[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAD Bizar

Amazon aangeklaagd omdat stemassistent β€˜stemmen van kinderen opneemt’

Amazon is aangeklaagd, omdat het de stemmen van kinderen zou opnemen wanneer die iets zeggen tegen spraakassistent Alexa. De kinderen en hun ouders hebben daar geen toestemming voor gegeven.

 • 14 Juni 2019 om 07:30

β€˜Meest behekste huis’ van Engeland staat te koop

In Engeland staat het ‘meest behekste huis’ te koop. The Cage zou tijdens de middeleeuwen dienst hebben gedaan als gevangenis voor heksen. ,,Het zoekertje verschijnt voorlopig niet op het internet, maar we verkennen andere bovennatuurlijke wegen”, is te lezen bij de vastgoedmakelaar Domus 360.

 • 13 Juni 2019 om 17:10

Pizza wordt deze zomer in San Diego geleverd via een drone

Techbedrijf Uber is van plan om deze zomer maaltijden te gaan bezorgen met drones. Het gaat voorlopig om een proef in de Amerikaanse stad San Diego. Kan de pizzabezorger binnenkort z’n biezen pakken?

 • 13 Juni 2019 om 14:52

Facebook kan gebruikers met nieuwe app in de gaten houden

Facebook heeft een app voorgesteld, waarmee het het appgebruik in de gaten kan houden. Gebruikers worden beloond voor het registreren van hoe lang ze welke apps gebruiken. Facebook raakte eerder nog in opspraak vanwege het gebruik van zo’n app.

 • 13 Juni 2019 om 13:41

Bezoekers Chinese techbeurs gaan met hamer los op kop-van-Trump

Bezoekers van een technologiebeurs in de Chinese stad Shanghai kunnen hun woede niet meer koelen op de beeltenis van Donald Trump. Een bedrijf had een kiosk geopend waar mensen een grote pop van de Amerikaanse president te lijf konden gaan met een hamer. Daarop grepen de organisatoren van het evenement in.

 • 13 Juni 2019 om 09:02

Bijzondere β€˜lichtende nachtwolken’ zorgen voor spectaculaire beelden

Wie de gelegenheid had om afgelopen nacht een bijzonder natuurverschijnsel te aanschouwen, kwam niet bedrogen uit. De zogenoemde lichtende nachtwolken gaven een bijzonder fraai beeld en waren op veel plaatsen in Nederland goed te zien.

 • 13 Juni 2019 om 08:43

Oud-bajesklant stuurt politie Den Helder een bloemetje

Een voormalige gevangene heeft zijn gastheer bedankt met een bloemetje. De politie in Den Helder meldt op Facebook dat ze de actie van de voormalige arrestant kan waarderen.

 • 13 Juni 2019 om 02:57

Instagram weigert realistische nepvideo met Mark Zuckerberg offline te halen

Instagram laat een zogenaamde ‘deepfake’-video met Mark Zuckerberg die rondzweeft op het sociale medium online staan. In de video is Zuckerberg te zien die tijdens een nep-nieuwsuitzending allerlei onthullingen doet over gestolen data, macht en het einde van privacy.

 • 12 Juni 2019 om 13:16

Worden outfits van kant de nieuwe zomermode voor mannen?

Als het aan het Amerikaanse modemerk Hologram City ligt, kunnen mannen zich deze zomer met een gerust hart op straat vertonen in shorts en shirts van doorschijnend kant in mierzoete kleuren en zwart en wit. Op de website van het bedrijf worden de luchtige herensetjes aangeprezen voor een paar tientjes per item, maar de vraag is of er inmiddels een run is ontstaan op de creaties.

 • 12 Juni 2019 om 10:47

Nog β€˜verse’ kop van 40.000 jaar oude megawolf gevonden in SiberiΓ«

In de eeuwig bevroren bodem van een rivierbedding in Siberië is door een wandelaar een nog goed geconserveerde kop van een enorme wolf gevonden die daar 40.000 jaar geleden leefde. Volgens The Siberian Times waren het vlees, de vacht en de tanden van het beer-achtige roofdier nog in redelijke staat. De afgehakte wolvenkop is circa 40 centimeter lang. Dat is ongeveer de helft van de totale lichaamslengte van wolven die nu in het gebied voorkomen.

 • 12 Juni 2019 om 09:07

β€˜Wrede grasmaaier’ breekt snelheidsrecord: in 6 seconden naar 160 kilometer per uur

Een gemotoriseerde, vierwielige grasmaaier van fabrikant Honda heeft een snelheidsrecord gebroken en daarmee een officiële vermelding verdiend in het Guinness World Records-boek. Het maaimonster accelereerde op een racecircuit bij Dresden in Duitsland in 6,3 seconden tot een snelheid van 160 kilometer per uur.

 • 11 Juni 2019 om 11:00

Twitter giert om huis van negen ton met bad in woonkamer

Op Twitter vallen mensen over een huis dat te koop staat op de huizensite Funda. In Amsterdam-Noord staat een pand van een voormalig klooster te koop voor een slordige negen ton. Dat er in de woonkamer een bad staat, verstopt in een nis achter gordijntjes, leidt tot hilariteit op het sociale medium. ,,Handig voor feestjes’’, schrijft iemand.

 • 9 Juni 2019 om 13:38

Twitter giert om huis van negen ton met bad in woonkamer verstopt achter gordijntjes

Op Twitter vallen mensen over een huis dat te koop staat op de huizensite Funda. In Amsterdam-Noord staat een pand van een voormalig klooster te koop voor een slordige negen ton. Dat er in de woonkamer een bad staat, verstopt in een nis achter gordijntjes, leidt tot hilariteit op het sociale medium. ,,Handig voor feestjes’’, schrijft iemand.

 • 9 Juni 2019 om 13:38

Moeder (84) haat en slaat haar 57-jarige zoon al sinds zijn geboorte

François Tambour (57) uit de Belgische stad Luik blijkt al 17 jaar noodgedwongen samen te wonen met zijn moeder die hem tot in het diepste van haar ziel haat en al sinds zijn geboorte mishandelt. Hij gaat in hongerstaking als instanties er niet voor zorgen dat de moeder, de 84-jarige Lucienne Collignon, snel uit huis wordt geplaatst, zo meldt de Franstalige Belgische krant La Capitale.

 • 9 Juni 2019 om 11:30

Vrouw die poseerde bij doodgeschoten giraffe: β€˜Ik heb er kussens van laten maken’

De Amerikaanse vrouw die afgelopen zomer met de dood werd bedreigd nadat ze een foto op sociale media had gedeeld waarop ze trots poseerde bij een giraffe die ze zelf had doodgeschoten, heeft uitgelegd wat ze nadien met het dode beest heeft gedaan. ,,Opgegeten”, vertelt ze. ,,Het was heerlijk. En ik heb er kussens van laten maken.’’

 • 9 Juni 2019 om 00:16

Grote schoonmaak in Iran: ruim 500 'losbandige' horecatenten gesloten

Ruim 500 cafés en restaurants in de Iraanse hoofdstad Teheran zijn door de autoriteiten gesloten wegens ‘inbreuken op de islamitische moraal’. Bij de ‘schoonmaakoperatie’ in de horeca zijn ook elf arrestaties verricht, meldt de politie.

 • 8 Juni 2019 om 19:28

Deze familie leeft in Vikingstijl (zelfs de hond huilt als een wolf)

De Boskoopse familie Grootendorst leeft als een Vikingfamilie. Broeder­schap, trouw en saamhorigheid staan er hoog in het vaandel. En het gezin maakt deel uit van een sibbe, een soort Vikingclan. Waarom? ,,De hedendaagse maatschappij is heel indivi­­­du­a­listisch, snel en oppervlakkig.’’ Het gezin is met Pinksteren te zien tijdens de Vikingdagen in Archeon.

 • 8 Juni 2019 om 14:00

Droombaan voor familie al na één dag afgelopen

Wat normaal drie jaar moest duren, is al na één dag afgelopen: de droombaan van een Britse familie op het amper bewoonde Bardsey Island voor de noordelijke kust van Wales.

 • 7 Juni 2019 om 23:00

Ruim twaalf jaar cel voor politieman VS die ongewapende vrouw doodschoot

Een voormalige politieman in het Amerikaanse Minneapolis is vandaag veroordeeld tot een celstraf van twaalf jaar en zes maanden voor het doodschieten van een 40-jarige Australische vrouw, bijna twee jaar geleden. Het slachtoffer had zelf de politie gealarmeerd.

 • 7 Juni 2019 om 19:54

Vader van verscheurde peuter: Courtney hing bloedend tussen kaken van luipaard

De afgrijselijke aanblik van zijn 2-jarige zoontje Courtney tussen de bebloede kaken van een luipaard krijgt vader Isaiah Ntimane niet meer van zijn netvlies. Wat een knus familie-etentje in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark had moeten zijn, eindigde woensdag in een ongekend drama. De geur van de barbecue lokte het roofdier naar de tuin van de Ntimanes, waarna hij via een boom over het hek sprong en toesloeg.

 • 7 Juni 2019 om 11:35
❌