[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Augustus 2019Alle Nieuwskoppen

Politie houdt jongen (15) die met 165 kilometer per uur over A10 rijdt aan

Door NU.nl

De politie heeft woensdag een vijftienjarige jongen die met 165 kilometer per uur over de A10 Noord bij Amsterdam reed aangehouden.

'Liam Hemsworth vraagt scheiding van Miley Cyrus aan'

Door NU.nl

Liam Hemsworth heeft officieel een scheiding aangevraagd na zijn breuk met zangeres Miley Cyrus, meldt TMZ. Het stel maakte eerder deze maand bekend uit elkaar te gaan.

Dronken ouders laten peuter achter na zwaar ongeval

Door Metro

Na een zwaar verkeersongeval in Frankrijk maandag hebben twee ouders hun kind achtergelaten in het ziekenhuis. Woensdag werden ze, na anderhalve dag, alsnog gearresteerd. Op het moment van het ongeluk zat de moeder dronken achter het stuur, wat mogelijk een verklaring geeft voor hun 'ontsnappingspoging'. Hun peuter van achttien maanden is hersendood verklaard.

Sociale woningbouw krijgt geen lucht meer

Via regels en afdrachten maakt het Rijk de sociale huursector, waarin eenderde van de Nederlanders woont, kapot, schrijven corporatiebestuurders.


'Door onderbezetting blijven jaarlijks ruim 350 zedenzaken te lang liggen'

Door NU.nl

Jaarlijks blijven ruim 350 zedenzaken te lang liggen door onderbezetting bij de zedenpolitie, blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur. Het duurt soms maanden tot een jaar voordat een onderzoek wordt gestart. De zedenpolitie bevestigt de cijfers in gesprek met Nieuwsuur.

❌