[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018NU Opmerkelijk

Duurste Chinese film aller tijden al na drie dagen uit bioscoop gehaald

Door NU.nl

De duurste film die ooit gemaakt is in China, is na drie dagen al uit de bioscopen verdwenen vanwege tegenvallende opbrengsten.

Gisteren β€” 16 Juli 2018NU Opmerkelijk

Pakketbezorger opgesloten in eigen bestelbus in Breda

Door BredaVandaag

Een pakketbezorger is maandagmiddag vast komen te zitten in zijn bestelbus op de Beverweg in Breda. Toen hij in de laadruimte pakketten wilde pakken, viel de achterdeur in het slot.

OuderNU Opmerkelijk

Amerikaanse vrouw overleeft week onderaan klif na val van zestig meter

Door ANP/NU.nl/Reuters

Een 23-jarige Amerikaanse automobiliste uit de staat Oregon die al een week was vermist, is door twee wandelaars teruggevonden aan de voet van een klif in Californië. Ze wist na een val van zestig meter zeven dagen te overleven door water te drinken dat ze met een radiatorslang van haar auto uit een beekje haalde.

Gratis tv voor Belgen door recordaantal doelpunten nationale ploeg tijdens WK

Door ANP

Een Belgische elektronicaketen moet duizenden Belgen hun aankoopbedrag voor hun nieuwe televisie vergoeden. De keten had als marketingstunt beloofd dat als de 'Rode Duivels' meer dan vijftien goals zouden scoren zij hun geld terugkregen.

Wenen verbiedt sterk ruikend voedsel in metro

Door ANP

De Oostenrijkse hoofdstad Wenen wil het eten van sterk ruikend voedsel zoals leverkaas, kebab, pizza en noedels in de metro gaan verbieden. De maatregel wordt in september al op een metrolijn ingevoerd.

Duitse stad houdt loterij voor eerlijke verdeling plekken populaire begraafplaats

Door NU.nl

Autoriteiten in de Duitse stad Berchtesgaden, in de deelstaat Beieren, hebben een loterij in het leven geroepen om de plaatsen op de lokale begraafplaats eerlijk te verdelen. Dat melden Duitse media zaterdag.

Chinees vliegtuig maakt noodafdaling nadat copiloot e-sigaret rookt

Door NU.nl/Reuters

Een vliegtuig van de Chinese luchtvaartmaatschappij Air China heeft een noodafdaling moeten maken nadat de copiloot tijdens de vlucht een e-sigaret rookte.

Spaanse ambtenaar verschijnt ruim tien jaar niet op werk

Door NU.nl

Een Spaanse man is veroordeeld omdat hij ruim tien jaar niet op zijn werk verscheen. Ondertussen klokte hij wel iedere dag in en bleef hij zijn jaarsalaris van 50.000 euro bij de gemeente Valencia opstrijken.

Facebook labelde Russen per ongeluk als 'geΓ―nteresseerd in landverraad'

Door NU.nl

Het sociale netwerk Facebook heeft 65.000 Russische gebruikers per ongeluk gemarkeerd met het label 'geïnteresseerd in landverraad'.

Wildplasser (14) moet van vader deur schoonmaken waar hij tegenaan plaste

Door NU.nl

Een veertienjarige jongen is in de nacht van dinsdag op woensdag in Leiden door de politie betrapt toen hij tegen een deur van een woning stond te plassen. De politie contacteerde zijn ouders, waarna zijn vader schoonmaakspullen naar het politiebureau bracht en de jongen de deur liet schoonmaken.

Canadese vrouw rijdt per ongeluk twee weken lang in verkeerde auto

Door NU.nl

Een Canadese vrouw heeft twee weken lang in de verkeerde auto rondgereden. Ze dacht dat de wagen haar pas gehuurde auto was.

Amerikaanse vrouw vindt trouwring terug in door bosbrand verwoeste woning

Door NU.nl/Reuters

Na een heftige bosbrand heeft een vrouw uit Santa Barbara County, dat in het Amerikaanse Californië ligt, zondag in een uitgebrand huis haar trouw- en verlovingsringen teruggevonden.

Fluittoon houdt Rotterdammers uit hun slaap

Door ANP

Bewoners van de Wijnhaven in het centrum van Rotterdam zijn dit weekend uren uit hun slaap gehouden door een indringende fluittoon.
 

Politie doet drugsvondst in auto Roosendaal door vergeten handrem

Door NU.nl

De politie heeft woensdagmiddag in de Kloosterstraat in Roosendaal verschillende soorten hard- en softdrugs aangetroffen in een auto, nadat de bestuurder vermoedelijk vergeten was de handrem erop te zetten. De auto reed daardoor van de stoep af en de weg op. De agenten besloten de auto vervolgens te controleren.

Drents zwembad loopt leeg na openzetten verkeerde klep

Door ANP

Het Bosbad in de Drentse plaats Vledder is helemaal leeggelopen nadat een verkeerde klep is opengezet. Ongeveer 600.000 liter water is in de afvoer verdwenen.

Goed nieuws: Gevechtsstop Zuid-Soedan | EU-reis jongeren

Door NU.nl
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, valt het goede nieuws vaak weg. Daarom maken we elke week een overzicht van positief nieuws.

Komiek doet zich voor als senator en belt Trump in presidentieel vliegtuig

Door NU.nl

De Amerikaanse komiek John Melendez heeft de Amerikaanse president Donald Trump voor de gek gehouden door hem te bellen en zich voor te doen als de senator van New Jersey Robert Menendez. 

Franse jonge zeiler (12) steekt in recordtijd het Kanaal over

Door NU.nl

De twaalfjarige Fransman Tom Goron heeft een nieuw record gevestigd bij het oversteken van het Kanaal in zijn optimist. Goron deed er 14 uur en 20 minuten over om van het Engelse eiland Wight naar de Franse havenstad Cherbourg te zeilen.

Beeld Sint-Joris in Spanje 'verpest' door restauratie

Door NU.nl

De restauratie van een vijfhonderd jaar oud beeld van Sint-Joris in de Spaanse plaats Estella heeft tot veel ophef geleid. In plaats van een schoonmaak, kreeg de houten Sint-Joris roze gekleurde wangen en een glimmend harnas.
 

Kind vindt pistool in IKEA in Amerikaanse staat Indiana en vuurt schot af

Door NU.nl

Klanten van de IKEA in de Amerikaanse staat Indiana zijn maandagmiddag opgeschrikt door een kind dat een pistool liet afgaan. Het kind had het wapen in de winkel op een bank gevonden.

❌