[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 20 Maart 2018RTL Opmerkelijk

FBI zoekt mysterieuze goudschat in bos Pennsylvania

Onderzoekers van de FBI hebben graafwerkzaamheden verricht in een bos waar schatzoekers en hobbyarcheologen al tientallen jaren zoeken naar een verdwenen goudschat uit de Amerikaanse Burgeroorlog. De zoektocht heeft - ook nu weer - nergens toe geleid.

Gisteren β€” 19 Maart 2018RTL Opmerkelijk

Huis verandert in kunstwerk door koud weer

De combinatie van kou, wind en hoge golven maakt van een huis aan de Deense kust een waar ijskunstwerk.

Lee wint twee ton, maar loopt twee miljoen mis

Lee deed mee aan Miljoenenjacht. Hij won ruim twee ton, maar hij zal toch nog wel eens terugdenken aan de 2 miljoen die hij ook had kunnen hebben.

OuderRTL Opmerkelijk

Jonge bestuurder drinkt 5,5 keer te veel en crasht

Een man van 18 dronk dit weekeinde niet een beetje, maar veel te veel alcohol. Zaterdagnacht rond 3 uur crashte hij op de Goirlseweg in Tilburg en daarbij raakten zowel hij als de twee mensen die bij hem in de auto zaten gewond.

OnderzeeΓ«r breekt door dikke laag ijs

Britse en Amerikaanse onderzeeboten oefenen in de Noordelijke IJszee. Daar ligt natuurlijk een dikke laag ijs, maar daar laten deze boten zich niet door tegenhouden.

OnderzeeΓ«r breekt door metersdik ijs

Britse en Amerikaanse onderzeeboten oefenen in de Noordelijke IJszee. Daar ligt natuurlijk een dikke laag ijs, maar daar laten deze boten zich niet door tegenhouden.

Politie haalt inbreker van toilet

Een man in Alkmaar werd vanochtend rond kwart voor zes wakker van gestommel in zijn huis. Hij ontdekte dat een raam was vernield en kwam er tot zijn schrik achter dat zich iemand op het toilet bevond.

Golfer zonder handen slaat hole-in-one

Brandon Canesi is geboren zonder handen. Dat hij ondanks zijn handicap goed kan golfen, bewijst hij met deze hole-in-one.

Terrasjesweer: vandaag 13 jaar geleden was het 21 graden

Vandaag halen we onze winterjassen weer tevoorschijn: hoe anders was dat in 2005. Het was de warmste 16 maart ooit, met temperaturen rond de 21 graden. Terrassenweer dus.

Goudvisliefhebber Rob: 'Wist niet dat het kwaad kon'

Zelfverklaard 'goudvisliefhebber' Rob Garritsen uit Arnhem heeft zich behoorlijk in de nesten gewerkt met zijn poging om de Sint Jansbeek in het centrum op te vrolijken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wil dat hij alle goudvissen zo snel mogelijk uit de beek haalt.

Komt een agent bij de tandarts... Inbreker betrapt

Politieagent ben je altijd. Ook in je vrije tijd en zelfs als je door de tandarts onder handen wordt genomen. Daar had een inbreker in Duisland alleen geen rekening mee gehouden.

Man moet uitgezette goudvissen laten vangen

Een man uit Arnhem moet alle goudvissen die hij in januari heeft losgelaten in de Sint Jansbeek in die stad, weer (laten) vangen.

'La Mafia' mag niet als Europees merk: schokkend en beledigend

De Spaanse restaurantketen 'La Mafia se sienta a la mesa' mag geen Europees merkrecht op die naam claimen. De naam kan 'iedereen met een gemiddelde gevoeligheids- en tolerantiedrempel' schokken of beledigen, oordeelde het Gerecht van de EU vandaag na een klacht van Italië.

Onbekende jongen op de foto blijkt huidige man

Stel je voor: je bent al jaren getrouwd en bladert door een fotoalbum van je partner. Je bekijkt een foto van je geliefde uit een vroegere periode, toen jullie elkaar nog niet kenden, en ziet daar opeens jezelf op de achtergrond...

Politie valt binnen bij 'bitcoinfabriek' in Rijen

In het Brabantse Rijen is een man opgepakt op verdenking van het illegaal aftappen van stroom voor het minen van cryptovaluta.

Record: man zwemt 61 meter onder ijs

61 meter zwemmen onder ijskoud water, zonder een beschermend pak. De Oekraïense Gutsulyak zette er een nieuw record mee. Tijdens de recordpoging was er een speciale geul gemaakt voor een touw waar de man aan vast zat. Want zo'n ijsduik is niet geheel zonder risico.

Nieuw record: man zwemt 61 meter onder ijs

61 meter zwemmen onder ijskoud water, zonder een beschermend pak. De Oekraïense Gutsulyak zette er een nieuw record mee. Tijdens de recordpoging was er een speciale geul gemaakt voor een touw waar de man aan vast zat. Want zo'n ijsduik is niet geheel zonder risico.

Hond stikt in bagagerek van vliegtuig, luchtvaartmaatschappij zegt sorry

Een tragedie op een vlucht van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines. Een hond overleed tijdens de vlucht. Het dier zat in het bagagerek van het vliegtuig.

Ingevroren ijsvogel naar Rotterdams museum

Al veel mensen kennen de foto, maar wie de ijsvogel die bevroren zit in het ijs in het echt wil bekijken, kan naar het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Directeur Kees Moeliker noemt de 'ijsvogel-in-ijs' op Twitter een prachtaanwinst.

Doorrijder aangevallen met hamer

Een man in het Amerikaanse Miami maakt het behoorlijk bont in het verkeer. Op beelden is te zien hoe de brokkenpiloot probeert te ontsnappen na een ongeluk. Omstanders proberen de 25-jarige bestuurder te stoppen.

❌