[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Juni 2018de Stentor - Apeldoorn e.o.

Vijfhonderd leerlingen op de fiets door Apeldoorns museum

Basisschoolleerlingen uit de wijk Osseveld-Woudhuis trokken er gisteren op uit om voor het eerst het Buitenmuseum te bezoeken. Een nieuw initiatief in de wijk, langs verschillende kunstwerken, met interactieve activiteiten voor de kinderen.

 • 23 Juni 2018 om 08:00

'Geen middel schuwen om overvaller te pakken'

Ze zijn blij met de camerabewaking die er nog voor de herfst komt, de ondernemers in winkelcentrum Eglantier in Apeldoorn. Apeldoornse winkelcentra waren afgelopen tijd meerdere malen doelwit van brutale roofovervallen. „We moeten geen middel schuwen in het opsporen van de dader."

 • 23 Juni 2018 om 08:00

Gemeente Apeldoorn: 'We hopen 9 mobiele camera's te plaatsen'

Apeldoorn werd vrijdagmiddag opnieuw opgeschrikt door een overval. Dit keer was drogisterij Trekpleister aan het Mercatorplein het doelwit. De afgelopen twee maanden werden al negen overvallen gepleegd in Apeldoorn. „Wij hopen op korte termijn negen extra mobiele camera’s te kunnen plaatsen," zegt woordvoerder van de gemeente Apeldoorn Toon Schuiling.

 • 23 Juni 2018 om 06:00
Gisteren โ€” 22 Juni 2018de Stentor - Apeldoorn e.o.

Zwembad Loenen na dubbele pech net op tijd open voor zwemvierdaagse

Zwembad Loenen heeft een voorjaar vol pech achter de rug. Maar eindelijk kan het zwembad open, net op tijd voor de zwemvierdaagse én het verwachte mooie weer.

 • 22 Juni 2018 om 20:11

Wie is de overvaller die Apeldoorn teistert?

Wie is de overvaller die Apeldoorn de afgelopen weken teistert? De politie heeft een aantal foto's verspreid van de man die vorige week woensdag een Kruitvat-vestiging aan de Linie overviel.

 • 22 Juni 2018 om 20:04

Vaten met mogelijk drugsafval gevonden in Kootwijk

Brandweer en politie zijn vanmiddag uitgerukt voor vijf vaten met mogelijk drugsafval bij een carpoolplaats in Kootwijk.

 • 22 Juni 2018 om 18:33

De zingende sollicitant uit Lieren heeft een baan (maar niet als zanger)

„...Drink met mij een kopje koffie en ik vertel je mijn verhaal, geef mij een uurtje van je tijd en je laat mij nooit meer gaan...", zo zong de zingende sollicitant Albert Kloosterboer (49) uit Lieren nog twee maanden geleden. Zijn swingende cv heeft hem geen windeieren gelegd, want de aanbiedingen stroomden binnen. Albert is aan de bak!

 • 22 Juni 2018 om 18:19

Brutale overval in Apeldoorn ontgaat weer bijna iedereen

De vijfde overval in Apeldoorn in korte tijd is al net zo brutaal als de vorige. Dit keer slaat een man midden op de middag toe in de Trekpleister op winkelcentrum Mercatorplein.

 • 22 Juni 2018 om 17:30

Apeldoorns initiatief 'Uitgestelde Kinderfeestjes' krijgt bijna half ton van Oranje Fonds

De stichting Uitgestelde Kinderfeestjes uit Apeldoorn krijgt een bedrag van 45.000 euro van het Oranje Fonds. Met de stichting krijgen kinderen van ouders die er geen financiële middelen voor hebben, toch een kinderfeestje.

 • 22 Juni 2018 om 16:19

Opnieuw een overval in Apeldoorn

De politie in Apeldoorn is in verband met een overval op de Trekpleister aan het Mercatorplein zoek naar een licht getinte slanke man. De overval werd vanmiddag rond 15.30 uur gepleegd.

 • 22 Juni 2018 om 15:51

Twee Apeldoornse basisscholen voor speciaal onderwijs vergroten samenwerking

Twee basisscholen voor speciaal onderwijs in Apeldoorn, SO Markerichtersveld en De Prinsenhof gaan vanaf het nieuwe schooljaar (2018-2019) meer samenwerken. Zo trekt basisschool het Markerichtersveld in bij De Prinsenhof, en gaat er vanaf 1 augustus een gecombineerde kleuterklas van start. Dat laten de scholen in een gezamenlijk persbericht weten.

 • 22 Juni 2018 om 15:18

Mogelijke plofkraak voorkomen in Garderen

De politie heeft gisteren bij Garderen een mogelijke plofkraak voorkomen. In een auto in Garderen werden middelen die bij plofkraken worden gebruikt aangetroffen. De bestuurder reed eerder door bij een stopteken en wist aan de politie te ontkomen.

 • 22 Juni 2018 om 15:12

Apeldoorn verlengt contract met zorgaanbieders

Zorgaanbieders in Apeldoorn behouden ook in 2019 hun contract met de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten bestaande afspraak met minstens een jaar te verlengen. ,,Dat zorgt voor een stukje rust", aldus wethouder Detlev Cziesso.

 • 22 Juni 2018 om 15:06

Weekendtips: van drakenbootfestival tot pop-up bios

Dit weekend is er weer van alles en nog wat te doen in de regio. In Zwolle kun je film kijken in de open lucht, terwijl in Apeldoorn het spectaculaire Drakenbootfestival op het programma staat.

 • 22 Juni 2018 om 15:01

Apeldoorners moeten eerder weten dat een evenement plaatsvindt

Inwoners van Apeldoorn moeten beter van evenementen in de buurt op de hoogte worden gehouden, zodat die hen niet overvallen. Dat is wat de Apeldoornse politiek wil, maar tegelijk wil de gemeente geen starre overheid zijn die levendigheid smoort. Over een jaar moet blijken of de juiste balans is gevonden.

 • 22 Juni 2018 om 09:41

Hogere toeslag voor Apeldoornse student met beperking

Apeldoornse studenten met een lichamelijke of psychische beperking kunnen zich voorzichtig verheugen op een hogere studietoeslag. Burgemeester en wethouders werken daar aan.

 • 22 Juni 2018 om 14:59

33-jarige man op gewelddadige wijze beroofd bij de rotonde met de Zwevende Maagden in Apeldoorn

Een 33-jarige man is in de nacht van woensdag op donderdag op gewelddadige wijze beroofd op de Laan van Maten in Apeldoorn. Hij werd door een voor hem onbekende man, op de rotonde met de Zwevende Maagden geschopt en geslagen. De dader ging er met zijn portemonnee en horloge vandoor.

 • 22 Juni 2018 om 14:18

Zeilschool op Apeldoorns kanaal komt stap dichterbij

Lekker zeilen, onder fietsbrug De Freule door. Komend weekeinde kunnen jonge liefhebbers op Stadskade in een bootje stappen. Voor wie geen ervaring heeft staat een simulator klaar.

 • 22 Juni 2018 om 14:07

Eis: 12 jaar voor doodsteken Roelof Esman, oud-speler AGOVV in beklaagdenbankje

Het Openbaar Ministerie eist celstraffen van twaalf jaar tegen de broers Frank (32) en Ruud (35) ter H. voor doodslag op Roelof Esman (22) uit Winterswijk.

 • 22 Juni 2018 om 12:01

Bij WK baan in Apeldoorn gewond geraakte baancommissaris uit VS nog niet volledig hersteld

De Amerikaanse baancommissaris van de UCI die in maart dit jaar zwaargewond raakte tijdens het WK baanwielrennen in Apeldoorn, is nog steeds niet volledig hersteld.

 • 22 Juni 2018 om 14:00
โŒ