[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Februari 2018Alle Nieuwskoppen

F5 Networks introduceert IoT- en 5G-oplossingen tijdens MWC 2018

Door Dirkjan van Ittersum
Tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona introduceert F5 Networks een aantal oplossingen voor Internet of Things, 5G en NFV. Het moet serviceproviders helpen om te gaan met de enorme toename van dataverkeer en de groeiende belangstelling van IoT-toepassingen in zowel zakelijke als consumententoepassingen.  
OuderAlle Nieuwskoppen

Xelion geeft acte de prΓ©sence op MWC 2018

Door Redactie
Het Mobile World Congress in Barcelona is al jarenlang het meest toonaangevende platform voor trends en veranderingen in de ‘mobile business’. Dit past perfect binnen de visie van Xelion. Het bedrijf zal daarom op het MWC acte de présence geven, samen met CM.

Verbod op conserveermiddel calciumsorbaat E203

Door Marieke Pols

Het conserveermiddel calciumsorbaat (E203) mag vanaf 12 augustus 2018 niet meer gebruikt worden in de Europese Unie. Het conserveermiddel wordt onder andere gebruikt in vleeswaren.

Nokia en Tele2 werken samen aan IoT-diensten

Door Dirkjan van Ittersum

Nokia en Tele2 IoT hebben een overeenkomst gesloten over het aanbieden van IoT-diensten aan zakelijke klanten van Tele2. Daarbij wordt Nokia WING gebruikt, een wereldwijd netwerk voor IoT-diensten. 

Gerucht: WWDC 2018 van 4 tot en met 8 juni

Door Raymon

Wat brengen iOS 12 en macOS 10.14? We weten het waarschijnlijk op 4 juni 2018, want dan start volgens een nieuw gerucht WWDC 2018.

Gerucht: β€˜Apple onthult iOS 12 op 4 juni’

Door Benjamin Kuijten

Apple presenteert waarschijnlijk op 4 juni de keynote van WWDC, waar onder andere iOS 12 wordt verwacht. Die datum van 4 juni blijkt uit de planning van het evenementencentrum in San José, dat alleen in de betreffende week nog vrij is voor Apple.

Het artikel Gerucht: ‘Apple onthult iOS 12 op 4 juni’ verscheen voor het eerst op iCulture


Klassieke flitspaal blijft melkkoe voor CJIB

Gasgeven, het is en blijft een soort verslaving onder automobilisten. Anders waren er vorig jaar niet 9,2 miljoen verkeersboetes uitgedeeld, waarvan maar liefst 84 procent wegens harder rijden dan toegestaan.

Indiaas teken laat iPhone crashen, maakt apps onbruikbaar

Door Raymon

Eens om de zoveel tijd wordt er een nieuwe, vreemde bug ontdekt die de iPhone om onverklaarbare redenen laat crashen. Vandaag is het weer raak.

3D-chocolade printen op Chocoa 2018

Door Marieke Pols

Chocoa 2018 vindt plaats tussen 21 en 25 februari in de Beurs van Berlage in Amsterdam.C hocoa 2018 kent een gevarieerd programma. byFlow geeft een demonstratie van 3D-chocolade printen.

Plantronics introduceert zakelijk bluetooth headset met oordopjes

Door Floris Hulshoff Pol

Plantronics heeft een nieuw zakelijk bluetooth headset met oordopjes gelanceerd binnen haar Voyager-portfolio, de Voyager 6200 UC. De headset bevordert de samenwerking tussen medewerkers onderling, aldus de fabrikant.

Haas toont als eerste nieuwe auto

Door Eelco den Boer

Haas heeft als eerste team beelden vrijgegeven van de nieuwe auto. De VF-18 is een doorontwikkeling van de bolide van 2017. Naast de lichtere kleurstelling vallen uiteraard vooral de verplichte Halo en de kleinere rugvin op. “Vooral de Halo heeft ons ontwerpteam goed bezig gehouden”, zegt teambaas Günther Steiner. “Ten eerste om het chassis dusdanig […]

Het bericht Haas toont als eerste nieuwe auto verscheen eerst op Formule1.nl.

BenQ introduceert BenQ LU950 en LU951ST

Door Pim Hilferink

BenQ, de grootste fabrikant van DLP-projectoren ter wereld, past onderhoudsvrije BlueCore-lasertechnologie toe als lichtbron voor de projector. Op de ISE in Amsterdam was er grote belangstelling voor de nieuwe uitvoering van de BenQ LU950-projector en de variant daarop voor de korte afstand, de LU951ST.

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Klassieke Porsches zijn geen Ferrari's of Aston Martins. Ondanks de roem voortgekomen uit vergelijkbare racesuccessen. Luttele miljoenen op een veiling is negen van de tien keer wel de max voor een Porsche met een legendarisch levensverhaal. Er zijn echter uitzonderingen. De 917K in Gulf-livery en glansrol in Steve McQueens film 'Le Mans' bijvoorbeeld. En deze 911 RSR 2.1 Turbo.

Gerucht: β€˜6,1-inch iPhone is opvolger van iPhone 8 en krijgt dezelfde prijs’

Door Benjamin Kuijten

De nieuwe 6,1-inch iPhone van 2018 gaat waarschijnlijk voor dezelfde prijs als de iPhone 8 over de toonbank. Dit nieuwe toestel vervangt dan ook de huidige iPhone 8, maar lijkt qua uiterlijk op de iPhone X. Hoe kan Apple dit nieuwe model voor de iPhone 8-prijs aanbieden?

Het artikel Gerucht: ‘6,1-inch iPhone is opvolger van iPhone 8 en krijgt dezelfde prijs’ verscheen voor het eerst op iCulture


Zebra Technologies breidt portfolio uit met robuuste smartphones

Door Floris Hulshoff Pol

De producent van robuuste mobiele devices Zebra Technologies heeft haar portfolio uitgebreid met de TC25-smartphone voor het midden- en kleinbedrijf.

NETGEAR introduceert Arlo Pro 2 draadloze beveiligingscamera

Door Pim Hilferink

NETGEAR heeft de nieuwe generatie Arlo Pro geïntroduceerd: de Arlo Pro 2. Deze draadloze beveiligingscamera beschikt over alle functionaliteiten van zijn voorganger, uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige 1080p HD-video, een plugin-optie voor zonne-energie.

Toyota kan dit jaar maar beter Le Mans winnen

Nu, na Audi en daarvoor al Peugeot, ook Porsche de biezen heeft gepakt ten gunste van de Formule E, is Toyota het enige overgebleven fabrieksteam tijdens de 24 Uren van Le Mans in juni. Weg spanning en sensatie, denk je nu misschien. Maar de Japanners denken daar heel anders over. Ze moeten nu wel winnen, anders staat er nog veel meer gezichtsverlies op het spel.

β€˜iOS 12 brengt animoji naar iPad en FaceTime’

Door Raymon

Het eerste concrete nieuws over nieuwe functies in iOS 12 is een feit. Apple zou animoji naar de iPad én FaceTime willen brengen.

SEMINAR by CEBIT belicht vernieuwde CEBIT

Door Pim Hilferink

De virtuele en fysieke wereld raken steeds meer met elkaar verweven. Digitalisatie beïnvloedt onze samenleving en de manier waarop we zakendoen. Technologieën worden regelmatig geüpdatet, maar vergeten we niet om af en toe de maatschappij te actualiseren?

❌