[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019de Stentor - Zwolle e.o.

Harjo uit Zwolle in MAX-programma met Najib Amhali en Johnny de Mol

Harjo Schuite (47) uit Zwolle is één van de zes hoofdrolspelers in het nieuwe televisieprogramma ‘Zorg uit Handen’ van Omroep MAX. Schuite, de laatste zes jaar getroffen door vier herseninfarcten, drie hartinfarcten en een hersenbloeding, ontvangt in het programma mantelzorg van een Bekende Nederlander (BN’er).

 • 19 Augustus 2019 om 19:05

Bruidspaar krijgt standje van gemeente Zwolle voor bruiloft in natuurgebied

Het Zwolse bruidspaar dat in een natuurgebied hun trouwfeest vierde, draait op voor eventuele schade aan de natuur. Dat heeft het stel in 'een stevig gesprek’ met de gemeente Zwolle te horen gekregen. De bruiloft werd gehouden op een landtong in de Noorderkolk aan de rand van de stad. Zonder vergunning.

 • 19 Augustus 2019 om 19:00

Files richting Zwolle door ongevallen op A28 en A50

Op zowel de A28 als de A50 richting Zwolle zijn maandagmiddag files ontstaan door ongevallen. Op de A28 was de vertraging rond 17 uur opgelopen tot drie kwartier. Ook op de A50 tussen Vaassen en Heerde stond het vast door een ongeval.

 • 19 Augustus 2019 om 17:06

Opschudding om glazenwassers in Zwolle: β€˜Nieuwe bedrijfsnaam, alles in orde’

Het zal je gebeuren. Staan er ineens twee onbekende glazenwassers je ramen te lappen, terwijl je daar niet om hebt gevraagd. Meerdere straten in Assendorp en de Pierik in Zwolle stonden maandag in rep en roer om de onbekende schoonmakers. De politie rukte drie keer uit. Uiteindelijk lijkt het te gaan om een misverstand: de ‘vaste’ glazenwasser is overgenomen. ,,Goed dat mensen alert zijn en ons tippen’’, zegt de politie.

 • 19 Augustus 2019 om 16:44

Slag in Arnhem tussen PEC-fans en politie suddert flink na in Zwolle

Freddy Eikelboom (voorzitter supportersclub PEC Zwolle) gaat donderdag naar eigen zeggen aangifte doen tegen minimaal drie agenten die betrokken waren bij de ‘matpartij’ na Vitesse - PEC Zwolle (0-3). Na dat duel afgelopen vrijdag in Arnhem, ontstond ruzie tussen politie en PEC-supporters. Eikelboom raakte daarbij gewond, zijn 18-jarige zoon werd opgepakt.

 • 19 Augustus 2019 om 16:34

Anass Achahbar (ex-PEC Zwolle) duikt op bij FC Dordrecht

Anass Achahbar is op proef bij FC Dordrecht. De aanvaller kwam eerder deze zomer nog een contractontbinding met PEC Zwolle overeen.

 • 19 Augustus 2019 om 15:19

Geen drankrijders bij controle in Zwartsluis, wel minderjarige drankrijder uit Zwolle gepakt op N50

Bij een alcoholcontrole in Zwartsluis zijn afgelopen nacht geen bekeuringen uitgedeeld. Wijkagent Johan Bouma meldde dat iedereen een P blies.

 • 19 Augustus 2019 om 15:08

Populieren langs Industrieweg Zwolle uit voorzorg plat

De komende dagen laat de gemeente Zwolle negen populieren kappen langs het fietspad van de Industrieweg in Zwolle, ter hoogte van het Deltion College. Ze zijn ‘op‘ en vormen een gevaar voor het (fiets)verkeer, aldus de gemeente. Er kunnen takken uitvallen en bij storm kunnen de bomen zelfs omwaaien.

 • 19 Augustus 2019 om 15:02

Geen uitstraling, geen stootkracht en geen punten voor PEC Zwolle

Het seizoen is amper begonnen of PEC Zwolle, dat op het punt staat Mustafa Saymak (26) terug te halen, heeft al een groot probleem: de hekkensluiter boezemt nog op geen enkele manier angst in. Een analyse.

 • 19 Augustus 2019 om 15:00

Nieuwe naam voor basketbalkampioen uit Zwolle: Landstede Hammers

Landstede Basketbal gaat met ingang van seizoen 2019-2020 verder als Landstede Hammers. De nieuwe naam is volgens bestuurslid en zegsman Hajo Bijleveld (tevens oud-voorzitter) gevolg van een breed gedragen wens binnen de club die afgelopen seizoen Nederlands kampioen werd bij de mannen.

 • 19 Augustus 2019 om 14:21

Turkse buurtsuper in Holtenbroek groeit uit tot multicultureel warenhuis

Halal vlees, tapas, fruit, brood en héél veel internationale producten. Erdem Market, de Turkse winkel in de Zwolse wijk Holtenbroek, is in mum van tijd uitgegroeid tot multicultureel warenhuis. Ze gaan nu uitbreiden.

 • 19 Augustus 2019 om 11:30

VVD Zwolle: stel vaccinatie verplicht bij kinderopvang

Ouders die gebruik willen maken van de Zwolse kinderopvang moeten hun zoon of dochter voortaan eerst laten vaccineren. Dat vindt de VVD Zwolle. In schriftelijke vragen aan Burgemeester en Wethouders dringt de VVD aan op een actieplan. Ook voor meer voorlichting.

 • 19 Augustus 2019 om 09:27

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle: stadions voldoen aan de eisen. Dus: β€˜Geen extra controles’

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle zien geen reden om extra controles uit te voeren aan hun stadions, ondanks het instorten van een deel van het dak bij collega-voetbalclub AZ in Alkmaar onlangs.

 • 19 Augustus 2019 om 08:00

Snacks, salades, smoothies en de liefde: gekkenhuis bij Van Dijk schoolboeken, maar β€˜alles ligt op schema’

In Zuid-Nederland beginnen vandaag de scholen weer. Volgende week volgen de noordelijke provincies: miljoenen schoolboeken moeten nu de deur uit. Het is een gekkenhuis bij Van Dijk Educatie in Kampen. Maar dankzij meer loon, snacks én de liefde verloopt alles volgens schema.

 • 19 Augustus 2019 om 06:00

Het is een gekkenhuis bij Van Dijk schoolboeken maar dankzij extra loon, snacks Γ©n de liefde verloopt alles volgens schema

In Zuid-Nederland beginnen vandaag de scholen weer. Volgende week volgen de noordelijke provincies: miljoenen schoolboeken moeten nu de deur uit. Het is een gekkenhuis bij Van Dijk Educatie in Kampen. Maar dankzij meer loon, snacks én de liefde verloopt alles volgens schema.

 • 19 Augustus 2019 om 06:00
Gisteren β€” 18 Augustus 2019de Stentor - Zwolle e.o.

Mustafa Saymak op de weg terug naar PEC Zwolle

PEC Zwolle staat op het punt om Mustafa Saymak na een jaar weer in de armen te sluiten. De clubleiding is met het Turkse Rizespor rond over een transfersom en met de 26-jarige middenvelder zelf over een contract voor drie jaar.

 • 18 Augustus 2019 om 22:30

PEC-supporters die werden opgepakt na matpartij in Arnhem weer vrij

De twee verdachten die na afloop van de wedstrijd Vitesse-PEC Zwolle vrijdag agenten zouden hebben mishandeld in het Arnhemse stadion GelreDome, zijn zaterdagavond weer op vrije voeten gesteld. Zij blijven nog wel verdachten. Bij de ongeregeldheden werden twee agenten geslagen en geschopt.

 • 18 Augustus 2019 om 16:07

No Surrender-kopstuk BilkoΓ§ uit Zwolle over rechtszaak: β€˜Dat wordt vrijspraak. Ik trap geen zielige jongens in elkaar’

No Surrender-kopstuk Ayhan Bilkoç (51) uit Zwolle staat dinsdag voor de rechter in Assen op verdenking van diefstal met geweld en afpersing in vereniging; hij zou als security- en incassoman van de motorclub in Emmen meerdere afvallige clubleden geld en goederen afhandig hebben gemaakt. De Zwollenaar ontkent. ,,Ik trap geen zielige jongens in elkaar.''

 • 18 Augustus 2019 om 15:19

No Surrender-kopstuk BilkoΓ§ uit Zwolle maakt zich geen zorgen: β€˜Dat wordt vrijspraak. Ik trap geen zielige jongens in elkaar’

No Surrender-kopstuk Ayhan Bilkoç (51) uit Zwolle staat dinsdag (20 augustus) voor de rechter in Assen op verdenking van diefstal met geweld en afpersing in vereniging; hij zou als security- en incassoman van de motorclub in Emmen meerdere afvallige clubleden geld en goederen afhandig hebben gemaakt. De Zwollenaar ontkent. ,,Ik trap geen zielige jongens in elkaar.''

 • 18 Augustus 2019 om 15:19

Zwollenaar Ehizibue verliest, maar maakt β€˜grote indruk’ bij debuut voor FC KΓΆln

Kingsley Ehizibue is officieel Bundesligaspeler. De voormalige PEC-speler speelde zaterdag de hele wedstrijd voor 1. FC Köln, imponeerde daarbij ook maar kon een nederlaag tegen VfL Wolfsburg en de trefzekere Wout Weghorst niet voorkomen (2-1).

 • 18 Augustus 2019 om 14:59
❌