[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019de Stentor - Deventer e.o.

Gemist? Lichtwolken boven Kampen, verscheurd trouwboek in Putten, pulletjeswacht in Lelystad

De wolken boven Deventer, Kampen en Zwolle lichtten op, in de nacht van woensdag op donderdag. De Lochemse Plus-size blogster Hermina de Vries zette Olcay Gulsen op haar plek onder de hashgtag #wenermaaraan. En de ‘pulletjeswacht’ in Lelystad probeerde babyzwaantjes te beschermen tegen dieven.

 • 16 Juni 2019 om 10:01

Open dag sluis Eefde trekt veel publiek

Meer dan tweeduizend mensen hebben zaterdag een kijkje genomen bij de Sluis Eefde, waar een tweede sluiskolk wordt aangelegd. Met 2.150 bezoekers was de Sluis een van de best bezochte locaties, die dit weekend heeft meegedaan aan de landelijke Dag van de Bouw.

 • 16 Juni 2019 om 09:14

Na wederopstanding GA Eagles volgt nu ook herstel stadionmuur

Na de wederopstanding van Go Ahead Eagles op het veld afgelopen seizoen, is zaterdag de herrijzenis van de alom geliefde stadionmuur aan de Vetkampstraat in gang gezet.

 • 16 Juni 2019 om 06:00
Gisteren β€” 15 Juni 2019de Stentor - Deventer e.o.

Gemist? Apeldoorner afgetuigd en zijn onze jongeren depressief?

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Geen zorgen! Dit is het belangrijkste nieuws van zaterdag 15 juni.

 • 15 Juni 2019 om 22:00

Deventenaar door meerdere daders mishandeld

Een Deventenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld door meerdere personen. Dat meldt de politie, die op zoek is naar de daders en getuigen. Het incident gebeurde in de wijk Borgele.

 • 15 Juni 2019 om 21:25

Man bevredigt zich voor ogen publiek bij station Deventer

De Deventer politie heeft vanavond voor het NS-station een man aangehouden, die zich voor de ogen van passanten bevredigde. Ook een moeder en kindje hebben de schennispleging zien gebeuren.

 • 15 Juni 2019 om 21:14

Is het voor jongeren cool om depressief te zijn? Γ’β‚¬ΛœSommige kinderen hebben hun afscheidsbriefje al geschrevenÒ€ℒ

Wat is er aan de hand met het mentale welzijn van onze jongeren? Het aantal zelfmoorden onder hen neemt schrikbarend toe. Worden ze opgezweept door sociale media? En wat kun je als ouders doen?

 • 15 Juni 2019 om 16:00

Supporters zet schouders onder herstel stadionmuur GA Eagles

Terwijl menig Deventenaar zaterdagochtend nog op één oor lag, staken vele, handige vrijwilligers van de Supportersvereniging van GA Eagles de handen uit de mouwen aan de Vetkampstraat. Metselaars en vrijwilligers begonnen met de wederopbouw van de stadionmuur, die begin 2018 omver werd geblazen door de storm.

 • 15 Juni 2019 om 14:28

Jack de Gier nieuwe trainer van Go Ahead Eagles

Jack de Gier is de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. Hij is de opvolger van John Stegeman, die na het afgelopen seizoen verkaste naar aartsrivaal PEC Zwolle. De Deventer club heeft een mondeling akkoord bereikt met De Gier (50), die bij terugkomst van zijn vakantie een contract voor één jaar tekent in de Adelaarshorst.

 • 15 Juni 2019 om 13:14

Jack de Gier nieuwe trainer Go Ahead Eagles

Jack de Gier is de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De Deventer club heeft een mondeling akkoord bereikt met De Gier (50), die bij terugkomst van zijn vakantie een contract voor één jaar tekent in de Adelaarshorst.

 • 15 Juni 2019 om 13:14

Rode loper uit voor première van bijzondere film Anders Bekeken

Rode loper, fanfare, fotografen, piccolo; het was vrijdagavond allemaal aanwezig bij de première van de film ‘Anders bekeken’ in de Deventer Schouwburg.

 • 15 Juni 2019 om 12:39

Deventer woningnood: merendeel 3000 nieuwe huizen zijn mogelijk in stad zelf

Deventer moet voor 2027 minimaal drieduizend nieuwe woningen bouwen, om het woningaanbod op peil te houden. Mogelijk is het merendeel van die vraag te realiseren op locaties bij huidige bebouwing of in al bekende uitbreidingsplannen. Dat blijkt uit een inventarisatie van het college van burgemeester en wethouders (B en W) naar mogelijke nieuwbouwlocaties.

 • 15 Juni 2019 om 12:01

Paniek over PAS maar wat is Γ’β‚¬Λœprogramma aanpak stikstofÒ€ℒ nu eigenlijk?

Paniek in het kabinet nu de Raad van State een streep heeft gezet door het Nederlandse stikstofbeleid. De hoogste bestuursrechter verbood het zogeheten Programma Aanpak Stikstof (PAS), omdat het de natuur onvoldoende beschermt. Maar wat is het PAS nu precies? Vijf vragen en antwoorden over stikstofbeleid.

 • 15 Juni 2019 om 10:00

Γ’β‚¬ΛœSchuurtjeskrakersÒ€ℒ uit Deventer opgepakt

Bewoners van het buitengebied in Holten, kunnen opgelucht ademhalen. Met de aanhouding van twee Deventenaren denkt de politie een serie inbraken in schuurtjes in dat gebied te hebben opgelost.

 • 15 Juni 2019 om 08:12

Γ’β‚¬ΛœKlagen over wifi-tellingen? Ik weet niet eens dat het gebeurtÒ€ℒ

Deventer stopte na kritiek van de Autoriteit Persoonsgegevens dit jaar met zogeheten wifi-tellingen om de passantenstromen in kaart te brengen via de smartphones van burgers. De privacy zou in het geding zijn. Een half jaar later blijkt onderzoeksbureau CityTraffic deze tellingen gewoon uit te voeren in Deventer, Zutphen en Zwolle. Gemeentebesturen en het publiek weten van niets.

 • 15 Juni 2019 om 07:00

Diepenveense kinderen verwennen hun vaders, en met deze instructievideo lukt het jouw kind ook

Voor verscheidene vaders in Diepenveen en Deventer wordt het morgen een vertederende vaderdag. Elk jaar is het weer spannend op welke wijze wordt geuit dat papa ‘super stoer’, ‘lief’ of ‘de beste van de wereld’ is. Kunstenares Mia Stokman van Mia's Knutselatelier in Diepenveen daagde acht kinderen creatief uit en dat cadeau wordt morgen overhandigd. Al dan niet begeleid door een ontbijt op bed.

 • 15 Juni 2019 om 06:58
Ouderde Stentor - Deventer e.o.

Gemist? Aanhouding in moordzaak Halil Erol en inval vanwege mestfraude in Oldebroek

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van vrijdag 14 juni.

 • 14 Juni 2019 om 21:59

Weekeindtips: hardlopen, muziek luisteren en Γ’β‚¬Λœmachtige mannen middagÒ€ℒ

Hardlopen, basketballen, touwtrekken. Het weekeinde staat in deze regio bol van de sportieve evenementen. Maar ook muziekliefhebbers komen volop aan hun trekken. Wij zetten een aantal uitgaanstips voor je op een rij:

 • 14 Juni 2019 om 15:00

Zomerfeesten Epse: dankzij gratis entree en scherpe focus net zoveel bezoekers als inwoners

Het weer is vooral op zaterdag nog wat instabiel, maar de organisatie van de Zomerfeesten in Epse denkt met een nieuwe formule toch een groots feestweekend neer te kunnen zetten.

 • 14 Juni 2019 om 18:30
❌