[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Downtime na cyberaanval is grote angst van het mkb

Door Edwin Feldmann
Een cyberincident kan grote gevolgen hebben voor mkb-ondernemingen. Wat kost een uur downtime bijvoorbeeld? Onderzoekers van Infrascale zochten het uit.

β€˜iOS 13-bug blokkeert FaceTime via Wi-Fi, schakelt naar 4G’ [poll]

Door Benjamin Kuijten

Een aantal iPhone-gebruikers klaagt al een tijdje over een bug met FaceTime, waardoor videobellen via Wi-Fi niet mogelijk is. FaceTime schakelt automatisch naar 4G. Heb jij hier ook last van?

Het artikel ‘iOS 13-bug blokkeert FaceTime via Wi-Fi, schakelt naar 4G’ [poll] verscheen voor het eerst op iCulture


FaceTime op je Apple Watch: zo kun je gesprekken starten en beantwoorden

Door Benjamin Kuijten

Wist je dat je FaceTime-gesprekken kunt beantwoorden met je Apple Watch? Hoewel er (nog) geen camera op de Apple Watch zit, hoef je nog niet naar je iPhone, iPad of Mac te rennen om een FaceTime-gesprek te accepteren. Ook kun je vanaf je Apple Watch een nieuw gesprek starten.

Het artikel FaceTime op je Apple Watch: zo kun je gesprekken starten en beantwoorden verscheen voor het eerst op iCulture


Zo kun je het automatisch inzoomen tijdens FaceTime-groepen uitschakelen

Door Benjamin Kuijten

iOS 13.5 brengt een verbetering voor groepsgesprekken in FaceTime. Je kan nu het automatisch inzoomen op een persoon die spreekt uitschakelen. Vooral bij grotere groepen kon dit onoverzichtelijk worden.

Het artikel Zo kun je het automatisch inzoomen tijdens FaceTime-groepen uitschakelen verscheen voor het eerst op iCulture


FaceTime-fiasco: Apple moet 18 miljoen dollar betalen in rechtszaak

Door Wesley Akkerman

Apple werd aangeklaagd omdat gebruikers vonden dat het bedrijf FaceTime bewust 'kapotmaakte' op oudere apparaten en gaat nu akkoord met een schikking.

❌