[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 Juli 2019Alle Nieuwskoppen

Zanger NeverEnding Story overrompeld door aandacht dankzij Stranger Things

Door NU.nl

Limahl, de zanger van de titelsong van fantasyfilm The NeverEnding Story, is overrompeld door het nieuwe succes van zijn lied uit 1984. Het nummer is te horen in de laatste aflevering van Stranger Things.

Zanger NeverEnding Story overrompeld door aandacht dankzij Stranger Things

Door NU.nl

Limahl, de zanger van de titelsong van fantasyfilm The NeverEnding Story, is overrompeld door het nieuwe succes van zijn lied uit 1984. Het nummer is te horen in de laatste aflevering van Stranger Things.

Edward Furlong weer te zien als John Connor in Terminator: Dark Fate

Door NU.nl

Edward Furlong maakt zijn comeback als John Connor in de nieuwe Terminator-film Dark Fate.

Tom Cruise keert terug als Pete Mitchell in Top Gun-trailer

Door NU.nl

33 jaar na het origineel keert Tom Cruise terug in de rol van piloot Pete Mitchell voor het tweede deel van Top Gun. Top Gun: Maverick verschijnt in de zomer van 2020 in de bioscoop.

The Lion King-acteurs moesten scripts weggooien van regisseur

Door NU.nl

De stemacteurs van de liveactionversie van The Lion King moesten van regisseur Jon Fraveau hun scripts weggooien. Door te improviseren, zouden zij hun rollen zo goed mogelijk neer kunnen zetten.

Beitske Visser op jacht naar 500.000 dollar en Formule 1-superlicentie

Door Laurens Stade

500.000 dollar. Dat krijgt de kampioene van de W Series dit jaar voor het winnen van de titel, zo heeft de raceklasse voor vrouwen bekendgemaakt. De omgerekend 445.000 euro komt uit een pot van 1.3 miljoen euro. Vanaf 2020 valt er in de W Series nog meer te verdienen dan geld, namelijk superlicentiepunten voor de Formule 1.

The post Beitske Visser op jacht naar 500.000 dollar en Formule 1-superlicentie appeared first on Formule1.nl.

Carice van Houten meldde zichzelf aan voor Emmy-nominatie

Door NU.nl

Carice van Houten is deze week genomineerd voor haar eerste Emmy, maar als ze zichzelf niet had aangemeld, was dat er nooit van gekomen. HBO had de actrice niet aangemeld, zo schrijft The Hollywood Reporter.

Tarantino wil spin-offserie maken van Once Upon a Time in Hollywood

Door NU.nl

Quentin Tarantino is bezig met een spin-off van zijn nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood. Het is de bedoeling dat het een vervolg wordt op de fictieve westernserie waarin Leonardo DiCaprio's filmpersonage een hoofdrol heeft.

Paul McCartney (77) debuteert als musicalschrijver met It's A Wonderful Life

Door NU.nl

Paul McCartney is begonnen met het schrijven van de musical It's A Wonderful Life, die gebaseerd is op de klassieke comedy en dramafilm van regisseur Frank Capra. In 2020 zou hij klaar moeten zijn met de klus, schrijft de BBC.

OuderAlle Nieuwskoppen

Deze films verschijnen donderdag in de bioscoop

Door NU.nl/Lisanne Wieringa

Hij werd drie jaar geleden al aangekondigd en verschijnt donderdag in de bioscoop: de live action-remake van The Lion King. Daarnaast draait de animatiefilm Ruben Brandt, Collector, waar de Sloveense beeldend kunstenaar Milorad Krstic in het diepste geheim aan werkte. Een overzicht van de vier films die deze week in de bioscoop verschijnen.

Apple verlengt Carpool Karaoke voor derde seizoen

Door Gonny van der Zwaag

Carpool Karaoke slaat blijkbaar aan, want Apple heeft besloten een derde seizoen te bestellen. De serie draait al een tijdje mee en komt nu terug met een nieuwe serie afleveringen. Kijk jij nog steeds? Het kan gratis via de Apple TV-app.

Het artikel Apple verlengt Carpool Karaoke voor derde seizoen verscheen voor het eerst op iCulture


Spin-off van Gossip Girl te zien op nieuwe streamingdienst HBO Max

Door NU.nl

Een spin-off van de populaire tienerserie Gossip Girl zal te zien zijn op de nieuwe streamingdienst HBO Max, meldt Variety.

Van Kalf tot Emmy: Hoe Carice van Houten internationaal naam maakte

Door NU.nl/Fabian Melchers

In Nederland is ze al jarenlang een prijzenmagneet, nu maakt ze kans op haar eerste grote internationale onderscheiding. Voor haar rol als Melisandre in de hitserie Game of Thrones is Carice van Houten voor een Emmy genomineerd. NU.nl blikt terug op de sprongen die de actrice maakte sinds 2007, en vooruit op de projecten die op stapel liggen.

Regiedebuut Halina Reijn krijgt première op filmfestival van Locarno

Door NU.nl

De psychologische thriller Instinct, het regiedebuut van Halina Reijn, krijgt in augustus een wereldpremière op het filmfestival van Locarno. De film wordt vertoond op de Piazza Grande, een openluchtlocatie voor een publiek van achtduizend mensen. Dat maakt het prestigieuze Zwitserse festival woensdag bekend.

'Harry Styles gaat prins Erik spelen in remake De Kleine Zeemeermin'

Door NU.nl

Harry Styles is in gesprek over de rol van prins Erik in de liveactionversie van De Kleine Zeemeermin. Het zou de tweede grote acteerklus worden voor de zanger, die bekend werd als onderdeel van de populaire jongensgroep One Direction.

Paaldanseres J.Lo leidt oplichtersbende in eerste trailer Hustlers

Door NU.nl/Bob Westland

Jennifer Lopez toont haar paaldanskunsten in de allereerste trailer van Hustlers. De film gaat over paaldanseressen die het zat zijn dat ze weinig geld verdienen en daarom hun rijke klanten gaan oplichten.

Carice van Houten genomineerd voor Emmy Award

Door NU.nl

Carice van Houten is genomineerd voor een Emmy Award voor beste gastrol in Game of Thrones. Dit werd dinsdagavond onthuld bij de officiële bekendmaking van de nominaties van de Emmy Awards.

Carice van Houten voor het eerst genomineerd voor Emmy Award

Door NU.nl

Carice van Houten is genomineerd voor een Emmy Award voor beste gastrol in Game of Thrones. Dit werd dinsdagavond onthuld bij de officiële bekendmaking van de nominaties van de Emmy Awards.

Dit zijn de nominaties voor de Emmy Awards

Door NU.nl

Ken Jeong en D'Arcy Carden presenteren de nominatieshow voor de 71e editie van de Emmy Awards. Onder de genomineerden zijn dramaserie Better Call Saul, comedyserie The Good Place, acteur Kit Harington en actrice Sandra Oh.

Overzicht: De Emmy-nominaties van 2019

Door NU.nl

De nominaties voor de 71e Emmy Awards zijn dinsdag bekendgemaakt. De prijzen worden uitgereikt op zondag 22 september. Wie dat gaan doen, wordt later nog bekendgemaakt.

❌