[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 16 Januari 2018AD Bizar

Woeste wallaby rent zich rot over beroemde brug van Sydney

Midden in het spitsuur van de Australische stad Sydney racete vanochtend een wallaby over de snelweg. Het dier was ontsnapt aan zijn baasjes en werd met behulp van de politie weer thuis gebracht.

 • 16 Januari 2018 om 15:33

Ouders schrikken van populaire 'pestapp' Sayat.me

Tieners en een app waarop je anoniem 'feedback' kan geven: elke weldenkende volwassene voelt op zijn klompen aan dat dit nooit lang gezellig blijft. Toch melden duizenden pubers zich aan bij apps en websites als Sayat.me en Sarahah.com.

 • 16 Januari 2018 om 14:01

Politie achtervolgt wallaby op beroemde Sydney Harbour Bridge

De Australische politie heeft vanochtend de achtervolging ingezet op een wallaby, een kleine kangoeroe, die over de beroemde Harbour Bridge in Sydney aan het huppen was, en daar enkele vroege automobilisten aan het schrikken bracht.

 • 16 Januari 2018 om 04:54
OuderAD Bizar

Noord-Korea stuurt orkest naar Winterspelen

Noord-Korea stuurt een orkest naar Zuid-Korea tijdens de Olympische Winterspelen komende maand.

 • 15 Januari 2018 om 14:22

Diamant van 910 karaat gevonden: een van de grootste ooit

In het Afrikaanse koninkrijk Lesotho is een van de grootste diamanten ooit gevonden. De kleurloze steen ter grootte van twee golfballen weegt 910 karaat en behoort door zijn zuiverheid tot de duurste categorie.

 • 15 Januari 2018 om 12:32

UKIP-leider dumpt 'sexy vlam' om racistische e-mails

De Britse leider van de eurosceptische partij United Kingdom Independence Party (UKIP), de 54-jarige Henry Bolton, heeft zijn nieuwe 25-jarige vriendin Jo Marney gedumpt.

 • 15 Januari 2018 om 09:18

UKIP-leider dumpt 'sexy vlam' over racistische e-mails

De Britese leider van de eurosceptische partij United Kingdom Independence Party (UKIP), de 54-jarige Henry Bolton, heeft zijn nieuwe 25-jarige vriendin Jo Marney gedumpt.

 • 15 Januari 2018 om 09:18

Auto vliegt via vluchtheuvel in tandartspraktijk

Een Amerikaanse automobilist vloog gisterochtend in alle vroegte over een vluchtheuvel en ramde zo de eerste etage van een tandartsenpraktijk in Santa Ana, Californië. De brandweer moest de inzittenden uit de wagen takelen.

 • 15 Januari 2018 om 07:25

Inwoners Hawaii krijgen per ongeluk waarschuwing voor raketaanval

De Amerikaanse burgerbescherming heeft per ongeluk een waarschuwing verstuurd aan mensen die zich momenteel op Hawaii bevinden. Dat heeft de organisatie laten weten. Op sociale media reageerden mensen massaal op de waarschuwing.

 • 13 Januari 2018 om 19:42

Bizar: tandpasta met de smaak van drop, whisky of bacon

Tandpasta heeft als doel onze tanden gezond en onze adem fris te houden. Nu kennen we natuurlijk allemaal de gewone mintsmaak, maar er zijn ook tandpasta's met heftigere smaken op de markt. Of je hier een frisse adem van krijgt is maar de vraag. Durf jij het aan?

 • 13 Januari 2018 om 07:00

Nederlanders 'wereldberoemd' na geintje tijdens waterballet Thailand

Een spontane actie tijdens een hoosbui in Thailand heeft drie twintigers uit Almere 'wereldberoemd' gemaakt. Een filmpje dat toeschouwers van het ronddobberende, balletje gooiende trio maakten, haalde de Thaise televisie en ging wereldwijd als een dolle op social media.

 • 12 Januari 2018 om 21:00

Foutje van Mediamarkt: bijna alles voor 95 cent

De Mediamarkt heeft in de nacht van woensdag op donderdag geblunderd door urenlang een groot deel van het assortiment voor slechts 95 cent aan te bieden. Dure producten, die normaal tientallen euro's kosten, stonden voor nog geen euro op de website.

 • 12 Januari 2018 om 18:53

Amerikaan (45) bekent op tv moord van 25 jaar geleden

Brian Keith Hawkins (45) uit Californië liet nieuwszender KRCR deze week weten dat hij wilde spreken over de moord op de 19-jarige Frank McAlister 25 jaar geleden. Tijdens het interview barstte Hawkins in tranen uit en bekende de dader te zijn. ,,Ik ga hierdoor al mijn hele leven door een hel", zei hij. ,,Elke minuut van elke dag was een nachtmerrie."

 • 12 Januari 2018 om 13:27

Amerikaan (45) bekent moord van 25 jaar geleden

Brian Keith Hawkins (45) uit Californië liet nieuwszender KRCR deze week weten dat hij wilde spreken over de moord op de 20-jarige Frank McAlister 25 jaar geleden. Tijdens het interview barstte Hawkins in tranen uit en bekende de dader te zijn. ,,Ik ga hierdoor al mijn hele leven door een hel", zei hij. ,,Elke minuut van elke dag was een nachtmerrie."

 • 12 Januari 2018 om 13:27

Singaporese spinnensmokkelaar loopt tegen de lamp bij grenscontrole

De poging van een fervent spinnenverzamelaar om zes tarantula's aan zijn collectie toe te voegen, strandde deze week bij de douane in Singapore. De spinnen mogen, net als veel andere exotische dieren, in de stadstaat niet als huisdier gehouden worden.

 • 12 Januari 2018 om 12:55

Massale steun voor Chinese ijsjongen na barre tocht naar school

De Chinese Wang Fuman (8) zal nooit meer als een ijspegeltje op school verschijnen, zoals eerder deze week. Het jongetje trotseerde tijdens een barre wandeltocht van een uur een temperatuur van zo'n min 9 graden, omdat hij per se zijn rekentoets wilde maken. Mensen die een foto van het jongetje zagen hadden zo met hem te doen, dat ze warme kleren en meer dan 38.000 euro hebben gedoneerd.

 • 12 Januari 2018 om 11:24

Nederlandse 'vegan streaker' raakt gewond bij stierengevecht

De Nederlandse dierenactivist Peter Janssen, bekend als de Vegan Streaker, is gewond geraakt tijdens het verstoren van een stierengevecht in Colombia.

 • 12 Januari 2018 om 11:02

Hond Mayca redt baasje Thomas uit brandend huis in Arnhem

Hond Mayca uit Arnhem is werkelijk trouw aan zijn baasje. De viervoeter redde de slapende Thomas van een brand met bijna catastrofale gevolgen. Eigenaar Thomas Roga: ,,Mayca begon heel hard te blaffen. Dat is mijn redding geweest.’’

 • 12 Januari 2018 om 06:56

Twee families lossen ruzie op met marathonknokpartij

Knokken om de eer. Om definitief een einde te maken aan een jaar ruzie, legden twee families eind vorig jaar elk 30.000 pond bij elkaar. De strijd om de eer en het geld werd in een lange vechtpartij uitgevochten door Joe 'The Hulk' Joyce en Patrick 'Bigfoot' Nevin.

 • 11 Januari 2018 om 13:19

D66-wethouder vindt zijn foto terug op datingsite

D66-wethouder Marcel Steeman uit Castricum keek gisteren vreemd op toen hij zijn eigen foto tegenkwam op datingsite Relatieplanet. Dat, terwijl hij in werkelijkheid allang een relatie heeft.

 • 11 Januari 2018 om 11:33
โŒ