[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 25 Mei 2020Alle Nieuwskoppen

Rechtbank staat uitrol 5G toe

Door Rene Frederick
De rechtbank in Den Haag staat uitrol van 5G-netwerken landelijk toe. De Stichting Stop5GNL heeft het kort geding hierover tegen de Nederlandse staat verloren.
OuderAlle Nieuwskoppen

IFA 2020 gaat door in aangepast format

Door Pim Hilferink
Gezondheid en zekerheid staan voorop voor de IFA Berlin 2020, die van 3 tot 5 september als driedaags evenement met een beperkt aantal bezoekers doorgang vindt. De IFA 2020 Special Edition is volledig toegespitst op de B2B-kernfunkties van de IFA en ondersteunt wereldwijd actieve merken, fabrikanten, de media en de handel op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur.

Zero-touch deployment

Door Redactie
Uitpakken, inpluggen, verbinden en de cloud doet de rest. Wat als een droom klinkt voor elke netwerktechnicus of IT-beheerder is nu realiteit bij het inbedrijf stellen en uitrollen van netwerk-appratuur binnen het netwerk. De oplossing heet: “Zero-touch deployment“.

Techniek Nederland: Brancheorganisaties zijn in tijden van crisis essentieel

Door Redactie
Een complete lock-down is voorkomen en verschillende regelingen moeten het leed bij ondernemers verzachten. “De lobby van onder meer Techniek Nederland was succesvol.”

ChannelConnect 3 โ€“ 2020 nu online

Door Mels Dees
Uiteindelijk willen we allemaal uit de file”, zei Rob van der Hoeven, de man die ruim een decennium leiding gaf aan de Nederlandse tak van Citrix, tijdens bijna elke persconferentie die ik van hem meemaakte. Van der Hoeven bleef lang een roepende in de woestijn.

VodafoneZiggo rolt 5g uit in Nederland

Door Rene Frederick
VodafoneZiggo is begonnen met de uitrol van 5g in Nederland. Dat meldt het bedrijf in een bericht op de eigen website. Het netwerk is op dit moment in meer dan de helft van Nederland te gebruiken. De provider wil eind juli in heel Nederland een 5g-dekking hebben.
โŒ