[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019de Stentor - Apeldoorn e.o.

Kijkers The Passion lyrisch over β€˜beste Jezus ooit’ uit Apeldoorn

Kijkers van The Passion zijn lyrisch over het optreden van vanavond van Apeldoorner Edwin Jonker. De acteur wordt door meerdere mensen op social media ‘de beste Jezus ooit’ genoemd.

 • 18 April 2019 om 22:30

Deze tien paasvuren in gemeente Apeldoorn kunnen doorgaan

Tien paasvuren in de gemeente Apeldoorn kunnen komend paasweekeinde ‘gewoon’ worden aangestoken. De brandweer controleerde de afgelopen dagen op verzoek van de gemeente de locaties en constateerde dat de aanhoudende droogte op deze plekken geen belemmering vormt. Alleen het paasvuur achter Hotel Apeldoorn de Cantharel werd afgelast. Dat vuur zit te dicht op de bebouwing.

 • 18 April 2019 om 19:24

Aanrijding bij A1-afslag Deventer, file alweer opgelost

Een kop-staartbotsing op de A1 bij Deventer heeft begin van de avond tot een flinke file geleid, die inmiddels is opgelost. Een automobilist komende vanuit de richting Apeldoorn reed achterop een vrachtwagen die stilstond bij de afslag Deventer. Betrokkenen zijn nagekeken in de ambulance, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

 • 18 April 2019 om 19:03

Lisa uit Apeldoorn doet oproep aan Youp: Verplaats voorstelling zodat we Ajax in finale Champions League kunnen zien

De paniek sloeg de 28-jarige Lisa Bennenk gisteren om het hart. Nu Ajax gewonnen heeft van Juventus, komt de finale wel erg dichtbij. Toen Ajax-fan Lisa in haar agenda keek, bleek dat ze op de avond van de finale, zaterdag 1 juni, al iets anders in haar agenda had staan: Youp van ‘t Hek. Ze aarzelde niet en schreef de cabaretier meteen een brief.

 • 18 April 2019 om 18:00

Toch openbare herdenking Koninginnedag-drama in Apeldoorn

In de Grote Kerk in Apeldoorn wordt op dinsdag 30 april een openbare, kleinschalige bijeenkomst gehouden voor mensen die stil willen staan bij de aanslag tijdens Koninginnedag in Apeldoorn tien jaar geleden. Tussen 16.00 en 19.00 uur zijn de deuren van de kerk aan de Loolaan open.

 • 18 April 2019 om 16:28

Toch openbare bijeenkomst om aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn te herdenken

In de Grote Kerk in Apeldoorn wordt op dinsdag 30 april een openbare, kleinschalige bijeenkomst gehouden voor mensen die stil willen staan bij de aanslag tijdens Koninginnedag in Apeldoorn tien jaar geleden. Tussen 16.00 en 19.00 uur zijn de deuren van de kerk aan de Loolaan open.

 • 18 April 2019 om 16:28

Smog-alert RIVM wegens paasvuren, eerst de Duitse daarna die in Oost-Nederland

Naar verwachting is er in heel Nederland vanaf zaterdag kans op smog door fijnstof. De luchtkwaliteit is daarbij ‘onvoldoende tot slecht’, waarschuwt het RIVM. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu schrijft de verwachte smog toe aan de vele paasvuren die eerst in Duitsland (zaterdag en zondag) en daarna in het oosten van Nederland (zondag en maandag) worden ontstoken.

 • 18 April 2019 om 16:28

Frontale botsing in Ugchelen

Op de Laan van Westenenk in Ugchelen zijn vanmiddag rond 12.30 uur drie auto’s met elkaar in botsing gekomen.

 • 18 April 2019 om 15:51

Zeldzame zwarte brulaap geboren bij Apenheul

Bij Apenheul is voor het eerst sinds acht jaar een zeldzame zwarte brulaap geboren. Geen enkel ander Nederlands dierenpark houdt deze Zuid-Amerikaanse apensoort, die bekend staat om zijn luide gebrul.

 • 18 April 2019 om 14:00

Hotel de Cantharel in Apeldoorn zet streep door paasvuur

Hotel Apeldoorn de Cantharel heeft besloten om dit weekeinde geen paasvuur aan te steken. ,,Na contact met de gemeente Apeldoorn is besloten het paasvuur op de Enk dit jaar niet door te laten gaan’’, communiceert het hotel aan de Van Golsteinlaan op Facebook. ,,Vanwege onze bosrijke omgeving en de aanhoudende droogte is de kans op brand te groot - en dat risico willen we natuurlijk niet nemen.’’

 • 18 April 2019 om 13:32

Rechter velt binnen één dag oordeel over Molukse eis: herdenking in theater Orpheus in Apeldoorn

Vlaggen, muziek en getrommel bij de rechtbank in Zutphen. Onder massale belangstelling diende vanochtend de rechtszaak van de Molukse regering in ballingschap tegen theater Orpheus in Apeldoorn. De uitspraak volgt morgen.

 • 18 April 2019 om 11:00

Wapperende vlaggen en gezang: massale belangstelling voor Molukse rechtszaak tegen theater Apeldoorn

Vlaggen, muziek en getrommel bij de rechtbank in Zutphen. Onder massale belangstelling is vanochtend de rechtszaak van start gegaan van de Molukse regering in ballingschap tegen theater Orpheus in Apeldoorn.

 • 18 April 2019 om 11:00

Wat wil jij weten van minister-president Mark Rutte? Hij beantwoordt lezersvragen in De Ochtendshow to go

Altijd al een vraag willen stellen aan minister-president Mark Rutte? Grijp je kans: woensdag 24 april beantwoordt hij vragen van onder meer Stentor-lezers in het live programma De Ochtendshow to go.

 • 18 April 2019 om 12:27

Wapperende vlaggen en herrie: massale belangstelling voor Molukse rechtszaak tegen theater Apeldoorn

Vlaggen, muziek en veel geschreeuw bij de rechtbank in Zutphen. Onder massale belangstelling is vanochtend de rechtszaak van start gegaan van de Molukse regering in ballingschap tegen theater Orpheus in Apeldoorn.

 • 18 April 2019 om 11:00

Ruim drieduizend Apeldoornse jongeren halen prik tegen meningokokken

Ruim drieduizend Apeldoornse jongeren werden deze week ingeënt tegen meningokokken ACWY. Artsen, verpleegkundigen en doktersassistenten van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Apeldoorn gaven de jongeren de prik.

 • 18 April 2019 om 10:39

Mr. Green open in Apeldoorn: β€˜Thuiswerken doe je voortaan op je werk’

Ze schoten als paddenstoelen de grond uit. Flexoffiz, Spaces, Wework, Igluu, Seats2meet, Swunghouse, Nomadz, Good Place 2 work, The Hub, Regus, HNK... Kleine zelfstandigen die behoefte hebben aan kantoorruimte hebben hun flexibele werkplek tegenwoordig voor het uitzoeken. Wat de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen betreft mag het nog een tikkeltje eigentijdser. Hij is zijn eigen ‘ludieke hospitalityconcept’ begonnen.

 • 18 April 2019 om 10:30

Stint-fabrikant in Putten wacht tropenmaanden, maar belooft: β€˜Alle Stints dit jaar klaar’

Drieduizend Stints worden de komende maanden in Putten – en straks Nijkerk – omgebouwd. Zodat ze aan de nieuwe eisen voldoen en weer de weg op mogen. ,,Alle Stints zijn voor het einde van het jaar klaar”, belooft fabrikant Edwin Renzen.

 • 18 April 2019 om 10:00

Nieuwe politieauto in Overijssel en Gelderland: met 250 kilometer per uur achter de boeven aan

In de strijd tegen 'high impact crimes' en verkeershufters is de politie sinds kort uitgerust met een nieuw voertuig: een Audi A6 met een topsnelheid van ruim 250 kilometer per uur.

 • 18 April 2019 om 09:56

Nieuwe politieauto: met 250 kilometer per uur achter de boeven aan

In de strijd tegen 'high impact crimes' en verkeershufters is de politie sinds kort uitgerust met een nieuw voertuig: een Audi A6 met een topsnelheid van ruim 250 kilometer per uur.

 • 18 April 2019 om 09:56
❌