[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017de Stentor - Hardenberg e.o.

Hospices krijgen meeste stemmen in coΓΆperatieweken Rabobank

Met elk een cheque van bijna vijfduizend euro haalden de twee hospices in Dalfsen en Hardenberg de hoogste bijdragen tijdens de Rabobank Coöperatieweken. De leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek hebben in de actieweken in totaal 100.000 euro mogen verdelen onder 83 buurtversterkende initiatieven. 

 • 24 November 2017 om 17:52

Dedemsvaartse kinderen willen dolgraag bij de politie

Amper een uur na de presentatie van het project Politiekids stromen de aanmeldingen binnen. Leerlingen van De Ark en De Eiber in Dedemsvaart willen dolgraag  (mini-)agent worden.

 • 24 November 2017 om 16:36

Vrachtwagenchauffeur raakt onwel op de N36

Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagmiddag onwel geraakt op de N36. Vervolgens crashte de vrachtwagen in een naastgelegen weiland. De onwelwording gebeurde ter hoogte van Beerzerveld.

 • 24 November 2017 om 15:00

Drankrijders op de bon in het Vechtdal

Vier bestuurders zijn donderdagavond bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. De politie voerde alcoholcontroles uit op meerdere locaties in het Vechtdal.

 • 24 November 2017 om 10:47

SVV’56 houdt open wedstrijdvoorbereiding: β€˜Hopen dat er geen spionnen komen’

Voorafgaand aan het duel tegen Sportclub Daarle houdt vierdeklasser SVV’56 de tactische bespreking zaterdag niet achter gesloten deuren, maar in alle openheid in de kantine. Trainer Jorden Abel hoopt dat het inkijkje zorgt voor meer begrip onder de supporters van zijn club.

 • 24 November 2017 om 03:02
Gisteren β€” 23 November 2017de Stentor - Hardenberg e.o.

Vragen GroenLinks over boorafval Hardenberg

De fractie van GroenLinks wil van het Hardenbergs college van b en w weten of in de gemeente ook boorafval is gebruikt voor bijvoorbeeld het ophogen van weilanden, akkers en bouwkavels, en het dempen van sloten. 

 • 23 November 2017 om 18:20

Vrouw (31) uit Balkbrug gewond bij eenzijdig ongeval Vinkenbuurt

Bij een ongeluk op de Balkerweg in buurtschap Vinkenbuurt is vanochtend een 31-jarige vrouw uit Balkbrug gewond geraakt. Ze belandde met haar auto gekanteld naast de weg. 

 • 23 November 2017 om 08:34

Bergentheimer Jakko Slot ruilt PEC Zwolle in voor databedrijf SciSports

Jakko Slot verlaat PEC Zwolle. De 35-jarige Bergentheimer gaat vanaf komende maand als Hoofd Marketing & Sales aan de slag bij SciSports. 

 • 23 November 2017 om 15:46

Onrust in Hardenberg: Vijf inbraken in een week

Politie Hardenberg heeft een drukke tijd achter de rug. Met meerdere auto-inbraken én woninginbraken staat Hardenberg nu op scherp. De politie roept op om 112 te bellen bij verdachte situaties. 

 • 23 November 2017 om 13:52

Persoon bekneld bij eenzijdig ongeval Vinkenbuurt

Op de Balkerweg in buurtschap Vinkenbuurt is een automobilist op zijn kant naast de weg terecht gekomen. De brandweer heeft de bestuurder uit de auto moeten knippen, een traumahelikopter was ter plaatse.

 • 23 November 2017 om 08:34
Ouderde Stentor - Hardenberg e.o.

Ouderen in Vechtdal leren balans te houden

De 65-plussers die meedoen met de pilot Thuis Onbezorgd Mobiel (TOM) in Ommen, Dedemsvaart en Balkbrug zitten niet stil. Alleen al tijdens het tweewekelijkse beweegprogramma 'In Balans' worden de benen gestrekt, de armen gespreid en doen de deelnemers enthousiast mee met de balansdans. Doel van het hele project is om de zelfredzaamheid van ouderen te vergroten.

 • 22 November 2017 om 20:47

Lutten wil blijven bouwen

Lutten wil ook de komende jaren woningen blijven bouwen. En dat moet kunnen, vindt ook de gemeente Hardenberg. In januari en februari worden convenanten ondertekend met besturen van Plaatselijk Belang in de verschillende kernen, waar onder Lutten, waarin afspraken worden gemaakt over toekomstige woningbouw. 

 • 22 November 2017 om 19:25

Gramsberger agent betrapt auto-inbrekers in vrije tijd

Een agent heeft afgelopen nacht in zijn vrije tijd in Gramsbergen twee vermoedelijke auto-inbrekers betrapt. 

 • 22 November 2017 om 15:44

Hardenberg krijgt ook vlag in raadszaal

Fractievoorzitter Sake-Christiaan Stelpstra van de ChristenUnie had het dinsdagavond in korte tijd voor elkaar. Zijn verzoek om in navolging van de Tweede Kamer en andere gemeenten zoals Urk, Rijssen-Holten en Staphorst de Nederlandse vlag in de Hardenbergse raadszaal te plaatsen, kreeg al snel steun van een meerderheid van de raad. 

 • 22 November 2017 om 12:36

Bestuur zoekt naar gezichten achter kritiek op Dedemsvaria

Mikel van Marle, voorzitter van het bestuur Dedemsvaria, wil graag persoonlijk kennis maken met mensen die online kritiek uiten op de Dedemsvaria. ,,Wij zien op social media veel mensen die hun kritiek en frustratie uiten over het feest, nu kunnen die mensen vertellen wat ze anders willen hebben.''

 • 22 November 2017 om 11:55

Bewustwording en een beetje geld tegen vuurwerkafval

Voor elke volle tas vuurwerkafval een halve euro. Grote kans dat je straat, buurt en woonplaats in de gemeente Hardenberg er na oud en nieuw snel weer spic en span bijliggen.

 • 21 November 2017 om 23:16

Dedemsvaart wil langer toezicht op horeca

Als de horeca in de weekeinden pas om vier uur 's nachts mag sluiten, moet ook het toezicht worden verlengd. Dat pleidooi hield inspreker Willem Veerbeek dinsdagavond bij de behandeling van de nieuwe algemene plaatselijke verordening (apv) in de Hardenbergse raad. 

 • 21 November 2017 om 23:14

Carbidschieten in Hardenberg nog niet verplicht op zondag

Carbidschutters uit de gemeente Hardenberg hoeven niet in gewetensnood te komen als ze bij de komende jaarwisseling hun melkbussen willen laten bulderen. 

 • 21 November 2017 om 23:11

Voorstelling β€˜Whatsappening’ geeft aandacht aan cyberpesten

Heftig, zielig en eng; een greep uit de reacties van de scholieren die afgelopen maandag en dinsdag de voorstelling ‘Whatsappening’ hebben bijgewoond. Zo’n zeshonderd brugklassers uit Hardenberg hebben in Theater de Voorveghter het toneelstuk over de impact van cyberpesten bekeken.

 • 21 November 2017 om 19:56

Auto en busje botsen in Bergentheim

Door nog onbekende oorzaak zijn een busje en een auto op de Van Roijensweg (N343) bij Bergentheim  dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen.

 • 21 November 2017 om 18:00
❌