[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019AD Bizar

Dit apparaat jaagt met lasers op irritante muggen in huis

Een Israëlisch bedrijf heeft een lasersysteem ontwikkeld dat op zoek gaat naar vervelende muggen in huis. Eenmaal opgespoord blijft de ‘Bzigo’ om de mug heen cirkelen, zodat de bewoners vervolgens zelf de indringers kunnen uitschakelen.

 • 19 Augustus 2019 om 14:45

Van Simon tot iPhone: zo evolueerde de smartphone in de afgelopen 25 jaar

Exact 25 jaar geleden lag de eerste ‘smartphone’ in de rekken: een zwart, log bakje met een monochroom scherm waarmee je kon bellen en mailen. Sindsdien volgden de ontwikkelingen elkaar snel op - de eerste camera’s, grotere schermen én extra snufjes die ons het leven makkelijker moeten maken. Een overzicht.

 • 19 Augustus 2019 om 13:14

PokΓ©mon Go-speler rijdt rond met acht smartphones, maar ontloopt boete

De populariteit van Pokémon Go is al een tijdje over zijn hoogtepunt heen, toch blijven veel fans wereldwijd in de weer met het virtueel vangen van de monstertjes. Iets waar de verkeerspolitie van de noordwestelijke Amerikaanse staat Washington over kan meepraten.

 • 19 Augustus 2019 om 09:45
Gisteren β€” 18 Augustus 2019AD Bizar

Duits pretpark sluit 'Holocoaster': draaiende hakenkruizen vallen niet in de smaak

Een attractie in een pretpark in het Duitse Löffingen is gesloten omdat hij eenmaal in de lucht te veel op twee hakenkruizen lijkt. Op sociale media kwam er zodanig veel commentaar binnen op de Eagle Fly dat het park Tatzmania niet anders kon dan het draaiende object aan de grond te houden.

 • 18 Augustus 2019 om 22:10

Duits pretpark sluit 'Holocoaster’ na felle kritiek op hakenkruisuiterlijk

Een attractie in een pretpark in het Duitse Löffingen is gesloten omdat hij eenmaal in de lucht teveel op twee hakenkruizen lijkt. Op sociale media kwam er zodanig veel commentaar binnen op de Eagle Fly dat het park Tatzmania niet anders kon dan het draaiende object aan de grond te houden.

 • 18 Augustus 2019 om 22:10

Amerikaanse met β€˜nierstenen’ blijkt zwanger van drieling

Toen de Amerikaanse Dannette Giltz vorige week met hevige pijn naar het ziekenhuis ging, dacht ze zelf aan nierstenen. Want die had ze al eens gehad. Toen de dokter haar onderzocht, viel ze zowat om van verbazing: ,,Je bent 34 weken zwanger’’, zei de arts. ,,Van een tweeling. En de bevalling is begonnen.’’ Helemaal gelijk had de dokter niet. Korte tijd later zette Dannette een blakende drieling op de wereld.

 • 18 Augustus 2019 om 05:09
OuderAD Bizar

Japanse onderzoekers ontwikkelen robotstaart voor instabiele ouderen

Miljoenen jaren nadat onze voorouders hun staart verloren, hebben Japanse onderzoekers een robot-variant gebouwd die moet helpen bij de balans van oudere mensen. Het gevaarte is een meter lang en wordt ontwikkeld door onderzoekers van een Japanse universiteit.

 • 16 Augustus 2019 om 11:59

Man overlijdt in CaliforniΓ« na taco-eetwedstrijd

Een 41-jarige man is in Californië overleden nadat hij had deelgenomen aan een taco-eetwedstrijd. De wedstrijd werd gehouden tijdens een honkbalwedstrijd tussen de Memphis Redbirds en de Fresno Grizzlies in de plaats Fresno.

 • 15 Augustus 2019 om 03:31

Realityster probeert stewardess aan de schandpaal te nagelen, maar dat pakt verkeerd uit

,,Een muggenzifter die haar macht maar al te graag misbruikt.” Een Britse realityster is niet te spreken over de manier waarop een stewardess tijdens haar vlucht van Nice naar Londen enkele familieleden op hun plek zette.

 • 15 Augustus 2019 om 03:17

Tiener met afgepakte elektronica stuurt tweets via...slimme koelkast

Een 15-jarige twitteraar die gedwongen al haar elektronica moest inleveren vanwege een hardnekkige Twitter-verslaving vond een slimme manier om haar straf te omzeilen. Ze begon stiekem te tweeten via een slimme koelkast.

 • 14 Augustus 2019 om 13:13

Is dit de grootste ballonnenhater ter wereld?

De Noorse kunstenaar Jan Hakon Erichsen (41) staat al geruime tijd bekend als een van de grootste ballonhaters ter wereld. De in Oslo geboren creatieveling bedenkt bijna dagelijks constructies met vlijmscherpe voorwerpen waarmee hij op soms hilarische wijze opgeblazen ballonnen aan flarden prikt of snijdt, natuurlijk met de bijbehorende knallen. Zijn Instagramaccount heeft inmiddels 400.000 volgers.

 • 14 Augustus 2019 om 11:28

Priester jaar geschorst na sadistische en gewelddadige doop jongetje

De Russisch-orthodoxe priester Fotiy Necheporenko mag een jaar geen kinderen meer dopen, omdat hij recent veel te hardhandig te werk ging toen hij een jongetje onderdompelde in het doopvat. Volgens de moeder van de een jaar oude Demid was het optreden van de geestelijke ‘sadistisch en zeer gewelddadig’. Om die reden deed ze bij de politie aangifte tegen de man.

 • 13 Augustus 2019 om 20:52

Dokter vindt kunstgebit in keel patiΓ«nt

Een 72-jarige man uit Groot-Brittannië die bij de dokter kwam toen hij bloed ophoestte, bleek een deel van zijn eigen kunstgebit in zijn keel te hebben zitten.

 • 13 Augustus 2019 om 05:53

Dit knalroze huis versierd met emoji’s is het resultaat van een burenruzie

Bewoners uit een welgestelde, residentiële buurt in Manhattan Beach zijn boos. Ze eisen dat de gemeente hun buurvrouw verplicht om haar huis opnieuw te schilderen, maar dan in neutrale kleuren. De knalroze attractie met reuze-emoji’s is het resultaat van een burenruzie.

 • 11 Augustus 2019 om 07:20

Man krijgt dna-test cadeau van dochter en doet gruwelijke ontdekking

Een Amerikaanse man heeft bij toeval ontdekt dat hij niet de biologische vader is van zijn inmiddels 24-jarige, via ivf verwekte dochter Rebecca. Nadat Rebecca haar ouders, Joseph en Jennifer Cartellone, afgelopen kerst een dna-test cadeau had gedaan omdat ze zo graag hun stamboom uit wilden pluizen, wees onderzoek vervolgens uit dat Jennifer wel Rebecca’s moeder is, maar Joseph niet haar vader. Inmiddels heeft hij de kliniek aangeklaagd waar de vruchtbaarheidsprocedure in 1994 plaatsvond.

 • 9 Augustus 2019 om 13:06

iPhone-batterij niet door Apple vervangen? Dan krijg je voortaan deze vervelende melding te zien

Met een sluw trucje probeert Apple gebruikers aan te moedigen om voortaan een officiële hersteldienst de batterij van je iPhone te laten vervangen. Als dat straks niet meer door een erkende hersteller gebeurt, verschijnt er een waarschuwing en wordt bepaalde informatie over de batterij niet meer getoond. Voorlopig werd de melding alleen nog bij de nieuwste iPhones opgemerkt.

 • 9 Augustus 2019 om 10:26

Hartverscheurende foto's van met tumoren bedekt hert gaan wereld over

Foto's die de Amerikaanse verpleegkundige en amateurfotografe Julie Carrow recent maakte van een met wratten of tumoren bedekt hert hebben wereldwijd tot de nodige verbazing geleid. Ze spotte het wilde hoefdier in de bossen bij de plaats Pipestone (Minnesota) en vroeg experts of de heftig ogende aandoening verklaarbaar is. Volgens wetenschappers gaat het om een extreme vorm van een ongevaarlijke virusziekte waar het hert vermoedelijk weinig last van heeft.

 • 8 Augustus 2019 om 17:05

Deze nieuwe en gevaarlijke cyberaanval wordt gewoon met de post bezorgd

Een nieuw soort cyberaanval kan door kwaadwillenden gewoon met de post bezorgd worden. In het pakket zit een apparaat dat kan inbreken op de plaatselijke wifi. Deze nieuwe vorm, genaamd warshipping, is bijzonder gevaarlijk voor bedrijven, meldt computermaker IBM.

 • 8 Augustus 2019 om 15:02

YouTube verwijdert kanaal van 14-jarig (!) meisje wegens extreem haatzaaien

YouTube heeft het extreemrechtse kanaal van de 14-jarige Soph verwijderd. Het meisje verzamelde bijna een miljoen volgers met het plaatsen van haatzaaiende content richting moslims en homo's.

 • 6 Augustus 2019 om 12:12

Jongen (5) belt politie: jullie moeten mijn vader aanhouden, hij reed twee keer door rood

Een niet alledaags telefoontje voor de Duitse politie in Unterfranken (Beieren). Een 5-jarig jongetje belde eind vorige week het alarmnummer met de mededeling dat zijn vader door rood was gereden.

 • 5 Augustus 2019 om 16:39
❌