[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Lenovo had prima 2019

Door Pim Hilferink
Lenovo Group boekte in het volledige fiscale jaar en Q4 2019 prima resultaten, ondanks diverse macro-economische en industriële uitdagingen werd voor het tweede achtereenvolgende jaar een jaaromzet van meer dan 50 miljard dollar gerealiseerd.

Dataplace opent nieuw datacenter in Hoofddorp

Door Pim Hilferink
Dataplace, exploitant van carrier neutrale datacenters in Nederland, heeft de deuren geopend van zijn zesde Tier III datacenter in Hoofddorp. Het gloednieuwe datacenter is volledig 2N gebouwd en voorzien van de nieuwste bewezen technieken op het gebied van continuïteit, veiligheid en duurzaamheid.

Sterk Q3 voor Microsoft

Door Pim Hilferink
Microsoft heeft het afgelopen derde kwartaal van fiscaal 2020 boven verwachting gepresteerd, met name dankzij de clouddivisie die door de coronacrisis meer vraag naar vergader- en samenwerkingsoplossingen kreeg.

NXP in rode cijfers door malaise automarkt

Door Pim Hilferink
De Nederlandse chipfabrikant NXP verwacht dit kwartaal een verlies van maximaal 237 miljoen dollar te noteren, zo meldt het bedrijf vandaag bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal van 2020. NXP heeft duidelijk last van de malaise in de autobranche, normaliter goed voor 50 procent van de omzet van NXP-chips.
❌