[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAD Bizar

Meisje (1,5) overleden na auto-ongeluk met dronken moeder: ouders laten haar alleen sterven

Een meisje van 1,5 jaar oud is in een ziekenhuis in Frankrijk overleden nadat ze levensgevaarlijk gewond was geraakt bij een verkeersongeval dat door haar dronken moeder, die de auto bestuurde met daarin haar man en drie kinderen, was veroorzaakt. Toen het kindje stierf waren haar ouders spoorloos, omdat ze op de vlucht waren voor de politie.

 • 22 Augustus 2019 om 22:17

Ouders bestraft voor veganistisch dieet baby, meisje was zwaar ondervoed en had geen tanden

Een Australische man en vrouw van in de dertig zijn veroordeeld tot anderhalf jaar celstraf omdat ze hun dochtertje op een veganistisch dieet hadden gezet, waardoor het meisje ernstig ondervoed raakte. Het inmiddels driejarige kind zag er met ruim anderhalf jaar oud uit alsof ze pas 3 maanden oud was.

 • 23 Augustus 2019 om 09:10

Meisje (1,5) overleden na auto-ongeluk met dronken ouders

Een meisje van 1,5 jaar oud is in een ziekenhuis in Frankrijk overleden nadat ze daar door haar ouders werd achtergelaten.

 • 22 Augustus 2019 om 22:17

Bliksem treft toeristen in Tatragebergte: 4 doden, zo'n 100 gewonden

Meerdere mensen onder wie toeristen zijn in het Poolse Tatragebergte het slachtoffer geworden van blikseminslagen. Daarbij kwamen zeker vier mensen om het leven en raakten zo'n honderd gewond.

 • 22 Augustus 2019 om 17:27

Vier Belgen met β€˜verzwaarde handschoenen’ opgepakt in Enschede

Er zijn vijf mannen aangehouden in Enschede donderdagavond, waarvan vier mannen met een Belgische nationaliteit. Ze vielen door de mand bij een van de vele politiecontroles rond de stad. Alle toegangswegen naar Enschede werden gecontroleerd vanwege de dreiging van de komst van ruim duizend Royal Antwerp-supporters.

 • 22 Augustus 2019 om 20:45

Bliksem treft toeristen in Tatragebergte: 4 doden, ruim 30 gewonden

Meerdere mensen onder wie toeristen zijn in het Poolse Tatragebergte het slachtoffer geworden van blikseminslagen. Daarbij kwamen volgens de autoriteiten vier mensen om het leven, onder wie een tiener, en raakten ruim 30 gewond.

 • 22 Augustus 2019 om 17:27

Bliksem treft toeristen in Tatragebergte: 3 doden, minstens 22 gewonden

Een groep toeristen is tijdens een wandeling in het Poolse Tatragebergte het slachtoffer geworden van een blikseminslag. Daarbij zouden minstens drie mensen om het leven zijn gekomen, onder wie een tiener, en een raakten een tiental gewond.

 • 22 Augustus 2019 om 17:27

Bliksem treft toeristen in Tatra-gebergte: 3 doden, minstens 22 gewonden

Een groep toeristen is tijdens een wandeling in het Poolse Tatragebergte het slachtoffer geworden van een blikseminslag. Daarbij zouden minstens drie mensen om het leven zijn gekomen, onder wie een tiener, en een raakten een tiental gewond.

 • 22 Augustus 2019 om 17:27

Bliksem treft toeristen in Tatra-gebergte: β€œzeker 3 doden, tiental gewonden”

Een groep van zo'n 20 toeristen is tijdens een wandeling in het Poolse Tatragebergte het slachtoffer geworden van een blikseminslag. Daarbij kwamen volgens plaatselijke media minstens drie mensen om het leven, onder wie een tiener, en raakten een tiental gewond.

 • 22 Augustus 2019 om 17:27

Einde nadert voor oudste nog actieve webcam ter wereld

De oudste nog actieve webcam ter wereld sluit binnenkort zijn digitale ogen. Aan het einde van deze maand wordt de FogCam in San Francisco na 25 jaar uitgezet.

 • 22 Augustus 2019 om 17:05

Enige genderneutrale nijlpaard ter wereld overleden in dierenpark Wildlands Emmen

In het Wildlands-dierenpark in Emmen is het 11-jarige nijlpaard Hasana overleden. Omdat de dood van het dier onverwacht kwam en het park wilde weten hoe zij was gestorven, is ze overgebracht naar de Universiteit van Utrecht. Daar bleek iets heel bijzonders: Hasana bleek genderneutraal te zijn met zowel vrouwelijke als mannelijke kenmerken. Het is voor zover bekend het enige nijlpaard dat ooit met deze kenmerken is vastgelegd.

 • 22 Augustus 2019 om 15:47

Influencer onder vuur door β€˜mooie foto’s’ van haar motorongeluk

De Amerikaanse lifestyle-blogger Tiffany Mitchell wordt beticht van het ensceneren van een motorongeluk voor een fotoshoot. De influencer zelf ontkent, maar wordt desondanks bedolven onder de negatieve reacties.

 • 22 Augustus 2019 om 15:26

Duiker vindt GoPro-camera met laatste beelden van verdronken zwemmer (22)

De ouders van een verdronken Amerikaan (22) hebben twee jaar na zijn overlijden een onverwacht aandenken in handen gekregen. Een vlogger dook de GoPro-camera op die Richard Ragland droeg bij zijn fatale zwempartij. De geheugenkaart in de camera bleek nog intact.

 • 22 Augustus 2019 om 11:18

Nieuwe beelden tonen wrak Titanic: binnen dertig jaar compleet verdwenen door bacterie

Duikers van de internationale organisatie Five Deeps bevestigen de vermoedens van enkele wetenschappers: het wrak van rampschip Titanic verdwijnt in razend tempo. Voor het eerst in vijftien jaar zijn duikers, met behulp van een onderzeeër, terug bij de in 1912 op een ijsberg gelopen zeereus.

 • 21 Augustus 2019 om 19:35

Man filmde in Madrid onder de kleren van 500 nietsvermoedende vrouwen

Politie in Madrid heeft een man opgepakt die meer dan vijfhonderd vrouwen zonder hun toestemming heeft gefilmd in het openbaar vervoer. Hij filmde onder hun rok. De man plaatste zeker 283 filmpjes op pornowebsites, waar ze miljoenen keren werden bekeken. Enkele van de 555 inmiddels geïdentificeerde slachtoffers zijn minderjarig.

 • 22 Augustus 2019 om 05:34

Als Max Verstappen over het virtuele circuit met deze gigantische monitor

Fan van Formule 1? Of houd je gewoon van gigantische beeldschermen in het algemeen? Zoek niet verder. Deze ‘Superwide’ monitor van Samsung is in ieder geval al imposant om te zien. Maar is het z’n prijskaartje van ruim 1200 euro wel waard? Hardware Info ging op onderzoek uit.

 • 21 Augustus 2019 om 17:30

Oma riskeert levenslange celstraf omdat ze 2-jarig kleinkind β€˜kalmeerde’ in kokend water

Een 53-jarige vrouw uit de Amerikaanse stad Chattanooga (Tennessee) riskeert een levenslange gevangenisstraf omdat ze het 2-jarige dochtertje van haar zoon minutenlang met de voetjes in een bad vol kokend water zette. Kaylee Robinson, het slachtoffertje, ligt al ruim een week in het ziekenhuis waar ze wordt behandeld aan ernstige en zeer pijnlijke derdegraads brandwonden. Het letsel is zó ernstig dat in het extreemste geval Kaylee's voetjes moeten worden afgezet.

 • 21 Augustus 2019 om 15:34

Populairste man op Tinder vond de liefde offline

De ‘populairste man op Tinder’ is niet langer single. Wat blijkt: Stefan-Pierre Tomlin leerde zijn vriendin niet via de bekende datingapp kennen, maar langs de good old way: het was een gemeenschappelijke vriend die hen op een feestje aan elkaar voorstelde.

 • 21 Augustus 2019 om 13:11

Franse neushoorn NoΓ«lle bekrast met twee namen: β€˜Ronduit walgelijk misdrijf’

Een vooralsnog onbekende bezoeker van een dierentuin in Royan, in het zuidwesten van Frankrijk, heeft vermoedelijk met een scherpe steen twee namen in de huid van een 35 jaar oude neushoorn gekrast. De directeur van dierentuin La Palmyre is in shock. ,,Dit is de meest schaamteloze en dieronvriendelijke actie die we hier ooit hebben meegemaakt.’’

 • 21 Augustus 2019 om 11:57

iPhones vatbaar voor hackers na fout in nieuwe update

Apple heeft per ongeluk haar iPhones opnieuw vatbaar gemaakt voor hackers. In een nieuwe update voor besturingssysteem iOS is een eerder opgeloste fout ongedaan gemaakt. Daardoor zijn iPhones met de nieuwste update te kraken.

 • 20 Augustus 2019 om 11:12
❌