[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

Kaspersky Lab ziet omzet licht stijgen, behalve in de VS

Door Edwin Feldmann
Kaspersky heeft in een moeilijke markt vorig jaar toch een omzetgroei van 4% laten zien. De verkopen gingen bijna overal goed, behalve in de Verenigde Staten.

Symantec waarschuwt voor β€˜formjacking’

Door Edwin Feldmann
Symantec waarschuwt voor cybercriminelen die op steeds grotere schaal gebruikmaken van formjacking om persoonsgegevens van klanten van webwinkels te stelen.
Gisteren β€” 20 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

Eagle Eye Networks breidt Developer Programma voor Cloud-Video-API uit

Door Pim Hilferink
Eagle Eye Networks, vooraanstaand aanbieder van cloud videobewaking wereldwijd, heeft het Eagle Eye Cloud Video Application Programming Interface (API) Developer Programma uitgebreid.

Sophos levert bestuurder voor Cyber Threat Alliance

Door Edwin Feldmann
Joe Levy, de CTO van Sophos, is gekozen als een van de drie nieuwe leden van de raad van bestuur van de Cyber Threat Alliance.
OuderAlle Nieuwskoppen

Cybersecurity specialisten Pinewood en Guardian360 ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Door Pim Hilferink
Twee vooraanstaande cybersecurity specialisten hebben besloten om samen Nederland te voorzien van cybersecurity oplossingen met als doel om Nederland veiliger te maken op het gebied van cybercrime. Pinewood heeft hiervoor een partneroveenkomst gesloten met cybersecurity leverancier Guardian360.

β€˜Beveiligingssoftware voor MacOS presteert verrassend goed’

Door Edwin Feldmann
Extra beveiliging voor MacOS-systemen is hard nodig en de pakketten die daarvoor beschikbaar zijn, presteren eigenlijk allemaal heel goed, blijkt uit een onafhankelijke test.

CyberArk boekt flinke omzetgroei in 2018

Door Edwin Feldmann
CyberArk heeft in 2018 een sterke omzetgroei beleefd. Dankzij cyberaanvallen op allerlei organisaties, stijgt de aandacht voor bescherming van gebruikersaccounts.

CEO-fraude leidt tot faillissement Brabants bedrijf

Door Edwin Feldmann
CEO-fraude kan desastreuze gevolgen hebben voor bedrijven. Zo is een bedrijf uit Brabant vorig jaar failliet gegaan nadat het slachtoffer was geworden van CEO-fraude.

Teveel vertrouwelijke gegevens per mail verstuurd

Door Edwin Feldmann
Veel organisaties blijken vertrouwelijke gegevens gewoon via onversleutelde e-mail te versturen. De kans op een datalek is zo heel groot.

Ingram Micro investeert fors in uitbreiding aanbod Cyber Security oplossingen in EMEA

Door Pim Hilferink
Ingram Micro heeft een aanzienlijke uitbreiding aangekondigd van zijn Cyber Security-activiteiten in West-Europa, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Turkije en Afrika. Als toonaangevende speler in de markt voor cyberbeveiligingsoplossingen, investeert Ingram Micro stevig om zijn positie als leverancier in EMEA voor hoogwaardige, gespecialiseerde oplossingen te versnellen en te versterken.

Fox-IT mag forensische IT-kennis inzetten bij rechtszaken

Door Edwin Feldmann
Een forensisch IT-expert van Fox-IT is ingeschreven in het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD) en mag nu officieel advies geven bij civiele rechtszaken en strafzaken.

Veeam presenteert recordresultaten over 2018

Door Pim Hilferink
Veeam Software, leverancier van back-upoplossingen die voorzien in Intelligent Data Management, heeft de resultaten bekend gemaakt van het boekjaar 2018. Het bedrijf noteerde voor 963 miljoen dollar aan boekingen, een groei van zestien procent jaar-op-jaar.

FileCap nu ook met e-mail encryptie

Door Pim Hilferink
FileCap, het cloudless product voor het verzenden en ontvangen van grote bestanden, maakt het nu ook mogelijk om e-mails en bijbehorende onderwerpen versleuteld te versturen.

β€˜Europese bedrijven vaker aangevallen met ransomware’

Door Edwin Feldmann
Klanten van Europese managed service providers worden relatief vaak aangevallen met ransomware. Vooral de downtime levert veel financiële schade op.

Gemalto levert opsporingstechnologieΓ«n aan politie in Uganda

Door Edwin Feldmann
De politie in Uganda zal binnenkort sneller en beter verdachten van misdaden kunnen opsporen dankzij technologie van Gemalto.

Advies Microsoft: stop met surfen met Internet Explorer

Door Edwin Feldmann
Internet Explorer is geen browser, maar een verouderde applicatie. Die opvallende uitspraak komt van Microsoft zelf. Internet Explorer ondersteunt geen nieuwe standaarden en kan maar beter niet meer gebruikt worden.

β€˜Benelux is kwetsbare Europese regio voor cyberaanvallen’

Door Edwin Feldmann
Retailbedrijven in de Benelux zijn minder goed voorbereid op cyberincidenten dan andere Europese bedrijven. Dat is een van de conclusies van een onderzoek naar de staat van cyberbeveiliging.

Defender for IoT is nieuwe IoT-beveiliging van Extreme Networks

Door Edwin Feldmann
Extreme Networks heeft een laagdrempelige oplossing gepresenteerd voor organisaties die IoT-apparaten in hun netwerk willen beveiligen.

Security Essen, een must voor de IT-reseller

Door Redactie
Camerabeveiliging wordt steeds meer onderdeel van een bedrijfsnetwerk. De vraag om advies en installatie komt dus ook bij de IT-reseller te liggen. Een mooie kans om je eindklant nog meer te binden. Maar waar begin je eigenlijk als je nog nooit een camera in je handen hebt gehad?

Startpage.com en Privacy Company winnen Nationale Privacy Award

Door Edwin Feldmann
Startpage.com en de Privacy Company zijn vorige week uitgeroepen tot de winnaars van de Nationale Privacy Awards.
❌