[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019de Stentor - Apeldoorn e.o.

Volgende fase begint voor Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is begonnen aan de volgende fase van het bouwproject, dat in 2021 zijn voltooiing krijgt. Tien meter onder maaiveld wordt de gestorte waterbetonvloer vlak gemaakt, om met de ondergrondse uitbreiding van het paleis en entreefaciliteit te beginnen.

 • 16 Juni 2019 om 15:57

Brandweer Apeldoorn bevrijdt kat uit wel heel benarde positie

De brandweer in Apeldoorn heeft vanmiddag een kat uit wel een heel benarde positie bevrijd. De viervoeter zat aan de Baron Sloetkade enkele uren vast in een hoogwerker.

 • 16 Juni 2019 om 13:54

Apeldoornse buurt schrikt wakker van vernielingen en verzet bij aanhouding

Meerdere politieauto's kwamen er afgelopen nacht voor naar de Apeldoornse Agricolastraat: tumult in een woning waarbij wakker geschrokken omwonenden zelfs het idee hadden dat er schoten klonken.

 • 16 Juni 2019 om 12:21

Nieuwsgierige blikken op Dag van de Bouw in Apeldoorn

Hé, is die trap nieuw? Nieuwsgierige blikken, afgelopen zaterdag in Apeldoorn tijdens de Dag van de Bouw. Het is hier behoorlijk veranderd...

 • 16 Juni 2019 om 11:43

Gemist? Lichtwolken boven Kampen, verscheurd trouwboek in Putten, pulletjeswacht in Lelystad

De wolken boven Deventer, Kampen en Zwolle lichtten op, in de nacht van woensdag op donderdag. De Lochemse Plus-size blogster Hermina de Vries zette Olcay Gulsen op haar plek onder de hashgtag #wenermaaraan. En de ‘pulletjeswacht’ in Lelystad probeerde babyzwaantjes te beschermen tegen dieven.

 • 16 Juni 2019 om 10:01

Megaproject Anklaar gaat - jawel - nu echt richting finish

Het grootste bouwproject van Apeldoorn van de afgelopen jaren, wijkhart Anklaar, nadert afronding.

 • 16 Juni 2019 om 10:01

De gorilla in de Apenheul als inspiratiebron voor deze architect uit Apeldoorn

Het ‘meisje dat zijn leven veranderde’ zit nog steeds in Apenheul op een tak. Martijn de Geus (32), zeventien jaar geleden gorillaverzorger in Apeldoorn, is nu een gevierd architect in China. In ‘heel Azië’ vertelt hij hoe het opgroeiende gorillameisje Gyasi zijn kijk op de architectuur beïnvloedde.

 • 16 Juni 2019 om 09:00

Nieuw bord moet in Apeldoorn brood voeren aan eendjes terugdringen

‘Van brood gaan eenden dood’. Dit is een van de vier lugubere boodschappen die op borden staan die bij vijvers in de gemeente Apeldoorn zijn geplaatst. ,,We willen mensen bewust maken van de gevolgen van het voeren van brood aan eenden en vissen’’, legt gemeentelijk woordvoerder Kirsten Harleman uit.

 • 16 Juni 2019 om 09:00

Audi A7 brandt volledig uit op afgesloten bedrijventerrein in Apeldoorn, brandstichting wordt niet uitgesloten

De brandweer is van zaterdag op zondagnacht uitgerukt voor een buitenbrand in Apeldoorn. Op het afgesloten bedrijfsterrein van Noordegraaf Thermovloeren gelegen aan kanaal Zuid stond een Audi A7 in lichtelaaie.

 • 16 Juni 2019 om 07:29
Gisteren β€” 15 Juni 2019de Stentor - Apeldoorn e.o.

Gemist? Apeldoorner afgetuigd en zijn onze jongeren depressief?

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Geen zorgen! Dit is het belangrijkste nieuws van zaterdag 15 juni.

 • 15 Juni 2019 om 22:00

Keurmerk voor AH-supermarkt Sprengenpark Apeldoorn

De Albert Heijn-supermarkt Sprengenpark in Apeldoorn heeft het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) gekregen. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

 • 15 Juni 2019 om 17:17

Koperdieven weten van geen ophouden in Klarenbeek

Inmiddels is-ie het helemaal zat: koperdieven weten van geen ophouden bij Ons Gebouw in Klarenbeek, het voormalige dorpshuis waar Han Edelman en zijn vriendin later dit jaar gaan wonen. Voor derde keer hadden criminelen het afgelopen nacht voorzien op het waardevolle metaal aan zijn pand.

 • 15 Juni 2019 om 16:03

Is het voor jongeren cool om depressief te zijn? β€˜Sommige kinderen hebben hun afscheidsbriefje al geschreven’

Wat is er aan de hand met het mentale welzijn van onze jongeren? Het aantal zelfmoorden onder hen neemt schrikbarend toe. Worden ze opgezweept door sociale media? En wat kun je als ouders doen?

 • 15 Juni 2019 om 16:00

Apeldoorner afgetuigd door groep van vijf mannen

Voor grove mishandeling van een 39-jarige Apeldoorner, heeft de politie afgelopen nacht een groep van vijf mannen opgepakt. Zij worden ervan verdacht de man te grazen te hebben genomen rond twee uur op de Paslaan in het centrum van de stad.

 • 15 Juni 2019 om 13:58

Zonnepanelen moeten scholen in Apeldoorn aan wat extra geld helpen

Alle scholen in Apeldoorn krijgen zonnepanelen, voor zover dat technisch haalbaar is. Dat willen in elk geval burgemeester en wethouders, die de schoolbesturen daarvoor willen helpen met de financiering. Het voordeel van een lagere energierekening is op termijn voor de scholen.

 • 15 Juni 2019 om 13:00

β€˜Rembrandt’ van Marius van Dokkum per trein naar Rijksmuseum

Hij heeft z'n pronkstuk afgeleverd. Marius van Dokkum reisde vandaag met zijn werk ‘Dames en Heren’ naar het Rijksmuseum in Amsterdam. De 62-jarige schilder uit Ugchelen is doorgedrongen tot de finaleronde van de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt, die van 15 juli tot 15 september is te zien in de Philipsvleugel.

 • 15 Juni 2019 om 12:42

Paniek over PAS maar wat is β€˜programma aanpak stikstof’ nu eigenlijk?

Paniek in het kabinet nu de Raad van State een streep heeft gezet door het Nederlandse stikstofbeleid. De hoogste bestuursrechter verbood het zogeheten Programma Aanpak Stikstof (PAS), omdat het de natuur onvoldoende beschermt. Maar wat is het PAS nu precies? Vijf vragen en antwoorden over stikstofbeleid.

 • 15 Juni 2019 om 10:00

Blijdschap en scepsis vechten om voorrang aan de Koninginnelaan in Apeldoorn

De Koninginnelaan kwam vorige maand als derde uit de bus bij onze oproep om gevaarlijke verkeerssituaties te melden. Maar er gloort hoop.

 • 15 Juni 2019 om 06:02
Ouderde Stentor - Apeldoorn e.o.

Gemist? Aanhouding in moordzaak Halil Erol en inval vanwege mestfraude in Oldebroek

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van vrijdag 14 juni.

 • 14 Juni 2019 om 21:59
❌