[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Augustus 2018AD Bizar

Schotse ontdekt dat vermiste geliefde in VS met ander is getrouwd

De Schotse behanger Malcolm McGregor uit Motherwell leek van de aardbodem verdwenen toen hij in juli niet terugkeerde van een driedaags bezoekje aan een familielid. Zijn partner gaf hem op als vermist. Groot was de verbazing toen haar jeugdliefde ruim 7000 kilometer verderop opdook. Compleet met nieuwe echtgenote.

 • 15 Augustus 2018 om 21:58

Schotse ontdekt dat haar vermiste man in VS met andere vrouw is getrouwd

De Schotse behanger Malcolm McGregor uit Motherwell leek van de aardbodem verdwenen toen hij in juli niet terugkeerde van een driedaags bezoekje aan een familielid. Zijn partner gaf hem op als vermist. Groot was de verbazing toen haar jeugdliefde ruim 7000 kilometer verderop opdook. Compleet met nieuwe echtgenote.

 • 15 Augustus 2018 om 21:58

Extreem overjarige kaas gevonden in 3300 jaar oude Egyptische tombe

Wetenschappers hebben vermoedelijk de oudste kaas ter wereld gevonden in een Egyptische graftombe. Na een rijping van ruim drie millennia jaar mag het Egyptische kaasje met recht overjarig worden genoemd.

 • 15 Augustus 2018 om 20:32
OuderAD Bizar

Ontsnapte papegaai scheldt brandweerman uit bij reddingsactie

Een brandweerman in Londen wist gisteren niet wat hij hoorde toen hij een ontsnapte papegaai van een dak wilde redden. De vogel schold zijn redder uit, om vervolgens weg te vliegen. ,,Fuck off!''

 • 14 Augustus 2018 om 21:12

Kattenopvang overspoeld met reacties op droomjob Grieks eiland: 'Tel kwijt'

De eigenaren van een Griekse kattenopvang durven bijna hun e-mail niet meer te checken nadat ze afgelopen week een droomvacature op internet plaatsten. In korte tijd ontvingen ze ruim 3000 sollicitaties van mensen die dolgraag op een idyllisch eilandje voor 55 poezen willen zorgen.

 • 13 Augustus 2018 om 21:41

Jongen (12) overleeft vliegtuigcrash IndonesiΓ«

Een twaalfjarige jongen heeft een vliegtuigongeluk in de Indonesische provincie Papoea overleefd. Het vliegtuigje met negen inzittenden stortte vanmorgen tijdens de vlucht van Tanah Merah naar Oksibil neer in bebost berggebied nabij de grens met Papoea-Nieuw-Guinea.

 • 12 Augustus 2018 om 12:33

In Dubai gearresteerde 'wijndrinkster' mag naar huis

De Britse vrouw die met haar dochter (4) drie dagen in de cel zat in Dubai omdat haar visum niet helemaal in orde was en ze een glas wijn had gedronken tijdens de vlucht, mag vandaag naar huis. De autoriteiten beslisten tandarts Ellie Holman niet te vervolgen.

 • 12 Augustus 2018 om 08:16

In Dubai gearresteerde Britse 'wijndrinkster' mag naar huis

De Britse vrouw die met haar dochter (4) drie dagen in de cel zat in Dubai omdat haar visum niet helemaal in orde was en ze een glas wijn had gedronken tijdens de vlucht, mag vandaag naar huis. De autoriteiten beslisten tandarts Ellie Holman niet te vervolgen.

 • 12 Augustus 2018 om 08:16

Verdwijning Nederlands zeiljacht in CaraΓ―ben blijkt loos alarm

Een grootscheepse zoekactie naar een Nederlands zeiljacht op de Caribische Zee blijkt overbodig te zijn geweest. De Challenge en zijn bemanning lagen veilig in de baai van een Panamees eiland zonder telefoonsignaal, bleek vandaag.

 • 11 Augustus 2018 om 21:49

Deze opvang met 55 katten op een Grieks eiland betaalt je om er te wonen

Altijd al je eigen kattenopvang willen runnen op een idyllisch Grieks eilandje, om daar ook nog voor betaald te krijgen? Stof dan je cv af, want je droombaan is beschikbaar.

 • 11 Augustus 2018 om 10:30

Reuzenhoofd Van Gogh exclusieve blikvanger tijdens ballonfestival

Een exclusieve luchtballon die alleen bij zeer speciale gelegenheden de lucht ingaat. Dat is de Van Gogh, een shape-ballon gemodelleerd naar een beroemd zelfportret van Vincent van Gogh. Het gevaarte, dat wereldwijd veel belangstelling trekt, is vrijdag en zaterdag de grote blikvanger van het jaarlijkse Ballonfestival Grave.

 • 9 Augustus 2018 om 10:23

FauvΓ© (9) krijgt medicijn tegen ernstige spierziekte, broertje Tygo (11) niet

Tygo (11) en Fauvé (9) uit het Overijsselse Wijhe lijden aan de ernstige spierziekte SMA. Het medicijn dat de ziekte remt, kost 83.300 euro per injectie. Fauvé krijgt het wel, Tygo wellicht niet. ,,Dit is een bijl door mijn gezin.’’

 • 9 Augustus 2018 om 08:46

Dodelijk hek AH XL: Vijf jaar onderzoek maar geen schuldige gevonden

Na vijf jaar onderzoek is er geen schuldige gevonden voor het noodlottige ongeluk met een hek bij de Albert Heijn XL in Tilburg waardoor in 2013 de Tilburgse Lieni Kolen om het leven kwam. Er komt daarom geen strafzaak over het tragische en bizarre ongeval.

 • 9 Augustus 2018 om 06:03

Brit zet anti-Brexit boodschap letterlijk op de kaart

Een 28-jarige Engelsman heeft een wel heel originele manier gevonden om zijn ongenoegen over de Brexit te uiten. Via een zorgvuldig uitgestippelde route door 32 Europese landen 'schrijft' hij met zijn gps een politieke boodschap aan zijn landgenoten die voor het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU stemden.

 • 8 Augustus 2018 om 22:18

Hackers gebruiken mailaccounts om salarissen te stelen

Al minstens tien werknemers in Nederland zijn slachtoffer geworden van een nieuw soort fraude. De fraudeurs hackten hun mailaccounts en lieten de salarisadministraties het loon op een ander rekening nummer storten. De Fraudehelpdesk waarschuwt voor deze nieuwe vorm van cybercriminaliteit.

 • 8 Augustus 2018 om 19:47

Zogende vrouw wordt gevraagd zichzelf te bedekken en gaat viraal met reactie

Een Amerikaanse vrouw is afgelopen week viraal gegaan met haar gevatte reactie op een man die niet wilde aanzien hoe ze haar baby borstvoeding gaf. De man vroeg of de moeder zichzelf wilde bedekken, waarna ze erg letterlijk reageerde. Ze pakte een dekentje en legde dat niet over haar borst, maar over haar hoofd.

 • 8 Augustus 2018 om 10:32

Makenzie poseert met alligator voor haar afstuderen: Hij is mijn grootste vriend

Een studente die geslaagd is aan de A&M-universiteit in Texas, heeft wel heel bijzondere afstudeerfoto’s laten maken. De 21-jarige Makenzie Alexis Noland poseerde naast de grote alligator Big Tex, die 450 kilo weegt.

 • 8 Augustus 2018 om 02:20

Verdorde struik? Dit bedrijf maakt elke plant weer groen

Verdorde planten er weer fris groen uit laten zien? Het kan. Een verfbedrijf uit Wijchen heeft de oplossing. Het bedrijf wordt na een filmpje dat de wereld overging, overstelpt met verzoeken om gele planten weer een groene look te geven.

 • 7 Augustus 2018 om 15:26

Boris Johnson: Vrouwen in boerka lijken op bankovervallers en brievenbussen

Amper een maand na zijn ontslag uit de Britse regering doet oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson weer van zich spreken. En hoe! In zijn column in de Daily Telegraph vergelijkt hij vrouwen in boerka met bankovervallers en brievenbussen. Aanleiding is het vorige week in werking getreden boerkaverbod in Denemarken. Toch vindt het voormalige Brexit-boegbeeld dat opmerkelijk genoeg maar niks.

 • 6 Augustus 2018 om 20:55

Trump bekent: zoon zocht vuil over Clinton

De Amerikaanse president Donald Trump heeft voor het eerst toegegeven dat zijn zoon Donald in 2016 op zoek was naar belastende informatie over Hillary Clinton tijdens de ontmoeting met een Russische advocate. ,,Het was compleet legaal en gebeurt altijd in politieke campagnes", aldus Trump vandaag op Twitter.

 • 5 Augustus 2018 om 21:57
❌