[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019Alle Nieuwskoppen

Netflix voelt hete adem Apple, investeert immens bedrag in content

Door Mark Hofman

Netflix investeerde in 2018 zo'n 12 miljard dollar in films en series op platform. Dit jaar doet de producent daar nog een schep bovenop.

OuderAlle Nieuwskoppen

Video: Een virtuele ronde op Adelaide

Door Nino Stuivenberg

Het is winterstop, het Formule 1-circus ligt stil. Reden genoeg om in de archieven van de sport te duiken. Bij FORMULE 1 doen we dat door een aantal klassieke Formule 1-circuits onder de loep te nemen. Vandaag: het Adelaide Street Circuit.

The post Video: Een virtuele ronde op Adelaide appeared first on Formule1.nl.

Viral Friday 03/2019: die Gillette-commercial en Amerikanen met Mexicaans DNA

Viral Friday 03/2019: die Gillette-commercial en Amerikanen met Mexicaans DNA

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week de commercials van Gillette, Unliver, Bosch, Lavazza en Aeromexico. 


Lees meer over: Viral Friday 03/2019: die Gillette-commercial en Amerikanen met Mexicaans DNA.

Producer X-Men maakt nieuwe sci-fi show voor Apple Video

Door Raymon Mens

Liefhebbers van superheldenfilms opgelet. Apple's heeft de producer van X-Men en Deadpool aan boord gehaald voor Apple Video, zijn Netflix-concurrent.

Zes vrijwillige aandachtstrekkers en een vuurwerkbom

Zes vrijwillige aandachtstrekkers en een vuurwerkbom

Al het goede komt in drieën. In een week waarin een lofzang op het verschil dat échte aandacht voor KLM maakt, met afstand ons bestgelezen artikel van de week blijkt, legt John Faase uit hoe het epische gevecht verloopt 'om in ons hoofd te komen'. Dat is althans de ondertitel van het boek 'The Attention Merchants' van Tim Wu dat hij bespreekt. Derde en meest concrete duit in het zakje van deze 'Week van de Aandacht' werd gisterenavond geleverd door aandachts-reclamebureau Energize en marketingprofessor Peeter Verlegh. Dat leverde waardevolle nieuwe inzichten op over aandachtstrekkers – en dan laten we de marketingzelfmoord van Gillette nog maar even buiten beschouwing, al kwam die campagne natuurlijk wel ter sprake. Want álles draait om aandacht.


Lees meer over: Zes vrijwillige aandachtstrekkers en een vuurwerkbom.

De ultieme seeding-checklist

De ultieme seeding-checklist

Het is tegenwoordig maar al te gemakkelijk voor perfect gemaakte merkvideo’s om over het hoofd te worden gezien tussen de honderden uren aan video’s die iedere minuut worden geüpload. Om dit ongelukkige lot te voorkomen, is het nodig om je video op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Hoe kun je zo effectief mogelijk seeden? 


Lees meer over: De ultieme seeding-checklist.

De kracht van ABB en Serverius (video)

Door Ab

De klanten van Serverius zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Dit komt met name doordat Serverius altijd de best mogelijke hardware leveranciers gebruikt die hoogwaardige hardware leveren en laat installeren door hooggekwalificeerde ingenieurs. Een sprekend voorbeeld van dergelijke kwaliteit is de samenwerking met ABB. Deze video brengt de samenwerking perfect in beeld.

Hele stadion in Saoedi-ArabiΓ« scandeert 'SIIIII' voor Ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft Juventus de winst bezorgt van de Supercoppa Italiana. Na zijn doelpunt juichte het hele stadion in Saoedi-Arabië mee met 'SIIIIIIIIIIIIIII' en dat levert prachtige beelden op.

Ronaldo kopt Juve naar winst Italiaanse Supercup

Cristiano Ronaldo heeft Juventus de winst bezorgt van de Supercoppa Italiana. Wie anders dan de stervoetballer, schoot de koploper uit de Serie A naar de winst tegen AC Milan om de Italiaanse Supercup.

Ronaldo schiet Juve naar winst Italiaanse Supercup

Cristiano Ronaldo heeft Juventus de winst bezorgt van de Supercoppa Italiana. Wie anders dan de stervoetballer, schoot de koploper uit de Serie A naar de winst tegen AC Milan om de Italiaanse Supercup.

TEDx-talk: hoe bedrijven persoonlijk kunnen groeien

TEDx-talk: hoe bedrijven persoonlijk kunnen groeien

Merkstrateeg Diederick Janssens schrijft op Marketingfacts iedere twee weken een persoonlijke brief aan een bedrijf of instantie, want vrienden hebben is belangrijk. Ook voor bedrijven. Juist voor bedrijven. Zijn drijfveer om vriendschap centraal te stellen in marketing verwoordde hij in een TEDx-talk. Bekijk deze 'gesproken column' vandaag op Marketingfacts.


Lees meer over: TEDx-talk: hoe bedrijven persoonlijk kunnen groeien.

Video: Een virtuele ronde op Circuit Zolder

Door Nino Stuivenberg

Het is winterstop, het Formule 1-circus ligt stil en komt voorlopig nog niet op gang. Reden genoeg om in de archieven van de sport te duiken. Bij FORMULE 1 doen we dat door een aantal klassieke Formule 1-circuits onder de loep te nemen. Vandaag: het Belgische Circuit Zolder.

The post Video: Een virtuele ronde op Circuit Zolder appeared first on Formule1.nl.

❌