[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Mark Webber: β€˜Vettel rijdt dan wel in een Ferrari, hij rijdt voor zichzelf’

Door Marijn Sourbron

Volgens Mark Webber is het nu al einde verhaal voor Sebastian Vettel bij Ferrari. Vettels contract loopt aan het einde van dit seizoen af en wordt zoals bekend niet verlengd, maar volgens Webber is zijn ex-teamgenoot in zijn hoofd al geen Ferrari-coureur meer. “Hoe sneller deze situatie voorbij is, des te beter voor alle betrokkenen”, […]

The post Mark Webber: ‘Vettel rijdt dan wel in een Ferrari, hij rijdt voor zichzelf’ appeared first on Formule1.nl.

Vettel over double header: β€˜Nog minder ruimte voor fouten’

Door Marijn Sourbron

Sebastian Vettel begint volgende week aan zijn veertiende seizoen in de Formule 1. De Duitser zal, net als de rest van de sport, voor het eerst twee opeenvolgende races op eenzelfde circuit meemaken. Volgens Vettel zal dat voor extra analyses zorgen, maar ook voor minder ruimte om fouten te maken. Met de Grote Prijzen van […]

The post Vettel over double header: ‘Nog minder ruimte voor fouten’ appeared first on Formule1.nl.

Winnaars APC Partner Awards bekend

Door Pim Hilferink

Simac Techniek, Ingram Micro, Centralpoint, X-ICT en T&S Klimaattechniek mogen zich de winnaars van de tweede editie van de APC Partner Awards noemen. In zes verschillende categorieën kregen zij gisteren uit naam van APC by Schneider Electric een award uitgereikt.

Het APC Partner Program bestaat uit een volledig ecosysteem aan verschillende type partners met uiteenlopende specialisaties, die zich allemaal dag in dag uit hard voor hun klanten inzetten. Door een stap extra te zetten kunnen partners zich onderscheiden voor een van de APC Partner Awards in zes verschillende categorieën.

Anders dan de eerste editie van de awards afgelopen jaar presenteerde Sebastian Born, VP Secure Power bij Schneider Electric, deze keer de award-uitreiking voor een online publiek tijdens een livecast. “Ondanks dat we dit jaar de winnaars niet de hand kunnen schudden, ben ik wel ontzettend blij dat de award-uitreiking, na eerder uitstel van het evenement, nu op deze manier online plaats kan vinden. We zijn trots op de diversiteit en professionaliteit van onze partners en willen ze graag bedanken voor hun inspanningen.” aldus een trotse Born.

Een ander verschil met vorig jaar is dat er, in plaats van in drie nu in zes categorieën awards te winnen waren om de diversiteit aan type partners en specialisaties in het partnerprogramma te vertegenwoordigen. De categorieën zijn: Fastest Growing Partner of the Year; IT Distributor of the Year; Edge Computing Partner of the Year; E-commerce Partner of the Year; Data Center Partner of the Year; Cooling Partner of the Year.

De winnaars van de awards 2019 zijn Simac Techniek, Ingram Micro, Centralpoint, X-ICT en T&S Klimaattechniek.

www.apc.nl

Het bericht Winnaars APC Partner Awards bekend verscheen eerst op ChannelConnect.

❌