[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 Augustus 2018de Stentor - Epe / Vaassen e.o.

BΓΆkkers en The Heinoos op nieuw festival in manege Wilp-Achterhoek

In plaats van hoefgetrappel klinkt op zaterdag 13 oktober stevige dialectrock in de manege van Stoeterij Beltmanshoeve aan de Heeringstraat 4 in Wilp-Achterhoek. The Heinoos en Bökkers treden die avond op tijdens de eerste editie van 'Høken en Bökken bie Beltman'.

 • 14 Augustus 2018 om 14:43

Dode vrouw in Leiden is vermiste Nataschja Scheeres (44) uit Epe

De vrouw die twee weken geleden dood werd gevonden in Leiden, is de 44-jarige Nataschja Scheeres, die in Epe is opgegroeid. Dit heeft haar vader John Scheeres uit Epe dinsdagochtend bevestigd. De vriend van Nataschja is aangehouden en zit in voorarrest.

 • 14 Augustus 2018 om 12:15

Veluwse kwekers van aardbeien en bloembollen likken hun wonden na extreme temperaturen

Ze zijn nog altijd te koop; aardbeien en bloembollen. Maar de voorraden slinken snel en de prijzen schieten omhoog. Het gevolg van de extreme temperaturen in de afgelopen weken. Hoe sloegen bloembollenspecialist Hans Baltus in Vaassen en aardbeienkweker Gerrit Bronsink in Oene zich door deze 'barre tijden'?

 • 14 Augustus 2018 om 10:00

Vermiste vrouw uit Epe dood gevonden in Leiden

De vrouw die twee weken geleden dood werd gevonden in Leiden, is een 44-jarige vrouw uit Epe. Dat maakt het Openbaar Ministerie bekend. De aangehouden vriend van de vrouw zit nog in voorarrest.

 • 14 Augustus 2018 om 08:44

Gevonden lichaam in Leiden is van vrouw uit Epe

De vrouw die twee weken geleden dood werd gevonden in Leiden is een 44-jarige vrouw uit Epe. Dat maakte het Openbaar Ministerie bekend. De aangehouden vriend van de vrouw zit nog in voorarrest.

 • 14 Augustus 2018 om 08:44
Gisteren β€” 13 Augustus 2018de Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Restaurant ’t Diekhuus in Terwolde verkocht aan Apeldoornse horecaondernemer

Restaurant ’t Diekhuus in Terwolde komt in andere handen. De huidige eigenaar, Jan Klerq, heeft de zaak verkocht aan de Apeldoornse horeca-man Stef Fuhler. De laatste runt in Hoog-Soeren al een brasserie en een pannenkoekenzaak.

 • 13 Augustus 2018 om 10:55

Restaurant 't Diekhuus in Terwolde verkocht aan Apeldoornse horecazaak

Restaurant 't Diekhuus in Terwolde komt in andere handen. De huidige eigenaar, Jan Klerq, heeft de zaak verkocht aan de Apeldoornse horeca-man Stef Fuhler. De laatste runt in Hoog-Soeren nu al een brasserie en een pannenkoekenzaak.

 • 13 Augustus 2018 om 10:55

Huurders voor woning op plek Kouwenaarschool in Vaassen mogen zich binnenkort melden

Nog even en huurders die graag willen wonen in een nieuwbouwhuis op de plek van de voormalige Kouwenaarschool, aan de Woestijnweg in Vaassen, kunnen zich daarvoor inschrijven. Na de bouwvak is het zover.

 • 13 Augustus 2018 om 07:00

Huurders voor woning op plek Kouwenaarschool in Vaassen mogen binnenkort melden

Nog even en huurders die graag willen wonen in een nieuwbouwhuis op de plek van de voormalige Kouwenaarschool aan de Woestijnweg in Vaassen, kunnen zich daarvoor inschrijven. Na de bouwvak is het zover.

 • 13 Augustus 2018 om 07:00
Ouderde Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Emstenaren willen geen kwekerij voor kerstbomen

Na een natuurbegraafplaats en een zendmast wordt een derde plan voor het buitengebied van Emst bekritiseerd door omwonenden en milieupartijen; een kwekerij van kerstbomen aan de Oranjeweg.

 • 11 Augustus 2018 om 07:00

Voetpad naar begraafplaats Oene

Bezoekers van de begraafplaats aan de Eperweg in Oene die vanuit de Oener dorpskom komen, krijgen een eigen voetpad. Dit voetpad maakt de route vooral veiliger voor ouderen en minder-validen.

 • 10 Augustus 2018 om 10:39

Nieuwe eigenaren voor Grand CafΓ© Cornelis in Epe

Grand Café Cornelis krijgt nieuwe eigenaren. Mischa Steenhuis en Nicole Kwakkel nemen met ingang van 1 september het restaurant in Epe over van Monika Kylar en Jim Hoogervorst.

 • 10 Augustus 2018 om 07:00

Epe roept op: 'hou die glijbaan in je achtertuin'

De gemeente Epe doet een opvallende oproep op de eigen website. Ze verzoekt haar inwoners geen speeltoestellen meer in de openbare ruimte neer te zetten. Daar kleven namelijk grote risico's aan.

 • 9 Augustus 2018 om 10:42

Taxi Ordelman: 'Chauffeur had nooit mogen wegrijden bij Karin de Groot uit Deventer'

Er is weinig over van de stelligheid waarmee Evert Jan Ordelman van Taxi Ordelman Epe gisteren het verhaal van de gedumpte Karin de Groot uit Deventer naar het land der fabelen verwees. ,,Dit had never nooit niet mogen gebeuren. Een klant mag nooit alleen achterblijven. Nog geen halve minuut."

 • 7 Augustus 2018 om 16:25

Chauffeur dumpt Karin uit Deventer, taxi-centrale gelooft verhaal niet

Het zal je maar gebeuren. Zit je in de taxi naar huis, word je plotseling eruitgezet. Het overkwam Karin de Groot. Zij werd ’s avonds, in haar elektrische rolstoel, uit de taxi geknikkerd. Bij onbekenden op het erf, in Klarenbeek. ,,Zat ik daar opeens.’’

 • 7 Augustus 2018 om 07:00

Gouden gloed over Veluwse heide

De ochtendstond heeft goud in de mond. Dat meldde schaapsherder Lammert Niesing van de Schaapskudde Epe/Heerde maandagochtend. En hij stuurde een goudgekleurde foto mee als bewijs.

 • 7 Augustus 2018 om 07:15

Taxichauffeur dumpt Karin uit Deventer, werkgever gelooft verhaal niet

Het zal je maar gebeuren. Zit je in de taxi naar huis, word je plotseling eruitgezet. Het overkwam Karin de Groot. Zij werd ’s avonds, in haar elektrische rolstoel, uit de taxi geknikkerd. Bij onbekenden op het erf, in Klarenbeek. ,,Zat ik daar opeens.’’

 • 7 Augustus 2018 om 07:00

Groot onderzoek naar koopgedrag in gemeente Epe

Inwoners en toeristen wordt de komende tijd telefonisch, via de mail of door enquêteurs op straat gevraagd naar hun wensen en koopgedrag. Via dit koopstromenonderzoek wil Epe uitvinden waar behoefte aan bestaat in de dorpskernen.

 • 6 Augustus 2018 om 13:25

Brandje in sportcentrum de Koekoek in Vaassen snel geblust

Een brandje in de cv-ketel is vanmiddag geblust in sportcentrum de Koekoek in Vaassen.

 • 4 Augustus 2018 om 15:45

Vriendengroep op de vuist met Vaassense fietsendief in Apeldoorn

Een 40-jarige man uit Vaassen is afgelopen nacht opgepakt in Apeldoorn. Hij jatte een fiets aan de Bartelsweg.

 • 4 Augustus 2018 om 15:18
❌