[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 20 November 2017de Stentor - Veluwe West e.o.

Wonen en zorg in voormalig GGz-kantoor

Aan de Johanniterlaan in Harderwijk wordt woonruimte ontwikkeld voor veertig mensen met een licht verstandelijke beperking van zorgorganisatie 's Heeren Loo. 

 • 20 November 2017 om 20:48

Dief op fiets gezocht in Harderwijk

Een dief heeft maandagmiddag toegeslagen bij een auto aan de Vuldersbrink in Harderwijk.  De auto stond in de parkeergarage. De politie heeft een burgernetmelding verspreid om de dief op te sporen.

 • 20 November 2017 om 17:27

Harderwijkse Annelique (13) wil dat kinderen zich thuis veilig kunnen voelen

Annelique Ganzevles (13) uit Harderwijk maakt zich zorgen over kinderrechten. Ze vroeg minister Hugo de Jonge vanmorgen wat hij gaat doen tegen kindermishandeling. ,,Het is toch vreselijk dat zo veel kinderen in Nederland het slecht hebben thuis?''

 • 20 November 2017 om 12:17

Man (29) opgepakt na trekken stiletto-mes bij ruzie in Harderwijk

Een 29-jarige man uit Harderwijk is vannacht opgepakt nadat hij iemand had bedreigd met een mes. De man was onder invloed van cocaïne en amfetamine.

 • 20 November 2017 om 11:37

Fastfoodfans teleurgesteld na vernietiging vergunning restaurants in Harderwijk

Teleurstelling bij fastfoodfans en bewoners nu de plannen voor het leisurepark Boekhorst in Harderwijk bij de rechter zijn gestrand. De gemeente wacht af. De initiatiefnemers overwegen in hoger beroep te gaan. 

 • 20 November 2017 om 10:34
Gisteren β€” 19 November 2017de Stentor - Veluwe West e.o.

Valerie over haar glaskunst: 'Ik kreeg te horen dat mijn kunst alternatief was'

Valerie Simons kan haar creativiteit kwijt in glaskunst en edelsmeden. Harderwijk heeft haar talent ontdekt en huurt haar weer in voor het maken van een onderscheiding. ,,Ik ga door met mijn eigen stijl.''

 • 19 November 2017 om 18:55

Auto schiet van A28 en eindigt op de kop in de sloot

Een bestuurder is zondagochtend met zijn auto van de A28 bij Horst afgeschoten en via een boom in een sloot tot stilstand gekomen. De auto belandde op de kop in de sloot. 

 • 19 November 2017 om 13:42

Harderwijkse drugsdealer (27) met cocaΓ―ne in zijn onderbroek opgepakt

Politie Ermelo heeft afgelopen nacht op de Oude Nijkerkerweg in Ermelo een cocaïnedealer aangehouden. Het gaat om een 27-jarige man uit Harderwijk, die al eerder was opgepakt voor drugshandel.  De man had pakketjes cocaïne in een sok in zijn onderbroek verstopt. 

 • 19 November 2017 om 09:29

Gedragsregels in stadspark Harderwijk: 'Praten doe ik alleen rustig'

Dak- en thuislozen veroorzaken overlast in het Friesegrachtpark in Harderwijk. In overleg met een aantal van hen zijn nu afspraken gemaakt. Zoals: 'Plassen & poepen doe ik alleen op de plek waar dat is toegestaan'.

 • 19 November 2017 om 07:32
Ouderde Stentor - Veluwe West e.o.

Serie autokraken op de Veluwe, drie verdachten opgepakt

Drie Utrechters zijn afgelopen nacht opgepakt op verdenking van autokraken in Ermelo en Harderwijk. Afgelopen nacht werd vijf keer ingebroken in auto's in deze plaatsen.

 • 18 November 2017 om 12:17

Afspraak daklozen: plassen waar het mag en niet schreeuwen

Dak- en thuislozen veroorzaken overlast in het Friesegrachtpark in Harderwijk. In overleg met een aantal van hen zijn nu afspraken gemaakt. 'Plassen & poepen doe ik alleen op een plek waar dat is toegestaan'. 

 • 18 November 2017 om 06:09

Stadsdienst Harderwijk houdt alleen bus 1 over

En weer verdwijnt een stadsbus uit Harderwijk. Vorig jaar ging lijn 3 er af, per 10 december vervalt ook lijn 2. Daar staat tegenover dat de overblijvende lijn 1 per die datum niet eens in het uur, maar elk half uur door de stad rijdt. 

 • 17 November 2017 om 18:17

Popschool geeft muziekles aan leerlingen Morgen College

Docenten van de Popschool Harderwijk gaan muziekles geven aan de eersteklassers van het Morgen College. Niet alleen aan de Harderwijkse vmbo-leerlingen, maar ook die van de locatie Oriënt in Zeewolde. 

 • 16 November 2017 om 22:13

Eerste zonnepanelen zijn geplaatst: 'Harderwijk in de zon' van start

'Harderwijk in de zon' is definitief van start gegaan. Wethouder Pieter Teeninga plaatste vanmiddag de allereerste zonnepanelen in een reeks van 80 locaties. Daarnaast zijn er nog 170 huishoudens die interesse hebben getoond in maatwerkadvies.

 • 16 November 2017 om 15:56

Nieuwe teamchef voor politieteam Veluwe-West

Politieteam Veluwe-West krijgt een nieuwe teamchef. Lisette Cozijnsen neemt vanaf 1 februari de functie van Bob Joop van der Woude over. Van der Woude heeft de overstap gemaakt naar de eenheid Noord-Nederland. Dit meldt de politie. 

 • 16 November 2017 om 15:55

Wilco Bos lijsttrekker PvdA Harderwijk

Wilco Bos (34) is verkozen tot lijsttrekker en beoogd fractievoorzitter van de PvdA in Harderwijk voor de raadsverkiezingen in maart volgend jaar. De partij heeft nu drie zetels in de raad. Bos stond in 2014 op nummer zes op de lijst. 

 • 16 November 2017 om 10:12

Landstede laat studenten Veiligheid leren in een virtuele wereld

Niet met het hoofd in de boeken, niet wat oefenen op locatie, maar met een bril op de virtuele wereld in. En nog een keer. En nog een keer. Die kans krijgen de studenten van de Veiligheidsacademie Noordwest-Veluwe in Harderwijk. 

 • 16 November 2017 om 06:00

Rechter vernietigt vergunning voor fastfoodrestaurants in Harderwijk

De plannen voor twee fastfoodrestaurants, een klimbos en een tankstation op het terrein aan de Boekhorstlaan in Harderwijk zijn (tijdelijk) gestrand. De rechtbank heeft de door de gemeente verleende vergunning vernietigd. 

 • 15 November 2017 om 18:29

Kerkleiding House of Heroes in Nijkerk dieper door het stof na misbruik

De beweging House of Heroes in Nijkerk stelt na twee recente misbruikschandalen een of meer vertrouwenspersonen aan. De kerkleiding gaat op haar website diep door het stof over de gevolgde koers.

 • 15 November 2017 om 16:08

Keien langs eeuwenoud bastion in Harderwijk

Het zijn ware giganten die de gerestaureerde bastionmuren omringen. Het Harderwijkse verdedigingsbolwerk naast de Dolfinariumbrug is vanochtend aan drie zijden voorzien van keien die bij eerder Boulevardwerk zijn opgegraven. 

 • 15 November 2017 om 14:41
❌