[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019Alle Nieuwskoppen

Gemeente Chicago stelt 66 overtredingen vast in studio R. Kelly

Door NU.nl

De muziekstudio van de van seksueel misbruik beschuldigde zanger R. Kelly zou de bouwregels op 66 punten overtreden, blijkt uit een onderzoek van de stad Chicago.

Vrijgelaten Chris Brown ontkent verkrachting vrouw in Parijs

Door NU.nl

Chris Brown, die dinsdag in Parijs gearresteerd was omdat hij een vrouw zou hebben verkracht in een hotelkamer, ontkent dit te hebben gedaan. Brown is inmiddels ook weer op vrije voeten. 

Nieuwe Revu zet van plagiaat beschuldigde journalist op non-actief

Door NU.nl
Nieuwe Revu heeft journalist Peter Blasic voorlopig op non-actief gesteld nadat de hoofdredactie door De Groene Amsterdammer is geconfronteerd met het vermeende plagiaat dat de journalist zou hebben gepleegd.

Chelsea Clinton in verwachting van derde kindje

Door BuzzE/NU.nl

Bill en Hillary Clinton krijgen er komende zomer een kleinkind bij. Hun dochter Chelsea is zwanger van haar derde kindje met haar man Marc Mezvinsky.

Johnny Depp deelt getuigenverklaringen in zaak tegen Britse krant The Sun

Door NU.nl

Johnny Depp heeft nieuwe papieren ingediend bij de rechtbank, waarmee hij bewijs dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard niet heeft mishandeld wil aanleveren. Hiervoor heeft de acteur getuigen naar voren gebracht.

Duncan Laurence dankbaar voor positieve reacties op Songfestival-deelname

Door NU.nl

Voor het eerst sinds bekend is geworden dat hij Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv heeft Duncan Laurence van zich laten horen. De zanger heeft op zijn Instagram-account een video gedeeld waarin hij bedankt voor de positieve reacties die hij heeft gekregen.

Wendy van Dijk over huwelijksproblemen: 'We houden binnenwereld klein'

Door NU.nl

Wendy van Dijk voelt zich naar eigen zeggen goed, hoewel haar huwelijk met Erland Galjaard momenteel wankelt. De presentatrice probeert zich zo min mogelijk aan te trekken van de media-aandacht voor haar relatieproblemen.

Homobelangenorganisatie: 'Recordaantal Oscars-nominaties voor lhbt'ers'

Door BuzzE/NU.nl

Het is volgens de Amerikaanse homobelangenorganisatie GLAAD nooit eerder voorgekomen dat zo veel films over lhbt-personages kans maken op prijzen bij de Oscars.

Weer volop animo voor The Passion

Door ANP

De duizend plaatsen voor mensen die op 18 april in Dordrecht willen deelnemen aan The Passion van de EO en de KRO-NCRV, waren dinsdag binnen twee uur bijna zo goed als vergeven. Het gaat om plekken in de stoet die het verlichte kruis volgt.

De verwerking van de aanmeldingen ging dit jaar niettemin iets trager, doordat belangstellenden zich individueel moesten aanmelden en niet voor bijvoorbeeld een heel gezin tegelijk konden bespreken.

Het thema van de muzikale paasvertelling is deze keer ‘Je bent niet alleen’, waarbij de nadruk ligt op eenzaamheid en aandacht hebben voor elkaar. Wie de zangpartijen gaan uitvoeren en welke liedjes worden gezongen, is nog niet bekend.

Dordrecht is niet voor niets gekozen voor deze editie. Het is de plaats waar dit jaar vierhonderd jaar geleden tijdens de Synode van Dordrecht de opdracht werd gegeven voor de eerste officiële Nederlandse bijbelvertaling, de Statenbijbel.

Het evenement wordt live uitgezonden op NPO1 en NPO Radio 2. The Passion van vorig jaar, in de Amsterdamse Bijlmer, werd gezien door 3,2 miljoen kijkers.

Het bericht Weer volop animo voor The Passion verscheen eerst op Nieuws.nl.

❌