[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Februari 2018de Stentor - Apeldoorn e.o.

Korte tijd omleiding op A50 door ongeval

Tussen Waterberg en Hoenderloo stond vanmorgen op de A50 op het traject Arnhem - Apeldoorn korte tijd 8 km stilstaand verkeer. Volgens de Verkeers Informatiedienst leverde dat een vertraging van zo'n 25 minuten op.

 • 23 Februari 2018 om 07:22

Omleiding op A50 door ongeval

Tussen Waterberg en Hoenderloo staat op de A50 op het traject Arnhem - Apeldoorn vanmorgen 8 km stilstaand verkeer. Volgens de Verkeers Informatiedienst levert dat een vertraging van zo'n 25 minuten op.

 • 23 Februari 2018 om 07:22

Wietteler in huurhuis vaker op straat gezet

Woningcorporaties in deze regio hebben de afgelopen jaren massaal huurders uit hun woning gezet nadat er hennepkwekerijen in huis waren gevonden. In twee jaar tijd is het aantal opgerolde hennepplantages in huurhuizen bijna verdubbeld.

 • 23 Februari 2018 om 05:58
Gisteren โ€” 22 Februari 2018de Stentor - Apeldoorn e.o.

Groen licht voor Juliana-plan hangt op juridische kwestie

Het bouwplan voor het Juliana-terrein in Apeldoorn ziet er goed - en groen genoeg - uit. De lokale politiek neigt er dan ook naar over twee weken definitief akkoord te geven. Een voorbehoud zit echter nog wel in de vraag of een bedrijf in de buurt er niet de dupe van gaat worden.

 • 22 Februari 2018 om 23:02

Besluit over bestemmingsplan 'Eerbeek' uitgesteld

Bewoners, bedrijven en industrie in Eerbeek moeten langer wachten op duidelijkheid. De gemeenteraad zou donderdagavond een besluit nemen over een nieuw bestemmingsplan dat allerlei (bouw)ontwikkelingen in het dorp mogelijk moet maken. Dat is echter uitgesteld. Een aanzienlijk deel van de gemeenteraad acht de tijd daarvoor echter niet rijp.

 • 22 Februari 2018 om 20:15

Drone biedt bijzondere kijk op Beekbergerwoud

Winterweer en een bijzonder perspectief laten het Beekbergerwoud er heel anders uitzien. Apeldoorner Jerry Vermanen maakte met een drone verrassende beelden van het natuurgebied tussen Apeldoorn en Klarenbeek.

 • 22 Februari 2018 om 15:28

Twee jaar cel voor Apeldoornse onderwijsfraudeur

Eén van de grootste fraudezaken uit het Rotterdamse onderwijs is bestraft met lange celstraffen. Rald V., de oud-bestuurder van scholenkoepel LMC moet twee jaar de gevangenis in, plus één jaar voorwaardelijk.

 • 22 Februari 2018 om 17:49

Elektrisch 'OV' van start in noord-Apeldoorn

Inwoners van de wijken Kerschoten en De Naald kunnen zich vanaf 1 maart per elektrische auto door een chauffeur laten vervoeren.

 • 22 Februari 2018 om 17:23

Van Voorthuysenschool en Gentiaan College gaan samen verder als een in Apeldoorn

De Van Voorthuysenschool en het Gentiaan College in Apeldoorn gaan volgend schooljaar (2018-2019) samen verder onder de naam Gentiaan College. Beide scholen voor het speciaal voortgezet onderwijs werken sinds de start van dit schooljaar al onder één dak.

 • 22 Februari 2018 om 17:16

Drone biedt bijzondere kijk op natuurgebied

Winterweer en een bijzonder perspectief laten het Beekbergerwoud er heel anders uitzien. Apeldoorner Jerry Vermanen maakte met een drone verrassende beelden van het natuurgebied tussen Apeldoorn en Klarenbeek.

 • 22 Februari 2018 om 15:28

TNO start onderzoek naar omstreden Nefit-ketel

TNO gaat vanaf vandaag onderzoek doen naar de in opspraak geraakte Topline cv-ketels van Nefit uit Deventer. De ketels zouden volgens enkele experts uit Helmond onveilig zijn. Het onderzoek van TNO moet binnen enkele maanden klaar zijn.

 • 22 Februari 2018 om 13:39

De mooiste nieuwsfoto van Gelderland? Dat bepaal jij

Lezers van de Stentor bepalen wie in 2017 de mooiste, beste, meest onroerende of opmerkelijkste foto heeft gemaakt in de provincie Gelderland. 45 fotografen stuurden 358 foto's in die betrekking hebben op het nieuws in deze provincie. 30 van deze foto's dingen mee naar de titel Gelders Nieuwsfoto 2017. Onder de stemmers verloten we een Canon EOS D1300 D met toebehoren.

 • 22 Februari 2018 om 12:57

Drie voorleeskampioenen in Apeldoorn

Emma Cornelisse (De Sjofar), Maran Kloezeman (De Zonnewende, locatie Ravelijn) en Sophie van der Laan (De Ontdekking) hebben de Apeldoornse kwartfinales gewonnen voor de Nationale Voorleeswedstrijd en zijn de nieuwe voorleeskampioenen van Apeldoorn.

 • 22 Februari 2018 om 10:50

Hoenderloo gelooft in ijsbaan

IJsmeester Marcel van Ark is begonnen met het sproeien van het terrein naast cafetaria De Zevensprong in Hoenderloo. Het is de bedoeling dat er, misschien al in het weekeinde, geschaatst kan worden. Met de vakantie in het vooruitzicht hebben de kinderen iets om zich op te verheugen.

 • 22 Februari 2018 om 10:35

Voormalig pand V&D verandert in gatenkaas

Er heerst volop verbouwingskoorts in de Apeldoornse binnenstad. Waar het eerder gesloopte pand van Promiss (Hoofdstraat 92) alweer in de opbouwfase verkeert, is het strippen van de betonnen kolos van de voormalige V&D nog in volle gang.

 • 22 Februari 2018 om 09:50

SGP wil opheldering over ontmantelde hennepkwekerijen in Apeldoorn

Heeft de ontmanteling van hennepkwekerijen de afgelopen jaren meer of minder prioriteit gekregen bij de Apeldoornse politie? De SGP wil daar graag antwoord op van het college van burgemeester en wethouders in Apeldoorn.

 • 22 Februari 2018 om 09:49

Politieagent veroorzaakt zelf ongeluk in Apeldoorn

Een politieagent heeft woensdagavond een ongeluk veroorzaakt in Apeldoorn. Op de Laan van de Mensenrechten botste de politie met een BMW-rijder.

 • 21 Februari 2018 om 22:33

Tunnel Osseveld kan er definitief komen

De tunnel onder het spoor bij de Laan van Osseveld komt er definitief. De rijksoverheid wil zelfs meebetalen als Apeldoorn ervoor kiest meteen dubbele rijbanen aan te leggen.

 • 22 Februari 2018 om 08:45
Ouderde Stentor - Apeldoorn e.o.

Politieauto betrokken bij aanrijding in Apeldoorn

Een politieauto is vanavond betrokken geraakt bij een ongeluk in Apeldoorn. Op de kruising van de Laan van de Mensenrechten met de 1e Wormenseweg botste de politieagent met een BMW-rijder.

 • 21 Februari 2018 om 22:33

Jongere tikt D66-lijsttrekker op vingers voor 'toestaan dronken worden'

Als je als jongere eens lekker dronken wilt worden in het uitgaansleven, dan moet dat kunnen... Het mag het niet gebeuren dat de politie later met de beelden daarvan bij je ouders op bezoek komt. Je moet als jongeren ook fouten mogen maken...

 • 21 Februari 2018 om 21:11
โŒ