[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Kulizhnikov wijst naar nieuwe regels na wanvertoning op 500 meter

Door NU.nl

De Rus Pavel Kulizhnikov en zijn landgenoot Ruslan Murashov zorgden zondag bij de wereldbekerfinale in Salt Lake City op de valreep voor een van de bizarste momenten van het schaatsseizoen door allesbehalve voluit te gaan op de 500 meter.

Teleurgestelde WΓΌst wil volgend jaar voor 1.48 gaan op 1.500 meter

Door NU.nl

Ireen Wüst is verre van tevreden met het nieuwe Nederlands record op de 1.500 meter dat ze zondag reed. Hoewel haar tijd (1.50,70) sneller was dan het oude wereldrecord, werd ze slechts vierde bij de World Cup-finale in Salt Lake City.

Dolblije Nuis: 'Wereldrecord 1.500 meter maakt seizoen meer dan goed'

Door NU.nl

Kjeld Nuis is dolgelukkig dat hij er op de slotdag van de World Cup-finale in slaagde het wereldrecord op de 1.500 meter flink aan te scherpen. De schaatser van Team Jumbo-Visma had niet verwacht dat hij zó sterk zou zijn in Salt Lake City.

Nuis rijdt in Salt Lake City ook wereldrecord op 1.500 meter

Door NU.nl

Kjeld Nuis heeft zondag bij de wereldbekerfinale in Salt Lake City ook het wereldrecord op de 1.500 meter verbeterd. De Zuid-Hollander zette een sensationele tijd van 1.40,17 neer.

Takagi verbetert wereldrecord op 1.500 meter, Nederlands record WΓΌst

Door NU.nl

Miho Takagi heeft zondag bij de wereldbekerfinale in Salt Lake City het wereldrecord op de 1.500 meter verbeterd. De Japanse kwam tot een tijd van 1.49,84. Ireen Wüst zorgde voor een nieuw Nederlands record.

Schouten en Wijfje in actie op massastart bij World Cup-finale

Door NU.nl

In het Amerikaanse Salt Lake City staat zondag de laatste dag van de World Cup-finale op het programma. Het wereldbekerseizoen wordt afgesloten met de 500 meter en de massastart. Volg alles in ons liveblog.

Nederlandse vrouwen grijpen door val Schulting naast WK-goud op relay

Door NU.nl/ANP

De Nederlandse vrouwen hebben zondag geen WK-medaille gepakt op de relay. Door een val van Suzanne Schulting eindigde de ploeg als vierde en laatste in de finale in het Bulgaarse Sofia.

❌