[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Ouderde Stentor - NW Overijssel e.o.

Vijf kandidaten voor verkiezing Miss Euifeest in Hasselt

Vijf dames uit Hasselt dingen zaterdag mee naar de titel Miss Euifeest. Wie dat zijn en hoe oud ze zijn, wil voorzitter Rieneke van der Kolk van de jubilerende Oranjevereniging nog niet kwijt. ,,Maar ze komen uit Hasselt, want dat is een strikte voorwaarde.’’

 • 23 Augustus 2019 om 11:30

Kamervragen over weghalen wietplanten Jan en Jannie uit Hasselt; D66 wil uitzondering maken

D66-Kamerlid Vera Bergkamp heeft Kamervragen gesteld over het weghalen van twee wietplanten bij Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt. Twee agenten haalden de planten maandagochtend bij het echtpaar uit de tuin, omdat iemand overlast ervoer. Bergkamp vraagt de verantwoordelijke ministers nu of ze een individuele ontheffing willen verlenen.

 • 22 Augustus 2019 om 21:33

Vakantie Bijbel Klub in Genemuiden: β€˜Jeugd in aanraking brengen met Gods liefde’

Kinderen uit Genemuiden in aanraking brengen met het geloof. Je zou zeggen: dat hoeft niet, maar deze week komen 500 kinderen af op de Vakantie Bijbel Klub (VBK), al tientallen jaren een traditie.

 • 21 Augustus 2019 om 17:45

Twijfels over handelen politie bij verwijderen wietplanten uit tuin ouder echtpaar in Hasselt

Stokken en wat bladeren in de tuin herinneren aan de twee wietplanten die Jan van Raalte (73) in de tuin had staan voor zijn zieke vrouw Jannie (68). De politie haalde de planten maandagochtend weg terwijl het bejaarde echtpaar zelf niet thuis in Hasselt was. Er zijn twijfels over het handelen van de politie. ,,Ik vind het opmerkelijk. De planten staan in de buitenlucht‘’, zegt strafrechtadvocaat Anno Huisman.

 • 20 Augustus 2019 om 10:00

Twijfels over handelen politie bij verwijderen wietplanten uit tuin bejaard echtpaar in Hasselt

Stokken en wat bladeren in de tuin herinneren aan de twee wietplanten die Jan van Raalte (73) in de tuin had staan voor zijn zieke vrouw Jannie (68). De politie haalde de planten maandagochtend weg terwijl het bejaarde echtpaar zelf niet thuis in Hasselt was. Er zijn twijfels over het handelen van de politie. ,,Ik vind het opmerkelijk. De planten staan in de buitenlucht‘’, zegt strafrechtadvocaat Anno Huisman.

 • 20 Augustus 2019 om 10:00

Politie haalt wietplanten Jan en Jannie uit Hasselt weg: β€˜Ze doen iets dat niet mag’

Grote verbazing bij Jan (73) en Jannie (68) van Raalte uit Hasselt. Hun twee wietplanten zijn maandagochtend weggehaald terwijl ze een boodschap aan het doen waren. Agenten haalden de planten weg.

 • 19 Augustus 2019 om 11:29

Geen drankrijders bij controle in Zwartsluis, wel minderjarige drankrijder uit Zwolle gepakt op N50

Bij een alcoholcontrole in Zwartsluis zijn afgelopen nacht geen bekeuringen uitgedeeld. Wijkagent Johan Bouma meldde dat iedereen een P blies.

 • 19 Augustus 2019 om 15:08

Wietplanten Jan en Jannie uit Hasselt verdwenen: β€˜We deden even boodschappen, politie haalde ze weg’

Grote verbazing bij Jan (73) en Jannie (68) van Raalte uit Hasselt. Hun twee wietplanten zijn maandagochtend weggehaald terwijl ze een boodschap aan het doen waren. Agenten haalden de planten weg, zo stelt het paar, dat navraag deed bij de politie.

 • 19 Augustus 2019 om 11:29

Wietplanten Jan en Jannie uit Hasselt plotseling verdwenen: β€˜We deden even boodschappen’

Grote verbazing bij Jan (73) en Jannie (68) van Raalte uit Hasselt. Hun twee wietplanten zijn maandagochtend weggehaald terwijl ze een boodschap aan het doen waren. Ze hebben geen idee of de politie of iemand anders de planten heeft weggehaald.

 • 19 Augustus 2019 om 11:29

Wietplanten Jan en Jannie uit Hasselt plotseling verdwenen: β€˜We deden boodschappen’

Grote verbazing bij Jan (73) en Jannie (68) van Raalte uit Hasselt. Hun twee wietplanten zijn maandagochtend weggehaald terwijl ze een boodschap aan het doen waren. Ze hebben geen idee of de politie of iemand anders de platen heeft weggehaald.

 • 19 Augustus 2019 om 11:29

Opluchting bij Jan (73) uit Hasselt: politie verwijdert twee wietplanten nog niet

De hele zaterdag zit Jan van Raalte (73) te wachten tot de politie twee wietplanten op komt halen. Er komen geen agenten en dus heeft hij de planten om zijn zieke vrouw te helpen nog. Bart Hissink van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC) was in huis aanwezig om hem te steunen.

 • 17 Augustus 2019 om 21:27

Regionale voetbalclubs zijn begonnen met voorbereidingen op het nieuwe seizoen

In de regio zijn de meeste voetbalclubs begonnen met de voorbereidingen op de nieuwe competitie. Sommigen hebben zelfs het eerste oefenpotje al gespeeld, waarbij de enorme nederlaag (10-1) van het Meppeler MSC bij Hoogeveen in het oog sprong.

 • 17 Augustus 2019 om 10:27

Euifeest Hasselt strikt Famke Louise als artiest voor eerste alcoholvrije feestavond

Tieneridool Famke Louise komt optreden op de eerste alcoholvrije feestavond ooit tijdens het Euifeest in Hasselt. Famke Louise staakte in het verleden meerdere optredens omdat ze bier over haar heen kreeg. In Hasselt hoeft ze dus niet bang te zijn voor een bierdouche.

 • 16 Augustus 2019 om 18:51

De twee wietplanten van Jan (73) uit Hasselt moeten weg: β€˜Een ramp voor mijn zieke vrouw’

Naast een moestuintje hebben Jan (73) en Jannie (68) van Raalte in hun tuin in Hasselt twee wietplanten staan. Jan gebruikt de plant om wietolie te maken zodat Jannie minder huidklachten heeft, maar door een anonieme melding dreigt de politie de planten zaterdag weg te halen.

 • 16 Augustus 2019 om 15:46

Genemuiden onthult 'publieke geheimen’

Dacht je alles te weten van Genemuiden? Laat je verrassen. Ook onderhuids en binnenskamers bleven 'publieke geheimen' uit het verleden bewaard. Wil Harms schenkt net koffie in voor haarzelf en de oudste nog inwonende zoon, als een stoet van minstens veertig mensen door haar woning stiefelt. ,,Welkom hoor.’’

 • 14 Augustus 2019 om 14:00

Ook bond Heemschut verzet zich tegen plannen buurtschap Zwartewatersklooster

Erfgoedvereniging bond Heemschut heeft, net als buurtbewoners, een zienswijze ingediend tegen het plan van de provincie om een nieuwe woonkavel te creëren in Zwartewatersklooster.

 • 13 Augustus 2019 om 17:50

Buurt tegen plan voor β€˜landhuis’ in buurtschap Zwartewatersklooster

Inwoners van Zwartewatersklooster zijn tegen de bouw van een nieuw woonhuis in het buurtschap. ,,Het past niet in het landschap”, stelt buurtbewoner Berend Hammer.

 • 13 Augustus 2019 om 06:00

Hasselter basisschool Het Anker voorziet door zonnepanelen in eigen energiebehoefte

Basisschool Het Anker in Hasselt heeft volgens locatieleider Jaap Oudenampsen in de zomervakantie een flinke duurzaamheidsslag gemaakt. Op het dak zijn 56 zonnepanelen gelegd en het schoolgebouw is voorzien van 62 led-lampen.

 • 12 Augustus 2019 om 17:30

Herbouw veerpoort Hasselt nog β€˜een droom’

De herbouw van de Veerpoort in Hasselt laat nog wel even op zich wachten. Arcadis heeft al wel een plan gemaakt en dit najaar worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Maar wanneer de daadwerkelijke replica verrijst is nog de vraag.

 • 10 Augustus 2019 om 08:00

Motorrijder die verongelukte tussen Vollenhove en Zwartsluis is 62-jarige man uit Marknesse

De motorrijder die woensdagavond overleed na een botsing met een personenauto tussen Vollenhove en Zwartsluis, is een 62-jarige man uit Marknesse. Dat meldt de politie.

 • 8 Augustus 2019 om 08:43
❌