[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018de Stentor - Zwolle e.o.

Meisje (16) al urenlang vermist in Zwolle

Een 16-jarig meisje uit Zwolle wordt sinds het einde van de middag vermist. Volgens een Burgernet-melding is ze voor het laatst gezien in het centrum van de stad.

 • 22 Oktober 2018 om 19:58

Goud tijdens wereldbeker Parijs verrast niemand, behalve Kirsten Wild zelf

Niemand lijkt meer op te kijken van een gouden medaille voor Kirsten Wild. De krachtpatser uit Zwolle was zondag tijdens de wereldbekerwedstrijd in Saint-Quentin-en-Yvelines bij Parijs weer eens de beste op het omnium, maar was zelf eigenlijk wel verrast.

 • 22 Oktober 2018 om 19:46

Opnieuw Zwolse actie tegen Zwarte Piet, organisator intocht mengt zich niet in discussie

Actiegroep Theater voor Iedereen gaat opnieuw actie voeren tegen de komst van Zwarte Piet naar Zwolle. De groep roept op om een protestbrief te delen met de burgemeester, wethouders en anderen betrokkenen bij de sinterklaasintocht.

 • 22 Oktober 2018 om 17:08

Hongerige Italiaan Scamacca kan β€˜vloek van De Kuip’ niet doorbreken

Gianluca Scamacca hoort het vaker, die vergelijking met Zlatan Ibrahimovic. De woorden die zelfs PEC Zwolle-trainer John van ‘t Schip soms bezigt vanwege zijn imposante en mondige voorkomen, strelen de spits.

 • 22 Oktober 2018 om 16:20

Captain Van Polen voorlopig buitenspel bij PEC Zwolle

PEC Zwolle moet het de komende weken stellen zonder Bram van Polen. De aanvoerder blesseerde zich zaterdag aan het eind van de afsluitende training voor het duel met Feyenoord aan zijn knie.

 • 22 Oktober 2018 om 16:09

Opnieuw protest tegen Zwarte Piet in Zwolle

Actiegroep Theater voor Iedereen gaat opnieuw actie voeren tegen de komst van Zwarte Piet naar Zwolle. De groep roept op om een brief te delen met de burgemeester, wethouders, raadsleden en anderen die betrokken zijn bij de sinterklaasintocht. ‘Anno 2018 is Zwarte Piet onacceptabel! Help mee de gemeente een tegengeluid kenbaar te maken.’

 • 22 Oktober 2018 om 14:29

Zwolle zet streep door uitbreiding huisinspectie bij ouderen

Het project om huizen van Zwolse ouderen te inspecteren en de bewoners te adviseren hoe ze langer thuis kunnen blijven wonen, krijgt geen vervolg buiten de wijk Aa-landen. Vanwege de tekorten in de zorg, gaat er voorlopig een streep door dit voornemen.

 • 22 Oktober 2018 om 15:58

Opnieuw Zwartepietenprotest in Zwolle

Actiegroep Theater voor Iedereen gaat opnieuw protest voeren tegen de komst van Zwarte Piet naar Zwolle. De groep roept op om een brief te delen met de burgemeester, wethouders, raadsleden en anderen die betrokken zijn bij de sinterklaasintocht. ‘Anno 2018 is Zwarte Piet onacceptabel! Help mee de gemeente een tegengeluid kenbaar te maken.’

 • 22 Oktober 2018 om 14:29

#HΓ©Scheids: Vallende tackle en oordeel zelf: schwalbe of strafschop?

Ruzie met de bal in Kloosterhaar, een vallende tackle bij Rouveen tegen Swift’64 en een fopduik bij Go Ahead Kampen - Nunspeet. Tenminste, volgens de scheidsrechter. Oordeel zelf.

 • 22 Oktober 2018 om 14:00

Verdachte van dood Hattemse DwoΓ«ny op wachtlijst bij Pieter Baan Centrum

Loetje K. (51), de man die ervan wordt verdacht op brute wijze zijn vriendin Dwoëny van den Brink uit Hattem te hebben doodgestoken, wordt pas volgende maand onderzocht in het Pieter Baan Centrum. De wachtlijst voor die instelling is zo groot dat de rechtszaak flinke vertraging oploopt.

 • 22 Oktober 2018 om 13:58

Verdachte dood DwoΓ«ny van den Brink volgende maand naar Pieter Baan Centrum

Loetje K. (51), de man die ervan wordt verdacht op brute wijze zijn vriendin Dwoëny van den Brink uit Hattem te hebben doodgestoken, wordt pas volgende maand onderzocht in het Pieter Baan Centrum. De wachtlijst voor die instelling is zo groot dat de rechtszaak flinke vertraging oploopt.

 • 22 Oktober 2018 om 13:58

Overal kunst in het hele stroomgebied van de IJssel pas in 2020

Om er de tweede editie van te maken die de organisatie voor ogen heeft, is gekozen om de IJsselbiënnale niet in 2019, maar een jaartje later te houden. De ambities liegen er niet om: editie twee moet groter en drukker bezocht worden dan 2017.

 • 22 Oktober 2018 om 12:08

Zwolse woonwagendeskundige: β€˜Protesten woonwagenbewoners nemen toe’

Overal in het land protesteren woonwagenbewoners tegen het tekort aan standplaatsen. Zelfstandig woonwagenadviseur Bram van Duinen uit de Overijsselse hoofdstad juicht dat toe. ,,Anders blijft het akkoord om naar behoefte standplaatsen te creëren, een papieren akkoord dat in de lade verdwijnt.’’

 • 22 Oktober 2018 om 06:00

Indoor skatebaan Zwolle kan eindelijk (deels) open

Bloed, zweet en tranen. En een hoop doorzettingsvermogen. Na drie jaar van praten en geld bij elkaar schrapen kan de nieuwe indoor skatebaan in Zwolle vanaf vandaag (gedeeltelijk) open.

 • 22 Oktober 2018 om 06:00
Gisteren β€” 21 Oktober 2018de Stentor - Zwolle e.o.

Gemist? Lichaam gevonden in tuin in Swifterbant en Tikkiefraude in Meppel

Ben je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit Oost-Nederland te volgen vandaag? Dit was het nieuws van zondag 21 oktober.

 • 21 Oktober 2018 om 21:59

Zwolse derby ontvlamde door rumoer rond scorebord

Bestuursleden van Zwolsche Boys en ZAC komen maandagavond bijeen om te overleggen hoe ze schermutselingen als die van afgelopen zaterdag kunnen voorkomen. Supporters van beide voetbalverenigingen kwamen tijdens het onderlinge duel tegenover elkaar te staan. Bestuursleden wisten samen met de spelers een massale vechtpartij net te voorkomen. Het duel ontvlamde nadat de stekker uit het scorebord werd getrokken.

 • 21 Oktober 2018 om 20:39

Zwolse derby ontvlamde door vernieling van scorebord

Bestuursleden van Zwolsche Boys en ZAC komen maandagavond bijeen om te overleggen hoe ze schermutselingen als die van afgelopen zaterdag kunnen voorkomen. Supporters van beide voetbalverenigingen kwamen tijdens het onderlinge duel tegenover elkaar te staan. Bestuursleden wisten samen met de spelers een massale vechtpartij net te voorkomen. Het duel ontvlamde door de vernieling van het scorebord.

 • 21 Oktober 2018 om 20:39

Van 't Schip baalt van eerste helft PEC Zwolle: Feyenoord ruikt bloed als je angst hebt

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip baalde van de start van zijn ploeg in De Kuip, waardoor het ondanks een sterke tweede helft met 3-0 ten onder ging. ,,Ik miste aan het begin de overtuiging en brutaliteit.”

 • 21 Oktober 2018 om 17:37

Schaduwspits Van Duinen: Eerste helft overvleugeld, na rust gewoon beter dan Feyenoord

Mike van Duinen baalde na de 3-0 nederlaag tegen Feyenoord vooral van de tweede helft, waarin PEC Zwolle ondanks een overwicht en tal van kansen niet tot scoren kwam. ,,Als de 2-1 valt, wil ik het nog wel zien.”

 • 21 Oktober 2018 om 17:19

Jumping Zwolle komt volgend jaar terug naar de IJsselhallen

Het internationaal springconcours Jumping Zwolle krijgt een vervolg. ,,Voor 2019 hebben we 17 tot en met 20 oktober inmiddels vastgelegd bij de IJsselhallen‘’, zegt Emmy Poppelaars van de organisatie.

 • 21 Oktober 2018 om 17:00
❌