[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 21 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

Teleurstellende vooruitzichten CVS

De resultaten van CVS Health over het boekjaar 2018 kwamen grotendeels overeen met onze verwachtingen voor de traditionele activiteiten van het bedrijf. De overname van Aetna zorgde echter voor een zekere volatiliteit van het bedrijf dat we een gering concurrentievoordeel toekennen.

Gisteren โ€” 20 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

Solide kwartaalresultaten Medtronic

De resultaten van Medtronic over het derde kwartaal van het boekjaar waren solide. Dat gold voor het leeuwendeel van het productenassortiment. We zien geen reden om onze ramingen te veranderen. We houden vast aan onze reele waarde inschatting voor het aandeel.

OuderAlle Nieuwskoppen

Extra reorganisatiekosten veranderen toekomstbeeld Toshiba niet

Toshiba verlaagde het verwachte operationele inkomen voor dit boekjaar van 60 miljard yen naar 20 miljard yen. We handhaven desondanks onze reele waarde inschatting voor het aandeel van 3600 yen. De verlaging is het gevolg van eenmalige kosten en verandert onze visie op de toekomst van het bedrijf niet.

Hogere gemiddelde prijzen Pepsi

De resultaten van PepsiCo over het vierde kwartaal waren solide. De organische omzet steeg 4,6% en de gemiddelde prijzen stegen 4%. Dat is een verdubbeling vergeleken met de eerste helft van het jaar, toen de stijging op 2% lag.

Air Liquide sluit 2018 af met solide vierde kwartaal

Air Liquide presenteerde solide resultaten over het vierde kwartaal. De omzet steeg in alle regio’s en sectoren. We verhogen onze reele waarde inschatting voor het bedrijf licht van € 108 naar € 109. We kennen Air Liquide een gering concurrentievoordeel toe.

Opnieuw prima kwartaal voor Equinix

Equinix presenteerde uitstekende resultaten over het vierde kwartaal. Het bedrijf sloot daarmee een fantastisch jaar af. Afgelopen kwartaal was sprake van een recordaantal boekingen. Voor de eerste keer werd een omzet van meer dan 5 miljard dollar over het hele jaar behaald.

Resultaten Under Armour bewijs van succes omslag

De resultaten van Under Armour over het vierde kwartaal waren solide. We kennen het bedrijf een gering concurrentievoordeel toe. We verwachten niet dat we de reele waarde inschatting van 20 dollar voor het aandeel veranderen.

Tegenvallende groei Randstad

De organische omzet van Randstad steeg 0,3%. Wij hadden gerekend op een groei met 1,0%. In het derde kwartaal bedroeg de omzetgroei nog 2,7%. Het is een bewijs dat de economische groei afzwakt.

NetEase aandelen ondergewaardeerd

We hebben de reele waarde inschatting voor NetEase verlaagd van 344 dollar naar 283 dollar per aandeel. Dit is een gevolg van de vertraagde uitgifte van nieuwe games. Ook speelt de lagere economische groei een rol.

Opnieuw solide kwartaal Expedia

Het aandeel Expedia steeg 8% nabeurs na het bekendmaken van de kwartaalresultaten. Het ziet er nu naar uit dat het aandeel voor de vierde keer op rij beter presteert dan de beursindex (S&P500) na de cijferpublicatie. De resultaten in de verschillende divisies en regio’s waren opnieuw solide.

Sterke cijfers VS voor General Motors

Het bestuur van General Motors (GM) maakte in januari duidelijk dat de winst per aandeel over 2018 dankzij een goed vierde kwartaal hoger zou uitkomen dan verwacht. Eerder had de autofabrikant aangegeven dat de winst per aandeel, na verwatering en op basis van aangepaste cijfers, tussen 5,80 dollar en 6,20 dollar zou uitkomen.

Sterke start transitiejaar Walt Disney

Disney is het eerste kwartaal van het boekjaar 2019 sterk begonnen. We vonden het inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van de direct-to-consumer (DTC) activiteiten bemoedigend.

Inkomsten advertenties Alphabet indrukwekkend

De resultaten van Alphabet over het vierde kwartaal waren beter dan verwacht. De inkomsten uit advertenties blijven stijgen.

Fundamenten Johnson Controls blijven verbeteren

Johnson Controls heeft de resultaten over het eerste kwartaal van het boekjaar bekendgemaakt. We handhaven onze reele waarde inschatting van 46 dollar voor het aandeel. De organische groei was ook afgelopen kwartaal sterk. Dat geldt ook voor de aanhoudende verbetering van het rendement.

Royal Caribbean behaalt 2020 doelen jaar eerder

Het lijkt erop dat Royal Caribbean haar doelstelling om in 2020 een groei van de winst per aandeel van meer dan 10% al dit jaar zal bereiken. Dit ondanks het feit dat die doelstelling pas vorig jaar werd geformuleerd. Het bedrijf gaat uit van een winst per aandeel tussen 9,75 dollar en 10,00 dollar. Wij gingen uit van een winst per aandeel van 9,62 dollar.

Facebook rapporteert sterke resultaten over vierde kwartaal

De resultaten over het vierde kwartaal van Facebook waren veel beter dan waar wij van waren uitgegaan. Ze overtroffen ook de verwachtingen van andere analisten. Het gemiddelde dagelijkse gebruik steeg in de Verenigde Staten en Europa. Dat zijn de belangrijkste adverteerdersmarkten.

Aandeel Facebook door het dak: beleggers blij met cijfers

Ondanks alle ophef in het afgelopen jaar blijft Facebook groeien alsof er niets aan de hand is. De indrukwekkende kwartaalcijfers worden op de beurs bijzonder goed ontvangen: het aandeel Facebook schoot omhoog bij de opening op Wall Street.

'Canadese investeerder Brookfield aast op kwakkelend KPN'

De Canadese investeerder Brookfield zou overwegen een bod uit te brengen op telecombedrijf KPN. Dit meldt Bloomberg vandaag op basis van bronnen. De koers van KPN schiet omhoog.

Tesla boekt opnieuw winst en ziet 2019 zonnig in

Autofabrikant Tesla heeft voor het tweede kwartaal op rij winst geboekt. Door de productie van de Model 3 verder op te schroeven en nog een nieuwe fabriek te openen, gaat het bedrijf ervan uit dat die winstgevendheid komend jaar structureel is.

Niet-iPhone Apple onderdelen presteren sterk

De resultaten van Apple over het eerste kwartaal van het boekjaar kwamen overeen met de begin dit jaar neerwaarts bijgestelde vooruitzichten. De niet-iPhone onderdelen als Services, Mac, iPad en wearables/accessoires lieten een groei zien van 19%. Vooral de Services en de wearables presteerden sterk.

โŒ