[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 Februari 2018de Stentor - Flevoland e.o.

Loek Winter doet stapje terug bij MC Groep

LELYSTAD Loek Winter is teruggetreden als bestuurder van de MC Groep, waar de ziekenhuizen in Lelystad, Emmeloord en de polikliniek in Dronten onder vallen. Hij wil meer tijd vrijmaken 'voor het ontwikkelen van zorgconcepten' in Nederland en het buitenland, meldt de MC Groep.

 • 22 Februari 2018 om 12:00

Vijf redenen waarom de minister niet anders kon dan 'Lelystad' uitstellen

De opening van Lelystad Airport is met een jaar uitgesteld. Vijf redenen waarom minister Cora van Nieuwenhuizen niet anders meer kon dan het vakantievliegveld uitstellen.

 • 22 Februari 2018 om 10:52
Ouderde Stentor - Flevoland e.o.

Zwollenaar (26) zwaarder gestraft voor dreigen met eerwraak in Lelystad

De rechtbank heeft hogere straffen uitgedeeld aan Zwollenaar Arif C. (26) en zijn moeder en broer voor het dreigen met eerwraak tegen een inwoner van Lelystad. De officier van justitie had alleen taakstraffen geëist, maar de rechtbank in Lelystad vond voorwaardelijke celstraffen ook op zijn plaats.

 • 21 Februari 2018 om 20:52

Coalitiepartijen Flevoland onder vuur na opzeggen vertrouwen in gedeputeerde Meijer

Steun uit onverwachte hoek voor de Flevolandse SP-gedeputeerde Ad Meijer. De voltallige oppositie laakt het tijdstip en de wijze waarop de VVD, D66 en het CDA vorige week in een persbericht het vertrouwen opzegden in Meijer.

 • 21 Februari 2018 om 18:45

Lochem: Impact wachtruimte vliegtuigen nog onduidelijk

Tijdens de persconferentie over het uitstellen van de opening van Lelystad Airport, werd duidelijk dat het wachtgebied van de vliegtuigen verplaatst is naar het luchtruim boven Lochem. De gemeente Lochem laat in een reactie weten nog niet te kunnen zeggen wat de impact van deze verschuiving is op de bewoners van de gemeente.

 • 21 Februari 2018 om 17:11

Verdachte dood Nathalie van Poelgeest eindelijk voor de rechter in hoger beroep

De verdachte in de zaak van de in 2012 doodgeschoten Nathalie van Poelgeest (41) staat binnenkort opnieuw terecht in de rechtbank. Het hoger beroep in de zaak heeft jaren op zich laten wachten.

 • 21 Februari 2018 om 17:01

Lelystad Airport-tegenstander Jan de Hoop noemt uitstel 'slappe hap'

BN-er en nieuwslezer Jan de Hoop strijdt al tijden tegen de opening van Lelystad Airport. De inwoner van Radio Kootwijk op de Veluwe kan het nieuws over het uitstel van de opening van Lelystad Airport nauwelijks bekoren. ,,Uitstel gebeurt omdat de minister het over de gemeenteraadsverkiezingen wil heen tillen. Daarvan ben ik overtuigd.''

 • 21 Februari 2018 om 16:15

App laat zien wat in de eigen straat gebeurt bij extreme regenval

Altijd handig om te weten of je straat blank komt te staan bij extreme regenval. Dankzij de nieuwe app 'Water op straat' is dit nu mogelijk.

 • 21 Februari 2018 om 12:16

Minister stelt opening van vakantievliegveld Lelystad Airport een jaar uit

De uitbreiding van Lelystad Airport tot vakantievliegveld wordt met een jaar uitgesteld. Dat maakte minister Cora van Nieuwenhuizen zojuist bekend tijdens een ingelaste persconferentie op het ministerie in Den Haag.

 • 21 Februari 2018 om 11:34

Opening vakantievliegveld Lelystad Airport uitgesteld

De uitbreiding van Lelystad Airport tot vakantievliegveld wordt uitgesteld. Dat maakte minister Cora van Nieuwenhuizen zojuist bekend tijdens een ingelaste persconferentie op het ministerie in Den Haag.

 • 21 Februari 2018 om 11:34

Red de Veluwe: Eigenlijk hebben we niets aan alleen uitstel

Een jaar uitstel van de opening Lelystad Airport? ,,Leuk nieuws, als het klopt. Maar eigenlijk hebben we aan alleen uitstel niets. Het luchtruim moet worden herzien en de laagvliegroutes moeten van tafel”, zegt voorzitter Robert Tieskens van actiegroep Red de Veluwe.

 • 21 Februari 2018 om 10:02

Hoog Overijssel in jubelstemming over uitstel Lelystad Airport

Jan Rooijakkers van actiegroep Hoog Overijssel is in jubelstemming, nu de opening van de uitgebreide luchthaven Lelystad Airport volgens verschillende nieuwszenders zeker een jaar wordt uitgesteld.

 • 21 Februari 2018 om 09:41

Utrechtse met openstaande celstraf gearresteerd in Lelystad

Een 59-jarige vrouw uit Utrecht is vandaag opgepakt in Lelystad. De vrouw had nog een celstraf openstaan.

 • 20 Februari 2018 om 18:06

'Fietsers voelen zich veilig in Lelystad'

8 op de 10 fietsers voelt zich veilig in Lelystad. Dat blijkt uit een enquête onder leden van de ANWB.

 • 20 Februari 2018 om 12:26

Zwolse ANWB-leden: fietsveiligheid okรฉ, parkeertarieven te hoog

Zwolse ANWB-leden zijn tevreden over de bereikbaarheid van de stad per fiets en over de fietsveiligheid. Zwolle is een van de drie steden die positief uit de bus komen bij een landelijke enquête van de ANWB.

 • 20 Februari 2018 om 11:27

De Stentor lanceert Kieswijzer

De Stentor komt zaterdag met een Kieswijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarbij zijn niet de partijprogramma’s leidend, maar dat wat de lezer en de redactie belangrijk vinden. De Stentor heeft de Kieswijzer ingericht voor meer dan 30 gemeenten in het verspreidingsgebied.

 • 20 Februari 2018 om 11:17

'Meneer de Uil' belicht Lelystad-routes

Wat Red de Veluwe betreft sprak Meneer de Uil altijd wijze woorden. Reden voor het actiecomité dat zich verzet tegen lange Lelystad-vluchten over de regio om de hoogbejaarde nieuwslezer nog een keer te laten opdraven en zijn mening te laten geven over het beladen thema.

 • 20 Februari 2018 om 10:44

Bezorger van pizza's beroofd in Lelystad door duo met panty's over het hoofd

Een pizzabezorger is zaterdagavond van zijn bestelling beroofd in Lelystad. Twee mannen, beiden met een panty over het hoofd, pleegden de brutale beroving aan de Kempenaar.

 • 19 Februari 2018 om 15:32

Lelystad Aiport start met plaatsen aanvliegverlichting

Bij Lelystad Airport is begonnen met het plaatsen van de aanvliegverlichting. In totaal worden 41 zogenoemde barrettes geplaatst.

 • 19 Februari 2018 om 14:57

Christelijke boekhandels zelfstandig verder

Vier christelijke boekhandels van de Fakkel maken zich los van de landelijke organisatie waar ze nu nog onder vallen. De vestigingen in Emmeloord, Lelystad, Ommen en Zwolle denken dat ze zelfstandig ook wel het hoofd boven water kunnen houden.

 • 18 Februari 2018 om 14:57
โŒ