw 65e 66e 67e 68e 69e 70e 71e 72e 73e 74e 75e 76e 77e er eindelijk een keer mee uitscheidt. De 'garantie' op uw pensioen wordt namelijk ingeruild voor een 'ambitie'. Nou en als u wel eens het beleidsplan van de plaatselijke voetbalclub hebt gelezen dan weet u hoe de ambitie om een stabiele eersteklasser te worden in de regel eindigt: rechterrijtje vijfde klasse, 3 ton schuld door de mislukte verbouwing van de kantine tot sponsorhome en Tonnie die geen zin meer heeft om frikandellen te bakken omdat de sfeer zo kil is geworden. Dag beste pensioenstelsel van de wereld. Hallo rijke ouderen die over de ruggen van de nieuwe onderklasse (=iedereen die na 1960 geboren is) op drieweekse rondreis door Brazilië gaan.


 • 21 Maart 2018 om 15:25

WTF!? Turks sprekende 'waarnemers' in Bos en Lommer gaan mee het stemhok in

Door Mosterd

Aldus een onverdachte bron want VARA-mannetje en die zouden dat echt niet zeggen als het niet zo was.

Social

Social

Social

Niet dat AKP-020 sowieso niet zou gaan winnen in Bös & Lömmer. Maar toch. Als een VARA-cabaretier het zegt is het sowieso waar, want een VARA-cabaretier is geen racist, in tegenstelling tot mensen die wel racist zijn. En het mag niet, want het staat gewoon in het Turks en iedereen z'n moeder z'n snor z'n taal z'n bordje. Dus joehoe Kiesraad. Doe eens stoppen deze präktïjkën.

UPDATE: GEMEENTE 020 STUURT KNOKPLOEG NAAR BANLIEUE

Social

UPDATE: We zijn ons land kwijt

Social

UPDATE: Einde ter tijden

Social

UPDATE: Döörlöpen, zegt de gemeente

Social


 • 21 Maart 2018 om 14:48

Integratie vluchtelingen hopeloos, zelfs in Almere

Door Zentgraaff

Pompompom. Almere. Parel van het Midden en toonbeeld van het Maakbare Nederland want zie maar eens uit een stuk zee een bloeiende stad te fimokleien. Mevrouw de wethouder van integratie wordt gevraagd hoe het gaat met de integratie en jawel: kut. De asielzoekers verdringen de sociale huur, werken niet, blijken toch geen ingenieur of tandarts te zijn en doen gewoon helemaal niks, ondanks gratis banen en een miljoenmiljard subsidie. Winquote die muppets als Leo Lucassen in hun Ivoren Toren maar niet willen begrijpen: "Deze mensen hebben niet alleen een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook tot het leven hier.’" Jammer dat de oplossing van deze mevrouw is "harder aan het dode paard trekken met nog meer geld van de belastingbetaler", want verder is de diagnose prima maar de hoop volledig misplaatst. Volledig interview vol clusterfucks alhier. 


 • 21 Maart 2018 om 14:25

Het Grote GS #GR18 Grabbelton LOL-blog

Door Van Rossem

Iedereen en z'n dooie boom doet een liveblog vandaag en dat hebben wij ooit uitgevonden dus gaan wij ook maar livebloggen. Kom rond de ton, doe een blinddoek om en grabbel naar Klein Electoraal Leed(vermaak)!

Update: Tante Bel heeft gestempt en ze SCHITTERT maar wordt toch overschaduwd door haar Partij-Capo.
Update: Parool voert zogenaamd een willekeurige kiezer op om de PvdA te pluggen en die blijkt zelf van de PvdA te zijn.
Update: Haagse Islam Democraten (contradictus in terminaal - red.) blijken een Hezbollah-lid op de lijst te hebben.
UPDATE: Levensgevaarlijke chocomel-actie VERWIJDERD bij stembureau Broek in Waterland.
Update: Teleurgestelde kiezer gebruikt stemformulier om de demofobie van kartelpartijen aan te kaarten.
Update: Charmante komeethomo demonstreert hoe #WeesgeenKees werkt.
Update 13u31: Opkomstcijfers die door diverse gemeenten worden gedeeld, laten zien dat de referendumopkomst maar net iets achterblijft op de 'gewone' opkomst, dus die drempel van 30% gaat wel gehaald worden. In de twitterbubbel zijn nauwelijks voorstanders van de Sleepwet te vinden (maar dat zegt niet zo veel).
Update 13u36: Iemand van haar school heeft ja gestemd voor het referendum en haar leraar en klasgenoten FLIPTEN. Ook Andrea Vonk, 77, from the port of Scheveningen, stemde tegen.
Update 13u41: Annabel vond een lieve sticker bij haar huis!
Update 13u47: Verdomme. Daar heb je ons goed te pakken, Jesse Klaver. En lol @ foto van Van Ojik.
Update 13u53: Sylvana is weer in haar modegril als politica gekropen en she look faaaaabulous (maar wel een beetje culturele appropriatie, pop).

Social

Update 14u04: Kees Verhoeven heeft voor de Sleepwet gestemd waar hij eerst ontzettend tegen was, maar wat hij hoe dan ook toch in gaat voeren, en dat via het democratische middel dat hij zelf met zijn demofobe partijtje aan het afschaffen is. Lekker geloofwaardig weer. #Weesgeenkees.
Update 14u05: Abou Taleb stemt op DENK. Of NIDA. Of op zijn eigen moslimpartij, de PvdA. Op straat staan zijn partijgenoten te schreeuwen terwijl de vvd stinkt.
Update 14u36: Zelfs de partijgenoten van Verhoeven zijn niet onder de indruk van zijn vlogs en stemmen tegen/tegen/tegen de sleepwet.
Update 14u38: De NOS constateert dat in tegenstelling tot eerdere GRIMMIGE jaren de verkiezingen vandaag 'gemoedelijk' verlopen. (Nee dan EU kandidaat lidstaat Kosovo, waar het traangas door het parlement vliegt.)
UPDATE 14u48: WTF!? Turks sprekende 'waarnemers' in Bos en Lommer gaan mee het stemhok in. Andere waarnemers doen niks.
Update 15u02: Gesubsidieerde islamitische lokpuber Nora zegt: 'Stem DENK of NIDA'.
Update 15u23: In Nijmegen is het stempassensysteem zo lek als een mandje dus kan iedereen een miljoenmiljard keer op de communisten GroenLinks stemmen.
UPDATE 17u30: Telegraaf niet welkom bij DENK-feestje.
Emotionele Update 20u25: D66'ers is gevraagd geen emotie te tonen bij uitslag verkiezingen: "Belangrijkste voor vanavond is dat we geen pijn/emotie laten zien bij wat minder zetels dan in 2014, in veel gevallen zal het nog steeds de 1 of 2 na beste uitslag ooit zijn." 


 • 21 Maart 2018 om 13:18

CDA-raadslid Raalte stuurde dickpics en vragen over schaamhaar aan mevrouw met angststoornis

Door Ronaldo

Bent u ze ook zo zat? Al die landelijke politici die in de gemeenteraadscampagne in de spotlights staan? GroenLinks MeToo dit, Groenlinks MeToo dat, terwijl er in de gemeenteraden genoeg seksueel gefrustreerde viespeuken zitten.

Video

Gelukkig wordt daar in Raalte iets aan gedaan. Christen Democratische Appjesstuurder Robert Vloedgraven heeft de aandacht op zich gevestigd door dickpics te sturen aan een mevrouw met een angststoornis die een radiodebat organiseerde. ""Foto's van zichzelf en ook van zijn geslachtsdeel, appjes of ik geschoren ben van beneden en dat ik grote borsten heb. Dat soort appjes", vertelt Melanie Visscher." Ja kiezertjes. Politici zijn soms net als mensen. Met dezelfde mensen wensen. En dezelfde mensen streken. Helaas betekent dit wel het einde voor Robert Vloedgraven in de politiek. Stuurt iemand hem nog een lief appje?


 • 21 Maart 2018 om 12:12
โŒ