[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017de Stentor - Deventer e.o.

Holtense Vivera wil maandag weer produceren

De grootste producent van vleesvervangers van Nederland verwacht maandag de productie weer te kunnen opstarten. Directeur Heite Dommerholt van het Holtense Vivera verwacht niet dat de schappen van de supermarkten leeg komen te staan na de brand van vrijdagochtend in het  vegetarische productiebedrijf in Holten.

 • 24 November 2017 om 18:34

Zutphen en Lelystad beboeten het meest voor afval naast containers

Afval naast de container leggen of de kliko op de verkeerde plek zetten. Nederlandse gemeenten gaven hier de laatste jaren steeds minder boetes voor, blijkt uit cijfers van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Hoe braaf zijn de inwoners in onze regio?

 • 24 November 2017 om 17:38

Jumbo Deventer twee uur lang dicht vanwege verbrande frikandelbroodjes

De Jumbo in Deventer was vanmiddag twee uur lang dicht, doordat een warmhoudkast in de brand vloog. De kast lag vol met frikandelbroodjes. 

 • 24 November 2017 om 13:50

Jumbo Deventer twee uur lang op slot vanwege verbrande frikandelbroodjes

Menig Deventer scholier stond vrijdagmiddag even te balen. Denk je voor het weekend nog een lekker frikandelbroodje in de pauze te scoren, vliegt je snack in de brand. Het gebeurde bij de Jumbo aan het Boreelplein in Deventer.

 • 24 November 2017 om 13:50

Weekendtips: Koopzondag, lichamen-expo en pepernotenwandeling

We gaan het laatste weekend van november in. Veel steden houden koopzondag, maar er zijn ook andere evenementen. Als je nog niks op de planning hebt staan, gebruik dan deze lijst met weekendtips als inspiratie.

 • 24 November 2017 om 15:04

Dat is pech, frikandelbroodjes weg: Jumbo in Deventer ontruimd na brand

Menig Deventer scholier stond vrijdagmiddag even te balen. Denk je voor het weekend nog een lekker frikandelbroodje in de pauze te scoren, vliegt je snack in de brand. Het gebeurde bij de Jumbo aan het Boreelplein in Deventer.

 • 24 November 2017 om 13:50

Jumbo Deventer ontruimd vanwege brandende frikandelbroodjes

Menig Deventer scholier stond vrijdagmiddag even te balen. Denk je voor het weekend nog een lekker frikandelbroodje in de pauze te scoren, vliegt je snack in de brand. Het gebeurde bij de Jumbo aan het Boreelplein in Deventer.

 • 24 November 2017 om 13:50

Defecte trein veroorzaakt hinder op spoor tussen Deventer en Almelo

De storing tussen Deventer en Almelo is verholpen. Een defecte trein veroorzaakte daar vanmorgen hinder op het spoor, daardoor reden er minder treinen op het traject. Wel rijden er nog tot 13:15 stopbussen. 

 • 24 November 2017 om 11:18

Politie in Oost-Nederland druk met duizenden vermiste kinderen

In Oost-Nederland zijn dit jaar al meer dan 2000 kinderen als vermist opgegeven. Vaak gaat het om minderjarigen die weglopen uit instellingen. De meesten keren snel terug, maar hun afwezigheid levert de politie desondanks veel werk op. Daarom wil de politie beter onderscheid gaan maken tussen notoire weglopers en risicovolle verdwijningen.

 • 24 November 2017 om 11:16

Akkoord over toekomst AkzoNobel in Deventer

AkzoNobel, gemeente en provincie Overijssel hebben na intensieve onderhandelingen een samenwerkingsovereenkomst uitgewerkt over de toekomst van de chemielocatie in Deventer.

 • 24 November 2017 om 09:53

Geen productie na brand bij Vivera in Holten

De productie bij voedselproducent Vivera in Holten is stilgelegd na de brand die vanmorgen plaatsvond bij het bedrijf. Bij de brand vielen geen gewonden.

 • 24 November 2017 om 09:50

Grote brand bij Vivera in Holten onder controle

De brand bij voedselproducent  Vivera in Holten is onder controle. Tegen 09:00 uur gaf de brandweer het sein brandmeester. Bij de brand vielen geen gewonden.

 • 24 November 2017 om 08:03

Grote brand bij Vivera in Holten, personeel geΓ«vacueerd

Er woedt brand bij voedselproducent  Vivera in Holten. Uit het bedrijfspand aan de Handelsweg zijn duidelijke rookpluimen zichtbaar.

 • 24 November 2017 om 08:03

Luka en Mara kunnen niet meer lopen als ze groot zijn

Mara (8) en Luka (5) Wolters uit Rijssen hebben de spierziekte SMA. Daartegen bestaat een medicijn, Spinraza. Maar dat is schrikbarend duur en de kinderen komen er niet voor in aanmerking. ,,Dit voelt onrechtvaardig’’, zegt moeder Rita. Ze schreef deze week een brief aan de Eerste en Tweede Kamer.

 • 24 November 2017 om 07:18

GGD: Medische controle nodig bij slikken hiv-pil

GGD IJsselland waarschuwt homo-mannen met wisselende seksuele contacten die het middel PrEP gebruiken zonder goede medische begeleiding.

 • 24 November 2017 om 03:56
Gisteren β€” 23 November 2017de Stentor - Deventer e.o.

Vreugde over vondst Tsjechische bomkop bij Voorster Rondweg

Opgravingen op de plek van de toekomstige Voorster rondweg hebben bijzondere vondsten opgeleverd, waaronder een Tsjechische bomkop. Woensdag konden liefhebbers een kijkje nemen op de toekomstige plek van de N345, de rondweg Voorst, waar de opgravingen nog bezig zijn.

 • 23 November 2017 om 13:43

In voorjaar duidelijkheid over snelle fietsverbinding Deventer-Zutphen

De regio Stedendriehoek verwacht in het voorjaar duidelijkheid over de financiering van een verbeterde fietsverbinding tussen Deventer en Zutphen, via Epse en Gorssel. Een snelle fiets-as tussen de twee Hanzesteden kost zo'n tien miljoen euro, waarvan de gemeenten aan de route - Deventer, Lochem en Zutphen - een kwart moeten ophoesten. 

 • 23 November 2017 om 11:13

Trio aangehouden bij inbraak in Deventer woning

Drie mannen zijn woensdagmiddag op heterdaad betrapt toen ze wilden inbreken bij een woning aan de Johannes van Vlotenlaan in Deventer. De mannen zijn na aanwijzingen van getuigen aangehouden.  

 • 23 November 2017 om 11:00

Winkeliers balen van zondagsrust op oudjaarsdag

Vuurwerk, oliebollen en Oudejaarsloten. Het zijn producten waar veel mensen op 31 december voor in de rij staan. Maar oudejaarsdag valt dit jaar op zondag. En dat is een probleem, want veel winkels mogen die dag niet open. Drie ondernemers aan het woord.

 • 23 November 2017 om 05:00

Bibliotheek Deventer krijgt een jas van keramiek

De bouw van de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt in Deventer vordert. Rond de jaarwisseling is het gebouw wind- en waterdicht. Een groot deel van de buitenkant krijgt Duitse keramiek als bedekking.

 • 23 November 2017 om 10:39
❌