[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

One Ok Rock naar 013

Op zondag 12 mei 2019 komen de rockers van de Japase band One Ok Rock naar 013. Hier presenteren ze hun nieuwe album 'Eye Of The Storm'. ONE OK ROCK koos op hun eerste platen nog voor een harder geluid geïnspireerd door Linkin Park.

Nick & Simon maakt nieuwe single openbaar en kondigt tour aan (o.a. in Paradiso en TivoliVredenburg)

Het Volendamse duo Nick & Simon zouden al twee (uitverkochte) shows in de Ziggo Dome geven en op de festivals Pop On Top en Indian Summer staan. Daar komt nu een lijst met nieuwe shows bij! Hieronder een overzicht: 14 juni - Kursaal Oostende, Oostende (BE) () 21 juni - Zuiderparktheater, Den Haag 21 september - Openluchttheater Caprera, Bloemendaal () 04 oktober - Paradiso, Amsterdam () 05 oktober - Paard, Den Haag 10 oktober - Effenaar, Eindhoven () 11 oktober - TivoliVredenburg, Utrecht () 12 oktober - Metropool, Hengelo () Tevens hebben Nick & Simon een nieuwe single uitgebracht met de titel Hier en Nu, geschreven samen met Jaap Kwakman (3JS).

The Paper Kites keert in december terug naar Paradiso

Gisteren stond de Australische band The Paper Kites nog in Paradiso Noord. Dit was blijkbaar zo succesvol dat zojuist bekend is gemaakt dat ze op 2 december terugkomen naar Amsterdam.

Edison-winnaar Di-rect naar CarrΓ©

Di-rect is een Nederlandse band met als genres alternative-rock,hardrock en rock. Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Met 7 a

Edison-winnares Wende geeft openluchtconcerten in augustus

Wende brak in 2003 door met haar Franse chansons. Na enkele albums besloot ze in 2009 de boeg om te gooien en verder te gaan als Nederlandse singer-songwriter.

Edison winnaar Di-rect naar Carre

Di-rect is een Nederlandse band met als genres alternative-rock,hardrock en rock. Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Met 7 a

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. 30 Seconds To Mars, James Bay en Ilse DeLange

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Typhoon geeft openluchtconcert in Slottuin Zeist

Poppodium de Peppel, Slot Zeist en TivoliVredenburg organiseren meerdere openluchtconcerten in het Slottuintheater. Nu is er bekendgemaakt dat Typhoon op 14 augustus in de tuin een akoestische optreden zal geven.

Winnen: 2x2 kaarten voor Afro-Cuban All Stars in Q-Factory

Afro-Cuban All Stars staat bekend om hun combinatie van verschillende Latijns-Amerikaanse (dans)stijlen zoals mambo, cha cha, rumba en son montuno. Met vier nominaties voor een Grammy Award en talloze succesvolle platen zijn ze één van de grootste bands die Cuba ooit heeft voortgebracht. R

Concerten en activiteiten op Valentijnsdag

Vandaag is het weer Valentijnsdag en dat betekent dat je jouw valentijn flink mag verwennen. Er zijn meerdere theorieën over hoe Valentijnsdag is ontstaan.

Ronnie Flex, Wende, Yves Berendse en HAEVN naar Caprera

Het diverse programma van Caprera is weer aangevuld met mooie nieuwe namen. Deze zomer staan ook Ronnie Flex, Wende, Yves Berendse en HAEVN in de agenda van Openluchttheater Caprera.

Edison-winnares Wende Snijders geeft openluchtconcerten in augustus

Wende brak in 2003 door met haar Franse chansons. Na enkele albums besloot ze in 2009 de boeg om te gooien en verder te gaan als Nederlandse singer-songwriter.

Fatboy Slim met Elias Mazian en Pablo Discobar naar TivoliVredenburg op Koningsdag

Fatboy Slim komt naar TivoliVredenburg voor een exclusieve dansavond op Koningsdag. Ook Utrecht locals Pablo Discobar Soundsystem en De School-resident Elias Mazian zullen er optreden Sinds de jaren tachtig is de Engelse DJ en producer Norman Cook actief als Fatboy Slim.

Wende Snijders geeft concert in het Natuurtheater Oisterwijk

Wende brak in 2003 door naar het grote publiek met haar prachtige chansons. Na enkele albums besloot ze in 2009 de boeg om te gooien van Franse chansonnière naar Nederlandse singer-songwriter.

BΓΆkkers met nieuw album 'Leaven In De Brouweri-je' op tour

In 2019 komt Bökkers met een nieuwe tour naar onder andere Utrecht en Amsterdam. De Overijsselse band begint de tour met een try out in Boerderij Beekbergen.

Wilco terug naar TivoliVredenburg

Maandag 23 september 2019 komt Wilco met complete band een concert geven in de grote zaal van TivoliVredenburg. Eerder had Wilco-frontman Jeff Tweedy al een succesvol soloconcert gegeven in de grote zaal van TivoliVredenburg, maar nu besluit hij met de complete band terug te komen.

Heideroosjes geeft extra slotconcert in TivoliVredenburg

Het slotconcert van de Heideroosjes in Paradiso op 21 december was binnen enkele minuten uitverkocht. De band heeft daarom besloten om een extra slotconcert toe te voegen.

Michael Franti & Spearhead naar Paradiso

De Californische muzikant Michael Franti komt samen met de band Spearhead naar Nederland. Donderdag 8 augustus zal de groep te zien zijn in Paradiso. Michael Franti & Spearheads zullen in de grote zaal staan.

Ilse DeLange komt in het najaar met haar theatertour o.a. naar TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Ilse DeLange is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The Common Linnets. In 1998 brengt ze haar debuutsingle 'I'm not so tough' uit en dat was voor het eerst te horen bij de show van Paul de Leeuw.

Ilse DeLange komt met haar theatertour The New Amsterdam in najaar

Ilse DeLange is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The Common Linnets . In 1998 brengt ze haar debuutsingle 'I'm not so tough' uit en dat was voor het eerst te horen bij de show van Paul de Leeuw.

❌