[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Top & Flop Canada 2019: Een foutje te veel van Vettel, old school Ricciardo, Gasly weer matig

Door Daan de Geus

Bij elke Grand Prix deelt FORMULE 1 cijfers uit aan de coureurs en licht er in Top & Flop een aantal uit. Na de controversiële Grand Prix van Canada zijn dit de positieve en negatieve uitschieters.

The post Top & Flop Canada 2019: Een foutje te veel van Vettel, old school Ricciardo, Gasly weer matig appeared first on Formule1.nl.

Verstappen: β€˜Raakte muur door gripverlies achter Gasly, anders was ik waarschijnlijk vierde’

Door Daan de Geus

Max Verstappen schampte in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Canada de beruchte 'Wall of Champions'. Het bleef bij een kusje, zonder brokken, maar wel met tijdverlies als gevolg. Het voorval deed zich voor omdat hij pal achter teamgenoot Pierre Gasly kwam te zitten en grip verloor.

The post Verstappen: ‘Raakte muur door gripverlies achter Gasly, anders was ik waarschijnlijk vierde’ appeared first on Formule1.nl.

Teruglezen GP Canada: Keihard duel Vettel en Hamilton, Verstappen vijfde

Door AndrΓ© Venema

Kan Ferrari of Red Bull dit weekend op het Circuit Gilles Villeneuve de zilveren overheersing doorbreken? Andre Venema is in Montreal, volg hier zijn updates. 

The post Teruglezen GP Canada: Keihard duel Vettel en Hamilton, Verstappen vijfde appeared first on Formule1.nl.

Verstappen voor GP van Canada: β€˜Je kan er tenminste inhalen’ en β€˜Ferrari zal sterker zijn’

Door Marijn Sourbron

Van het bochtige Monaco waar het quasi onmogelijk is om in te halen naar Montreal met zijn lange rechte stuk. De Formule 1 reist dit weekend naar Canada. Op het Circuit Gilles-Villeneuve zouden de inhaalacties iets talrijker moeten zijn dan afgelopen race in Monaco. Dat denkt ook Max Verstappen: “Het is een leuke baan, je […]

The post Verstappen voor GP van Canada: ‘Je kan er tenminste inhalen’ en ‘Ferrari zal sterker zijn’ appeared first on Formule1.nl.

Gasly maakt zich geen zorgen: β€˜Bij Red Bull weten ze precies hoe het zit’

Door Daan de Geus

Pierre Gasly heeft niet bepaald een droomstart achter de rug bij Red Bull, maar volgens de Fransman zelf is er geen reden om zich zorgen te maken. "Red Bull steunt me juist heel erg."

The post Gasly maakt zich geen zorgen: ‘Bij Red Bull weten ze precies hoe het zit’ appeared first on Formule1.nl.

Horner: β€˜Volwassen Verstappen speelt leidende rol binnen Red Bull’

Door Daan de Geus

Max Verstappen speelt volgens teambaas Christian Horner een leidende rol 'qua ontwikkeling' binnen het team van Red Bull, hetgeen Horner mede toeschrijft aan hoe volwassen Verstappen geworden is.

The post Horner: ‘Volwassen Verstappen speelt leidende rol binnen Red Bull’ appeared first on Formule1.nl.

Drie plaatsen gridstraf voor Gasly en Giovinazzi

Door Daan de Geus

Pierre Gasly heeft zich als vijfde gekwalificeerd voor de Grand Prix van Monaco en mikt voor de race van zondag op nummer vier Sebastian Vettel, maar de Fransman wordt mogelijk nog teruggezet op de grid voor het hinderen van landgenoot Romain Grosjean.

The post Drie plaatsen gridstraf voor Gasly en Giovinazzi appeared first on Formule1.nl.

Gasly roemt β€˜driverscircuit’ Monaco: β€˜Succes hangt af van hoeveel je risico je wil nemen’

Door Sjaak Willems

Het is nog één van de weinige circuits waar de coureur het verschil kan maken, het bochtige stratencircuit van Monaco. Red Bull-coureur Pierre Gasly kan dan ook niet wachten tot de kwalificatie aankomende zaterdag. “Daar werk je het hele weekend naar toe, tot je de kleinste marges hebt bereikt.” Na zijn debuut vorig jaar met […]

The post Gasly roemt ‘driverscircuit’ Monaco: ‘Succes hangt af van hoeveel je risico je wil nemen’ appeared first on Formule1.nl.

Racedagen als voorproefje op Dutch GP: β€˜Al ben ik er nog totaal niet mee bezig’

Door Redactie

Max Verstappen en Red Bull hadden genoeg rubber bij zich, het was mooi weer en echt grote verkeersproblemen zijn uitgebleven bij wat voor Zandvoort misschien wel als een mini-examen gold. Ruim 100.000 mensen kwamen dit weekend naar de Noord-Hollandse duinen voor de Jumbo Racedagen. Een traditie waar Max Verstappen naar eigen zeggen nooit genoeg van […]

The post Racedagen als voorproefje op Dutch GP: ‘Al ben ik er nog totaal niet mee bezig’ appeared first on Formule1.nl.

De Racedagen in beeld: Verstappen en Gasly geven spectaculaire show op Zandvoort

Door Redactie

Red Bulls Max Verstappen en Pierre Gasly hebben het publiek op de eerste dag van de Jumbo Racedagen op een spectaculaire show getrakteerd. Check hier de beste foto's en video's van de zaterdag op Zandvoort.

The post De Racedagen in beeld: Verstappen en Gasly geven spectaculaire show op Zandvoort appeared first on Formule1.nl.

Verstappen: β€˜Monaco is niet de beste baan voor me geweest, hopelijk kan ik dat veranderen’

Door Daan de Geus

Het circuit van Monaco is Max Verstappen tot op heden niet heel gunstig gezind geweest, maar de Nederlander hoopt daar volgende week verandering in te brengen en zijn podiumplek uit Spanje op te volgen met een goed resultaat.

The post Verstappen: ‘Monaco is niet de beste baan voor me geweest, hopelijk kan ik dat veranderen’ appeared first on Formule1.nl.

❌