[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 11 December 2018Alle Nieuwskoppen

Craig David naar Brussel en Utrecht

Craig David komt weer terug naar het vaste land. De Engelse R&B-ster werd wereldberoemd in de jaren '90. Afgelopen zomer was hij nog te zien op Rock Werchter.

Tom Walker naar Effenaar, Paard en Patronaat

Voor singer-songwriter Tom Walker staan er volgend jaar drie shows op Nederlandse bodem in de planning. Op 17, 18 en 19 mei treedt hij op bij Effenaar, Paard en Patronaat.

Suzan & Freek naar Hedon, TivoliVredenburg, Paard, Doornroosje en De Oosterpoort

In mei gaat het singer-songwriter duo Suzan & Freek op tour door Nederland. Het paar zal onder meer TivoliVredenburg, Doornroosje, Paard en De Oosterpoort een bezoekje brengen.

Twee concerten van Bazart in Ancienne Belgique

De single ‘Goud’ was voor Bazart een schot in de roos. Sinds het nummer in 2015 uitkwam gaat het voor de wind met de Vlaamse band. Inmiddels heeft de band al op andere Rock Werchter, Lowlands en Pukkelpop gespeeld.

LP naar La Madeleine en Paradiso

Laura Pergolizzi ofwel LP is bekend als songwriter van Rihanna en Christina Aguilera. Toch brengt ze zelf ook niet onverdienstelijk muziek uit. Haar laatstealbum 'Heart to Mouth' werd goed ontvangen.

Cher naar Ziggo Dome en Sportpaleis in 2019

Cher komt naar Nederland en België met haar 'Here We Go Again Tour'. Op zaterdag 28 september staat de zangeres op de planken van Sportpaleis te Antwerpen en op maandag 30 september is ze te zien in Ziggo Dome te Amsterdam.

Beth Hart met twee verschillende shows naar AFAS Live

Zojuist is bekendgemaakt dat Beth Hart naar de AFAS Live komt volgend jaar. Er staan twee verschillende concerten in de planning: op vrijdag 29 november treedt de Amerikaanse singer-songwriter solo op en op zaterdag 30 november met haar complete band.

YouTube-hit The Piano Guys naar AFAS Live

Op woensdag 5 juni 2019 komt de Amerikaanse groep The Piano Guys naar Amsterdam voor een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album 'Limitless'.

Gisteren โ€” 10 December 2018Alle Nieuwskoppen

Limp Bizkit komt in juli naar 013

Op dinsdag 2 juli komt de Amerikaanse band Limp Bizkit naar 013 te Tilburg, dit is hun enige show in Nederland. Tevens is het de eerste aankondiging van een Europese Limp Bizkit show voor 2019.

Folk Road Show op tour door Nederland (o.a EKKO en Manifesto)

Volgend jaar mei komt Folk Road Show' met hun tour langs verschillende poppodia in Nederland. Ze zullen onder andere Manifesto, EKKO, Hedon en Merleyn een bezoekje brengen.

Melkweg en La Madeleine voor reggaeton-sterren CNCO

De Latijns-Amerikaanse boyband CNCO komt op 21 maart naar Melkweg te Amsterdam en op 22 maart naar La Madeleine te Brussel. De shows staat in het teken van hun nieuwe album 'CNCO'.

OuderAlle Nieuwskoppen

Charlotte de Witte naar Rotterdam Rave

Op 3 februari zal de Belgische Dj en producer Charlotte de Witte haar debuut maken bij Rotterdam Rave in Maassilo. Charlotte zal een speciale 3 uur durende set spelen.

Afscheidstournee Hausmagger aangekondigd

In 2019 is het 10 jaar geleden dat Hausmagger begon met het teisteren van de Hollandse poppodia en wat gaat de tijd weer snel. Hausmagger gaat er mee stoppen maar dat kan natuurlijk nooit onopgemerkt.

Vorst Nationaal voor Jamiroquai

Op donderdag 30 mei komt niemand minder dan Jamiroquai naar de Vorst Nationaal te Brussel. De show staat in het teken van hun meest recente album 'Automaton', maar ook de oudere muziek van de band zal aan bod komen.

Poppodium Doornroosje komt met kookboek 'Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce?'

Poppodium Doornroosje bestaat 50 jaar. Dit wordt gevierd met onder andere een kookboek. Dat je in Doornroosje als artiest culinair tot in de puntjes verwend wordt, is voor tourende bands en DJ's geen geheim.

Zanger Buzzcocks overleden 7 dagen voor concert in Luxor Live

Een week voor hij zou optreden in het Arnhemse poppodium Luxor Live is Pete Shelley, frontman van de punkband Buzzcocks overleden aan de gevolgen van een hartaanval.

Meer shows voor White Lies in Nederland en Belgiรซ (o.a. Oosterpoort en Paard)

De Engelse band White Lies komt naar Nederland en België met hun tour. Ze zullen onder andere De Oosterpoort, Paradiso, Doornroosje en Ancienne Belgique aftikken.

De Raggende Manne op de 'Alles Kleeft' tour

Vanaf begin maart gaat De Raggende Manne op tour door Nederland. De tour staat in het teken van het nieuwe album 'Alles Kleeft', dat ze na 20 jaar albumstilte op 22 februari 2019 gaan releasen.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Anderson .Paak, Hugh Jackman en Normaal

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

AFAS Live voor Wesly Bronkhorst

Op zaterdag 4 oktober komt de volkszanger Wesly Bronkhorst naar AFAS Live te Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn nieuwe album 'Trots' Naast zijn nieuwe album zal de zanger ook zijn bekendste nummers 'Kom Allemaal Maar In Mijn Armen', 'Als Jij Had Gedacht' en natuurlijk zijn 2018 hit 'Trots Op Jou' laten horen.

โŒ