[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

Bowers & Wilkins komt met twee AirPlay 2-receivers

Door Raymon Mens

Door de lancering van AirPlay 2 staat Apple's systeem voor draadloze audio en video terug op de kaart. Ook high-end audiomerk Bowers & Wilkins haakt aan.

​Smileys als lucratieve kentekenpersonalia 2.0

Miljoenen worden er geboden op nogal pretentieuze kentekenplaten. Euro's, ponden of dollars welteverstaan. Zo vroeg onlangs nog iemand 15 miljoen dollar voor het kenteken 'F1'. Absurdisme ten voeten uit, maar door deze wereld waarin rijkaards gewoonweg niet meer weten wat ze met al hun geld moeten doen, stuitte de Australische provincie Queensland maar mooi eventjes op een potentieel lucratief vervolg.

Rittal’s Edge-systemen op Data Centre World 2019

Door Ab

Op Rittal’s stand D610 op de DCW in Londen van 12-13 maart staat de Edge-revolutie voorop en centraal. De getoonde producten omvatten Rittal’s eigen Edge Data Center dat een end-to-end product biedt met gestandaardiseerde, vooraf geconfigureerde IT-infrastructuur. Rittal toont ook de LCP DX-koelsystemen en de innovatieve RiMatrix Data Centre Container. De opmars van Edge computing, dat

Kaspersky Lab ziet omzet licht stijgen, behalve in de VS

Door Edwin Feldmann
Kaspersky heeft in een moeilijke markt vorig jaar toch een omzetgroei van 4% laten zien. De verkopen gingen bijna overal goed, behalve in de Verenigde Staten.
Gisteren β€” 20 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

​Volkswagen Westfalia kopen? Deze handelaar heeft er nog 55 op voorraad

Geen bizarre schuurvondst dit keer, maar een heuse veldvondst. In het kielzog van de bijzondere Volkswagen T2 Westfalia van LEGO, stuiten we nu op een voorraad echte Westfalia's. Een Canadese handelaar biedt er maar liefst 55 te koop aan. In één keer afnemen, graag!

β€˜Echt universele apps voor iPhone, iPad en Mac in 2021’

Door Raymon Mens

Apple heeft al een beginnetje gemaakt met universele apps voor iPhone, iPad en Mac. In 2021 moeten naar verluidt volledig universele apps mogelijk worden.

​400.000 LEGO-steentjes voor levensgrote Volkswagen T2

LEGO is de laatste tijd nogal een dingetje onder automerken. Ludieke bouwprojecten met de perfect in elkaar passende steentjes van de Deense speelgoedfabrikant schieten als paddenstoelen uit de grond. Ze doen het dan ook geweldig als publiciteitsstunt en met die bagage besloot ook de Bedrijfswagen-tak van Volkswagen de handen uit de mouwen te steken. Het resultaat: een levensgrote Transporter T2, opgebouwd uit liefst 400.000 LEGO-blokjes.

Nieuwe Intel-chips voor MacBook Pro 2019: nΓ³g meer cores

Door Raymon Mens

Wat brengt de MacBook Pro 2019? De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Onlangs bleek er een nieuw ontwerp komt. Nu is er info over de Intel-chips.

App-abonnementen worden in iOS 12.2 een stuk flexibeler

Door Raymon Mens

iOS 12.2 komt eraan en Apple voegt veel nieuwe functies toe. In de laatste bètaversie zijn flexibele app-abonnementen toegevoegd.

OuderAlle Nieuwskoppen

​J(h)ippie! Bekendste VW-bus maakt comeback op Woodstock

De Volkswagen Transporter wordt in de volksmond wel eens vaker het hippiebusje genoemd. Een koosnaam die het model uiteraard te danken heeft aan z'n populariteit bij de leden van die beweging in de sixties. Heel wat Amerikaanse jeugd zette zich toen af tegen gevestigde waarden. En zo'n lichte, handige bus paste daar perfect bij. Het stond in schril contrast met de grote, logge Amerikaanse sleeën van dat moment. En toch bood hij plaats voor je vrienden en allerlei 'vrijetijdsactiviteiten'. Want je moest je natuurlijk wel verplaatsen.

AirPods 2: de meest actuele verwachtingen op een rij

Door Raymon Mens

De AirPods 2 doen weer een hoop stof opwaaien. Apple's oortjes zijn toe aan vernieuwing, hier alle geruchten, zoals de verwachte release datum en meer.

Alles over FaceTime-groepen: videobellen met 32 mensen tegelijk

Door Benjamin Kuijten

FaceTime ondersteunt ook videobellen voor groepen. Met de FaceTime-groepen kun je in totaal met 32 personen video- of audiobellen. Welke toestellen heb je nodig voor groepsgesprekken in FaceTime en hoe start je zo'n groep? In deze tip leggen we je alles uit.

Het artikel Alles over FaceTime-groepen: videobellen met 32 mensen tegelijk verscheen voor het eerst op iCulture


Groepsgesprekken FaceTime in iOS 12.1.4 alleen via omweg te starten

Door Raymon Mens

FaceTime is na een beschamende bug weer terug op de rit, maar niet helemaal. Groepsgesprekken starten kan in iOS 12.1.4 alleen met een omweg.

AirPods laden? Dat doe je straks gewoon met je iPhone

Door Raymon Mens

Apple heeft plannen met draadloos laden. Zo zou de iPhone 2019 bi-directioneel laden. Ideaal voor AirPods. Je legt ze dan gewoon op je iPhone om te laden.

β€˜Apple komt eind 2019 met nieuwe 16-inch MacBook Pro’

Door Raymon Mens

Dit jaar wordt het ontwerp van de MacBook Pro met USB-C drie jaar oud. Eind 2019 is het tijd voor een nieuw ontwerp. Hier zijn de eerste details.

Kuo: β€˜iPhone 2019 krijgt grotere batterij en kan andere apparaten draadloos opladen’

Door Benjamin Kuijten

Er is meer bekend over de iPhone 2019 batterij. Volgens betrouwbare bron krijgen de iPhones van 2019 een grotere batterij en ondersteunt deze een nieuwe vorm van draadloos opladen. De drie modellen krijgen ook dezelfde schermformaten als vorig jaar.

Het artikel Kuo: ‘iPhone 2019 krijgt grotere batterij en kan andere apparaten draadloos opladen’ verscheen voor het eerst op iCulture


Welke F1-bolide zie jij graag 't vaakst tijdens een GP?

Die van Max Verstappen natuurlijk, duh… Logisch inderdaad. Want dat betekent doorgaans dat de Nederlandse F1-sensatie afstevent op een podiumplaats. De mensen achter de tv-knoppen focussen zich immers zoveel mogelijk op de koploper of -groep. Maar wat als de rijder er helemaal niets toe zou doen? Is de Red Bull Racing RB15 dan nog steeds de Formule 1-auto die jij het liefst zo vaak mogelijk over de beeldbuis ziet scheren vanaf 17 maart, wanneer het nieuwe seizoen aanvangt in Melbourne, Australië. Kies maar. Dit zijn de – livery’s van de – bolides die in 2019 het Formule 1-veld bepalen. Op Alfa Romeo na, want die moet zijn bolide nog presenteren.

VMware reikt Partner Awards 2019 uit

Door Pim Hilferink
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in evenementenlocatie Mereveld bij Utrecht heeft VMware zijn jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. In totaal zijn zeven VMware Partner Awards toegekend aan partners en personen die in het afgelopen jaar bijzondere en/of uitmuntende prestaties hebben laten zien.

Gerucht: β€˜WWDC 2019 dit jaar van 3 tot 7 juni in San Jose’

Door Gonny van der Zwaag

Vanaf 3 tot en met 7 juni 2019 kunnen ontwikkelaars in San Jose terecht om op WWDC 2019 workshops bij te wonen en naar de traditionele keynote op maandag te luisteren. Dat blijkt uit nog onbevestigde informatie.

Het artikel Gerucht: ‘WWDC 2019 dit jaar van 3 tot 7 juni in San Jose’ verscheen voor het eerst op iCulture


β€˜AirPods 2, AirPower en nieuwe iPad op 22 maart te koop’

Door Raymon Mens

Is er in maart weer een Apple-event? Er zijn een boel nieuwe producten zoals de AirPods 2, AirPower en nieuwe iPad (mini) die er naar verluidt aankomen.

❌