[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

NS test nieuwe in- en uitcheck zone voor fietsenstallingen

Reizigers die hun fiets in de fietsenstalling aan de Belcrumzijde van NS Station Breda of de stalling van NS Station Harderwijk zetten hoeven niet meer in de file te staan in de spits als een nieuwe test van NS slaagt. Vanaf maandag test NS een nieuwe in- en uitcheck zone waarmee fietsers in en uit kunnen rijden zonder langs een medewerker te gaan. Ze krijgen een tag op hun fiets waarmee ze makkelijk in- en uitchecken. Als de test slaagt, kan NS ook landelijk deze techniek gaan gebruiken.

Breda

Ook reizigers die hun fiets in de fietsenstalling aan de Belcrumzijde van NS Station Breda zetten hoeven niet meer in de file te staan in de spits als de nieuwe test van NS slaagt. Vanaf maandag test NS daar een in- en uitcheck zone. Ook hier kunnen fietsers een gratis tag krijgen en zonder tussenkomst van een medewerker in- en uitchecken. Wethouder Greetje Bos van Breda reed als een van de eersten  met een tag op haar fiets de stalling uit.

Harderwijk

Vrijdag 13 september start er een proef met in- en uitcheckpalen op NS Station Harderwijk. Fietsers die mee willen doen met de proef krijgen een gratis tag op de fiets. Daarmee kunnen ze langs de nieuwe palen lopen en wordt de fiets automatisch in- en uitgecheckt. Deze tag wordt door de servicemedewerkers in de stalling gratis op de voorframe van de fiets bevestigd. Mensen die langer dan de gratis 24 uur hun fiets parkeren, kunnen meteen contactloos afrekenen.

NS Fiets InnovatieLab

Nu al komt bijna de helft van de reizigers met de fiets naar het station. NS verwacht dat dit aantal rap zal stijgen. Ook het aantal OV-fietsritten voor het laatste stukje van de reis groeit ieder jaar. Om deze groei op te vangen en te versnellen heeft NS het NS Fiets Innovatielab. Nieuwe technieken en innovaties worden getest om de reizigers nog beter van dienst te zijn. De in- en uitcheckzone is daar een voorbeeld van.

NS Fiets InnovatieLab werkt nauw samen met partners als ProRail, gemeenten en leveranciers.


Terugroepactie Babboe City tweewielerbakfiets

Door Redactie

Fabrikant Babboe waarschuwt voor een probleem met een aantal City Tweewielerbakfietsen. Door een fabricagefout of een lasfout bij een aantal frames kunnen deze frames breken. Dat kan onveilige situaties opleveren. Babboe roept de betrokken frames dan ook terug voor vervanging. De bakfietsen zijn geproduceerd in de periodes 2010 t/m 2012 en 2017 t/m juni 2018. De getroffen fietsen zijn […]

Het bericht Terugroepactie Babboe City tweewielerbakfiets is origineel van Productwaarschuwing.nl.

Terugroepactie Decathlon B’TWIN adapterstaaf fietsdrager

Door Redactie

Sportwinkelketen Decathlon roept een B’TWIN adapterstaaf voor een fietsdrager terug. Tijdens gebruik is het mogelijk dat de fiets onverwacht van de fietsdrager valt. De terugroepactie geldt voor exemplaren van de B’TWIN adapterstaaf die zijn verkocht tussen 01/01/2016 en 06/06/2019. Het product heeft artikelcode 2033547. Het blijkt dat het veiligheidshaakje open kan gaan tijdens het gebruik. Als dat gebeurt, dan valt de fiets mogelijk […]

Het bericht Terugroepactie Decathlon B’TWIN adapterstaaf fietsdrager is origineel van Productwaarschuwing.nl.

❌