[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderRTL Nieuws

Waarschuwing voor nep-pastoors: oplichters belazeren kerkgangers

De bisdommen Den Bosch en Breda waarschuwen voor nep-pastoors. Internetcriminelen hebben misbruik gemaakt van de identiteit van twee pastoors, om zo geld los te peuteren bij leden van de kerkelijke gemeenschap.

Anke (79) werd aangereden en voor dood achtergelaten: 'Hij verdient een zware straf'

De 79-jarige Anke werd in april landelijk nieuws door een gruwelijk ongeluk in Breda. Ze werd aangereden en voor dood achtergelaten. Vandaag doet Anke voor het eerst haar verhaal. "Ik hoef de man die me dit heeft aangedaan niet te zien. Ik gun hem een flinke straf", zegt ze tegen RTL Nieuws.

Trage Duitsers zorgen voor nieuwe miljoenenstrop Betuwelijn

Het schiet maar niet op met de aanleg van de laatste schakel van 's Nederlands belangrijkste goederenspoor. In Duitsland is vertraging bij het afbouwen van het laatste stuk van de Betuwelijn. En dat kost de belastingbetaler de komende jaren nog eens tientallen miljoenen euro's, blijkt uit een analyse van RTL Z. "Het is een hele pijnlijke situatie, dat het zo traag gaat."

Bloemencorso Zundert op tv's hele wereld te zien: 'Geweldig dat wij zijn gekozen'

Het bloemencorso in Zundert is dankzij elektronicabedrijf Samsung binnenkort over de hele wereld te zien. Samsung gaat de beelden van de bloemen uit Zundert namelijk gebruiken om over de hele wereld meer tv's te verkopen. En daar zijn ze in Zundert maar wat trots op.

Man (30) geplet in lift van duur appartement New York

Bij een liftongeval in New York is een man om het leven gekomen. Het slachtoffer van 30 jaar wilde uit de bewegende lift stappen, maar dat ging gruwelijk mis.

'Volkswagen-ceo wil belang in Tesla kopen'

Volkswagen-ceo Herbert Diess zou interesse hebben om een belang te kopen in Tesla, de Amerikaanse bouwer van elektrische auto’s. Daarmee zou Diess toegang willen krijgen tot Tesla-technologie. 

Overleden nijlpaard Hasana blijkt heel bijzonder: zowel mannetje als vrouwtje

In WILDLANDS in Emmen is een bijzonder nijlpaard overleden. De 11-jarige Hasana bleek tweeslachtig te zijn: het dier had alle kenmerken van een vrouwtje, maar van binnen had het dier ook kenmerken van een mannetje.

Netflix, Disney en Apple kunnen nog niet tippen aan tv-abonnement

Apple, Disney, Netflix: ze willen allemaal winnen van het ouderwetse tv-abonnement. Die strijd om onze kijktijd wordt nu nog gewonnen door kabel-tv. Maar als de streamingdiensten het trucje van tv kopiëren, komt het moment om de kabel door te knippen dichterbij. 

Half jaar cel voor man die met drank en drugs op studente (21) doodreed

Een 37-jarige man uit Zeist die op 9 maart een Ierse studente doodreed in Utrecht, is veroordeeld tot een half jaar cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Hij reed de 21-jarige vrouw dood op de Biltsestraatweg. Hij was onder invloed van drank en drugs en reed na het ongeluk door. Hij meldde zich pas een dag later bij de politie.

Parlementslid Nieuw-Zeeland neemt baby mee naar het werk, voorzitter past even op

De voorzitter van het parlement in Nieuw-Zeeland kreeg er gisteren wel een hele bijzondere taak bij. Een parlementslid nam zijn baby mee naar het Huis van Afgevaardigden, maar toen hij in debat moest en de baby ook wat moest eten, schoot de voorzitter te hulp.

โŒ