[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 November 2017RTL Opmerkelijk

Zeldzame foto van revolverheld Billy the Kid opgedoken

Een Amerikaanse man heeft op een rommelmarkt voor slechts 10 dollar de deal van z'n leven gesloten. Hij kocht voor dat bedrag een oude foto van de beroemde Amerikaanse revolverheld Billy the Kid en de man die hem in 1881 zou doden, sherrif Pat Garrett.

Met zijn nieuwe prothese rent footballer Zach iedereen eruit

Dat zijn voet werd geamputeerd toen hij een baby was, weerhield de Zach Patterson er niet van om American Football te spelen. Maar hij brak prothese na prothese. Nu is er eindelijk een oplossing. Een kostbare oplossing.

Gisteren โ€” 19 November 2017RTL Opmerkelijk

Bejaard echtpaar ruimt op, apparaten uit 1956 te koop

Het Britse echtpaar Sydney (83) en Rachel (81) Saunders wil ruimte maken in hun huis. Daarom zetten ze al hun huishoudelijke apparaten die ze niet meer gebruiken te koop. De spullen zijn meer dan 50 jaar oud, maar werken nog altijd. "Het zou eeuwig zonde zijn als ze naar het grof afval zouden gaan", zegt Sydney.

Wereldtitelgevecht boksen al na zeven seconden voorbij

Heb je vijftig of honderd euro neergelegd om het boksgevecht om de wereldtitel bij te wonen en ben je er eens goed voor gaan zitten, is het titelgevecht alweer voorbij na nog geen tien seconden.

OuderRTL Opmerkelijk

Man schiet per ongeluk zichzelf en zijn vrouw neer tijdens wapendiscussie

Tijdens een wapendiscussie heeft een Amerikaan per ongeluk zichzelf en zijn vrouw verwond met een pistool. De 81-jarige man wilde zijn wapen tonen aan een andere kerkganger, maar hij was vergeten dat het wapen geladen was.

Protest tegen 'promotietoer suikerdrank' door kersttrucks Coca-Cola

Britse gezondheidsorganisaties zijn in opstand gekomen tegen de vrolijk verlichte kersttrucks van Coca-Cola die de komende weken door Groot-Brittannië rijden.

Go Ahead na kusincident met steward: 'We juichen liefde in stadion toe'

De clubleiding van Go Ahead Eagles heeft snel gereageerd op de commotie die na de verloren thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (0-3) op social media ontstond.

Amerikaanse marine in verlegenheid door luchttekening van penis

De een vindt het aanstootgevend, de ander ziet er wel de lol van in. De Amerikaanse marine is in ieder geval minder blij met een actie van één hun piloten. Die tekende gisteren een enorme penis in de lucht.

'Hondeneigenaar heeft minder kans op hart- en vaatziekte'

Onvoorwaardelijke liefde, gezelligheid en een veilig gevoel. Voor veel mensen al genoeg reden om een hond te nemen, maar Zweedse onderzoekers doen er nog een schepje bovenop. Hondenbezitters hebben volgens hen minder kans op hart- en vaatziekten en leven vaak langer.

Dimitri eet 2,5 kilo Nutella per week: 'Het gaat zelfs door de nasi'

De 32-jarige Dimitri is misschien wel de grootste Nutellafan ter wereld. Hij werkt in zijn eentje per week zo'n 2,5 kilo van het spul naar binnen. "Spaghetti met Nutellasaus, nasi Nutella goreng, maar meestal eet ik het op brood of op een pannenkoek."

Video: Atlas-robot maakt nu ook achterwaartse salto's

Robot Atlas kan nu hoge sprongen maken en backflips doen.

Vrouw die werd ontslagen na middelvinger voor Trump haalt ton op

Een inzamelingsacties voor de vrouw die haar middelvinger opstak naar Trump en vervolgens werd ontslagen, heeft ruim 100.000 dollar (85.000 euro) opgeleverd.

Auto vliegt in brand tijdens eerste rijles op snelweg

De bestuurder van een lesauto die vanochtend in brand vloog op de A15, reed pas voor de eerste keer op de snelweg. "En dan zo eindigen. Niet leuk", schrijft wijkagent Fons Spee op Instagram.

Aanhanger met 42 lijken strandt op snelweg

Een aanhanger met daarin 42 stoffelijke resten is door pech gestrand op een snelweg in Zuid-Afrika. De aanhanger verloor een wiel ten zuiden van de plaats Braamfontein, waarna de weg een tijdlang werd afgesloten.

Noord-Korea: doodstraf voor Trump om bespotten Kim Jong-un

De Amerikaanse president Donald Trump moet volgens de Noord-Koreaanse staatskrant de doodstraf krijgen voor het bespotten van leider Kim Jong-un. Dat schrijft de officiële staatskrant Rodong Sinmun in een commentaar.

Britse filmmaker vermist na zoektocht verborgen stam Papoea-Nieuw-Guinea

De Britse documentairemaker Benedict Allen is vermist op Papoea-Nieuw-Guinea. Voor een documentaire was hij op zoek naar de Yaifo-stam. Zondag zou hij terugkeren, maar er is niets meer van Allen vernomen. Inmiddels wordt met een helikopter naar hem gezocht.

Britse toerist krijgt geld na uitzetting om Boeddha-tattoo

Een vrouw die Sri Lanka was uitgezet omdat ze een tatoeage had van Boeddha heeft een schadevergoeding gekregen. De Britse zat in april 2014 vier dagen vast onder nare omstandigheden voordat ze het land uit moest.

Op hol geslagen kerkklok houdt mensen in Dronten uren wakker

Inwoners van Dronten werden vannacht enkele uren uit hun slaap gehouden door een op hol geslagen kerkklok. De bel in de Ludgerustoren was spontaan gaan luiden en kon in eerste instantie niet tot stilte worden gebracht

Surfende arts overleeft aanval haai: 'ik sloeg hem in het gezicht'

Een Britse arts heeft een haai van zich afgeslagen die hem aanviel tijdens het surfen. "Ik zag de kop van haai uit het water komen, met zijn tanden, en ik sloeg hem in het gezicht.''

Video: speler scoort touchdown uren na overlijden van zijn zoon

Een indrukwekkend moment in de American footballwedstrijd tussen de 49-ers en de Giants. Marquise Goodwin scoort slechts uren nadat hij en zijn vrouw hun te vroeg geboren zoon hebben verloren, een touchdown. De geëmotioneerde Goodwin rent over de achterlijn en blaast een kus richting de hemel.

โŒ