[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 19 Maart 2019Alle Nieuwskoppen

Geen samenwerking: Netflix wil hard concurreren met Apple Video

Door Raymon Mens

Op 25 maart onthult Apple zijn eigen streamingdienst 'Apple Video'. Bij Netflix worden de messen geslepen en CEO Reed Hastings maakt dat nu duidelijk.

OuderAlle Nieuwskoppen

β€˜Nog maar vijf series voor Apple Video zijn klaar’

Door Raymon Mens

Met nog een week te gaan voordat Apple Video -de Netflix-concurrent van Apple- onthuld wordt, is er opmerkelijk nieuws. Er zijn nog maar weinig series af.

Verkiezingen in beeld: welke video-strategie hanteren onze politieke partijen?

Verkiezingen in beeld: welke video-strategie hanteren onze politieke partijen?

Kies jij voor doeners, verandering, zekerheid of de toekomst? Nederland gaat dit voorjaar twee keer naar de stembus: op 20 maart voor de Provinciale Staten (plus indirect ook de Eerste Kamer) en op 23 mei voor Europa. Wat opvalt in de verkiezingscampagnes is dat ze vooral gaan over personen en sfeer. Politieke video-strategie in beeld: hoe onderscheidend zijn partijen in hun marketing?


Lees meer over: Verkiezingen in beeld: welke video-strategie hanteren onze politieke partijen?.

Video: Even vragen aan… AndrΓ© Venema in Melbourne: β€˜Verstappen oogt zeer ontspannen’

Door Redactie

In de rubriek Even vragen aan... vertellen onze verslaggevers dit seizoen op video over wat er speelt in de paddock. Vanuit Melbourne spreken we André Venema over Mercedes vs. Ferrari, het goede humeur van Max Verstappen en een gekke opmerking van F1-topman Carey over de Nederlandse Grand Prix.

The post Video: Even vragen aan… André Venema in Melbourne: ‘Verstappen oogt zeer ontspannen’ appeared first on Formule1.nl.

Viral Friday 11/2019: Zidane en Beckham, genderneutraliteit en Reebok’s nieuwste campagne

Viral Friday 11/2019: Zidane en Beckham, genderneutraliteit en Reebok’s nieuwste campagne

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week de commercials van Reebok, Vicks, Skoda, Adidas en Elan.


Lees meer over: Viral Friday 11/2019: Zidane en Beckham, genderneutraliteit en Reebok’s nieuwste campagne.

Video: Rondje Albert Park met Giedo van der Garde

Door Eelco den Boer

Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung rijden voor FORMULE 1 magazine elke donderdag voor een Grand Prix een ronde in de simulator op het circuit waar de betreffende race wordt verreden. Van der Garde trapt af met een rondje Albert Park in Melbourne.

The post Video: Rondje Albert Park met Giedo van der Garde appeared first on Formule1.nl.

De marketingmix van Jumbo: televisie en online zijn samen onverslaanbaar

De marketingmix van Jumbo: televisie en online zijn samen onverslaanbaar

Hoewel niet meer de heilige graal is tv nog altijd springlevend als reclamemiddel, vindt Edward van de Ridder, head of strategy bij Alfred International. Dit bureau ontwikkelt sinds 2013 de commercials voor supermarkt Jumbo, met acteur Frank Lammers als familieman in de hoofdrol. Wel verschuift de marketingmix van Jumbo steeds meer naar online. De kunst schuilt in de koppeling. "Televisie gecombineerd met online video, dat scoort."


Lees meer over: De marketingmix van Jumbo: televisie en online zijn samen onverslaanbaar.

β€˜Apple’s videodienst aanvankelijk zonder eigen tv-series en films’

Door Gonny van der Zwaag

De Apple Shows tv-dienst zal in het begin nog weinig originele films en series van Apple zelf bevatten. Dat zeggen insiders tegen Bloomberg. Apple zou moeite hebben om de eigen tv-series en films op tijd af te hebben voor de aankondiging op 25 maart. Daarnaast zijn er geruchten over een eigen creditcard.

Het artikel ‘Apple’s videodienst aanvankelijk zonder eigen tv-series en films’ verscheen voor het eerst op iCulture


Televisie: het medium voor the happy many

Televisie: het medium voor the happy many

Hoewel niet meer de heilige graal, is tv als reclamemiddel nog altijd springlevend, vindt Edward van de Ridder, head of strategy bij Alfred International. Het bureau ontwikkelt sinds 2013 de commercials voor supermarkt Jumbo, met acteur Frank Lammers als familieman in de hoofdrol. Wel verschuift de marketingmix van Jumbo steeds meer naar online, de kunst zit ‘m volgens De Ridder dan ook in de koppeling. "Televisie heeft nog steeds een groot bereik, maar als je het combineert met online video, dan is het echt onverslaanbaar."


Lees meer over: Televisie: het medium voor the happy many.
❌