[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 20 November 2017AD Bizar

Amerikaan bouwt stoomraket om te bewijzen dat de aarde plat is

Mad Mike Hughes gelooft niet in wetenschap. Aero- en hydrodynamica zijn volgens de excentrieke Amerikaan slechts een verzameling formules. Net als de manier waarop voorwerpen zich door de ruimte verplaatsen. Wat hij wel gelooft, is dat de aarde plat is. Om dat te bewijzen bouwde hij de afgelopen jaren een met stoom aangedreven raket die hem komend weekend de ruimte in moet tillen.

 • 20 November 2017 om 11:08
Gisteren β€” 19 November 2017AD Bizar

Zie jij wie van de drie de moeder is?

Een 40-jarige moeder die op Instagram enkele foto’s deelde van zichzelf en haar twee dochters, is sinds kort een internetfenomeen. Omdat niemand haar kan onderscheiden van haar kinderen. Iedereen denkt dat Kienya Booker uit het Canadese Nova Scotia een zus is van K’Lienya (18) en Kolieya (16).

 • 19 November 2017 om 23:00

Hangover in Arnhem: bijna naakte Est compleet de weg kwijt

Het leek wel een scène uit de speelfilm The Hangover: Je vindt jezelf terecht bij de politie slechts gekleed in een onderbroek, zwaar onder invloed van pillen en je kan je niets meer herinneren. 

 • 19 November 2017 om 21:54

Kat op heterdaad betrapt tussen de donuts

Eigenlijk kan je deze Amsterdamse kat niets kwalijk nemen: hij kwam, hij zag, en hij at de donuts op. De poes werd gefilmd door VVD-gemeenteraadslid Tjakko Dijk in de Jamin op het Rokin. Een medewerker was vergeten de etenswaren op te ruimen waarna de huiskat van de winkel zijn kans schoon zag.  

 • 19 November 2017 om 21:15

Storm bemoeilijkt zoektocht naar onderzeeΓ«r

Een storm bemoeilijkt vandaag de zoektocht naar een onderzeeër die sinds woensdag wordt vermist in het zuiden van de Atlantische Oceaan. Marineschepen komen door de harde wind en golven die tot acht meter hoog zijn nauwelijks aan het zoeken van de ARA San Juan toe.

 • 19 November 2017 om 20:33

Bejaard echtpaar zoekt nieuw huis voor werkende droger uit 1956

Nieuwe huishoudelijke snufjes zijn onzin, aldus een bejaard koppel uit Engeland. Zij hebben in hun huis apparaten staan die ze kochten na hun huwelijksvoltrekking in 1956. De droger, waterkoker en wasmachine werken nog en zijn nu op zoek naar een museum.

 • 19 November 2017 om 19:47

Humor in Engeland: sneeuwschuivers krijgen originele namen

In de Engelse stad Doncaster heeft de winter zijn intrede gemaakt en daarvoor zijn twee gloednieuwe sneeuwschuivers aangeschaft. Deze voertuigen noemen naar hun functie is de stad echter te saai, dus zijn er andere namen voor bedacht. Ruim 20.000 mensen brachten hun stem uit, waarna de namen Gritsy Bitsy Teeny Weeny Yellow Anti-slip Machiney en David Plowie als winnaars uit de bus kwamen. 

 • 19 November 2017 om 17:33

Humor in Engeland: sneeuwschuivers krijgen wel heel originele namen

In de Engelse stad Doncaster heeft de winter zijn intrede gemaakt en daarvoor zijn twee gloednieuwe sneeuwschuivers aangeschaft. Deze voertuigen noemen naar hun functie is de stad echter te saai, dus zijn er andere namen voor bedacht. Ruim 20.000 mensen brachten hun stem uit, waarna de namen Gritsy Bitsy Teeny Weeny Yellow Anti-slip Machiney en David Plowie als winnaars uit de bus kwamen. 

 • 19 November 2017 om 17:33
OuderAD Bizar

Hikers duwen everzwijn van klif in Spanje

De Spaanse Guardia Civil is een zoektocht gestart naar een groep wandelaars die een everzwijn van een klif hebben geduwd in een berggebied in Noord-Spanje. Dat melden Spaanse media. Het dier overleefde de val niet.

 • 18 November 2017 om 22:37

Marinevlieger tekent mannelijk geslachtsdeel in de lucht

Inwoners van het Amerikaanse Whidbey Island (in Washington State) keken vandaag vreemd op toen ze het kunstwerkje zagen dat een marinevlieger in de wolken had achtergelaten. Hij had daar een groot mannelijk geslachtsdeel getekend.

 • 17 November 2017 om 19:40

Dimitri is verslaafd aan Nutella: Ik houd het bij minder dan 3 potten per week

Begin deze maand haalde Nutella-producent Ferrero zich de woede op de hals van fans van de bekende chocopasta. Het recept van het smeersel bleek namelijk aangepast. De Vlaamse Dimitri Veltens (32) smeert echter vrolijk verder. 'Eigenlijk is het verschil niet zo heel groot.'

 • 17 November 2017 om 19:03

Legerhond Mali krijgt hoogste eremedaille voor strijd tegen Taliban

De Britse militaire viervoeter Mali heeft gisteren een hoge onderscheiding gekregen voor zijn heldenmoed in Afghanistan. De Mechelse herder leidde ondanks ernstige verwondingen aan zijn lijf een speciaal peloton in 2012 in Kabul rechtstreeks naar verborgen Taliban-strijders.

 • 17 November 2017 om 14:13

Man met mes zakt door dak moskee

Een man is vanmiddag door het dak gezakt van de voormalige Marokkaanse moskee El Feth in Bergen op Zoom. Hij had tassen met kleding en een mes bij zich.

 • 17 November 2017 om 14:11

Vastgebonden en geΓ«lektrocuteerd: 'homotherapie' nog steeds toegepast in China

Human Rights Watch (HRW) roept de Chinese overheid op tot het verbieden van conversietherapie voor homoseksuelen. Volgens de mensenrechtenorganisatie bieden ziekenhuizen dergelijke 'behandelingen', die patiënten moeten 'genezen' van hun geaardheid, nog steeds aan. In een nieuw rapport publiceert HRW de getuigenissen van zeventien mensen die de omstreden, vaak gruwelijke therapie in China moesten ondergaan.

 • 16 November 2017 om 21:15

Man twintig jaar nadat hij parkeerplek vergeten was herenigd met zijn auto

Een 76-jarige man uit Frankfurt is deze week herenigd met zijn auto, die hij twintig jaar geleden niet meer terug kon vinden. Dat melden Duitse media. De liefde voor de auto bleek inmiddels wat bekoeld: het voertuig mocht linea recta richting schroothoop.

 • 16 November 2017 om 19:51

Mogelijke terrorist reist mΓ©t enkelband van Duitsland naar Griekenland

Een man die in Duitsland als mogelijke aanslagpleger was geboekstaafd en daarom een elektronische enkelband moest dragen, is met zijn enkelband naar Griekenland gereisd. Duitse media meldden vandaag dat de Syrische Hussein Z. in oktober van de luchthaven van Hamburg naar Griekenland is gevlogen en vervolgens naar het zich laat aanzien naar Turkije is gegaan.

 • 16 November 2017 om 18:34

Man verlaat kinderen voor 'vakantie': 18 maanden cel

Een 42-jarige man uit het Belgische Tielt is veroordeeld tot 18 maanden cel omdat hij zijn kinderen van 10 en 15 jaar alleen achter had gelaten 'om een weekje op vakantie te gaan naar de Dominicaanse Republiek'. Uiteindelijk bleef de vader ruim zeven maanden weg van huis.

 • 16 November 2017 om 15:45

Heeft vrouw op schilderij uit 1860 een iPhone met dating-app in haar handen?

Een in 1860 vervaardigd schilderij van de Oostenrijkse schilder Ferdinand Georg Waldmüller (1793-1865) gaat momenteel viraal op sociale media omdat er volgens velen een vrouw op staat met in haar handen een iPhone.

 • 16 November 2017 om 11:29

Brits bedrijf onder vuur na vervangen Jezus in kribbe door worstenbroodje

De in hartige snacks gespecialiseerde Britse firma Greggs is onder vuur komen te liggen, omdat het een adventskalender heeft uitgegeven met daarin een foto van een kribbe waarin niet de pasgeboren Jezus maar een aangevreten worstenbroodje ligt. Christenen in het Verenigd Koninkrijk roepen op het bedrijf de boycotten na deze vorm van 'godslastering'. 

 • 16 November 2017 om 10:47

Miss IsraΓ«l en Miss Irak gaan samen voor wereldvrede

Israël en Irak hebben weliswaar geen formele diplomatieke relatie, maar dat weerhield de mooiste vrouwen van hun land niet om elkaar op te zoeken om op sociale media de wereldvrede af te kondigen. 

 • 15 November 2017 om 22:30
❌