[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018de Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Bekende slagerij Veluwe weigert herten Oostvaardersplassen: β€˜Zit niet te wachten op protesten voor mijn winkel’

Staatsbosbeheer heeft slagerij Ter Weele in Oene herten uit de Oostvaardersplassen aangeboden. Maar de bekende Veluwse slagerij heeft geen interesse in het afgeschoten wild. Ter Weele verkoopt liever Veluws wild en zit ook niet op protesten te wachten.

 • 14 December 2018 om 08:00
Gisteren β€” 13 December 2018de Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Doek valt voor omstreden bungalowpark De Beekhorst in Epe: β€˜Ik ben kapotgemaakt’

Het is over en sluiten voor bungalowpark De Beekhorst in Epe. Voor het einde van het jaar moet het terrein aan de Bijsterboschweg zijn leeggehaald. ,,Ik ben kapotgemaakt door de gemeente’’, verzucht parkeigenaar Bert van Zuuk.

 • 13 December 2018 om 06:00
Ouderde Stentor - Epe / Vaassen e.o.

Politie vermoedt hennepkwekerij in afgebrande schuur in Epe

De politie vermoedt dat er een hennepkwekerij gevestigd was in de schuur aan de Molenweg in Epe die dinsdagochtend volledig afbrandde. Dat stelt de politie op basis van onderzoek dat naar de brand is gedaan.

 • 12 December 2018 om 16:55

Buitengewoon Business op herhaling bij Omnisport Apeldoorn

Buitengewoon Business gaat volgend jaar op herhaling. Dat meldt organisator Theo Gerrits. Het tweedaagse ‘B2B festival’ werd afgelopen maand voor het eerst gehouden in Omnisport Apeldoorn.

 • 11 December 2018 om 16:18

Machiel Gosschalk (27) maakt rap carrière op de Zuidas, maar blijft verknocht aan zijn Epe

Machiel Gosschalk (27) uit Epe is verkozen tot Best Young Professional van Nederland. Een prijs van onder meer Shell en Johan Cruyff Institute voor jonge, academisch opgeleide werknemers die snel carrière maken.

 • 11 December 2018 om 08:00

Brand verwoest schuur in Epe

Aan de Molenweg in Epe heeft een brand vannacht een schuurtje achter een huis volledig verwoest.

 • 11 December 2018 om 06:51

Jeugdagent ramt auto in Apeldoorn na achtervolging vanuit Duitsland

De politie Apeldoorn heeft maandag rond 04.00 uur met Duitse collega’s een gestolen auto geramd op de Kayersdijk. Dat gebeurde na een gezamenlijke achtervolging van tien Duitse en Nederlandse politie-eenheden. Beelden van de spectaculaire achtervolging verschenen op Instagram.

 • 10 December 2018 om 09:16

#HΓ©Scheids: Tikkie terug gaat helemaal mis en feest in kleedkamer

Een mispeer van een verdediger van Nunspeet levert een kolderieke situatie op, waar zijn doelman het slachtoffer van wordt. En verder dit voetbalweekeinde: drie maal is nog geen scheepsrecht voor WHC, een heerlijke vrije trap van VEVO en in Twello heeft tegenstander Barbaros vooraf al gewonnen.

 • 10 December 2018 om 11:43

Ellende op Veluwelijn: β€˜Treinen lijken van de stort te komen’

Staan in de trein, om de haverklap uitval van materieel, te veel stops en vertragingen. Het treintraject Zwolle-Amersfoort drijft reizigers op de Veluwelijn tot wanhoop. Nu ook nog verloederde dubbeldekkers op één van de langste stoptreintracés van Nederland zijn ingezet is de maat vol. ,,Het is gewoon oude zooi en altijd gezeik.”

 • 9 December 2018 om 07:16

Ellende op Veluwelijn: Overvol, oud en β€˜materiaal komt van de stort’

Staan in de trein, om de haverklap uitval van materieel, te veel stops en vertragingen. Het treintraject Zwolle-Amersfoort drijft reizigers op de Veluwelijn tot wanhoop. Nu ook nog verloederde dubbeldekkers op één van de langste stoptreintracés van Nederland zijn ingezet is de maat vol. ,,Het is gewoon oude zooi en altijd gezeik."

 • 9 December 2018 om 07:16

Veluwse kwekers delen hun geheim: zo blijft jouw kerstboom een maand mooi

Het is december, dus weer tijd voor de kerstboom. De boom staat een maand lang in huis, gevuld met kerstballen, lichtjes, snoepjes en chocolaatjes. Maar hoe houd je de kerstboom mooi tot Driekoningen, 6 januari? Twee kerstboomkwekers geven hun tips.

 • 5 December 2018 om 11:45

Deze twee Veluwse kwekers vertellen je hoe je een kerstboom mooi houdt

Het is december, dus weer tijd voor de kerstboom. De boom staat een maand lang in huis, gevuld met kerstballen, lichtjes, snoepjes en chocolaatjes. Maar hoe houd je de kerstboom mooi tot Driekoningen, 6 januari? Twee kerstboomkwekers geven hun tips.

 • 5 December 2018 om 11:45

Kasteel Engelenburg in Brummen heeft beste terras, volgens GaultMillau

Kasteel Engelenburg in Brummen is door GaultMillau uitgeroepen tot terras van het jaar 2019. De eigenaren Johan en Carin Agricola kregen de erkenning vandaag bij de presentatie van de restaurantgids, in de Kromhouthal in Amsterdam.

 • 3 December 2018 om 18:58

Tussen de huizen in Epe schieten op zwijnen: het dorp is er blij mee

Bewoners rond de Dellenweg en Officiersweg in Epe vinden het prima dat er in hun omgeving op wilde zwijnen wordt gejaagd. Ze hebben meer dan genoeg van de door de dieren veroorzaakte overlast en hopen dat afschot hierin verandering brengt.

 • 3 December 2018 om 10:11

Epenaren blij met afschot van wilde zwijnen

Bewoners rond de Dellenweg en Officiersweg in Epe vinden het prima dat er in hun omgeving op wilde zwijnen wordt gejaagd. Ze hebben meer dan genoeg van de door de dieren veroorzaakte overlast en hopen dat afschot hierin verandering brengt.

 • 3 December 2018 om 10:11

VVD Epe vraagt zich af of kiosk wel volgens regels is gesloopt

De VVD in Epe blijft zich druk maken over de kiosk bij het hertenkamp. De fractie heeft schriftelijke vragen gesteld over de manier waarop het gebouwtje is gesloopt.

 • 3 December 2018 om 09:56

Veluwse Midwienterhoornbloazers laten van zich horen

Het is zondag de eerste adventszondag. Dat betekent ook dat de Veluwse Midwienterhoornbloazers weer op pad gaan. De leden van de vereniging staan alvast te trappelen.

 • 2 December 2018 om 11:00

Klokjes van chocolade voor Eper carillon

Het Eper carillon kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Per jaar is 7000 euro nog om het carillon tot zijn recht te laten komen. Een stichting in oprichting wil proberen om dat geld bij elkaar te krijgen en probeert nu met verkoop van chocoladeklokjes geld bij elkaar te krijgen.

 • 1 December 2018 om 15:46

Voormalig dierenpark Wissel bij Epe is verkocht: β€˜Het is een oude bende’

Voormalig dierenpark Wissel bij Epe is verkocht. Daarmee krijgt het terrein, dat sinds de sluiting van de minidierentuin in 2015 steeds verder verloederde, mogelijk een nieuwe impuls. Maar wie de nieuwe eigenaar is, dat blijft nog even geheim.

 • 1 December 2018 om 07:00

Chirurg Robert Pierik debuteert met ziekenhuisroman β€˜Snijgeil’

Robert Pierik (58) uit Epe is gerespecteerd oncologisch chirurg bij Isala Klinieken in Zwolle. Hij debuteert met ‘Snijgeil’ als romanschrijver. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door dichter Lévi Weemoedt die Pierik aanspoorde het boek te schrijven.

 • 30 November 2018 om 15:28
❌