[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019RTL Nieuws

Breda rouwt om doodgestoken Megan (15): 'Zo jong nog, dit mag niet'

Ongeloof, verdriet maar ook woede in Breda nadat er een 15-jarig Megan is doodgestoken in een woning. "Ik denk aan haar moeder, die moet straks dat huis weer in. Zonder haar dochter. Verschrikkelijk", zeggen zwaar geëmotioneerde buurtbewoners.

Rijtjeshuis van 1,5 miljoen euro is verkocht, makelaar baalt van negatieve reacties

Het rijtjeshuis in Amsterdam-Zuid dat te koop stond voor 1,45 miljoen euro is onder voorbehoud verkocht. De makelaar baalt van de vele en heftige reacties die het losmaakte bij het publiek.

Waarom begint het eerste kenteken van de nieuwe serie met een G?

Vandaag werd het nieuwe kenteken gepresenteerd: één letter, drie cijfers en twee letters. Maar opvallend: het eerste kenteken van de serie begint met een G. Nummerborden worden op volgorde van het alfabet uitgegeven, dus waarom is de beginletter dan geen A, B of desnoods een C?

16-jarige verdachte dood meisje (15) Breda meldde zichzelf bij politie

De tiener die is opgepakt nadat een 15-jarig meisje in Breda werd doodgestoken, heeft zichzelf gemeld bij de politie. De 16-jarige jongen werd al snel na haar dood ergens anders in de stad opgepakt.

Fysiotherapie voor reumapatiΓ«nt voorlopig vergoed: 'Belangrijke stap'

Patiënten met bepaalde vormen van reuma die erg gehinderd worden door de ziekte, krijgen de komende vier jaar fysiotherapie vergoed. In die tussentijd wordt onderzocht of zo'n behandeling inderdaad helpt. ReumaNederland is blij met het besluit.

Schoenenzaak Manfield mag inlog met vingerafdruk niet verplichten

Schoenenwinkel Manfield mag het personeel niet verplichten om hun vingerafdruk te gebruiken om in het kassasysteem te komen. Dat is volgens de Amsterdamse rechtbank in strijd met de privacywet Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). 

Zo makkelijk stap je over naar de grote concurrent

Wielrenner Tom Dumoulin stapt over van Team Sunweb naar concurrent Jumbo-Visma. En topman Lard Friese van NN Group naar Aegon. Overstappen naar de concurrent, hoe makkelijk is dat?

Zo gaat het nieuwe kenteken voor personenauto's eruitzien

Na 4 jaar heeft Nederland nieuwe kentekens op personenauto's. De nieuwe combinatie bestaat uit: één letter, drie cijfers en twee letters.

Duitsland haalt voor het eerst kinderen van IS-strijders op

Duitsland heeft voor het eerst kinderen van IS-aanhangers opgehaald op de grens tussen Syrië en Irak. Het gaat om drie kinderen en een zes maanden, oude zieke baby.

Trump zaait onrust: komt er nou wel of geen uitstel voor Huawei?

Een spannende dag voor Huawei en Amerikaanse techbedrijven. Vandaag beslist Donald Trump of Amerikaanse bedrijven nog 90 dagen zaken mogen doen met Huawei of niet. De Amerikaanse techreuzen zien het liefst dat de Huawei-ban nog eens wordt uitgesteld.

Trump hint op nieuwe handelsoorlog: EU is nog erger dan China

Nog voordat er een akkoord is in de handelsoorlog die Trump op dit moment voert met China, heeft hij een nieuw doelwit op het oog. Trump hint met maatregelen tegen de EU, want het handelsoverschot van de EU op de VS is volgens hem te groot.

Nieuwe dienstregeling: meer treinen en indeling per 10 seconden

Prorail maakt de nieuwe dienstregeling voor 2020 bekend. De grootste verandering is dat treinen niet meer per minuut, maar per tien seconden zijn ingedeeld. Dit moet de dienstregeling nog nauwkeuriger maken.

Hoe was je vakantie? Zo houd je de lol in die gekmakende vraag

Het is deze dagen ongetwijfeld de meestgestelde vraag op kantoor: Hoe was je vakantie? Maar hoe voorkom je dat je de hele dag hetzelfde riedeltje aan het afsteken bent? En wat te doen als iemand niet uitgepraat raakt over zijn topvakantie en hele vakantiealbums laat zien?

Mike Pence ook volgend jaar kandidaat vice-president, Trump is 'zeer gelukkig'

De 60-jarige Mike Pence is tijdens de verkiezingsrace volgend jaar opnieuw kandidaat om vice-president van Donald Trump te worden. Dat betekent dat wanneer Trump de verkiezingen wint, Pence zijn eerste vervanger is. Trump heeft laten weten hier 'zeer gelukkig' mee te zijn.

Gisteren β€” 18 Augustus 2019RTL Nieuws

Lugubere vondst: kinderen op achterbank, lichaam dode vrouw in kofferbak

Een gruwelijke ontdekking door de Franse politie in een auto. In de kofferbak lag het levenloze lichaam van een vrouw. De jonge kinderen van het Franse gezin zaten op de achterbank.

Premier Denemarken tegen president Trump: Groenland is niet te koop

Groenland is niet te koop en het idee om het aan de Verenigde Staten te verkopen is absurd, zei de premier van Denemarken vandaag. Zij reageerde nadat een economisch adviseur van president Donald Trump de Amerikaanse interesse had bevestigd om het grootste eiland ter wereld te kopen.

Baasje woest: hondentrimmer geeft hond roze oren en groene wenkbrauwen

Een Amerikaanse vrouw is woedend op haar hondentrimmer. Ze zegt dat ze haar viervoeter, in plaats van schoon en geknipt, terugkreeg met roze oren en groene wenkbrauwen. "Het is een traumatische ervaring voor mijn hond geweest."

Lowlands tevreden ondanks doorverkoop tickets vanwege weer: 'Zwaar overtrokken'

Lowlands kijkt terug op een geslaagde editie. Het muziekfestival in Biddinghuizen werd in de aanloop geplaagd door berichten over heftige regen en mensen die daarom hun kaarten te koop aanboden. In de praktijk viel het met het weer uiteindelijk mee.

Wetenschappers geschokt: massale sterfte zalmen in Alaska door extreme warmte

Een hittegolf in Alaska heeft ervoor gezorgd dat duizenden zalmen zijn gestorven. Wetenschappers vonden een grote hoeveelheid dode vissen tijdens een expeditie langs de Koyokuk-rivier.

Brandweerwagen vliegt op snelweg in brand: 'Auto is heel zwaar beschadigd'

Een brandweerauto die in brand vliegt. Het gebeurt bijna nooit, maar vanmiddag vloog een ladderwagen in brand op de A7 bij Middenmeer. "De auto is heel zwaar beschadigd."

❌