[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

TNF Mobile zorgt wereldwijd voor mobiele data

Door Redactie
Met een scherpe focus wil TNF een belangrijke positie verwerven met mobiele data en levert wereldwijd mobiele communicatie aan zakelijke klanten.

Ziggo start levering snelle en stille 4K Mediabox aan klanten

Door Raymon Mens

Ziggo start de levering van een nieuwe settopbox aan klanten. Het gaat om de Mediabox Next die zuiniger en sneller is en ondersteuning voor 4K biedt.

Achtergrond: De geschiedenis van GSM

Door Redactie
Mobiele telefonie in Nederland ging pas echt los na de start van het eerste gsm-netwerk op 1 juli 1994. We kijken terug op 25 jaar gsm.

Mobiel internet in Nederland sneller door nieuwe eisen aan providers

Door Raymon Mens

Mobiel internet in Nederland wordt door nieuwe regelgeving potentieel een stuk beter. Providers moeten garanties geven over de snelheid en dekking.

KPN zet door: XS4ALL verdwijnt in 2020 ondanks β€˜substantieel risico’

Door Raymon Mens

Het is vrijwel zeker. XS4ALL verdwijnt in 2020. De ondernemingsraad waarschuwt voor substantiële risico's, maar KPN wil zijn plan doorzetten.

Total Autonomous Networking – Allied Telesis

Door Redactie
Allied Telesis heeft een krachtige oplossing ontwikkeld genaamd Total Autonomous Networking (TAN) die een reeks automatiseringsfuncties bevat om veel van deze taken automatisch uit te voeren of te vereenvoudigen om tijd en risico's te besparen.

Operators lanceren Preventel tegen smartphonefraude

Door Rene Frederick
KPN, Vodafone, Telfort, hollandsnieuwe, Ben, Tele2, T-Mobile en Yes Telecom hebben de stichting Preventel en voorlichtingswebsite voorkomsmartphonefraude.nl gelanceerd in de strijd tegen smartphonefraude.

Televak Centers opnieuw beste distributeur bij Vodafone

Door Pim Hilferink
Tijdens het Vodafone Business Partner of the Year Event 2019 in de Amsterdome is Televak Centers gisteren uitgeroepen tot beste distributeur van het fiscale jaar 2019.

T-Mobile activeert bellen via 4G en Wi-Fi voor iPhone

Door Raymon Mens

T-Mobile is een van de laatste grote providers in Nederland die bellen via 4G en Wi-Fi gaat activeren. Het werkt met praktisch iedere iPhone.

Rechter fluit T-Mobile terug om reclame prijsΒ­verhogingen

Door Raymon Mens

T-Mobile moet van de rechter stoppen met commercials waarin zegt dat KPN en Ziggo hun prijzen verhogen, terwijl T-Mobile dat niet doet.

Ziggo klaagt T-Mobile aan om reclame rondom prijsverhoging

Door Raymon Mens

Je hebt er vast over gehoord. Ziggo en KPN verhogen de prijzen. T-Mobile speelde daar handig om in, maar moet zich nu voor de rechter verantwoorden.

❌