[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Vooruitblik: Vettel in vorm, slipstreamduels en 2 andere talking points voor een Canadese kraker

Door Daan de Geus

De Grand Prix van Canada staat doorgaans garant voor spektakel. De editie van vorig jaar was de uitzondering op de regel, maar voor vanavond zijn er op voorhand genoeg pittige ingrediënten om deze 'met het bord op schoot'-race wel weer de nodige smaak te geven. Over Vettel, slipstreamen, McLaren en Renault, en meer.

The post Vooruitblik: Vettel in vorm, slipstreamduels en 2 andere talking points voor een Canadese kraker appeared first on Formule1.nl.

Video: Tom Coronel over GP van Canada: β€˜Wolff heeft af en toe een rookgordijntje nodig’

Door Marijn Sourbron

Tom Coronel blikt met FORMULE 1 vooruit op de Grote Prijs van Canada. Hij doet dat aan de hand van vier stellingen. Over de uitspraken van Toto Wolff (“Bij Wolff is er af en toe een rookgordijntje nodig”), de situatie bij Ferrari en een mogelijk nieuw slachtoffer van ‘the Wall of Champions’. “We zitten toch […]

The post Video: Tom Coronel over GP van Canada: ‘Wolff heeft af en toe een rookgordijntje nodig’ appeared first on Formule1.nl.

Video: Rondje MontrΓ©al met Giedo van der Garde

Door Redactie

Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung rijden voor FORMULE 1 magazine elke donderdag voor een Grand Prix een ronde in de simulator op het circuit waar de betreffende race wordt verreden. Van der Garde demonstreert een rondje over het Circuit Gilles Villeneuve.

The post Video: Rondje Montréal met Giedo van der Garde appeared first on Formule1.nl.

Video: Even vragen aan… Sjaak Willems in Monaco: β€˜Verstappen kon zich als enige meten met Mercedes’

Door Marijn Sourbron

In de rubriek Even vragen aan… bellen we met een van onze verslaggevers ter plaatse om bij te praten over hoe het Grand Prix-weekend verloopt. Vandaag leggen we onze reporter in Monaco enkele stellingen voor. Vanuit Monte Carlo: Sjaak Willems over  Verstappen als enige bedreiging voor Mercedes, regen in Monaco en het eerbetoon aan Niki […]

The post Video: Even vragen aan… Sjaak Willems in Monaco: ‘Verstappen kon zich als enige meten met Mercedes’ appeared first on Formule1.nl.

Haas met vertrouwen naar Monaco: β€˜In de kwalificatie, die hier cruciaal is, zijn we goed’

Door Marijn Sourbron

Haas beleefde een moeizaam seizoensbegin, maar in Barcelona eindigden beide wagens eindelijk in de punten. Anderhalve week later reist het team met vertrouwen af naar Monaco. “Het resultaat in Spanje geeft vertrouwen, net als het feit dat onze wagen goed is in kwalificatie. Dat is de belangrijkste sessie in Monaco”, legt teambaas Günther Steiner uit. […]

The post Haas met vertrouwen naar Monaco: ‘In de kwalificatie, die hier cruciaal is, zijn we goed’ appeared first on Formule1.nl.

❌