[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 Juli 2019Alle Nieuwskoppen

Trump ontvangt vriend Rutte: Relatie beter dan ooit

Door Kasper Hermans

De relatie tussen de Verenigde Staten en Nederland was nog nooit zo goed. Dat stelde de Amerikaanse president Donald Trump bij de ontvangst van premier Mark Rutte in het Witte Huis in Washington.

VVD, CDA en PVV: Strengere handhaving boerkaverbod

Door Kasper Hermans

Het boerkaverbod wordt per 1 augustus van kracht in Nederland, maar de handhaving laat te wensen over. Dat vinden CDA, VVD en de PVV.

GP van AustraliΓ« blijft tot en met 2025 in Melbourne

Door Daan de Geus

Melbourne blijft tot en met 2025 het thuis van de Grote Prijs van Australië, zo heeft de Formule 1 bekendgemaakt. Daarmee is ook de toekomst van de Grand Prix van Australië veiliggesteld voor de komende zes jaar.

The post GP van Australië blijft tot en met 2025 in Melbourne appeared first on Formule1.nl.

Doodstraf voor Marokkanen na moord op toeristen

Door Kasper Hermans

Drie mannen zijn in Marokko ter dood veroordeeld voor de moord eind vorig jaar op twee Scandinavische toeristen, zo meldden Marokkaanse media.

Florida wil daklozen wegjagen met kinderliedjes

Door Kasper Hermans

In Florida zijn ze de daklozen meer dan zat. Dus proberen ze de zwervers weg te jagen met het draaien van kinderliedjes.

Stel naar rechtbank om ruzie vaccinatie dochter (2)

Door Kasper Hermans

Een gescheiden koppel dat tegenover elkaar staat in de rechtszaal is geen nieuw fenomeen. Echter komt het niet vaak voor dat het dan over de vaccinatie van hun kind gaat.

Pirelli-test Silverstone gestopt na zware crash Red Bull-testcoureur Buemi

Door Laurens Stade

Red Bull-testcoureur Sébastien Buemi is tijdens een bandentest van Pirelli op het circuit van Silverstone zwaar gecrasht. De test is daarna niet meer hervat. De Zwitser was bezig om de banden voor het 2020 seizoen te testen namens Pirelli. Hij ging op de tweede en laatste testdag van Pirelli met hoge snelheid van de baan […]

The post Pirelli-test Silverstone gestopt na zware crash Red Bull-testcoureur Buemi appeared first on Formule1.nl.

Halsema sluit Amsterdams hotel na explosie

Door Metro en ANP

Een hotel in de buurt van het Amsterdamse Vondelpark moet voor onbepaalde tijd de deuren sluiten. Oorzaak is een explosie eerder deze maand.

Rijen - Drie inbraken in Rijen

Afgelopen nacht is ingebroken in drie zaken op het winkelcentrum Laverije. Het gaat om een slagerij, een bakkerij en een koffiezaak. De inbreker sloeg rond 01.40 uur toe. Het zou gaan om een blanke man met een stoppelbaard. Getuigen worden opgeroepen om te bellen met het politieteam Langstraat.

Man ontdekt dat hij afschrikfoto is op sigarettenpak

Door Kasper Hermans

Een Albanees heeft zijn advocaat naar de Europese Commissie gestuurd. Volgens hem worden er zonder toestemming foto's van hem op sigarettenpakjes gebruikt.

Brawn over kritiek op reglement van 2021: β€˜Onzin dat alle auto’s op elkaar gaan lijken’

Door Laurens Stade

Sportief directeur van de Formule 1, Ross Brawn, kan zich niet vinden in de kritiek van Formule 1-teams over het nieuwe reglement van 2021. De teams vrezen dat de wagens er allemaal hetzelfde uit gaan zien, wat ervoor zorgt dat fans gaan afhaken. Brawn doet het af als ‘onzin’, omdat de huidige auto’s al veel […]

The post Brawn over kritiek op reglement van 2021: ‘Onzin dat alle auto’s op elkaar gaan lijken’ appeared first on Formule1.nl.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Di-Rect, Hatari en Noah Gundersen

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Zes arrestaties bij antiterreuractie Duitsland

Door Metro en ANP

Bij een grote actie tegen een vermeende terreurgroep heeft de politie in Duitsland zes mannen gearresteerd. Onder anderen speciale eenheden van de politie deden donderdag in alle vroegte invallen op adressen in Keulen en Düren.

Laren - Woninginbreker op heterdaad gepakt in Laren

Een 28-jarige man uit Baarn werd woensdagavond 18 juli op heterdaad aangehouden voor een woninginbraak op de Drift in Laren.

Prijzen Peugeot 208 bekend: dit fotomodel kost 25.080 euro

De goedkoopste Peugeot 208 (2019) heeft een prijs van 17.580 euro. Dat is de Like-versie met 75 pk, airconditioning, cruisecontrol en een automatisch noodremsysteem. Maar wat kost de versie die je écht wilt hebben? De 208 met 100 pk, lichtmetalen wielen en een groot touchscreen.

Tilburg - Politiemedewerker verdacht van huiselijk geweld

De eenheidsleiding heeft een 35-jarige medewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant buiten functie gesteld. De medewerker is afgelopen weekend aangehouden ivm huiselijk geweld. Inmiddels is een strafrechtelijk en disciplinair onderzoek gestart.

Driebergen-Rijsenburg - Politie controleert extra bij wegwerkzaamheden A2

De politie controleert aankomend weekend extra op hardrijders tijdens wegwerkzaamheden aan de A2 tussen de Leidsche Rijntunnel (parallelbaan) en afslag N230.

Norris roept Hamilton op om in de Formule 1 te blijven: β€˜Ik ga graag het gevecht met hem aan’

Door Laurens Stade

Formule 1-rookie Lando Norris heeft een oproep gedaan aan vijfvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton om in de sport te blijven totdat McLaren weer tot de top behoort. De 19-jarige Brit wil namelijk dolgraag het gevecht aangaan met Hamilton, al zal het wel ‘minstens twee jaar’ duren totdat het zover kan komen. ”Ik zou graag het gevecht […]

The post Norris roept Hamilton op om in de Formule 1 te blijven: ‘Ik ga graag het gevecht met hem aan’ appeared first on Formule1.nl.

Opnieuw gemengde resultaten IBM

De resultaten van IBM over het tweede kwartaal waren vergelijkbaar met die over het eerste kwartaal. Er was sprake van gemengde resultaten wat betreft de diverse activiteiten.

Spijkenisse - Man overleden op binnenplaats politiebureau

Donderdagochtend is een man overleden op het terrein van het politiebureau in Spijkenisse. Ambulance- en politiepersoneel hebben geprobeerd de man te reanimeren, helaas mocht dit niet meer baten.

❌