[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 27 Mei 2018RTL Opmerkelijk

Louis (86) weigert zelfgebouwd huis te verlaten: 'Wat moet ik met miljoenen euro's?'

Net als aan de Nederlandse kust, worden er ook aan de Belgische kust volop vakantiehuizen en appartementen gebouwd. Alleen hebben ze in het plaatsje Bredene in West-Vlaanderen niet gerekend op een vastberaden bejaard echtpaar.

Bejaard echtpaar zwicht niet voor nieuwe flat: 'Ze mogen bieden wat ze willen'

Net als aan de Nederlandse kust, worden er ook aan de Belgische kust volop vakantiehuizen en appartementen gebouwd. Alleen hebben ze in het plaatsje Bredene in West-Vlaanderen niet gerekend op een vastberaden bejaard echtpaar.

Antieke spijkerbroek verkocht voor bijna 100.000 euro

Een 125 jaar oude spijkerbroek van het merk Levi's heeft bij een veiling in de Verenigde Staten ongeveer 100.000 dollar, omgerekend meer dan 85.000 euro, opgeleverd. De identiteit van de in Zuidoost-Azië woonachtige koper is niet bekendgemaakt.

OuderRTL Opmerkelijk

Sesamstraat walgt van puppet-parodie voor volwassenen

Een nieuwe film voor volwassenen waarin Sesamstraat-achtige poppen ranzige avonturen beleven, wordt in Amerika gepromoot met de slogan 'No Sesame. All Street.' Dat is tegen het zere been van de makers van de kinderserie Sesamstraat. Ze hebben een rechtszaak aangespannen.

Emily en treinliefde vinden elkaar na delen liefdesbriefje op Twitter

"Ik ben op zoek naar de jongen met donkerblonde krullen en leuke glimlach die me dit briefje gaf. Gelieve dit te delen, ik zou hem graag leren kennen." Dit berichtje plaatste de Vlaamse Emily drie dagen geleden op Twitter. Ze hebben elkaar nu eindelijk gevonden, nadat de tweet duizenden keren is gedeeld en door Belgische media werd opgepikt.

Mysterieus beest stelt experts voor raadsel

Een weerwolf, een jonge grizzlybeer of wellicht een familielid van de mythologische Bigfoot? Experts en natuurliefhebbers staan voor een raadsel sinds een boer in de Amerikaanse staat Montana vorige week een 'wolfachtig' dier heeft doodgeschoten.

Primeur in Brugge: jongen met downsyndroom op kieslijst

De lokale afdeling van de Belgische partij Groen in Brugge heeft een primeur te pakken. De partij heeft namelijk een kandidaat met het syndroom van Down op de kiestlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen gezet.

Paus weert homo's van priesteropleiding

Paus Franciscus heeft de Italiaanse bisschoppen gewaarschuwd heel goed op te letten bij het selecteren van kandidaten die priester willen worden. Mannen die vermoedelijk homoseksueel zijn, moeten worden afgewezen, vindt hij.

Britse sportjournaliste is niet bang en stopt losgeslagen paard

Een heldendaad van een verslaggeefster bij een paardenrace in Engeland. Een losgeslagen paard lijkt niet te stuiten. Tot de journaliste haar mouwen opstroopt. Kijk maar.

Politie in actie om 'gewapende oma' in metro

Metropassagiers in München hebben alarm geslagen omdat ze een oma met een pistool onder haar arm zagen zitten.

Ouders mogen zoon (30) uit huis zetten

Een bizarre rechtszaak in de VS. Een 30-jarige man sleepte daar zijn ouders voor de rechter, omdat ze hem het huis uit willen zetten. Michael Rotondo zegt dat hij nog niet klaar is om op eigen benen te staan.

Hilarische beelden: wakeboarden dwars door straten van Oirschot

De zware onweersbuien in het zuiden van Nederland zorgen niet alleen voor problemen. Tom van den Akker maakt er optimaal gebruik van: lekker wakeboarden door de straten van het Noord-Brabantse Oirschot. Het levert hilarische beelden op.

Selfie met wilde beer loopt vreselijk uit de klauwen

In een Roemeens natuurpark is een toeriste door een beer aangevallen. Het jonge dier, Soni, komt altijd vrolijk tevoorschijn als hij mensen hoort. Maar Soni is inmiddels wel volwassen. In de buurt van toeristen beginnen andere, wildere instincten op te spelen.

Gasten royal wedding verpatsen goodiebag op eBay

Blijkbaar was het voor sommige gasten niet genoeg om aanwezig te mogen zijn op het sprookjeshuwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle. Zij willen er geld aan verdienen door het cadeau dat ze van het stel kregen op eBay te verkopen.

Vader neemt vriendin van overleden zoon mee naar schoolfeest

Het eindejaarsfeest had een bijzondere gebeurtenis moeten worden voor de Amerikaanse Kaylee Suders. Maar toen haar vriend overleed, had ze er geen zin meer in. De vader van haar vriend besloot te helpen.

Hilarisch interview speler De Graafschap: 'Stem kwijt'

De Graafschap-speler Myenty Abena wilde van alles vertellen tegen de verslaggever van Fox, maar als de speler zijn mond open doet, wordt al snel duidelijk dat het geen lang interview zal zijn.

Freya (15) haalt 45.000 euro op voor ziekenhuis Manchester: 'Heb mijn leven aan jullie te danken'

De 15-jarige Freya Lewis moest een jaar geleden nog vechten voor haar leven. Ze was een van de slachtoffers van de aanslag in Manchester en was zwaargewond geraakt. Nu heeft ze voor het ziekenhuis waar ze lag ruim 45.000 euro opgehaald met een hardloopwedstrijd.

Naaisters maken jurk Meghan voor fractie van de prijs na

De jurk van Meghan Markle is een van de meestbesproken kledingstukken van dit moment. En met een prijs van 230.000 euro ook een van de duurste. Dat moet anders kunnen, dachten de Australische Elizabeth Alexandrou en Tessa Rankin: zij maakten de jurk voor een fractie van de prijs na.

Chinese vissers vangen monstersteur van 514 kilo

Hij is maar liefst 3,59 meter lang en weegt 514 kilo: Chinese vissers hebben een gigantische steur aan de haak geslagen. De vissoort wordt sowieso ontzettend groot, maar het gebeurt niet meer vaak dat hij zo wordt gevangen. Ze worden namelijk bedreigd omdat hun eitjes worden gegeten als kaviaar. Het gevangen beestje wordt nu verzorgd.

Politie redt 11 baby-eendjes na tevergeefse rempoging voor moedereend

Rem jij voor dieren? Dat dat behoorlijk mis kan gaan, is gisteren wel bewezen in Heerjansdam.

โŒ