[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018de Stentor - Salland e.o.

#HΓ©Scheids: Vallende tackle en oordeel zelf: schwalbe of strafschop?

Ruzie met de bal in Kloosterhaar, een vallende tackle bij Rouveen tegen Swift’64 en een fopduik bij Go Ahead Kampen - Nunspeet. Tenminste, volgens de scheidsrechter. Oordeel zelf.

 • 22 Oktober 2018 om 14:00

Werkgroep maakt haast met nieuwe bedrijfsgrond Heino

Om te voorkomen dat lokale ondernemers moeten uitwijken naar Zwolle, probeert de werkgroep Blankenfoort III zo snel mogelijk nieuwe bedrijfsgrond te realiseren in Heino. Onder het motto: ‘In 2019 de schop de grond in’.

 • 22 Oktober 2018 om 07:00
Gisteren β€” 21 Oktober 2018de Stentor - Salland e.o.

Stoppelcross vaste prik voor Wijhese familie Stoel

De Stoppelcross in Raalte is voor de crossgekke familie Stoel uit Wijhe ieder jaar vaste prik. Alle acht edities waren ze erbij. Gisteren stonden ze met zijn vieren aan de start.

 • 21 Oktober 2018 om 22:52

Maud uit Raalte daagt Femke uit voor duel der zwemdiva's

‘Hey Femke, wie is de echte prinses van de vrije slag? Jij of ik?’ Met die prikkelende woorden wordt topzwemster Femke Heemskerk uitgedaagd door Maud Jonkman (14).

 • 21 Oktober 2018 om 20:14
Ouderde Stentor - Salland e.o.

Omwonenden De Flierefluiter Raalte voelen zich radeloos

Omwonenden van De Flierefluiter hadden hun hoop gevestigd op de gemeenteraad van Raalte. Maar de fractievoorzitters zien geen reden om B en W strenger te controleren bij het toezicht op het speelparadijs.

 • 20 Oktober 2018 om 06:00

Erica van Lente voelt zich thuis in Nedersaksisch taalgebied

,,Het leek net of ik zat te wachten op de eindexamenuitslag‘’, roept Erica van Lente als ze wordt gevraagd of het spannende uren waren toen de raad van Dalfsen zich vanavond boog over haar kandidatuur voor het burgemeesterschap in de Vechtdal-gemeente.

 • 18 Oktober 2018 om 23:19

Raaltenaren swingen met goedmakertje Willeke Alberti

De hele recreatiezaal van woonzorgcentrum De Hartkamp in Raalte zit vol met bewoners en hun mantelzorgers als Willeke Alberti optreedt. Bedoeld als goedmakertje voor de overlast van bouwwerkzaamheden.

 • 18 Oktober 2018 om 21:24

Bewoners Berkendijk Heino hebben schoon genoeg van vernielingen

Bewoners aan de Berkendijk in Heino worden al een jaar geplaagd door regelmatige vernielingen. Deze week was het weer zover, toen de lantaarns van de familie Moezelaar het moesten ontgelden.

 • 18 Oktober 2018 om 14:06

In Heino bepalen de inwoners waar de huizen komen

Nergens in Nederland eerder vertoond, stelt wethouder Wout Wagenmans. Burgers die zelf mogen bepalen op welke locatie in hun dorp huizen gebouwd kunnen worden. Deze vorm van inspraak heeft geleid tot vier voorzetjes in Heino. De gemeente Raalte heeft ze nu voor het inkoppen.

 • 18 Oktober 2018 om 09:19

Treinverkeer hervat tussen Raalte en Wierden

Door een stroomstoring reden er dinsdagmiddag tijdelijk geen treinen tussen Raalte en Wierden.

 • 16 Oktober 2018 om 15:29

Rechter moet ruzie beslechten tussen Raalte en oudijzerboer

Met een juridische procedure zet de gemeente eigenaar Hinnie Haverman van de Sallandse Metaalhandel onder druk om zijn opslagterrein langs het Overijssels Kanaal in Raalte te ontruimen.

 • 16 Oktober 2018 om 16:46

Winnaars Kunstcongres met hun werk Stadhuis Deventer in

Geo Oplaat uit Deventer, Peter Kooij uit Zutphen en Kim Wiggers uit Raalte zijn de winnaars van het Kunstcongres Oost, een regionale kunstwedstrijd van het UWV voor kunstenaars uit Gelderland en Overijssel met een beperking.

 • 16 Oktober 2018 om 16:20

Treinverkeer plat door storing tussen Raalte en Wierden

Door een stroomstoring rijden er dinsdagmiddag geen treinen tussen Raalte en Wierden. De NS meldt dat tegen 16.00 uur de dienstregeling weer volgens het boekje loopt.

 • 16 Oktober 2018 om 15:29

Welke 'vervelende persoon' pleegt toch die 'irritante vernielingen' in Heino?

De politie is in Heino op zoek naar een 'vervelende persoon die steeds simpele maar irritante vernielingen pleegt'. Dat meldt wijkagent Frank de Jonge op Twitter.

 • 16 Oktober 2018 om 11:25

Raalte krijgt als derde in Overijssel eretitel Fairtrade Gemeente

Als derde in Overijssel krijgt Raalte de eretitel Fairtrade Gemeente, vanwege haar inspanningen om eerlijke handel op de wereld te bevorderen. Burgemeester Martijn Dadema neemt de onderscheiding op 1 november feestelijk in ontvangst.

 • 16 Oktober 2018 om 11:10

BurgerBelangen blaast discussie over windmolens nieuw leven in

De gemeente Raalte moet onderzoeken of de bouw van hoge windmolens mogelijk is op industrieterrein De Zegge VII. Dat bepleit althans BurgerBelangen. Een meerderheid in de gemeenteraad heeft daar oren naar, blijkt uit een belronde.

 • 16 Oktober 2018 om 08:45

'Ramptoeristen' smullen bij waterbak van Broekelo

Broekelo kende dit weekend achttien hindernissen. De laatste, de waterbak, was zonder twijfel de grote favoriet. Voor het publiek dan. De meeste pony's dachten er anders over.

 • 15 Oktober 2018 om 16:42

#HΓ©Scheids: Superstiftje in Raalte en keeper pakt oliedomme rode kaart

Een doelman stoot zich tweemaal oliedom aan dezelfde steen en krijgt rood en we zien een vrijetrappenspecialist in Dalfsen, een superstift bij Rohda Raalte en een schitterende duikkopbal uit Hattem.

 • 15 Oktober 2018 om 14:00

#HΓ©Scheids: Oliedomme rode kaart doelman en puike duikkopbal

Een doelman stoot zich tweemaal oliedom aan dezelfde steen en krijgt rood en we zien een vrijetrappenspecialist in Dalfsen, een superstift bij Rohda Raalte en een schitterende duikkopbal uit Hattem.

 • 15 Oktober 2018 om 14:00

HΓ© Scheids! Oliedomme rode kaart doelman en puike duikkopbal

Een doelman stoot zich tweemaal oliedom aan dezelfde steen en krijgt rood en we zien een vrijetrappenspecialist in Dalfsen, een superstift bij Rohda Raalte en een schitterende duikkopbal uit Hattem.

 • 15 Oktober 2018 om 14:00
❌