[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 15 Augustus 2018RTL Opmerkelijk

Joyrider (14) maakt ritje in mama's auto: moeder woedend

Een 14-jarige jongen uit Tilburg is vannacht opgepakt terwijl hij een ritje maakte in de auto van zijn moeder. Hij was een rondje gaan rijden met een 19-jarige vriend. Zijn moeder wist echter van niets.

Zeer oude kaas gevonden in graftombe

Wetenschappers hebben vermoedelijk de oudste kaas ter wereld gevonden in een Egyptische tombe uit de dertiende eeuw voor Christus. Het praalgraf van Ptahmes, duizenden jaren geleden burgemeester van Memphis, werd al in 1885 opgegraven maar verdween door zandstormen weer onder de grond. De herontdekking volgde in 2010.

'Romantische' voorgevel Sexmuseum kan niet door de beugel

Het Sexmuseum in Amsterdam moet een beetje minder sexy worden. Achter de ramen op de eerste en tweede verdieping moet een afbeelding van een schilderij van 'een romantische vrouw' weggehaald worden.

Dochter ziet gestolen portret van moeder aan de muur hangen in kroeg

Ze dachten dat ze het nooit weer zouden zien: een gestolen schilderij van hun moeder in haar tienerjaren. Tot ze een drankje gingen drinken in een lokale bar. Daar hing het portret gewoon aan de muur.

OuderRTL Opmerkelijk

2 miljoen kilo kaas in vlammen opgegaan

Slecht nieuws voor liefhebbers van Spaanse kaas: door een brand in een kaasmakerij in Agurain in Spaans Baskenland is vandaag 2 miljoen kilo kaas verloren gegaan. De krant El País meldt dat er geen gewonden zijn gevallen.

Twee miljoen kilo kaas in vlammen opgegaan

Slecht nieuws voor liefhebbers van Spaanse kaas: door een brand in een kaasmakerij in Agurain in Spaans Baskenland is vandaag 2 miljoen kilo kaas verloren gegaan. De krant El País meldt dat er geen gewonden zijn gevallen.

Dieven stelen voor 950.000 euro aan Red Bull

Uit een opslagplaats in het West-Vlaamse Menen is voor ruim 950.000 euro aan blikjes Red Bull gestolen. Volgens de Belgische justitie hadden de daders elf vrachtwagens nodig om de buit te vervoeren.

Bouwvakker verwoest gloednieuwe huizen omdat hij niet betaald krijgt

Een boze bouwvakker heeft met een graafmachine vijf nieuwe huizen zwaar beschadigd. Dat gebeurde in het Britse Buntingford.

Catherine (100) gaat al 80 jaar naar dezelfde kermis: 'Ik kom hier voor mijn vrienden'

Als een popster wordt de Amerikaanse Catherine Krause (100) het kermisterrein opgereden. Ze gaat al 80 jaar lang ieder jaar naar dezelfde kermis om haar vrienden te zien. Dit jaar was het even spannend of haar gezondheid het toeliet.

Politie moet vrouwen redden van opblaas-unicorn

Benarde momenten voor een groepje vrouwen in de Amerikaanse staat Minnesota. Ze kwamen met hun opblaasbare unicorn vast te zitten op een meer. Gelukkig kwamen er net agenten langs.

Rouwende orka laat na 17 dagen haar dode jong eindelijk los

Orka Tahlequah, die al meer dan twee weken in de Stille Oceaan zwom met haar dode jong op haar neus, heeft het kalf eindelijk losgelaten. Onderzoekers maakten zich ernstig zorgen over het lange rouwproces de orka, maar Tahlequah zwemt inmiddels weer met de rest van haar groep rond.

Politie redt man van lastige baby-eekhoorn

Politieagenten in het Duitse Karlsruhe moesten gisteren uitrukken voor een wel heel bijzondere noodsituatie: een man werd achtervolgd door een eekhoornbaby.

Overleden Britse man lag een jaar lang in zijn tent

Een Britse man heeft na zijn dood vermoedelijk een jaar lang onopgemerkt in een tent gelegen in Groot-Brittannië. De politie weet niet zeker wie de man is, maar er is wel een rijbewijs gevonden aan de kant van de weg.

Nederlandse vrouw op de vuist met andere toerist om beste selfieplek bij Trevi-fontein

Stel je hebt een perfecte spot gevonden voor een selfie bij een van de grootste trekpleisters van Rome, maar een andere toerist heeft exact dezelfde plek op het oog. Wat doe je dan? Woensdagavond ontaardde dit gegeven in een gevecht tussen maar liefst acht personen.

Rouwende orka zwemt al 2 weken rond met dood jong, onderzoekers maken zich zorgen

Het is een treurig gezicht: al 17 dagen zwemt een orka in de Stille Oceaan rond met haar jong, die vlak na de geboorte overleed. Onderzoekers maken zich inmiddels ernstige zorgen om de gezondheid van de moederorka.

Vader rouwt dertig jaar bij het verkeerde graf: 'Ik was verbijsterd'

Maar liefst dertig jaar bezoekt George Salt uit Manchester trouw het graf van zijn overleden dochter. Bij zijn laatste bezoek zag hij echter dat de grafsteen opeens was verdwenen.

Roofvogel verliest trouwringen Tom en Maaike

De mooiste dag uit het leven van Tom en Maaike verliep niet helemaal als gepland. Het stel trad gistermiddag in het huwelijksbootje zonder hun trouwringen. Een roofvogel die hen de gouden ringen zou brengen, had ze ergens boven Wijk bij Duurstede verloren.

Inwoner Ommen schrikt van olifant in tuin

Een inwoner van Ommen (Overijssel) wist gistermiddag niet wat hij zag. In zijn tuin stond een olifant die zich te goed deed aan de peren uit zijn perenboom. De man belde de politie en zwoer dat hij geen grap uithaalde.

Geschrokken inwoner Ommen ziet olifant in tuin

Een inwoner van Ommen (Overijssel) wist gistermiddag niet wat hij zag. In zijn tuin stond een olifant die zich te goed deed aan de peren uit zijn perenboom. De man belde de politie en zwoer dat hij geen grap uithaalde.

Bijbelgroep van 25 man bezet Airbnb-appartement en weigert te vertrekken

Het is de nachtmerrie voor iedereen die weleens via Airbnb zijn huis verhuurt: een groep van 25 man die plots in je huis staat en weigert te vertrekken. Het overkwam de Amerikaan Ben en zijn vriendin Mary.

โŒ