[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 September 2017RTL Opmerkelijk

Reuzenkrokodil doodgeschoten in AustraliΓ«

De Australische politie is een onderzoek begonnen naar de dood van een ruim 5 meter lange krokodil. Het dier zou zijn doodgeschoten.

Man die bevel politie negeerde en werd doodgeschoten was doof

Een dove man die een bevel van een agent niet kon horen en dus negeerde, is doodgeschoten. Buren van de man in de Amerikaanse stad Oklahoma City waren te laat om te helpen.

Student kampeert 11 dagen voor winkel nieuwste iPhone, 'voor mijn moeder'

Een Australische student heeft 11 dagen gekampeerd voor de Apple Store om als eerste de vandaag uitgebrachte iPhone 8 te kunnen kopen. En dat terwijl hij de telefoon niet eens zelf gaat gebruiken.

Lekker knus: een bed voor twee aan boord van Qatar Airways

Geen stoelleuning die amper naar achter kan of weinig beenruimte, wie van Londen naar Doha vliegt met Qatar Airways kan nu een Qsuite boeken: een soort privécabine mét tweepersoonsbed.

Overleden man die bevel politie negeert blijkt doof

Een dove man die een bevel van een agent niet kon horen en dus negeerde, is doodgeschoten. Buren van de man in de Amerikaanse stad Oklahoma City waren te laat om te helpen.

Trump vergist zich en prijst niet-bestaand land 'Nambia'

Zambia, Namibië of Gambia? De Amerikaanse president Donald Trump heeft het onbekende 'Nambia' uitbundig geprezen tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties. Dat leidde tot veel verwarring, omdat het land niet bestaat.

OuderRTL Opmerkelijk

Netflix verwijdert aflevering Maja de Bij om tekening penis

De aflevering van Maja de Bij waarin een tekening van een penis te zien was, is verwijderd door Netflix.

'Geluksgetallen' brengen na 30 jaar eindelijk loterijgeluk

Een Amerikaanse vrouw die al 30 jaar lang met dezelfde getallen meedoet aan de Powerball-loterij, heeft eindelijk een grote prijs gewonnen. De 67-jarige vrouw won een jackpot van 133 miljoen dollar, omgerekend zo'n 112 miljoen euro.

Vrouw bevalt op de A10: 'Ouders en jongetje maken het goed'

Babynieuws op een afrit van de A10 in Amsterdam. Afgelopen nacht is daar een jongetje geboren, meldt de politie op Twitter. "Van harte en veel geluk!" Opvallend genoeg waren de ouders eerder bij een ziekenhuis weggestuurd. Er was daar geen plek.

Tilburgse vrouw aangehouden voor nekklem bij agent

Een 23-jarige vrouw uit Tilburg heeft vannacht een agent in een nekklem genomen na een melding van geluidsoverlast. Ook probeerde ze de agent in zijn ogen te prikken.

Recordbedrag voor speciale editie Harry Potterboek

Een zeldzame eerste uitgave van Harry Potter en de Steen der Wijzen is in de Verenigde Staten voor een recordbedrag geveild. Het boek bracht bijna 68.000 euro op.

Wijnfles blijkt vol vloeibare xtc te zitten: drie Belgen onwel

Drie Belgen blijken afgelopen weekend onwel te zijn geworden doordat de fles waaruit ze dronken geen wijn bevatte, maar vloeibare xtc. Ze hadden de fles gekocht bij een zogeheten Fin Shop, waar het Belgische ministerie van Financiën in beslag genomen spullen verkoopt.

100.000 mensen willen dat berg plastic in zee een Γ©cht land wordt

Van een grote massa plastic soep een officieel geregistreerd land maken. Actievoerders zijn er mee bezig.

Politie Berlijn schaamt zich diep voor gΓͺnante diefstal: 'We hebben liggen pitten'

De politie in Berlijn schaamt zich de ogen uit het hoofd na een inbraak in het hoofdbureau in stadsdeel Tempelhof.

Massaal urinoirplassen voor vrouwen bij het Leidseplein

Een rechter in Amsterdam stelde gisteren in de rechtszaak tegen wildplasster Geerte Piening dat vrouwen bij hoge nood maar in een plaskrul moesten duiken. De uitspraak leidde tot veel - merendeels verontwaardigde - reacties.

Recordbedrag voor Belgische topduif: 'Ik slaap nu een stuk rustiger'

Een vermogende Chinees heeft een duizelingwekkende som geld neergeteld voor de topduif van een Belgische duivenmelker. Hij betaalde maar liefst 400.000 euro. Nadine is daarmee de duurste duif die ooit werd verkocht.

Plastisch chirurg: Amerikaanse vrouwen willen op Ivanka Trump lijken

Een plastisch chirurg uit New York heeft een boekje opengedaan over de opmerkelijke verzoeken die hij soms krijgt. Zo ontvangt hij tegenwoordig iedere week wel een vrouw die op first lady Melania Trump of presidentsdochter Ivanka wil lijken.

Russische oud-militair overleden die de Derde Wereldoorlog voorkwam

Stanislav Petrov, de man die misschien wel de Derde Wereldoorlog voorkwam, is op 77-jarige leeftijd overleden. Als Russische militair had hij in 1983 de leiding in een luchtverdedigingsbunker toen hij midden in de nacht vijf raketten op Rusland zag afkomen.

Tienduizenden euro's door wc's in Genève gespoeld, reden is nog een raadsel

De Zwitserse politie staat voor een groot raadsel: al maanden worden er in de stad Genève briefjes van 500 euro door de wc gespoeld. De zaak kwam aan het licht toen een wc in een restaurant verstopt raakte door het geld.

Diarreecomplot kost hoteleigenaren Mallorca vele miljoenen

Britse toeristen hebben op Mallorca jarenlang flink bespaard op hun vakantiekosten via een simpele truc. Pas dit jaar ging bij hoteleigenaren een belletje rinkelen.

❌