[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

macOS 11 Big Sur: 10 interessante veranderingen en nieuwe functies

Door Thomas Aalderink

Later dit jaar kunnen Mac-bezitters aan de slag met macOS 11 Big Sur, maar wat is er nieuw? Wij hebben de 10 meest interessante veranderingen en nieuwe functies op een rij gezet.

Porsche 911 Turbo is er nu ook zonder 'S'

Slim hoor, van Porsche. Eerst de duurdere 911 Turbo S introduceren (dan room je alvast de top van de markt af) en daarna pas de 911 Turbo. Behelpen is het zeker niet met 70 pk en 50 Nm minder, want de Porsche 911 Turbo gaat gewoon in 2,8 seconden naar 100 km/h en haalt een top van 320 km/h. 

Lantech eerste Benelux-partner van cybersecurity-bedrijf Link11

Door Edwin Feldmann

Cybersecurity-bedrijf Lantech gaat als eerste partner in de Benelux de security-diensten aanbieden van het Duitse Link11.

Link11 is een specialist in ‘cyber resilience’. Het bedrijf heeft voor Lantech gekozen vanwege de ruime ervaring in het adviseren, realiseren en beheren van netwerk infrastructuren en IT-beveiligingsoplossingen. Lantech zal het gehele portfolio van Link11 gaan leveren en daarnaast lokale ondersteuning bieden op het gebied van implementatie en beheer. De ervaren specialisten van Lantech zijn inmiddels volledig getraind en gecertificeerd en staan klaar om eindgebruikers 24/7 te bedienen.

De samenwerking met Lantech biedt tevens de mogelijkheid om de activiteiten van Link11 in de Benelux verder op te schalen, zo wordt in een persbericht aangekondigd.

Thomas Kramps, regional director bij Link11 voegt daaraan toe: “De samenwerking met Lantech is een belangrijke eerste stap om verdere groei in de Benelux te kunnen realiseren. Het bedrijf bewijst al meer dan 20 jaar dat zij veel kennis hebben in het leveren, bouwen en beheren van hoog kwalitatieve en veilige ICT-infrastructuren. Bovendien beschikt Lantech over voldoende specialisten om projecten tot een goed einde te brengen. Wij zien Lantech dan ook als een verlengstuk van onze organisatie.”

Het bericht Lantech eerste Benelux-partner van cybersecurity-bedrijf Link11 verscheen eerst op ChannelConnect.

Porsche 911 Turbo is er nu ook zonder 'S'

Slim hoor, van Porsche. Eerst de duurdere 911 Turbo S introduceren (dan room je alvast de top van de markt af) en daarna pas de 911 Turbo. Behelpen is het zeker niet met 70 pk en 50 Nm minder, want de Porsche 911 Turbo gaat gewoon in 2,8 seconden naar 100 km/h en haalt een top van 320 km/h. 

Wolff over waar Mercedes het van Red Bull wint: β€˜Maar van allebei niet alles gezien’

Door Daan de Geus

"Red Bull is sneller in de langzame bochten, wij in de snelle bochten en op rechte stukken", vat Mercedes-teambaas Toto Wolff het verschil tussen zijn team en rivaal Red Bull samen, al hebben we volgens de Oostenrijker van beide teams 'het volledige potentieel nog niet gezien'.

The post Wolff over waar Mercedes het van Red Bull wint: ‘Maar van allebei niet alles gezien’ appeared first on Formule1.nl.

Eerste review Land Rover Defender 110 240D

Ga er maar aan staan: na 70 jaar een vervanger bouwen voor een icoon van het kaliber Volkswagen Kever, oer-Mini en Jeep Wrangler. Land Rover deed het. Wij voelen de Land Rover Defender 110 (2020) aan de tand en beantwoorden vijf belangrijke vragen over de nieuwe Britse terreinbeul.

❌