[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderNU Opmerkelijk

Amerikaanse piloot filmt eigen redding na crash in oceaan

Door NU.nl

Een vliegtuigje met twee inzittenden crashte dinsdag (lokale tijd) voor de kust van Californië. Er raakte niemand gewond bij het ongeval en de twee werden al snel opgemerkt. De piloot nam zelfs rustig de tijd om alles te filmen.

Jongen (8) rijdt 's nachts met 140 kilometer per uur over Duitse snelweg

Door NU.nl

De Duitse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag moeten uitrukken, omdat een achtjarige jongen met de auto met automaat van zijn moeder was gaan joyriden. De jongen verklaarde zelf "dat hij graag een stukje wilde rijden", maar had de wagen toch maar aan de kant gezet toen hij zich niet goed voelde bij een snelheid van 140 kilometer per uur.

Australische bestuurder krijgt flinke boete voor auto vol troep

Door NU.nl

Australische agenten zetten in Brisbane een auto aan de kant. De bestuurder van de auto had zoveel troep in zijn auto liggen dat hij amper naar buiten kon kijken. De 57-jarige man kreeg daar een boete van omgerekend 190 euro voor.

Wind blaast 150 luchtbedden weg van openluchtbioscoop in Denver

Door NU.nl/Bob Westland

Zo'n 150 luchtbedden vlogen zaterdag door de lucht in het Amerikaanse Denver. Deze beelden zijn recent gedeeld. De bedden lagen klaar voor bezoekers van een openluchtbioscoop. Ze zaten nergens aan vast en waren niet opgewassen tegen een sterke, plotselinge wind.

Basketbalshirt van oud-president Obama levert 120.000 dollar op

Door ANP

Een basketbalshirt van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama heeft 120.000 dollar (ruim 108.000 euro) opgeleverd op een veiling.

James Bond-auto Aston Martin DB5 voor bijna 6 miljoen euro geveild

Door NU.nl

Een zeer bijzondere Aston Martin DB5 in zeer goede staat, die is gebruikt voor de promotie van de James Bond-film Thunderball, heeft op een veiling 6,4 miljoen dollar (bijna 5,8 miljoen euro) opgeleverd. Dat is een record voor een James Bond-auto.

Australische politie vindt in รฉรฉn week voor 55 miljoen euro aan drugs

Door NU.nl

In Australië is een van de grootste drugsvondsten van het land gedaan. In totaal werd voor 90 miljoen Australische dollar - omgerekend zo'n 55 miljoen euro - aan MDMA-poeder in beslag genomen. Zes personen zijn aangehouden.

Archeologen vinden Griekse tombes van 3.400 jaar oud

Door ANP

Archeologen hebben twee graftombes van ongeveer 3.400 jaar oud gevonden bij de Griekse stad Nemea. De tombes dateren van tussen 1200 en 1400 voor Christus en zijn volgens het Griekse ministerie van Cultuur nog helemaal intact.

'Toyota werkt aan functie die per abuis intrappen gaspedaal belet'

Door ANP/NU.nl

Toyota werkt aan veiligheidsfunctie die voorkomt dat auto's snel vaart maken op het moment dat het gaspedaal te hard wordt ingetrapt, aldus de Japanse krant Yomiuri.

Auto brandt uit nadat Duitse vrouw benzine uit dieselauto stofzuigt

Door NU.nl

Bij een tankstation in de Duitse plaats Eschborn is vrijdagavond een auto volledig uitgebrand, meldt de Duitse politie. De eigenaar had per ongeluk benzine in haar dieselwagen getankt. Toen ze vervolgens probeerde met een stofzuiger en tuinslang de verkeerde brandstof uit de auto te pompen, vloog het voertuig in de fik.

Dochter bekogelt agenten met eten tijdens arrestatie moeder in Oldenzaal

Door NU.nl

De politie is bij het aanhouden van een 35-jarige vrouw in de McDrive in het Twentse Oldenzaal door haar minderjarige dochter bekogeld met etenswaren en een milkshake. De moeder in kwestie zat dronken achter het stuur en verzette zich ook bij de arrestatie.

โŒ