[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018Alle Nieuwskoppen

Narcos-acteur Pedro Pascal gecast voor Star Wars-serie The Mandalorian

Door BuzzE

De hoofdrol in de Star Wars-serie The Mandalorian wordt gespeeld door Pedro Pascal. Volgens Variety ronden de Narcos-acteur en Disney momenteel de onderhandelingen af.

Deze films draaien vanaf nu in de bioscoop

Door NU.nl

Elke week draaien er nieuwe films in de bioscopen. Deze week zijn dat onder meer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit het Harry Potter-universum en Suspiria met Dakota Johnson.

Gisteren β€” 14 November 2018Alle Nieuwskoppen

Little House on the Prairie-actrice Katherine MacGregor (93) overleden

Door NU.nl

Katherine MacGregor, de actrice die een vaste rol had in alle negen seizoenen van de dramaserie Little House on the Prairie, is op 93-jarige leeftijd overleden. De actrice speelde in de serie het personage Harriet Oleson.

Castleden Young Sheldon krijgen gastrol in Big Bang Theory

Door NU.nl

Drie hoofdrolspelers uit Young Sheldon, de spin-off van The Big Bang Theory die sinds vorig jaar wordt uitgezonden, krijgen een gastrolletje in de komedieserie. In december zullen Iain Armitage, Lance Barber en Montana Jordan meespelen in een aflevering van het laatste seizoen. 

Dark-duo maakt historische horrorserie 1899 voor Netflix

Door NU.nl

Jantje Friese en Baran bo Odar, de makers van de Duitse serie Dark, werken aan een nieuwe serie voor Netflix. De historische horrorserie 1899 gaat over een migrantenschip dat rond de eeuwwisseling de overtocht maakt van Londen naar New York.

OuderAlle Nieuwskoppen

Chance the Rapper werkt aan filmmusical

Door NU.nl

Chance the Rapper is bezig met de ontwikkeling van een filmmusical. Het project, getiteld Hope, gaat over een groep tieners die hun muzikale talent inzet om iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

Actrice Paz de la Huerta spant rechtszaak aan tegen Harvey Weinstein

Door NU.nl

Actrice Paz de la Huerta, die eerder beweerde verkracht te zijn door voormalig filmbaas Harvey Weinstein, stapt naar de rechter.

Actrice Paz de la Huerta spant rechtszaak aan tegen Harvey Weinstein

Door NU.nl

Actrice Paz de la Huerta, die eerder beweerde verkracht te zijn door voormalig filmbaas Harvey Weinstein, stapt naar de rechter.

Jeff Bridges helpt mensen in slaap te vallen met tapes

Door NU.nl

Acteur Jeff Bridges heeft tapes ingesproken waarmee hij mensen in slaap helpt vallen. De tapes zijn online te beluisteren.

Nederlandse acteur Max Croes krijgt rol in biografiefilm Elton John

Door BuzzE/NU.nl

De Nederlandse acteur Max Croes heeft een rol bemachtigd in Rocketman, de biografiefilm over zanger Elton John, die momenteel gemaakt wordt.

Nederlandse telefilm wint prijzen op Amerikaans filmfestival

Door BuzzE

De Nederlandse telefilm Gewoon vrienden is bekroond met twee prijzen op een lhbt-festival in Key West. De romantische komedie kreeg de publieksprijs op het Out at the Movies-festival dat onlangs aan de zuidkust van Florida plaatsvond. 

Nieuw seizoen Game of Thrones te zien in april 2019

Door NU.nl

HBO heeft officieel bekendgemaakt wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones te zien zal zijn. Het achtste seizoen wordt uitgezonden in april 2019. 

Playboy: 'Interview met Ennio Morricone vond wel degelijk plaats'

Door NU.nl

Volgens Playboy heeft Ennio Morricone wel degelijk een interview gegeven aan het blad. De legendarische filmmuziekcomponist ontkent dat het gesprek, waarin hij uithaalt naar regisseur Quentin Tarantino, heeft plaatsgevonden.

Nieuwe Child's Play-film komt volgend jaar juni uit

Door BuzzE

De reboot van de horrorreeks Child's Play gaat in juni 2019 in première. Het gaat om een remake van de iconische film over een seriemoordenaar die op zijn sterfbed zijn geest overdraagt aan een simpele pop, Chucky.

Naaktscènes in Vlaamse film Girl gecensureerd in Verenigde Staten

Door BuzzE

De film Girl van de Vlaamse regisseur Lukas Dhont wordt in de Verenigde Staten gecensureerd.

Rick Engelkes maakt vervolg op jeugdfilm Kruimeltje

Door BuzzE/NU.nl

Filmproducent Rick Engelkes gaat na twintig jaar een vervolg maken op de hitfilm Kruimeltje uit 1999. De nieuwe film gaat verder waar het oorspronkelijke verhaal, gebaseerd op het boek van Chris van Abkoude, ophield.

Ennio Morricone ontkent te hebben uitgehaald naar Quentin Tarantino

Door NU.nl

Componist Ennio Morricone zegt nooit een interview te hebben gegeven aan de Duitse Playboy. Het blad publiceerde dit weekend een vraaggesprek met de Italiaan, waarin hij flink zou hebben uitgehaald naar Quentin Tarantino.

Ennio Morricone noemt Quentin Tarantino achterlijk en zijn films rommel

Door NU.nl

Ennio Morricone heeft flink uitgehaald naar regisseur Quentin Tarantino. De Italiaanse filmcomponist noemt de Amerikaan in een interview met de Duitse Playboy achterlijk en zijn films vindt hij "rommel".

Monica Geuze krijgt rol in romantische komedie Wat Is Dan Liefde

Door BuzzE

Monica Geuze krijgt een rol in de film Wat Is Dan Liefde. De bekende YouTuber is gecast als de vrouw van een beroemde voetballer, die gespeeld wordt door Mandela Wee Wee.

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Door Superguide

Elke week worden er nieuwe films, series en documentaires toegevoegd op Netflix. Deze titels verschenen afgelopen week op de streamingdienst.

❌