[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018de Stentor - Apeldoorn e.o.

Bestuurder ontsnapt na achtervolging met hoge snelheid door Laag-Soeren en Eerbeek

Een achtervolging vanuit Dieren is vanmiddag geëindigd in Eerbeek. De bestuurder wist te ontkomen.

 • 11 December 2018 om 16:41

Buitengewoon Business op herhaling bij Omnisport Apeldoorn

Buitengewoon Business gaat volgend jaar op herhaling. Dat meldt organisator Theo Gerrits. Het tweedaagse ‘B2B festival’ werd afgelopen maand voor het eerst gehouden in Omnisport Apeldoorn.

 • 11 December 2018 om 16:18

Slimme bril geeft monteur Hamer (Apeldoorn) ogen op afstand

Een slimme bril is het middel waarmee technisch installatiebedrijf Hamer BV het tekort aan technische medewerkers gaat opvangen. Via de ‘smart glasses’ kunnen servicemonteurs specialisten op afstand meekijken om problemen te kunnen oplossen.

 • 11 December 2018 om 16:10

Tweetal opgepakt voor oplichting met postpakketjes in Ugchelen

Twee personen zijn maandagavond opgepakt in Ugchelen. Het duo wordt verdacht van een poging tot oplichting door postbezorgingsfraude.

 • 11 December 2018 om 14:02

Nieuwe vaccinatie-rondes tegen meningokokken in Apeldoorn

Om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen ingeënt zijn tegen meningokokken, krijgen huishoudens in Apeldoorn zonodig tot twee keer toe een nieuwe oproep.

 • 11 December 2018 om 13:52

Brandweerlieden vormen erehaag op uitvaart van collega Henk Derks

De vorige week overleden brandweerman Henk Derks, kreeg vanmorgen een laatste eerbetoon van zijn collega's van de brandweer. De kist van Derks werd op een truck van de brandweer van zijn huis naar Heidehof gebracht. De truck lag bezaaid met bloemen, brandweerlieden begeleidden hem naar Heidehof en vormden daar een erehaag.

 • 11 December 2018 om 13:23

Datalek bij Gelre ziekenhuizen: mogelijk patiΓ«ntengegevens ingezien

Bij Gelre ziekenhuizen is een datalek ontstaan. Mogelijk heeft een hacker patiëntengegevens ingezien.

 • 11 December 2018 om 12:35

Geluidsoverlast van treinen valt relatief mee in Oost-Nederland

Inwoners van Dronten, Wijhe, Olst, Deventer, Zutphen en Lochem hebben in de regio van de Stentor de meeste geluidsoverlast van treinen. 3 procent van de bevolking ervaart ernstige hinder van voorbijrazende wagons of rinkelende bellen van overwegen.

 • 11 December 2018 om 10:38

Markt in Apeldoorn vindt het plein wel best zo, maar wat is jouw favoriet? Stem hier!

,,Een marktkoopman wil het liefst een kaal plein.’’ Gerrit Jansen zegt maar gewoon wat hij vindt. En de verkoper van schuimvulling en meubelstoffen staat niet alleen. Op deze maandagmarkt zijn meer handelaren sceptisch over herinrichting.

 • 11 December 2018 om 08:00

Luxe appartementen lopen in Apeldoorn prima in herkansing

Aan de Baron Sloetkade in Apeldoorn is de bouw begonnen van een dubbele toren met luxe appartementen. In de crisis nog onhaalbaar, nu populair. En ploeteren om je fiets in de berging te krijgen is er niet bij, als je bewoner bent van The New York Apartments. In de top van de Apeldoornse appartementenmarkt is ook over dat soort details nagedacht.

 • 11 December 2018 om 09:02

Piet Zoomers uit Wilp vertrekt uit Enschede Γ©n Twente

Piet Zoomers vertrekt uit Enschede, en daarmee uit Twente. Franchisenemer Gerrit Tempelman heeft zijn modezaak in winkelcentrum Koningsplein verkocht aan Van Uffelen Mode.

 • 11 December 2018 om 09:02

Markt in Apeldoorn vindt het plein wel best zo

,,Een marktkoopman wil het liefst een kaal plein.’’ Gerrit Jansen zegt maar gewoon wat hij vindt. En de verkoper van schuimvulling en meubelstoffen staat niet alleen. Op deze maandagmarkt zijn meer handelaren sceptisch over herinrichting.

 • 11 December 2018 om 08:00

Aquajoggen houdt de 94-jarige Jo uit Apeldoorn topfit: β€˜Als de benen vier keer de lucht in moeten, doe ik soms maar drie’

Hij mag dan iets minder goed zien, verder is Jo Mikkers topfit. Tijdens het aquajoggen is er niets dat zijn leeftijd van 94 jaar verraadt. Tot hij er zelf na afloop van de les eerlijk voor uitkomt: ,,Als de benen vier keer de lucht in moeten, doe ik dat soms maar drie keer. Tempo 90-plus, zeg ik altijd.’’

 • 11 December 2018 om 07:50

Aquajoggen houdt Meneer Jo (94) uit Apeldoorn topfit

Hij mag dan iets minder goed zien, verder is Jo Mikkers topfit. Tijdens het aquajoggen is er niets dat zijn leeftijd van 94 jaar verraadt. Tot hij er zelf na afloop van de les eerlijk voor uitkomt: ,,Als de benen vier de lucht in moeten, doe ik dat soms maar drie keer. Tempo 90-plus, zeg ik altijd.’’

 • 11 December 2018 om 07:50

Prijswinnares Marije Vermeulen uit Apeldoorn snijdt haar schilderijen in stukken

Marije Vermeulen (42) uit Apeldoorn heeft de eerste Van Reekum Cultuurprijs gewonnen. Vijf vragen aan de winnares.

 • 11 December 2018 om 07:00

Onderkomen lonkt voor dakloze Danny en zijn hond Rocky uit Zutphen

Dakloze Danny Siemes moest van de gemeente Zutphen medio september zijn tentje afbreken op een braakliggend terrein op bedrijventerrein De Mars. Waar de geboren Zutphenaar sindsdien heeft gebivakkeerd, was tot gisteren onduidelijk. Siemes gaf nu een teken van leven. Hij woont tijdelijk bij een maat in Zutphen. Mogelijk krijgt hij binnenkort samen met zijn hond Rocky woonruimte in Teuge.

 • 11 December 2018 om 06:00
Gisteren β€” 10 December 2018de Stentor - Apeldoorn e.o.

Gemist? Woede en verdriet na sluiten polikliniek Emmeloord, forse straf geΓ«ist voor chaletmoord Ermelo

Ben je niet toegekomen om het regionale nieuws uit Oost-Nederland te volgen? Geen zorgen! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet.

 • 10 December 2018 om 22:00

Opvang asielzoekers in Apeldoorn pas op z'n vroegst half januari open

De tijdelijke opvang voor asielzoekers aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn gaat op z'n vroegst half januari. De planning was dat het voormalige UWV-gebouw, waar maximaal 400 vluchtelingen gehuisvest worden, nog voor de kerstdagen operationeel zou zijn. De opleveringswerkzaamheden vergen meer tijd dan verwacht.

 • 10 December 2018 om 21:11

Meer water nÑÑst dan in nieuwe Apeldoornse beek

De donderdag met de nodige bombarie geopende Kayersbeek, stond vanmiddag nagenoeg droog. Dat leidde tot de nodige commotie.

 • 10 December 2018 om 19:30

Terugblik: zΓ³ wit was Oost-Nederland precies een jaar geleden

Weet jij het nog? Exact een jaar geleden kreeg Nederland te maken met enkele dagen extreem winters weer. Een terugblik met veel foto's op drie witte dagen, vol plezier, maar ook vol ellende.

 • 10 December 2018 om 19:30
❌