[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019de Stentor - Apeldoorn e.o.

Files richting Zwolle door ongevallen op A28 en A50

Op zowel de A28 als de A50 richting Zwolle zijn maandagmiddag files ontstaan door ongevallen. Op de A28 was de vertraging rond 17 uur opgelopen tot drie kwartier. Ook op de A50 tussen Vaassen en Heerde stond het vast door een ongeval.

 • 19 Augustus 2019 om 17:06

Weg bij Hoenderloo weer vrij na ongeluk op A50

De weg bij Hoenderloo is vrijgegeven nadat daar eerder vanmiddag een ongeluk gebeurde. Op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn was een botsing tussen een auto en vrachtwagen.

 • 19 Augustus 2019 om 13:57

Rijstrook Hoenderloo afgesloten na ongeluk op A50

Op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn is een ongeluk gebeurd tussen een auto en vrachtwagen. De rechterrijstrook bij Hoenderloo is afgesloten. Dat zorgt voor enige vertraging.

 • 19 Augustus 2019 om 13:57

Lintje voor Klarenbeekse voorvechter van betere leefomstandigheden Roemeense paarden

Miryam Daggelders-Leenaars (58) uit Klarenbeek is zondag koninklijk onderscheiden voor onder meer haar inzet voor Stichting Roemeense Paarden in Nood. Daarvan is zij mede-oprichter en al tien jaar voorzitter. Voorster burgemeester Jos Penninx verraste haar met het lintje tijdens de viering van het 10-jarige bestaan van de stichting.

 • 19 Augustus 2019 om 11:45

Snelle groei in Apeldoorn voor online super Picnic

Online supermarkt Picnic heeft tweeënhalve maand na zijn entree meer dan zevenduizend actieve klanten in Apeldoorn. Daarmee is Apeldoorn voor Picnic een van de snelst groeiende steden. Het aantal klanten neemt de komende maanden nog fors toe, is de verwachting.

 • 19 Augustus 2019 om 09:58

Konijn in brand gestoken in Apeldoorn: politie woedend

‘Ontzettend kwaad’ is de politie in Apeldoorn. Agenten hebben afgelopen nacht een konijn moeten blussen dat in brand was gestoken. Het arme dier was zo zwaargewond, dat ze het hebben moeten laten inslapen.

 • 19 Augustus 2019 om 09:16

Politie helpt slang vangen in Apeldoornse woning

Een paar inwoners van Apeldoorn kregen de schrik van hun leven toen ze een slang aantroffen in hun woning. De politie moest er aan te pas komen om het dier te verwijderen.

 • 19 Augustus 2019 om 08:07

Heibel leidt tot einde van thuishulporganisatie in Apeldoorn: β€˜Dit doet me heel veel pijn’

Wederom heeft onenigheid tot een nieuwe Apeldoornse thuiszorgcoöperatie geleid. De groep huishoudelijk medewerkers die Vérian drie jaar terug boos de rug toekeerde, heeft zich ook met heibel van het landelijk opererende Helpgewoon afgesplitst. Ze zijn als Thuiszorg Apeldoorn verder gegaan.

 • 19 Augustus 2019 om 06:00

β€˜Proefrit’ peperdure Porsche eindigt in Apeldoorn: bestuurder poetst de plaat

Een gestolen Porsche is teruggevonden in Apeldoorn. De bestuurder ging er tijdens een proefrit vandoor.

 • 18 Augustus 2019 om 20:43
Gisteren β€” 18 Augustus 2019de Stentor - Apeldoorn e.o.

Gemist? Rutte bezoekt als eerste premier Lowlands, opgepakte PEC Zwolle-supporters weer vrij

Het regionale nieuws uit Oost-Nederland vandaag niet gevolgd? Geen probleem. Dit is het nieuws van zondag 18 augustus.

 • 18 Augustus 2019 om 21:59

Bestuurder keert met peperdure Porsche niet terug na proefrit, bolide teruggevonden in Apeldoorn

Een gestolen Porsche is teruggevonden in Apeldoorn. De bestuurder ging er tijdens een proefrit vandoor.

 • 18 Augustus 2019 om 20:43

Gemist? In Apeldoorn aangereden man overlijdt, Turbo Theo breekt record, gulle gever gevonden

De 26-jarige Mike ter Halle uit Apeldoorn overlijdt drie dagen nadat hij (vermoedelijk met opzet) is aangereden door een 18-jarige plaatsgenoot., de 85-jarige Theo Ankoné uit Warnsveld verpulvert een wereldrecord en in Zwolle wordt na 24 jaar de gulle gever van een rood kinderfietsje teruggevonden.

 • 18 Augustus 2019 om 10:00

Gemist? In Apeldoorn aangereden jongen overlijdt, Turbo Theo breekt record, gulle gever gevonden

De 26-jarige Mike ter Halle uit Apeldoorn overlijdt drie dagen nadat hij (vermoedelijk met opzet) is aangereden door een 18-jarige plaatsgenoot., de 85-jarige Theo Ankoné uit Warnsveld verpulvert een wereldrecord en in Zwolle wordt na 24 jaar de gulle gever van een rood kinderfietsje teruggevonden.

 • 18 Augustus 2019 om 10:00

Automobilist gewond na botsing met vangrail op A50

Een automobilist is vannacht gewond geraakt nadat hij door nog onbekende oorzaak met zijn auto in botsing kwam met de vangrail op de A50 ter hooge van de afslag Apeldoorn/Teuge.

 • 18 Augustus 2019 om 08:07

Eva uit Apeldoorn heeft borstkanker gen: β€˜Ik dacht, wat ben ik blij dat ik mijn borsten nog hΓ©b!’

‘Ik ben zo blij, zó blij! Ze zegt het met een grote glimlach op haar gezicht en het zijn niet eens haar woorden. Maar die van haar man, die dit een week lang diverse keren uitschreeuwde. Waarom? Omdat uit onderzoek onlangs bekend werd dat een preventieve borstamputatie bij het borstkankergen BRCA 2 niet noodzakelijk is. En laat Eva Siebelink uit Apeldoorn nou net dàt gen hebben. En laat zij nou enige tijd geleden besloten hebben haar borsten nièt te amputeren.

 • 18 Augustus 2019 om 08:00

Politie Apeldoorn laat 1000 bestuurders blazen bij grote alcoholcontrole: enkele boetes

Bij een grootschalige alcoholcontrole op twee locaties in Apeldoorn hebben duizend weggebruikers in de nacht van zaterdag op zondag moeten blazen. Dat leverde uiteindelijk een twintigtal boetes op.

 • 18 Augustus 2019 om 07:47
Ouderde Stentor - Apeldoorn e.o.

Gemist? Coldcaseteam duikt in Deventer moordzaak, PEC-fans opgepakt na duel met Vitesse

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Geen probleem! Dit was het nieuws van zaterdag 17 augustus.

 • 17 Augustus 2019 om 22:00

Derde ongeluk in drie dagen: opnieuw is het raak in beruchte bocht in Apeldoorn

Opnieuw is er een automobilist uit de bocht gevlogen op de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn. Een vrouw raakte in de inmiddels beruchte bocht de macht over het stuur kwijt en eindigde tegen een boom. Het is al het derde ongeluk deze week.

 • 17 Augustus 2019 om 21:19

Gevonden lichaam appartement Lekstraat Apeldoorn: geen misdrijf

Het lichaam dat vrijdagmiddag in een woning aan de Lekstraat in Apeldoorn werd aangetroffen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, aldus de politie.

 • 17 Augustus 2019 om 13:07

Gerard (80) uit Beekbergen ziek van iets heel smerigs in AH-dubbelvla

Hij smulde graag van een schaaltje dubbelvla, maar voorlopig niet meer... De viezigheid die hij tegenkwam in zijn chocolade-vanillevla van Albert Heijn is hem slecht bekomen, zegt Gerard Hennekes (80) uit Beekbergen. Hij wil van AH weten wat er in dat pak zat. Om te kunnen doorgeven aan zijn arts, zegt hij. Want hij heeft nog steeds klachten.

 • 17 Augustus 2019 om 11:29
❌