[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Conversieacties in Google Ads: afzonderlijke conversiedoelen per campagne

Conversieacties in Google Ads: afzonderlijke conversiedoelen per campagne

Binnen Google Ads stel je conversiedoelen in op accountniveau. Dat wil ook zeggen dat elk doel wat behaald wordt door één van je campagnes, altijd geteld zal worden als conversie. Het is niet mogelijk om bepaalde campagnes op andere doelen af te rekenen. Dit is anders bij bijvoorbeeld Facebook Ads, waarbij je per advertentieset kunt optimaliseren op conversiegebeurtenis. Een functionaliteit die al langere tijd gemist wordt in Google Ads, en waar nu eindelijk een oplossing voor is gekomen.


Lees meer over: Conversieacties in Google Ads: afzonderlijke conversiedoelen per campagne.

Zo voorkom je privacy-gevoelige dataverzameling: blacklisten en whitelisten in Google Analytics

Zo voorkom je privacy-gevoelige dataverzameling: blacklisten en whitelisten in Google Analytics

In deel 1 van deze blog deelde ik de zogenaamde 'PII-preventiematrix' en heb ik laten zien hoe je blacklisting en whitelisting van persoonsgegevens toolonafhankelijk kan toepassen. Daarbij werd ook duidelijk dat, op een toolonafhankelijke manier, de verzameling van persoonsgegevens niet volledig voorkomen kan worden. Daarom gaan we in dit tweede deel in op blacklisting en whitelisting met een toolafhankelijke oplossing: Google Analytics. Plus: de meest geschikte oplossing en stap-voor-stap uitleg over de implementatie.


Lees meer over: Zo voorkom je privacy-gevoelige dataverzameling: blacklisten en whitelisten in Google Analytics.

What’s Happening Online in 2019?

What’s Happening Online in 2019?

Meer, meer, meer! Ook dit jaar zien we dat het gebruik van online devices en eigenlijk alles wat je hiermee kunt doen, blijft toenemen. Dat blijkt uit 'What’s Happening Online', het onderzoek dat al voor het twaalfde jaar op rij wordt uitgevoerd door Ruigrok NetPanel. In dit artikel vind je een aantal highlights uit het rapport die we je niet willen onthouden.


Lees meer over: What’s Happening Online in 2019?.
❌