[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Alle Nieuwskoppen

Disney moest Star Wars-grap uit Wreck it Ralph 2 halen

Door BuzzE

Regisseur Rich Moore heeft een Star Wars-grap uit zijn nieuwe film Ralph Breaks the Internet moeten halen omdat Lucasfilm, de producent van Star Wars, niet instemde met het 'misbruik' van het Star Wars-personage Kylo Ren. 

Nederlandse film Tulipani wint prijs in Rome

Door BuzzE

De tragikomedie Tulipani van regisseur Mike van Diem heeft de prijs voor beste film gewonnen op het Festival Del Cinema Dei Castelli Romani in Rome. 

Zo vaak moet je op de weegschaal staan

Door Metro

Eindelijk ben je zover, dat moment dat je besluit dat de overtollige kilo’s er toch af moeten. Je pakt vaker de fiets in plaats van de bus, de trap in plaats van de lift en ongezonde snacks en maaltijden maken (grotendeels) plaats voor de gezonde variant. Ook je sportroutine is meer consequent. Maar als je op de weegschaal gaat staan, zijn er nog steeds geen kilo’s af. Alles behalve motiverend en de verleiding om weer gewoon het (groente)kroketje bij de lunch te nemen wordt groter. Want als het niet lukt als je zo goed je best doet, wanneer lukt het dan wel? Moet je nog obsessiever gezond gaan leven? Gelukkig niet, je bent namelijk goed bezig. Het is alleen erg lastig om de weegschaal als graadmeter te gebruiken als je bezig bent af te vallen. Vocht, sport en eten Je gewicht kan namelijk flink fluctueren door allerlei factoren. Denk aan hoeveel vocht je in je lijf hebt, wat je zojuist hebt gegeten, wanneer je hebt getoiletteerd, het weer en de manier waarop je sport. Hier en daar een paar pondjes lichter of zwaarder zijn is daarom ook helemaal niet zo gek. Sterker nog, je lichaam doet precies wat het moet te doen en regelt zo dat alles goed werkt. Dat zorgt soms voor een kilo extra of minder. Tips op een rij Your Fitness Pal heeft een aantal tips op een rij gezet over hoe vaak je je nou eigenlijk moet wegen. Dat is namelijk nogal persoonlijk. Weeg je jezelf dagelijks en zorgen een paar grammetjes erbij ervoor dat je een rotdag hebt? Dat is niet de bedoeling. Is dit de trend, weeg jezelf dan vooral niet elke dag. Kies voor elke week op hetzelfde tijdstip of misschien zelfs elke maand. Lukt het je om naar het grote plaatje te kijken, dan kun je je prima elke dag wegen. Elke week wegen Kies je ervoor om jezelf wekelijks te wegen? Geef het dan ook echt een paar weken de tijd. Pas dan kun je een tendens zien. Ook al weeg je jezelf elke keer op hetzelfde tijdstip, het kan nog steeds veranderlijk zijn. Probeer ook hier naar het grotere plaatje te kijken en schrik niet als je een weekje zwaarder bent dan daarvoor. Het gaat erom dat de lijn naar beneden gaat. Of naar boven natuurlijk, misschien moeten er bij jou juist wat kilo’s aan. Helemaal niet wegen En natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jezelf heel af en toe - zoals bij de dokter of in de sportschool - te wegen, of zelfs helemaal nooit. Soms geven je kleren veel beter aan of je de goede kant op gaat. Een gezonde levensstijl is lang niet altijd af te meten aan de weegschaal. Een gezond lijf is veel meer dan het nummertje. Probeer voldoende te bewegen, eet gezond en geniet vooral ook af en toe ongegeneerd van een stukje taart of een avondje borrelen met vrienden. Bekijk ook: Brian (27): Ik stond elke dag op de weegschaal Bekijk ook: Afvallen? Trap niet in deze fabels Bekijk ook: Hoofd tijdens sporten net zo belangrijk als lijf

Guillermo del Toro maakt animatiefilm Pinocchio voor Netflix

Door NU.nl

Guillermo del Toro gaat voor Netflix een stop-motionfilm maken over het sprookje Pinokkio. De Mexicaan is al jaren bezig de productie van de grond te krijgen en kan nu eindelijk de film gaan maken. 

Horrorfilm Halloween (2018) verbreekt records in Verenigde Staten

Door BuzzE

Het nieuwe vervolg op de horrorfilm Halloween (2018) is het afgelopen weekend revolutionair geopend in de Verenigde Staten. De film bracht meer dan 77,5 miljoen dollar op. Hiermee is het de beste openingsdag in oktober ooit en het beste openingsweekend voor een horrorfilm ooit.

IP Visie verhuist datacenter naar mediatoren Alticom

Door Rene Frederick
IP Visie verhuist datacenter naar de mediatoren van Alticom in Roosendaal.

Top & Flop Amerika 2018: Superscores voor The Iceman en The Hulk

Door Redactie

Bij elke Grand Prix deelt FORMULE 1 cijfers uit aan de coureurs en licht er in Top & Flop een aantal uit. Dit zijn de coureurs die tijdens de Grand Prix van Amerika awesome waren of juist niet.

The post Top & Flop Amerika 2018: Superscores voor The Iceman en The Hulk appeared first on Formule1.nl.

R-Go Tools introduceert tools voor ergonomisch werken

Door Rene Frederick
R-Go Tools heeft twee producten op de markt gebracht die medewerkers helpen met gezonder werken: de HE Sport Bluetooth muis en de R-GO Riser Duo tablet- en laptopstandaard.

Coca-Cola vult na anderhalf jaar de positie van COO

Door Mark IJsendoorn
coca-cola

Coca-Cola heeft flinke wijzigingen aangekondigd in de top van het bedrijf. Brian Smith wordt per 1 januari benoemd tot COO, een positie die vacant is sinds James Quincey in het voorjaar van 2017 CEO werd.

Brian Smith is al sinds 1997 in dienst bij Coca-Cola, en is op dit moment verantwoordelijk voor de divisie Europa, Midden-Oosten en Afrika. Naast COO wordt hij ook voorzitter van het bedrijf. Wanneer hij in 2019 de taken van operationeel directeur op zich neemt geeft dat CEO James Quincey wat meer ademruimte. De positie was vacant sinds Quincey in mei 2017 tot CEO werd benoemt, en tot nu toe was hij belast met de taken van beide functies.

Naast de aanstelling van een nieuwe COO kondigt Coca-Cola ook de opvolging van CFO Kathy Waller aan, die vertrekt bij het concern. Haar taken worden overgenomen door Joh Murphy, die nu verantwoordelijke is voor de Aziatische divisie van Coca-Cola.


Ondergrondse die 250 km/u haalt opent dit jaar nog

Door Kasper Hermans

Een supersnel ondergronds netwerk. Het is de ambitie van Elon Musk en zijn bedrijf The Boring Company en nog dit jaar moet dat - voor een deel - werkelijkheid worden. Op 10 december denkt hij de eerste van zijn tunnels te openen. 

Omron opent β€˜Innovation Labs’ om klanten proof of concept te bieden

Door Mark IJsendoorn
Omron Innovation Lab

Het Japanse technologiebedrijf Omron opent acht zogenaamde Innovation Labs in Europa. In deze showroom-vestigingen wil Omron potentiële klanten een ‘proof of concept’ kunnen bieden, waarbij zij in de praktijk kunnen zien hoe hun individuele productielijnen verder kunnen worden geautomatiseerd.

Elk nieuw Innovation Lab beslaat een reeks innovatieve technologieën waaronder vaste en mobiele robotsystemen. Het doel van deze laboratoria is om producenten beter voor te bereiden op de huidige slimme productiemogelijkheden. Het doel is een ‘proof of concept’ te creëren voor de klant, iets dat daadwerkelijk kan worden toegepast in de productie. Ze kunnen ervaren hoe geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI), het Internet of Things (IoT) en robotica in hun fabriek kunnen worden toegepast, met name voor de voedingsmiddelen- en warenindustrie, verpakkingsindustrie en automotive industrie.

Innovation Lab

De eerste vijf Innovation Labs gaan in oktober 2018 van start en twee andere openen kort daarna hun deuren. Ze zijn te vinden in Stuttgart in Duitsland, Milaan in Italië, Madrid in Spanje, Milton Keynes in het VK, Tychy in Polen, Istanbul in Turkije en Argonay in Frankrijk. Deze zeven nieuwe Innovation Labs zijn de opvolgers van het Nordic Automation Center, Malmö, Zweden, dat al sinds oktober 2017 een vergelijkbare rol heeft.


IP Visie kiest voor toren Alticom bij Roosendaal

Door Michiel van Blommestein
De Brabantse connectiviteitsspecialist IP Visie betrekt binnenkort een nieuw datacenter. Als locatie hiervoor heeft zij strategisch gekozen voor de mediatoren van Alticom in Roosendaal.

Riverbed brengt nieuwe versie Digital-Experience-oplossing

Door Michiel van Blommestein
Riverbed brengt de nieuwste versie van zijn Digital Experience Management-oplossing (DEM) Riverbed SteelCentral uit. Deze moet onder meer mogelijkheden bieden om de prestaties van cloudapplicaties te verbeteren.

Kijkje in de spraakgestuurde keuken van Google Home

Kijkje in de spraakgestuurde keuken van Google Home

De komst van Google Home naar Nederland wordt belangrijker dan de lancering van Google Assistant. Daar liet de techreus weinig twijfel over bestaan tijdens een exclusieve ‘Google Homewarming’ in een speciaal ingericht appartement pal tegenover het Rijksmuseum in Amsterdam. Marketingfacts was erbij en kreeg een voorproefje van de voice-ambities die Google deelt met zijn launching partners Albert Heijn, Auping en Philips. “Hey Google, wat eten we vanavond?”


Lees meer over: Kijkje in de spraakgestuurde keuken van Google Home.
Gisteren β€” 21 Oktober 2018Alle Nieuwskoppen

Voorkom op deze manier het snotteren in de herfst

Door metronieuws

Geen zin in een herfstdip? Wil je het snotteren tijdens de aankomende maanden voorkomen? Onder het mom van 'alle kleine bee(s)tjes helpen', laten wetenschappers van de Universiteit van Oregon weten dat je je ramen wat vaker open moet zetten. Ook als het koud is, ja. 

Dude, Where's My Car?-regisseur Danny Leiner (57) overleden

Door NU.nl

Danny Leiner, de regisseur van onder meer de comedyfilms Dude, Where's My Car? en Harold & Kumar Go to White Castle, is op 57-jarige leeftijd overleden aan kanker.

De Vierde IndustriΓ«le Revolutie is begonnen: zijn we straks allemaal overbodig?

Door Caroline Kraaijvanger

Tegen 2025 zullen robots meer dan 50% van het huidige werk op zich nemen. Maar is dat erg? De Eerste Industriële Revolutie zette de wereld op zijn kop. Goederen – zoals kleding – die millennia op rij met de hand vervaardigd waren, konden dankzij veelal door stoom aangedreven machines opeens op veel grotere schaal worden […]

Het bericht De Vierde Industriële Revolutie is begonnen: zijn we straks allemaal overbodig? verscheen eerst op Scientias.nl.

OuderAlle Nieuwskoppen

Snelle wip? Jongeren willen achteraf knuffelen

Door Rosan de Vos

Seks zonder al te veel gedoe en weinig gevoelens, wordt in de volksmond ookwel ‘casual seks’ genoemd. Toch willen jongeren meer dan alleen een vrijblijvend avontuurtje. Onderzoek toont aan dat jongeren een flink portie intimiteit verwachten, ook als ze naar bed gaan met een partner waar ze geen relatie mee hebben. 

Deze films en series verschenen deze week nieuw op Netflix

Door Superguide

Elke week worden er nieuwe films, series en documentaires toegevoegd op Netflix. Deze titels verschenen afgelopen week op de streamingdienst.

Geen derde seizoen voor Marvel-serie Luke Cage

Door NU.nl

Netflix heeft besloten dat er geen derde seizoen komt van Marvel-serie Luke Cage. Het tweede seizoen kwam in september uit.

❌