[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Maart 2019Alle Nieuwskoppen

Gerucht: β€˜iPhone 11 kan andere apparaten draadloos opladen met Wireless PowerShare’

Door Gonny van der Zwaag

Apple zou in de volgende generatie iPhone ondersteuning voor Wireless PowerShare willen inbouwen. Daarmee is het mogelijk om andere apparaten draadloos op te laden. De geruchten komen uit de toeleveringsketen van Apple.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 11 kan andere apparaten draadloos opladen met Wireless PowerShare’ verscheen voor het eerst op iCulture


Gisteren β€” 22 Maart 2019Alle Nieuwskoppen

Fortuyn en Baudet, zoek de verschillen

Net als Pim Fortuyn is Thierry Baudet een gepromoveerde dandy met humor die van provoceren houdt, schrijft Leonard Ornstein. Maar er zijn ook verschillen.

Startlichten Formule 1 worden beter zichtbaar na klachten in AustraliΓ«

Door NU.nl

Autosportbond FIA bekijkt samen met de Formule 1 hoe de startlichten bij Grands Prix beter zichtbaar worden voor de coureurs. Bij de seizoensstart in Australië waren de lampen zondag voor een aantal rijders onvoldoende of zelfs helemaal niet zichtbaar.

Baudet stuurt vooral zijn intimi naar de senaat

Allemaal gaan ze naar de senaat: het bestuur van Forum voor Democratie, een partijvoorlichter, het wetenschappelijk bureau.

Vooral mannen kiezen voor Forum voor Democratie

Veel meer mannen dan vrouwen stemden bij de provinciale verkiezingen. En zij stemden vaak op Baudet en op de VVD.

OuderAlle Nieuwskoppen

Strijd om leiderschap op links is terug

Het is GroenLinks weer niet gelukt om de onbetwiste leider op links te worden. En de SP kan de weg omhoog maar niet vinden.

Gekozen FvD’ers vormen vernuftig netwerk met tal van dubbelfuncties

Wie zijn de 86 FvD’ers die in de Provinciale Staten komen? 36 van de 159 kandidaten waren in twee provincies verkiesbaar.

Bij de oppositie heeft niemand β€˜de sleutel’ van de coalitie in handen

De coalitie kan zélf kiezen met welke oppositiepartij ze samenwerkt, constateert ze tevreden, om het eigen leed wat te verzachten. Maar op welk thema kunnen ze samenwerken met Forum voor Democratie?

Campagneleiders: Baudet kampioen sociale media

Campagnestrategen blikten donderdag terug op de FvD-opmars. Al is daar met EU-verkiezingen op komst maar weinig tijd voor.

Hoge opkomst bij de waterschappen, geen grote verschuivingen

VVD werd de grootste van de landelijke partijen. Water Natuurlijk en de Algemene Waterschapspartij scoorden beter dan vier jaar geleden.

Deze iPad Air-hoezen zorgen voor bescherming van je nieuwe iPad

Door Benjamin Kuijten

Kies je voor de iPad Air 2019, dan wil je die ook goed beschermen met een mooie hoes. In dit artikel zetten we de beste iPad Air-hoesjes op een rij. Of je nu een iPad Air 2019-hoes zoekt of bescherming voor je oude Air: je vindt ze in dit artikel.

Het artikel Deze iPad Air-hoezen zorgen voor bescherming van je nieuwe iPad verscheen voor het eerst op iCulture


Ook opkomst bij waterschapsverkiezingen fors hoger dan in 2015

Door ANP

De voorlopige opkomst bij de waterschapsverkiezingen is een stuk hoger dan die bij de waterschapsverkiezingen van vier jaar geleden. Dit keer was de opkomst 50,5 procent. In 2015 was de opkomst nog 43,5 procent.

Wat schrijven buitenlandse media over het succes van Thierry Baudet?

Wat schrijven Le Monde, Frankfurter Allgemeine, El Pais, The Telegraph en De Morgen over de klinkende overwinning van Forum voor Democratie bij de Provinciale Statenverkiezingen?

'Baudet is handig in ruimte tussen VVD en PVV gesprongen'

Door ANP

Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, is behendig in de ruimte gesprongen die tussen de VVD en de PVV is ontstaan. Daar heeft hij met groot gevoel voor retoriek een beweging gecreëerd waar mensen bij willen horen. Mensen zijn namelijk graag lid van een club.

iPad mini 2019 eerste indruk: dit vinden de internationale media

Door Benjamin Kuijten

De eerste ervaringen van de iPad mini 2019 zijn verschenen. Wat hebben de grote internationale media te zeggen over Apple's nieuwste kleine iPad mini? Dit zijn de hands-ons van de iPad mini 2019.

Het artikel iPad mini 2019 eerste indruk: dit vinden de internationale media verscheen voor het eerst op iCulture


Wat zei Baudet eigenlijk in zijn overwinningsspeech?

Wat bedoelt Forum-voorman Thierry Baudet met "onze boreale wereld"? Zijn overwinningsspeech die hij hield in Zeist stond bol van de historische verwijzingen.

Rutte steekt hand uit naar FVD, Baudet ziet liever nieuwe verkiezingen

Door NU.nl/ANP

Nu Forum voor Democratie (FVD) met dertien zetels de grootste in de Eerste Kamer lijkt te worden, verwacht premier Mark Rutte dat Thierry Baudet bereid is samen te werken met de coalitie. De FVD-leider wil het liefst zo snel mogelijk nieuwe Tweede Kamerverkiezingen.

Mick Schumacher vindt het een eer om te worden vergeleken met zijn vader

Door NU.nl

Mick Schumacher heeft het nooit een probleem gevonden om te worden vergeleken met zijn vader Michael Schumacher. De negentienjarige Duitser voelt daardoor geen extra druk om ook de Formule 1 te halen.

SP'ers na dramatisch verlies: dit komt hard aan

De SP verliest meer dan de helft van haar zetels in de Eerste Kamer. De socialisten zoeken naar verklaringen. „Meedogenloos dit”.


Hamilton vindt progressie Red Bull met Honda-motor 'mooi om te zien'

Door NU.nl

Lewis Hamilton is onder de indruk van wat Max Verstappen en Red Bull Racing zondag lieten zien bij de start van het Formule 1-seizoen in Australië. De wereldkampioen van Mercedes hoopt op een mooie concurrentiestrijd.

❌