[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018de Stentor - Deventer e.o.

Treinen rijden weer tussen Deventer en Rijssen

De treinen tussen Deventer en Rijssen rijden weer.

 • 11 December 2018 om 11:48

Geen treinen tussen Deventer en Rijssen

Tussen Deventer en Rijssen rijden voorlopig geen treinen.

 • 11 December 2018 om 11:48

Twee fietsers vlak na elkaar aangereden op dezelfde rotonde in Deventer

Twee fietsers zijn vandaag allebei aangereden op de rotonde van de Overstichtlaan met de Laan van Borgele in Deventer. Vanochtend werd een man aangereden door een 45-kilometer wagen, een paar uur later werd een vrouw aangereden door een auto. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 • 11 December 2018 om 11:33

Geluidsoverlast van treinen valt relatief mee in Oost-Nederland

Inwoners van Dronten, Wijhe, Olst, Deventer, Zutphen en Lochem hebben in de regio van de Stentor de meeste geluidsoverlast van treinen. 3 procent van de bevolking ervaart ernstige hinder van voorbijrazende wagons of rinkelende bellen van overwegen.

 • 11 December 2018 om 10:38

Zelfs zijn eigen familie herkent Jos niet meer tijdens het Dickens Festijn in Deventer

Jaren speelt Jos Debeij Dickensfiguur Uriah Heep. Maar zijn verstilde spel vol mimiek haalt zijn personage in. Dus zocht de Dickensfamilie niet een andere rol voor Jos, maar een andere karakternaam dan de vrekkige klerk die hij al die jaren uitbeeldde. Nu is hij Trotty Veck. Zijn hoofd blijft een van de bekendste figuren van Dickens.

 • 11 December 2018 om 10:00

In Deventer uit eten met kerst? Dan moet je snel zijn

Wie met kerst in een restaurant in Deventer wil dineren, moet er snel bij zijn. De meeste restaurants zitten al bijna vol. Daarnaast sluiten enkele restaurants deels hun deuren.

 • 11 December 2018 om 09:15
Gisteren β€” 10 December 2018de Stentor - Deventer e.o.

Gemist? Woede en verdriet na sluiten polikliniek Emmeloord, forse straf geΓ«ist voor chaletmoord Ermelo

Ben je niet toegekomen om het regionale nieuws uit Oost-Nederland te volgen? Geen zorgen! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet.

 • 10 December 2018 om 22:00

OM eist 5 jaar cel voor ramkraak en inrijden op politieauto op A1 bij Bathmen

Yassine C. (27) uit Den Haag heeft een strafblad dat meer pagina’s telt dan hij oud is en gaat daar als het aan officier van justitie Ludy Guest ligt nog een paar aan toevoegen. Zij ziet C. het liefst voor 5 jaar achter de tralies verdwijnen voor de mislukte ramkraak op de Albert Heijn in Delden en een frontale botsing met een politieauto op de A1 bij Bathmen afgelopen januari.

 • 10 December 2018 om 21:39

Deventer chauffeur kiest voor β€˜ideale lijn’, maar ziet motorrijder over het hoofd

Hij nam de binnenbocht en zag een motorrijder over het hoofd, op de Postweg bij Glind (gemeente Barneveld). De 51-jarige Wieger W. uit Deventer botste frontaal op zijn tegenligger, die daarbij zwaargewond raakte. W. deed zijn verhaal vandaag in de rechtbank in Zutphen.

 • 10 December 2018 om 20:31

Terugblik: zΓ³ wit was Oost-Nederland precies een jaar geleden

Weet jij het nog? Exact een jaar geleden kreeg Nederland te maken met enkele dagen extreem winters weer. Een terugblik met veel foto's op drie witte dagen, vol plezier, maar ook vol ellende.

 • 10 December 2018 om 19:30

Tot 6 jaar cel voor 21 leden Gelderse wietbende

De Rechtbank Gelderland heeft maandag straffen tot 6 jaar cel opgelegd aan 21 verdachten voor hun rol in of rond een professionele hennepbende met een growshop in Velp als hoofdkwartier. De verdachten kwamen uit onder meer Apeldoorn, Zutphen Duiven, Arnhem Aalten, Doetinchem en Laag Zuthem.

 • 10 December 2018 om 14:56

Krimp in de Achterhoek? Niet op school in Epse: β€˜Dit is meer een buitenwijk van Deventer’

De Achterhoek krimpt. Maar dat geldt niet voor de openbare basisschool J. v.d. Hoevenschool in Epse. Daar werd vandaag de honderdste leerling begroet.

 • 10 December 2018 om 17:00

Politie onderzoekt brandstichting in huis Tabakstraat Deventer

De politie in Deventer onderzoekt een mogelijke brandstichting bij een huis aan de Tabakstraat.

 • 10 December 2018 om 08:12

Honderden reizigers uit trein gehaald na aanrijding

Honderden mensen werden gisteren uit een trein gehaald tussen Apeldoorn en Deventer na een aanrijding met een persoon. Het treinverkeer lag uren plat.

 • 9 December 2018 om 18:17

Mogelijk explosie in huis Tabakstraat Deventer

Politie en brandweer zijn vanmorgen vroeg uitgerukt naar een woning aan de Tabakstraat in Deventer. Het raam aan de voorkant ligt er helemaal uit en buurtbewoners hoorden voorafgaand daaraan een harde knal.

 • 10 December 2018 om 08:12

Bewegwijzering nieuwe rondweg leidt auto's voorlopig nog door Voorst

De onduidelijkheid bij de nieuwe rondweg om Voorst blijft voorlopig nog bestaan. Nieuwe bewegwijzering ligt nu bij de Nationale Bewegwijzeringsdienst (NBd) en kan nog enkele weken op zich laten wachten.

 • 10 December 2018 om 07:00
Ouderde Stentor - Deventer e.o.

Gemist? Kaarten reΓΌnieconcert Normaal voor honderden euro's doorverkocht, honderden reizigers uit trein bij Apeldoorn gehaald

Ben je niet toegekomen om het regionale nieuws uit Oost-Nederland te volgen? Geen zorgen! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet.

 • 9 December 2018 om 21:59

Treinverkeer Apeldoorn - Deventer na uren hervat, honderden reizigers uit trein gehaald

Het treinverkeer tussen Apeldoorn en Deventer is weer opgestart. Rond kwart voor zes was er een aanrijding met een persoon, meldt NS.

 • 9 December 2018 om 18:17

Treinverkeer Apeldoorn - Deventer na uren hervat, 800 reizigers uit trein gehaald

Het treinverkeer tussen Apeldoorn en Deventer is weer opgestart. Rond kwart voor zes was er een aanrijding met een persoon, meldt NS.

 • 9 December 2018 om 18:17

Gemist? Kaarten reΓΌnieconcert Normaal voor honderden euro's doorverkocht, 800 reizigers uit trein bij Apeldoorn gehaald

Ben je niet toegekomen om het regionale nieuws uit Oost-Nederland te volgen? Geen zorgen! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet.

 • 9 December 2018 om 21:59
❌