[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019Alle Nieuwskoppen

Vierde deel John Wick verschijnt in 2021

Door NU.nl

Het derde deel is pas net in de bioscoop verschenen, maar ook een vierde deel van de filmreeks John Wick is aangekondigd. De film moet in 2021 verschijnen, schrijft Variety.

NRC-ombudsman twijfelt aan uitspraak raad over foute recensie

Door NU.nl

De Raad voor de Journalistiek oordeelde afgelopen week dat een NRC-recensie van de persvoorstelling van De Dirigent is beïnvloed doordat de filmrecensent te laat was gekomen. De ombudsman van de krant twijfelt echter aan de uitspraak, laat hij dinsdag weten.

Diego Maradona raadt bioscoopbezoekers af om naar film over hem te gaan

Door NU.nl

Oud-voetballer Diego Maradona raadt mensen af om naar de gelijknamige documentaire over zijn leven te gaan. De Argentijnse legende is het niet eens met een woord dat op de filmposter prijkt.

Negen op de tien tweets gingen over Game of Thrones-finale

Door NU.nl

In de twintig minuten nadat de laatste aflevering van Game of Thrones was uitgezonden, ging 90 procent van alle tweets hierover, blijkt dinsdag uit gegevens die Twitter met NU.nl heeft gedeeld.

Negen op de tien tweets gingen over Game of Thrones-finale

Door NU.nl

In de twintig minuten nadat de laatste aflevering van Game of Thrones was uitgezonden, ging 90 procent van alle tweets hierover, blijkt dinsdag uit gegevens die Twitter met NU.nl heeft gedeeld.

Voorspelling: wordt dit de beste inhaker van 2019?

Voorspelling: wordt dit de beste inhaker van 2019?

Het trollenleger van zanger Dotan, de zelfgekozen gele kaart van voetballer Ramos tijdens de Champions Leaguewedstrijd Real Madrid-Ajax, de zin 'Huts a Niffo!' uit het nummer Huts van The Blockparty, het wereldrecord meeste likes op Instagram van @world_record_egg, en de trending topics 'Top 5 Misspellings' op Twitter en '#10yearchallenge' op Twitter en Instagram. Op welke van deze momenten werd het grappigst, mooist, snelst en meest creatief ingehaakt? Wie wint de prijs voor beste inhaker? Een voorspelling, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.


Lees meer over: Voorspelling: wordt dit de beste inhaker van 2019?.
Gisteren β€” 20 Mei 2019Alle Nieuwskoppen

Sony begint filmstudio om franchises van PlayStation-games te verfilmen

Door NU.nl

De gametak van het Japanse bedrijf Sony heeft een filmstudio opgericht om de franchises die bekend zijn van zijn eigen spelcomputer te verfilmen: PlayStation Productions. De studio gaat films en series maken op basis van videogames, meldt The Hollywood Reporter.

DELTA Fiber neemt meerderheidsbelang in NG-BLU Networks

Door Rene Frederick
DELTA Fiber Nederland heeft de meerderheid van de aandelen van NG-BLU Networks overgenomen. Dat hebben beide bedrijven bekend gemaakt. NG-BLU blijft als zelfstandig bedrijf en onder dezelfde naam opereren.

#94 Levi, laat me met rust!

Door Maud
Maud heeft Jelle en Rosa op heterdaad betrapt tijdens Koningsdag. Ze stonden te zoenen tegen een grachtenpand en Maud zag het gebeuren vanaf een boot. De hele dag is ze overstuur, maar gelukkig heeft ze een aardige jongen ontmoet die zich de hele dag al over haar ontfermt, ze weet zijn naam niet en noemt hem Zwart Spijkerjasje. Als Maud met Jessie en Zwart Spijkerjasje in een pizzeria zit om een beetje op te laden, komt Jelle niets vermoedend binnen lopen. Maud krijgt is ontploft van woede en rent de pizzeria uit. Ze struikelt en maakt een lelijke val op haar knieën. Jelle probeert haar overeind te helpen, maar Maud is nog steeds woest en geeft hem een klap in zijn gezicht. Zwart Spijkerjasje komt haar 'redden' en neemt haar mee naar een rustig plekje. Als ze ergens op een bankje zitten gaat haar telefoon. Het is Levi. „Maud, eindelijk. What the fuck hoor ik?! Dat Rochella zwanger is? Is dit echt waar Maud? 

Zelfrijdende auto kan de doorstroming met meer dan een derde verbeteren

Door Vivian Lammerse

Dag files. Hallo samenwerkende auto’s. Files op de weg is toch wel één van de grootste frustraties van menig autorijder. Het bracht Elon Musk op het idee voor zijn bedrijf ‘The Boring Company’ met als doel het dichtgeslibde wegennetwerk in steden uit te breiden met een netwerk van ondergrondse tunnels. Maar ook anderen houden zich […]

Het bericht Zelfrijdende auto kan de doorstroming met meer dan een derde verbeteren verscheen eerst op Scientias.nl.

Game of Thrones is afgelopen: Hier kun je de acteurs terugvinden

Door NU.nl

De laatste aflevering van Game of Thrones is uitgezonden in de Verenigde Staten. Waar kun je de hoofdrolspelers in de nabije toekomst terugzien?

Merkstrategie moet niet volgens het boekje

Merkstrategie moet niet volgens het boekje

Met regelmaat verschijnen er nieuwe marketingboekjes die vertellen hoe je merken moet positioneren. Vol geschreven met handige analytische tools die houvast beloven aan marketeers. De tools in dit soort boekjes zijn meer geschikt om de status quo te verbeteren dan dat ze je helpen aan een strategie die jou in staat stelt om je merk robuust en toekomstbestendig te maken. Het is teveel gericht op de korte termijn en te weinig creatief. Bij menig bedrijf is merkstrategie verworden tot een proces dat na twee jaar – als er eindelijk draagvlak is gevonden – alweer aan revisie toe is.


Lees meer over: Merkstrategie moet niet volgens het boekje.

Quentin Tarantino smeekt Cannes-publiek nieuwe film niet te spoilen

Door NU.nl

Quentin Tarantino's nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood beleeft dinsdag zijn wereldpremière op het Filmfestival van Cannes. De regisseur smeekt het publiek om het verhaal achteraf niet te verklappen.

Marc van Eck: β€œDit is de Gouden Eeuw van Marketing”

Marc van Eck: “Dit is de Gouden Eeuw van Marketing”

Marc van Eck schreef een half plankje marketingboeken, waarvan een aantal ook echt als succesvol mag worden aangemerkt. 'Business Plan op 1 A4' stond maandenlang op nummer één in de top honderd van managementboeken – inmiddels zijn er meer dan 35.000 verkocht in Nederland. Zijn boek over internal branding was het eerste en het beste dat in het Nederlands werd geschreven over dit onderwerp. 'Karaktervol positioneren' wordt links en rechts door corporates gebruikt als fundament van herpositioneringstrajecten. 


Lees meer over: Marc van Eck: “Dit is de Gouden Eeuw van Marketing”.

Nieuwe film met Robert Pattinson is 'angstaanjagender dan horror'

Door NU.nl
The Lighthouse, de nieuwe film van regisseur Robert Eggers met rollen voor Robert Pattinson en Willem Dafoe is "angstaanjagender dan horror", zegt Eggers maandag tegen Deadline.

Hoe KNVB het commerciΓ«le speelveld van voetbal vergroot

Hoe KNVB het commerciële speelveld van voetbal vergroot

De afgelopen twee jaar heeft de KNVB zijn commerciële strategie helemaal omgevormd, en daarmee ook zijn sponsoring. De nieuwe aanpak in het kort: meer partnerships, minder exclusiviteit en meer ondernemerschap. Hoe steekt die kersverse visie precies in elkaar? "We zijn in één klap een andere speler geworden, die met bredere proposities mediabureaus en sponsorbureaus samenbrengt."


Lees meer over: Hoe KNVB het commerciële speelveld van voetbal vergroot.
OuderAlle Nieuwskoppen

Drie belangrijke marketinglessen uit het achtste seizoen van Game of Thrones

Drie belangrijke marketinglessen uit het achtste seizoen van Game of Thrones

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones loopt ten einde. Binnenkort weten we wie er op de Iron Throne zit en wie onbeschaamd ten onder gaat. De grootste en populairste tv-serie ooit heeft iedereen veel plezier en verwondering gebracht, maar we kunnen er ook enkele belangrijke lessen uit trekken voor marketeers. The things we do for knowledge.


Lees meer over: Drie belangrijke marketinglessen uit het achtste seizoen van Game of Thrones.

Terugroepactie Petit Pain Bruin DekaMarkt

Door Redactie

Supermarktketen DekaMarkt roept de Petit Pain Bruin terug. In het product kunnen rubberen ringetjes zitten. De terugroepactie betreft de DekaMarkt Petit Pain Bruin in zak 8 stuks met de EAN code 8713834024228 en  THT-datum 24-05-2019. Als u dit product gekocht heeft, dan kunt u het terugbrengen naar de winkel. U krijgt het aankoopbedrag retour, een kassabon is niet nodig. Voor […]

Het bericht Terugroepactie Petit Pain Bruin DekaMarkt is origineel van Productwaarschuwing.nl.

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week

Door Superguide

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze titels verschenen in de afgelopen week op de streamingservice.

❌