[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017de Stentor - Epe / Vaassen e.o.

File op A50 bij Vaassen door eenzijdig ongeluk

Het verkeer op de A50 van Zwolle richting Apeldoorn loopt momenteel vertraging op door een eenzijdig ongeluk. Een auto is tegen een boom gereden bij Vaassen. 

 • 24 November 2017 om 18:19

Kijken in Cannenburch op Tweede Kerstdag

Kasteel Cannenburch in Vaassen is op Tweede Kerstdag geopend voor bezoekers. Bezoekers kunnen voor een ultiem kerstgevoel het kasteel op die dag bezichtigen. Uiteraard zijn de vertrekken feestelijk en sfeervol ingericht. 

 • 24 November 2017 om 15:49

KiKaKerstboom krijgt vurig gewenste hulp

De kerstboomverkoop voor KiKa in Epe en omgeving krijgt de gewenste hulp. Stichting BuitenWerk en leerlingen van de scholengemeenschap RSG N.O.-Veluwe gaan het project KiKaKerstboom bijstaan.

 • 24 November 2017 om 12:54
Gisteren β€” 23 November 2017de Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Genderneutrale toiletten in gemeentehuis Epe

In het gemeentehuis van Epe komen genderneutrale toiletten.  Begin 2018 wordt begonnen met de aanleg ervan. Die operatie maakt deel uit van een grootschalige verbouwing. 

 • 23 November 2017 om 12:03

Provincie Gelderland wil verpauperde vakantieparken opkopen

Provincie Gelderland en elf Veluwse gemeenten willen verpauperde vakantieparken opkopen en opknappen. Zij willen zo een einde maken aan de malaise in de Veluwse recreatiesector, maar ook het tij keren op vervallen campings en bungalowparken waar criminaliteit op de loer ligt.

 • 23 November 2017 om 04:00
Ouderde Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Vaassense Hanny Kuijer presenteert boek over 'heerlijk schrijven'

Hanny Kuijer uit Vaassen presenteert op zaterdag 2 december haar boek, getiteld 'Heerlijk schrijven - schrijvend jezelf ontdekken'.

 • 20 November 2017 om 13:58

Hanny Kuijer presenteert boek over 'heerlijk schrijven'

Hanny Kuijer uit Vaassen presenteert op zaterdag 2 december haar boek, getiteld 'Heerlijk schrijven - schrijvend jezelf ontdekken'.

 • 20 November 2017 om 13:58

'Treinbaanpad biedt kansen voor fietsroute Apeldoorn-Epe'

Een veiliger en sneller fietspad tussen Apeldoorn en Epe kan het beste over de voormalige spoorlijn worden aangelegd. Tot die conclusie komt de Cleantech Regio na nader onderzoek. Er is voldoende ruimte om het huidige fietspad op het verdwenen spoortracé Apeldoorn - Zwolle te verbreden. Bij drie kruispunten kunnen tunnels worden aangelegd.

 • 17 November 2017 om 14:49

Arie (89) op fietsveiligheidsdag: β€˜Eerlijk gezegd hoor ik hier niet thuis’

Oei, daar werd Arie Groenewege bijna iets te overmoedig. De 89-jarige Nunspeter heeft met succes de behendigheidstest afgelegd als hij voor de lol nog even tussen de pionnetjes door slalomt. Maar het blijft bij een schrikmomentje voor de omstanders. Lachend klapt de kwieke senior de standaard van zijn veertig jaar oude Sparta uit.

 • 16 November 2017 om 12:00

Man (61) veroorzaakt ravage door crash met Corvette op A1

Een Corvette is vanochtend gecrasht op de A1 van Apeldoorn richting Amersfoort. Ter hoogte van Stroe reed de 61-jarige bestuurder van de sportwagen hard tegen de vangrail. De snelweg werd vanwege de ravage een tijd afgesloten.

 • 15 November 2017 om 10:31

VVD in Epe krijgt nul op het rekest

Particulieren en bedrijven aan de zijwegen van de Heerderweg krijgen geen extra ontheffing om de tijdelijk afgesloten wegen aan de ‘Heerder kant’ van het dorp te gebruiken. De VVD diende daartoe een verzoek in, maar kreeg nul op het rekest van de gemeente Epe. 

 • 15 November 2017 om 12:06

Suzuki Splash belandt in water in Oene

Een man is dinsdagavond met zijn Suzuki Splash in het water terecht gekomen. Dat gebeurde net buiten het plaatsje Oene.

 • 14 November 2017 om 20:48

Kind ernstig gewond bij ongeluk in De Vecht

Een kind is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in het dorpje De Vecht. Het kind zat in de auto die door nog onbekende oorzaak tegen een boom botste op de Avervoordseweg tussen Terwolde en Apeldoorn.

 • 13 November 2017 om 15:21

Kind ernstig gewond bij ongeluk in buitengebied Apeldoorn

Een kind is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in het buitengebied van Apeldoorn. Het kind zat in de auto die door nog onbekende oorzaak tegen een boom botste op de Avervoordseweg bij het dorpje De Vecht tussen Terwolde en Apeldoorn.

 • 13 November 2017 om 15:21

KeoBikes nu ook in Vaassen en Epe

Een uurtje een fiets huren voor 1,50 euro, of een hele dag voor 3 euro; het kan in Vaassen en Epe. Gisteren werden ook in deze dorpen twee fietscarrousels van KeoBike in gebruik genomen.

 • 13 November 2017 om 14:18

Man uit Epe (45) mixt alcohol, cocaΓ―ne, amfetamine en gaat rijden

Een hardleerse automobilist uit Epe werd zaterdag door de politie Apeldoorn gepakt terwijl hij reed met een mix van alcohol, cocaïne en amfetamine in zijn lichaam.  Bovendien reed hij met een ongeldig rijbewijs. 

 • 12 November 2017 om 18:50

Eigenaar De Beekhorst na sluiting chalet: 'Een stomme actie'

Eigenaar van chaletpark De Beekhorst in Epe, Bert van Zuuk, is ontdaan over de actie vrijdagavond van de gemeente Epe, waarbij een chalet op zijn park per direct is afgesloten. De gemeente beweert dat er in de chalet geregeld werd gehandeld in drugs. 

 • 11 November 2017 om 13:58

Chalet op De Beekhorst dicht na vondst harddrugs

Een chalet op recreatiepark De Beekhorst in Epe is vrijdag 10 november gesloten nadat de politie hier meerdere malen handelshoeveelheden harddrugs aantrof. Op grond van artikel 13b van de Opiumwet besloot burgemeester Hans van der Hoeve het pand voor zes maanden te sluiten. 

 • 10 November 2017 om 20:07

Auto ramt twee tractors bij inhaalactie langs kanaal in Vaassen

Een ravage gisterochtend op de Kanaalweg in Vaassen. Daar knalde een auto bij een inhaalactie vol op een tegemoetkomende tractor. De inzittenden, een 46-jarige man uit Den Haag en een 40-jarige vrouw uit Deventer, kwamen er wonderwel goed vanaf.

 • 10 November 2017 om 16:37

Onrust over vertrek directeur Eper Anne de Vriesschool

Op de Anne de Vriesschool in Epe is grote onrust ontstaan, na het vertrek van directeur Ton Keesom. Onderwijzend personeel en ouders van kinderen verkeren in onzekerheid over de dagelijkse leiding op de christelijke basisschool.

 • 10 November 2017 om 14:06
❌