[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Januari 2018De Telegraaf Prive

Chrissy Teigen wil boete betalen zodat turnster geheim kan delen

Chrissy Teigen heeft de Amerikaanse turnster McKayla Maroney financiële hulp aangeboden, nadat ze in The Daily Mail las dat Maroney een boete van 100.000 dollar boven het hoofd hangt, als ze haar geheimhoudingsovereenkomst met de Amerikaanse turnbond schaadt. Dat liet het model via Twitter weten: „Ik zou me zeer vereerd voelen om deze boete voor je te betalen.”

Dylan Farrow vertelt op tv over misbruik Woody Allen

Dylan Farrow zal voor het eerst op televisie over het misbruik van haar adoptievader Woody Allen spreken, in een interview met presentatrice Gayle King voor het programma CBS This Morning. Op 17 januari verschijnen een aantal previews in het programma, waar het gehele interview op 18 januari wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender.

Matt Damon wil wijselijk zijn mond houden

Matt Damon vindt dat hij verkeerd heeft gereageerd op het #MeToo schandaal in Hollywood. Dat zei toen hij te gast was in de Today Show.

’Amber Heard en Elon Musk weer samen’

De geruchtenmachine over de knipperlichtrelatie van Elon Musk en Amber Heard draait op volle toeren. Werd er vorige maand nog ontkend dat de twee weer samen waren, ondanks een gezamenlijke vakantie in Chili, nu is het volgens een bron ’weer hartstikke aan’, zo meldt Us Weekly.

Strikt PrivΓ©

Een schreeuw om hulp had SAMANTHA DE JONG al vaker gegeven. De Scheveningse, die in september 2010 in één klap beroemd werd als BARBIE uit Oh Oh Cherso, vertelde eerder al haar leven als realityster niet langer aan te kunnen. Haar roem, gebaseerd op ongegeneerd vakantievieren op een Grieks eiland, haar huwelijksperikelen en haar scheiding, de zorg voor de kinderen en haar financiële problemen, het werd haar allemaal te veel.

Nieuwe Sylvie begint 2018 brutaal met ’f*cking’

Sylvie Meis gooit het in 2018 duidelijk over een andere boeg. Het eerste wat we van haar horen sinds zij in december bekend maakte dat haar verloving met Charbel Aouad was verbroken, is een column in Grazia waarin zij liefst drie keer het woord ‘fucking’ gebruikt.

’Holland Heineken House voelt als thuiskomen’

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS6 vanaf 21 januari de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit, omdat het Holland Heineken House 25 jaar bestaat.

Gisteren β€” 16 Januari 2018De Telegraaf Prive

Police Academyregisseur Hugh Wilson overleden

De Amerikaanse filmregisseur Hugh Wilson is op 74-jarige leeftijd overleden, zo melden Amerikaanse media. Wilson overleed na een kort ziekbed.

Lewis Hamilton terug op social media na jurkenrel

Lewis Hamilton is na een korte absentie weer actief op de sociale media. De wereldkampioen in de Formule 1 zette een foto van zichzelf op Instagram, waar hij 5,7 miljoen volgers heeft.

Alec Baldwin laakt collega’s die Woody Allen afvallen

Alec Baldwin is boos op alle collega’s die de afgelopen dagen regisseur Woody Allen hebben laten vallen. In een Twitterbericht haalt Baldwin uit naar deze mensen die allemaal opeens spijt betuigen voor hun samenwerking.

Rol voor Nederlandse actrice in Oprah Winfrey-serie

De Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing heeft een grote rol bemachtigd in Love is, een nieuwe serie van OWN, het kanaal van Oprah Winfrey. Zij zal te zien zijn naast grote Amerikaanse acteurs als Idara Victor, Tyrone Brown en Kadeem Hardison.

Weduwe Eagles-gitarist klaagt ziekenhuis aan

De weduwe van Eagles-gitarist Glenn Frey, die twee jaar geleden overleed, gaat het ziekenhuis waar haar man werd verzorgd aanklagen. Zij stelt dat het Mount Sinai-ziekenhuis in Manhattan niet goed voor de muzikant heeft gezorgd in de dagen voor zijn overlijden, zo meldt persbureau Reuters.

Film over eerste Afghaanse metalband op IFFR

De documentaire Rockabul, over de opkomst en ondergang van de allereerste metalband van Afghanistan, beleeft over twee weken de wereldpremiere op het International Film Festival Rotterdam (IFFR).

Thriller Silk Road gaat naar Britse festival

De Nederlandse thriller Silk Road is geselecteerd voor het Manchester International Film Festival 2018, aldus producent Rinkel Film. Het is niet het eerste grote buitenlandse festival waar Silk Road in competitie draait.

Prins Carl Philip: atleten zijn ambassadeurs

„Atleten zijn ambassadeurs voor Zweden.” Dat zei prins Carl Philip op het sportgala in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Tijdens die bijeenkomst werden de sportman, -vrouw en -ploeg van het jaar bekendgemaakt. Carl Philip reikte een speciale publieksprijs uit.

Donald Trump laat journalist na vraag verwijderen

Donald Trump heeft dinsdag tijdens een persconferentie een journalist van CNN laten verwijderen die een lastige vraag stelde. Jim Acosta vroeg Trump of hij meer immigranten uit Noorwegen toe wilde laten, iets dat de president eerder deze week suggereerde.

Donald Trump laat journalist na vraag verwijderen

Donald Trump heeft dinsdag tijdens een persconferentie een journalist van CNN laten verwijderen die een lastige vraag stelde. Jim Acosta vroeg Trump of hij meer immigranten uit Noorwegen toe wilde laten, iets dat de president eerder deze week suggereerde.

Holland Animation Film Festival afgelast

Het Holland Animation Film Festival gaat dit jaar niet door. De organisatie had de 21e editie van het evenement aangekondigd voor eind maart. Maar het bestuur heeft na het terugtreden van festivaldirecteur Gerben Schermer besloten een „nieuwe koers uit te zetten”, zo stelt zij dinsdag in een verklaring.

Sabia: ik zou Sylvie gewoon groeten

Sabia Boulahrouz en Sylvie Meis wonen al enige tijd in dezelfde wijk van de Duitse stad Hamburg. Maar de twee rivalen zijn elkaar nog niet tegengekomen. „Ik zou gewoon hallo zeggen als dat zou gebeuren en daarna doorlopen”, zo vertelt Sabia aan VOX.

Gary Oldman krijgt staande ovaties in bioscoop

De vertolking van de rol van premier Winston Churchil door acteur Gary Oldman in de film Darkest Hour is zo goed, dat het publiek in Britse bioscopen geregeld een staande ovatie geeft. Dat meldt de Britse krant The Independent dinsdag. Bezoekers barsten in applaus uit aan het slot van de film, als Churchill met een toespraak het Britse parlement overtuigt dat het Verenigd Koninkrijk de wapens moet oppakken tegen Hitler.

❌