[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Alle Nieuwskoppen

Het is mijn doel om Distology de plaats in de markt te geven die het verdient

Door Redactie
Sinds begin juni dit jaar is Kees van Kempen begonnen met de opbouw van de Benelux-operatie voor de Britse VAD Distology.

G Data: Duitse wetgeving garandeert privacy voor iedereen

Door Redactie
ChannelConnect sprak met Jerrel Abdoel, Sales Manager Netherlands bij G DATA Software over de ontwikkelingen rond het bedrijf G DATA en zijn bewegingen op de Nederlandse markt.

β€˜Groei van malware is in tweede kwartaal opnieuw gedaald’

Door Edwin Feldmann
De groei van malware is in het tweede kwartaal voor het tweede achtereenvolgende kwartaal gedaald. Dat stelt McAfee op basis van eigen analyses.
OuderAlle Nieuwskoppen

Nuvias: Uniek Europees partnership

Door Redactie
Nuvias is sinds een jaar pan-EMEA distributeur van alle oplossingen van Juniper Networks. In dit artikel wordt het Nuvias-team voor Juniper Networks aan u voorgesteld.

β€˜Grotere bedrijven vaker slachtoffer van ICT-incidenten’

Door Edwin Feldmann
Bedrijven met 250 werknemers of meer blijken vaker te maken te hebben met uitval door storingen of cyberaanvallen.

Security Summit Endpoint: Reseller kiest vaak voor gemakkelijk te verkopen security-oplossingen

Door Redactie
Tijdens de Security Summit vertelden een aantal grote endpoint security-vendoren over hun ervaringen van de markt nu en de uitdagingen voor hun distributeurs en resellers.

Security & GDPR Dossier 2018 nu online

Door Eric Luteijn
Naast achtergrondverhalen over tal van zaken laten wij diverse bedrijven aan het woord die ieder op hun eigen gebied gespecialiseerd zijn in security. En de onderwerpen zijn zeer uiteenlopend, dus dit dossier biedt voor ieder wat wils.

Cybercriminelen vallen vaker bedrijven aan dan consumenten

Door Edwin Feldmann
Volgens onderzoekers van Malwarebytes wordt malware zoals ransomware steeds vaker specifiek gericht op bedrijven omdat dat meer geld oplevert.

Veilig mailen specialist ZIVVER haalt 12 miljoen dollar op

Door Redactie
ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt om GDPR-compliant te zijn op het gebied van communicatie, heeft 12 miljoen dollar groeifinanciering opgehaald.

VideoGuard brengt speciale vms servers en clients

Door Redactie
De servers en clients van VideoGuard maken het mogelijk om complete oplossingen te bouwen voor kleine en grote projecten. Door gebruik te maken van speciaal geselecteerde hardware zijn deze machines geschikt voor veeleisende applicaties zoals Genetec Security Center en diverse video-analyse pakketten.

Kleinere bedrijven zijn minder goed beveiligd dan grote bedrijven

Door Edwin Feldmann
Mkb-bedrijven en thuisgebruikers kunnen zich nog beter beveiligen tegen online criminaliteit. En als ze het slachtoffer zijn geworden, is de aangiftebereidheid laag.

CPB waarschuwt voor wantrouwen buitenlandse security-producten

Door Edwin Feldmann
Het Centraal Planbureau waarschuwt voor de risico's van het wantrouwen van buitenlandse security-leveranciers.

Waarom zou je een ethische hacker inhuren?

Door Edwin Feldmann
Bedrijven doen er verstandig aan om een eigen leidraad Coordinated Vulnerability Disclosure te ontwikkelen. Dat is het advies van Cyberveilig Nederland.

Secureworks analyseert ruwe data van Carbon Black

Door Edwin Feldmann
Secureworks en Carbon Black gaan meer samenwerken met data-analyses om bedreigingen voor klanten beter te kunnen detecteren, onderzoeken en herstellen.

Directeur The Hague Security Delta kondigt vertrek aan

Door Edwin Feldmann
Richard Franken, de algemeen directeur van The Hague Security Delta (HSD) stapt eind dit jaar op, zo heeft hij woensdag bekendgemaakt. Het is nog niet bekend wie hem gaat opvolgen.

IT-security provider SecureMe2 lanceert partnerprogramma

Door Edwin Feldmann
De jonge IT-security provider SecureMe2 uit Rijen start een partnerprogramma en wil zo het marktaandeel van het security-platform SAM Cyber Alarm vergroten.

Nuvias wordt Benelux-distributeur voor Forcepoint

Door Pim Hilferink
Value added distributeur Nuvias heeft zijn bestaande overeenkomst met cybersecurityspecialist Forcepoint uitgebreid naar de Benelux. Beide bedrijven willen zo inspelen op de kansen die de Benelux biedt voor verdere groei in de cybersecurity markt.

Schade van een datalek wordt steeds ernstiger

Door Edwin Feldmann
De ernst van datalekken neemt snel toe omdat er per incident steeds meer datarecords op straat komen, constateert Gemalto in een halfjaarlijks rapport.

Claranet richt aparte Cyber Security-unit in

Door Edwin Feldmann
Managed service provider Claranet heeft alle security-diensten en -producten ondergebracht in een speciale bedrijfsunit. Het is het tevens het resultaat van de overnames en de bundelingen van diensten van Sec-1 en NotSoSecure.
❌