[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 April 2018de Stentor - Hardenberg e.o.

Half miljoen euro voor tunnel Balkbrug

Voor het inpassen van de beoogde tunnel van de N377 in Balkbrug trekt de gemeente Hardenberg een half miljoen euro uit. De helft van dat bedrag is nodig voor het verleggen van de gemeentelijke rioolleiding onder de huidige provinciale weg.

 • 23 April 2018 om 15:19

Half miljoen euro voor inpassen tunnel Balkbrug

Voor het inpassen van de beoogde tunnel van de N377 in Balkbrug trekt de gemeente Hardenberg een half miljoen euro uit. De helft van dat bedrag is nodig voor het verleggen van de gemeentelijke rioolleiding onder de huidige provinciale weg.

 • 23 April 2018 om 15:19

Half miljoen voor inpassen tunnel Balkbrug

Voor het inpassen van de beoogde tunnel van de N377 in Balkbrug trekt de gemeente Hardenberg een half miljoen euro uit. De helft van dat bedrag is nodig voor het verleggen van de gemeentelijke rioolleiding onder de huidige provinciale weg.

 • 23 April 2018 om 15:19

Afgesloten bruggen bij Gramsbergen in slechte staat

Inspectie van de Kieftbrug (De Haandrik) en de Beltmansbrug (Anerweerdweg) over het Afwateringskanaal nabij Gramsbergen heeft aangetoond dat de bruggen er slecht aan toe zijn.

 • 23 April 2018 om 13:45
Gisteren β€” 22 April 2018de Stentor - Hardenberg e.o.

Eerder geld voor renovatie Hardenbergse sporthal

Captains***Kangeroe krijgt eerder geld van de gemeente voor de renovatie van haar thuishaven, sporthal De Meet. Als de Hardenbergse raad hiermee instemt komt er binnenkort al 175 mille, zodat de werkzaamheden komende zomer al kunnen beginnen.

 • 22 April 2018 om 18:00

Persoon gewond bij ongeval op N48 Balkbrug

Op de N48 bij Balkbrug is vanmiddag een ongeluk gebeurd tussen twee auto's. Bij de aanrijding is tenminste één persoon gewond geraakt.

 • 22 April 2018 om 17:48

OZO Verbindzorg in heel Vechtdal

In Ommen, Hardenberg en Coevorden wordt de komende maanden 'OZO Verbindzorg' geïntroduceerd. Daarmee kunnen ouderen met behulp van een beveiligde internetpagina langer veilig thuis blijven wonen.

 • 22 April 2018 om 15:22

Kritiek op mbo-opleiding Artiest valt slecht bij attractieparken en Deltion College

'Stop met de mbo-opleiding Artiest'. Dat advies aan de minister van Onderwijs is verkeerd gevallen bij het Deltion College en bij attractieparken als Slagharen.

 • 22 April 2018 om 11:19
Ouderde Stentor - Hardenberg e.o.

Rechter wijst extra verlof Hardenbergse leerling in meivakantie af

Een vader die komende week met zijn twee zonen op vakantie wilde naar Londen heeft de huur van een appartement in de Britse hoofdstad moeten afblazen omdat het Vechtdal College in Hardenberg dan nog geen vakantie heeft en geen extra verlof verleent.

 • 21 April 2018 om 06:00

Bouw gemaal langs Vecht bij Dalfsen stap verder

Nu het voorbereidende werk is gebeurd, is aannemer GMB begonnen met het leegpompen van de bouwput voor het nieuwe gemaal De Broekhuizen, langs de Vecht, bij Dalfsen.

 • 20 April 2018 om 12:15

Bouw gemaal langs Vecht begint

Nu het voorbereidende werk is gebeurd, is aannemer GMB begonnen met het leegpompen van de bouwput voor het nieuwe gemaal De Broekhuizen, langs de Vecht.

 • 20 April 2018 om 12:15

Kloosterhaar zwetend naar start gouden zwemseizoen

Terwijl het kwik al stijgt naar zomerse waarden, werken vrijwilligers zich in het zweet om zwembad De Bargn's klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Komende zomer is het vijftig jaar geleden dat het zwembad van Kloosterhaar werd geopend. De viering van het gouden jubileum begint vanavond met een receptie.

 • 20 April 2018 om 10:35

Janine Godderij uitgezwaaid bij de Veste in Ommen

Woningstichting De Veste heeft directeur-bestuurder Janine Godderij uitgezwaaid. Ze gaat naar ZOwonen, een corporatie in Sittard die actief is in de Westelijke Mijnstreek.

 • 19 April 2018 om 22:16

Werkstraf geΓ«ist voor zwaar ongeluk in Dalfsen na drugsgebruik

,,Klopt niks van. Als hij drugs had gebruikt was ik nooit bij hem ingestapt!" Vanaf de publieke tribune steekt M.K. (19) zijn vriend, verdachte T.K. V. (21), in de Zwolse rechtszaal een hart onder de riem. V. had net een werkstraf van 60 uur en ontzegging van de rijbevoegdheid voor 12 maanden, waarvan de helft voorwaardelijk, tegen zich horen eisen.

 • 19 April 2018 om 20:25

Coalitie Dalfsen kan door, vindt informateur

De huidige coalitie van Gemeentebelangen en CDA in Dalfsen kan het best worden voortgezet in de nieuwe raadsperiode. Dat is het advies van informateur Roland Kip, op basis van gesprekken met alle fracties.

 • 19 April 2018 om 12:02

Grote ravage na uitslaande brand Bergentheim

De uitslaande brand die vannacht woedde aan de Kanaalweg West in Bergentheim heeft een grote ravage veroorzaakt. De schade aan het bedrijfsgebouw achter het Avia-tankstation is groot.

 • 19 April 2018 om 07:20

Brand in Bergentheim vlakbij tankstation

Op een bedrijvencomplex in Bergentheim is in de nacht van woensdag op donderdag een zeer grote brand ontstaan. Tussen twee en drie uur bleek een gebouw aan de Kanaalweg West in lichterlaaie te staan. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand. De brandweer heeft de fik onder controle en was rond zeven uur met de laatste bluswerkzaamheden bezig.

 • 19 April 2018 om 07:20

Auto's over de nieuwe N34 bij Hardenberg

Automobilisten kunnen weer gebruik maken van de N34 tussen Witte Paal en de Haardijk (N343) bij Hardenberg. De weg was ruim vijf weken afgesloten voor het verbeteren van de verkeersveiligheid en doorstroming is de N34 tussen de rotonde Witte Paal en de N343.

 • 18 April 2018 om 21:06

Dassen obstakel voor uitbreiding natuurkampeerterrein in Diffelen

Een dassenburcht in de nabijheid van natuurkampeerterrein De Klashorst in Diffelen dreigt een onneembare hobbel te worden voor de uitbreidingsplannen die de eigenaren hebben.

 • 18 April 2018 om 20:33

Twee bruggen bij Gramsbergen tijdelijk afgesloten

De Kieftbrug in de De Haandrik en de Beltmansbrug in de Anerweerdweg bij Gramsbergen zijn vanaf woensdag tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen de bruggen over het Afwateringskanaal voorlopig blijven gebruiken.

 • 18 April 2018 om 20:00
❌