[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019Alle Nieuwskoppen

Programma Zoomeravonden in Artis bekend: o.a. Jeangu Macrooy

Deze zomer kun je weer genieten van de Zoomeravonden in Artis. Vanaf 1 juni vinden de eerste concerten plaats in de dierentuin. Het programma van de Zoomeravonden bestaat uit optredens van aanstormende muziektalenten en bekende artiesten en activiteiten voor kinderen.

De grootste concertzalen in Europa

Er zijn een hele hoop concerthallen, -zalen en -gebouwen in Europa. Allemaal met een eigen sfeer en eigen hoogtepunten, maar welke zijn eigenlijk de grootste en het meest bezocht? Waar kunnen de concerten gegeven worden, als het gaat om je favoriete band, of klassieke orkest? Hier een lijstje met de grootste en meest bezochte concertzalen van Europa (er is voor gekozen om maximaal 1 zaal per land uit te lichten).

Underworld naar Ziggo Dome en Lotto Arena

Underworld pakt in november groots uit in Amsterdam en Antwerpen. Het iconische Britse danceduo gaat concerten geven in de Ziggo Dome en de Lotto Arena.

10CC voegt drie shows in de Benelux toe aan tour

De Britse groep 10cc komt volgend jaar in april terug naar de lage landen. Natuurlijk nemen ze hun bekende nummers 'Dreadlock Holiday' en 'I’m Not In Love' mee.

Winnen: 2x2 kaarten voor The Lachy Doley Group in Melkweg

De Australische Lachy Doley wordt door grootheden als Bootsy Collins, Glenn Hughs en Jimmy Barnes geprezen als een van de belangrijkste blues en soul Hammondspelers ter wereld.

Gisteren β€” 20 Mei 2019Alle Nieuwskoppen

In 2020 geeft Sweet Caroline volledige theatertour door Nederland

Sweet Caroline, The Ultimate Tribute to Neil Diamond komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland voor een concerttour. In April zullen ze maar liefst negen verschillende podia in Nederland aandoen.

Frank Carter & The Rattlesnakes samen met Kid Kapichi op tour langs de Melkweg en Trix

De Britse formatie Frank Carter & The Rattlesnakes heeft onlangs de nieuwe plaat The End Of Suffering uitgebracht en komt dan ook met een Europese tour aanzetten.

OuderAlle Nieuwskoppen

Franse band Ko Ko Mo met tweede album op tour door Nederland o.a. naar Paard

Twee jaar geleden bracht de Franse band Ko Ko Mo hun debuutalbum Technicolor Life uit. Nu is daar het tweede album Lemon Twins, met deze album gaat de band onder andere op tour door Nederland.

BlΓΈf voor het eerst in vijf jaar weer op theatertour langs o.a. Nieuwe Luxor en CarrΓ©

De Zeeuwse band Bløf komt na een lange clubtour voor het eerst in vijf jaar tijd weer eens op theatertour, voor een meer intieme setting. Deze tour vindt plaats tussen begin februari en eind mei, houd wel een slag om de arm.

Markus Schulz tijdens Amsterdam Dance Event naar de Melkweg

Markus Schulz komt in oktober voor het vierde jaar op rij met zijn Open To Close live set naar Amsterdam Dance Event. Schulz is in Duitsland geboren, maar woont in Miami.

Extra concert James Blake in Koninklijk Circus

Goed nieuws voor de Belgische James Blake fans, zojuist is er namelijk een extra concert aangekondigd in het Koninklijk Circus te Brussel! De show die James op 11 november geeft is namelijk uitverkocht en om die reden is er op 12 november ook een optreden in de Belgische hoofdstad.

Waltzburg in het najaar met debuutalbum op clubtour lang o.a. Merleyn en Paradiso

Onlangs bracht de Nijmeegse indieband Waltzburg het nummer Gotor uit en vandaag ook nog de track Eyes Shut. Deze nummers zullen op het debuutalbum Cut The Wire verschijnen.

Duncan Laurence voor 11 concerten door Nederland o.a Utrecht en Eindhoven

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence is op dit moment nog volop bezig met zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival 2019 in Israël, maar heeft nu al zijn eigen tour door verschillende zalen in Nederland aangekondigd.

Extra show aangekondigd Charly Lownoise & Mental Theo

Omdat het concert '25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo' op zaterdag 23 november 2019 in het Klokgebouw Eindhoven in slechts anderhalve dag tijd volledig uitverkocht, hebben de twee hardcore DJ’s besloten om nog een extra concert in het Klokgebouw toe te voegen. H

Deze week in de voorverkoop: o.a. Duncan Laurence, James Blake en Luka Bloom

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Typhoon

Op 24 mei vindt in het Tilburgse poppodium 013 een nieuwe editie van Plug In plaats. Deze keer is Typhoon uitgenodigd. Plug In wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd.

Richie Hawtin & Modeselektor in oktober naar NDSM-loods

De twee grote acts Richie Hawtin en Modeselektor uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods. Richie Hawtin staat bekend om de manier waarop hij muziek, technologie en live peformance met elkaar verbindt.

Volbeat met Rewind, Replay, Rebound World Tour richting Nederland en BelgiΓ«

De Deense hardrockband Volbeat komt in november met de 'Rewind, Replay, Rebound World Tour' voor een concert naar Nederland en België. Deze tour verwijst naar het gelijknamige album dat de band op 2 augustus 2019 uitbrengt.

Zes nieuwe namen bekend voor Metropolis Festival 2019 o.a Snelle, YΔͺN YΔͺN en Westerman

Metropolis maakt vandaag zes nieuwe namen bekend voor het festival. Eerder was al bekend dat onder andere Tabitha, The Slow Readers Club, The Murder Capital en Mt.

Vreemde Kostgangers geven in april 2020 twee shows in BelgiΓ«

Vreemde Kostgangers is een Nederlandse supergroep met als frontmannen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten. De groepsnaam is gemaakt door de drie genoemde artiesten.

❌