[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 20 Augustus 2019Alle Nieuwskoppen

Porsche Taycan krijgt Apple Music standaard ingebouwd

Door Gonny van der Zwaag

Apple gaat in de Porsche Taycan voor het eerst de Apple Music-app inbouwen als losse app. Er komt geen CarPlay aan te pas in de eerste volledig elektrische sportwagen van Porsche.

Het artikel Porsche Taycan krijgt Apple Music standaard ingebouwd verscheen voor het eerst op iCulture


OuderAlle Nieuwskoppen

Foutje, bedankt! Unieke Porsche blijft onverkocht door blunder RM Sotheby's

Enorme blunder van veilinghuis RM Sotheby's. Door een bizarre fout bleef de unieke Porsche Type 64 afgelopen weekend onverkocht. En dat is pijnlijk, want er werd verwacht dat de eerste Porsche ooit ongeveer 20 miljoen dollar zou opleveren.

Eerste review Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

Wij hebben nog nooit iemand ontmoet die een Cayenne Turbo met 550 pk te lafjes vindt. Dus boort Porsche met deze 680 pk leverende Cayenne Turbo S E-Hybrid een wel heel kleine markt aan.

Elektrische Porsche Taycan is misselijkmakend snel ... keer op keer op keer

De man op bijgaande foto lacht niet. En we begrijpen direct waarom. Want hij heeft de nieuwe Porsche Taycan maar liefst zesentwintig keer achter elkaar van 0 naar 200 km/h gejaagd. Dat er überhaupt nog wat in zijn maag zit …

Waarom de Porsche 911 GT3 Touring en 964 RS bloedbroeders zijn

De Porsche 911 GT3 bestaat twintig jaar. Over enkele weken mogen we de hardcore sportwagen als 992 verwelkomen. Tot die tijd vermaken we ons met het non plus ultra van de 991-reeks: de discreet ogende GT3 Touring. We zetten hem naast een spirituele voorvader: de 964 RS.

Eerste review: Porsche Cayenne Turbo Coupรฉ (2019)

Het segment van de coupé-suv’s heeft nou niet bepaald fraaie creaties voortgebracht. Tot nu, want Porsche is er zowaar in geslaagd om met de Cayenne Coupé een stijlvolle auto neer te zetten. Wij reden het voorlopige topmodel: de 550 pk sterke Turbo.

Hoe verhoudt de nieuwe Porsche 911 Carrera zich tot de 911 Carrera S?

Het grote uitbreiden is begonnen. Enkele maanden na de 911 Carrera S en 4S onthult Porsche nu de 'instapper': de 911 Carrera. Verwacht in de komende tijd ook weer een 911 GTS, Turbo, GT3, enzovoort.

Rudy van Buren debuteert op Hockenheim in Porsche Supercup

Door Daan de Geus

De Nederlandse simracer Rudy van Buren mag ook weer in het echt aan de slag: de 27-jarige Van Buren rijdt aankomend weekend in de Porsche Supercup in het voorprogramma van de Formule 1 op Hockenheim.

The post Rudy van Buren debuteert op Hockenheim in Porsche Supercup appeared first on Formule1.nl.

โŒ