[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018AD Bizar

NAC wil hooligans β€˜keihard straffen’, politie doet aangifte

Voetbalclub NAC zegt alles in het werk te willen stellen om de hooligans op te sporen die gistermiddag rellen veroorzaakten in Breda. De club deelt camerabeelden met de politie en stelt stadionverboden in het vooruitzicht voor de daders, zo staat in een persbericht. De politie heeft aangifte gedaan tegen de relschoppers.

 • 22 Oktober 2018 om 14:52

Vrouw spoelt dashcam terug en ziet hoe automonteur met haar Porsche gaat scheuren

Een vrouw uit Wales heeft ontdekt dat een automonteur is gaan scheuren met haar Porsche Boxster, die ze had binnengebracht voor onderhoud. Jane Symonds kwam daarachter toen ze haar auto terugkreeg en merkte dat het benzinepeil met een kwart was gedaald.

 • 22 Oktober 2018 om 15:24

Moordmuizen doden jaarlijks miljoenen vogels op Brits eiland

Ruim honderd jaar geleden namen zeelieden per ongeluk muizen mee naar het eiland Gough, dat onderdeel is van het Britse overzeese gebied Sint-Helena, in de Zuidelijke Atlantische Oceaan. Nu vormen de knaagdieren een bedreiging voor de vogels op het eiland.

 • 22 Oktober 2018 om 12:23
OuderAD Bizar

Fries wint vakantiehuis in Groningen: β€˜Een beetje ontwikkelingshulp’

Het lijkt een grap maar dat is het niet: Een Fries die een vakantiehuis in Groningen wint in een loterij van een Groninger voetbalclub. Het overkwam Hans Jager (52) uit Drachten. Hij ging vanmiddag kijken bij zijn kersverse optrekje in de buurprovincie en viel achterover van verbazing.

 • 20 Oktober 2018 om 23:17

β€˜Pepperspray bij Garrix vermoedelijk truc van zakkenrollers’

De pepperspray die werd gespoten tijdens het optreden van dj Martin Garrix op het Amsterdam Dance Event, was waarschijnlijk een afleidingsmanoeuvre van zakkenrollers. Dat meldt de Amsterdamse nieuwszender AT5.

 • 20 Oktober 2018 om 21:52

Ontvoerders miljardair Afrika waren β€˜bange buitenlanders’

De ontvoerders van de Tanzaniaanse miljardair Mohammed Dewji (43) kwamen uit Zuidelijk Afrika en waren doodsbang dat ze gearresteerd zouden worden. Daarom dumpten de mannen hun slachtoffer afgelopen nacht weer bij de sportschool waar ze hem iets meer dan een week geleden ontvoerden.

 • 20 Oktober 2018 om 17:15

Trotse apenmoeder speelt legendarische scène uit Disney's De Leeuwenkoning na

Wie kent Walt Disney’s tekenfilmklassieker De Leeuwenkoning niet? Vooral de scène waarin oppermandril Rafiki leeuwenwelp Simba optilt en aan zijn toekomstige onderdanen laat zien, is legendarisch. Met Elton Johns ‘Circle of Life’ op tien is al menig huisdier de lucht in gegaan. Bij het zien van bovenstaande foto vraag je je al snel af: heeft deze aap de film ook gezien?

 • 19 Oktober 2018 om 21:43

Luxe speedboot op Duitse snelweg blijkt gevalletje piraterij

Na dure merkkleding en horloges lijkt de productpiraterij bezig geheel nieuwe markten aan te boren. De Duitse verkeerspolitie ontdekte bij een controle op een snelweg in de buurt van Offenburg onlangs een vervalste speedboot.

 • 19 Oktober 2018 om 17:02

Mysterieuze vondst in boterham: 13 millimeter lange tand

Een opmerkelijke vondst in de boterham van de Amsterdamse Marie Louise Schipper: een tand van 13 millimeter lang. Marie Louise zit barstensvol vragen en wil de herkomst tot in detail uitzoeken.

 • 19 Oktober 2018 om 10:34

Marie Louise hapt in mysterieuze tand in haar boterham

Een opmerkelijke vondst in de boterham van de Amsterdamse Marie Louise Schipper: een tand van 13 millimeter lang. Marie Louise zit barstensvol vragen en wil de herkomst tot in detail uitzoeken.

 • 19 Oktober 2018 om 10:34

Amateur-uitvinder hangt motor van straaljager in oude BMW

Een Russische amateur-uitvinder is op het idee gekomen om de motor van een MIG-23 jachtvliegtuig, een Russische straaljager, in een oude BMW te hangen. Dat levert niet alleen spectaculaire beelden op: het ‘monster’ kan nog rijden ook.

 • 18 Oktober 2018 om 20:00

Transformatieartiest laat gezicht verbouwen na kritiek op eigen uiterlijk

De Britse make-upartiest Elliot Joseph Rentz (24) - één van de bekendste transformatiekunstenaars ter wereld - heeft gisteren bij een plastisch chirurg zijn hele gezicht ingrijpend laten verbouwen. Reden? Hij kreeg de afgelopen jaren van zijn honderdduizenden volgers op sociale media zóveel kritiek op zijn uiterlijk, dat hij depressief werd van zijn onopgemaakte spiegelbeeld.

 • 18 Oktober 2018 om 18:29

Verzekeringsfraude kost Chinees zijn hele gezin

Een Chinees die zijn eigen dood in scene zette om de verzekering op te lichten, moet daarvoor zwaar boeten. Zijn vrouw die van niets wist, schrok zo van zijn ‘overlijden’ dat zij samen met hun twee kinderen zelfmoord pleegde.

 • 17 Oktober 2018 om 15:05

36 scholieren zwanger op 1 school in Zuid-Afrika

Op een middelbare school in het noordoosten van Zuid-Afrika zijn 36 scholieren zwanger. De meisjes zijn tussen de veertien en achttien jaar oud, zegt woordvoerder Neil Shikhwambana van het ministerie van Volksgezondheid van de provincie Limpopo.

 • 17 Oktober 2018 om 02:06

Honderdjarige Britse trouwt met 26 jaar jongere partner

Voor een bruiloft ben je nooit te oud, moet de Britse Norah Witkiss gedacht hebben. Ze stapte vandaag op honderdjarige leeftijd in het huwelijksbootje met haar 26 jaar jongere partner Malcolm Yates, melden Britse media.

 • 16 Oktober 2018 om 20:31

SyriΓ«rs krijgen werkplek maar komen na week niet meer opdagen

Het leek zo mooi: Syriërs die twee jaar aan de slag konden bij een Capels bedrijf. Het eindigde in een fiasco. Na een week kwamen ze niet meer opdagen.

 • 16 Oktober 2018 om 10:03

Hobbyduiker maakt unieke beelden van levende octopus in Noordzee

Hij wist meteen dat het een bijzondere ontdekking was maar dat het zó speciaal zou zijn daar kan Mark Barto (50) uit Leiderdorp nog altijd niet bij. De hobbyduiker spotte afgelopen weekend een inktvisachtige voor de kust bij Callantsoog, maakte opnames van het beest en stelde later tot zijn grote verrassing vast dat hij er als eerste in Nederland in was geslaagd een kleine achtarmige octopus te fotograferen en filmen.

 • 16 Oktober 2018 om 09:10

Dolverliefde homopinguΓ―ns broeden ei uit: 'Geweldige ouders'

Twee dolverliefde mannetjespinguïns in een Australisch dierenpark hebben onlangs een adoptie-ei gekregen om samen uit te broeden. Hun verzorgers zien nu al dat de love birds 'geweldige ouders' worden.

 • 15 Oktober 2018 om 23:15

Python valt door plafond bij ochtendvergadering Chinese bank

Bankpersoneel uit de Chinese stad Nanning was afgelopen vrijdagochtend meteen goed wakker. Tijdens de ochtendvergadering viel er een python van anderhalve meter lengte door het systeemplafond, precies tussen twee werknemers in op de grond. Het dier schampt de schouder van een vrouw, die ineenkrimpt.

 • 15 Oktober 2018 om 09:10

BuitenlandΒ­se boyband-fans spreken schande van Nederlandse fans

Nederlandse fans van de Zuid-Koreaanse popgroep Bangtan Boys hebben zich de woede op de hals gehaald van de internationale BTS-fangemeenschap. Die beklaagt zich op Twitter over de enorme puinhoop die de Nederlandse ARMY (de benaming voor de fans) achterliet bij de Ziggo Dome voorafgaand aan het concert van vanavond.

 • 13 Oktober 2018 om 21:50
❌