[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019Alle Nieuwskoppen

Vertiv: De powermanager

Door Redactie
Vertiv specialiseert zich in energiesystemen voor kritische toepassingen zoals telecomoperators, datacenters en andere kritische toepassingen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Kabinet: 5G is geen gevaar voor volksΒ­gezondheid (maar…)

Door Raymon Mens

Is 5G veilig voor mensen? Actiegroepen claimen van niet, maar het kabinet denkt er anders over. Dat staat in een kamerbrief die vandaag verscheen.

Telfort verhoogt prijzen voor internet en bellen op 1 juni

Door Raymon Mens

Je kon erop wachten. Na KPN en XS4ALL gaat ook Telfort de prijzen voor vast internet en bellen verhogen. Dit gaat per 1 juni in.

Yorus gaat verder onder de naam Connectivity Factory

Door Redactie
Op het recente partnerevent maakte Gerben de Haan, directeur zakelijke markt , de nieuwe naam voor Yorus bekend: Connectivity Factory.

Axtel: Sales pas het begin van samenwerking

Door Redactie
Door de Europese markt kijken van oorsprong lokale leveranciers ook steeds nadrukkelijker over de grens. Headsetfabrikant Axtel is een voorbeeld daarvan.

Analyse: Internet, met dank aan ISDN

Door Redactie
Dit najaar is het dan echt zo ver. Per 1 september stopt KPN met de ISDN-dienstverlening. VoIP, IP-telefonie en hosted telefonie zijn een alternatief.

Analyse: Cloud en huddle rooms verkleinen stap naar video als tool

Door Redactie
Videoconferencing staat op doorbreken en huddle rooms spelen daarin een centrale rol. Dit stimuleert ook het gebruik van video als tool binnen bedrijven.

Ziggo verhoogt vandaag snelheid van alle abonnementen

Door Raymon Mens

Abonnees van Ziggo beginnen de week goed. De provider heeft de snelheid verhoogd. Consumenten en zakelijke klanten krijgen sneller internet.

Nieuwe MVNO PrioCom zoekt gespecialiseerde businesspartners voor kritische communicatie

Door Redactie
Missiekritische communicatie en data kan ook via 4G en 5G. Hoe dat precies werkt, vertellen Richard Marijs van T-Mobile en Marja Dieben van PrioCom.

Atos wint grote overheidsaanbesteding GT Connect

Door Redactie
De tender GT Connect voor de inkoop van telefonie en UC is een van de grootste aanbestedingstrajecten. Atos is eind maart als winnaar uit de bus gekomen.

5G in Nederland: Huawei niet welkom, probleem voor KPN?

Door Raymon Mens

5G in Nederland komt eraan, maar niet zonder gedoe. Huawei is niet welkom wegens vermeende Chinese spionage en dat vormt mogelijk een probleem voor KPN.

Teruggefloten: KPN moet stop XS4ALL heroverwegen

Door Raymon Mens

KPN is ondanks hevige protesten druk bezig met het opheffen van XS4ALL, maar wordt nu teruggefloten door de ondernemingsraad. Er komt een heroverweging.

KPN en XS4ALL verhogen prijzen internetabonnementen

Door Raymon Mens

Slecht nieuws voor abonnees van KPN en XS4ALL. De providers gaan hun prijzen voor alle klanten verhogen. De verhoging gaat in juni in.

Netwerk Vodafone had afgelopen jaar de meeste storingen

Door Raymon Mens

Onderzoeksbureau P3 heeft zijn jaarlijkse NL Benchmark vrijgegeven. Daaruit blijkt dat Vodafone in 2018 het meest onbetrouwbare netwerk had.

The post Netwerk Vodafone had afgelopen jaar de meeste storingen appeared first on One More Thing.

Concurrentie voor Ziggo nu mogelijk, met grote beperking

Door Raymon Mens

Ziggo heeft de kabel geopend voor concurrentie en providers kunnen nu hun diensten op de kabel aanbieden. Ware het niet dat er één grote beperking is.

The post Concurrentie voor Ziggo nu mogelijk, met grote beperking appeared first on One More Thing.

Connectivity Factory de nieuwe naam van Yorus

Door Marco Mekenkamp
Tijdens een partnerevent heeft Gerben de Haan van Yorus de nieuwe naam bekendgemaakt waaronder alle connectiviteitsactiviteiten van Yorus, Retail Synergie en XBA ondergebracht gaan worden: Connectivity Factory. Hij presenteerde ook het nieuwe bijbehorende logo. Tevens is vanaf heden de website in de lucht.

KPN bundelt partnerorganisaties tot KPN Partner Network

Door Marco Mekenkamp
In een bericht aan de partners van KPN, Telfort Zakelijk, Yes Telecom en RoutIT is gemeld dat de partnerorganisaties van de verschillende merken gebundeld worden tot één partnerorganisatie: KPN Partner Network. "Samen iedere zakelijke klant van de beste telecom, IT en security diensten voorzien, met het sterkste en meest breed ontwikkelde partnernetwerk van Nederland: dat is onze ambitie", zo staat in het bericht te lezen.

Column: Apple is dood… Of toch niet? – Pieter Waasdorp

Door Redactie
Gaat Apple ten onder aan zijn eigen succes en dan vooral van de iPhone. Dit vraagt Pieter Waasdorp zich af in deze column in ChannelConnect 2-2019.

Ziggo verhoogt internetsnelheid van alle abonnementen

Door Raymon Mens

Goed nieuws voor abonnees van Ziggo. De provider heeft aangekondigd dat de snelheid flink omhoog gaat. Zowel voor consumenten als zakelijke klanten.

The post Ziggo verhoogt internetsnelheid van alle abonnementen appeared first on One More Thing.

Uitrol 5G bij KPN leidt tot spanningen in Den Haag

Door Raymon Mens

5G was lang een belofte, maar nu beginnen providers concrete stappen te ondernemen. De plannen van KPN zijn echter meteen controversieel.

The post Uitrol 5G bij KPN leidt tot spanningen in Den Haag appeared first on One More Thing.

❌