[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 April 2018de Stentor - Deventer e.o.

β€˜Spoed met aanpak overlast bij mooi weer langs IJssel’

Nu het mooi weer al vroeg op gang is gekomen, blijft er meteen weer afval achter in de uiterwaarden langs de IJssel bij Deventer. Dat constateert Groen Links in Deventer.

 • 22 April 2018 om 12:24

Struikelstenen gelegd in Deventer

In en om de Deventer binnenstad worden zondagochtend 25 Struikelstenen gelegd. Dat gebeurt op adressen waar Joodse bewoners hebben gewoond alsmede drie verzetsstrijders, die allen tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn weggevoerd.

 • 22 April 2018 om 10:11

Gemist? Van Orsouw failliet, Stegeman vertrekt en Suus krijgt hand van koning Willem-Alexander

In Zwolle en Deventer werd deze week gebroken met het verleden: banketbakkerij Van Orsouw ging failliet en vleeswerker Stegeman vertrekt na meer dan 150 jaar uit Deventer. Koning Willem-Alexander gaf Suus uit Twello een hand bij de Koningsspelen. Een overzicht van opvallende berichten van deze week.

 • 22 April 2018 om 10:00

Geniet nog maar even van het mooie weer: onweer en hagelbuien op komst

Flaneren in het park vanmiddag en genieten van het mooie weer? Blijf dan de lucht (en een buienradar) goed in de gaten houden: het gaat onweren in Oost-Nederland. De onweersbuien gaan mogelijk gepaard met windstoten en hagel.

 • 22 April 2018 om 08:14
Gisteren β€” 21 April 2018de Stentor - Deventer e.o.

Traumaheli niet nodig na valpartij Boreel

Een bezoeker van het Boreelcomplex in Deventer kwam zaterdagavond zo ongelukkig ten val dat aanvankelijk een traumaheli opgeroepen werd.

 • 21 April 2018 om 22:06

Passend eerbetoon Diepenvener (85): uitvaart met rouwkoets

Een bijzondere rouwstoet trok vanmorgen de aandacht op de doorgaans drukke Raalterweg (provinciale weg) in Diepenveen. De onlangs overleden Diepenvener Wim Roetert (85) werd met paard en wagen naar het crematorium gebracht.

 • 21 April 2018 om 20:08

Passend eerbetoon Diepenvener (82): uitvaart met rouwkoets

Een bijzondere rouwstoet trok vanmorgen de aandacht op de doorgaans drukke Raalterweg (provinciale weg) in Diepenveen. De onlangs overleden Diepenvener Wim Roetert (82) werd met paard en wagen naar het crematorium gebracht.

 • 21 April 2018 om 20:08

Krijgen we straks een geruisloos vliegveld Teuge?

Hij kan vliegen, heus. Maar bezoekers aan het duurzaamheidsevenement CleanTech Tomorrow op vliegveld Teuge moesten piloot Job Snel vandaag op zijn woord geloven, want vliegen deed het hypermoderne elektrische vliegtuig niet.

 • 21 April 2018 om 19:45

Ongeval op de A1 bij Deventer: file is in beweging gekomen

Op de A1 bij Deventer zijn de twee rijstroken weer vrij die eerder op de dag in de richting van Apeldoorn waren gestremd. De vertraging die rond 15 uur 30 zaterdagmiddag ontstond, komt door een ongeval. Twee personenauto's botsten tegen elkaar, vlakbij de IJsselbrug.

 • 21 April 2018 om 15:45

Ongeval op A1 bij Deventer: rijstroken dicht

Op de A1 bij Deventer zijn twee rijstroken in de richting van Apeldoorn gestremd. De vertraging die rond 15 uur 30 zaterdagmiddag ontstond, komt door een ongeval tussen twee auto's, vlakbij de IJsselbrug.

 • 21 April 2018 om 15:45

Oliemannetje erbij voor Deventer binnenstad

Nieuw voor de binnenstad: een wervingsmanager die leegstand aanpakt en Deventer in het hele land gaat ‘verkopen’.

 • 21 April 2018 om 15:26

Poging mislukt om scooter te stelen in Deventer

De politie in Deventer is op zoek naar onbekenden, die er in de nacht van donderdag op vrijdag vandoor wilden gaan met een scooter.

 • 21 April 2018 om 15:14

Eigenaar aangereden hond in Deventer gevonden

De politie heeft de eigenaar van een aangereden hond in Deventer gevonden. Het dier werd zaterdagochtend rond 7.30 aangereden op de weg door Zuid-Salland. De eigenaar van het beestje was na de aanrijding onbekend, maar mede door social media kon de eigenaar al snel worden gevonden.

 • 21 April 2018 om 12:48

Recordaantal deelnemers in Deventer bij vijfde Triami Sprint Triathlon

De jaarlijkse Triami Sprint Triathlon in Deventer is met een recordaantal deelnemers van 250 populairder dan ooit. Dat meldt de organisatie. De vijfde editie van het evenement is volgende week zondag op Sportpark Keizerslanden in en rond het Borgelerbad.

 • 21 April 2018 om 12:11

Verbreding HanzetracΓ© in Deventer noodzaak, maar lastig

Als de gemeente Deventer geen maatregelen neemt, slibt het verkeer op het Hanzetracé binnen enkele jaren verder dicht. Dat blijkt uit een verkeersstudie van adviesbureau Goudappel Coffeng. Verbreding is noodzakelijk.

 • 21 April 2018 om 12:02

Interventie De Vroome, jubileumboek GA Eagles komt er alsnog

Het jubileumboek over heden en verleden van Go-Ahead en Go Ahead Eagles gaat er komende zomer toch nog komen. Vrijdagavond tijdens het duel RKC Waalwijk-GA Eagles werden dankzij interventie van Hans de Vroome de plooien gladgestreken.

 • 20 April 2018 om 21:00

Plan voor foodhal in sjoel Deventer leidt tot internationale kritiek

Het plan voor hippe eettentjes in de Deventer synagoge leidt tot in Amerika tot ophef, sinds de Joodse gemeenschap daarover in De Stentor aan de bel trok. Van de gemeente hoorde diezelfde gemeenschap nog niets.

 • 21 April 2018 om 08:47

Militairen verlenen eerste hulp bij verkeersongeluk in Deventer

Twee auto's zijn vannacht op de Zutphenseweg vlakbij de A1 in Deventer met elkaar in in botsing gekomen. Beide voertuigen raakten beschadigd en werden afgesleept.

 • 21 April 2018 om 08:05

Gemeente Belangen wil op herhaling met gehalveerde CDA en D66 in Voorst

CDA en D66 verloren bij de gemeenteraadsverkiezingen ieder de helft van hun zetels, toch gaan ze samen met verkiezingswinnaar Gemeente Belangen opnieuw op voor een plek in het Voorster gemeentebestuur.

 • 21 April 2018 om 06:00
Ouderde Stentor - Deventer e.o.

Go Ahead gaat na rust ten onder bij RKC en lijdt vijfde nederlaag op rij

Basisdebutant Siebe Schets bezorgde Go Ahead Eagles een flitsende start in Waalwijk, met zijn eerste profdoelpunt. Maar de Deventer ploeg moest na rust alsnog zijn meerdere erkennen in RKC Waalwijk. De thuisploeg won met 2-1 in het Mandemakers Stadion en bezorgde Go Ahead daarmee de vijfde nederlaag op rij.

 • 20 April 2018 om 21:55
❌