[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 12 Juli 2020de Stentor - Kampen e.o.

Eindelijk weer een optreden voor Stef Ekkel uit Kampen: β€˜Mensen wilden dansen, maar dat mocht niet’

Na vier maanden rust kon Stef Ekkel dit weekend eindelijk weer los. De volkszanger uit Kampen gaf twee optredens in Lochem in aangepaste setting. Geen kolkende feesttent, maar mensen op stoelen. ,,Toen ze wilden dansen, werden ze op de vingers getikt.’’ Hij hoopt dat er snel meer shows bijkomen, want zijn agenda is leeg. ,,Het zijn zware tijden’’.

 • 12 Juli 2020 om 13:19

Gemist? Politie Urk ontdekt zeemeermin, Bonnie & Clyde gepakt in Deventer en boeren blijven boos in Zwolle

Er gebeurde afgelopen week weer genoeg in onze regio, vooral de politie had genoeg te doen. Zo ontdekte de politie op Urk een zeemeermin in de kofferbak van een auto, pakte de politie in Deventer een man en een vrouw op voor een brutale woningoverval en was de politie in Zwolle in de weer met boze boeren.

 • 12 Juli 2020 om 09:23
Gisteren β€” 11 Juli 2020de Stentor - Kampen e.o.

Gemist? Bruine vloot haalt beetje opgelucht adem. En: wie is toch die geheimzinnige techreus?

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van zaterdag 11 juli.

 • 11 Juli 2020 om 22:00

Hijs de zeilen voor alléén de dagtochten: bruine vloot is het anker van β€˜1,5 meter afstand’ kwijt

Zeilende charterschepen hoeven geen rekening meer te houden met de 1,5 meter-norm aan boord. Goed nieuws voor het kleine deel van de bruine vloot dat alleen dagtochten uitvoert. Tochten met overnachting zijn nog steeds nauwelijks mogelijk.

 • 11 Juli 2020 om 15:16

Wethouders haken vaker af: β€˜Luxe op het pluche? Het is mooi werk, maar ook een hondenbaan’

Eén ding is zeker: saai is het niet aan de collegetafel in Brummen. Burgemeester Alex van Hedel hoeft maar met z’n ogen te knipperen en hij ziet alweer andere gezichten. Van de wethoudersploeg die aantrad na de verkiezingen in 2018 is inmiddels niemand meer over.

 • 11 Juli 2020 om 15:01
Ouderde Stentor - Kampen e.o.

Gemist? Aanhoudingen na familieruzie in Deventer en fanatieke treinen-graffitispuiter gepakt

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van vrijdag 10 juli.

 • 10 Juli 2020 om 21:59

Kampen stelt plan op voor alle kerkgebouwen in de gemeente

Kampen gaat aan de slag met het maken van een plan voor de 39 kerken die in de gemeente staan. Voor het opstellen van de 'kerkenvisie’ krijgt de gemeente een bedrag van 50.000 euro van het rijk.

 • 10 Juli 2020 om 15:59

Weekendtips: Ga komeetkijken en Deventer Op Stelten door de jaren heen

Het weekend staat weer voor de deur. Reden genoeg om eropuit te gaan! Heb je je agenda nog niet helemaal volgepland? Dan hebben wij nog een paar tips voor je.

 • 10 Juli 2020 om 15:27

Multivlaai Kampen heeft half miljoen liter water en onenigheid met verzekeraar overwonnen

Na rampspoed en ellende, die begon met een half miljoen liter water in de zaak, heeft Vincent Flik eindelijk zijn Multivlaai in Kampen heropend.

 • 10 Juli 2020 om 12:00

Dief uit Deventer op dievenpad in Kampen: β€˜Dat meneer verward is, is wel duidelijk’

De advocaat slikt de afkorting in alsof het hier gesneden koek betreft. Zijn cliënt zat bij de PPC. En als u denkt dat het hier om de Plinten & Profielen Centrale van oprichter Drees Klaassen in Wijk bij Duurstede gaat, heeft u het mis. Hoe komt u op het idee? Rijke fantasie schat ik zo in. Nee, het gaat hier om het Penitentiair Psychiatrisch Centrum.

 • 10 Juli 2020 om 12:00

Rankschilderingen keren dankzij Cibapstudenten terug in oude burgemeesterswoning in Kampen

Een van de oudste stenen huizen van Kampen, de woning van voormalig burgemeester Henrick Aeltsz, wordt deze week met het aanbrengen van historische rankschilderingen weer een stapje verder in oude staat hersteld. Cibapstudenten Sander Bergsma (21) en Antal Hartman (21) brengen na drie maanden onderzoek, de versieringen terug op de balken.

 • 10 Juli 2020 om 10:30

Belangenvereniging voor stadsbus vreest dat reizigers in de regio Kampen de dupe worden van ingetrokken busvervoer Keolis

Belangenvereniging Stadsbus Kampen vreest dat de reizigers in de regio Kampen de dupe worden van de ontwikkelingen rondom vervoersbedrijf Keolis. Ze roept de gemeente Kampen op om, waar mogelijk, een stevig signaal af te geven richting de provincie Overijssel zodat de reizigers in de regio Kampen niet weer de dupe worden.

 • 10 Juli 2020 om 06:00

Gemist? Verbazing na vondst hennepkwekerij en YouTuber wordt al badderend van de weg geplukt

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van donderdag 9 juli.

 • 9 Juli 2020 om 21:54

Chauffeurs Keolis gaan actievoeren na intrekken sjoemel-concessie: β€˜Reiziger wordt de dupe’

Gedwongen ontslagen, minder busritten en een strop van ruim 200 miljoen euro voor vervoerder Keolis. De Centrale Ondernemingsraad (COR) van het bedrijf vreest dat het intrekken van de busconcessie grote gevolgen heeft voor reizigers. Chauffeurs bereiden daarom ‘publieksvriendelijke acties’ voor. „De nieuwe Chinese bussen staan al op de boot.”

 • 9 Juli 2020 om 19:00

Protest met trekkers mag, maar niet op snelwegen in IJsselland

Boeren mogen met trekkers demonstreren, maar niet op de snelwegen komen met deze voertuigen. Als dat gebeurt, dan zal de politie daar tegen optreden. Dat is een van de uitkomsten van het overleg dat een afvaardiging van burgemeesters in de Veiligheidsregio IJsselland vandaag had met vertegenwoordigers van boerenorganisaties.

 • 9 Juli 2020 om 17:35

Afrit A28 afgesloten door berging gekanteld busje: verkeer omgeleid

Verkeer dat vanaf de A28 via de A50 richting Apeldoorn wil rijden wordt omgeleid via Kampen. De berging van een gekanteld bestelbusje zorgt voor vertraging. Naar verwachting is de afrit om 18.00 uur weer vrij voor al het verkeer.

 • 9 Juli 2020 om 17:22

Opening ParkLounge Kampen uitgesteld vanwege slechte weer

De opening van ParkLounge vrijdagavond in Kampen, is uitgesteld. Vanwege het slechte weer deze week heeft de inrichting van de tijdelijke ‘hangplek’ vertraging opgelopen.

 • 9 Juli 2020 om 16:33

Liever een levend standbeeld dan stil staan bij Ventura in Kampen

Ze zouden liever dansen, zingen of spelen. Maar vooruit, als dat niet kan, zoeken de spelers van Ventura hun publiek wel als levend standbeeld op.

 • 9 Juli 2020 om 11:30

Hersenstichting haalt 450.000 euro op in onze regio, actie voor Jochem uit Zeewolde richting 30.000 euro

De Hersenstichting heeft in deze regio een kleine 450.000 euro opgehaald tijdens de meest recente collecte in januari. Dat is ongeveer een derde van het totaalbedrag in Nederland. Ondertussen loopt het bedrag voor Jochem uit Zeewolde langzaam op richting 30.000 euro.

 • 9 Juli 2020 om 10:45

Kampenaren willen wel groot nieuw industrieterrein, maar zijn verdeeld over de plek

De Kampenaren denken behoorlijk verdeeld over de vraag of en waar de stad moet uitbreiden met nieuwe bedrijventerreinen. Vier op de tien (39 procent) wil helemaal geen grote, nieuwe bedrijventerreinen en vrijwel evenveel (38%) mensen kiezen voor een groot bedrijvenpark rond een nieuwe haven in de Melmerpolder.

 • 9 Juli 2020 om 10:00
❌