[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 11 December 2018Alle Nieuwskoppen

Winnen: 2x2 kaarten voor Delain in DRU Cultuurfabriek

In 2019 komt het nieuwe album 'Moonbathers' uit van Delain. Op 12 januari komt de symfonische rockband met zangeres Charlotte Wessels de muziek alvast voorstellen in DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Winnen: 2x2 kaarten voor Wille & The Bandits in Boerderij

De Engelse rootsrockers-band Wille & The Bandits komt naar het podium Boerderij voor een optreden op zaterdag 18 januari. Tijdens het concert in Zoetermeer zal de band songs spelen van het nieuwe album ‘Paths’ dat op 1 februari uitkomt. Op

Craig David naar Brussel en Utrecht

Craig David komt weer terug naar het vaste land. De Engelse R&B-ster werd wereldberoemd in de jaren '90. Afgelopen zomer was hij nog te zien op Rock Werchter.

Data-driven marketing kan niet zonder vertrouwen en cultuur

Data-driven marketing kan niet zonder vertrouwen en cultuur

De resultaten van het Data Driven Marketing Onderzoek 2018 werden afgelopen maand gepresenteerd. Al eerder deelden we een aantal eerste inzichten, nu gaan we in op de mindset achter data-driven marketing, traditionele marketing versus trends als kunstmatige intelligentie, opbrengsten en de toekomst. Hoe gaat het met data-driven marketing in Nederland? 


Lees meer over: Data-driven marketing kan niet zonder vertrouwen en cultuur.

Tom Walker naar Effenaar, Paard en Patronaat

Voor singer-songwriter Tom Walker staan er volgend jaar drie shows op Nederlandse bodem in de planning. Op 17, 18 en 19 mei treedt hij op bij Effenaar, Paard en Patronaat.

Suzan & Freek naar Hedon, TivoliVredenburg, Paard, Doornroosje en De Oosterpoort

In mei gaat het singer-songwriter duo Suzan & Freek op tour door Nederland. Het paar zal onder meer TivoliVredenburg, Doornroosje, Paard en De Oosterpoort een bezoekje brengen.

Twee concerten van Bazart in Ancienne Belgique

De single ‘Goud’ was voor Bazart een schot in de roos. Sinds het nummer in 2015 uitkwam gaat het voor de wind met de Vlaamse band. Inmiddels heeft de band al op andere Rock Werchter, Lowlands en Pukkelpop gespeeld.

LP naar La Madeleine en Paradiso

Laura Pergolizzi ofwel LP is bekend als songwriter van Rihanna en Christina Aguilera. Toch brengt ze zelf ook niet onverdienstelijk muziek uit. Haar laatstealbum 'Heart to Mouth' werd goed ontvangen.

Cher naar Ziggo Dome en Sportpaleis in 2019

Cher komt naar Nederland en België met haar 'Here We Go Again Tour'. Op zaterdag 28 september staat de zangeres op de planken van Sportpaleis te Antwerpen en op maandag 30 september is ze te zien in Ziggo Dome te Amsterdam.

Beth Hart met twee verschillende shows naar AFAS Live

Zojuist is bekendgemaakt dat Beth Hart naar de AFAS Live komt volgend jaar. Er staan twee verschillende concerten in de planning: op vrijdag 29 november treedt de Amerikaanse singer-songwriter solo op en op zaterdag 30 november met haar complete band.

YouTube-hit The Piano Guys naar AFAS Live

Op woensdag 5 juni 2019 komt de Amerikaanse groep The Piano Guys naar Amsterdam voor een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album 'Limitless'.

Streamingdienst Hayu voor reality tv-series gestart in Nederland en Belgiรซ

Door Gonny van der Zwaag

Ben je gek op The Real Housewives en Keeping Up With The Kardashians, dan kun je vanaf nu eindeloos naar je favoriete realityseries kijken. De streamingdienst Hayu is namelijk van start gegaan met apps voor desktop, iPhone en iPad.

Het artikel Streamingdienst Hayu voor reality tv-series gestart in Nederland en België verscheen voor het eerst op iCulture


Volkswagen T-Cross: de prijzen

De boekhouders bij Volkswagen zijn er vroeg bij. Hoewel de T-Cross pas vanaf april 2019 bij de dealer staat, weten de witte boorden nu al wat de kleinste SUV van het grootste automerk moet kosten.
Gisteren โ€” 10 December 2018Alle Nieuwskoppen

iCulture Vandaag: dit was maandag 10 december 2018

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 10 december? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was maandag 10 december 2018 verscheen voor het eerst op iCulture


Limp Bizkit komt in juli naar 013

Op dinsdag 2 juli komt de Amerikaanse band Limp Bizkit naar 013 te Tilburg, dit is hun enige show in Nederland. Tevens is het de eerste aankondiging van een Europese Limp Bizkit show voor 2019.

Folk Road Show op tour door Nederland (o.a EKKO en Manifesto)

Volgend jaar mei komt Folk Road Show' met hun tour langs verschillende poppodia in Nederland. Ze zullen onder andere Manifesto, EKKO, Hedon en Merleyn een bezoekje brengen.

Melkweg en La Madeleine voor reggaeton-sterren CNCO

De Latijns-Amerikaanse boyband CNCO komt op 21 maart naar Melkweg te Amsterdam en op 22 maart naar La Madeleine te Brussel. De shows staat in het teken van hun nieuwe album 'CNCO'.

Wellicht bredere uitrol van Project Natick

Door Ab
Microsoft denkt serieus na over netwerk van onderwater-datacenters Als we Microsoft-CEO Satya Nadella mogen geloven, dan denkt zijn concern momenteel serieus aan een netwerk van onderwater-datacenters. Deze zouden dienen ter ondersteuning van de cloud computing-infrastructuur die Microsoft wereldwijd steeds verder uitbreidt en versterkt. Als een van de grote voordelen van deze aanpak noemt hij het

Rij-impressie: Opel Insignia Country Tourer

Een SUV is grotendeels bluf. Een Sports Utility Vehcile ziet er misschien uit als een onoverwinnelijke terreinwagen, maar in de meeste gevallen is het niet meer dan een hoge en luxe personenauto die helemaal niets klaarspeelt in het terrein. En als het alleen om een stoere uitstraling gaat, is een avontuurlijk aangeklede versie van de Opel Insignia dan een slim alternatief?

โŒ