[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 15 februari 2019

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 15 februari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was vrijdag 15 februari 2019 verscheen voor het eerst op iCulture


One Ok Rock naar 013

Op zondag 12 mei 2019 komen de rockers van de Japase band One Ok Rock naar 013. Hier presenteren ze hun nieuwe album 'Eye Of The Storm'. ONE OK ROCK koos op hun eerste platen nog voor een harder geluid geïnspireerd door Linkin Park.

Welke F1-bolide zie jij graag 't vaakst tijdens een GP?

Die van Max Verstappen natuurlijk, duh… Logisch inderdaad. Want dat betekent doorgaans dat de Nederlandse F1-sensatie afstevent op een podiumplaats. De mensen achter de tv-knoppen focussen zich immers zoveel mogelijk op de koploper of -groep. Maar wat als de rijder er helemaal niets toe zou doen? Is de Red Bull Racing RB15 dan nog steeds de Formule 1-auto die jij het liefst zo vaak mogelijk over de beeldbuis ziet scheren vanaf 17 maart, wanneer het nieuwe seizoen aanvangt in Melbourne, Australië. Kies maar. Dit zijn de – livery’s van de – bolides die in 2019 het Formule 1-veld bepalen. Op Alfa Romeo na, want die moet zijn bolide nog presenteren.

Nick & Simon maakt nieuwe single openbaar en kondigt tour aan (o.a. in Paradiso en TivoliVredenburg)

Het Volendamse duo Nick & Simon zouden al twee (uitverkochte) shows in de Ziggo Dome geven en op de festivals Pop On Top en Indian Summer staan. Daar komt nu een lijst met nieuwe shows bij! Hieronder een overzicht: 14 juni - Kursaal Oostende, Oostende (BE) () 21 juni - Zuiderparktheater, Den Haag 21 september - Openluchttheater Caprera, Bloemendaal () 04 oktober - Paradiso, Amsterdam () 05 oktober - Paard, Den Haag 10 oktober - Effenaar, Eindhoven () 11 oktober - TivoliVredenburg, Utrecht () 12 oktober - Metropool, Hengelo () Tevens hebben Nick & Simon een nieuwe single uitgebracht met de titel Hier en Nu, geschreven samen met Jaap Kwakman (3JS).

Jokergekte bij Wie Is De Mol?

Jokergekte bij Wie Is De Mol?

'Wie is de Mol?' is eigenlijk één groot sociaal experiment. We zien diverse psychologische fenomenen, die misschien op het eerste oog wat raar lijken, maar eigenlijk heel menselijk zijn. In deze blog nemen we je mee in de joker-gekte van 'Wie Is De Mol?'. Wat zijn de drijfveren achter de gekte en hoe kun je ze inzetten in je marketing?

 


Lees meer over: Jokergekte bij Wie Is De Mol?.

The Paper Kites keert in december terug naar Paradiso

Gisteren stond de Australische band The Paper Kites nog in Paradiso Noord. Dit was blijkbaar zo succesvol dat zojuist bekend is gemaakt dat ze op 2 december terugkomen naar Amsterdam.

Teveel vertrouwelijke gegevens per mail verstuurd

Door Edwin Feldmann
Veel organisaties blijken vertrouwelijke gegevens gewoon via onversleutelde e-mail te versturen. De kans op een datalek is zo heel groot.

iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 februari 2019

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 14 februari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 februari 2019 verscheen voor het eerst op iCulture


Edison-winnaar Di-rect naar CarrΓ©

Di-rect is een Nederlandse band met als genres alternative-rock,hardrock en rock. Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Met 7 a

Edison-winnares Wende geeft openluchtconcerten in augustus

Wende brak in 2003 door met haar Franse chansons. Na enkele albums besloot ze in 2009 de boeg om te gooien en verder te gaan als Nederlandse singer-songwriter.

Edison winnaar Di-rect naar Carre

Di-rect is een Nederlandse band met als genres alternative-rock,hardrock en rock. Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Met 7 a

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. 30 Seconds To Mars, James Bay en Ilse DeLange

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Typhoon geeft openluchtconcert in Slottuin Zeist

Poppodium de Peppel, Slot Zeist en TivoliVredenburg organiseren meerdere openluchtconcerten in het Slottuintheater. Nu is er bekendgemaakt dat Typhoon op 14 augustus in de tuin een akoestische optreden zal geven.

Winnen: 2x2 kaarten voor Afro-Cuban All Stars in Q-Factory

Afro-Cuban All Stars staat bekend om hun combinatie van verschillende Latijns-Amerikaanse (dans)stijlen zoals mambo, cha cha, rumba en son montuno. Met vier nominaties voor een Grammy Award en talloze succesvolle platen zijn ze één van de grootste bands die Cuba ooit heeft voortgebracht. R

Concerten en activiteiten op Valentijnsdag

Vandaag is het weer Valentijnsdag en dat betekent dat je jouw valentijn flink mag verwennen. Er zijn meerdere theorieën over hoe Valentijnsdag is ontstaan.

Ronnie Flex, Wende, Yves Berendse en HAEVN naar Caprera

Het diverse programma van Caprera is weer aangevuld met mooie nieuwe namen. Deze zomer staan ook Ronnie Flex, Wende, Yves Berendse en HAEVN in de agenda van Openluchttheater Caprera.

Fox-IT mag forensische IT-kennis inzetten bij rechtszaken

Door Edwin Feldmann
Een forensisch IT-expert van Fox-IT is ingeschreven in het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD) en mag nu officieel advies geven bij civiele rechtszaken en strafzaken.

Edison-winnares Wende Snijders geeft openluchtconcerten in augustus

Wende brak in 2003 door met haar Franse chansons. Na enkele albums besloot ze in 2009 de boeg om te gooien en verder te gaan als Nederlandse singer-songwriter.

Fatboy Slim met Elias Mazian en Pablo Discobar naar TivoliVredenburg op Koningsdag

Fatboy Slim komt naar TivoliVredenburg voor een exclusieve dansavond op Koningsdag. Ook Utrecht locals Pablo Discobar Soundsystem en De School-resident Elias Mazian zullen er optreden Sinds de jaren tachtig is de Engelse DJ en producer Norman Cook actief als Fatboy Slim.

Wende Snijders geeft concert in het Natuurtheater Oisterwijk

Wende brak in 2003 door naar het grote publiek met haar prachtige chansons. Na enkele albums besloot ze in 2009 de boeg om te gooien van Franse chansonnière naar Nederlandse singer-songwriter.

❌